Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
1 / 11
Udogodnienia hotelu Baron Resort
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Baron Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Baron Resort:
4.5 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Baron Resort:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Ocena hotelu:
4.5 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 czerwca 2018

Hotel Baron Resort w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Sharm El Sheikh Luksusowy pięciogwiazdkowy hotel położony nad samym morzem. Idealne miejsce do nurkowania i organizacji podwodnego safari. Do wody możemy wejść także z pomostu dzięki czemu będziemy bliżej rafy. Dzięki zielonym trawom, wielu drzewom i basenom wśród ogrodów, poczujemy się jak na rajskiej wyspie. Idealnym dodatkiem do urlopu będzie całodobowe Premium AII Inclusive.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1998 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie znajduje się 6 restauracji, 5 barów, room service (płatny), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), 3 sale konferencyjne, winda, 2 baseny odkryte (1 basen podgrzewany w zimie).

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 600 m długości, skała koralowa przy wejściu do morza. Wejście do wody także z pomostu. Parasole, materace i ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny), minibar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, menu poduszkowe, łazienkę (WC, wanna lub prysznic,suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje superior classic , pokoje superior , suity executive (sypialnia + salon połączone drzwiami) , suity royal (sypialnia, salon, jadalnia)

Wyżywienie

restauracja główna "Sinai", 5 restauracji a la carte, 5 barów Premium All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie (06:30-10:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-22:00) serwowane w restauracji głównej, późne śniadanie (10:30-12:00), podwieczorek (16:00-18:00), lody (12:00-17:00), późny posiłek (23:30-00:30) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, świeżo wyciskany sok pomarańczowy do śniadania Formuła nie zawiera: napojów serwowanych w butelkach i puszkach, napojów importowanych spoza konceptu PAI, fajki wodnej, cygar, szampana, win musujących Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.indyjska "Taj Mahal", egipska "Egyptian", owoce morza "Al Sakia", BBQ "Oasis", włoska "Bella Vista"

z myślą o dzieciach

brodzik , animacje w klubach dla dzieci w wieku 4-7, 8-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw opiekunka (płatna), menu dla dzieci i krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, siłownia, jacuzzi, solarium, aerobik

płatne

salon piękności, centrum SPA, siatkówka plażowa, kort tenisowy, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, dyskoteka, bilard

Aktualizacja opisu

11.12.2017 16:45

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Sharm El Sheikh, Egipt

Opis hotelu

Goście zakwaterowani są w 230 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu apartamentowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa, koszykówka, golf i jazda konna, czy też za dodatkową opłatą boccia urozmaicą Państwa pobyt w hotelu apartamentowym. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości hotelu to windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, spływy kajakowe i nurkowanie, jak również za dodatkową opłatą narty wodne i żeglowanie. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard, dart, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, łaźnię parową i zabiegi masażu, jak również za dodatkową opłatą salon piękności. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Hotel apartamentowy oferuje przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

SHARM EL SHEIKH/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą) • restauracja główna Sinai (kuchnia azjatycka, meksykańska, orientalna, lokalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi) • restauracja a la carte Oasis (ryby/owoce morza, dania z grilla) • restauracja a la carte (dania z grilla) • restauracja a la carte Bella Vista (kuchnia włoska) • restauracja a la carte Egyptian (kuchnia orientalna, dania z grilla) • restauracja a la carte Indian (na plaży, z tarasem, kuchnia indyjska) • restauracja gourmet • kawiarnia • 7 barów

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych) • leżaki (przy basenie) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• sejf (w recepcji) • sklep z pamiątkami • sklepy • minimarket • butik • jubiler • fryzjer • opieka medyczna (płatna) • pralnia (płatna) • 3 sale konferencyjne

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

357

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• plac zabaw • opieka nad dziećmi (płatna) • łóżeczko dziecięce (w cenie) • menu dla dzieci • wysokie krzesełko • brodzik • animacje dla dzieci • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) • minidisco

Sport i wellness

W cenie • siłownia • aerobik • aqua aerobik • plażowa piłka nożna • siatkówka plażowa

Płatne • 2 jacuzzi (jedno tylko dla dorosłych, na tarasie na dachu) • rzutki • boccia • bilard • centrum wellness • łaźnia parowa • masaże • kąpiele pielęgnacyjne • zabiegi kosmetyczne • joga • tenis stołowy • 2 korty tenisowe • żeglarstwo • windsurfing (w ofercie firm zewnętrznych) • kajaki • rower wodny • szkoła nurkowania PADI • nurkowanie powierzchniowe • narty wodne • parasailing

Rozrywka

• amfiteatr • animacje • animacje sportowe • pokazy • muzyka na żywo • lekcje gotowania • wieczory taneczne • lekcje tańca

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 40 m2 • widok na morze/basen • po częściowym remoncie w 2016 roku • w budynku głównym • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf (w cenie) • telefon • minibar • LCD TV sat. • sofa • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC • Wi-Fi (płatne)

Suita z widokiem na morze SUM1

• 2-4 os. • ok. 85 m2 • widok na morze/basen • po częściowym remoncie w 2016 roku • w budynku głównym • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf (w cenie) • telefon • minibar • TV sat. • lodówka • wanna • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 40 m2 • widok na ogród • po częściowym remoncie w 2016 roku • w budynku głównym • balkon lub taras • klimatyzacja • sejf (w cenie) • telefon • minibar • TV sat. • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (6.30-10.30, w formie bufetu) • późne śniadanie (10.30-12.00) • obiad (12.00-17.00, w formie bufetu) • kolacja (18.30-24.00, w formie bufetu lub a la carte) • przekąski • nocne przekąski • ciasta • lody • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój w restauracji • dostępne dania dietetyczne, bezglutenowe i wegetariańskie (na zapytanie) • restauracje a la carte (po wcześniejszej rezerwacji)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Polożenie

Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel, zlokalizowany około 80 m od hotelu Baron Resort, położony w pobliżu pięknej piaszczystej plaży (z dostępem do rafy) w zatoce Ras Nosrani, oddalony około 15 km od centrum Naama Bay.

 

Warunki mieszkalne

Wszystkie (230) klimatyzowane luksusowo wyposażone dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek, wyposażone są w sejf, mini-bar, telefon, TV-SAT, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras.

 

Do dyspozycji gości

Recepcja, kantor wymiany walut, 4 restauracje, pizzeria, kilka barów, kawiarnia orientalna, dyskoteka, amfiteatr, bank, mini-centrum handlowe (33 sklepy), 8 sal konferencyjnych, biznes centrum, wypożyczalnia samochodów, bogaty program animacyjny, opiekunka dla dzieci na życzenie, mini-klub dla dzieci (4-12 lat). Leżaki i parasole.

 

Uprawianie sportow

Bezpłatnie: dwa baseny, brodzik dla dzieci, bilard, rzutki, ping-pong, siatkówka, tenis, aerobik, piłka wodna, sala gimnastyczna, sauna parowa. Odpłatnie: salon piękności, sporty wodne, masaże, nurkowanie, oświetlenie kortów tenisowych.
W cenie: śniadanie, lunch, kolacja - szwedzki stół, przekąski w ciągu dnia, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkoholowe bez ograniczeń od godziny 10:00 do 24:00, kolacja a’la carte, nocne przekąski (23:30-24:30).

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00,
    kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    wyżywienie wg opisu, 
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU,
  • ubezpieczenia od chorób przewlekłych  SIGNAL IDUNA) w kwocie 40 PLN,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Piękny hotel o niskiej i jasnej zabudowie, otoczony tropikalnym ogrodem. Oryginalna architektura, wysoki standard obsługi, bajkowe krajobrazy dookoła, wyjątkowo bogaty system all inclusive.

Położenie

Przy prywatnej, piaszczystej, 600-metrowej plaży (dostęp do rafy koralowej) z widokiem na wysepkę Tiran, 8 km od lotniska, 15 km od centrum Naama Bay (przejazdy busem hotelowym).

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, piano barem i bezpłatnym Wi Fi, pięknie usytuowana restauracja główna Sinai (dania arabskie i międzynarodowe, otwarta kuchnia, bufety tematyczne), stylowa restauracja włoska, restauracja arabska, panoramiczna Taj Mahal (kuchnia indyjska), AI Sakia na wolnym powietrzu (ryby i owoce morza), bar plażowy, bar na wysepce basenowej, kącik orientalny z sziszą na wolnym powietrzu, klub nocny. Poza tym do dyspozycji gości: centrum biznesowe, sale konferencyjne, sala bankietowa, kawiarenka internetowa, punkt wymiany walut, sklepik z pamiątkami, księgarnia (pozostałe sklepy przy bulwarze), pralnia, salon fryzjerski.

Pokoje

360 eleganckich i komfortowych pokoi z częścią sypialną i dzienną; indywidualnie sterowana klimatyzacja, wiatrak sufitowy, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, mineralne kosmetyki z Morza Martwego), TV sat, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy i herbaty, łącza internetowe, balkon, taras (większość z widokiem na morze). Możliwa rezerwacja pokoi rodzinnych oraz suites.

Wyżywienie

BB: śniadania w formie bufetów HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetów Premium All Inclusive: śniadania (6.30-10.30), obiady (12.30-15.00), kolacje (18.30-22.00) w formie bufetów, późne śniadania kontynentalne (10.30-12.00), przekąski i lody w barze przy basenie (12.00-17.00), podwieczorek, późne przekąski serwowane w restauracji egipskiej (23.30-00.30), kolacje w restauracjach a'la carte: we włoskiej, indyjskiej, egipskiej, rybnej i barbeque (wymagana rezerwacja), kawa, herbata, napoje chłodzące, alkohole (zarówno lokalne jak i importowane, np. wódka, whiskey, rum, campari, martini, płatne: wino musujące i szampan) w barze basenowym od godz. 10.00 do zachodu słońca, w innych barach do północy, w Zen Dance Bar od godz. 22.00 do 02.00, w lobby - 24 h, lokalne alkohole w kawiarni orientalnej od godz. 19.00 do północy, w Niche Bar - pierwszy drink gratis, pozostałe 15% zniżki, bezpłatny minibar codziennie uzupełniany (po puszce coli, sprite'a, toniku, napoju, 2 małe butelki wody mineralnej, butelka wody źródlanej, 2 butelki piwa), raz w tygodniu gala dinner z muzyką na żywo. W ramach pakietu bezpłatne: kosz z owocami i słodkościami na powitanie, półgodzinny masaż (konieczna rezerwacja z 2-dniowym wyprzedzeniem), wizyta u fryzjera (usługa ścięcia włosów), kajak lub rower wodny (raz na tydzień), pierwsza lekcja nurkowania, siłownia, łaźnia. Aktualne godziny posiłków i serwis wchodzący w skład pakietu PREMIUM ALL INCLUSIVE podawane są na bieżąco w hotelu.

Sport i rozrywka

Duży, ładny basen z tarasem słonecznym, centrum sportów wodnych (katamaran, łódź ze szklanym dnem, narty i rowery wodne, parasailing) i nurkowania, ośrodek wellness (zabiegi kosmetyczne, masaże, aromaterapia, sauna, łaźnia, namiot na masaże nadmorskie), siłownia, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka, koszykówka, water polo, wypożyczalnia rowerów, aerobik, animacje w dzień, program rozrywkowy wieczorem (w amfiteatrze), klub nocny.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub z podziałem na dwie grupy wiekowe, kids party wieczorem, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka, wysokie krzesełka.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

***** (DELUXE)

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

15 km od centrum Naama Bay, 8 km od lotniska.

Plaża

Przy prywatnej, piaszczystej plaży o długości 600 m.

Zakwaterowanie

360 pokoi i suite; Typy pokoi: standard (40 m2), family (80 m2 - 2 pokoje), executive suite one bedroom (85 m2 - 2 pokoje), esxecutive suite two bedrooms (144 m2 - 3 pokoje), royal suite (400 m2 - salon, jadalnia, sypialnia); Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, kącik wypoczynkowy, telewizor, telefon, sejf, mini bar (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, żelazko i deska do prasowania, szlafrok oraz balkon lub taras. Wszystkie pokoje posiadają dostęp do internetu.

Restauracje i bary

6 restauracji (główna, egipska, włoska, indyjska, BBQ i rybna - Goście z restauracji a'la carte mogą korzystać bez ograniczeń po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); 5 barów (w tym bar w lobby i przy basenie); Khan El Khalili - kawiarnia orientalna, w której można zapalić fajkę wodną.

Wyżywienie

BB (śniadania), HB (śniadania i kolacje), FB (śniadania, obiady, kolacje); Premium All inclusive - śniadania, późne śniadania kontynentalne, obiady, kolacje . Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji i wybrane importowane dostępne są od 10:00 do 02:00 . Hotel oferuje też ciastka, lody, kawę i herbatę oraz wieczorne przekąski w określonych godzinach. Goście wykupujący Premium All inclusive otrzymują powitalny kosz owoców oraz wypełnienie mini baru w napoje bezalkoholowe i piwo (uzupełniany codzinnie).

Sport i Rozrywka

Duży basen olimpijski (podgrzewany od grudnia do kwietnia); Jacuzzi z wodą morską' 2 korty tenisowe (goście wykupujący Premium All inclusive mają raz na tydzień oświetlenie kortu gratis), siatkówka, water polo, rzutki, program animacyjny (amfiteatr na 500 osób), promenada przy plaży polecana dla biegaczy i rowerzystów, centrum sportów wodnych i nurkowania. W opcji Premium All inclusive wstęp do nurkowania, kajaki i rowery wodne są gratis.

Dla dzieci

Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, opiekunka do dziecka.

Pozostałe udogodnienia

Bulwar z około 30 sklepami, sala konferencyjna, centrum SPA z siłownią (30 min masażu w ramach All inclusive), opieka medyczna, płatny bus hotelowy do centrum Naama Bay, pralnia (1 x na tydzień bezpłatna w All inclusive), fryzjer (bezpłatne strzyżenie dla dorosłego w opcji All inclusive), dostęp do Wi-Fi (30 min w ramach All inclusive bezpłatnie).

Naszym zdaniem

Hotel dla bardzo wymagających Gości, poszukujących wysokiego standardu i serwisu na wysokim poziomie;

Strona internetowa

www.baronotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.


Mapa Hotelu Baron Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Baron Resort

Ładna, piaszczysta plaża przy której można uprawiać wiele sportów wodnych (z nurkowaniem na czele). Dobre jedzenie, dużo restauracji tematycznych. Ładne, przestronne pokoje (polecam ten z widokiem na morze). Personel pomocny i nienachalny. Zdecydowanie polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Serdecznie polecam Baron resort! Jest położony bardzo blisko ładnej plaży! Pokoje są zawsze czyste, a po meblach nie widać śladów użytkowania! Przesympatyczna obsługa! Smaczne jedzenie!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.6

Hotel polecam zdecydowanie dla par. Jest tu spokojnie, wręcz kameralnie, a całość ma przyjemną atmosfere. Kuchnia jest bardzo dobra, nigdzie nie jadłam lepszych posiłków. Pokoje są bardzo ładne, czułam się w w nim jak w domu. Hotel przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym gościom

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Hotel bardzo ok ale niestety nudny. Jest fajny ale dla osób starszych, ja sie poprostu wynudziłam. Hotel troche jak senatorium, ale bardzo ładny z bardzo dużymi pokojami i duzym podgrzewanym basenem bo niestety o tej porze roku kapiel w niepodgrzewanym basenie to tragedia.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3

Hotel luks. Czystość na najwyższym poziomie. Wyżywienie super. Obsługa - najwyższy poziom. 2 baseny, jeden podgrzewany(super).Polecam zimą.Byliśmy z małżonką od 22.12.07 do 29.All Inclu - dobre.Jest osłonięty od morza innym hotelem dlatego zimą przy wietrznej pogodzie do 16-tej odczucie jak w pełni lata.Do morza blisko(w kostiumach.).Planujemy wyjechać w grudniu ponownie.Przed sylwestrem świetny wypoczynek.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Baron Resort - możliwości zakwaterowania:

superior dbl
deluxe [front sea view] dbl
executive suite dbl
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Suita lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze 1 pom. mieszkalne, 1 sypialnia
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
SUPERIOR ROOM CLASSIC
Doppelz,Balkon,Meerblick
Doppelzimmer,Balk/Ter
Doppelzimmer,Balk/Ter
Doppelzimmer,Balk/Terr
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
EZ/BkoT/M
Einzelzimmer,Balk/Ter
Familienzimmer,Balk/Ter
Suita z widokiem na morze
Suite,Balk/Ter,Meerbl
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE

Baron Resort - Możliwości wyżywienia:


Baron Resort - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Baron Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00