cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
  • Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh, Morze Czerwone
1 / 47
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
19.10 - 26.10
już od 1159 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.10 - 26.10
już od 1159 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
4.4 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 7 km od centrum Naama Bay
  • ok. 35 km od Parku Narodowego Ras Muhammad
  • ok. 400 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 35 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • basen (zewnętrzny, ze zjeżdżalnią)

Wyposażenie

  • terminal internetowy: za opłatą
  • recepcja
  • sklepy 
  • kantor
  • bankomat 
  • pralnia: za opłatą
  • lekarz: za opłatą
  • amfiteatr
  • Wi-Fi, w lobby: w cenie, w innych miejscach ogólnodostępnych: za opłatą

Dodatkowe udogodnienia

  • sklepy 
  • kantor
  • bankomat 
  • pralnia (płatna) 
  • lekarz (płatny) 
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

468

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • zjeżdżalnia wodna dla dzieci
  • miniklub
  • plac zabaw 
  • minidyskoteka
  • animacje dla dzieci: w zależności od sezonu

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik 
  • siatkówka plażowa 
  • tenis stołowy 
  • kort tenisowy: wymagana rezerwacja
Płatne
  • oświetlenie kortu tenisowego 
  • centrum nurkowania
  • masaże
  • sauna

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny sezonowo
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • boccia
  • bilard
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy Standard z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • widok na morze
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • telefon
  • TV
  • minilodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy Standard DZX1
  • 1-3 os.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • telefon
  • TV
  • minilodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 7:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: 13:00 - 15:00, w formie bufetu 
  • kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu, wieczory tematyczne
  • przekąski: 16:00 - 17:00, 23:30 - 00:30
  • lody: w restauracji głównej, w czasie kolacji 
  • wybrane napoje bezalkoholowe oraz wybrane lokalne alkohole
  • herbata: 11:00 - 12:00, 16:00 - 17:00, w barze w lobby
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja 
  • restauracja a la carte: za opłatą
  • bary i inne: 2
  • kawiarnia orientalna
  • bar w lobby: 24 h
  • bar
  • Dodatkowe informacje
  • w okresie Ramadanu kolacja jest serwowana w godzinach: 19:30 - 22:00 
  •  możliwość zjedzenia kolacji w restauracjach Pergola oraz Grill House (raz na tydzień, wymagana wcześniejsza rezerwacja) 
  • lokalne napoje alkoholowe serwowane w dyskotece w godzinach 22:30 - 01:00 – wliczone w all inclusive
  • świeżo wyciskane soki, importowane alkohole, espresso oraz cappuccino – dodatkowo płatne
  • goście mogą korzystać ze wszystkich udogodnień Dreams Vacation Resort (z wyjątkiem głównej restauracji w Andaluzji)

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Komfortowy kompleks hotelowy w spokojnej okolicy na klifie Ras Om El-Sid, bezpośrednio przy prywatnej plaży i w niedalekiej odległości od rafy koralowej. Zejście do morza po drabince. Od ścisłego centrum Naama Bay dzieli go ok. 7 km (dowozi darmowy bus), 5 km od Old Market, a od lotniska ok. 25 km.
    Pokoje:
    Ponad 460 stylowo urządzonych pokoi mieszczących się w niskich budynkach z widokiem na ogród lub basen. Pokoje standardowe 2 - osobowe (możliwość dostawki w postaci rozkładanego łóżka), max. można zakwaterować 2 os. dorosłe i 2 dzieci do 12 lat (dla dzieci podwójna rozkładana sofa), wyposażone w łazienkę (wanna lub prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, telefon, sejf, i mini-bar (płatny) oraz balkon lub taras. Łóżeczka dla niemowląt bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja 24 - godz., 4 restauracje (główna "L'Opera", umieszczona na świeżym powietrzu "Pergola"oraz grill house), 8 barów (w tym bar przy basenie), kawiarnia, beduiński namiot, dyskoteka, bezpłatny transport po kompleksie tzw. taf taf oraz bankomat, pralnia i punkt wymiany walut. Na terenie hotelu można skorzystać z płatnej kawiarenki internetowej. Przy kompleksie hotelowym znajduje się 5 basenów, w tym 2 dla dzieci i 2 z podgrzewaną słodką wodą. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenach i na plaży dostępne są bezpłatnie.
    Wyżywienie:
    All Inclusive obejmuje śniadanie (7:00-10:30) w "L'Opera", poranne przekąski (herbata, ciasto) w lobby barze (11:00-12:00), lunch (13:00-15:00) serwowany w 3 restauracjach "L'Opera", "Pergola" oraz grill house, popołudniowe przekąski (12:00-17:00) w wyznaczonych barach, kolacje (19:00-22:00) w "L'Opera" (raz w tygodniu można skorzystać z jednej z pozostałych restauracji, ale wymagana jest wcześniejsza rezerwacja - "Pergola" lub "Grill House"), nocne przekąski (23.30-01.00). Napoje: kawa, herbata, soft drinki, lody, lokalne piwo i wino lokalne alkohole: wódka, gin, brandy, rum (10.00-22.00). Restauracje a'la carte dodatkowo płatne.
    Program sportowy i animacyjny, SPA:
    Bogaty program animacyjny prowadzony w ciągu dnia i wieczorami, raz w tygodniu Oriental Show z muzyką na żywo. Ponadto fitness, minigolf, tenis stołowy, bilard, boisko do piłki nożnej i siatkówki oraz za dodatkowa opłatą kort tenisowy, siłownia, masaże, jacuzzi i sauna. Dla najmłodszych - mini klub, plac zabaw, brodzik ze zjeżdżalnią.
    Kategoria lokalna:
    *****
    Naszym zdaniem:
    Tetniący życiem rozległy kompleks hotelowy dla osób poszukujących aktywnego wypoczynku oraz rodzin z dziećmi. Wraz z siostrzanym hotelem Dreams Vacation oferuje mnóstwo atrakcji i wakacyjną atmosferę przez cały rok.
    Inne:
    www.dreamsresortsegypt.com/

    świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (koniecznej w przypadku opuszczania Synaju, płatnej na lotnisku 25 USD,wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    EGIPT SHARM EL SHEIKH - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach w hotelach lub w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku), jednak wiza jest konieczna tylko w przypadku opuszczania przez turystów Synaju lub podczas niektórych wycieczek fakultatywnych. Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25USD.
    Czas
    Zimą + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EGP woda 1l - 1.50 EGP piwo w barze od 6 EGP kawa w kawiarni od 1 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosic od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje 0.35 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    W regionie
    Sharm El Sheikh
    Najsłynniejszy kurort na półwyspie Synaj, słynie z raf koralowych oraz plaż i jest doskonałą bazą wypadową na wiele wycieczek. Zatoka Naama Bay wybudowana w stylu miejscowości wakacyjnych nad Morzem Śródziemnym oferuje wiele możliwości wszelkich rozrywek. Kurort szybko się rozbudowuje i z każdym rokiem oferuje wiele nowych luksusowych hoteli, oraz nowych atrakcji (delfinarium, parki wodne, centrum rozrywkowe "z tysiąca i jednej nocy"). Dla lubiących lokalne klimaty - Old Market z bazarem w starym stylu z całym mnóstwem sklepów i zaułków.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia,Gdańska, łodzi, Krakowa, Rzeszowa. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.

    Wycieczki lokalne

    GÓRA MOJżESZA I KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
    Wyjazd autobusem ok. godz. 21:00 w kierunku miasta Dahab oraz klasztoru św. Katarzyny. Przyjazd na miejsce po ok. 3 godzinach. Nocne wejście na Górę Mojżesza (ok. 3 godz., możliwość wynajęcia wielbłądów za dodatkową opłatą). Podziwianie wschodu słońca. Po zejściu ze szczytu przerwa na śniadanie (pakiety z hotelu). Następnie zwiedzanie klasztoru św. Katarzyny. Powrót do hotelu ok. 14.00. koniecznie należy zabrać ze sobą zakryte wygodne buty, a także ciepłe ubrania, ponieważ temperatura może spaść poniżej 0.
    Cena ok. 35-45 USD.
    KLASZTOR ŚW. KATARZYNY
    ORAZ MIASTO DAHAB
    Wyjazd autobusem w godzinach porannych - przejazd przez pustynię i Góry Synaju. Zwiedzanie klasztoru - kaplica św. Tryfona, dziedziniec ze Studnią Mojżesza oraz Bazylika Przemienienia Pańskiego, a także krzew gorejący i kaplica czaszek. Następnie przerwa na lunch w formie bufetu (napoje płatne dodatkowo). W drodze powrotnej zwiedzanie miasta Dahab i czas wolny na zakupy. Powrót ok. 16.00.
    Cena ok. 45-55 USD. PETRA (Jordania - autobus/jacht)
    Wyjazd z Sharm el Sheikh po północy. Transfer do Taby (ok. 3,5 godz.) i przesiadka na jacht, który przewozi do Akaby - nadmorskiego miasta w Jordanii (rejs około 30 min). Następnie przejazd do Petry (ok. 2 godz.) w klimatyzowanym autobusie. Po dotarciu do Petry przejście pieszo przez kanion, który prowadzi do Czerwonej Skały. Zwiedzanie Skarbca (Khazaneh), Teatru Rzymskiego oraz jaskiń w skałach wśród imponujących monumentów. W drodze powrotnej z Petry obiad w restauracji hotelowej wliczony w cenę (napoje dotakowo płatne.). Przejazd do Akaby, powrotny rejs jachtem do Taby i tam przekroczenie granicy, po czym powrót do Sharm na ok. 00:00. Cena obejmuje opłaty wizowe oraz wszystkie podatki graniczne w Jordanii.
    Cena ok. 280-310 USD.
    JEROZOLIMA, BETLEJEM I M.MARTWE (autobusem)
    Wyjazd z Sharm El Sheikh ok. 22:00. Transfer do Taby (egipsko-izraelska granica) ok. 3,5 godz.i przekroczenie granicy Taba-Eliat (zmiana autobusu na izraelski). Następnie przyjazd w godzinach rannych nad Morze Martwe - możliwość kąpieli, zjedzenia śniadania (pakiety śniadaniowe) oraz dokonania zakupu kosmetyków z minerałami Morza Martwego. Przejazd do Jerozolimy - przejście Droga Krzyżową aż do Bazyliki Grobu Pańskiego, a następnie do ściany Płaczu. Następnie przejazd na Górę Oliwną, skąd można podziwiać panoramę Jerozolimy, a następnie na górę Syjon. Przejazd do Betlejem: Bazylika Narodzenia Pańskiego - miejsce, gdzie narodził się Jezus. Wizyta w sklepie z dewocjonaliami, czas wolny na zakupy pamiątek i na obiad. Droga powrotna do granicy z Egiptem (ok. 310 km), przejazd do Sharm (powrót ok. 01:00-02:30).
    Uwaga!
    Kolejność zwiedzania punktów programu może ulec zmianie. Cena obejmuje izraelski podatek graniczny oraz polskiego przewodnika w Jerozolimie . Cena nie obejmuje napiwków (ok.3 USD).
    Płatne dodatkowo są również napoje do obiadu. Cena ok. 125-140 USD.
    ADVENTURE SAFARI ABO GALLUM
    Całodniowa wycieczka, podczas której można połączyć zwiedzanie - pustyni, raf koralowych i oaz. Wyjazd w godzinach porannych, przejazd przez Dolinę Mandar, następnie postój w beduińskim namiocie i czas na wypicie beduińskiej herbaty. Następnie ekscytujący przejazd przez jedyną białą piaszczystą pustynię na Synaju. Kolejnym punktem wyprawy będzie Dahab - wizyta w oazie, przerwa na posiłek. Przyjazd wielbłądami na plażę - spacer, a następnie wizyta na plaży Blue Hole. Możliwość snurkowania (wynajem sprzętu za dodatkową opłatą) oraz czas na obiad. W drodze powrotnej krótki postój w lagunie. Powrót do hotelu ok. 16:00.
    Cena ok. 55-65 USD.
    PARK NARODOWY RASMOHAMED
    (statkiem)
    Park Narodowy Ras Mohamed to miejsce, gdzie turyści mogą na własne oczy zobaczyć piękno podwodnego świata Morza Czerwonego. Rafa koralowa, budowana przez ponad 150 gatunków koralowców oraz tysiące fantastycznie ubarwionych ryb. Jest to wyprawa statkiem, z możliwością zejścia do wody, by obejrzeć piękno przyrody tego miejsca. W trakcie rejsu serwowany jest lunch oraz napoje. Wstęp do parku dodatkowo płatny - 5 USD. Wyjazd z hotelu ok. godziny 07:30, powrót planowany jest na godzinę 17:00. Trzy postoje na morzu, w tym 2 poza parkiem, gdzie istnieje możliwość nurkowania.
    Cena ok. 40-55 USD.
    KAIR (1 dzień)
    Wyjazd z Sharm El Sheikh w godzinach nocnych (ok. 1:00). Po dotarciu do Kairu zwiedzanie pierwszego zbudowanego w 640 r. w Egipcie meczetu Amr Ibn Elaa Egipskiego, a także kościoła pierwszych egipskich chrześcijan - Koptów. Następnie zwiedzanie Muzeum Narodowego oraz Muzeum Papirusa, po czym przejazd do Gizy, gdzie zwiedzamy Piramidy i Sfinksa. Czas na zakupy - papirus, perfumy egipskie oraz złoto. Następnie - również rejs feluką po Nilu. Powrót do hotelu około północy. W cenie lunch (bufet) w restauracji z widokiem na Nil (napoje płatne dodatkowo).
    Cena ok. 70-90 USD. Uwaga!
    Należy zabrać paszport z wizą.
    SEASCOPE- ŁÓDŹ PODWODNA
    Godzinna wyprawa "półpodwodną łodzią", która pływa na powierzchni, a jej kadłub jest zanurzony w wodzie na ok. 4 m. Podwodna wyprawa polega na oglądaniu w panoramicznych, przeszklonych ścianach podwodnego świata "na sucho".
    Cena ok. 45 USD
    SAFARI NA PUSTYNI- quady
    Przejazd przez pustynię na czterokołowych motocyklach (quadach) do wioski beduińskiej (ok. 45 min./1strona). Czas trwania ok. 2,5 godz.
    Cena - 1 osoba na motorze 30 USD, 2 osoby na motorze 40 USD.
    Inne propozycje (szczegóły u rezydenta):
    KAIR lub LUKSOR
    -samolotem - 1 dzień (cena ok. 265 USD),
    PETRA
    - samolotem (cena ok. 420 USD),
    DELFINARIUM SHOW
    (cena ok. 30 USD), pływanie z delfinami (cena ok. 175 USD),
    AQUA PARK
    (cena ok. 45 USD),
    NURKOWANIE
    -w polskim centrum nurkowym (cena od 80 USD/dzień nurkowy),
    KOLACJA BEDUIŃSKA
    (cena ok. 45 USD). 
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy osiągnięciu minimum grupy) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu i ustala ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    1998 r. Odnowiony w 2009 r.

    Położenie:

    dzielnica Hadabed Om Elsid, 7 km od Naama Bay, 23 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 100 000 m2.

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, żwirowa, 400 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Zejście do plaży schodami Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

    W hotelu:

    2 restauracje w budynku, 3 restauracje na wolnym powietrzu, 6 barów, 2 sale konferencyjne, 3 baseny odkryte (700, 176, 113 m2 – podgrzewane), aquapark (2 zjeżdżalnie).

    Pokoje:

    w budynku głównym i w 28 aneksach: 290 pokoi standardowych z widokiem na morze, ogród lub ląd, 75 pokoi standardowych z widokiem na morze, 391 pokoi standartowych od strony morza, 21 pokoje standardowe z widokiem na basen, 2 suity (2 pokoje łączone drzwiami), 49 pokoi rodzinnych (2 pokoje łączone drzwiami), 150 pokoi typu elite;
    klimatyzacja indywidualna, wanna lub prysznic, telefon, suszarka, TV, sejf (bezpłatny), minibar (płatny), terakota, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:
    sejf w recepcji, siłownia (w hotelu Dreams Vacation), tenis stołowy, 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, dyskoteka, szachy, minigolf, rzutki, siatkówka plażowa, bilard, animacje.
    Płatne:
    room service, łącze internetowe w lobby, kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, sauna i jacuzzi (w hotelu Dreams Vacation), masaż, oświetlenie kortów, centrum nurkowe, spadochron.
    Przy rezerwacji Ultra All Inclusive zniżka na wybrane dodatkowo płatne usługi.

    Dla dzieci:

    2 brodziki, 1 zjeżdżalnia, mini klub, plac zabaw, krzesełka w restauracji, animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie:

    All Inclusive (24h) lub Ultra All Inclusive (24 h)
    Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.
    Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, w Ultra All Inclusive: lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    Lokalne wino jest serwowane w szkle w lobby barze (w godzinach 10:00-22:00).
    System nie zawiera: napoi serwowanych w butelkach, napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, espresso, cappuccino.
    Restauracje a’la carte:
    głoska, grill house - bezpłatne.
    meksykańska, azjatycka (w hotelu Dreams Vacation) - płatne.
    Wymagana rezerwacja.

    Tel./faks:

    +20 69 / 36 60 170, 36 60 199

    UWAGA!

    Od 14.11 mini klub i plac zabaw będą nieczynne w związku z remontem.

    Klienci mogą korzystać z mini klubu i placu zabaw w hotelu Dreams Vacation


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Sharm El Sheikh

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży, zejście z klifu po schodkach - ok. 7 km od centrum Naama Bay - ok. 23 km od lotniska w Sharm El Sheikh

    Plaża

    - piaszczysto-skalista, przy brzegu rafa koralowa, zejście do wody z pomostu, zjazd na plażę windą - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - mini bar (płatny) - sejf (bezpłatny) - Wi Fi (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój rodzinny - dwa pokoje standardowe połączone drzwiami, każdy pokój posiada łazienkę

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 5 basenów, leżaki i parasole - zjeżdżalnia - siłownia, aerobik - tenis stołowy, boccia - siatkówka plażowa - tenis - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - sauna, masaże, jacuzzi, spa - oświetlenie kortów tenisowych - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - mini klub (4-12 lat), animacje - 2 brodziki, zjeżdżalnia - plac zabaw - mini disco - opiekunka (na życzenie, za opłatą) - łóżeczko (na życzenie) - mini bufet

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 h. Lokalne wino serwowane jest podczas obiadów i kolacji. Raz na tydzień możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja a la carte (włoska oraz rybna) - lobby bar (24 h) - bar przy basenie - bar na plaży

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi (płatne) - płatny bus do centrum Naama Bay - sala konferencyjna - pralnia, lekarz, fryzjer, mini market, salon urody - goście mogą korzystać ze wszystkich udogodnień hotelu Dreams Vacation Resort za wyjątkiem restauracji głównej - hotel dysponuje 468 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    1998 r. - www.dreamsresortsegypt.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

    Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki

    pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel położony w dzielnicy Hadaba, w odległości ok. 15 km od lotniska i 7 km od Naama Bay, dokąd kilka razy dziennie kursuje hotelowy bus.

    Plaża

    Bezpośrednio przy prywatnej plaży (zejście po schodach) z dostępem do rafy koralowej. Serwis plażowy i ręczniki bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    500 pokoi w jednopiętrowych budynkach rozmieszczonych na rozległym terenie. typy pokoi: standardowe, suite, family, elite; wyposażenie: indywidualnie regulowana klimatyzacja, łazienka (z suszarką), toaleta, telefon, telewizor, lodówka, balkon lub taras z widokiem na morze lub na ogród. Sejf jest dostępny w recepcji (bez dodatkowej opłaty). Pokoje elite mają płatki telewizor, zestaw do parzenia kawy i herbaty oraz widok na morze.

    Restauracje i bary

    5 restauracji (w tym 2 są płatne).Raz na pobyt restauracja a'la carte bezpłatna. 3 bary (lobby bar, przy plaży i przy basenie).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej. W wybranych godzinach dostępne są słodycze, przekąski, kawa, herbata. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole rodzimej produkcji serwowane są w wybranych barach na terenie resortu, w godzinach ich otwarcia, całą dobę. Lokalne wino podawane jest tylko do posiłków.

    Sport i Rozrywka

    5 basenów (w tym 1 ze zjeżdżalnią) Bezpłatnie: kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bilard, mini golf. W ciągu dnia prowadzony jest międzynarodowy program animacyjny. Wieczorem Goście mogą oglądać występy i słuchać muzyki w amfiteatrze. Odpłatnie: oświetlenie kortu. Klub odnowy biologicznej i siłownia znajdują się obok, w hotelu Dreams Vacation

    Dla dzieci

    plac zabaw, mini klub (4 -12), 2 brodziki oraz specjalny program animacyjny (mini disco). Istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka (usługa jest dodatkowo płatna).

    Pozostałe udogodnienia

    recepcja, kawiarnia orientalna, sklepy, kawiarenka internetowa, sala konferencyjna, opieka medyczna, kantor wymiany walut oraz pralnia.

    Naszym zdaniem

    Hotel polecamy szczególnie tym z Państwa, którzy cenią aktywny wypoczynek a szczególnie miłośnikom nurkowania; Polecamy także dla rodzin z dziećmi.

    Strona internetowa

    www.dreamsresortsegypt.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w miejscowości Sharm El Sheikh, w dzielnicy El Hadaba, 7 km od Naama Bay, na klifie Ras Um el Sid, 16 km od międzynarodowego lotniska w Sharm El Sheikh, 30 km km od Podwodnego Parku Krajobrazowego Ras Mohamed. W pobliżu znajdują się bary, restauracje oraz sklepy z pamiątkami.

    PLAŻA

    przy hotelu, dojście schodami (ok. 100 stopni) lub drogą (od kompleksu basenów Dreams Beach ok. 6 min spacerem), wejście do wody schodkami i pomostami chroniącymi koralowce. Leżaki i parasole bezpłatne.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 5* Starszy kompelks hotelowy, położony na powierzchni 100 000m, składa się z budynku głównego( nie ma pokoi) oraz 28 jednopiętrowych bungalowów. Zbudowany w 1998 roku, odnowiony w 2009 roku. Doskonała propozycja dla osób lubiących snurkowanie.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, przestronne lobby, restauracja główna L' Opera, restauracja włoska Pergola, namiot beduiński, restauracja Love Boat z owocami morza, Grill House, bar Fountain czynny 24h, bar w basenie, Pergola  bar, bar przy plaży, bankomat, amfiteatr, opieka medyczna (na wezwanie, dodatkowo płatna), salon fryzjerski, pasaż handlowy, pralnia, przechowalnia bagażu, informacja turystyczna, wypożyczalnia samochodów, parking.

    INTERNET

    punkt internetowy i internet WiFi dodatkowo płatne.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    powierzchnia 700m, przewidziana na 650 osób, z możliwością dzielenia na mniejsze sekcje, wyposażona w najnowsze wyposażenie audiowizualne.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    bezpłatnie - 2  baseny w części głównej, basen w części przy plaży, zjeżdżalnia wodna, leżaki i parasole, siłownia, siatkówka plażowa, boccia, boisko sportowe, tenis stołowy, hotelowe programy animacyjne, odpłatnie - snurkowanie, centrum nurkowe, centrum Spa, łaźnia turecka, sporty wodne

    DLA DZIECI

    2 brodziki ( jeden przy basenie głównym, drugi w strefie przy plaży ze zjeżdżalnią), plac zabaw, club dla dzieci w wieku 4-12, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

    ZAKWATEROWANIE

    Oferuje 468 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, o powerzchni ok.30m z łazienką (WC, bidet, prysznic lub wanna, suszarka do włosów).Wyposażenie: klimatyzacja indywidualnie sterowana, telefon, TV/SAT, mini bar (dodatkowo płatny). Wszystkie pokoje z balkonem lub tarasem. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w ciagu dnia. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.dreamsresortsegypt.com Opinie HolidayCheck: 4,7/75% rekomendacji

    CENA

    Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Kompleks hotelowy położony w malowniczej okolicy, na klifie Ras Om El Sid. Bardzo dobry hotel dla osób poszukujących rozrywki i aktywności sportowych. Oferuje wspaniałą wakacyjną atmosferę przez cały rok!

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wyśmienity hotel w spokojnej okolicy przy plaży. Wraz z Dreams Vacation tworzy rozległy kompleks z wieloma atrakcjami sportowymi i rozrywkowymi dla całej rodziny.

    Położenie

    W malowniczym miejscu Ras Um El Sid Cliff, przy 400- metrowej prywatnej plaży z pomostem (rafa koralowa ), 23 km od lotniska, 3 km od Old Market, 7 km od Naama Bay (płatne kursy hotelowym minibusem), w sąsiedztwie hotelu Dreams  Vacation Resort.

    Wyposażenie

    Kilka restauracji: główna L'Opera (bufety, kolacje tematyczne z otwartą kuchnią), Pergola (włoska przy basenie głównym), rybna w Love Boat, beduińska z widokiem na morze, Grill House, letni bar na wysepce basenowej, bar przy plaży i całodobowy w lobby, kącik z sziszą, sklepiki z pamiątkami, sala konferencyjna i centrum biznesowe, amfiteatr, kawiarenka internetowa, pralnia, bankomat. Goście mogą korzystać z infrastruktury siostrzanego Dreams Vacation.

    Pokoje

    W kilku 2-piętrowych budynkach w ogrodzie, standardowe pokoje (29 m kw.) są klimatyzowane, mają telefon, TV sat, minibar, balkon lub taras (widok na morze lub ogród/basen), sejf, łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów.

    Wyżywienie

    All inclusive 24 h: śniadania i  kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, obiady (bufet) w restauracji głównej oraz przy basenie (lekki bufet) lub w Grill House (rezerwacja), popołudniowe przekąski, przerwy kawowe, nocny posiłek, Nescafe, herbata, gorąca czekolada, woda mineralna, napoje, lokalne alkohole serwowane w godzinach otwarcia barów (w dyskotece do godz. 01.00, w lobby - 24 h), raz w tygodniu kolacja w restauracji Pergola i Grill House (wymagane rezerwacje).

    Sport i rozrywka

    Malowniczy owalny basen z mostkiem i wysepką, mniejszy basen do lekcji nurkowania, basen przy plaży, boisko do siatkówki, małe boisko do piłki nożnej, 2  korty tenisowe, tenis stołowy, siłownia, minigolf, boccia, bilard, łucznictwo, rzutki, sporty wodne, centrum wellness w Dreams Vacation, program animacji, dyskoteka, muzyka na żywo w amfiteatrze, w pobliżu szkoła nurkowa. Goście mogą korzystać także z infrastruktury sportowo-rekreacyjnej hotelu Dreams Vacation.

    Dla dzieci

    2 brodziki, ślizgawka wodna, plac zabaw, pokój zabaw, miniklub (4-12 lat), kids party, łóżeczka niemowlęce, wysokie foteliki w restauracji.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/OS. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/OS. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczysta kolację sylwestrową.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
    Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
    Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
    Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
    Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
    Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh

    4.3
    polecam

    Ekstra hotel położony przy samej rafie (z plazy można nurkować). Przy hotelu jest kilka centrów nurkowych - jest mnóstwo pięknych rybek i sliczna rafa! Sam hotel trzyma dobry poziom, pokoje czyste, tak trochę po macoszemu sprzątane, ale nie jest źle. Jedzenie bardzo dobre i spory wybór.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    dla osob niewymagających będzie ok, nie ma tutaj luksusów, ale jest ladna plaża i rafa koralowa, smaczne jedzenie i uprzejma obsluga

    POLECAM:
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    mieliśmy pobyt kwiecien/maj 2014. bylo naprawde swietnie, nie rozumiem negatywnych opinii, chyba ze od tamtego czasu sporo sie pozmienialo. codziennie o każdej porze byly wolne lerzaki przy basenie i na plazy, nigdy nie mielismy z tym problemow. pokoje w porzadku, zadbane, czyste, spac sie dalo. dobre jedzenie, urozmaicone. fajne miejsce, pozdraiwamy cala obsluge i zapraszamy do odwiedzin :-)

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Jestem bardzo zadowolony z tego hotelu.lezy wlasciwie na samej plaży i można od rana do wieczora nurkować. Bardzo fajnei zaprojektowany, stosunkowo nieduzy. sporo animacji w ciągu dnia (wieczorem gorzej z tym) i rewelacyjne jedzenie (trzy restauracje) i basenów kilka do wyboru. wrociliśmy z wyjazdu rodzinnego (dzieci 6 i 10 lat) bardzo zadowoelni.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    2.7
    odradzam

    Bylismy z mężem tydzień a ja już po 3 dniach chciałam wracać.Jedzenie wydzielane śniadania bez wyboru, bary o 17 zamykane tylko w Lobby czynne 24h, pokoje do remontu, obsługa kwestia ceny w $ ,byłam pierwszy raz w Egipcie ale jak wszystkie hotele mają być takie za tą cene to już do Egiptu nie wrócę.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    2.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Super hotel!!! Wspaniała obsługa, atmosfera. Dobre jedzenie,każdy znajdzie coś dla siebie, nawet niejadek:) Szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi, nie będą się nudziły.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Byłem w Marsa Alam pod koniec listopada. Hotel polecam, ma 9 basenów dzięki czemu zawsze jest wolne miejsce i można się spokojnie poopalać bez presji nastawiania budzika na 6 rano żeby zarezerwować leżak, co niestety kilka razy już mi się zdarzyło na wakacjach. Dodatkowym plusem jest plaża hotelowa, bezpośrednio na terenie hotelu i oczywiście niesamowite rafy Miłym zaskoczeniem było dla nas również to że napoje w lobby barze są dostępne 24 h na dobę. Jedyny minus to to że w koło hotelu jest jedynie pustynia, do najbliższego miasteczka jest ok. 20 km. Dla nas na szczęście nie było to wielkim problemem, poleniuchowaliśmy przy basenach a w ramach atrakcji wybraliśmy się na wycieczkę do Asuanu, którą polecam!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    Hotel wg mnie zasługuje na 4 gwiazdki. Jest położony ok 5 km od centrum Naama Bay ale można tam dojechać bezpłatnym hotelowym busem. Sama plaża nadaje sie tylko do snoorkowania lub nurkowania, nie ma części piaszczystej. Za to rafa koralowa zaczyna się tuż przy brzegu i jest bardzo kolorowa. Zdecydowanie polecam osobom, które będą mieć po raz pierwszy do czynienia ze snoorkowaniem. Atrakcje przy hotelu standardowe - nic bardzo atrakcyjnego, ale nudzić się nie można. Jedzenia bardzo smaczne, co dzień inny temat np. włoski, meksykański, egipski.. Pokoje czyste, duże, wygodne, również łazienki. W opisie jest, że wszystkie pokoje mają widok na morze ale to nieprawda - z dolnych pięter nie widać morza w niektórych miejscach bo rosliny zasłaniają lub np baseny z parasolami. Lepiej poprosić o pokój na piętrze. duży rozległy kompleks, byliśmy tydzień i nie wykorzystaliśmy wszystkich atrakcji hotelu. polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.6
    polecam

    bardzo dobry hotelik, ma już kilka lat, ale standard ekstra. Obsługa przesymaptyczna, niczego nie robią z łaską (co mi się zdarzyło nie raz na all-u w egipcie). Jego wielką zaletą jest połóżenie na samej plązy i dostęp do cudownej rafy. Wszystkim polecam!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Świetny, bardzo romantyczny hotel, czyste i zadbane pokoje, wspaniała plaża, jedzenie wyśmienite. Gorąco polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    5.2 / 6

    Nasz Faworit w Egipcie! 2018-05-11
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Internet 2018-05-08
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super ludzie, super wypoczynek 2018-05-08
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Dawno nie spędziliśmy tak cudownych i miłych wakacji :) Animatorzy przesympatyczni i nienachalni a w...
    więcej

    5.7
    Przyzwoity hotel, super rafa 2018-05-03
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel Dreams Beach położony w świetnym miejscu, spokój, blisko do plaży jakieś 200-300 metrów, nie m...
    więcej

    5.7
    Wybór hotelu był uświadomiony. 2018-04-30
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Odpoczywała piąty raz z 2 po 13 luty 2018 r. Dlaczego powracam tu? To świetny hotelowy kompleks z je...
    więcej

    6.0
    Doskonałe miejsce dla amatorów miarowego odpoczynku 2018-04-18
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Bardzo komfortowy hotel. 2018-04-16
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Najgorszy hotel 5* 2017-12-07
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    2.0
    Super super hotel! 2007-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.0

    Obsługa wyjątkowo miła, jedzonko przepyszne i każdy może sobie coś wybrać, troszkę mało leżaków i ra...
    więcej

    5.4
    Hotel bardzo dobry godny polecnia 2007-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.7

    hotel byl bardzo dobry , swietna obsługa , wszyscy mili i serdeczni . pokoje zawsze czyste sprzatane...
    więcej

    5.7
    Dreams vacation - to naprawde wymarzone wakacje. 2007-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Fantastyczny hotel, w którym spędzisz wymarzone wakacje. Dreams Resorts to dwa hotele Dreams Vacati...
    więcej

    5.7
    Polecam 2007-11-16
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.3

    Świetny hotel dla amatorów nurkowania:) Ładne duze pokoje, nudna animacja ale to nie ma większego zn...
    więcej

    5.2
    Dobry wybór 2008-01-25
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.4
    Nurkowanie zeSCUBADREAMER? Nigdy wiecej! 2008-02-23
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    5.4
    Hotel godny polecenia 2008-03-27
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Super hotel na letnie wakacje 2008-03-31
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Kompleks hotelowy bardzo rozległy, zadbany. Kilka basenów, także ze zjeżdżalniami. Dużo atrakcji m. ...
    więcej

    5.8
    Dobrze naładowane bateryjki 2008-05-24
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Dreams vacation 2008-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    3.9
    Bardzo dobry hotel polecam dla rodzin 2008-06-04
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.2
    Jeden z lepszych 4 gwiadkowców 2008-06-07
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Połączone 2 hotele to dobry pomysł. Czego nie było w jednym było w drugim. Nie wychodząc z terenu ho...
    więcej

    5.4
    Brud i dyskryminacja polaków 2008-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      2.8

    Hotel nie spelnia kategorii 4 gwiazdek. Pokoje bardzo male, sprzatane tylko powierzchownie, a w lod...
    więcej

    2.5
    Duży kompleks hotelowy 2008-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Przyjemny hotel. Niska zabudowa,fajny ogród 2008-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.2
    Jak dla mnie rewelacja! 2008-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel mogę polecić naprawdę z czystym sumieniem. Piękny obiekt, rozległy. Cudowna rafa koralowa mnós...
    więcej

    5.7
    Rewelacja! 2008-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.3
    Dream vacationhotel godny polecenia.Super! 2008-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Warunki ogólnie słabe 2008-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      3.3

    Niestety rezydentka beznadziejna, w sprawach konfliktowych nie potrafiła kobieta nic pomóc. Ogranicz...
    więcej

    3.9
    Piękne miejsce ale zaniedbane 2008-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.5

    3.3
    Hotel Dreams Vacation, to bardzo rozległy kompleks. 2008-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel rewelacja polecamy gorąco 2008-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Pięknie położony zaniedbany hotel 2008-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      6.0

    4.6
    Pełny wypoczynek 2008-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Polecam wszystkim. Jedynym mankamentem jest odległość od plaży, zresztą bardzo przyjemnej, na różnyc...
    więcej

    5.5
    Super wakacje w świetnym miejscu 2008-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.5

    5.0
    Skromnie, ale warto 2008-10-27
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.5

    4.8
    Dreams vacation - wspaniala przygoda 2008-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Bez zachwytu! 2008-11-19
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.0

    Hotel ma bardzo duza powierzchnie , naprawde jest gdzie spacerowac. Rafa bardzo ladna . Jedzenie i a...
    więcej

    4.5
    Polecam dla nurków 2008-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel w którym nie można się nudzić. Niestety dla lubiących plażę się nie nadaje. Plaża raczej dla n...
    więcej

    5.9
    Hotel przyjazny wczasowiczom 2008-11-26
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo miła obsługa na każdym kroku. Czysto i przyjemnie. Pokoje wmiare duże z sejfem bezpłatnym. D...
    więcej

    5.5
    Dreams vacation urlop ok 2008-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotelik ma najlepsze lata juz za soba tego roku animacje słabe jedzenie ok trafilismy na okres konco...
    więcej

    4.9
    Ciekawa infrastruktura i nieciekawa gastronomia 2008-12-19
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.9
    Polecam hotel 2009-02-17
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.8

    Hotel jest warty wydania swoich oszczednosci . Jest tam bardzo duzo atrakcjii i nie sposob sie nudz...
    więcej

    5.1
    Polecam 2009-03-19
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Super hotel. Kilka basenów, restauracji, sklepów i barów. Dobra komunikacja; piękna rafa blisko hote...
    więcej

    5.6
    Polecam hotel dream vacation 2009-04-24
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.5
    Hotel godny polecenia 2009-05-07
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    4.9
    Ogromny teren, fajnie położony 2009-06-13
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      1.0

    3.3
    Bardzo dobry hotel - polecam 2009-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dreams vacation - jak dla mnie super 2009-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Godny polecenia 2009-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.5

    5.0
    Dreams vacation - najpiękniejsza plaża 2009-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Bardzo udany urlop, hotel godny polecenia 2009-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    4.9
    Świetne wakacje! 2009-10-17
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dreams beach resort - dla bardzo niewymagających 2009-10-27
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Super plaża i rafy przy hotelu, nic poza tym 2009-11-05
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    2.8
    Cudna rafa, przyjemnie spędzony czas 2009-11-07
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4.9
    Wygodny, duży przyjazdny rodzinom z dziećmi hotel 2009-12-12
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.5

    Hotel idealny dla rodzin z dziecmi, fajne animacje i ogromne ilosci pysznego jedzenia. Baseny z podg...
    więcej

    4.9
    Dobry, niedrogi hotel 2009-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    jak na egipt- hotel bardzo dobry. Olbrzymi kompleks, dobra lokalizacja- blisko centrum naama bay. du...
    więcej

    5.2
    Przyzwoity hotel, super rafa - warto 2009-12-31
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.4
    Czysto, b. miła obsługa, wspaniałe jedzenie,plaża 2010-04-29
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Stary hotel, ale godny polecenia, dobre jedzenie 2010-05-07
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Jak w bajce 2010-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Inny, bajeczny świat 2010-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.3

    Kiedy znalazłam się tam, poczułam się jak w innym świecie, Zero zmartwień, słońce, muzyka, było baje...
    więcej

    5.2
    Niezly hotel dla niewymagajacych, super rafa 2010-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      5.5

    Hotel dla niewymagajacych, max 3 gwiazdki. Najwiecej do życzenia pozostawia łazienka (stara obita wa...
    więcej

    4.3
    Dreams Vacation Resort - wakacje twoich marzen 2010-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byly to najlepsze wakacje w moim zyciu. Obsluga hotelu traktowala wszystkich gosci jak czlonkow rodz...
    więcej

    6.0
    Czarujące wakacje! 2010-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Hotel ma wspaniałe baseny. Są zjeżdzalnie, fontanna. Mozna odwiedzać hotel obok i cieszyć się takze ...
    więcej

    5.2
    Świetny hotel, zadbany, blisko do cetrum. Polecam! 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Wspaniały kompleks składający się z 2 hoteli - dreams beach i dreams vacation. Piękna plaża przy ska...
    więcej

    5.9
    Zdecydowanie polecam, piekne baseny,super jedzonko 2010-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.8

    Witam, bylismy w tym hotelu tydzien i bardzo dobrze go wspominamy. Resort jest ogromny. Mozna zjesc ...
    więcej

    4.8
    Kompleks 2 hoteli - fajny ale... 2010-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek 2010-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel nie zasługuje na standard 5 gwiazdek, gdyż wyposażenie pokoi jest średnie. Wyżywienie monotonn...
    więcej

    4.3
    Zadbany hotel z piękną rafą, ale... 2010-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Wspaniałe wakacje, wspaniałe rafy 2010-10-21
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Dobry stosunek jakosci do ceny 2010-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Z hotelu korzystalismy neiwiele- pojechalismy nurkowac. odleglosc z hotelu do portu nie jest daleka,...
    więcej

    5.3
    Dreams Beach - piękna rafa - chętnie tam wrócę! 2010-11-18
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Dla każdego coś dobrego 2010-11-20
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Hotel godny polecenia dla osób pragnących korzystać z uroków rafy koralowej; plaża jest skalista z d...
    więcej

    5.6
    Dobry na wakacje rodzinne 2010-11-25
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.3
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Dreams Vacations to rozległy kompleks składający się z jędnopiętrowych budynków. Górne pietra posiad...
    więcej

    4.8
    5 gwiazdek! 2011-01-17
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Super urlop 2011-02-04
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.0

    Byłam w hotelu 26.01-02.02.11. Hotel jak hotel dużó zieleni obok sąsiaduje hotel dreams vacation teg...
    więcej

    4.9
    Fajny hotel na 4 gwiazdki 2011-02-21
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Byłam w Drems Vocation Teren fajny zadbany duzo zieleni, ladne baseny!! Pyszne jedzenie ale alkohole...
    więcej

    5.0
    4 gwiazdki inne od pozostałych 2011-03-13
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Warto jechać do Dreams Beach 2011-05-04
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.8

    Byliśmy w Hotelu Dreams Beach na majówce. Ogólne wrażenie dobre. Animacje na poziomie ZERO. Baseny c...
    więcej

    4.6
    Dobrak lokalizacja, przyjemny hotel, ładna rafa 2011-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Tylko Dreams! 2011-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel super, na pewno tam wrócę 2011-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Ciepły wypoczynek w Dreams Vacation Resort 2011-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Mieszane uczucia 2011-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      3.5

    W czasie naszego pobytu hotel był pełny gości i niestety obsługa hotelu nie nadążała sprzątać stolik...
    więcej

    4.9
    Kolejne raz Egipt - tym razem niestety D. Vacation 2011-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Szczerze nie polecam! 2011-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    2.7
    Było super 2011-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o Hotel Dreams Beach Resort - czysto bez nie chcianych lokat...
    więcej

    5.1
    Piękny urlop, pełen relaks , wiele atrakcji 2011-10-25
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super pobyt sylwestrowy 2012-01-23
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy ze znajomymi tydzień na sylwestra, wszystko super dopięte. Sylwester bajka- byliśmy w pozyty...
    więcej

    5.6
    Dreams Beach 2012-05-03
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    4+ dla hotelu, bo nie można spocząć na laurach 2012-05-05
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Spokojne, przyjemne wakacje. 2012-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Nie polecam! Najgorszy śmieciuch w jakim byłam 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      2.3
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.3
    • Obsługa
      1.0

    nie polecam pobytu w tym smieciowym hotelu, wszech obecny brud, jedzenie obrzydliwe, brudna woda w b...
    więcej

    1.7
    Dreams Beach - dużo słońca i potu 2012-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dreams Beach Resort, to nie wakacje marzeń 2012-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Rozczarowanie i wczasowa porażka 2012-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Piękne wakacje 2012-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Fascynacja rafami, rozczarowanie hotelem 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Idealny hotel dla rodziny z dziećmi 2012-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Hotel na 3+, max 4 gwiazdki - stary, brudny, zajechany. 2012-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Dreams Beach Sharm EL Sheikh:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7

    Dreams Beach Sharm EL Sheikh - możliwości zakwaterowania:

    1 os. standard z widokiem na morze
    1 os. standard z widokiem na ogrod
    Standard DBL
    Standard Sea View DBL
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. standard z widokiem na morze
    2 os. standard z widokiem na ogrod
    FAMILY ROOM 2/B INTERCONNECTION
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    FAMILY ROOM 2/B INTERCONNECTION
    STANDARD ROOM
    fr family room
    fr family room
    STANDARD ROOM SEA VIEW
    pr promo room
    pr promo room
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    srsv standard room sea view
    STANDARD ROOM
    STANDARD ROOM SEA VIEW

    Dreams Beach Sharm EL Sheikh - Możliwości wyżywienia:


    Dreams Beach Sharm EL Sheikh - miasta wylotu:


    Dreams Beach Sharm EL Sheikh - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Dreams Beach Sharm EL Sheikh? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00