cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
  • Hotel Katrin Bungalows, Kreta
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.04 - 03.05
już od 1489 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.05 - 01.06
już od 1059 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Katrin Bungalows
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Katrin Bungalows

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Katrin Bungalows:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Katrin Bungalows:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Hotel Katrin Bungalows w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Hotel z ofertą All Inclusive, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Idealny na rodzinne wakacje. Rodzice odpoczną w basenie z widokiem na morze, a pociechy pobawią się w brodziku ze zjeżdżalnią. Dorośli docenią również siłownię czy możliwość skorzystania z pool baru, a dzieci z pewnością ucieszą się z placu zabaw czy animacji. Bliska odległość od Hersonissos będzie dodatkowym atutem.

lokalizacja

4 km od Hersonissos, 30 km od lotniska w Heraklionie-HER. Hotel usytuowany na powierzchni: 10000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1990 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), 2 baseny odkryte.

internet

- Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

250 m od hotelu.

pokoje

Zlokalizowane są w 7 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 1) - 6 bungalowów (liczba pięter: 2) Typy pokoi: - pokoje double dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne open plan dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (2) All Inclusive (11:00-23:00) - śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównej - późne śniadanie (10:00-10:30) serwowane w barze przy basenie - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik - zjeżdżalnia wodna typu ośmiorniczka - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- tenis stołowy - rzutki - aerobik - siłownia - lekkie animacje

płatne

- cymbergaj - bilard - masaż - sauna - jacuzzi DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

07.04.2020 12:25

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Siłownia Mini Klub All Inclusive Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Grecja/Kreta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- Stalis - ok. 250 km od plaży - ok. 250 m od centrum Stalis - ok. 4 km od Chersonissos - ok. 28 km od lotniska w Heraklionie - ok. 32 km od Heraklionu - ok. 35 km od Knossos  

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole oraz ręczniki plażowe (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 22 m2 - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z widokiem na morze za dopłatą Pokój rodzinny - ok. 30 m2 - jedno pomieszczenie - dostawka w formie łózka piętrowego - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym - pokoje rodzinne z 1 sypialnią (ok. 35 m2) za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - dzienny program animacyjny dla dorosłych, muzyka na żywo - basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie - rzutki - tenis stołowy - siłownia Płatne: - SPA, zabiegi kosmetyczne i masaże - sauna - bilard

Dla dzieci

- program animacyjny i klub dla dzieci 4-12 lat - brodzik - plac zabaw - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel.  

Restauracje i bary

- restauracja - bar w lobby, snack bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1990 r., wyremontowany w 2018 r. - 7 budynków - 140 pokojów - ogród - całodobowa recepcja z lobby - internet Wi-Fi  - wypożyczalnia samochodów - parking (bezpłatny) - przystanek komunikacji lokalnej ok. 150 m od hotelu - najbliższy sklep ok. 250 m od hotelu - https://katrin-hotel.gr/en/

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaż

Lotnisko Heraklion Berlin Brandenburg, Katowice, Warszawa (Corendon Airlines) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg; Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN (do 31.05)/395 PLN (od 01.06-30.09) - 23 kg - 315 PLN (do 31.05)/450 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Brandenburg (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/310 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa. Warszawa (Aegean) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 230 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Lotnisko Chania Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 280 PLN (do 31.05)/395 PLN (od 01.06-30.09) - 23 kg - 315 PLN (do 31.05)/450 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/260 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel położony w Stalis, niewielkiej miejscowości wypoczynkowej, położonej na północnym wybrzeżu Krety, pomiędzy kurortami Hersonissos i Malia, gdzie błękitne morze zachęca do słonecznych kąpieli, a nocą kwitnie życie towarzyskie. Ośrodek oddalony jest ok. 200 m od złocistej, piaszczystej plaży (dojście tunelem). Hotel znajduje się 30 km od lotniska w Heraklionie. W niedalekim sąsiedztwie znajdują się liczne sklepy, restauracje oraz bary. Przy hotelu przystanek autobusowy(około 100m)

 

Hotel

Hotel posiada pokoje typu standard i pokoje rodzinne (w sumie 111 pokoi). Ośrodek składa się z budynku głównego oraz kilku budynków bocznych. Na terenie resortu znajduje się recepcja (całodobowa), lobby, kącik internetowy(platny), Wi – Fi (platne około 2 euro/pol godziny) bar główny, bar przy basenie, restauracja główna. Dodatkowo goście hotelowi mają do dyspozycji 2 baseny (słodkowodne), jeden relaksacyjny a drugi gdzie odbywa się animacja,. Leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne przy basenach są bezpłatne (ręczniki plażowe za dodatkową opłatą oraz po wplaceniu depozytu.). Oprócz tego dla dzieci hotel przygotował miniklub (sezonowo), dwa brodziki oraz plac zabaw. Istnieje również możliwość wypożyczenia samochodu, a także zamówienia kwiatów.


Pokoje

Hotel posiada funkcjonalnie urządzone, przestronne pokoje standardowe wyposażone w indywidualną klimatyzację, łazienkę z wanną lub prysznicem oraz WC, suszarkę, telefon, lodówkę, TV SAT, sejf (za dodatkową opłatą około 20 euro za tydzień)) oraz balkon lub taras. Pokoje rodzinne posiadają dwie sypialnie połączone drzwiami oraz wspólną łazienką (łączna powierzchnia 35-40 m2). Pokoje te posiadają wyposażenie identyczne jak w pokoje typu standard.

 

Wyżywienie

Hotel posiada formułę wyżywienia all inclusive, która obejmuje 3 posiłki dziennie oraz napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe w cenie. All inclusive od 11:00 do 23:00. Restauracja główna - Śniadania: 7:30-10:00, Lunch: 12:30-14:30, Kolacja: 19:00-21:30, (Do posiłków soki, lokalne piwo i wino) Bar przy basenie „POSEJDON” (11.00-18.00) - soft drinki, lokalne piwo, wino, ouzo, brandy oraz raki. • Kanapki, przekąski (11:00-12:30) • Lody dla dzieci (12:00-15:30) • Kawa i ciasto (16:00-17:00) Bar główny (od 18:00) - Soft drinki oraz soki; lokalne piwo, wino, ouzo, brandy, gin, vodka, rum i tequila, Koktajl dnia (21:00-22:00).

 

Sport i relaks

Resort posiada bogata ofertę sportowo-rekreacyjną. Animacja 6 dni w tygodniu. Organizowane są: gimnastyka, bingo, rzutki, turnieje i konkursy(sezonowo). Do dyspozycji gości bezpłatnie: siłownia oraz tenis stołowy; płatne: SPA(jacuzzi, łaźnia turecka, sauna) – około 15 euro za 45 minut, bilard oraz automaty do gry.

 

Możliwości zakwaterowania

Resort oferuje dwuosobowe; pokoje dwuosobowe+dostawka dla dziecka; pokoje dwuosobowe+dostawka dla osoby dorosłej oraz pokoje rodzinne (2 doroslych + 2 dzieci).

 

Cena zawiera:

  • zakwaterowanie
  • wyżywienie
  • przelot
  • transfer
  • ubezpieczenie: KL,  NNW i bagaż podróżny
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Stalida

Opinia 7islands

Niewątpliwym atutem hotelu jest jego położenie blisko centrum turystycznej miejscowości Stalida, w której znajduje się mnóstwo tawern, restauracji oraz kilka dyskotek. Dla miłośników tętniących życiem nocnych kurortów dodatkową zaletą będzie położenie Stalis między rozrywkowymi kurortami Malią i Hersonissos. Pobliska piaszczysta plaża będzie idealnym miejscem na relaksujący wypoczynek.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Stalis, ok. 200 m od centrum, ok. 4 km od miejscowości Malia, ok. 7 km od Hersonissos, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, piaszczysta, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Kompleks składający się z budynku głównego oraz kilku bungalowów otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi (1 godzina dziennie, wymagana rezerwacja). Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby (po wykorzystaniu 1-godzinnej, bezpłatnej dostępności), kawiarenka internetowa, kantor, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 140 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W godzinach 11:00-12:30 w barze przy basenie dostępne są przekąski, w godzinach 16:00-17:00 kawa, herbata i ciastka, a w godzinach 12:00-15:30 lody dla dzieci. W wybranych barach w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, siłownia, jacuzzi, sauna (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Odpłatnie: sporty wodne na plaży

Dla dzieci

2 brodziki z wodą słodką, plac zabaw, mini klub (czynny w wysokim sezonie), wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.katrin-hotel.gr / Tel.: 00 30 289 703 21 37

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Region

Grecja

Kraj

Kreta wschodnia

Warto podkreślić

- Częściowo odnowiony w 2019- Wiele atrakcji dla dzieci- Świetna lokalizacja blisko pięknej plaży- Różnorodna międzynarodowa kuchnia

Okiem Grecosa

Kompleks hotelowy złożony z wielu budynków, imitujący tradycyjną grecką wioskę. Atrakcyjnie położony w spokojnej części Stalidy, w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży, w niewielkiej odległości od rozrywkowego kurortu.

Położenie

• ok. 250m od plaży• centrum rozrywkowej Stalidy ok. 250m• przystanek autobusowy ok. 150m• lotnisko w Heraklionie ok. 30 km• lotnisko w Chanii ok. 180 km

Plaża

• Stalis Beach, ok. 250m od hotelu• piaszczysta• łagodne wejście do wody• leżaki i parasole (płatne)• ręczniki plażowe (płatne)

Hotel

• budynek główny oraz kompleks 7 budynków 2-piętrowych• recepcja (24 h)• restauracja "Amvrosia"• 3 bary - m.in. w lobby i przy basenie• Wi-Fi (bezpłatne)• 140 pokoi, kategoria lokalna 4*• hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej

Pokoje

Standard• 2 -3 os. (ok. 20 m2)• dostawka dla 3. osoby (wyłącznie dla dziecka do 12 lat)• klimatyzacja indywidualna (bezpłatnie)• TV-SAT, telefon• Wi-Fi (płatne)• sejf (płatny, 20 EUR/tydz)• lodówka• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• balkon lub taras

Wyżywienie

• do kolacji obowiązuje strój formalny• śniadanie, lunch, kolacja – bufet• kanapki, przekąski (11.00-12.30)• lody dla dzieci (12.00-15.30)• kawa, ciasto, słodkie przekąski (16.00-17.00)• napoje w ramach All Inclusive w wyznaczonych barach 11:00-23.00• dieta wegetariańska i bezglutenowa (na zapytanie)

Pełen relaks

Pełen relaks bezpłatnie:• 2 baseny ze słodką wodą• leżaki i parasole przy basenie• siłownia• tenis stołowy• lekkie animacje dzienne i wieczorne (waterpolo, dart, bingo itp.)Pełen relaks odpłatnie:• zabiegi SPA, sauna• bilard• sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• wodny plac zabaw typu "splash pool" dla młodszych dzieci• 2 brodziki• plac zabaw• krzesełka w restauracji• miniklub (animacje dla dzieci 15.06 - 15.09)• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 12 lat

Cena obejmuje

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).

Cena nie obejmuje

*Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie obejmuje ochrony na wypadek COVID-19, chorób przewlekłych, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów wysokiego ryzyka.* od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Informacje dodatkowe

Uwaga!  W przypadku powrotów w nocy (czwartek nad ranem lub poniedziałek nad ranem) wykwaterowanie z hotelu odbywa się w godzinach wyznaczonych przez hotel w dniu zakończenia doby hotelowej, informacja o terminie pobytu w hotelu znajduje się na umowie, w części USŁUGI W CENIE , PKT.1 TERMIN .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

GRECJA

Położenie

hotel położony ta­ra­sowo, w miejscowości Stalis. Centrum z licznymi sklepami, barami i restauracjami oraz przystanek autobusowy oddalone o ok. 200 m. Do lotniska w Heraklionie ok. 35 km.

Plaża

do piaszczystej, lekko opadającej do morza plaży ok. 250 m, przejście przez ulicę. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

bardzo przyjemny, popularny wśród stałych Gości hotel składa się z budynku głównego i kilku budynków bocznych i oferuje 140 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, windy, bar, restauracja. Na zewnątrz znajdują się 3 baseny ze słodką wodą. Leżaki i parasole bezpłatnie. Dwa bary.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie dla "śpiochów". Do posiłków: piwo i wino lokalne, napoje orzeźwiające. Lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 11-12:30, lody dla dzieci w godz. 12-15:30. Kawa, herbata i ciastka w godz. 16-17:00.

Internet

WiFi w strefie lobby za opłatą.

Zakwaterowanie

komfortowe i przyjemne, wygodnie urządzone, w budynku głównym lub w budynkach bocznych, TV satelitarna, telefon, sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny. Pokoje rodzinne: dwa pokoje (jeden z łóżkiem piętrowym), 1 łazienka. Pokoje rodzinne: dwa pokoje, 1 łazienka; w bocznym budynku. Pokoje rodzinne: jedno pomieszczenie ok. 33 m2 z łóżkiem piętrowym. Pokoje superior: pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne superior: z dodatkową sypialnią. Dla Gości rezerwujących pok. superior dodatkowo: odtwarzacz DVD (na zapytanie), czajnik do kawy/herbaty, szlafroki, ręczniki plażowe, siłownia, jacuzzi, sauna (przy min. 6-dniowym pobycie, konieczna wcześniejsza rezerwacja min. 3 dni wcześniej), w dniu przyjazdu butelka wina, napoje.

Sport

tenis stołowy, mała siłownia. Za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży.

Dzieci

dwa oddzielne brodziki, plac zabaw, mini klub (4-12 lat, od 15.6.- od 15.09.).

Kategoria lokalna

B

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Katrin Bungalows to hotel usytuowany w spokojnej części turystycznej miejscowości Stalida, w spacerowej odległości od rozrywkowego centrum ze sklepami, barami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rozrywek i życia nocnego, ale także dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko centrum rozrywkowej miejscowości Stalida, blisko pięknej, piaszczystej plaży
  • bardzo smaczna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia
  • dużo atrakcji dla dzieci

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Hotel oferuje restaurację, bar i pokój zabaw dla dzieci. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka i minilodówka. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor i odtwarzacz DVD. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Przy basenie znajduje się jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicony pobyt zapewnią Państwu nasze pozostałe propozycje jak studio fitness, tenis stołowy, bilard, spa, sauna i łaźnia parowa. W kategorii rozrywki polecamy Państwu miniklub.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

Akceptowanym środkiem płatniczym w obiekcie są powszechnie używane karty kredytowe.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Katrin Bungalows
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Katrin Bungalows:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Katrin!
https://youtu.be/XKqTCC92IwE

Opinie o Hotelu Katrin Bungalows

Katrin Bungalows - możliwości zakwaterowania:

Standard
Standard Sea View
family room standard
Pokój standard
Pokój dwuosobowy
Pokój rodzinny

Katrin Bungalows - Możliwości wyżywienia:


Katrin Bungalows - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Katrin Bungalows? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00