cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
  • Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem, Dalmacja
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.06 - 26.06
już od 1492 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
15.06 - 26.06
już od 1492 zł / os
Sprawdź

Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem
star 3

Chorwacja: Dalmacja
Ocena wycieczki objazdowej Chorwacja z przytupem:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 czerwca 2019

Wycieczka objazdowa Chorwacja z przytupem w ofercie Biura podróży:

Regobis

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

IGRANE/CHORWACJA

WYPOCZYNEK I ZWIEDZANIE

- Przejazd komfortowym Autokarem - WYPOCZYNEK - Pensjonat Mihaljevic lub Apartamenty w miejscowości Igrane (7 noclegów) - ZWIEDZANIE - Split, Dubrovnik, Mostar & Medjugorie, Jeziora Plitvickie - ZABAWA - Wieczorek Dalmatyński

NASZYM ZDANIEM

Igrane to miejscowość idealna na wycieczkę rodzinną lub wypad z przyjaciółmi. Bliska odległość od morza oraz centrum miasteczka zapewni wymarzone turystyczne atrakcje.

RIWIERA MAKARSKA - IGRANE

Zakwaterowanie grupy w miejscowości Igrane. Igrane to mała, kameralna miejscowość na niewielkim półwyspie, początkami swego istnienia sięga starożytności. Z dawnych czasów zachowały się ruiny murów obronnych, letni pałac położony nieco powyżej miejscowości, w gaju oliwnym oraz kościółek Sv. Mihovil. Typowo dalmatyńska zabudowa oddaje charakter całego regionu. Warto wybrać się w rejs na pobliską wyspę Hvar i odwiedzić położone wyżej malownicze wioseczki.

ATUTY

- pobyt stacjonarny (7 noclegów) w jednym obiekcie - zakwaterowanie ok. 100 metrów od Morza - szybki przejazd ok. 16 godzin z rejonu Katowic

WARUNKI REZERWACJI

- Zaliczka 29% wartości rezerwacji, dopłata do całości na 35 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - Bez kosztowa Zmiana Rezerwacji do 25 dni przed wyjazdem - MINI GRUPKA 5 x 5 rezerwacji - 25% Rabatu dla lidera grupy - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis - Gwarancja Słonecznego Spokoju w Cenie 100 PLN - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

TRASA PRZEJAZDU

- Czechy - Austria - Słowenia - Chorwacja - Przejazd na podstawie ważnego dowodu osobistego - Planowana dłuższa przerwa obiadowa około 40 min, możliwość zakupienia posiłku ok. 6 € - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

ZAKWATEROWANIE

Grupa podczas wyjazdu "Chorwacja z Przytupem" będzie zakwaterowana w Pensjonacie lub Apartamentach o standardzie *** - wszystkie 7 noclegów.

POŁOŻENIE

Obiekt znajduje się w samym centrum miejscowości Igrane w odległości ok. 100 metrów od plaży. W centrum Igrane znajdują się sklepy spożywcze, sklepy z pamiątkami i nadmorska promenada. Lokalizacja obiektu umożliwia aktywne spędzenie wolnego czasu poprzez spacery i uprawianie sportów wodnych. Około 450 metrów od obiektu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać bezpośrednio do innych miejscowości Riwiery Makarskiej .

POKOJE

Obiekt posiada 2-, 3- osobowe apartamenty lub pokoje z łazienką urządzone standardowo, w wybranych znajdują sie mini aneksy oraz balkon. Aneks kuchenny wyposażony w zlewozmywak, lodówkę. Bezpłatny internet Wi-Fi w pokojach. Zakwaterowanie od godz. 14.00 w dniu przyjazdu, wykwaterowanie do godz. 10.00 w dniu wyjazdu.

WYŻYWIENIE

Przy wyborze oferty możliwość zakupy bez wyżywienia lub śniadania i obiadokolacje. Wyżywienie serwowane będzie w Pensjonacie Mihaljevic oddalonym ok. 50 metrów od Apartamentów. W restauracji pensjonatu, śniadanie - bufet, obiadokolacje - zupa, danie główne (wybor z karty spośród 3 różnych propozycji), sałatki, deser. Napoje do kolacji dodatkowo płatne.

SPORT I ZABAWA

W promieniu ok. 200 m od obiektu znajdują sie bary plażowe, kafeterie, restauracje. Wiele terenów spacerowych wzdluż plaży.

PLAŻA

Drobnożwirkowa z łagodnym zejściem do Morza, oddalona ok. 100 metrów od obiektu.

RAMOWY PROGRAM WYJAZDU

- 25.05.2018 - Wyjazd Autokarem z Polski - 26.05.2018 - Przyjazd do Chorwacji - w godzinach rannych zwiedzanie z przewodnikiem Splitu, przyjazd do Igrane w godzinach około południowych, rozpoczęcie świadczeń hotelowych, nocleg. - 27.05.2018 - Dzień wolny, plażowanie, nocleg. - 28.05.2018 - Wycieczka Dubrovnik, powrót do obiektu późnym popołudniem, nocleg. - 29.05.2018 - Dzień wolny, plażowanie, wieczorek dalmatyński, nocleg. - 30.05.2018 - Wycieczka Mostar & Medjugorie, przyjazd do hotelu w godzinach popołudniowych, nocleg. - 31.05.2018 - Dzień wolny, plażowanie, nocleg. - 01.06.2018 - Dzień wolny, plażowanie, nocleg. - 02.06.2018 - Wyjazd z Chorwacji w drogę powrotną w godzinach około rannych, po południu zwiedzanie Parku Narodowego Jezior Plitvickich, wieczorem powrót do Polski. - 03.06.2018 - Przyjazd do Polski w godzinach południowych. Program jest ramowy, kolejność zwiedzania może ulec zmianie !

ZWIEDZAMY

SPLIT - Jest ekonomiczym, transportowym, kulturalnym, leczniczym i naukowym centrem Dalmacii z siedzibą regionu Split Dalmacja. Z prawie 200 000 obywatelami jest największym miastem w chorwackiej części wybrzeża Adriatyckiego.Split to drugie co do wielkości chorwackie miasto i równocześnie stolica Dalmacji, ważny ośrodek administracyjny, gospodarczy i komunikacyjny. Największą tutejszą atrakcją są pozostałości ­ gigantycznego pałacu ­ rzymskiego cesarza Dioklecjana. MOSTAR - To miasto w Bośni i Hercegowinie położone nad rzeka Neretwa. Jego historia sięga średniowiecza, czego dowodem jest główny zabytek miasta, XVI-wieczny kamienny Stary Most, wybudowany w 1566. W wyniku wojny w byłej Jugosławii został zburzony przez Chorwatów w listopadzie 1993 roku. Ponownie odbudowany w lipcu 2004 roku. MEDJUGORJE to miejscowość w Bośni i Hercegowinie położona w południowej części Hercegowiny na południowy zachód od Mostaru. Znana głównie dzięki mającymi tutaj mieć miejsce od 1981 roku objawieniami Matki Bożej z Medjugorje, cały czas badanymi przez Kościół, do tej pory nie odrzuconymi ani nie potwierdzonymi. Ramowy program wycieczki- śniadanie, wyjazd w godzinach porannych, kontrola graniczna, zwiedzanie MOSTARU z przewodnikiem, przejazd do MEDJUGORJE, czas wolny, powrot do hotelu na kolacje. DUBROWNIK - Nazywany PERŁĄ ADRIATYKU to mekka odwiedzających Chorwację turystów. DUBROWNIK - Łagodnym łukiem wcina się w morze, tworząc plamę czerwono-żółtych wież i dachów na tle błękitu Adriatyku. Miasto położone jest w malowniczej Dalmacji, w odleglym zakątku Chorwacji tuz przy granicy z Bośnią i Hercegowiną. Stara część miasta to wspaniałe kościoły, potężne mury obronne i bastiony, kręte uliczki i muzea w dawnych pałacach. Miasto może się poszczycić najstarszą w Europie apteką, gotyckimi klasztorami Franciszkanów i Dominikanów. Warto zwiedzić m.in. Stradun słynny deptak w Dubrowniku, który jest główną ulicą starego miasta. Ramowy program wycieczki- śniadanie, wyjazd w godzinach porannych, zwiedzanie DUBROWNIKA z przewodnikiem, czas wolny, powrót do hotelu na kolacje. PARK NARODOWY PLITVICE - Został założony w roku 1949, od roku 1979 znajduje się na spisie światowego przyrodniczego dzidzictwa UNESCO. Tworzony jest systemem 16 jezior, na które składają się liczne wodospady i kaskady. Cały park zajmuje 295 km2. System jezior otaczają zaleśnione masywy Male Kapele i Pljeszivce. System jezior rozdzielona jest na górne piętro z 12 jeziorami i piętro dolne z 4 jeziorami) - zwiedzanie z lokalnym przewodnikiem, dalszy przejazd w kierunku Polski.

CENA ZAWIERA

• przejazd autokarem (barek, klimatyzacja, DVD, WC) • zakwaterowanie - 7 noclegów w Pensjonacie lub Apartamentach w miejscowości Igrane • wyżywienie - bez wyżywienia lub HB- 2 posiłki dziennie • ubezpieczenie KL 20.000€, NNW, bagaz (obejmuje choroby przewlekłe) • opiekę polskiego pilota na trasie przejazdu • WIECZOREK DALMATYŃSKI • wycieczka do DUBROWNIKA • wycieczka do MOSTARU & MEDZIUGORJE • zwiedzanie Splitu i Parku Narodowego Jezior Plitvickich • opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (10 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

• napojów do obiadokolacji, • taksy klimatycznej, opłaty za przewodnikow lokalnych, parkingi, opłaty wjazdowe ok. 90 Euro/os. - obowiązkowo płątne w autokarze. • połączeń antenowych

WAŻNE

dot. przejazdu autokarem Wszystkie miasta wyjazdowe są potwierdzone do realizacji !!! Godziny przyjazdu do hotelu jak i godziny wyjazdu w drogę powrotną są każdorazowo potwierdzane przez pilota bądź rezydenta Rego-Bis ! 1. Prosimy Klientow o zapoznanie sie z ramowym programem imprezy i zwrócenie szczególnej uwagi na rodzaj rozkładu jazdy. 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu moze przewieźć 1 szt. bagażu o wadze do 20kg, bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie Klientów na miejsce zbiórki na 10 min. przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym, pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza sie możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa sie autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym sa numerowane i przydzielane przez pilota Rego-bis w momencie wejścia Klienta do autokaru głównego. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4,5 godziny w miejscach do tego przystosowanych.


Opis hotelu Chorwacja z przytupem według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

KATEGORIA

***

REGION

IGRANE/CHORWACJA

MAJÓWKA 2017

- Przejazd komfortowym Autokarem - Pensjonat Mihajlevic *** HB (5 noclegów) - Zwiedzanie - Splitu, Dubrovnika, Mostar & Medjugorie, Jeziora Plitvickie

CHORWACJA

Chorwacja jest perłą turystyczną Adriatyku, a jej zróżnicowanie terenowe i kulturowe rokrocznie przyciąga rzesze turystów ze wszystkich stron świata. Bajkowe połączenie morza i gór, słoneczna pogoda, wyśmienita kuchnia dalmacka i gościnność mieszkańców sprawiają, że wybór wakacji w Chorwacji jest zawsze strzałem w dziesiątkę. Najbardziej atrakcyjny dla odwiedzających jest region Dalmacji, który poza plażami i krystaliczną wodą przyciąga bogactwem zabytkowych miast mających swe korzenie jeszcze w starożytności (wśród nich prym wiedzie Split z Pałacem Dioklecjana).Typowa śródziemnomorska architektura miasteczek z bogactwem małych, wąskich uliczek sprawia, że już sam spacer po dalmackich miejscowościach wprawia w zachwyt.

IGRANE

Igrane to mała, kameralna miejscowość na niewielkim półwyspie, początkami swego istnienia sięga starożytności. Z dawnych czasów zachowały się ruiny murów obronnych, letni pałac i położony nieco powyżej miejscowości, w gaju oliwnym, kościółek Sv. Mihovil. Typowo dalmatyńska zabudowa oddaje charakter całego regionu. Warto wybrać się w rejs na pobliską wyspę Hvar i odwiedzić położone wyżej malownicze wioseczki.

WARUNKI REZERWACJI

- Zaliczka 29 % płatna w momencie rezerwacji, dopłata do 100% wartości imprezy do 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności ceny - Gratis - Bezkosztowa możliwość zmiany uczestnika do 5 dni przed wyjazdem - Gratis - "Słoneczna Gwarancja Spokoju" - podwyższona stawka KL - Koszty Leczenia do 20.000€, ubezpieczenie Choroby Przewlekłe - "W grupie raźniej" - specjalny rabat dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

TRASA PRZEJAZDU

- Czechy - Austria - Słowenia - Chorwacja - Przejazd na podstawie ważnego dowodu osobistego - Planowana dłuższa przerwa obiadowa około 40 min, możliwość zakupienia posiłku ok. 7 € - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

REKOMENDACJA - Basia (Rezydent REGO-BIS 2014-2017)

Polecam Pensjonat Mihajlevic gdyż - jest położony w spokojnej miejscowości, idealnej dla rodzin z dziećmi - przyjazny personel oraz właściciel dbają o komfortowy wypoczynek turystów - wieczorami na pobliskiej plaży organizowane są wieczorki rybackie oraz występy lokalnych zespołów artystycznych

RAMOWY PROGRAM WYJAZDU

- 29.04.2017 - Wyjazd Autokarem z Polski - 30.04.2017 - Przyjazd do Chorwacji - w godzinach rannych zwiedzanie z przewodnikiem Splitu, przyjazd do Igrane w godzinach około południowych, rozpoczęcie świadczeń hotelowych, nocleg. - 01.05.2017 - Wycieczka Dubrovnik, powrót do obiektu późnym popołudniem, nocleg. - 02.05.2017 - Dzień wolny, plażowanie, wieczorek dalmatyński, nocleg. - 03.05.2017 - Wycieczka Mostar & Medjugorie, przyjazd do hotelu w godzinach popołudniowych, nocleg. - 04.05.2017 - Dzień wolny, plażowanie, nocleg. - 05.05.2017 - Wyjazd z Chorwacji w drogę powrotną w godzinach około rannych, po południu zwiedzanie Parku Narodowego Jezior Plitvickich, wieczorem powrót do Polski. - 06.05.2017 - Przyjazd do Polski w godzinach południowych. Program jest ramowy, kolejność zwiedzania może ulec zmianie !

ZAKWATEROWANIE

Pensjonat Mihajlevic *** w Igrane - 5 noclegów !

ZWIEDZANIE

- Park Narodowy Jezior Plitvickich - Split - Dubrovnik - Mostar - Medjugorie

ZABAWA

- Podczas pobytu Wieczorek Dalmatyński w restarcji hotelowej

POŁOŻENIE

Pensjonat znajduje się w samym centrum miejscowości Igrane w odległości ok. 100 metrów od plaży. W centrum Igrane znajdują się sklepy spożywcze (najbliższy market obok obiektu 10 metrów, poczta 20 metrów), sklepy z pamiątkami i nadmorska promenada. Bankomat dostepny w pobliskim hotelu. Lokalizacja obiektu umożliwia aktywne spędzenie wolnego czasu poprzez spacery i uprawianie sportów wodnych. W odległości ok. 450 metrów od obiektu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać bezpośrednio do Makarskiej.

POKOJE

Bezpośredni "Check In" po przyjeździe do hotelu ! 2-, 3- i 4- osobowe pokoje i apartamenty z łazienką urządzone standardowo, wiekszość wyposażonych w mini aneks kuchenny i balkon. Pokoje posiadaja rownież klimatyzację (dodatkowo płatną, 5€/pokój/dzień). Bezpłatny dostep do Wi-Fi na poziomie recepcji.

USŁUGI HOTELOWE

Na terenie Pensjonatu możliwość płatności kartą Visa & Master Card, możliwość wynajęcia samochodu, roweru.

CENY W PENSJONACIE

Kawa 5 kn, kawa z mlekiem 6kn, herbata 8kn, coca cola / fanta 0,25 - 12kn, piwo 0,2 - 8kn, piwo 0,3 - 10kn, piwo 0,5 - 14kn, lampka wina 6kn, butelka wina - 80kn, woda 1l - 20kn.

WYŻYWIENIE

W restauracji pensjonatu, HB śniadanie - bufet, obiadokolacje - zupa, danie główne (wybor z karty spośród 3 różnych propozycji), sałatki, deser. Napoje do kolacji dodatkowo płatne.

SPORT I ZABAWA

W promieniu ok. 200 m od obiektu znajdują sie bary plażowe, kafeterie, restauracje. Wiele terenów spacerowych wzdluż plaży. Możliwość wypożyczenia rowerów wodnych.

PLAŻA

Drobnożwirkowa z łagodnym zejściem do Morza, oddalona ok. 100 metrów od obiektu.

ZWIEDZAMY

SPLIT - Jest ekonomiczym, transportowym, kulturalnym, leczniczym i naukowym centrem Dalmacii z siedzibą regionu Split Dalmacja. Z prawie 200 000 obywatelami jest największym miastem w chorwackiej części wybrzeża Adriatyckiego.Split to drugie co do wielkości chorwackie miasto i równocześnie stolica Dalmacji, ważny ośrodek administracyjny, gospodarczy i komunikacyjny. Największą tutejszą atrakcją są pozostałości ­ gigantycznego pałacu ­ rzymskiego cesarza Dioklecjana. MOSTAR - To miasto w Bośni i Hercegowinie położone nad rzeka Neretwa. Jego historia sięga średniowiecza, czego dowodem jest główny zabytek miasta, XVI-wieczny kamienny Stary Most, wybudowany w 1566. W wyniku wojny w byłej Jugosławii został zburzony przez Chorwatów w listopadzie 1993 roku. Ponownie odbudowany w lipcu 2004 roku. MEDJUGORJE to miejscowość w Bośni i Hercegowinie położona w południowej części Hercegowiny na południowy zachód od Mostaru. Znana głównie dzięki mającymi tutaj mieć miejsce od 1981 roku objawieniami Matki Bożej z Medjugorje, cały czas badanymi przez Kościół, do tej pory nie odrzuconymi ani nie potwierdzonymi. Ramowy program wycieczki- śniadanie, wyjazd w godzinach porannych, kontrola graniczna, zwiedzanie MOSTARU z przewodnikiem, przejazd do MEDJUGORJE, czas wolny, powrot do hotelu na kolacje. DUBROWNIK - Nazywany PERŁĄ ADRIATYKU to mekka odwiedzających Chorwację turystów. DUBROWNIK - Łagodnym łukiem wcina się w morze, tworząc plamę czerwono-żółtych wież i dachów na tle błękitu Adriatyku. Miasto położone jest w malowniczej Dalmacji, w odleglym zakątku Chorwacji tuz przy granicy z Bośnią i Hercegowiną. Stara część miasta to wspaniałe kościoły, potężne mury obronne i bastiony, kręte uliczki i muzea w dawnych pałacach. Miasto może się poszczycić najstarszą w Europie apteką, gotyckimi klasztorami Franciszkanów i Dominikanów. Warto zwiedzić m.in. Stradun słynny deptak w Dubrowniku, który jest główną ulicą starego miasta. Ramowy program wycieczki- śniadanie, wyjazd w godzinach porannych, zwiedzanie DUBROWNIKA z przewodnikiem, czas wolny, powrót do hotelu na kolacje. PARK NARODOWY PLITVICE - Został założony w roku 1949, od roku 1979 znajduje się na spisie światowego przyrodniczego dzidzictwa UNESCO. Tworzony jest systemem 16 jezior, na które składają się liczne wodospady i kaskady. Cały park zajmuje 295 km2. System jezior otaczają zaleśnione masywy Male Kapele i Pljeszivce. System jezior rozdzielona jest na górne piętro z 12 jeziorami i piętro dolne z 4 jeziorami) - zwiedzanie z lokalnym przewodnikiem, dalszy przejazd w kierunku Polski.

CENA ZAWIERA

• przejazd autokarem (barek, klimatyzacja, DVD, WC) • zakwaterowanie - 5 noclegów w Pensjonacie Mihajlevic • wyżywienie HB- 2 posiłki dziennie • ubezpieczenie KL 20.000€, NNW, bagaz (obejmuje choroby przewlekłe) • opiekę polskiego pilota na trasie przejazdu • WIECZOREK DALMATYŃSKI • wycieczka do DUBROWNIKA • wycieczka do MOSTARU & MEDZIUGORJE • zwiedzanie Splitu i Parku Narodowego Jezior Plitvickich • podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

• napoi do obiadokolacji, • taksy klimatycznej, opłaty za przewodnikow lokalnych, parkingi, opłaty wjazdowe ok. 90 Euro/os. - obowiązkowo płątne w autokarze. • połączeń antenowych

WAŻNE

dot. przejazdu autokarem Wszystkie miasta wyjazdowe są potwierdzone do realizacji !!! Godziny przyjazdu do hotelu jak i godziny wyjazdu w drogę powrotną są każdorazowo potwierdzane przez pilota bądź rezydenta Rego-Bis ! 1. Prosimy Klientow o zapoznanie sie z ramowym programem imprezy i zwrócenie szczególnej uwagi na rodzaj rozkładu jazdy. 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu moze przewieść 1 szt. bagażu o wadze do 20kg, bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie Klientów na miejsce zbiórki na 10 min. przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym, pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza sie możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa sie autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym sa numerowane i przydzielane przez pilota Rego-bis w momencie wejścia Klienta do autokaru głównego. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4,30 godz w miejscach do tego przystosowanych.



Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Opinie o wycieczce objazdowej Chorwacja z przytupem

Chorwacja z przytupem - możliwości zakwaterowania:

Pok 2+1os. (2 os.. dor. + dost.)
pokoj 2 osobowy bez balkonu
pokoj 2 osobowy
pokoj 2 osobowy/MORZE
Pok 2+dost/MORZE
Pokoj 4-osobowy

Masz pytania o Wycieczkę objazdową Chorwacja z przytupem? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00