cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
  • Hotel Villaggio Planetarium Resort, Riwiera Adriatycka
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.10 - 29.10
już od 535 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 01.11
już od 535 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Villaggio Planetarium Resort
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Villaggio Planetarium Resort
star 5

Włochy: Riwiera Adriatycka
Ocena hotelu Villaggio Planetarium Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Villaggio Planetarium Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2019

Hotel Villaggio Planetarium Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Lignano
  • ok. 900 m od centrum Fußgängerzone Bibione
  • ok. 1,3 km od plaży

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: przy basenie: płatność gotówką, ok. 15 €/tydz.
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • parking: w zależności od dostępności, parking, zadaszone: w cenie, niezadaszony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

218

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 16:00 do 19:00, wykwaterowanie do 09:00
  • taksa klimatyczna: za opłatą na miejscu ok. 1 €/os./dzień
  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • kaucja 100 €, za opłatą na miejscu
  • w cenie najmu prąd, woda, gaz, klimatyzacja, ogrzewanie 
  • sprzątanie końcowe: w cenie, goście sprzątają gruntownie sami - aneks kuchenny, naczynia, lodówkę oraz wyrzucają śmieci - w przeciwnym razie pobierana jest kwota 50-60 € z kaucji
  • należy przywieźć ze sobą pościel, ręczniki i ściereczki kuchenne
  • można wypożyczyć pościel (na zapytanie, płatna ok. 8 €/os./zmiana) i dodatkowe ręczniki (na zapytanie, płatne, ok. 7 €/2 szt./os./zmiana)
  • bezpłatny bus hotelowy na plażę (do sektora nr 30.; kursuje w godz. ok. 9.00-19.30, co 30 minut, w terminie 25 kwietnia-30 września)

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: maj - wrzesień; w zależności od sezonu, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • opieka nad dziećmi: maj - wrzesień; w zależności od sezonu, niedz. - pt. 10:00 - 12:00 i 16:00 - 18:00, w cenie
  • podgrzewacz do butelek: w cenie, rezerwacja wymagana
  • zestaw do przewijania
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • wózek dla dzieci: za opłatą 
  • miniklub: 3-9 lat, maj - wrzesień; w zależności od sezonu, niedz. - pt. 10:00 - 12:00 i 16:00 - 18:00
  • międzynarodowe animacje dla dzieci: maj - wrzesień; w zależności od sezonu, niedz. - pt. 10:00 - 12:00 i 16:00 - 18:00
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • klub dla nastolatków: 10-16 lat, maj - wrzesień; w zależności od sezonu, niedz. - pt. 10:00 - 12:00 i 16:00 - 18:00
  • animacje dla nastolatków: kilka razy w tygodniu

Sport i wellness

W cenie
  • rowery: kaski
Płatne
  • strefa spa: „Bibione Thermae"
  • solarium
  • wypożyczalnia rowerów
  • golf: za opłatą, w ofercie firm zewnętrznych, pole golfowe „Golf Club Lignano", 18-dołkowe: green fee: za opłatą

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne

Pokoje

Apartament APX1
  • 1-4 os.
  • ok. 40 m2
  • sypialnia
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • aneks kuchenny
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf
  • TV sat.
  • kaucja: 100 €
Apartament APX2
  • 1-6 os.
  • ok. 60 m2
  • 2 sypialnie
  • balkon
  • pokój dzienno-sypialny
  • aneks kuchenny
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf
  • TV sat.
  • kaucja: 100 €

Wyżywienie

Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresieRestauracje i bary
  • restauracja „Sole": rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, regionalna, bufet, maj - wrzesień; w zależności od sezonu, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bar przekąskowy: maj - wrzesień; w zależności od sezonu, codziennie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Riwiera Adriatycka/Włochy

    PODTYTUŁ

    Aktywny wypoczynek na Riwierze Adriatyckiej

    EKSTRA W OFERCIE

    miejsce na plaży, wstęp na Spaghetti Party, degustacja wina, zwiedzanie Portogruaro z lokalnym przewodnikiem i aperitifem

    CENA ZAWIERA

    • 7/14 noclegów; • zużycie prądu, wody i gazu; • sprzątanie końcowe (aneks kuchenny po stronie Klienta lub płatne sprzątanie w wysokości 30 Euro/apart. Mono, 35 Euro/apart. Bilo, 40 Euro/apart. Trilo, 45 Euro/apart. Quadrilo ); • miejsce na plaży (1 parasol + 1 leżak + 1 łóżko plażowe); • raz w tygodniu wstęp na Spaghetti Party; • jedno zaproszenie na degustację wina (ważne od kwietnia do października); • zwiedzanie Portogruaro z lokalnym przewodnikiem i aperitifem; • Europacard - uprawniająca do 10% zniżki na zakupy w wybranych sklepach i restauracjach w Bibione i Lignano oraz zniżki na wstęp do centrum termalnego; • 20% zniżki w klubie golfowym w Lignano; • obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagażu w wys. 40 zł/os./tydzień; • ubezpieczenie od kosztów rezygnacji z imprezy turystycznej

    CENA NIE ZAWIERA

    • taksy klimatycznej w wys. 0,6 euro/os./dzień (poniżej 2 lat gratis); • obowiązkowej kaucji zwrotnej w wysokości 100 euro/apartament

    REGION

    Bibione to letni kurort wypoczynkowy, położony wzdłuż słynnej Riwiery Adriatyckiej. Znany jest z szerokich, piaszczystych plaż oraz łagodnego klimatu, z dużą ilością dni słonecznych. Doskonała lokalizacja (zaledwie 100 km od Wenecji, 80 km od lotniska Marco-Polo i 100 km od lotniska Treviso), a także możliwość komfortowego dojazdu autostradą z Polski są atutami tej miejscowości. W pobliżu Bibione znajduje się wiele atrakcji turystycznych. W odległości 60 km położona jest Akwileja, w której zachowały się liczne zabytki starożytne (było to jedno z czterech najważniejszych miast Cesarstwa Rzymskiego) i średniowieczne (m. in. katedra, będąca siedzibą biskupa już od IV wieku). Warto odwiedzić także zbudowane pod koniec XVI w. na planie gwiazdy, idealne miasto renesansowe - Palmanova (odległość 50 km) i znajdujący się w jego pobliżu Palmanova Outlet Village. O niecałe 100 km oddalony jest Triest, główny port Austro-Węgier, gdzie podziwiać można piękny zamek Miramare. Polecamy również krótki wypad do Portogruaro, uroczego miasteczka średniowiecznego, oddalonego o zaledwie 30 km od Bibione. W każdy czwartek o godz. 9.30 możliwość zwiedzania miejscowości z lokalnym przewodnikiem i aperitifem. Bezpłatny voucher do odebrania w recepcji.

    POŁOŻENIE

    Nowy, ogrodzony kompleks wakacyjny składający się 9 czteropiętrowych budynków (218 apartamentów), usytuowany około 1300 metrów od plaży, 300 metrów od centrum Bibione i 1500 metrów od term. Budynki dysponują windą i udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych. Na terenie kompleksu znajdują się m.in. obszerny taras słoneczny, snack-bar, restauracja, amfiteatr, plac zabaw dla dzieci, pralnia, wypożyczalnia rowerów dla dzieci i dorosłych. Z wieży widokowej podziwiać można panoramę okolicy. W sezonie letnim organizowane są animacje dla dzieci, a goście kompleksu mogą korzystać z bezpłatnego transferu na plażę. Do dyspozycji gości - ogrodzony kompleks basenów o łącznej powierzchni około 800 m2 (w tym 4 baseny kąpielowe, hydro-masaż i zjeżdżalnia o długości 4,5 metra).

    APARTAMENTY

    Wszystkie elegancko i nowocześnie urządzone. Wyposażone w drzwi antywłamaniowe, klimatyzację, ogrzewanie, sejf, TV-SAT, Wi-Fi, kuchenką mikrofalową, ekspres do kawy, łazienkę z dużą kabiną prysznicową i suszarką do włosów, garaż lub rezerwowane miejsce parkingowe. Do dyspozycji gości serwis plażowy. W terminach do 27 maja i od 16 września bezpłatny wstęp do term dla 2 osób. Typ B-4 apartament BILO dla 2-4 osób - pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), łazienka, obszerny zadaszony balkon, zadaszone miejsce parkingowe. Typ B1-4 apartament BILO dla 2-4 osób - pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), łazienka, ogródek, zadaszone miejsce parkingowe. Typ B2-4 apartament BILO dla maks. 2-4 osób - pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), łazienka, obszerny zadaszony balkon, garaż. Typ B3-4 apartament BILO dla maks. 2-4 osób - pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), łazienka, ogródek, garaż. Typ C-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, łazienka, obszerny zadaszony balkon, zadaszone miejsce parkingowe. Typ C1-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, łazienka, ogródek, zadaszone miejsce parkingowe. Typ C2-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, łazienka, obszerny zadaszony balkon, garaż. Typ C3-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, łazienka, ogródek, garaż. Typ C4-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, 2 łazienki, obszerny zadaszony balkon, zadaszone miejsce parkingowe. Typ C5-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, 2 łazienki, ogródek, zadaszone miejsce parkingowe. Typ C6-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, 2 łazienki, obszerny zadaszony balkon, garaż. Typ C7-6 apartament TRILO dla 5-6 osób, pokój dzienny z rozkładanym tapczanem dwuosobowym i aneksem kuchennym, 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia), 1 sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi (z możliwością łączenia) i trzecim łóżkiem, 2 łazienki, ogródek, garaż.

    WYŻYWIENIE

    we własnym zakresie.

    DODATKOWE ATRAKCJE

    • w terminie 19.05-15.09.2018 przy dobrej pogodzie organizowane jest Spaghetti Party (raz na tydzień); impreza plenerowa ze spaghetti, winem i napojami bezalkoholowymi, muzyką oraz zabawą taneczną dla całej rodziny; • "Bibione Thermal SPA" oferuje - wejście do basenu termalnego w cenie 13-20 euro za osobę dorosłą i 5-15 euro za dziecko oraz wstęp do saun (biosauna, łaźnia turecka, łóżka z materacem wodnym, solarium, sauna solna) i na baseny termalne w cenie 20-27 euro za osobę dorosłą; • wycieczka do średniowiecznego miasteczka Portogruaro i słynącej z rzymskich pozostałości miejscowości Concordia Sagittaria (od 15 euro), w czwartki darmowe zwiedzanie Portogruaro z lokalnym przewodnikiem i aperitifem • wycieczka do Wenecji (ok. 45 euro); • wizyta w ZOO w Lignano - 14 euro dla dorosłych, 11 euro dla dzieci

    ŚWIADCZENIA OPCJONALNE

    pościel - 8 euro/os., ręczniki - 7 euro/os., łóżeczko dziecięce do 3 lat (bez pościeli) - 2 euro/dzień. Goście obiektu mogą korzystać z szeregu zniżek, obejmujących m.in. wstęp do term, rejsy i wycieczki, wynajem łodzi i rowerów, wstęp na pole golfowe, transfer na plażę, animacje i Miniclub. Do 19 maja oraz od 15 września darmowe wypożyczanie rowerów.

    INFORMACJE DODATKOWE

    zakwaterowanie od godziny 17.00, wykwaterowanie do godziny 09.00. Odbiór kluczy w biurze w Bibione w godz. 17.00-20.00. Serwis plażowy jest gwarantowany od połowy maja do połowy września.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Włoch?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Bibione

    OPIS

    Aparthotel Planetarium Resort oferuje znakomite apartamenty w miejscowości Bibione. Położony 1.5 km od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Adriatyk Północny.
    Goście obiektu Aparthotel Planetarium Resort mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. balkon, sejf w pokoju oraz telewizja satelitarna,jak również parking niestrzeżony. WI-FI w częściach wspólnych hotelu jest dostępny.
    Po całym dniu goście mogą naładować baterie w należącej do Aparthotel Planetarium Resort strefie wellness. Znajdą w niej m.in. łaźnia parowa, basen kryty oraz sauna fińska.

    Apartament z jedną sypialnią dla 4 z balkonem

    1 oddzielna sypialnia, aneks kuchenny, balkon, część wypoczynkowa, ekspres do kawy, klimatyzacja, kuchenka mikrofalowa, lodówka, obrusy, prysznic, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, toaleta

    Apartament z dwiema sypialniami dla 6 z balkonem

    2 oddzielne sypialnie, aneks kuchenny, balkon, część wypoczynkowa, ekspres do kawy, klimatyzacja, kuchenka mikrofalowa, lodówka, obrusy, prysznic, sejf w pokoju, sofa, suszarka do włosów, telewizja satelitarna, toaleta

    W CENIE

    Sejf w pokoju Parking Strefa Wi-Fi Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Klimatyzacja Łóżeczko dla dziecka Zabiegi na ciało Wynajem rowerów Basen wewnętrzny Masaże Pokój relaksacyjny Sauna Łaźnia parowa Obrus Ścierki kuchenne Bio sauna Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 1.5 km.

    PARKING

    parking niestrzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    basen kryty, łaźnia parowa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, bio sauna, sauna fińska, masaże.

    REKREACJA I SPORT

    wynajem rowerów, tenis stołowy.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka.

    USŁUGI HOTELOWE

    restauracja, leżaki, winda, bar, recepcja.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja, balkon, sejf w pokoju, aneks kuchenny, lodówka, telewizja satelitarna, sofa, prysznic, suszarka do włosów, kuchenka mikrofalowa, toaleta, obrusy, ekspres do kawy, część wypoczynkowa.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta nie są przyjmowane.


    Mapa Hotelu Villaggio Planetarium Resort
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Villaggio Planetarium Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Villaggio Planetarium Resort:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Hotel
      4.5
    • Pokoje
      4.7
    • Wyżywienie
      3.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      4.2
    HolidayCheck
    Ocena Villaggio Planetarium Resort:
    4.7 / 6

    Nowoczesny hotel dla rodzin z dziećmi 2008-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Villaggio Planetarium Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.5

    5.1
    Bardzo dobre warunki! Czysto, nowe pokoje - polecam 2010-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Villaggio Planetarium Resort:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam dla rodzin z dziecmi. apartamenty duze nowe i super wyposazone. daleko od plazy ale dojazd s...
    więcej

    5.9
    Wspaniały resort dla rodzin z dziećmi 2015-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Villaggio Planetarium Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Nowoczesne, czyste, klimatyzowane apartamenty, średniej wielkości basen, bus na plażę, nieodległy su...
    więcej

    5.7

    Villaggio Planetarium Resort - możliwości zakwaterowania:

    Apartament
    Apartament
    2-Raum-Apartment,Balkon
    3-Raum-Apartment,Balkon
    Apt für 1-4 Pers, ca.31qm
    Apt für 1-6 Pers, ca.46qm

    Villaggio Planetarium Resort - Możliwości wyżywienia:


    Villaggio Planetarium Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Villaggio Planetarium Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00