cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
27.07 - 03.08
już od 3289 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.08 - 07.09
już od 2473 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Jaz Mirabel Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Jaz Mirabel Beach
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Jaz Mirabel Beach:
4.8 / 5
Średnia z 13 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 sierpnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Hotel Jaz Mirabel Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

SHARM EL SHEIKH/EGIPT

Hotel

do dyspozycji gości eleganckie lobby z recepcją i internetem (WiFi za opłatą), kilka barów, restauracja główna, 3 restauracje tematyczne (włoska, azjatycka i libańska), amfiteatr, dyskoteka, sklepy, usługi pralnicze. W zadbanym ogrodzie kompleks basenów (częściowo podgrzewany) z 2 oddzielnymi brodzikami i 2 barami. Na tyłach ośrodka basen animacyjny z 5 zjeżdżalniami. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe na plaży i przy basenie bez opłaty. 2 bary na plaży.

Karty kredytowe

Visa, Mastercard, Diners. Liczba pokoi: 645.

Kategoria egipska

5 gwiazdek.

Pokoje

2-osobowe superior (DZX1, ok. 30 m

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, kontynentalne śniadanie dla śpiochów (11.00-12.00), bufety tematyczne, dania dietetyczne, przekąski (12.00-17.00), lody dla dzieci (09.00-17.00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09.00-24.00). Za opłatą: napoje importowane, niektóre rodzaje kawy, restauracje

Sport i fitness

All Inclusive: 2 korty tenisowe ze sprzętem, siatkówka plażowa, piłka nożna, piłka wodna, łucznictwo, sala fitness, koszykówka. Za opłatą: oświetlenie kortów, bilard. W ofercie lokalnych ośrodków kursy nurkowe i sprzęt do nurkowania powierzchniowego.

Wellness

All Inclusive: łaźnia parowa, sauna, jacuzzi (od 16 lat). Za opłatą: masaże.

Rozrywka

minimum 5 razy w tygodniu program animacji w ciągu dnia i wieczorne przedstawienia.

Dla dzieci

zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw, aquapark, minidyskoteki, łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesełka w restauracji, bufet dla dzieci.

Strona internetowa

www.jaz.travel


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis oferty:

Jeden z flagowych hoteli grupy Jaz, która oferuje światowej klasy hotele z rozbudowaną bazą sportowo-rekreacyjną. Luksusowy, stylowy i bardzo elegancki, oczarowuje położeniem, przepiękną architekturą i najwyższym poziomem usług. Słynie z doskonałej kuchni, bardzo bogatego wyboru doskonałej jakości estetycznie serwowanych potraw w ofercie all inclusive, świetnych bufetów tematycznych i przemiłej obsługi. Profesjonalnie przygotowany program rozrywkowy, przedstawienia w amfiteatrze i trendy dyskoteka Glow to doskonała zabawa w doborowym międzynarodowym towarzystwie, a wizyta w profesjonalnym spa to prawdziwa uczta dla ciała.

POłOżENIE:

nad zatoką Nabq, ok. 25 km od tętniącego życiem centrum SHARM EL SHEIKH, ok. 31 km od Old Market, ok. 10 km od portu lotniczego; hotelowy bus do Naama Bay (płatny).

PLAżA:

hotelowa, bezpośrednio przy hotelu, szeroka, długa, piaszczysta, zaletą jest przybrzeżna niecka (10 x 15 m), gdzie można pływać w czasie przypływu, pozostały odcinek plaży z rafą koralową do ok. 700 m od brzegu, za uskokiem rafy, zalecane obuwie do wody, bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe; ok. 2 km od hotelu plaża na terenie Parku Narodowego Nabq (płatny wstęp), piaszczysta, łagodne zejście do morza, polecana szczególnie dla dzieci.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, otwarty w czerwcu 2006 r., 645 pokoi, 4 budynki, 3 piętra, elegancki hol, recepcja czynna całą dobę, 2 restauracje główne: El Nakheel (tylko dla dorosłych) i El Zaytoun (dla rodzin z dziećmi) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wydzielone kąciki dla dzieci, 3 restauracje á la carte (nieobjęte all inclusive): La Piazza - kuchnia włoska, Tarbouch - kuchnia libańska i Zen - kuchnia azjatycka; we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bary: Oriental Flair i El Shurouk w lobby, Coral Snack Bar, Blue Bar i Las Palmas przy basenach, Reef Snack Bar i Sand Beach Bar na plaży; dyskoteka Glow (napoje płatne), Tarbouch Shisha Corner (płatna); taras z widokiem na morze, ogród, sklepy o różnym asortymencie, apteka, kantor, centrum konferencyjne dla 100 osób; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, lekarz, wynajem samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

standardowy:

2-os. (bez możliwości dostawki), ok. 25 m², w bocznej części hotelu, komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizja satelitarna, sejf, minibar (za opłatą), łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32 m², w przedniej części hotelu, wyposażony jak pokój standardowy, elegancki i gustownie urządzony, z widokiem na basen lub ogród;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², wyposażony jak pokój standardowy, z widokiem na ogród, basen lub morze, dodatkowo mała sypialnia z 2 miejscami do spania, wydzielona przesuwanymi drzwiami; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; pokoje z widokiem na morze, superior oraz rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, powierzchnia: 1000 m², 1250 m², 500 m² i 450 m², gł. ok. 1,4 m, słodka woda, 2 baseny dla dzieci: ok. 75 m², gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki, miniaquapark (5 zjeżdżalni) w części Park, 2 korty tenisowe w części Park (płatne oświetlenie), boisko do siatkówki, plażowa piłka nożna, rzutki, łucznictwo, boule, tenis stołowy, aerobik, gimnastyka w wodzie, bilard; miniklub (4-12 lat), plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci, bardzo bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny (kursy tańca, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo, dyskoteki), amfiteatr.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.00-15.30) i kolacja (19.00-22.30), późne śniadanie w Coral Bar (11.00-12.00), przekąski (od 12.30 do zachodu słońca) w Coral Bar i Reef Bar, napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe we wszystkich barach (9.00-24.00), serwowane w szklankach; dodatkowo w pakiecie: sauna, jacuzzi, łaźnia w hotelowym spa (9.00-21.00); podczas kolacji obowiązuje strój formalny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Opis oferty:

Jeden z flagowych hoteli grupy Jaz, która oferuje światowej klasy hotele z rozbudowaną bazą sportowo-rekreacyjną. Luksusowy, stylowy i bardzo elegancki, oczarowuje położeniem, przepiękną architekturą i najwyższym poziomem usług. Słynie z doskonałej kuchni, bardzo bogatego wyboru potraw w ofercie all inclusive, świetnych bufetów tematycznych i przemiłej obsługi. Profesjonalnie przygotowany program rozrywkowy, przedstawienia w amfiteatrze i trendy dyskoteka Glow to doskonała zabawa w doborowym, międzynarodowym towarzystwie, a wizyta w profesjonalnym spa to prawdziwa uczta dla ciała.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej NABQ, ok. 25 km od tętniącego życiem centrum Sharm el Sheikh, ok. 31 km od Old Market; ok. 10 km od lotniska w Sharm el Sheikh; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; hotelowy bus do Naama Bay (płatny).

PLAŻA:

hotelowa, szeroka, długa, piaszczysta, zaletą jest przybrzeżna niecka (10 x 15 m), gdzie można pływać w czasie przypływu, pozostały odcinek plaży z rafą koralową do ok. 700 m od brzegu, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatny serwis plażowy, bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, otwarty w czerwcu 2006 r., 645 pokoi, 4 budynki, 3 piętra, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna: El Zaytoun - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), restauracja á la carte (nieobjęta all inclusive): Sofra - kuchnia libańska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bary: Oriental Flair i El Shurouk w lobby, Coral Snack Bar, Blue Bar i Las Palms przy basenach, Reef Snack Bar i Sand Beach Bar na plaży; sklepy o różnym asortymencie, apteka, 2 bankomaty z funkcją wymiany walut, fajka wodna (płatna); centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy, całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, lekarz, wynajem samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², w bocznej części hotelu, komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizja satelitarna, sejf, minibar (za opłatą); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32 m², w przedniej części hotelu, elegancki i gustownie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym, z widokiem na basen lub ogród;

rodzinny deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo mała sypialnia z 2 miejscami do spania, wydzielona przesuwanymi drzwiami, z widokiem na ogród, basen lub morze; pokój superior oraz rodzinny deluxe na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny, w tym 2 podgrzewane sezonowo, ok. 1000 m², 1250 m², 500 m² i 450 m², gł. ok. 1,4 m, słodka woda, 2 baseny dla dzieci: ok. 75 m², gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki, miniaquapark (5 zjeżdżalni) w części Park (otwarty w określonych godzinach); 2 korty tenisowe w części Park (oświetlenie płatne), boisko do siatkówki, plażowa piłka nożna, rzutki, łucznictwo, boule, tenis stołowy, aerobic, gimnastyka w wodzie, bilard; plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka Glow (dla osób powyżej 18. roku życia, napoje dodatkowo płatne), bardzo bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny: kursy tańca, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo, dyskoteki, amfiteatr.

SPA:

Bodycare, nowoczesne, luksusowe, znakomicie wyposażone, ok. 625 m², bezpłatnie: jacuzzi, 2 sauny, 2 łaźnie parowe, siłownia, sala do aerobicu; za opłatą: bogaty wybór zabiegów kosmetycznych na twarz i ciało: dotleniające, antycellulitowe, antystarzeniowe, masaże, peelingi, aromaterapia, manicure, zdobienie paznokci, pedicure; 9 pokoi do masażu, w tym 1 dla par; wstęp do spa dla osób powyżej 16. roku życia.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (13.00-17.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe we wszystkich barach (10.00-24.00), serwowane w szklankach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693710371, www.jaz.travel

GRATIS:

serwis plażowywstęp do spa


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Sharm El Sheikh

OPIS

Rozległy kompleks hotelowy Jaz Mirabel Beach położony jest bezpośrednio przy pięknej plaży. Doskonały serwis gwarantuje przynależność do sieci hotelowej - Jaz Hotels. Smaczna kuchnia, centrum SPA oraz kompleks 4 basenów i 5 zjeżdżalni wodnych to tylko niektóre atrakcje, które sprawią, że urlop w tym hotelu będzie niezapomniany.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (4), bary (5), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, 4 baseny odkryte, aquapark (5 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:00,14:30-16:30).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 3 budynkach:3 budynki (liczba pięter: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje superior: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne deluxe: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , suity executive: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna 5, restauracje a la carte (3), bary (5) All Inclusive (24h) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w El Nakheel Restaurant, śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji AI Zaytoun Restaurant, późne śniadanie (10:30-12:00), przekąski (13:00-17:00) serwowane w Coral Snack Bar, przekąski (13:00-17:00) serwowane w restauracji Food Court, przekąski (13:00-17:00) serwowane w Reef Snack Bar, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja."Makai Tukai" - chińska , "Sofra" - libańska , "Ninos" - włoska

z myślą o dzieciach

brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (2), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje , sauna, jacuzzi, dyskoteka

płatne

oświetlenie kortów, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż

Aktualizacja opisu

13.05.2019 11:13

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

- bezpośrednio przy plaży
- położony w zatoce Nabq
- ok. 30 km do centum Nama Bay
- ok. 10 km od lotniska w Sharm El Sheikh

Plaża

- piaszczysta, prywatna, ok. 250 m długości
- część plaży z rafą koralową
- leżaki i parasole (bezpłatne)
- ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy
- klimatyzacja indywidualna
- TV-Sat, telefon, sejf
- minibar (płatny)
- łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
- balkon/taras

Pokój Superior
- wyposażenie jak w pokoju Standardowym
- przestronniejsze

Pokój Rodzinny
- wyposażenie jak w pokoju Standardowym
- dwie oddzielne sypialnie

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne
- 4 duże baseny (25 baseny sezonowo podgrzewane zimą) , 5 zjeżdżalni
- leżaki i parasole
- sauna, jacuzzi, łaźnia parowa
- aerobik, siłownia
- 2 korty tenisowe
- boccia, rzutki, łucznictwo
- siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej
- dzienny i wieczorny program animacyjny
- dyskoteka (napoje po 24:00 płatne)
Płatne
- oświetlenie kortów tenisowych
- bilard
- spa, masaże
- sporty wodne na plaży
- centrum nurkowe

Dla dzieci

- miniklub (4-12 lat)
- 2 brodziki, 3 mini zjeżdżalnie
- plac zabaw

Wyżywienie

All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 09:00 – 24:00.

Restauracje i bary

- 2 restauracje główne
- 3 restauracje a la carte (płatne)
- 2 lobby bary
- 2 bary na plaży
- 2 bary przy basenie
- 2 snack bary

Dodatkowe informacje

- Wi-Fi (płatne)
- minimarket
- pralnia, fryzjer, salon urody
- sala konferencyjna (na 100 osób)
- płatny bus hotelowy do Naama Bay
- hotel dysponuje 645 pokojami
- rok otwarcia hotelu: 2006 r.
- www.jaz.travel

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).
Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki: pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel zlokalizowany jest 25 km od Naama Bay, przy piaszczysto-żwirowej plaży i pięknej rafie koralowej.

 

 

 

Hotel

W hotelu można znaleźć restaurację główną, trzy restauracje a la carte serwujące dania kuchni włoskiej, libańskiej oraz azjatyckiej, kilka barów, dyskotekę, ponadto w hotelu znajduje się kantor, pralnia, sklepiki z upominkami. Z hotelu odjeżdżają dwa razy dziennie busy do Naama Bay (płatne).

 

 

 

Pokoje

Pokoje są klimatyzowane, posiadają mini bar (płatny), telefon, TV-Sat, sejf (płatny), łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarką do włosów. Większość pokoi posiada balkon lun taras.

 

 

 

Wyżywienie

W hotelu dostępna jest opcja All Inclusive zawierająca śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe, napoje alkoholowe rodzimej produkcji. Dodatkowo płatne są alkohole importowane, soki ze świeżych owoców, napoje w butelkach, restauracje a la carte.

 

 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia Gościom kompleks basenów ze zjeżdżalniami, boisko do siatkówki plażowej, wodne polo, boccia, korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt do gry w tenisa płatny), rzutki, prowadzone są zajęcia z gimnastyki, aerobiku. Dodatkowo płatne są zabiegi z centrum Wellness, masaże, ponadto centrum nurkowe, bilard. Z sauny, łaźni parowej, jacuzzi i sali fitness Goście mogą korzystać bezpłatnie w ramach opcji All Inclusive. W hotelu prowadzone są animacje dzienne, natomiast wieczorami organizowane są przedstawienia i orientalne show, kursy tańca.

 

Dzieci

Dzieciom hotel udostępnia brodziki, mini klub, plac zabaw.

 

 

Cena zawiera

  • przelot

  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,

  • zakwaterowanie w hotelu,

  • wyżywienie wg. oferty

  • opłatę lotniskową,

  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;

  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL;bagaż,

  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera

  • wizy egipskiej płatnej na lotnisku w Sharm el Sheikh,


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Sharm El Sheikh

Położenie

bezpośrednio nad morzem. Kompleks Mirabel Resort składa się z 3 siostrzanych hoteli. Do Na’ama Bay ok. 25 km. Autobus hotelowy za opłatą.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej, koralowej plaży Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie. Dwa bary na plaży. W odległości ok. 600 m od brzegu zaczyna się rafa koralowa.

Wyposażenie

luksusowy, jeden z najlepszych hoteli sieci Jaz, oferuje 645 pokoi. Do dyspozycji Gości: eleganckie lobby z recepcją, restauracja główna „El Nakheel Al Zaytouna”, 3 restauarcje a la carta (płatne): „La Piazza” – włoska, „Tarbouch” – orientalna, „Zen” – azjatycka, kilka barów, amfiteatr, sklepy. W zadbanym ogrodzie znajduje się kompleks wodny składający się z 4 basenów, w tym basen animacyjny z 5 zjeżdżalniami. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatnie. 20 sklepów na bazarze Mirabel Beach. Modny nocny klub Jaz Mirabel Beach Town. www.jaz.travel

Kategoria egipska

5 gwiazdek de luxe.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe Superior (1-2A): gustownie urządzone, ok. 30 m kw., klimatyzacja, mini bar (za opłatą), telefon, TV sat., sejf, balkon lub taras. Pokoje Superior z widokiem na morze (1-2B). Pokoje dwuosobowe (2C): ok. 25 m kw., standardowe, dla 2 osób. Pokoje rodzinne Superior (2-3F): ok. 31 m kw., jeden pokój, z widokiem na ogród lub basen, wyposażone jak pok. 2A.

Dzieci

mini aquapark, 2 baseny, 3 place zabaw, 2 mini kluby (4-12 lat), mini dyskoteka, łóżeczka dla dziecka do 2 lat w cenie, wysokie krzesełka w restauracji, bufet dla dzieci.

Rozrywka

profesjonalny program animacyjny w ciągu dnia, wieczorem przedstawienia, dyskoteka. „Glow”.

Dostęp do Internetu

WI-FI w lobby gratis.

Sport

siatkówka plażowa, boccia, rzutki, siłownia, kort tenisowy i rakiety tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, boccia, piłka wodna, aqua aerobik, rzutki, strzelanie z łuku. Za opłatą: bilard. Kursy nurkowe i sprzęt do nurkowania powierzchniowego (lokalne agencje).

Wellness

nowoczesne, luksusowe, centrum odnowy biologicznej: sauna, łaźnia parowa i jacuzzi. Za opłatą: masaże, różnorodne zabiegi pielęgnacyjne (dla Gości powyżej 16 lat).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej. Późniejsze śniadanie kontynentalne dla „śpiochów”. Bufety tematyczne, dania dietetyczne. Uroczysta kolacja w formie bufetu raz w tygodniu. Wybór przekąsek (w godz. 12:00-17:00), lody dla dzieci (w godz. 12:00-17:00). Po południu „Tea time”: ciasto, kawa i herbata. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe we wszystkich barach, w godzinach ich otwarcia (09:00 – 24:00).

Dodatkowe informacje

WCZEŚNIEJ = TANIEJ- do 28.02.14 25% ZNIżKI, 01.03-30.04.14 15% ZNIżKI. (Nie łączy się z ofertą dni gratis). DNI GRATIS- 7=6, 14=12 w terminach- 03.06-17.06.14, 02.09-16.09.14. DLA DZIECI 2-12 LAT- pobyt gratis.

Polecamy

Luksusowy Jaz Mirabel Beach, jeden z najlepszych hoteli sieci JAZ, pięknie położony, nad brzegiem laguny w zatoce Nabq Bay, oferuje wysoki standard wypoczynku.

Plus

PRETIGE ALL INCLUSIVE WI-FI GRATIS WELLNESS DLA RODZIN POBYT DLA DZIECI GRATIS


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Niezwykle elegancki i stylowy, położony przy pięknej, piaszczystej plaży. Bogata oferta zajęć sportowych i animacji. Doskonały wybór dla osób ceniących luksusowy wypoczynek.

Położenie

Przy szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w hotelowej dzielnicy Nabq, 10 km od międzynarodowego lotniska w Sharm El Sheikh.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, restauracja główna El Zaytoun (kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, restauracja Sofra (a'la carte), bar Oriental Flair, bar El Shurouk w lobby, Coral Snack Bar, bary na plaży: Reef Snack i Sand Beach, bary przy basenie: Coral Snack Bar, Blue Bar i Las Palms, sklepy z upominkami i pamiątkami, apteka, bankomat, centrum konferencyjne.

Pokoje

Pokój standardowy - położone w bocznej cześci hotelu, komfortowo wyposażone, jasne, zaprojektowane z dużą dbałością o szczegóły, wyposażenie: jedno łóżko podwójne lub dwa pojedyncze, indywidualnie sterowana klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, minibar (dodatkowo płatny), sejf, łazienka (prysznic, wc, suszarka), balkon lub taras z kompletem wypoczynkowym. Powierzchnia 25 m2. Pokój superior - położone w centralnej części hotelu, eleganckie, gustownie urządzone, przestronne, wyposażenie takie jak w pokojach standardowych, widok na basen lub ogród. Powierzchnia 32 m2.

Wyżywienie

All inclusieve - śniadanie (7:30 - 10:00), obiad (12:30 - 14:30), kolacja (18:30 - 21:00) w formie bufetu, w restauracji głównej, napoje i przekąski w barach (13:00 - 17:00), napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barach (10:00 - 24:00).

Sport i rozrywka

4 baseny (dwa podgrzewane sezonowo, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki), 2 baseny dla dzieci, basen ze zjeżdżalniami w części Park (otwarty w określonych godzinach); 2 korty tenisowe w części Park (oświetlenie płatne), boisko do siatkówki, plażowa piłka nożna, rzutki, łucznictwo, boule, tenis stołowy, aerobic, gimnastyka w wodzie, bilard, dyskoteka Glow (wstęp dla osób powyżej 18. roku życia, napoje dodatkowo płatne), bardzo bogaty program animacyjny.

Dla dzieci

Łóżeczka niemowlęce, plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD/os lub 18 USD/os), obowiązkowej opłaty za uczestnictwo w kolacji wigilijnej (65 USD/os - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta) i zabawie sylwestrowej (117 USD/os - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT. Uroczysta kolacja wigilijna. Uroczysta kolacja sylwestrowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Jaz Mirabel Beach
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Jaz Mirabel Beach

5.0
zdecydowanie polecam

Jaz Mirabel - bardzo dobry wybór, szczerze polecamy. To był nasz 12 pobyt w Egipcie, pobyt w lipcu, pełnia sezonu, 100 % obłożenia i nigdy, nigdzie o każdej porze nie brakowało miejsc ani niczego innego. Hotel Jaz Mirabel to spory obiekt, z kilkoma fajnymi basenami, bardzo dużą żwirowo-piaskową plażą, płytkim morzem, niesamowicie długim pomostem na końcu którego jest zatopiony statek i rafa. Kilka barów z fantastyczną obsługą oraz dwoma restauracjami przy plaży które spowodowały że tylko raz po przyjeździe byliśmy na obiedzie w głównej restauracji. Ponad to dwie restauracje główne - rodzinna i druga dla osób dorosłych gdzie w ciszy i spokoju można delektować się przepysznymi, urozmaiconymi, przepięknie przyrządzonymi posiłkami. Pokoje przestronne, czyste, typowe (prysznic, klima, lodówka, sejf, czajnik, brak jakichkolwiek zastrzeżeń). Animatorzy fantastyczni, każdy kto tylko chce miło i aktywnie spędzi czas od 10:00 do 23:00 A czasem 4 rano (rajd po dyskotekach w Sharm) będzie zachwycony. Od godz. 21 codziennie na tarasie lobby muzyka na żywo i codziennie inni profesjonalni artyści co było naprawdę fajne. Animacje w amfiteatrze ponoć ok ale nie skorzystaliśmy. Drinki rewelacyjne, naprawdę dobrze przyrządzane bez względu czy to bar przy basenach, na plaży czy lobby. Pozdrowienia i podziękowania dla Mustafy i Mohameda (bar przy dalszych basenach tj. bliżej plaży) oraz Mohameda (bar i taras lobby). Ogólnie pobyt uważam za bardzo udany a hotel otrzymuje ode mnie wysoką ocenę. Przestrzegam jednak Polskie Grażyny i Januszy - hotel ma już swoje lata i typowe Egipskie mankamenty typu starsze wyposażenie, stara fuga, pęknięta terakota a więc oczekującym marmuru i lektyk - odradzam. Z drugiej strony jednak, Janusz i Grażyna też będą zadowoleni bo będą mogli na coś ponarzekać a przecież po to jadą :-) Pozdrawiam i naprawdę POLECAM ! : Cezar.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Najlepszy hotel wśród 5 *w krajach arabskich, w których przebywałam w ostatnich 20 latach. Inna sprawa ,że było to po sezonie (marzec) nie wiem, jak będzie w szczycie.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Bardzo duży teren zielony piękny i zadbany obsługa bardzo miła i uczynna jedzenie super pokoje ładne zadbane jestem bardzo zadowolona !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
zdecydowanie polecam

Ogromny teren, zdecydowanie dla osób lubiących wędrówki ;) pomimo to hotel niesamowity, smaczne jedzenie, przy tym ogromny wybór atrakcji na terenie hotelu, więc nie trzeba tak naprawdę wyjeżdżać na miasto. I super fantastyczna piaszczysta plaża. Polecam dla wszystkich!

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
5.0
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie,byliśmy z Żoną na wakacjach w pażdzierniku,zdecydowanie polecamy było naprawdę super,począwszy od jedzenia do położenia hotelu i jego atrakcji,przesyłam poniżej kilka fotek które tak naprawdę odrobinkę odsłonią tego pięknego miejsca

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

wszystko było świetne. Byliśmy w grudniu.Było ciepło a nie gorąco.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.6
zdecydowanie polecam

Usytuowany w dzielnicy Nabq nieopodal Parku - terenu chronionego a więc w zacisznej okolicy bardzo przyjaznej z dala od hałaśliwego centrum. Ogromny hotel z resztą jak wszystkie w Egipcie i ma urozmaicone jedzenie bardzo dobre smakołyki w postaci przeróżnych ciast i deserów - naprawde jest w czym wybierać. Byłam w pierwszej połowie stycznia 2 tyg i wyjątkowo jedzenie nie znudziło mi się. Rozmawiając z osobami z innych hoteli bardzo narzekali na jedzenie że monotonne. Bardzo pilnuja aby wszelkie napoje były z przygotowywane w wody butelkowanej - także Faron nas nie dopadł!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

hotel extra,zdecydowanie polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

hotel super!! Na spotkaniu z rezydentką nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, zdarzyło nam się to po raz pierwszy. wokół hotelu mnóstwo zieleni, jak w bajce. Jedzenie dobre i urozmaicone. Obsługa miła. Wszędzie czysto. Gorąco polecam !!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Wybierając wypoczynek w tym hotelu nie zawiedliśmy się ani trochę. Wszystko zgodnie z opisem. Dobry standard, mnóstwo atrakcji i bardzo ładna piaszczysta plaża - wszystko to pozwoliło naszej rodzinie komfortowo spędzić czas. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek. Zdecydowanie polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Jaz Mirabel Beach:
5.2 / 6

Kolejny raz w Egipcie 2017-07-27
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Piękny hotel, cudne wakacje 2008-03-19
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.7

Hotel nowy, bardzo czysty z miłą i uczynną obsługą. Jedzenie w miarę zróżnicowane (codziennie inna k...
więcej

5.8
Bardzo przyzwoity-polecam 2008-07-24
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Bardzo ładny, rozłożysty hotel nad samym morzem 2008-08-01
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.0
Absolutnie fantastyczny wypoczynek 2008-10-28
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

5.3
Jaz mirabell beach 2008-10-28
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Oprocz plazy nie mamy niczego do zarzucenia hotelowi. Pokoje troszke male, ale w gruncie rzeczy i ta...
więcej

5.3
Zła 2008-11-01
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

3.0
Świetny, rozłożysty hotel - bardzo udane wakacje! 2009-01-13
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

5.2
Raj na ziemi. Jaz mirabel beach 2009-03-06
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.6
Dokładnie raj na ziemi 2009-04-10
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Hotel jak najbardziej zasluguje na swoje 5 gwiazdek. Sporo basenow, barow i piekna plaza chociaz tro...
więcej

5.7
Super hotel, szczególnie dla rodzin z dziećmi 2009-06-30
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam, bardzo udany pobyt 2009-07-01
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Naprawdę udany urlop. Polecam. 2009-07-13
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.0

4.5
Hotel na wysokim poziomie dla wymagających 2009-09-17
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

5.5
Hotel absolutnie nie polecamy! 2010-03-07
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

1.8
Rewelacja! 2010-07-02
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel Rewelacyjny!! Bardzo dobre jedzenie.Bardzo dbają o swoich klientow. Nie pierwszy raz bylam w 5...
więcej

5.5
Polecam na wspaniałe wakacje! 2010-07-08
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Jedyny minus - jedzenie, reszta ok 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Fantastyczny hotel dla par i rodzin! Polecam! 2010-09-08
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Masakra 2010-10-17
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

2.5
Hotel wart polecenia 2010-11-08
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Polecam 2010-11-13
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wymagającym nie polecam 2010-12-23
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    2.6
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    2.7
  • Obsługa
    2.0

Hotel zasługuje na max 3 gwiazdki. Jedyną zaletą jest zadbana plaża, widok z tarasów i zieleń sameg...
więcej

2.8
Fajnie, ale bez rewelacji 2011-01-09
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Rewelacja! 2011-06-21
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Jedzenie pyszne i urozmaicone! Pokoje czyste i duże! Plaża hotelowa bardzo zadbana. Duża ilość leżak...
więcej

5.7
Wygodne, spokojne wakacje. 2012-08-09
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.3

Bardzo wygodny, rozległy hotel, relatywnie niewielu gości. Jedynym mankamentem było wyżywienie i jeg...
więcej

4.8
Bardzo fajne wakacje z małymi niedoskonałosciami 2012-08-31
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Polecam hotel, mimo że jest drogi 2012-09-23
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Piękny hotel dla wymagających 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Teren hotelu jest wielki, nawet przy pełnej liczbie gości nigdzie nie jest ciasno - zawsze dużo wol...
więcej

5.7
Najlepszy hotel w jakim byłam! 2012-11-02
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel dla osób które nie lubią się nudzić, codziennie występy muzyki na żywo- nigdzie nie trzeba jeź...
więcej

5.9
Hotel Jaz Mirabel Beach 2012-11-14
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.7

bardzo miła obsługa,piękne tereny zielono kolorowo.jedzenie na śniadania monotonne na obiad i kolacj...
więcej

5.0
Super, ale...! 2012-11-21
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Bardzo dobry hotel i warto do niego jechać 2013-02-20
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Wspaniały hotel! 2013-04-23
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Moloch turystyczny 2013-04-30
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    2.0

Zmieniłam ten hotel, bo dawał mi poczucie uwięzienia w turystycznej pułapce. Jest marmurowy, dobrze ...
więcej

3.5
Wspaniały urlop 2013-05-23
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To był mój dziewiąty pobyt na urlopie w Egipcie. Jestem w pełni zadowolona z wyboru tego hotelu. Pię...
więcej

6.0
Tak jak było "bez kitu" - bardzo dobry hotel 2013-07-19
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam wszystkim ten hotel 2013-07-19
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo duży ale wszędzie blisko, nie można się zgubić, z wieloma atrakcjami (baseny, baseny dl...
więcej

6.0
Fajny duży hotel 2013-08-03
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Polecam wymagającym; warto tam pojechać 2013-08-03
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Dobrze, ale nie znakomicie. 2013-08-07
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

Mam 20 lat i jak dla mnie hotel był bardzo dobry. Jedzenie było okej codziennie coś innego, więc dał...
więcej

4.9
Ten hotel nie posiada pomostu, aby zejść do morza 2013-08-08
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Gorąco polecam! 2013-08-08
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Bardzo fajnie 2013-08-09
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Masakra 2013-08-15
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel nie jest godny polecenia .Byliśmy w nim dwa tygodnie i pierwszy raz chciałam wracać do domu. J...
więcej

3.6
Najlepszy hotel, w jakim dotychczas byłam 2013-08-21
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Znakomity hotel, wszystko rewelacja, jedzenie wspaniale codziennie co innego, obsluga mila kompetent...
więcej

6.0
Jaz Mirabel Beach, piękny hotel nie dla Polaków 2013-08-21
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    4.5

Wróciłem z Jaz Mirabel Beach z mieszanymi odczuciami. Na początek plusy. Hotel bardzo ładny. Może ...
więcej

4.8
Świetny hotel 2013-08-25
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.0

Byłam w tym hotelu tylko tydzień, ale jestem nim zachwycona i jeśli się uda, to na pewno tam wrócę. ...
więcej

5.7
Ogólnie ok 2013-09-02
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Było bosko 2013-11-29
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To była nasza podróż poślubna i była strzałem w dziesiątkę !! Powitalny list z gratulacjami na stoli...
więcej

6.0
Największy teren hotelowy jaki widziałem! 2013-12-19
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Najlepszy hotel w Sharm El Sheikh! 2013-12-25
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fakt - bardzo elegancko 2014-03-26
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel dobry ale max. na 4 gwiazdki (na pewno nie na 5) 2014-04-08
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.8

Hotel ogólnie ładny, duży, w pokojach czysto, codziennie sprzątane, wymiana ręczników, świetnie dzia...
więcej

5.3
Wspaniały hotel 2014-04-10
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Mile spędzony czas! 2014-06-05
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Rewelacja...uroczy wypoczynek...polecam 2014-06-17
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byłem z żoną rok temu. Hotel rewelacja... Lecieliśmy w ciemno nic nie wiedząc o Egipcie. Na miejscu ...
więcej

5.9
Ok 2014-06-30
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

polecm ten hotel ze względu na ludzi tam pracujących - pełny profesjonalizm. nie ma czegoś takiego, ...
więcej

5.7
Czas wspaniałego relaksu. 2014-07-07
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Zadowolone dzieci, uśmiechnięci dorośli 2014-07-11
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Udane wakacje 2014-07-13
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Najlepszy hotel pod każdym względem! 2014-07-29
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Najlepsze wakacje w najlepszym hotelu. Wszystko pełen profesjonalizm! Obsługa bardzo miła, pomocna. ...
więcej

5.9
Ładnie... ale 2014-08-01
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Super wakacje 2014-08-01
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Obecnie jeden z najlepszych hoteli w Egipcie 2014-08-05
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Hotel na 100% godny polecenia! My wracamy za rok! 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Gorąco polecam! 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fajny z małym minusem 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Hotel bardzo ładny. Polecam gorąco. Do dyspozycji gości siłownia i jakuzi gratis. Jedyny minus to po...
więcej

5.7
Wakacje w Jaz 2014-08-21
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Byliśmy na początku sierpnia. Widac jak traktują Polaków a Anglikow. w 90 % to oni przeważają. Jedze...
więcej

5.5
Wielkie rozczarowanie 2014-08-24
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.5
Cudowne wakacje! 2014-08-26
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Gorąco polecam, mimo kilku drobnych minusów! 2014-09-17
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Rewelacja! Polecam na 100% 2014-09-18
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wakacje na 6 2014-09-26
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Byłam kiedyś, wróciłam i się zawiodłam 2014-11-22
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.5

wróciłam do tego hotelu po dwóch latach ale więcej nie wrócę chociaż byłam w Egipcie 13 razy , w tym...
więcej

4.2
Wielkie rozczarowanie przy ponownym pobycie. 2014-11-24
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    3.5

W hotelu byliśmy dwa razy, pierwszy raz w 2012 roku i było super,zarówno pokoje jak i obsługa i wyży...
więcej

3.5
Hotel rewelacyjny, ale pomost nieczynny! 2014-11-28
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Świetny hotel, sympatyczna obsługa, strzał w 10 2014-12-11
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Luksusowy, godny polecenia hotel z miłą obsługą, operującą kilkoma językami obcymi. Bardzo dobre i u...
więcej

5.9
Opinia bardzo pozytywna 2014-12-27
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Byłam w tym hotelu w grudniu z przyjaciółka i mogę szczerze każdemu polecić ! Hotel duży przestronny...
więcej

5.8
Zdecydowanie na tak! Bliźniak Aquamarine z Hurghady 2015-02-05
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Elegancki, z klasą i na poziomie 2015-04-09
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecamy, nie zawiedziecie się 2015-04-16
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Relaks, adrenalina, Pina Colada i salsa 2015-04-20
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Udane wakacje z Alfa Star 2015-05-13
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Dobrze 2015-07-25
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Hotel dla Anglików 2015-08-04
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Nie polecam 2015-08-10
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Jaz Mirabel Beach - poniżej oczekiwań (niestety) 2016-07-21
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

4.0
Uwaga! Jeśli do Jaz Mirabel to tak, ale 2016-12-22
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Niesamowity wypoczynek w hotelu 2017-05-11
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Jaz Mirabel Beach - możliwości zakwaterowania:

family room [deluxe] dbl
standard dbl
superior dbl
superior [sea view] dbl
STANDARD ROOM
DELUXE FAMILY ROOM
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE
POKÓJ SUPERIOR

Jaz Mirabel Beach - Możliwości wyżywienia:


Jaz Mirabel Beach - miasta wylotu:


Jaz Mirabel Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Jaz Mirabel Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00