cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
  • Hotel Atrium Prestige Resort & Spa, Rodos
1 / 59
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 2495 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.05 - 15.05
już od 2429 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Atrium Prestige Resort & Spa
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Atrium Prestige Resort & Spa
star 5

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Atrium Prestige Resort & Spa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Atrium Prestige Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Hotel Atrium Prestige Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Ekskluzywny i nowoczesny - specjalnie dla wielbicieli luksusu. Pięknie zaprojektowany, położony nad brzegiem morza, urzeka wyjątkowym klimatem i międzynarodową atmosferą. Standard serwisu i obsługi to najwyższa światowa półka. Rewelacyjne pokoje wyposażone są we wszystkie wygody a piękne detale świadczą o wysokiej jakości wykończenia. Wyszukana kuchnia ze wszystkich stron świata to prawdziwy raj dla koneserów i smakoszy. Perełką hotelu jest świetnie zaprojektowany kompleks basenowy z tarasami, gdzie codziennie można oglądać niepowtarzalne zachody słońca. W jednym z basenów - wyspa z kapliczką na uroczystości ślubne.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od LACHANII ze sklepami i tawernami, w spokojnej okolicy, ok. 12 km od Gennadi, ok. 18 km od Prasonisi, ok. 30 km od Lindos; ok. 75 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 7 EUR/Rodos, ok. 3 EUR/Lindos, autobus kursuje raz dziennie); bezplatny minibus na Prasonisi.

PLAŻA:

Lachania, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, kilka metrów od brzegu głęboka woda, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., kompleks budynków, 3 piętra, 251 pokoi, 11 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Aegean - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, show cooking, 7 razy w tygodniu aperitif, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 restauracji á la carte: Sta Karvouna - dania z grilla, Lachania przy basenie - kuchnia grecka, Prestigio - kuchnia włoska, przy plaży Asia - kuchnia azjatycka, Thalassa przy plaży - kuchnia gourmet; 3 bary, w tym przy basenie i na plaży; sklep z biżuterią, butik, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla 30 osób, taras z widokiem na basen i morze, rozległy ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy oraz punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer; na terenie hotelu występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 38 m², elegancki, centralna klimatyzacja z możliwością indywidualnej regulacji, łazienka (wanna z jacuzzi, wc; suszarka, szlafroki i kapcie), internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar; woda mineralna, wino i owoce na powitanie; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród; ;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 51 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, bezpłatny minibar, widok na ogród;

family suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - sofy), ok. 56 m², dwa pomieszczenia, wyposażenie jak w pokoju junior suite, widok na morze; pokoje junior suite i family suite na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

duży kompleks basenowy, słodka woda, ok. 2000 m², gł. 0,4-1,6 m, w jednym z basenów wyspa z kapliczką na uroczystości ślubne, wydzielona część dla dzieci, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, rzutki, łucznictwo, mini-golf, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, soft animacje dla dorosłych i dzieci, mini-disco, karaoke, wieczory tematyczne; za opłatą: bilard.

SPA:

profesjonalne centrum spa (wstęp dla os. powyżej 14 roku życia, 12 EUR): kryty basen, słona woda; bogata oferta zabiegów thalassoterapii, zabiegi pielęgnacyjne, zabiegi na bazie alg, hydroterapia, hydromasaże, masaże, manicure i pedicure; wszystkie zabiegi płatne.

KONTAKT:

0030/2244046222, www.atriumprestige.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Ekskluzywny i nowoczesny - specjalnie dla wielbicieli luksusu. Pięknie zaprojektowany, położony nad brzegiem morza, urzeka wyjątkowym klimatem i międzynarodową atmosferą. Standard serwisu i obsługi to najwyższa światowa półka. Rewelacyjne pokoje wyposażone są we wszystkie wygody a piękne detale świadczą o wysokiej jakości wykończenia. Wyszukana kuchnia ze wszystkich stron świata to prawdziwy raj dla koneserów i smakoszy. Perełką hotelu jest świetnie zaprojektowany kompleks basenowy z tarasami, gdzie codziennie można oglądać niepowtarzalne zachody słońca. W jednym z basenów - wyspa z kapliczką na uroczystości ślubne.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od LACHANII ze sklepami i tawernami, w spokojnej okolicy, ok. 12 km od Gennadi, ok. 18 km od Prasonisi, ok. 30 km od Lindos; ok. 75 km od lotniska na Rodos; przystanek autobusowy przy hotelu (ok. 7 EUR/Rodos, ok. 3 EUR/Lindos, autobus kursuje raz dziennie); bezpłatny minibus na Prasonisi.

PLAŻA:

Lachania, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, kilka metrów od brzegu głęboka woda, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2009 r., kompleks budynków, 3 piętra, 251 pokoi, 11 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Aegean - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, show cooking, 7 razy w tygodniu aperitif, w restauracji dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 restauracji á la carte: Sta Karvouna - dania z grilla, Lachania przy basenie - kuchnia grecka, Prestigio - kuchnia włoska, przy plaży Asia - kuchnia azjatycka, Thalassa przy plaży - kuchnia gourmet; 3 bary, w tym przy basenie i na plaży; sklep z biżuterią, butik, sklep z pamiątkami; centrum konferencyjne dla 30 osób, taras z widokiem na basen i morze, rozległy ogród z roślinnością śródziemnomorską, bezpłatny internet bezprzewodowy oraz punkt internetowy; za opłatą: room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer; na terenie hotelu występują różnice poziomów i schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 38 m², elegancki, centralna klimatyzacja z możliwością indywidualnej regulacji, łazienka (wanna z jacuzzi, wc; suszarka, szlafroki i kapcie), internet bezprzewodowy (ograniczony zasięg), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar; woda mineralna, wino i owoce na powitanie; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 dostawki - sofa), ok. 51 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, bezpłatny minibar, widok na ogród;

family suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - sofy), ok. 56 m², dwa pomieszczenia, wyposażenie jak w pokoju junior suite, widok na morze; pokoje junior suite i family suite na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

duży kompleks basenowy, słodka woda, ok. 2000 m², gł. 0,4-1,6 m, w jednym z basenów wyspa z kapliczką na uroczystości ślubne, wydzielona część dla dzieci, kaskada, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, rzutki, łucznictwo, mini-golf, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, soft animacje dla dorosłych i dzieci, mini-disco, karaoke, wieczory tematyczne; za opłatą: bilard.

SPA:

profesjonalne centrum spa (wstęp dla os. powyżej 14. roku życia, 12 EUR): kryty basen, słona woda; bogata oferta zabiegów thalassoterapii, zabiegi pielęgnacyjne, zabiegi na bazie alg, hydroterapia, hydromasaże, masaże, manicure i pedicure; wszystkie zabiegi płatne.

KONTAKT:

0030/2244046222, www.atriumprestige.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na Prasonisi


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Rodos

OPIS

Przepięknie położony tarasowo, tuż nad morzem, z dala od hałasu. Idealny dla osób szukających spokoju i wytchnienia. Polecany ze względu na bogate centrum SPA, przestronne pokoje, wiele z nich z prywatnymi basenami. Szeroka plaża zachęca do uprawiania sportów wodnych. Goście mogą skosztować lokalnych specjałów w restauracjach a la carte.

lokalizacja

12 km od Gennadi, 77 km od lotniska w Rodos-RHO. Hotel usytuowany na powierzchni: 70000 m2.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2009 r. Na terenie hotelu: restauracje (6), bary (3), room service (płatny), pralnia, sale konferencyjna, centrum biznesowe, 2 baseny kryte, 2 baseny odkryte.

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa, 400 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 10 budynkach: - 1 budynek główny (liczba pięter: 3, liczba wind: 4) - 3 aneksy (liczba pięter: 2, liczba wind: 3) - 3 bungalowy (liczba pięter: 1, liczba wind: 1) - 3 bloki (liczba pięter: 2, liczba wind: 2) Typy pokoi: - pokoje deluxe sea view dla max. 3 os.: dwupoziomowe, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - suity junior deluxe sea view: dwupoziomowe, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje single deluxe private pool sea view dla max. 1 os.: dwupoziomowe, salon, 1 sypialnia, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - suity rodzinne deluxe sea view: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - suity superior sea view: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - bungalowy prestige: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras - bungalowy prestige pool: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - bungalowy junior prestige pool: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - bungalowy rodzinne prestige pool: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - pokoje platinum beach sea view: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon - pokoje platinum beach pool: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - beach wille platinum pool: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - suity junior platinum beach pool: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - pokoje rodzinne platinum beach pool: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - beach wille/maisonette ambassador pool: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, HB - płatny, FB - płatny, AI - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, jacuzzi, WC), balkon lub taras - beach wille presidential pool dla max. 6 os.: salon, jadalnia, 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, HB - płatny, FB - płatny, AI - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC, sauna), balkon lub taras - pokoje deluxe garden view dla max. 3 os.: dwupoziomowe, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, HB - płatny, FB - płatny, AI - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - pokoje single deluxe sea view dla 1 os.: dwupoziomowe, 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, HB - płatny, FB - płatny, AI- bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras - beach wille/maisonette abassador pool dla max. 6 os.: salon, jadalnia, 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, basen, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, jacuzzi, WC), balkon lub taras - pokoje deluxe sea view private pool dla max. 2 os.: dwupoziomowe, salon, 1 sypialnia, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (BB - płatny, Pełne HB - płatny, FB - płatny, Al - bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras

Wyżywienie

- restauracja główna "Aegean", restauracje a la carte (5), bary (3)

śniadanie

- śniadanie (07:00-11:00) serwowane w restauracji głównej

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (07:00-11:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej

śniadanie, obiad i kolacja

- śniadanie (07:00-11:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej All Inclusive - śniadanie (07:00-11:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane - pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja. - "Lachania" grecka (przy basenie) - "Prestigio" włoska (przy basenie) - "Sta Carvouna" śródziemnomorska (przy basenie) - "Thalassa Gourmet" owoce morza - "Asian Gourmet" azjatycka

z myślą o dzieciach

- brodziki (3) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - opiekunka dla dzieci (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem) - możliwość wypożyczenia wózka (w miarę dostępności)

w cenie

- korty do tenisa ziemnego (2) - oświetlenie kortów - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy, rzutki - koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa - minigolf, miniboisko do piłki nożnej - siłownia - animacje lekkie - sauna, jacuzzi

płatne

- lekcje tenisa - bilard - centrum SPA - talasoterapia - masaż, salon piękności - łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

18.03.2020 14:45

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 6 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Położenie

spokojne, na obrzeżach niewielkiej miejscowości Lahania. Do Prasonissi – raju dla wind- i kitesurferów ok. 18 km.

Plaża

naturalna, piasz­czysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

luksusowy hotel w stylu greckiej wioski oferuje 250 pokoi. Hol powitalny z recepcją, winda, restauracja główna "Aegan", restauracje à la carte (bbq, grecka tawerna, włoska, azjatycka, gourmet), koktajl bar z widokiem na morze. W ogrodzie znajduje się rozległy kompleks basenów, jeziorko, wodospady i fontanny. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyżywienie

Ze śniadaniem, z dwoma lub z trzema posiłkami: posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Napoje do obiadu i kolacji za opłatą. Kolacje w restauracjach à la carte za opłatą.

Internet

WiFi gratis.

Zakwaterowanie

luksusowe, komfortowo urządzone Pokoje Deluxe z widokiem na morze: ok. 38 m2, klimatyzacja (sterowana indywidualnie), minibar (za opłatą), sejf, TV sat. (płaski ekran), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna z whirlpoolem, WC, szlafrok, kapcie, suszarka. Junior Suite Deluxe z widokiem na morze: przestronniejsze, ok. 51 m2, z kącikiem wypoczynkowym, wyposażone jak pokoje deluxe. Suite rodzinne Deluxe z widokiem na morze: pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia, ok. 56 m2., wyposażone jak pokoje deluxe. Pokoje deluxe z prywatnym basenem i widokiem na morze: ok. 39 m2, z tarasem, wyposażone jak pokoje deluxe. Prestige Junior Bungalow z prywatnym basenem i widokiem na morze: ok. 53 m2, wyposażone jak pokoje deluxe. Platinum Beach Junior Suite z prywatnym basenem i widokiem na morze: ok. 61 m2, pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia, taras, pergola, wyposażone jak pokoje deluxe. W każdym pokoju prezent powitalny: butelka wina, butelka wody, kosz owoców.

Sport

minigolf, tenis stołowy, siłownia, basen kryty, whirlpool, 2 korty tenisowe, strzelanie z łuku, rzutki, siatkówka, koszykówka. Za opłatą: bilard.

Wellness

za opłatą: luksusowe Spa Center and Thalasso "AnaNeosis", oferujące zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, manicure, pedicure, saunę, hammam, basen z wodą morską, masaże klasyczne, hydromasaże, itp.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny.     W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie)   Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży.   Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering)  Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia. 


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Rodos/Lachania

Opinia 7islands

Oferta skierowana do najbardziej wymagających Klientów. Nowoczesny hotel oferujący najwyższy standard usług, położony przy pięknej, długiej plaży, idealnej do romantycznych spacerów. Goście mają do dyspozycji rozbudowaną bazę sportowo-rekreacyjną, centrum SPA z dużym wyborem zabiegów oraz urozmaicone animacje. Hotel wybierany chętnie przez miłośników windsurfingu ze względu na położenie ok. 18 km od plaży Prasonissi.

Położenie

Na południowo-wschodnim wybrzeżu, ok. 5 km od Lachanii, ok. 30 km od Lindos, ok. 75 km od lotniska.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, długa. Leżaki i parasole oraz ręczniki plażowe bezpłatne. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Hotel

Rozległy kompleks wybudowany w 2009 roku, składa się z budynku głównego i bungalowów wybudowanych w stylu tradycyjnej greckiej wioski otoczonej zadbanym ogrodem pełnym kwiatów. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, winda, kapliczka ślubna, restauracja główna, 3 restauracje ? la carte (grecka, azjatycka, międzynarodowa), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: 3 bary (w tym bar na plaży), mini market, fryzjer, wypożyczalnia samochodów. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 250 komfortowymi pokojami z łazienką (wanna z hydromasażem) i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, sejf, udogodnienia do parzenia kawy i herbaty, suszarkę do włosów, szlafroki i kapcie. Odpłatnie: mini bar. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z prywatnym basenem, bungalowy z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, bungalowy z widokiem na morze z prywatnym basenem z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

Śniadania: w formie bufetu (07:30-10:30): Możliwość dopłaty do 2 posiłków. 2 posiłki: śniadania w formie bufetu (07:30-10:30) i obiady (12:30-14:30) lub kolacje (19:00-21:30) do wyboru. Napoje do obiadów lub kolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do 3 posiłków. 3 posiłki: śniadania w formie bufetu (07:30-10:30), obiady (12:30-14:30) i kolacje (19:00-21:30). Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne. Podczas obiadów i kolacji odbywają się pokazy gotowania. Kilka razy w tygodniu organizowane są wieczory tematyczne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny z słoną wodą, w tym 1 podgrzewany basen kryty (leżaki i parasole oraz ręczniki kąpielowe bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje dzienne i wieczorne, wieczory greckie, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy, korty tenisowe wraz ze sprzętem oraz oświetleniem, siłownia, mini golf, rzutki. Odpłatnie: bilard, centrum SPA (sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, wanna z hydromasażem, aromaterapia, masaże, zabiegi upiększające i inne).

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.atriumprestige.gr / Tel.: 00 30 224 404 62 22

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 4 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Easy Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Atrium Platinum to jeden z najnowocześniejszych obiektów na wyspie, położony nad brzegiem morza, na południowo zachodnim wybrzeżu wyspy Rodos, na nieodkrytym lądzie Lachania, w pobliżu Prasonisi, gdzie łączy się morze Śrdziemne z Egejskim. Usytuowany jest przy piaszczysto - żwirkowej plaży. Lotnisko oddalone jest o około 68 km, do miasta Rodos jest około 80 km.

Hotel

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas zbudowany został na 100 000 m. Ten nowoczesny obiekt posiada recepcję czynną 24h, Internet Wi-Fi, restaurację główną "Aegean", restaurację BBQ "Sta karvouna", klasyczną restaurację grecką "Lachana", restaurację włoską "Prestigio" oraz azjatycką "Asia" i restaurację gourmet "Thalassa", usytuowane nad samym morzem, 4 bary oraz centrum AnaNeosis Thalasso Spa z krytymi basenami z podgrzewaną, słoną i słodką wodą. Hotel posiada przestronne lobby, sklep z biżuterią, butik, mini-martket z pamiątkami; centrum konferencyjne, 3 poziomowy taras z widokiem na morze, ogród, sejf, basen z jaccuzi, basen dla dzieci. Bezpłatne ręczniki, leżaki i parasole przy basenach.

Pokoje

Luksusowy pięciogwiazdkowy hotel oferuje 250 luksusowych pokoi, a ponad 60 z prywatnymi basenami. Połączenie wystroju, dekoracji wraz z dziedzictwem kulturowym oraz grecką gościnnością dostarcza bezcennych wakacyjnych wspomnień. Duże pokoje, sufit z ręcznie malowanymi kwiatami bugenwilie. We wszystkich pokojach łazienki wyposażone są w wanny z Jacuzzi, a nad nimi specjalne oświetlenie przypominające niebo. Hotel oferuje luxusowe dwuosobowe pokoje z możliwością 1 dostawki typu De Luxe, pokoje junior suite, family suite oraz pokoje "prestige" z prywatnym basenem. Wszystkie wyposażone są w TV SAT, klimatyzację, łazienkę z wanną lub prysznicem, WC, suszarkę do włosów, TV SAT, telefon, mini-bar, czajnik elektryczny, pakiet powitalny, indywidualnie sterowaną klimatyzację, sejf, balkon lub taras.

Wyżywienie

Śniadania, śniadania i obiadokolacje lub śniadania, obiady oraz kolacje. Danie główne serwowane (wybór z karty).  

Sport i rekreacja

Program animacyjny, salon odnowy SPA, tenis stołowy, bilard, rzutki, tenis, koszykwka, siatkwka, mini golf, wodne polo oraz bezpłatna siłownia w centrum SPA.

Dla dzieci

Basen dla dzieci, program animacyjny, plac zabaw.  

Wskazówki

Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci. Polecamy wszystkim ceniącym luksus wypoczynku. Transfer z/na lotnisko: ok. 85 min.  

Dodatkowo płatne

Sejf, bilard, gry video, mini bar, hammam, depozyt za ręcznik hotelowy (10 EUR/szt.), sauna (dostępna w godz. 10:00 - 18:00), zabiegi SPA, sporty wodne na plaży.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 5

KATEGORIA GRECKA

*****

Położenie

Hotel położony jest na południowo-wschodnim wybrzeżu Rodos, zaledwie 5 km od pięknej miejscowości Lachania, 5 km od Gennadi oraz 30 km od znanego kurortu Lindos. Hotel znajduje się ponadto bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży.

HOTEL OFERUJE

Do dyspozycji Gości hotel przygotował recepcję czynną cała dobę, kilka sklepów, 6 restauracji (główna, BBQ, grecka, włoska, azjatycka i Thalasso), 3 bary (w lobby, przy basenie i przy plaży) oraz wypożyczalnia samochodów. W hotelu ponadto znajduje się centrum konferencyjne. Na terenie hotelu znajduje się również kapliczka, w której udzielane są śluby. Leżaki i parasole przy basenie i przy plaży są bezpłatne.

POKOJE

Obiekt wybudowany został w 2009 roku i dysponuje 250 pokojami w tym około 60 z prywatnym basenem. W hotelu wyróżnić można pokoje Deluxe Room (38 m2) wyposażony w mini bar, klimatyzację (bezpłatna), telefon, sejf, TV, łazienkę z suszarką do włosów i wanną z hydromasażem, zestaw do parzenia kawy i herbaty, dostęp do Wi-Fi oraz szlafrok i kapcie kąpielowe. Pokoje te posiadają widok na morze lub ogród. Kolejnym typem są pokoje Deluxe with Pool (39 m2), wyposażone tak samo jak Deluxe. Ponadto hotel oferuje pokoje Deluxe Junior Suite (51 m2 - 1 większy pokój), Deluxe Family Suite (56 m2 - salon i część sypialna) oraz Superior Suite (68 m2 - salon, sypialnia i 2 łazienki). Wszystkie wymienione wyposażone są tak samo jak pokoje Deluxe. Kolejnym typem są pokoje w bungalowach z widokiem na morze wyposażone tak samo jak pokoje Deluxe: Prestige Bungalow (42 m2), Prestige Bungalow with Pool (42 m2 - pokój z prywatnym basenem), Prestige Junior Bungalow with Pool (53 m2 - 1 wiekszy pokój z basenem), Prestige Family Bungalow with Pool (62 m2 - osobna część dzienna i sypialna oraz basen). W hotelu znajduje się też szereg pokoi w pierwszej linii brzegowej wyposażonych jak pokoje Deluxe: Platinum Beach Room (50 m2), Platinum Beach Room with Pool (51 m2), Platinum Beach Junior Suite with Pool (61 m2), Platinum Beach Family Suite with Pool (92 m2 - 2 pokoje), Platinum Beach Villa with Pool (61 m2) i Ville typu Ambasador i President (170-350 m2).

Wyżywienie

Hotel oferuje wyżywienie BB (śniadania), HB (śniadania i obiadokolacje) oraz FB (śniadania, obiady, kolacje). Napoje dostępne są za dodatkową opłatą.

SPORT I ROZRYWKA

Hotel oferuje dwa baseny, z czego jeden ma 2000 m2, siłownię, boisko do koszykówki i siatkówki, tenis stołowy, rzutki, kort tenisowy, mini golf oraz centrum SPA (sauna, hammam, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, fryzjer - usługi płatne). Hotel oferuje także jacuzzi i płatny bilard. W hotelu prowadzony jest program animacyjny dla dzieci i dorosłych.

DZIECI

Dla najmłodszych hotel przygotował brodzik, plac zabaw oraz animacje. Istnieje możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla niemowlaka oraz skorzystania z krzesełek dla dzieci w restauracji.

NASZYM ZDANIEM

Luksusowy obiekt położony z dala od zgiełku, oferuje duże przestronne pokoje oraz wysoki standard wypoczynku. To dobra propozycja na niezapomniane wakacje pełne luksusu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Rodes

Opis

* elegancki

* przy plaży

* bezpłatne Wi-Fi

Opis

Luksusowy, pięciogwiazdkowy hotel na plaży. Zadbany teren, wspaniałe widoki na morze, wykwintny wystrój, szeroka gama przestronnych, komfortowych pokoi. Idealny wybór na ekskluzywne wakacje dowolnej kategorii turystów.

• bungalowy, apartamenty i wille

• odkryty basen (2000 m2), baseny prywatne, kryty basen podgrzewany w spa, we wszystkich basenach woda słodka

• kącik internetowy i Wi-Fi na całym terenie bezpłatnie

• restauracje

• bary

• sala konferencyjna

• SPA

• mini market

• odnowiony w 2018 r. (zwiększona kadra, we wszystkich pokojach ekspres do kawy Nespresso (4 kapsułki kawy dziennie, butelka wody), pakiet powitalny we wszystkich pokojach po przyjeździe: owoce, lokalne wino, woda, program Dine Around, obsługa przy basenie i na plaży - świeże ręczniki, menu i napoje dnia)

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Rodos

• południowo-wschodnie wybrzeże

• miejscowość Lachania

• 36 km od miejscowości Kalafos

• 30 km od Lindos

• 72 km od miasta Rodos

• 75 km od lotniska

Plaza

• hotelowa
• przy hotelu
• piaszczysto-żwirowa
• leżaki i parasole bezpłatne
• ręczniki plażowe za depozytem
• serwis plażowy - świeże ręczniki, napoje i menu dnia

Wyzywienie

All InclusivePremium, Bed and Breakfast, Full Board, Half Board

Pokoje

254 pokoi:

Rooms & Suites: Deluxe Rooms SV (około 38 m2), Deluxe Rooms SV with Pool (około 39 m2), Deluxe Junior Suites SV (około 51 m2), Deluxe Family Suites SV (około 56 m2), Superior Suites SV (około 68 m2), Superior Family Suites SV (około 68 m2).

Prestige Bungalows: Prestige Bungalows SV (około 42 m2), Prestige Bungalows with Pool SV (około 42 m2), Prestige Junior Bungalows SV with Pool (około 53 m2), Prestige Family Bungalows SV with Pool (około 62 m2).

Platinum Beach Front Rooms, Suites & Villas (pierwsza linia brzegowa): Platinum Beach Room SV (około 50 m2), Platinum Beach Room with Pool SV (około 51 m2), Platinum Beach Junior Suites SV with Pool (około 61 m2), Platinum Beach Family Suites SV with Pool (około 92 m2), Platinum Beach Villas SV with Pool (około 61 m2), Ambassador Beach Villas SV with Pool 2-Bedroom Maisonette (około 170 m2), Ambassador Beach Villas SV with Pool 3-Bedroom Maisonette (około 205 m2), Presidential Beach Villa SV with Pool (około 350 m2).

Wszystkie wspólne baseny i prywatne baseny ze słodką wodą.

W pokojach: indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT z kanałami muzycznymi, telefon, bezpłatne Wi-Fi, mini bar (za dodatkową opłatą), sejf (bezpłatny), wanna z jacuzzi, suszarka do włosów, szlafroki i kapcie, zestaw do parzenia kawy/herbaty, ekspres do kawy Nespresso (4 kapsułki kawy codziennie, butelka wody), balkon/taras.

Dodatkowe łóżko - standardowe.

Rooms & Suites

Deluxe Room with Pool: prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Deluxe Junior Suite: sypialnia i salon na otwartym planie, łazienka z kabiną prysznicową.

Deluxe Family Suite: sypialnia, oddzielny salon/sypialnia, łazienka z kabiną prysznicową, widok na morze.

Superior Family Suite: sypialnia, oddzielny salon, 2 łazienki.

Superior Suite: sypialnia, oddzielny salon, 2 łazienki.

Prestige Bungalows

Prestige Bungalow: w jednym bungalowie 2-3 pokoje. Niski parter, taras, widok na morze.

Prestige Bungalow with Pool:w jednym bungalowie 2-3 pokoje. Prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Prestige Junior Bungalow with Pool: w jednym bungalowie 2-3 pokoje. Sypialnia z częścią wypoczynkową, łazienka z kabiną prysznicową. Prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Prestige Family Bungalows with Pool: w jednym bungalowie 2-3 pokoje. Sypialnia, oddzielny salon/sypialnia, łazienka z kabiną prysznicową. Prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Platinum Beach Front Rooms, Suites & Villas

Platinum Beach Room: na piętrze, balkon z widokiem na morze. Salon, łazienka z kabiną prysznicową.

Platinum Beach Room with Pool: salon, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Platinum Beach Junior Suite with Pool: znajduje się w dwupoziomowym budynku. Salon, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Platinum Beach Family Suite with Pool: 2 sypialnie, salon, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Platinum Beach Villa with Pool: na parterze każdego budynku po dwa pokoje. Salon, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze.

Ambassador Beach Villa with Pool 2-Bedroom Maisonette: pierwsza linia brzegowa. 2 poziomy. Na parterze: sypialnia z częścią wypoczynkową, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze. Na piętrze: sypialnia, balkon, oddzielny salon z częścią sypialną, 2 łazienki z kabinami prysznicowymi.

Ambassador Beach Villa with Pool 3-Bedroom Maisonette: pierwsza linia brzegowa. 2 poziomy. Na parterze: sypialnia z częścią wypoczynkową, druga sypialnia, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze. Na piętrze: sypialnia, balkon, oddzielny salon z częścią sypialną, 2 łazienki z kabinami prysznicowymi.

Presidential Beach Villa with Pool: pierwsza linia brzegowa. 2 poziomy. Na parterze salon z jadalnią, kuchnia, łazienka z kabiną prysznicową, prywatny basen z podgrzewaną wodą, umeblowany taras z widokiem na morze i kryty basen. Na piętrze 2 sypialnie z balkonami, 2 łazienki z kabinami prysznicowymi, salon z częścią sypialną i łazienką z prysznicem.

Pokoje sprzątane codziennie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:

• mini piłka nożna
• tenis stołowy
• siatkówka plażowa
• rzutki
• koszykówka
• bilard (płatny)
• animacje

Dla dzieci:

• plac zabaw
• brodzik
• mini klub (4-12 lat)
• niania (na zapytanie, płatna)

O wyzywieniu

Lista usług świadczonych gościom hotelowym przez system „All Inclusive Premium” 2020

Wyżywienie
Główna restauracja Aegean | Napoje podczas obiadu i kolacji są włączone
Wczesne śniadanie kontynentalne (powiadomić dzień wcześniej) 06:30–07:00
Śniadanie 07:00-11: 00 (bufet), pokazy gotowania
Lunch 12:30–15:00 (bufet - wybór wyboru menu z 12 dań)
Kolacja 19:00-21:30 (bufet - przekąski na ciepło i na zimno, sałatki, danie główne, potrawy dietetyczne, desery, świeże owoce, pokazy gotowania) Serwowane jest danie główne (wybór z 5 dań), w tym menu wegetariańskie i dla dzieci.
Restauracje A La carte (wczesna rezerwacja, 1 wizyta tygodniowo za pobyt/na pokój).
 Greek Pool Restaurant A la carte | Napoje w cenie
12:00-16.30 Lunch (kuchnia grecka)
Sta Karvouna, BBQ Pool Restaurant A la carte | Napoje w cenie
12:00-16.30 Lunch i kolacja (menu z grillem)
Prestigio, Italian Pool Restaurant A la carte | Napoje w cenie
12.00-16.30 i 18:00-22:30 Lunch i kolacja (kuchnia włoska)
Asia, Beachfront Asian Restaurant A la carte | Napoje w cenie
19:00–23:00 Lunch i kolacja (kuchnia azjatycka)
Thalassa Beachfront Gourmet Restaurant A la carte | Napoje w cenie
12:30-23:00 Lunch i kolacja (zupy, sałatki, makarony, pizza, risotto, owoce morza i mięso)
Napoje podczas lunchu i kolacji: napoje lokalne i międzynarodowe (lekkie napoje, woda, piwo i wino butelkowane).
Bary
Kalithea Main Bar - główny bar
09:00-01:00 Wybór napojów lokalnych i międzynarodowych (napoje lekkie, piwo, napoje alkoholowe, kawa.
11: 00-12: 00 Późne śniadanie kontynentalne
17:00-18:00 Kawa, herbata, przekąski
22:00-00:00 Przekąski
H2O Pool Bar - bar przy basenie
10:00-18:00 Wybór napojów lokalnych i międzynarodowych (napoje lekkie, piwo, napoje alkoholowe, kawa.
Akteon Beach Bar - bar na plaży
10:00-18:00 Wybór napojów lokalnych i międzynarodowych (napoje lekkie, piwo, napoje alkoholowe, kawa.
Dodatkowe informacje
Bezpłatne usługi: drink powitalny po przyjeździe; mini-bar w pokoju (codziennie uzupełniany); napoje lokalne i międzynarodowe są wliczone; 4 kapsułki kawy Nespresso dziennie; 1 wizyta w restauracji a la carte (każdej) tygodniowo przez cały pobyt na pokój; W przypadku pobytów na 10 nocy, druga wizyta w restauracji a la carte jest wliczona; wejście do spa i siłowni (wymagana wcześniejsza rezerwacja); ręczniki plażowe; dostęp do wieczornego pokazu;  Dine Around (wyżywienie i napoje w jednym z trzech hoteli Atrium).
Płatne usługi: obsługa w pokojach, , Lobster Night, zewnętrzne połaczenia telefoniczne, zabiegi spa, fryzjer, lekarz, sporty wodne itp.

! Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedniego powiadomienia.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Rodos, Grecja

Atuty oferty

Romantyczny, luksusowy hotel w stylu greckiej wioski. Spektakularne widoki na morze. Polecany dla wymagających Gości oraz amatorów sportów wodnych ze względu na bliską odległość do Prasonissi.

Położenie

spokojne, na obrzeżach niewielkiej miejscowości Lahania. Do Prasonissi – raju dla wind- i kitesurferów ok. 18 km.

Plaża

naturalna, piasz­czysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

luksusowy hotel w stylu greckiej wioski oferuje 250 pokoi. Hol powitalny z recepcją, winda, restauracja główna "Aegan", restauracje à la carte (bbq, grecka tawerna, włoska, azjatycka, gourmet), koktajl bar z widokiem na morze. W ogrodzie znajduje się rozległy kompleks basenów, jeziorko, wodospady i fontanny. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyżywienie

Ze śniadaniem, z dwoma lub z trzema posiłkami: posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Napoje do obiadu i kolacji za opłatą. Kolacje w restauracjach à la carte za opłatą.

Internet

WiFi gratis.

Zakwaterowanie

luksusowe, komfortowo urządzone Pokoje Deluxe z widokiem na morze (1-3B): ok. 38 m2, klimatyzacja (sterowana indywidualnie), minibar (za opłatą), sejf, TV sat. (płaski ekran), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna z whirlpoolem, WC, szlafrok, kapcie, suszarka. Junior Suite Deluxe z widokiem na morze (2-3C): przestronniejsze, ok. 51 m2, z kącikiem wypoczynkowym, wyposażone jak pokoje deluxe. Suite rodzinne Deluxe z widokiem na morze (2-4D): pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia, ok. 56 m2., wyposażone jak pokoje deluxe. Pokoje deluxe z prywatnym basenem i widokiem na morze (2-3E): ok. 39 m2, z tarasem, wyposażone jak pokoje deluxe. Prestige Junior Bungalow z prywatnym basenem i widokiem na morze (2-3F): ok. 53 m2, wyposażone jak pokoje deluxe. Platinum Beach Junior Suite z prywatnym basenem i widokiem na morze (2-3G): ok. 61 m2, pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia, taras, pergola, wyposażone jak pokoje deluxe. W każdym pokoju prezent powitalny: butelka wina, butelka wody, kosz owoców.

Sport

minigolf, tenis stołowy, siłownia, basen kryty, whirlpool, 2 korty tenisowe, strzelanie z łuku, rzutki, siatkówka, koszykówka. Za opłatą: bilard.

Wellness

za opłatą: luksusowe Spa Center and Thalasso "AnaNeosis", oferujące zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, manicure, pedicure, saunę, hammam, basen z wodą morską, masaże klasyczne, hydromasaże, itp.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.01.20 20% zniżki, 1.02.-31.03.20 15% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Romantyczny, luksusowy hotel w stylu greckiej wioski. Spektakularne widoki na morze. Polecany dla wymagających Gości oraz amatorów sportów wodnych ze względu na bliską odległość do Prasonissi.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Luksusowo i elegancko. Polecam dla wymagających klientów, szczególnie na romantyczne wakacje we dwoje.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach niewielkiej miejscowości Lahania. Do Prasonissi - raju dla wind- i kitesurferów ok. 18 km.

Plaża

naturalna, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

luksusowy hotel w stylu greckiej wioski oferuje 250 pokoi. Hol powitalny z recepcją, winda, restauracja główna "Aegan", restauracje a'la carte (bbq, grecka tawerna, włoska, azjatycka, gourmet), koktajl bar z widokiem na morze. W tropikalnym ogrodzie znajduje się rozległy kompleks basenów, jeziorko, wodospady i fontanny. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. www.atriumprestige.gr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

luksusowe, komfortowo urządzone Pokoje Deluxe z widokiem na morze (1-3B): ok. 38 m, klimatyzacja (sterowana indywidualnie), minibar (za opłatą), sejf, TV sat. (płaski ekran), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna z whirlpoolem, WC, szlafrok, kapcie, suszarka. Junior Suite Deluxe z widokiem na morze (2-3C): przestronniejsze, ok. 51 m., z kącikiem wypoczynkowym, wyposażone jak pokoje deluxe. Suite rodzinne Deluxe z widokiem na morze (2-4D): pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia, ok. 56 m., wyposażone jak pokoje deluxe. Pokoje deluxe z prywatnym basenem i widokiem na morze (2-3E): ok. 39 m, z tarasem, wyposażone jak pokoje deluxe. Prestige Junior Bungalow z prywatnym basenem i widokiem na morze (2-3F): ok. 53 m, wyposażone jak pokoje deluxe. Platinum Beach Junior Suite z prywatnym basenem i widokiem na morze (2-3G): ok. 61 m, pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia, taras, pergola, wyposażone jak pokoje deluxe. Dla wszystkich Gości: butelka wina, butelka wody, kosz owoców w dniu przyjazdu/na pokój.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Dostęp do internetu

WiFi na terenie całego hotelu i w pokojach gratis.

Sport

minigolf, tenis stołowy, siłownia, basen kryty, whirlpool, 2 korty tenisowe, strzelanie z łuku, rzutki, siatkówka, koszykówka. Za opłatą: bilard.

Wellness

za opłatą: luksusowe Spa Center and Thalasso "AnaNeosis", oferujące zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, manicure, pedicure, saunę, hammam, basen z wodą morską, masaże klasyczne, hydromasaże, itp.

Wyżywienie

Ze śniadaniem, z dwoma lub z trzema posiłkami: posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Do kolacji wymagany odpowiedni strój. Kolacje w restauracjach a'la carte za opłatą.

Dla dzieci

2-11 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • romantyczny, luksusowy hotel w stylu greckiej wioski
  • spektakularne widoki na morze
  • duży wybór komfortowych pokoi
  • dla wymagających Gości
  • polecany dla amatorów sportów wodnych ze względu na bliską odległość do Prasonissi.


Mapa Hotelu Atrium Prestige Resort & Spa
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Atrium Prestige Resort & Spa:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Atrium Prestige Resort
https://youtu.be/VE8Nfv_wVEE?list=PLJ9TIPGIRgcv7SDLRIQFPo_WypDUllDOZ

Opinie o Hotelu Atrium Prestige Resort & Spa

Atrium Prestige Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

Bungalow
Pokój dwuosobowy - Widok na morze
Pokój dwuosobowy - Widok na ogród
Double Deluxe JuniorSuite (SeaView, Balcony)
Suite Superior SeaView
Presidential Beach Villa SV with Pool
Platinum Beach Room Sea view
Room Deluxe SeaView Private-
Room Deluxe SeaView Balcony or Terrace
Prestige Bungalow SeaView Private-
Prestige Bungalow SeaView Terrace
Prestige Bungalow Family SeaView Private-
Prestige Bungalow Junior SeaView Private-
Platinum Beach Room Sea View Private-
Room Deluxe Single SeaView Balcony or Terrace
Suite Deluxe SeaView Family
Platinum Beach Suite Family Sea View Private-
Platinum Beach Suite Junior Sea View Private-
Platinum Beach Villa Sea View Private-
Ambassador Beach Villa Sea View with Pool 2 Bedrooms Maisonette
Ambassador Beach Villa Sea View with Pool 3 Bedrooms Maisonette
Bungalow z widokiem na morze
SWNM
DZ Deluxe Meerblick
DZ Deluxe Meerblick Pool
DZ Platinum Meerseite
Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
Pok. deluxe 2 os.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
EZ Deluxe Meerblick
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Junior suita z widokiem na morze
Junior suita z widokiem na morze
Juniorsuite Deluxe MB
Juniorsuite Meerseite Poo
Bungalow Prestige MB
Suita z widokiem na morze
Willa z widokiem na morze
Familiensuite Deluxe MB

Atrium Prestige Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Atrium Prestige Resort & Spa - miasta wylotu:


Atrium Prestige Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Atrium Prestige Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00