cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Baron Resort, Morze Czerwone
1 / 22
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
06.06 - 09.06
już od 2624 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.06 - 20.06
już od 355 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Baron Resort
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Baron Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Baron Resort:
4.5 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Baron Resort:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Hotel Baron Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • ogród 
  • taras 
  • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą)
  • restauracja główna Sinai (kuchnia azjatycka, meksykańska, orientalna, lokalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi) 
  • restauracja a la carte Oasis (ryby/owoce morza, dania z grilla) 
  • restauracja a la carte (dania z grilla) 
  • restauracja a la carte Bella Vista (kuchnia włoska) 
  • restauracja a la carte Egyptian (kuchnia orientalna, dania z grilla) 
  • restauracja a la carte Indian (na plaży, z tarasem, kuchnia indyjska) 
  • restauracja gourmet 
  • kawiarnia 
  • 7 barów

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych) 
  • leżaki (przy basenie) 
  • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • sejf (w recepcji) 
  • sklep z pamiątkami 
  • sklepy 
  • minimarket 
  • butik 
  • jubiler 
  • fryzjer 
  • opieka medyczna (płatna) 
  • pralnia (płatna) 
  • 3 sale konferencyjne

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

357

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • plażowa piłka nożna 
  • siatkówka plażowa
Płatne
  • 2 jacuzzi (jedno tylko dla dorosłych, na tarasie na dachu) 
  • rzutki 
  • boccia 
  • bilard 
  • centrum wellness 
  • łaźnia parowa 
  • masaże 
  • kąpiele pielęgnacyjne 
  • zabiegi kosmetyczne 
  • joga 
  • tenis stołowy 
  • 2 korty tenisowe 
  • żeglarstwo 
  • windsurfing (w ofercie firm zewnętrznych) 
  • kajaki 
  • rower wodny 
  • szkoła nurkowania PADI 
  • nurkowanie powierzchniowe 
  • narty wodne 
  •  parasailing

rozrywka

  • amfiteatr 
  • animacje
  • animacje sportowe
  • pokazy
  • muzyka na żywo
  • lekcje gotowania
  • wieczory taneczne
  • lekcje tańca

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze/basen
  • po częściowym remoncie w 2016 roku
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar
  • LCD TV sat.
  • sofa
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • Wi-Fi (płatne)
Suita z widokiem na morze SUM1
  • 2-4 os.
  • ok. 85 m2
  • widok na morze/basen
  • po częściowym remoncie w 2016 roku
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • Wi-Fi (płatne)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ogród
  • po częściowym remoncie w 2016 roku
  • w budynku głównym
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • sejf (w cenie)
  • telefon
  • minibar
  • TV sat.
  • lodówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok
  • kapcie
  • WC
  • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie (6.30-10.30, w formie bufetu) 
  • późne śniadanie (10.30-12.00) 
  • obiad (12.00-17.00, w formie bufetu) 
  • kolacja (18.30-24.00, w formie bufetu lub a la carte) 
  • przekąski 
  • nocne przekąski 
  • ciasta 
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe
Dodatkowe informacje
  • wymagany odpowiedni strój w restauracji 
  • dostępne dania dietetyczne, bezglutenowe i wegetariańskie (na zapytanie) 
  • restauracje a la carte (po wcześniejszej rezerwacji)
  • W okolicy

    • lokalizacja w spokojnej okolicy 
    • bezpośrednio przy piaszczystej plaży (zalecane obuwie kąpielowe, pomost ułatwiający wejście do wody)
    • ok. 15 km od centrum Naama Bay
    • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Sharm El Sheikh

    OPIS

    Luksusowy pięciogwiazdkowy hotel położony nad samym morzem. Idealne miejsce do nurkowania i organizacji podwodnego safari. Do wody możemy wejść także z pomostu dzięki czemu będziemy bliżej rafy. Dzięki zielonym trawom, wielu drzewom i basenom wśród ogrodów, poczujemy się jak na rajskiej wyspie. Idealnym dodatkiem do urlopu będzie całodobowe Premium AII Inclusive.

    lokalizacja

    15 km od centrum Sharm El Sheikh, 15 km od Na'ama Bay, 8 km od lotniska w Sharm El Sheikh. Hotel usytuowany na powierzchni: 100000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1998 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (5), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), baseny odkryte (2). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne - Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, pomost, piaszczysta, 600 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Bezpłatne: leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 4 budynkach: - 3 budynki (liczba pięter: 3, liczba wind: 2) - aneks (liczba pięter: 2) Typy pokoi: - pokoje superior classic dla max. 4 os.: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje superior dla max. 4 os.: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - pokoje executive: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon - royal suity: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - 2 restauracje, restauracje a la carte (3), bary (5) Premium All Inclusive (24h) - śniadanie (06:30-10:30), późne śniadanie (10:30-12:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-22:00), późny posiłek (23:30-00:30) serwowane w restauracji Sinai - przekąski (12:00-17:00) serwowane w restauracji Oasis - podwieczorek (16:00-18:00) serwowany w restauracji Palm Beach Bar - lody - wybrane lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - bezpłatne. Wymagana rezerwacja. - egipska - włoska - owoce morza

    z myślą o dzieciach

    - brodziki - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu dla dzieci w restauracji - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - korty do tenisa ziemnego (2) - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - koszykówka - siatkówka plażowa - bilard - aerobik - siłownia - animacje - dyskoteka

    płatne

    - oświetlenie kortów - sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż - salon piękności

    Uwaga!

    W dniach 1-8.08.2019 r. restauracja włoska "Bella Vista" będzie zamknięta.

    Aktualizacja opisu

    17.07.2019 16:32

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

    Sale konferencyjne

    Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Polożenie

    Nowo wybudowany, ekskluzywny hotel, zlokalizowany około 80 m od hotelu Baron Resort, położony w pobliżu pięknej piaszczystej plaży (z dostępem do rafy) w zatoce Ras Nosrani, oddalony około 15 km od centrum Naama Bay.

     

    Warunki mieszkalne

    Wszystkie (230) klimatyzowane luksusowo wyposażone dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek, wyposażone są w sejf, mini-bar, telefon, TV-SAT, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras.

     

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, kantor wymiany walut, 4 restauracje, pizzeria, kilka barów, kawiarnia orientalna, dyskoteka, amfiteatr, bank, mini-centrum handlowe (33 sklepy), 8 sal konferencyjnych, biznes centrum, wypożyczalnia samochodów, bogaty program animacyjny, opiekunka dla dzieci na życzenie, mini-klub dla dzieci (4-12 lat). Leżaki i parasole.

     

    Uprawianie sportow

    Bezpłatnie: dwa baseny, brodzik dla dzieci, bilard, rzutki, ping-pong, siatkówka, tenis, aerobik, piłka wodna, sala gimnastyczna, sauna parowa. Odpłatnie: salon piękności, sporty wodne, masaże, nurkowanie, oświetlenie kortów tenisowych.
    W cenie: śniadanie, lunch, kolacja - szwedzki stół, przekąski w ciągu dnia, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkoholowe bez ograniczeń od godziny 10:00 do 24:00, kolacja a’la carte, nocne przekąski (23:30-24:30).

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00,
      kończy o godz. 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
      wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU,
    • ubezpieczenia od chorób przewlekłych  SIGNAL IDUNA) w kwocie 40 PLN,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    5

    Region

    Egipt,Sharm El Sheikh

    Położenie

    Hotel położony jest w Sharm El Shaikh w zatoce Ras Nasrani. Odległość do centrum Naama Bay wynosi 15 km, do lotniska 8 km. Hotel znajduje się bezpośrednio przy 600 m. plaży na której leżaki, materace i parasole są bezpłatne. Istnieje możliwość wejścia do wody z pomostu.

    Hotel

    Hotel składa się z dwupiętrowego budynku. Do dyspozycji gości pozostają: 3 bary, 5 restauracji a la carte, kawiarnia, 3 baseny (w tym 1 basen olimpijski z podgrzewaną wodą w okresie zimowym, 1 dla dzieci z podgrzewaną wodą w okresie zimowym i 1 z jacuzzi), bar przy basenie, 3 sale konferencyjne, serwis hotelowy (całodobowy), kantor wymiany walut, plac zabaw dla dzieci, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat,pralnia, opieka medyczna na życzenie, fryzjer, pokój gier.

    Pokoje

    W hotelu znajduje się 360 pokoi o powierzchni ok 40 m2 (w tym 99 % pokoi posiada balkon lub taras). Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, TV SAT, minibar, sejf, zestaw do parzenia kawy oraz herbaty, telefon, łazienkę z prysznicem lub z wanną, suszarkę do włosów, bidet oraz WC. Istnieje możliwość wypożyczenia żelazka oraz deski do prasowania. Pokoje typu deluxe posiadają widok na morze.

    Wyżywienie

    PREMIUM ALL INCLUSIVE: śniadania w godz.06:30-10:30 w restauracji Sinai, późne śniadanie kontynentalne w godz. 10:30-12:00 w restauracji Oasis, a la carte lunch w godz. 12:00-17:00 w restauracji Oasis przy basenie, lody w godz. 12:00-17:00 w restauracji Oasis, lunch w godz. 12:30-15:00 w restauracji Sinai, herbata, kawa oraz ciastka w godz. 16:00-18:00 w barze Palm na plaży, kolacje w godz. 18:30-22:00 w restauracji Sinai, wieczorne przekąski w godz. 23:30-00:30 w restauracji egipskiej, lobby bar Panorama 24 h na dobę, bar na plaży Palm Beach w godz. 10:00-00:00 (importowane alkohole), bar przy basenie Oasis w godz. 10:00 do zachodu słońca (importowane alkohole), Khan El Khalili Oriental Cafe w godz. 19:00-00:00 (loklane alkohole), Now pokoje dwuosobowe+dostawka dla dziecka; pokoje dwuosobowe+dostawka dla osoby dorosłej; pokoje jednoosobowe oraz pokoje jednoosobowe+dostawka dla dziecka.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Piękny hotel o niskiej i jasnej zabudowie, otoczony tropikalnym ogrodem. Oryginalna architektura, wysoki standard obsługi, bajkowe krajobrazy dookoła, wyjątkowo bogaty system all inclusive.

    Położenie

    Przy prywatnej, piaszczystej, 600-metrowej plaży (dostęp do rafy koralowej) z widokiem na wysepkę Tiran, 8 km od lotniska, 15 km od centrum Naama Bay (przejazdy busem hotelowym).

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją, piano barem i bezpłatnym WiFi, pięknie usytuowana restauracja główna Sinai (dania arabskie i międzynarodowe, otwarta kuchnia, bufety tematyczne), stylowa restauracja włoska, restauracja arabska, panoramiczna Taj Mahal (kuchnia indyjska), AI Sakia na wolnym powietrzu (ryby i owoce morza), bar plażowy, bar na wysepce basenowej, kącik orientalny z sziszą na wolnym powietrzu, klub nocny. Poza tym do dyspozycji gości: centrum biznesowe, sale konferencyjne, sala bankietowa, kawiarenka internetowa, punkt wymiany walut, sklepik z pamiątkami, księgarnia (pozostałe sklepy przy bulwarze), pralnia, salon fryzjerski.

    Pokoje

    360 eleganckich i komfortowych pokoi z częścią sypialną i dzienną; indywidualnie sterowana klimatyzacja, wiatrak sufitowy, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, mineralne kosmetyki z Morza Martwego), TV sat, telefon, sejf, minibar, zestaw do kawy i herbaty, łącza internetowe, balkon, taras (większość z widokiem na morze). Możliwa rezerwacja pokoi rodzinnych oraz suites.

    Wyżywienie

    BB: śniadania w formie bufetów HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetów Premium All Inclusive: śniadania (6.30-10.30), póżnie śniadania kontynentalne (10:30-12:00), lunch a'la catre (12:00 - 17:00), przekąski, lody i owoce w bardze przy basenie (12:00 - 17:00), obiady (12.30-15.00), kolacje (18.30-22.00) w formie bufetów, podwieczorek, późne przekąski serwowane w restauracji egipskiej (23.30-00.30), kolacje w restauracjach a'la cart (wymagana rezerwacja), kawa, herbata, napoje chłodzące, alkohole (zarówno lokalne jak i importowane, np. wódka, whiskey, rum, campari, martini) w barze basenowym, bezpłatny minibar codziennie uzupełniany (puszka coli, sprite'a, toniku, napoju, 2 małe butelki wody mineralnej, butelka wody gazowanej, 2 butelki piwa), raz w tygodniu gala dinner (muzyka na żywo, dwa menu do wyboru). W ramach pakietu bezpłatne: kosz z owocami i słodkościami na powitanie, półgodzinny masaż (konieczna rezerwacja z 2-dniowym wyprzedzeniem), kajak lub rower wodny (raz na tydzień), pierwsza lekcja nurkowania, siłownia, WiFi. Aktualne godziny posiłków i serwis wchodzący w skład pakietu PREMIUM ALL INCLUSIVE podawane są na bieżąco w hotelu.

    Sport i rozrywka

    Duży, ładny basen z tarasem słonecznym, centrum sportów wodnych (katamaran, łódź ze szklanym dnem, narty i rowery wodne, parasailing) i nurkowania, ośrodek wellness (zabiegi kosmetyczne, masaże, aromaterapia, sauna, łaźnia, namiot na masaże nadmorskie), siłownia, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka, koszykówka, water polo, wypożyczalnia rowerów, aerobik, animacje w dzień, program rozrywkowy wieczorem (w amfiteatrze), klub nocny.

    Dla dzieci

    Brodzik, miniklub z podziałem na dwie grupy wiekowe, kids party wieczorem, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka, wysokie krzesełka.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA EGIPSKA

    ***** (DELUXE)

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    15 km od centrum Naama Bay, 8 km od lotniska.

    Plaża

    Przy prywatnej, piaszczystej plaży o długości 600 m.

    Zakwaterowanie

    360 pokoi i suite; Typy pokoi: standard (40 m2), family (80 m2 - 2 pokoje), executive suite one bedroom (85 m2 - 2 pokoje), esxecutive suite two bedrooms (144 m2 - 3 pokoje), royal suite (400 m2 - salon, jadalnia, sypialnia); Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, kącik wypoczynkowy, telewizor, telefon, sejf, mini bar (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, żelazko i deska do prasowania, szlafrok oraz balkon lub taras. Wszystkie pokoje posiadają dostęp do internetu.

    Restauracje i bary

    6 restauracji (główna, egipska, włoska, indyjska, BBQ i rybna - Goście z restauracji a'la carte mogą korzystać bez ograniczeń po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); 5 barów (w tym bar w lobby i przy basenie); Khan El Khalili - kawiarnia orientalna, w której można zapalić fajkę wodną.

    Wyżywienie

    BB (śniadania), HB (śniadania i kolacje), FB (śniadania, obiady, kolacje); Premium All inclusive - śniadania, późne śniadania kontynentalne, obiady, kolacje . Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji i wybrane importowane dostępne są od 10:00 do 02:00 . Hotel oferuje też ciastka, lody, kawę i herbatę oraz wieczorne przekąski w określonych godzinach. Goście wykupujący Premium All inclusive otrzymują powitalny kosz owoców oraz wypełnienie mini baru w napoje bezalkoholowe i piwo (uzupełniany codzinnie).

    Sport i Rozrywka

    Duży basen olimpijski (podgrzewany od grudnia do kwietnia); Jacuzzi z wodą morską' 2 korty tenisowe (goście wykupujący Premium All inclusive mają raz na tydzień oświetlenie kortu gratis), siatkówka, water polo, rzutki, program animacyjny (amfiteatr na 500 osób), promenada przy plaży polecana dla biegaczy i rowerzystów, centrum sportów wodnych i nurkowania. W opcji Premium All inclusive wstęp do nurkowania, kajaki i rowery wodne są gratis.

    Dla dzieci

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, opiekunka do dziecka.

    Pozostałe udogodnienia

    Bulwar z około 30 sklepami, sala konferencyjna, centrum SPA z siłownią (30 min masażu w ramach All inclusive), opieka medyczna, płatny bus hotelowy do centrum Naama Bay, pralnia (1 x na tydzień bezpłatna w All inclusive), fryzjer (bezpłatne strzyżenie dla dorosłego w opcji All inclusive), dostęp do Wi-Fi (30 min w ramach All inclusive bezpłatnie).

    Naszym zdaniem

    Hotel dla bardzo wymagających Gości, poszukujących wysokiego standardu i serwisu na wysokim poziomie;

    Strona internetowa

    www.baronotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Nazwa obiektu

    Hotel Baron Resort

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Sharm el-Sheikh

    Region

    Sharm el-Sheikh

    Kod

    SSH12016 FH

    Liczba pokoi

    360

    Zalety

    Luksusowy hotel wysokiej klasy, dla wymagających gości. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo). Super terminy oszczędnościowe. Super oferta dla wczesnych rezerwacji i pobytów długoterminowych. Top zniżki dla dzieci. Oferty dla seniorów.

    Położenie

    Bezpośrednio przy hotelowej, piaszczystej plaży o szer. ok. 600 m, z przybrzeżną rafą koralową (kamienie i koralowce docierają do plaży, pomost ułatwia dostęp do głębszej wody, zalecane buty kąpielowe). Do Na'ama Bay ok. 15 km (1 x dziennie transfer). Odległość od lotniska w Szarm el-Szejk wynosi ok. 7 km.

    Opis

    Rozległy i przestronny, restauracja z doskonałą kuchnią, 5 restauracji a la carte (włoska, orientalna, specjały z ryb, grill i indyjska), różne bary, eleganckie foyer z miejscami do siedzenia, sala TV, terminal internetowy (płatny), WLAN, mały pasaż handlowy , windy, w pięknym, zadbanym ogrodzie basen z wodą słodką i wodą morską, każdy z tarasem do opalania, leżakami i parasolami, bar z przekąskami przy basenie, ręczniki kąpielowe i plażowe, leżaki i parasole na plaży, parking.

    Wyżywienie

    2 posiłki ze śniadaniem i kolacją w formie obfitego bufetu, codziennie zmieniające się wieczory tematyczne. Możliwość rezerwacji premium all inclusive = śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, do godz. 12 śniadanie dla śpiochów, od 12 do 17 przekąski i lody, w godz.16-18 herbata, kawa i ciasto, kanapki, przekąski o północy, obiadokolacja w jednej z restauracji a la carte (po wcześniejszym zgłoszeniu), 1 x na tydzień / pobyt - egipska uroczysta kolacja, w barze przez całą dobę lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe, oraz bezalkoholowe, codzienne uzupełnianie minibaru napojami bezalkoholowymi, piwem i wodą, pranie 1 x na tydzień, 1 x na osobę / pobyt wizyta u fryzjera (strzyżenie) dla dorosłych, 1 x na osobę / pobyt -masaż 30 min, 1 x na osobę / tydzień próbne nurkowanie, 1 x na osobę / tydzień kajak lub rower wodny na plaży, kort tenisowy (1 x z oświetleniem/ na osobę / tydzień), łaźnia parowa, tenis stołowy, bilard, 1 x na osobę / pobyt - dostęp do internetu w centrum biznesowym (30 minut).

    Pokój typ 1

    DU8 / DU / UE = nowoczesne i komfortowo urządzone pokoje dwuosobowe i jednoosobowe, ok. 40 m kw., z prysznicem / WC, suszarką do włosów, szlafrokiem, kapciami, tel., TV, zestawem do parzenia kawy / herbaty, minibarem, sejfem, klimatyzacją, balkonem lub tarasem.

    Pokój typ 2

    DUA = pokoje dwuosobowe ekonomiczne, tak samo wyposażone, jak DU, ale ograniczona dostępność.

    Pokój typ 3

    DAM / EAM = pokoje dwuosobowe / jednoosobowe, tak samo wyposażone, jak DU, z wanną / WC, widok na morze.

    Pokój typ 4

    FU = pokoje rodzinne, tak samo wyposażone, jak DU, bardziej przestronne, z dodatkowymi miejscami do spania.

    Pokój typ 5

    WAM = suity, tak samo wyposażone, jak DAM, ale bardziej przestronne (ok. 65 m kw.) i najwyższej jakości, z dodatkowym oddzielnym salonem, 2 łazienkami i 2 balkonami.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = siłownia, siatkówka plażowa, piłka nożna, tenis stołowy, aerobik, rzutki, bilard, subtelna animacja, muzyka na żywo, wieczorne pokazy. Za opłatą = sporty wodne na plaży, boccia, kort tenisowy, łaźnia parowa, masaże w spa.

    Dla dzieci

    Hotel idealny dla rodzin = pokój rodzinny, top zniżki dla dzieci oraz dla singla z dzieckiem, mini klub od 4 do 12 lat, brodzik, plac zabaw dla dzieci.

    Warto wiedzieć

    Najlepsza rekomendacja na pobyt dla całej rodziny w wielokrotnie nagradzanym hotelu plażowym najwyższej klasy z uprzejmą obsługą i dużym odsetkiem stałych klientów

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP408102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Olbrzymi kompleks hotelowy dla wymagających klientów ceniących wygodę i luksus.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Sharm El Sheikh, Egipt

    Opis hotelu

    Goście zakwaterowani są w 230 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i bankomatu. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu apartamentowego znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Goście mogą skorzystać z usługi sprzątania końcowego. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu apartamentowym, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, golf i jazda konna. Narty wodne, windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, spływy kajakowe, snorkeling i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu i ayurveda. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Baron Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

    Opinie o Hotelu Baron Resort

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Ładna, piaszczysta plaża przy której można uprawiać wiele sportów wodnych (z nurkowaniem na czele). Dobre jedzenie, dużo restauracji tematycznych. Ładne, przestronne pokoje (polecam ten z widokiem na morze). Personel pomocny i nienachalny. Zdecydowanie polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    polecam

    Serdecznie polecam Baron resort! Jest położony bardzo blisko ładnej plaży! Pokoje są zawsze czyste, a po meblach nie widać śladów użytkowania! Przesympatyczna obsługa! Smaczne jedzenie!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel polecam zdecydowanie dla par. Jest tu spokojnie, wręcz kameralnie, a całość ma przyjemną atmosfere. Kuchnia jest bardzo dobra, nigdzie nie jadłam lepszych posiłków. Pokoje są bardzo ładne, czułam się w w nim jak w domu. Hotel przypadnie do gustu nawet najbardziej wymagającym gościom

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.3
    polecam

    Hotel bardzo ok ale niestety nudny. Jest fajny ale dla osób starszych, ja sie poprostu wynudziłam. Hotel troche jak senatorium, ale bardzo ładny z bardzo dużymi pokojami i duzym podgrzewanym basenem bo niestety o tej porze roku kapiel w niepodgrzewanym basenie to tragedia.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel luks. Czystość na najwyższym poziomie. Wyżywienie super. Obsługa - najwyższy poziom. 2 baseny, jeden podgrzewany(super).Polecam zimą.Byliśmy z małżonką od 22.12.07 do 29.All Inclu - dobre.Jest osłonięty od morza innym hotelem dlatego zimą przy wietrznej pogodzie do 16-tej odczucie jak w pełni lata.Do morza blisko(w kostiumach.).Planujemy wyjechać w grudniu ponownie.Przed sylwestrem świetny wypoczynek.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7

    Baron Resort - możliwości zakwaterowania:

    Executive Suite
    Superior Room Sea View
    Superior room Classic
    Doppelz Balk/Terr Meerbl
    Doppelz Balkon od. Terr
    Doppelzimmer Sparpreis
    Einzelz Balkon od. Terr
    Einzelz Balk/Terr Meerbl
    Familienzi Balkon/Terras
    Suite Meerblick

    Baron Resort - Możliwości wyżywienia:


    Baron Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Baron Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00