cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
1 / 17
Udogodnienia hotelu Katrin Bungalows
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Katrin Bungalows

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Katrin Bungalows:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Katrin Bungalows:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 kwietnia 2019

Hotel Katrin Bungalows w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Kreta/Stalida

All Inclusive

Warto podkreślić

- Wiele atrakcji dla dzieci - Świetna lokalizacja blisko pięknej plaży - Róznorodna międzynarodowa kuchnia

Okiem Grecosa

Hotel atrakcyjnie położony - w spokojnej części kurortu, w spacerowej odległości od centrum rozrywkowej Stalidy. Piękna, piaszczysta plaża w pobliżu to na pewno duży atut tej lokalizacji.

Położenie

• ok. 250m od plaży • centrum rozrywkowej Stalidy ok. 500m • przystanek autobusowy ok. 150m • lotnisko w Heraklionie ok. 30 km • lotnisko w Chanii ok. 180 km

Plaża

• ok. 250m od hotelu • piaszczysta • łagodne wejście do wody • leżaki i parasole (odpatnie)

Hotel

• kompleks 7 budynków 2-piętrowych • recepcja (24 h) • 1 winda • restauracja • 3 bary - m.in. w lobby i przy basenie • Wi-Fi (ok. 1 euro/ godz.), kącik TV • 139 pokoi, kategoria lokalna 3*

Pokoje

Standard • 2 -3 os. (ok. 20 m2) • dostawka dla 3. osoby (wyłącznie dla dziecka 0-13 lat) • klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie) • TV-SAT, telefon • lodówka • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kanapki, przekąski (11.00-12.30) • lody dla dzieci (12.00-15.30) • kawa, ciasto, słodkie przekąski (16.00-17.00) • napoje w ramach All Inclusive w wyznaczonych barach do 23.00

Pełen relaks

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą • 15 min masażu (1raz/pobyt) • leżaki i parasole przy basenie • siłownia • water polo, rzutki • gimnastyka, bingo • tenis stołowy, pilka siatkowa Odpłatnie • SPA (jacuzzi, sauna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • 2 brodziki • plac zabaw • krzesełka w restauracji • miniklub

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Stalida

Opinia 7islands

Niewątpliwym atutem hotelu jest jego położenie blisko centrum turystycznej miejscowości Stalida, w której znajduje się mnóstwo tawern, restauracji oraz kilka dyskotek. Dla miłośników tętniących życiem nocnych kurortów dodatkową zaletą będzie położenie Stalis między rozrywkowymi kurortami Malią i Hersonissos. Pobliska piaszczysta plaża będzie idealnym miejscem na relaksujący wypoczynek.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Stalis, ok. 200 m od centrum, ok. 4 km od miejscowości Malia, ok. 7 km od Hersonissos, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, piaszczysta, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Kompleks składający się z budynku głównego oraz kilku bungalowów otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi (1 godzina dziennie, wymagana rezerwacja). Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby (po wykorzystaniu 1-godzinnej, bezpłatnej dostępności), kawiarenka internetowa, kantor, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 140 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W godzinach 11:00-12:30 w barze przy basenie dostępne są przekąski, w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka, a w godzinach 12:00-15:30 lody dla dzieci. W wybranych barach w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, siłownia, jacuzzi, sauna (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Odpłatnie: sporty wodne na plaży

Dla dzieci

2 brodziki z wodą słodką, plac zabaw, mini klub (czynny w wysokim sezonie), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.katrin-hotel.gr / Tel.: 00 30 289 703 21 37

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

hotel położony tarasowo, w miejscowości Stalis. Centrum z licznymi sklepami, barami i restauracjami oraz przystanek autobusowy oddalone o ok. 200 m. Do lotniska w Heraklionie ok. 35 km.

Plaża

do piaszczystej, lekko opadającej do morza plaży ok. 250 m, przejście przez ulicę. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

bardzo przyjemny, popularny wśród stałych gości hotel składa się z budynku głównego i kilku budynków bocznych i oferuje 111 pokoi. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, windy, bar, restauracja. Na zewnątrz znajdują się 3 baseny ze słodką wodą. Leżaki i parasole bezpłatnie. Dwa bary. www.eurohotel-crete.gr

Dostęp do internetu

WiFi w strefie lobby gratis. Kącik Internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

komfortowe i przyjemne. Pokoje dwuosobowe (A1-3A): wygodnie urządzone, w budynku głównym lub w budynkach bocznych, TV satelitarna, telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (A2S). Pokoje rodzinne (A2-4B): dwa pokoje, 1 łazienka; wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne (A2-4C): dwa pokoje, 1 łazienka; w bocznym budynku, wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje superior (B2-3A): wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne superior (B2-4B): z dodatkową sypialnią. Dla gości rezerwujących pok. superior dodatkowo: odtwarzacz DVD (na zapytanie), czajnik do kawy/herbaty, szlafroki, ręczniki plażowe, siłownia, jacuzzi, sauna (przy min. 6-dniowym pobycie, konieczna wcześniejsza rezerwacja min. 3 dni wcześniej), w dniu przyjazdu butelka wina, napoje.

Sport

tenis stołowy, mała siłownia. Za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży.

Dzieci

dwa oddzielne brodziki, plac zabaw, mini klub (4-12 lat, od 15.6- od 15.09).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie dla "śpiochów". Do posiłków: piwo i wino lokalne, napoje orzeźwiające. Lokalne napoje alkoholowe (ouzo, raki, brandy, wódka, gin, whisky, rum tequila, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 11-12:30, lody dla dzieci w godz. 12-15:30. Kawa, herbata i ciastka w godz. 16-17:00.

Wcześniej = taniej

do 30.04.18 15% zniżki.

Dni gratis

21=18, 14=12, 7=6 w terminach: 27.04-22.05.18, 01.10-31.10.18.

Dla dzieci

2-16 lat: pobyt gratis lub zniżka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.


Mapa Hotelu Katrin Bungalows
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Katrin Bungalows:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Katrin!
https://youtu.be/XKqTCC92IwE

Opinie o Hotelu Katrin Bungalows

Katrin Bungalows - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lozko pietrowe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj wariant ekonomiczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Executive Suite
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) budynek boczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon

Katrin Bungalows - Możliwości wyżywienia:


Katrin Bungalows - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Katrin Bungalows? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00