cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
  • Hotel LAGUNA BEACH ALYA, Riwiera Turecka
1 / 30
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 2229 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.05 - 11.05
już od 2129 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu LAGUNA BEACH ALYA
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel LAGUNA BEACH ALYA
star 2

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu LAGUNA BEACH ALYA:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu LAGUNA BEACH ALYA:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2022

Hotel LAGUNA BEACH ALYA w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Alanya Świeżo otwarty hotel już od wejścia zachwyca swoich gości. Z pokoi hotelowych wychodzi wspaniały widok na morze i zatokę. Rekomendowany dla rodzin z dziećmi. Najmłodsi mogą zostać w mini klubie pod opieka opiekunki a rodzice w tym czasie mogą skorzystać z centrum SPA czy salonu piękności.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

Data otwarcia

2016 r. Na terenie znajdują się restauracja, 4 bary, 3 baseny odkryte, 2 zjeżdżalnie wodne, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

150 m od hotelu, prywatna, piaszczysto - żwirowa, 300 m długości. Leżaki, parasole, materace - bezpłatne. Dojście do plaży promenadą.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar (bezpłatny, woda uzupełniana codziennie), sejf (płatny ok. 2€/dzień), WC, suszarkę, balkon lub taras, prysznic lub wannę. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje eco dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje)

Wyżywienie

restauracja główna, 4 bary (m.in. lobby bar) All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), w formie bufetu w restauracji głównej oraz późny posiłek (23:30-00:00), przekąski (11:00-17:00), podwieczorek (10:00-22:00), owoce (15:00-17:00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (bezpłatne), pakiety urodzinowe (bezpłatne) Formuła nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 7-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, place zabaw, brodzik krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, opiekunka (płatna), animacje

w cenie

siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dyskoteka, rzutki

płatne

centrum SPA, salon piękności, masaż, jacuzzi

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:00

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco Siłownia Mini Klub


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours  5* - kategoria lokalna  5*

Położenie

- ok. 200 m od plaży, zejście ulicą lub dojazd hotelowym jeepem - w Okurcalar - ok. 10 km od centrum Avsallar - ok. 30 km od centrum Alanyi - ok. 96 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto-żwirowa - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 26 m2 - indywidualna klimatyzacja - mini bar (napoje bezalkoholowe bezpłatnie w dniu przyjazdu) - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf (płatny) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Familijny (2 Bedrooms) - powierzchnia ok. 70 m2 - 2 połączone pokoje - wyposażenie jak w pokoju standardowym  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 3 baseny, w tym jeden z 2 zjeżdżalniami - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, siatkówka plażowa - sauna, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, boccia - amfiteatr, animacje, muzyka na żywo, dyskoteka Płatne - spa, masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, brodzik

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski, lody, owoce i ciasta w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00 w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji. Bar w dyskotece płatny.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje a l'a carte: turecka i włoska - 5 barów: w lobby, przy basenie, na plaży, w dyskotece, kawiarnia

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2017 roku, dysponuje 256 pokojami - internet Wi-Fi (bezpłatny) - www.lagunaalyabeach.com

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2016 roku, składa się z 4 budynków (7 pięter), usytuowany na powierzchni ok. 9.000 m2; do dyspozycji gości: 3 baseny zewnętrzne, 2 zjeżdżalnie, restauracja główna, 2 restauracje A la carte (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji bezpłatnie), cukiernia, 4 bary

Położenie

Okurcalar, ok. 5 km od Incekum, ok. 30 km do Side, ok. 35 km od Alanyi, ok. 90 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 200 m od hotelu (hotel zapewnia bezpłatny bus na plażę); serwis plażowy (bezpłatne: leżaki, parasole, ręczniki, materace, bar)

Zakwaterowanie

256 pokoi: pokoje standardowe (ok. 26-28 m2), pokoje rodzinne (ok. 74 m2, 2 sypialnie), pokoje ekonomiczne (mogą nie mieć balkonu i różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej cenie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, TV, suszarka, minibar (bezpłatna woda), sejf (płatny), Wi-Fi (bezpłatne), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), przekąski (10:00-18:00), lody (11:00-16:00), zupa nocna (23:00-00:00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-00:00); dodatkowo płatne: napoje importowane i wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, napoje energetyczne, kawa po turecku

Sport i rozrywka (w cenie)

sauna, siłownia, łaźnia turecka i parowa, dyskoteka (3x w tyg., napoje płatne), rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, jacuzzi, , lekarz, pralnia, room service, bilard, mini market, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne na plaży

Dla dzieci

animacje, mini klub, mini disco, brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

WWW

www alyahotels.comAktualizacja z dnia 14.12.2020*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

OPIS

Otwarty zaledwie w 2016 roku hotel zdążył już zdobyć bardzo dobre opinie Gości. Jego najważniejszymi zaletami są niewielka odległość od prywatnej plaży z hotelowym barem, komfortowe pokoje oraz smaczna kuchnia. Goście mogą wypocząć na tarasach słonecznych przy basenach. Ciekawy program animacyjny skierowany jest zarówno do dorosłych, jak i do dzieci.

Położenie

Okurcalar, ok 35 km od centrum Alanyi, ok. 10 km od Avsallar. Lotnisko Antalya, ok. 96 km od hotelu.

Plaża

ok.150 m od hotelu, dojście ulicą lub przejazd transportem hotelowym; prywatna, piaszczysto-żwirowa; bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki plażowe.

Hotel

Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje 256 pokojami. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, lobby, sala telewizyjna, amfiteatr. Płatne - centrum Spa, pralnia, pomoc medyczna wypożyczalnia samochodów, sklep, fryzjer. Oficjalna kategoria turecka *****

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny, ok. 2 EUR//dzień), TV-sat, minibar (bezpłatne napoje bezalkoholowe w dniu przyjazdu; kolejne uzupełnienia płatne; bezpłatnie uzupełniany o wodę każdego dnia), telefon, balkon, powierzchnia ok. 26 m2, z bocznym lub frontowym widokiem na morze, WLAN Internet gratis. Pokój standardowy - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci Pokój rodzinny - dla maksymalnie 4 osób dorosłych lub 2 osób dorosłych i 2 lub 3 dzieci. Brak możliwości wyboru lokalizacji pokoju.  

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Bezpłatnie - 3 baseny zewnętrzne w tym 1 z dwiema zjeżdżalniami, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie, sala fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, boccia, dzienne i wieczorne programy animacyjne, dyskoteka, łaźnia turecka, sauna. Płatne - centrum Spa, sporty wodne na plaży, bilard.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, w ciągu dnia lekkie przekąski, owoce, lody, nocne przekąski w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Raz w trakcie pobytu istnieje możliwość zjedzenia kolacji w restauracji a la carte - wymagana wcześniejsza rezerwacja.

Restauracje i bary

Restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bar w lobby, bar na plaży, bar przy basenie, bar w dyskotece (płatny), cukiernia.

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

WIZA

Obywatele polscy, podróżujący do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu. Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Do złożenia wniosku o wizę do Turcji zaleca się podróżnym posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu, paszport musi zawierać co najmniej jedną stronę czystą. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego. Wizę turystyczną można nabyć 1) przed wyjazdem do Turcji - na stronie www.evisa.gov.tr (e-wiza) - Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji - zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty płatniczej opłaty w wysokości 20 USD; po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy; należy wydrukować potwierdzenie i zabrać ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej; dodatkowe informacje o zasadach działania tego systemu można znaleźć na stronie www.evisa.gov.tr/pl/info/ (w przypadku wiz elektronicznych podróżni muszą posiadać paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji - w przeciwnym razie wniosek o e-wizę zostanie automatycznie odrzucony); lub 2) po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania; opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Zleca się zakup wiz w systemie elektronicznym. Przy przekroczeniu granicy tureckiej osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków finansowych na utrzymanie. Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy, mogą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej.

Warto wyróżnić

* BASEN ZE ZJEŻDŻALNIAMI * POKOJE RODZINNE * ANIMACJE, ROZRYWKA * MINI CLUB * KLUB NOCNY (DYSKOTEKA) * SPOKOJNA OKOLICA * ALL INCLUSIVE


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Riwiera Turecka

Położenie

Miasteczko Manavgat ok. 25 kmMiasto Side ok. 30 kmPort lotniczy Antalya ok.90 km

Plaża

Prywatna, piaszczysto-żwirowa, ok 300 mLeżaki, parasole i ręczniki - bezpłatneBus hotelowy na plażę w godz. od 10:00 do 18:00

Pokoje

Pokój Standard ok 26-28 m²KlimatyzacjaŁazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosówTelefon - płatnyTV-SatSejf - płatnyMinibar - uzupełniany codziennie w butelkę wody - bezpłatnieCzajnikBalkonPokój Family 74 m²Składa się z 2 sypialni i 2 łazienek (niektóre pokoje składają się z 2 sypialni i 1 łazienki)Wyposażenie jak w pokoju Standard

Wyżywienie

All Inclusive:Śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetuPrzekąski w ciągu dnia, desery, ciastka i lody oraz kawa i herbata w barach wskazanych przez hotel, nocna zupaNapoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji serwowane w godzinach 10:00 - 24:00.Napoje w dyskotece (otwarta 3 razyw tygodniu) - płatneKolacja w jednej z restauracji a'la carte (włoska, turecka) raz na pobyt minimum 7 nocy (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - bezpłatnie (otwarta w wybrane dni)

Strona internetowa hotelu

www.alyalagunabeach.com

Opis hotelu

RecepcjaRestauracja główna4 bary, 2 restauracje a'la carteBasen główny, basen dla dzieci, basen relaksacyjny, basen ze zjeżdżalniamiMini market, sklepy - płatnePralnia - płatnaLekarz - płatneWypożyczalnia samochodów - płatnaOficjalna kategoria hotelu 5*

Internet

Wi-Fi w pokojach oraz pomieszczeniach ogólnodostępnych - bezpłatnie

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, siłownia, mini klub, dyskotekaOdpłatnie: Masaże, jacuzzi, bilard, mini market, sklepy, fryzjer, fotograf, sporty wodne na plaży

Uwagi

OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Turcji.

WAŻNE INFORMACJE

Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowoczesny, przyjemny hotel na dobrym poziomie. Niedaleko plaży. Zjeżdżalnie wodne, ładne wnętrza, smaczne wyżywienie, miła obsługa. Beztroskie wakacje dla dorosłych i dla dzieci!

Położenie

Ok. 150 m od piaszczysto-żwirowej prywatnej plaży (bezpłatne leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe oraz hotelowy transfer w wyznaczonych godzinach). W miejscowości turystycznej Okurcalar, ok. 30 km od Side, ok. 35 km od Alanyi, ok. 90 km od lotniska w Antalyi.

Wyposażenie

Przestronne lobby z recepcją, restauracja główna, 2 restauracje a la carte (turecka i włoska), cukiernia, bary: przy basenie, przy plaży, w lobby, w dyskotece, bezpłatne Wi-Fi, sklepiki. Płatne: wypożyczalnia samochodów, pralnia, fryzjer, fotograf, opieka lekarska, room service.

Pokoje

Hotel posiada 256 komfortowych pokoi, z których każdy wyposażony jest w: klimatyzację, łązienkę (prysznic, suszarka do włosów), balkon, telewizję satelitarną, minibar, czajnik, Wi-Fi, sejf (płatny), telefon (płatny).Rodzaje pokoi:Twin Room Side Sea View DZK - standardowe z bocznym widokiem na morze, o powierzchni ok. 26-28 m k.Economy Room DM - wyposażone jak standardowe, o powierzchni ok. 26-28 m kw., mogą mieć widok na basen lub okoliczne budynki.Family Room 2 Bedrooms Side Sea View F2K - rodzinne, z bocznym widokiem na morze, o powierzchni ok. 74 m kw., składają się z 2 sypialni.

Wyżywienie

All Incluisve - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania, wieczorna zupa, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa i ciasto, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach, jedna bezpłatna kolacja w restauracjach a la carte (wymagana rezerwacja). Kawa po turecku i świeżo wyciskane soki płatne.

Sport i rozrywka

Duży basen zewnętrzny o fantazyjnym kształcie, basen relaksacyjny, basen z 2 zjeżdżalniami, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki, siłownia, sauna, łaźnia turecka, animacje w ciągu dnia i wieczorem. Płatne: bilard, jacuzzi, masaże i zabiegi w Centrum Spa, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub. 

Uwagi

Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny przedstwiciel (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Przelot Corendon / Enter Air

UWAGA! Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Warunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.Enter AirW przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

Zasady wjazdu do TURCJI w czasie pandemiiWymagane jest okazanie negatywnego wyniku testu RT-PCR wykonanego w ciągu ostatnich 72 godzin przed przybyciem do Republiki Turcji lub negatywnego wyniku szybkiego testu antygenowego z ostatnich 48 godzin przed przylotem. Zaświadczenie z wynikiem testu musi być wystawione w j. angielskim przez laboratorium oficjalnie uznawane przez Ministerstwo Zdrowia; lista laboratoriów dostępna na: www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covidZ okazania negatywnego wyniku testu zwolnione są:* dzieci do lat 6* osoby w pełni zaszczepione przeciw COVID-19* tzw. ozdrowieńcyNależy mieć ze sobą oficjalny dokument (akceptowane są Unijne Certyfikaty COVID pobrane z IKP/aplikacji mObywatel), potwierdzający szczepienie co najmniej 14 dni przed wjazdem i/lub przebycie choroby COVID-19 w ciągu ostatnich 6 miesięcy (od pierwszego pozytywnego testu upłynęło co najmniej 28 dni, ale nie więcej niż 6 miesięcy).Wszystkich podróżnych obowiązuje wymóg wypełnienia formularza Form for Entry to Turkey. Jest on dostępny na stronie Ministerstwa Zdrowia Republiki Turcja: https://register.health.gov.tr/Formularz należy wypełnić 72 godziny przed wylotem. Podróżny otrzyma potwierdzenie rejestracji wraz z unikatowym kodem HES. Dokument należy wydrukować lub zachować na urządzeniu mobilnym i okazać go obsłudze linii lotniczej przed wylotem. Brak formularza lub podanie nieprawdziwych danych może skutkować brakiem zgody na wjazd do Turcji i sankcjami prawnymi. Podróżni zobowiązani są do wypełnienia i podpisania formularza lokalizacyjnego, który rozdawany jest w samolocie (należy tam podać podstawowe informacje, np. imię, nazwisko, numer lotu, nr miejsca w samolocie, adres w Turcji, wykaz krajów, w których pasażer przebywał w ciągu 14 ostatnich dni).Procedury po powrocie z Turcji do Polski - na podst. rozporządzenia z 10 lipca 2021Z kwarantanny zwolnione są następujące osoby:* zaszczepione pełnym cyklem szczepienia; od podania ostatniej dawki szczepionki (dopuszczonej w UE) musi upłynąć 14 dni (liczone od dnia następującego po dniu podania ostatniej dawki). Szczepienie musi być poświadczone unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim* Tzw. ozdrowieńcy, którzy okażą dokument potwierdzający przebycie choroby COVID-19 (nie później niż 6 miesięcy), wystawiony w języku polskim albo angielskim, w tym unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID* Pozostałe osoby, które okażą negatywny wynik testu na COVID-19, poświadczony unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim. Test musi być wykonany nie wcześniej niż 48 godzin przed przekroczeniem granicy LUB w Polsce maks. do 48 godz. po przekroczeniu granicy (RT-PCR lub antygenowy wykonany przez laboratorium wpisane na listę laboratoriów COVID : https://www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covid (obowiązek odbycia kwarantanny uznaje się za zrealizowany z chwilą wprowadzenia negatywnego wyniku testu do systemu teleinformatycznego przez medyczne laboratorium diagnostyczne)* Dzieci do 12. roku życia podróżujące pod opieką dorosłych, którzy są zaszczepieni przeciwko COVID-19 lub posiadają negatywny wynik testu na COVID-19Osoby niezaszczepione i te, które nie przedstawią negatywnego wyniku testu - podlegają obowiązkowi odbycia 10- dniowej kwarantanny. Karta Lokalizacji PodróżnegoOsoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Od 17 lipca 2021 r. jest ona dostępna w formie elektronicznej i zastępuje dotychczas stosowanaą wersję papierową. Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.Karta znajduje się na stronie MSZ: https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/homeSzczegóły: https://www.gov.pl/web/gov/wypelnij-klpOkazanie tejże karty jest warunkiem koniecznym przy przekraczaniu granicy w okresie pandemii.Uwaga, podróżni korzystający z tranzytu przez NiemcyOd 1 sierpnia 2021 r. podróż przez Niemcy jest możliwa co do zasady tylko z negatywnym wynikiem testu. Dotyczy to zarówno podróży drogą lądową, jak i podróży samolotem.Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h (testy PCR, LAMP, TMA 72h) przed przyjazdem do Niemiec. Szybkie testy antygenowe muszą spełniać kryteria Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) tj. czułość 80%, swoistość 97%. Wynik testu musi być w jęz. niemieckim, angielskim, francuskim, hiszpańskim lub włoskim. Polskie testy są uznawane, jeżeli są przetłumaczone. Czas liczy się od godziny pobrania próbki, a nie od otrzymania wyniku.Testów nie muszą wykonywać:*dzieci do 12 r. życia* osoby zaszczepione (14 dni od podania ostatniej dawki szczepionki dopuszczonej w UE)* ozdrowieńcy (28 dni-6 miesięcy po chorobie); * osoby przewożące zawodowo ludzi lub towary.Jako potwierdzenie bycia osobą zaszczepioną lub ozdrowieńcem może służyć Unijny Certyfikat COVID-19.Tranzyt powinien odbywać się bezpośrednio, bez zbędnych postojów i noclegów. Dopuszczalne jest zatrzymanie się na stacji benzynowej przy autostradzie.Uwaga, od 1 sierpnia w Niemczech wyróżniane są dwa obszary ryzyka:1.obszar wysokiego ryzyka (Hochrisikogebiet);2. obszar występowania mutacji (Virusvariantengebiet).Od 17 sierpnia 2021 r. Turcja znajdzie się na liście krajów wysokiego ryzyka. Przed powrotem do Niemiec wymagane jest dokonanie rejestracji na  www.einreiseanmeldung.de.Aktualna lista obszarów ryzyka jest dostępna w języku niemieckim i angielskim na stronie Instytutu Kocha: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Risikogebiete_neu.html Testy przed powrotem do Niemiec z TurcjiW hotelach 4* i 5* jest możliwość zrobienia testu na miejscu (o szczegóły należy pytać w recepcji hotelowej), na testy można się również umówic za pośredictwem naszego przedstawiciela w Turcji (kontakt wysłany wraz z dokumentami podrózy). Koszt testu wraz z transferem wynosi ok. 30 eur.xxxxxxInformacje dot. podróży do/z Turcji na stronie polskiego MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/turcjaInformacje dotyczące przejazdu/transferu przez Niemcy: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcyInformacje o sytuacji epidemicznej w Turcji na stronie tureckiego ministerstwa zdrowia: https://covid19.saglik.gov.tr/?_Dil=2Szczegóły dot. przekraczania granicy: https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

Przelot liniami lotniczymi Corendon, Enter Air

CORENDONWszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.///Enter AirOferty oparte są o dynamiczne pakietowanie.W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozuPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Witamy Laguna Beach Alya Resort And Spa w Okurcalar. Hotel położony jest 250 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Side (30 km). Pozostałe miasta: Alanya (35 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada mini market, recepcję, 2 windy, klimatyzację, sklepy, lobby i salon fryzjerski. Personel mówi po angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą i brodzikiem. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów. Laguna Beach Alya Resort And Spa dzięki romantycznymi kolacjami jest idealnym miejscem na podróż poślubną.

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługę budzenia, serwis pokojowy, pokojówki, opiekę medyczną, pralnię i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 3 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 00:00), wino (pora serwowania: 10:00 - 00:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 00:00), przekąski (pora serwowania: 11:00 - 17:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 00:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 07:00 - 10:00), przekąski o północy (pora serwowania: 23:30 - 00:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 00:00) i ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 10:00 - 22:00).

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy, rzutki i bilard. Laguna Beach Alya Resort And Spa posiada łaźnię parową, jacuzzi i hammam. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik, fitness i siatkówka plażowa. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu LAGUNA BEACH ALYA

Opinie o Hotelu LAGUNA BEACH ALYA

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel nowoczesny, pokoje super wyposażone. Obsługa bardzo przyjazna lecz poza recepcja ciężko o dobry angielski. Jedzenie przepyszne i ogromny wybór, sauna i laznia turecka dostepna za free w wybranych godzinach. Dużo leżaków zarówno na plaży jak i na basenach hotelowych. Plaża żwirowa , zejście po stromej górce ale jest podwózka autem (dla leni). Wchodzac do morza po kilu metrach robi sie gleboko. Polecam hotel pierwsza klasa!

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

LAGUNA BEACH ALYA - możliwości zakwaterowania:

family room 2 bedrooms standard
Double Standard Lateral Sea View
Economy Double Standard
Single w. Child Standard Lateral Sea View
fr family room
sre standard eco room
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view

LAGUNA BEACH ALYA - Możliwości wyżywienia:


LAGUNA BEACH ALYA - miasta wylotu:


LAGUNA BEACH ALYA - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel LAGUNA BEACH ALYA? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00