cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Jaz Mirabel Beach, Morze Czerwone
1 / 37
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 30.10
już od 1269 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 31.10
już od 1269 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Jaz Mirabel Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Jaz Mirabel Beach
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Jaz Mirabel Beach:
4.8 / 5
Średnia z 13 opinii
Szczegóły oceny hotelu Jaz Mirabel Beach:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Hotel Jaz Mirabel Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

*****

Region

SHARM EL SHEIKH/EGIPT

Hotel

do dyspozycji gości eleganckie lobby z recepcją i internetem (WiFi za opłatą), kilka barów, restauracja główna, 3 restauracje tematyczne (włoska, azjatycka i libańska), amfiteatr, dyskoteka, sklepy, usługi pralnicze. W zadbanym ogrodzie kompleks basenów (częściowo podgrzewany) z 2 oddzielnymi brodzikami i 2 barami. Na tyłach ośrodka basen animacyjny z 5 zjeżdżalniami. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe na plaży i przy basenie bez opłaty. 2 bary na plaży.

Karty kredytowe

Visa, Mastercard, Diners. Liczba pokoi: 645.

Kategoria egipska

5 gwiazdek.

Pokoje

2-osobowe superior (DZX1, ok. 30 m

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, kontynentalne śniadanie dla śpiochów (11.00-12.00), bufety tematyczne, dania dietetyczne, przekąski (12.00-17.00), lody dla dzieci (09.00-17.00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09.00-24.00). Za opłatą: napoje importowane, niektóre rodzaje kawy, restauracje

Sport i fitness

All Inclusive: 2 korty tenisowe ze sprzętem, siatkówka plażowa, piłka nożna, piłka wodna, łucznictwo, sala fitness, koszykówka. Za opłatą: oświetlenie kortów, bilard. W ofercie lokalnych ośrodków kursy nurkowe i sprzęt do nurkowania powierzchniowego.

Wellness

All Inclusive: łaźnia parowa, sauna, jacuzzi (od 16 lat). Za opłatą: masaże.

Rozrywka

minimum 5 razy w tygodniu program animacji w ciągu dnia i wieczorne przedstawienia.

Dla dzieci

zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw, aquapark, minidyskoteki, łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesełka w restauracji, bufet dla dzieci.

Strona internetowa

www.jaz.travel


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Opis oferty:

Jeden z flagowych hoteli grupy Jaz, która oferuje światowej klasy hotele z rozbudowaną bazą sportowo-rekreacyjną. Luksusowy, stylowy i bardzo elegancki, oczarowuje położeniem, przepiękną architekturą i najwyższym poziomem usług. Słynie z doskonałej kuchni, bardzo bogatego wyboru doskonałej jakości estetycznie serwowanych potraw w ofercie all inclusive, świetnych bufetów tematycznych i przemiłej obsługi. Profesjonalnie przygotowany program rozrywkowy, przedstawienia w amfiteatrze i trendy dyskoteka Glow to doskonała zabawa w doborowym międzynarodowym towarzystwie, a wizyta w profesjonalnym spa to prawdziwa uczta dla ciała.

POłOżENIE:

nad zatoką Nabq, ok. 25 km od tętniącego życiem centrum SHARM EL SHEIKH, ok. 31 km od Old Market, ok. 10 km od portu lotniczego; hotelowy bus do Naama Bay (płatny).

PLAżA:

hotelowa, bezpośrednio przy hotelu, szeroka, długa, piaszczysta, zaletą jest przybrzeżna niecka (10 x 15 m), gdzie można pływać w czasie przypływu, pozostały odcinek plaży z rafą koralową do ok. 700 m od brzegu, za uskokiem rafy, zalecane obuwie do wody, bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe; ok. 2 km od hotelu plaża na terenie Parku Narodowego Nabq (płatny wstęp), piaszczysta, łagodne zejście do morza, polecana szczególnie dla dzieci.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, otwarty w czerwcu 2006 r., 645 pokoi, 4 budynki, 3 piętra, elegancki hol, recepcja czynna całą dobę, 2 restauracje główne: El Nakheel (tylko dla dorosłych) i El Zaytoun (dla rodzin z dziećmi) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wydzielone kąciki dla dzieci, 3 restauracje á la carte (nieobjęte all inclusive): La Piazza - kuchnia włoska, Tarbouch - kuchnia libańska i Zen - kuchnia azjatycka; we wszystkich restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; bary: Oriental Flair i El Shurouk w lobby, Coral Snack Bar, Blue Bar i Las Palmas przy basenach, Reef Snack Bar i Sand Beach Bar na plaży; dyskoteka Glow (napoje płatne), Tarbouch Shisha Corner (płatna); taras z widokiem na morze, ogród, sklepy o różnym asortymencie, apteka, kantor, centrum konferencyjne dla 100 osób; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, lekarz, wynajem samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

standardowy:

2-os. (bez możliwości dostawki), ok. 25 m², w bocznej części hotelu, komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizja satelitarna, sejf, minibar (za opłatą), łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32 m², w przedniej części hotelu, wyposażony jak pokój standardowy, elegancki i gustownie urządzony, z widokiem na basen lub ogród;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², wyposażony jak pokój standardowy, z widokiem na ogród, basen lub morze, dodatkowo mała sypialnia z 2 miejscami do spania, wydzielona przesuwanymi drzwiami; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; pokoje z widokiem na morze, superior oraz rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym, powierzchnia: 1000 m², 1250 m², 500 m² i 450 m², gł. ok. 1,4 m, słodka woda, 2 baseny dla dzieci: ok. 75 m², gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki, miniaquapark (5 zjeżdżalni) w części Park, 2 korty tenisowe w części Park (płatne oświetlenie), boisko do siatkówki, plażowa piłka nożna, rzutki, łucznictwo, boule, tenis stołowy, aerobik, gimnastyka w wodzie, bilard; miniklub (4-12 lat), plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci, bardzo bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny (kursy tańca, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo, dyskoteki), amfiteatr.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.00-15.30) i kolacja (19.00-22.30), późne śniadanie w Coral Bar (11.00-12.00), przekąski (od 12.30 do zachodu słońca) w Coral Bar i Reef Bar, napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe we wszystkich barach (9.00-24.00), serwowane w szklankach; dodatkowo w pakiecie: sauna, jacuzzi, łaźnia w hotelowym spa (9.00-21.00); podczas kolacji obowiązuje strój formalny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

*****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Opis oferty:

Jeden z flagowych hoteli grupy Jaz, która oferuje światowej klasy hotele z rozbudowaną bazą sportowo-rekreacyjną. Luksusowy, stylowy i bardzo elegancki, oczarowuje położeniem, przepiękną architekturą i najwyższym poziomem usług. Słynie z doskonałej kuchni, bardzo bogatego wyboru potraw w ofercie all inclusive, świetnych bufetów tematycznych i przemiłej obsługi. Profesjonalnie przygotowany program rozrywkowy, przedstawienia w amfiteatrze i trendy dyskoteka Glow to doskonała zabawa w doborowym, międzynarodowym towarzystwie, a wizyta w profesjonalnym spa to prawdziwa uczta dla ciała.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej NABQ, ok. 25 km od tętniącego życiem centrum Sharm el Sheikh, ok. 31 km od Old Market; ok. 10 km od lotniska w Sharm el Sheikh; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; hotelowy bus do Naama Bay (płatny).

PLAŻA:

hotelowa, szeroka, długa, piaszczysta, zaletą jest przybrzeżna niecka (10 x 15 m), gdzie można pływać w czasie przypływu, pozostały odcinek plaży z rafą koralową do ok. 700 m od brzegu, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatny serwis plażowy, bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, otwarty w czerwcu 2006 r., 645 pokoi, 4 budynki, 3 piętra, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna: El Zaytoun - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), restauracja á la carte (nieobjęta all inclusive): Sofra - kuchnia libańska; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bary: Oriental Flair i El Shurouk w lobby, Coral Snack Bar, Blue Bar i Las Palms przy basenach, Reef Snack Bar i Sand Beach Bar na plaży; sklepy o różnym asortymencie, apteka, 2 bankomaty z funkcją wymiany walut, fajka wodna (płatna); centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy, całodobowy room-service, fryzjer, pralnia, lekarz, wynajem samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club, American Express.

standardowy:

2-os., ok. 25 m², w bocznej części hotelu, komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telefon, telewizja satelitarna, sejf, minibar (za opłatą); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32 m², w przedniej części hotelu, elegancki i gustownie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym, z widokiem na basen lub ogród;

rodzinny deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 37 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo mała sypialnia z 2 miejscami do spania, wydzielona przesuwanymi drzwiami, z widokiem na ogród, basen lub morze; pokój superior oraz rodzinny deluxe na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

4 baseny, w tym 2 podgrzewane sezonowo, ok. 1000 m², 1250 m², 500 m² i 450 m², gł. ok. 1,4 m, słodka woda, 2 baseny dla dzieci: ok. 75 m², gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki, miniaquapark (5 zjeżdżalni) w części Park (otwarty w określonych godzinach); 2 korty tenisowe w części Park (oświetlenie płatne), boisko do siatkówki, plażowa piłka nożna, rzutki, łucznictwo, boule, tenis stołowy, aerobic, gimnastyka w wodzie, bilard; plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka Glow (dla osób powyżej 18. roku życia, napoje dodatkowo płatne), bardzo bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny: kursy tańca, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo, dyskoteki, amfiteatr.

SPA:

Bodycare, nowoczesne, luksusowe, znakomicie wyposażone, ok. 625 m², bezpłatnie: jacuzzi, 2 sauny, 2 łaźnie parowe, siłownia, sala do aerobicu; za opłatą: bogaty wybór zabiegów kosmetycznych na twarz i ciało: dotleniające, antycellulitowe, antystarzeniowe, masaże, peelingi, aromaterapia, manicure, zdobienie paznokci, pedicure; 9 pokoi do masażu, w tym 1 dla par; wstęp do spa dla osób powyżej 16. roku życia.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (13.00-17.00) w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe we wszystkich barach (10.00-24.00), serwowane w szklankach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/693710371, www.jaz.travel

GRATIS:

serwis plażowywstęp do spa

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

5*

REGION

Sharm El Sheikh

OPIS

Rozległy kompleks hotelowy Jaz Mirabel Beach położony jest bezpośrednio przy pięknej plaży. Doskonały serwis gwarantuje przynależność do sieci hotelowej - Jaz Hotels. Smaczna kuchnia, centrum SPA oraz kompleks 4 basenów i 8 zjeżdżalni wodnych to tylko niektóre atrakcje, które sprawią, że urlop w tym hotelu będzie niezapomniany.

lokalizacja

25 km od centrum Sharm El Sheikh, 10 km od Sharks Bay, 10 km od lotniska w Sharm El Sheikh. Hotel usytuowany na powierzchni: 180000 m2.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (5), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, 4 baseny odkryte, aquapark (5 zjeżdżalni wodnych dla dorosłych i 3 dla dzieci, działa w godzinach 10:00-12:00,14:30-16:30).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

300 m od budynku głównego, prywatna, piaszczysto-żwirowa, pomost. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 3 budynkach: - 3 budynki (liczba pięter: 3) Typy pokoi: - pokoje standardowe: klimatyzacja, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje superior: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne deluxe: 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras - suity executive: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- 2 restauracje, restauracje a la carte (3), bary (5), cukiernia All Inclusive (24h) - śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w El Nakheel Restaurant - śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji AI Zaytoun Restaurant - późne śniadanie (10:30-12:00), przekąski (13:00-17:00) serwowane w Coral Snack Bar - przekąski (13:00-17:00) serwowane w restauracji Food Court - przekąski (13:00-17:00) serwowane w Reef Snack Bar - lody - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis.Wymagana rezerwacja. - "Makai Tukai" - chińska - "Sofra" - libańska - "Ninos" - włoska

z myślą o dzieciach

- brodziki (2) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- korty do tenisa ziemnego (2) - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - rzutki - piłka nożna - siatkówka plażowa - miniboisko do piłki nożnej - aerobik - siłownia - animacje - sauna - jacuzzi - dyskoteka

płatne

- oświetlenie kortów - bilard - sporty wodne na plaży - centrum SPA - masaż

Uwaga!

z powodu remontu goście mogą korzystać z pomostu tylko w siostrzanym hotelu JAZ MIRABEL CLUB.

Aktualizacja opisu

03.09.2020 10:29

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

- bezpośrednio przy plaży
- położony w zatoce Nabq
- ok. 30 km do centum Nama Bay
- ok. 10 km od lotniska w Sharm El Sheikh

Plaża

- piaszczysta, prywatna, ok. 250 m długości
- część plaży z rafą koralową
- leżaki i parasole (bezpłatne)
- ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy
- klimatyzacja indywidualna
- TV-Sat, telefon, sejf
- minibar (płatny)
- łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
- balkon/taras

Pokój Superior
- wyposażenie jak w pokoju Standardowym
- przestronniejsze

Pokój Rodzinny
- wyposażenie jak w pokoju Standardowym
- dwie oddzielne sypialnie

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne
- 4 duże baseny (25 baseny sezonowo podgrzewane zimą) , 5 zjeżdżalni
- leżaki i parasole
- sauna, jacuzzi, łaźnia parowa
- aerobik, siłownia
- 2 korty tenisowe
- boccia, rzutki, łucznictwo
- siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej
- dzienny i wieczorny program animacyjny
- dyskoteka (napoje po 24:00 płatne)
Płatne
- oświetlenie kortów tenisowych
- bilard
- spa, masaże
- sporty wodne na plaży
- centrum nurkowe

Dla dzieci

- miniklub (4-12 lat)
- 2 brodziki, 3 mini zjeżdżalnie
- plac zabaw

Wyżywienie

All inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 09:00 – 24:00.

Restauracje i bary

- 2 restauracje główne
- 3 restauracje a la carte (płatne)
- 2 lobby bary
- 2 bary na plaży
- 2 bary przy basenie
- 2 snack bary

Dodatkowe informacje

- Wi-Fi (płatne)
- minimarket
- pralnia, fryzjer, salon urody
- sala konferencyjna (na 100 osób)
- płatny bus hotelowy do Naama Bay
- hotel dysponuje 645 pokojami
- rok otwarcia hotelu: 2006 r.
- www.jaz.travel

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).
Turyści, którzy nie będą opuszczali Półwyspu Synaj mogą otrzymać tzw. "Sinai only", który zwalnia z obowiązku zakupu wizy. Aby otrzymać Sinai pass należy spełniać następujące warunki: pobyt na Synaju nie może trwać dłużej niż 14 dni, turysta nie będzie korzystał z wycieczek np. do Kairu czy Luksoru i nie będzie poruszał się żadną drogą prowadzącą do stolicy. W praktyce oznacza to, iż bez wizy można zwiedzić rejon Zatoki Akaba oraz Klasztor Św. Katarzyny, ale np. Park Ras Mohammad już nie (czyli wykupienie wizy jest konieczne). Nabycie "Sinai only" możliwe jest na lotnisku, w okienku, w którym wydawane są wizy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Selectours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie:

Hotel znajduje w Nabq od Na'ama Bay ok. 25 km (autobus hotelowy 2 razy dziennie za opłatą).


Plaża:

Bezpośrednio przy hotelu, łagodnie opadająca do morza, piaszczysto-żwirowa.


Wyżywienie:

All Inclusive od 09:00 do 00:00
Wyżywienie:
•Śniadanie w formie bufetu: 07-30-10:30 w głównej restauracji
•Późne śniadanie kontynentalne: 11:00-12:00 w snack barze „Coral”
•Obiad w formie bufetu: 13:00-15:00 w restauracji głównej
•„Tea Time”: 15:30-17:00 w snack barze „Coral”
•Kolacja w formie bufetu: 19:00-22:30 w restauracji głównej
•Przekąski w ciągu dnia w snack barach:”Coral” i „Reef” 12:00-17:00
•Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne w snack barach: 09:00-18:00; lobby barze, w restauracji do posiłków od 10:00 do 22:30
•Bar przy basenie i na plaży: 09:00-18:00
Dyskoteka „Glow Club” 21:00-03:00 (zakaz przebywania na dyskotece dzieci do 12 lat; mięcy 12 a 16 rokiem Zycie w towarzystwie dorosłych w godzinach 21:00-23:00)
UWAGA: zakaz chodzenia w stroju kąpielowym w lobby; do posiłków w restauracjach stosowny strój


Pokoje:

Dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, łazienką z prysznicem i WC, suszarką, klimatyzacją, minibarkiem (za opłatą), telefonem, TV sat., sejfem i balkonem. Możliwość zakwaterowania 2+2w pokojach rodzinny. Hotel posiada pokoje Standar z widokiem na ogród, superior z widokiem na basen lub ogród.


Sport i rekreacja:

•Spa i fitness 09:00-21:00
•Tenis stołowy
•Rzutki
•Szachy
•Gimnastyka w wodzie
•Animacje w ciągu dnia dla dzieci i dorosłych
•Siatkowka na plazy
•Korty tenisowe do zachodu słońca – po zachodzie dodatkowo płatne
•Kompleks basenów z wodą słodką (część z podgrzewaną w sezonie zimowy wodą)
•Aquapark
•Aerobik
•Sala fitness
•Jacuzzi
•Sauna
•Masaże (odpłatnie)


Dla dzieci :

•Dwa brodziki.
•Mini Club 09:00-12:30 oraz 15:00-20:30


Do dyspozycji gości :

Duże lobby z recepcją i barem, restauracja główna (nie odpłatna), 3 restauracje tematyczne (włoska, orientalna i chińska 19:00-23:00 - odpłatne), amfiteatr, usługi pralnicze 09:00-17:00 (odpłatne) ,2 bary przy basenie, na plaży, shisha corner  - kawiarnia orientalna 19:00-23:00 (odpłatna), leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe na plaży i przy basenie (bezpłatne), Centrum nurkowe (odpłatnie), room service (odpłatnie), napoje na dyskotece (odpłatnie), billard (odpłatnie), lekarz (odpłatnie), alkohole międzynarodowe (odpłatne); napoje alkoholowe, bezalkoholowe w butelkach i soki (odpłatne)

 

Cena obejmuje:

  • bilet lotniczy,
  • opłaty lotniskowe,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • wyżywienie all inclusive
  • opiekę rezydenta,
  • ubezpieczenia KL, NW, bagaż.

 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Położenie

Hotel zlokalizowany jest 25 km od Naama Bay, przy piaszczysto-żwirowej plaży i pięknej rafie koralowej.

 

 

 

Hotel

W hotelu można znaleźć restaurację główną, trzy restauracje a la carte serwujące dania kuchni włoskiej, libańskiej oraz azjatyckiej, kilka barów, dyskotekę, ponadto w hotelu znajduje się kantor, pralnia, sklepiki z upominkami. Z hotelu odjeżdżają dwa razy dziennie busy do Naama Bay (płatne).

 

 

 

Pokoje

Pokoje są klimatyzowane, posiadają mini bar (płatny), telefon, TV-Sat, sejf (płatny), łazienkę z prysznicem lub wanną i suszarką do włosów. Większość pokoi posiada balkon lun taras.

 

 

 

Wyżywienie

W hotelu dostępna jest opcja All Inclusive zawierająca śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe, napoje alkoholowe rodzimej produkcji. Dodatkowo płatne są alkohole importowane, soki ze świeżych owoców, napoje w butelkach, restauracje a la carte.

 

 

Sport i rozrywka

Hotel udostępnia Gościom kompleks basenów ze zjeżdżalniami, boisko do siatkówki plażowej, wodne polo, boccia, korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt do gry w tenisa płatny), rzutki, prowadzone są zajęcia z gimnastyki, aerobiku. Dodatkowo płatne są zabiegi z centrum Wellness, masaże, ponadto centrum nurkowe, bilard. Z sauny, łaźni parowej, jacuzzi i sali fitness Goście mogą korzystać bezpłatnie w ramach opcji All Inclusive. W hotelu prowadzone są animacje dzienne, natomiast wieczorami organizowane są przedstawienia i orientalne show, kursy tańca.

 

Dzieci

Dzieciom hotel udostępnia brodziki, mini klub, plac zabaw.

 

 

Cena zawiera

  • przelot

  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,

  • zakwaterowanie w hotelu,

  • wyżywienie wg. oferty

  • opłatę lotniskową,

  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;

  • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL;bagaż,

  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera

  • wizy egipskiej płatnej na lotnisku w Sharm el Sheikh,


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Bee Free Holidays

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Hotel

Bardzo luksusowy hotel świadczący usługi na najwyższym poziomie, otwarty w 2006 roku i należący do sieci Jaz Hotels, tworzący wraz z hotelami Mirabel Club i Mirabel Park rozległy kompleks  hotelowy. Goście Mirabel Club mogą korzystać z udogodnień całego kompleksu. Obiekt składa się z 4 trzypiętrowych budynków  urzekających estetyka i elegancją, dysponuje łącznie 645 pokojami.

Lokalizacja

Hotel usytuowany nad zatoką Nabq przy szerokiej piaszczysto - żwirowej plaży z dostępem do rafy koralowej. Odległość od centrum Naama Bay, gdzie kursuje (odpłatnie) bus hotelowy wynosi 21 km, od lotniska 11 km.

Zakwaterowanie

Bardzo eleganckie pokoje wyposażone w indywidualna klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV/SAT, telefon, sejf, mini-bar (odpłatnie), balkon lub taras.
Pokoje typu JAZ MIRABEL BEACH Standard - o powierzchni 25 m2 bez możliwości dostawek
Pokoje typu JAZ MIRABEL BEACH Superior - o powierzchni 32 m2 z możliwością jednej dostawki.
Pokoje typu JAZ MIRABEL BEACH Family Room - jeden duży pokój o powierzchni 37 m2, z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej.

Wyposażenie i usługi hotelu

Recepcja, 2 restauracje główne: El Nakheel i El Zaytoun, 3 restauracje á  la carte: włoska - La Piazza, orientalna - Tarbouch i azjatycka - Zen; bary: Oriental Flair i Shurouk w lobby, Coral Bar, Blue Bar i Las Palmas przy basenach, Reef Bar i Sand Bar na plaży; dyskoteka, centrum handlowe, kantor, centrum konferencyjne dla 100 osób, bezprzewodowy Internet (odpłatnie), fryzjer, pralnia, lekarz (odpłatnie). Mini klub i placa zabaw dla dzieci, bardzo bogaty dzienny i wieczorny program animacyjny, muzyka na żywo. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży odpłatnie.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie: 4 baseny (w tym 2 podgrzewane sezonowo), 2 baseny dla dzieci, 5 zjeżdżalni w osobnej części hotelu, 2 korty tenisowe, boisko do siatkówki, piłki nożnej, koszykówki, rzutki, łucznictwo, bule, tenis stołowy, aerobik, gimnastyka w wodzie.
Odpłatnie: bilard, centrum Spa, siłownia, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, centrum nurkowe i sporty wodne na plaży.

 

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie szwedzkiego stołu. Lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możliwość bezpłatnej kolacji w restauracji a’la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy
  • zakwaterowanie w hotelu
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta
  • wyżywienie wg opisu
  • podatek VAT
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych TU EUROPA SA)
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku w Sharm El Sheikh - 15 USD
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

5

Region

Egipt,Sharm El Sheikh

Położenie

Hotel położony w miejscowości Sharm El Sheikh, ok. 25 km od Naama Bay (autobus hotelowy kursuje 2 razy dziennie - za dodatkową opłatą). Obiekt należący do sieci hotelowej "Jaz Resorts", otwarty w 2006 roku, składa się z 3 hoteli, oferuje 645 pokoi. Hotel położony bezpośrednio przy plaży szerokiej piaszczysto-żwirowej plaży(Zalecane obuwie ochronne- rafa przy brzegu).Leżaki, ręczniki kąpielowe i parasole bezpłatne..

Hotel

Lobby z recepcją, restauracja główna, 3 restauracje tematyczne (włoska, libańska i azjatycka), kącik internetowy (za dodatkową opłatą), amfiteatr, dyskoteka, sklepy, usługi pralnicze, całodobowy serwis w pokojach, kids club ( w godzinach 10:00 - 13:00 i 14:00 - 17:00 ), Shisha Corner, kantor wymiany walut.

Pokoje

Hotel posiada pokoje standardowe zlokalizowane od strony ulicy o pow. ok. 25m2 z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów). Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, mini bar (za dodatkową opłatą), telefon, TV Sat, sejf, balkon lub taras, Pokoje superior o pow. ok 30m2 , wyposażenie takie samo jak w pokojach standardowych Pokoje rodzinne o pow. ok 37 m2, to dwa pomieszczenia przedzielone przesuwanymi drzwiami.

Wyżywienie

All Inclusive: Al Zayton restauracja główna śniadanie : 07:00 - 10:30 lunch : 12:30 - 15:00 kolacja : 19:00 - 21:30 Al Nakheel restauracja główna ( tylko dla osób dorosłych; wymagany odpowiedni i schludny strój ) śniadanie : 07:00 - 10:00 lunch : 12:30 - 15:00 kolacja : 19:00 - 22:00 Snack Bars Coral Snack Bar : 09:00 - 17:00 napoje 11:00 - 12:00 późne śniadanie kontynentalne 16:00 - 17:00 herbata 12:00 - 17:00 przekąski Reef Snack Bar : 09:00 - 17:00 napoje 12:00 - 17:00 przekąski Lobby Bars Oriental Flair Lobby Bar 09:00 - 00:00 Shuroku Bar 18:00 - 00:00 Pool & Beach Bars Blue Bar : 09:00 - 21:00 Las Palms: 09:00 - 18:00 Sand Beach Bar : 09:00 - 18:00

Sport i relaks

Kompleks basenów z wodą słodką - część z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym (m.in. w tylnej części ośrodka znajduje się basen sportowy z 5 zjeżdżalniami) - leżaki, ręczniki kąpielowe i parasole bezpłatnie, co najmniej 5 razy w tygodniu program animacyjny, kursy tańca i arabskiego, wieczorami przedstawienia, siatkówka plażowa, łucznictwo, piłka wodna, rzutki, boccia, aerobik, gimnastyka w wodzie, tenis (ze sprzętem), wielofunkcyjne boisko sportowe, sala fitness (od 12 lat), łaźnia parowa, sauna i jacuzzi (od 16 lat) - wszystko bezpłatnie. Za dodatkową opłatą: masaże, oświetlenie kortów, bilard, szkoła nurkowa i wypożyczalnia rowerów (nie należy do hotelu), wypożyczenie sprzętu do nurkowania powierzchniowego, sporty wodne na plaży

Dodatkowe informacje

UWAGA: POMOST PRZY HOTELU JEST NIECZYNNY DO ODWOŁANIA.

Możliwości zakwaterowania

pokój standardowy - max 2 os, pokój superior:pokój jednoosobowy, dwuosobowy z dostawką dla dziecka, pokoje rodzinne dla max 2 + 2dzieci

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Niezwykle elegancki i stylowy, położony przy pięknej, piaszczystej plaży. Bogata oferta zajęć sportowych i animacji. Doskonały wybór dla osób ceniących luksusowy wypoczynek.

Położenie

Przy szerokiej, piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w hotelowej dzielnicy Nabq, 10 km od międzynarodowego lotniska w Sharm El Sheikh.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, restauracja główna El Zaytoun (kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, restauracja Sofra (a'la carte), bar Oriental Flair, bar El Shurouk w lobby, Coral Snack Bar, bary na plaży: Reef Snack i Sand Beach, bary przy basenie: Coral Snack Bar, Blue Bar i Las Palms, sklepy z upominkami i pamiątkami, apteka, bankomat, centrum konferencyjne.

Pokoje

Pokój standardowy - położone w bocznej cześci hotelu, komfortowo wyposażone, jasne, zaprojektowane z dużą dbałością o szczegóły, wyposażenie: jedno łóżko podwójne lub dwa pojedyncze, indywidualnie sterowana klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, minibar (dodatkowo płatny), sejf, łazienka (prysznic, wc, suszarka), balkon lub taras z kompletem wypoczynkowym. Powierzchnia 25 m2. Pokój superior - położone w centralnej części hotelu, eleganckie, gustownie urządzone, przestronne, wyposażenie takie jak w pokojach standardowych, widok na basen lub ogród. Powierzchnia 32 m2.

Wyżywienie

All inclusieve - śniadanie (7:30 - 10:00), obiad (12:30 - 14:30), kolacja (18:30 - 21:00) w formie bufetu, w restauracji głównej, napoje i przekąski w barach (13:00 - 17:00), napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barach (10:00 - 24:00).

Sport i rozrywka

4 baseny (dwa podgrzewane sezonowo, przy basenach bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki), 2 baseny dla dzieci, basen ze zjeżdżalniami w części Park (otwarty w określonych godzinach); 2 korty tenisowe w części Park (oświetlenie płatne), boisko do siatkówki, plażowa piłka nożna, rzutki, łucznictwo, boule, tenis stołowy, aerobic, gimnastyka w wodzie, bilard, dyskoteka Glow (wstęp dla osób powyżej 18. roku życia, napoje dodatkowo płatne), bardzo bogaty program animacyjny.

Dla dzieci

Łóżeczka niemowlęce, plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD/os lub 18 USD/os), obowiązkowej opłaty za uczestnictwo w kolacji wigilijnej (65 USD/os - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta) i zabawie sylwestrowej (117 USD/os - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT. Uroczysta kolacja wigilijna. Uroczysta kolacja sylwestrowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

Położony w Zatoce Nabq, 11 km od międzynarodowego lotniska w Sharm, 25 km od Naama Bay, 37 km od Old Market. 

PLAŻA

Przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości 250 m, z pomostem o długości 700 m, zalecane obuwie ochronne. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatne.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* Rozległy kompleks o powierzchni 120 000 m, wybudowany w nowoczesnym stylu toskańskim. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi. 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Całodobowa recepcja, lobby, 2 restauracje główne (El Nakheel - tylko dla dorosłych oraz Al Zaytoun - dla rodzin), 2 lobby bary (Shrouk Bar - tylko dla dorosłych oraz Oriental Flair - całodobowy), 2 bary przy basenie (Blue Bar & Las Palmas), bar na plaży (Sand Bar), 3 snack bary (Coral, Reef and Food Court), 3 restauracje a'la carte (dodatkowo płatne - Nino's - włoska, Makai Tukai - azjatycka & Sofra - środkowo wschodnia), Dyskoteka (Glow), Shisha Corner (płatny), amfiteatr, sala konferencyjna, pasaż handlowy z wieloma sklepikami, mini market, apteka, doktor (na życzenie, odpłatnie), bankomat, wymiana walut, pralnia (płatna), shuttle bus do Naama Bay (wymagana wcześniejsza rezerwacja - 7$ za osobę), wypożyczalnia aut (płatna) 

INTERNET

Płatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych (ograniczony dostęp)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 4 baseny (2 podgrzewane w okresie zimowym), 5 zjeżdżalni wodnych, sauna, laźnia parowa, jacuzzi, siłownia, tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne, siatkówka plażowa, mini football, 2 korty tenisowe i sprzęt do tenisa, darty, łucznctwo. Płatnie: masaż, zabiegi na ciało w Spa, sporty wodne na plaży, sprzęt do snurkowania, centrum nurkowe, bilard, oświetlenie kortów do tenisa

DLA DZIECI

Mini Club, 2 brodziki (podgrzewane w sezonie zimowym), 2 place zabaw, animacje, opiekunka (na życzenie, za opłatą) 

ZAKWATEROWANIE

Pokoje typu standard o powierzchni 25m2 oraz Superior Sea View o powierzchni 31 m2 (z widokiem na morze). Wyposażenie: łazienka (prysznic, WC, suszarka), klimatyzacja indywidualnie sterowana, TV Sat, minibar (dodatkowo płatny, codziennie bezpłatnie uzupełniane 2 butelki wody mineralnej, 2 butelki napoju bezalkoholowego w dniu przylotu), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, telefon (połączenia poza hotel za opłatą), balkon/taras. 

WYŻYWIENIE

All Inclusive: śniadanie (07:00 - 10:00), późne śniadanie (10:00 - 12:00), obiad (12:30 - 15:00), kolacja (18:30 - 21:30) w restauracji głównej; przekąski w wybranych barach (13:00 - 17:00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe w wybranych barach (24h). All Inclusive nie zawiera: napoi butelkowanych, świeżo wyciskanych soków, alkoholi importowanych

INFORMACJE DODATKOWE

https://www.jazhotels.com/

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG, NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji ( ok 3% wartości rezerwacji), chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych.opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie.

COVID- 19

AKTUALNA SYTUACJA EPIDEMICZNA W EGIPCIE W ZWIĄZKU Z COVID- 19 Informujemy, że z dniem 01 września 2020 r. władze Egiptu wprowadziły obowiązek okazywania negatywnych wyników testów PCR na COVID-19 przez podróżnych wjeżdżających na teren Egiptu. Test powinien być przeprowadzony w okresie 72 godzin przed wjazdem na teren Egiptu. Obowiązek wykonania testu nie obejmuje dzieci do 6 lat.  Władze Egiptu umożliwiły także wykonanie testu w kierunku COVID - 19 na lotnisku po przylocie do Egiptu. Koszt badania wynosi 30 USD za osobę, dzieci do 6 lat nie maja obowiązku wykonani testu. Po wykonaniu testu Klienci udają się transferem do wykupionego hotelu gdzie do 24 h otrzymują wyniki. Do tego czasu Klienci zobligowani są do pozostania w pokoju hotelowym.  W przypadku pozytywnego wyniku testu Klienci zostaną poddani 14-dniowej kwarantannie w hotelu. Koszt dodatkowych noclegów (poza wykupionym pakietem) zostanie pokryty przez hotel. Koszt dodatkowego przelotu z Egiptu do Polski pokrywa Klient.  Jednocześnie informujemy, że w przypadku Klientów z wykupionymi tylko biletami czarterowymi, władze Egiptu wymagają okazania potwierdzenie rezerwacji hotelu lub rejsu (w przypadku wypraw nurkowych).  Klienci z wykupionymi biletami czarterowymi bez dodatkowych świadczeń noclegowych nie mogą podróżować samolotem czarterowym.AKTUALIZACJA NA DZIEN 12.08.2020 Od 12.08 turyści wylatujący z Polski mogą podróżować do Egiptu bez odbywania 14 dniowej kwarantanny po powrocie do kraju. * Turyści przybywający do kurortów Hurghada, Sharm el Sheikh, Marsa Alam są zwolnieni z opłat wizowych do30 kwietnia 2021 r. * Należy wypełnić obowiązkową deklarację, a następnie przekazać przedstawicielowi Ministerstwa Zdrowia i Ludności na lotnisku po przybyciu do Egiptu. * Każdy hotel posiada rządowy Certyfikat bezpieczeństwa higieny" potwierdzający spełnienie wymagań sanitarnych, naruszenie któregokolwiek z ustalonych przepisów spowoduje zawieszenie licencji obiektu i karę finansową. WYTYCZNE SANITARNE * Transfer - W pojazdach służących do transferu tylko 50% miejsc może być zajętych, miejsce obok każdego pasażera musi być wolne. Zakaz zajmowania pierwszych siedzeń pojazdu. Wszystkie pojazdy transportowe są dokładnie dezynfekowane i czyszczone przed i po każdej podróży. Obowiązuje nakaz noszenia maseczek przez obsługę podczas całego transferu. * Recepcja i zameldowanie - Check-in będzie poprzedzony obowiązkowym badaniem temperatury ciała. Dezynfekcja bagaży przed zameldowaniem. Zachowanie właściwego dystansu dzięki specjalnym oznaczeniom na podłodze * Pokój hotelowy i sprzątanie - Pomieszczenia są dezynfekowane i odpowiednio wentylowane przez 12 godzin od wymeldowania Gościa do zakwaterowania kolejnego. Dla każdego Gościa - zestaw ochrony osobistej zawierający wyposażenie ochronne, takie jak maski, rękawiczki oraz środki dezynfekujące do rąk. Meble i tkaniny są dezynfekowane za pomocą maszyn parowych. Pojemność pokoju to max. 2 osoby dorosłe + 2 dzieci (poniżej 12 lat) * Wyżywienie - Przed wejściem do restauracji Gościom spawdzana jest temperatura. Posiłki będę serwowane przez personel restauracji (brak bufetu). Stoły są rozmieszczone w odległości 2 metrów od siebie, przy jednym stole (maksymalnie do 6 osób). Zalecane jest jak najczęstsze używanie jednorazowych sztućców. Dostępność środków dezynfekujących do rąk na stołach. Obrusy z tkaniny są wymieniane i dokładnie prane po każdym użyciu. Shisha jest zabroniona. Zakaz spotkań i imprez towarzyskich. Strefy dla dzieci zostały zamknięte. * Basen i plaża - Regularna dezynfekcja basenów. Czyszczenie obszaru wokół plaży i basenu (w tym stoły, leżaki, leżaki itp.) po każdym użyciu, a także przed i po godzinach użytkowania. Zachowanie 2 m odległości między leżakami. Ręczniki plażowe i basenowe dostarczane są do pokoi. Ograniczenie zajęć rekreacyjnych * Wycieczki fakultatywne - Grupy nie mogą przekraczać 25 osób (do odwołania). Przewodnicy są zobowiązani do noszenia maseczek. Słuchawki są sterylizowane po każdym użyciu. Organizatorzy wycieczek powinny zapewnić maseczki dla turystów. Obowiązuje zachowanie dystansu fizycznego. * Siłownie i kluby fitness - Punkty dotykowe i powierzchnie są regularnie czyszczone i dezynfekowane. Sprzęty i wyposażenie są odpowiednio rozstawione. Zakaz korzystania ze strefy wellness oraz prysznica na siłowni lub w klubie fitness, * Inne - Regularna dezynfekcja części wspólnych, toalet, wind oraz wszystkich punktów styku, regularne czyszczenie mebli i tkanin w hotelach i obiektach turystycznych. Dostępność środków do dezynfekcji rąk. Zachowanie i przestrzeganie dystansu w windach (specjalne oznaczenia). Nakaz noszenia masek w windzie. Personel jest zobowiązany do noszenia maseczek przez cały czas pracy. Dyskoteki, imprezy i spotkania towarzyskie nie są dozwolone. Każdy hotel ma współpracującego lekarza na wezwanie i klinikę

WARUNKI WJAZDOWE

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.  Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj.  Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu.  Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Ogromny, pięknie położony hotel z bardzo szeroką, piaszczystą plażą. Stylowy i bardzo elegancki, gwarantuje najwyższą jakość usług oraz wyśmienitą kuchnię. Hotel godny polecenia dla wszystkich, niezależnie od preferencji wakacyjnych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

*****

Region

Sharm El Sheikh

Położenie

bezpośrednio nad morzem. Kompleks Mirabel Resort składa się z 3 siostrzanych hoteli. Do Na’ama Bay ok. 25 km. Autobus hotelowy za opłatą.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej, koralowej plaży Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie. Dwa bary na plaży. W odległości ok. 600 m od brzegu zaczyna się rafa koralowa.

Wyposażenie

luksusowy, jeden z najlepszych hoteli sieci Jaz, oferuje 645 pokoi. Do dyspozycji Gości: eleganckie lobby z recepcją, restauracja główna „El Nakheel Al Zaytouna”, 3 restauarcje a la carta (płatne): „La Piazza” – włoska, „Tarbouch” – orientalna, „Zen” – azjatycka, kilka barów, amfiteatr, sklepy. W zadbanym ogrodzie znajduje się kompleks wodny składający się z 4 basenów, w tym basen animacyjny z 5 zjeżdżalniami. Leżaki, parasole przeciwsłoneczne i ręczniki kąpielowe przy basenie bezpłatnie. 20 sklepów na bazarze Mirabel Beach. Modny nocny klub Jaz Mirabel Beach Town. www.jaz.travel

Kategoria egipska

5 gwiazdek de luxe.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe Superior (1-2A): gustownie urządzone, ok. 30 m kw., klimatyzacja, mini bar (za opłatą), telefon, TV sat., sejf, balkon lub taras. Pokoje Superior z widokiem na morze (1-2B). Pokoje dwuosobowe (2C): ok. 25 m kw., standardowe, dla 2 osób. Pokoje rodzinne Superior (2-3F): ok. 31 m kw., jeden pokój, z widokiem na ogród lub basen, wyposażone jak pok. 2A.

Dzieci

mini aquapark, 2 baseny, 3 place zabaw, 2 mini kluby (4-12 lat), mini dyskoteka, łóżeczka dla dziecka do 2 lat w cenie, wysokie krzesełka w restauracji, bufet dla dzieci.

Rozrywka

profesjonalny program animacyjny w ciągu dnia, wieczorem przedstawienia, dyskoteka. „Glow”.

Dostęp do Internetu

WI-FI w lobby gratis.

Sport

siatkówka plażowa, boccia, rzutki, siłownia, kort tenisowy i rakiety tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, boccia, piłka wodna, aqua aerobik, rzutki, strzelanie z łuku. Za opłatą: bilard. Kursy nurkowe i sprzęt do nurkowania powierzchniowego (lokalne agencje).

Wellness

nowoczesne, luksusowe, centrum odnowy biologicznej: sauna, łaźnia parowa i jacuzzi. Za opłatą: masaże, różnorodne zabiegi pielęgnacyjne (dla Gości powyżej 16 lat).

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej. Późniejsze śniadanie kontynentalne dla „śpiochów”. Bufety tematyczne, dania dietetyczne. Uroczysta kolacja w formie bufetu raz w tygodniu. Wybór przekąsek (w godz. 12:00-17:00), lody dla dzieci (w godz. 12:00-17:00). Po południu „Tea time”: ciasto, kawa i herbata. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe we wszystkich barach, w godzinach ich otwarcia (09:00 – 24:00).

Dodatkowe informacje

WCZEŚNIEJ = TANIEJ- do 28.02.14 25% ZNIżKI, 01.03-30.04.14 15% ZNIżKI. (Nie łączy się z ofertą dni gratis). DNI GRATIS- 7=6, 14=12 w terminach- 03.06-17.06.14, 02.09-16.09.14. DLA DZIECI 2-12 LAT- pobyt gratis.

Polecamy

Luksusowy Jaz Mirabel Beach, jeden z najlepszych hoteli sieci JAZ, pięknie położony, nad brzegiem laguny w zatoce Nabq Bay, oferuje wysoki standard wypoczynku.

Plus

PRETIGE ALL INCLUSIVE WI-FI GRATIS WELLNESS DLA RODZIN POBYT DLA DZIECI GRATIS


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Jaz Mirabel Beach
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Jaz Mirabel Beach

5.0
zdecydowanie polecam

Jaz Mirabel - bardzo dobry wybór, szczerze polecamy. To był nasz 12 pobyt w Egipcie, pobyt w lipcu, pełnia sezonu, 100 % obłożenia i nigdy, nigdzie o każdej porze nie brakowało miejsc ani niczego innego. Hotel Jaz Mirabel to spory obiekt, z kilkoma fajnymi basenami, bardzo dużą żwirowo-piaskową plażą, płytkim morzem, niesamowicie długim pomostem na końcu którego jest zatopiony statek i rafa. Kilka barów z fantastyczną obsługą oraz dwoma restauracjami przy plaży które spowodowały że tylko raz po przyjeździe byliśmy na obiedzie w głównej restauracji. Ponad to dwie restauracje główne - rodzinna i druga dla osób dorosłych gdzie w ciszy i spokoju można delektować się przepysznymi, urozmaiconymi, przepięknie przyrządzonymi posiłkami. Pokoje przestronne, czyste, typowe (prysznic, klima, lodówka, sejf, czajnik, brak jakichkolwiek zastrzeżeń). Animatorzy fantastyczni, każdy kto tylko chce miło i aktywnie spędzi czas od 10:00 do 23:00 A czasem 4 rano (rajd po dyskotekach w Sharm) będzie zachwycony. Od godz. 21 codziennie na tarasie lobby muzyka na żywo i codziennie inni profesjonalni artyści co było naprawdę fajne. Animacje w amfiteatrze ponoć ok ale nie skorzystaliśmy. Drinki rewelacyjne, naprawdę dobrze przyrządzane bez względu czy to bar przy basenach, na plaży czy lobby. Pozdrowienia i podziękowania dla Mustafy i Mohameda (bar przy dalszych basenach tj. bliżej plaży) oraz Mohameda (bar i taras lobby). Ogólnie pobyt uważam za bardzo udany a hotel otrzymuje ode mnie wysoką ocenę. Przestrzegam jednak Polskie Grażyny i Januszy - hotel ma już swoje lata i typowe Egipskie mankamenty typu starsze wyposażenie, stara fuga, pęknięta terakota a więc oczekującym marmuru i lektyk - odradzam. Z drugiej strony jednak, Janusz i Grażyna też będą zadowoleni bo będą mogli na coś ponarzekać a przecież po to jadą :-) Pozdrawiam i naprawdę POLECAM ! : Cezar.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Najlepszy hotel wśród 5 *w krajach arabskich, w których przebywałam w ostatnich 20 latach. Inna sprawa ,że było to po sezonie (marzec) nie wiem, jak będzie w szczycie.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Bardzo duży teren zielony piękny i zadbany obsługa bardzo miła i uczynna jedzenie super pokoje ładne zadbane jestem bardzo zadowolona !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
zdecydowanie polecam

Ogromny teren, zdecydowanie dla osób lubiących wędrówki ;) pomimo to hotel niesamowity, smaczne jedzenie, przy tym ogromny wybór atrakcji na terenie hotelu, więc nie trzeba tak naprawdę wyjeżdżać na miasto. I super fantastyczna piaszczysta plaża. Polecam dla wszystkich!

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
5.0
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie,byliśmy z Żoną na wakacjach w pażdzierniku,zdecydowanie polecamy było naprawdę super,począwszy od jedzenia do położenia hotelu i jego atrakcji,przesyłam poniżej kilka fotek które tak naprawdę odrobinkę odsłonią tego pięknego miejsca

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
5.0
zdecydowanie polecam

wszystko było świetne. Byliśmy w grudniu.Było ciepło a nie gorąco.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.6
zdecydowanie polecam

Usytuowany w dzielnicy Nabq nieopodal Parku - terenu chronionego a więc w zacisznej okolicy bardzo przyjaznej z dala od hałaśliwego centrum. Ogromny hotel z resztą jak wszystkie w Egipcie i ma urozmaicone jedzenie bardzo dobre smakołyki w postaci przeróżnych ciast i deserów - naprawde jest w czym wybierać. Byłam w pierwszej połowie stycznia 2 tyg i wyjątkowo jedzenie nie znudziło mi się. Rozmawiając z osobami z innych hoteli bardzo narzekali na jedzenie że monotonne. Bardzo pilnuja aby wszelkie napoje były z przygotowywane w wody butelkowanej - także Faron nas nie dopadł!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.9
zdecydowanie polecam

hotel extra,zdecydowanie polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

hotel super!! Na spotkaniu z rezydentką nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, zdarzyło nam się to po raz pierwszy. wokół hotelu mnóstwo zieleni, jak w bajce. Jedzenie dobre i urozmaicone. Obsługa miła. Wszędzie czysto. Gorąco polecam !!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Wybierając wypoczynek w tym hotelu nie zawiedliśmy się ani trochę. Wszystko zgodnie z opisem. Dobry standard, mnóstwo atrakcji i bardzo ładna piaszczysta plaża - wszystko to pozwoliło naszej rodzinie komfortowo spędzić czas. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek. Zdecydowanie polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Jaz Mirabel Beach - możliwości zakwaterowania:

Standard DBL
Superior Sea View DBL
superior [sea view] dbl
standard dbl
Superior Room
STANDARD ROOM
STANDARD ROOM
family room [deluxe] dbl
superior dbl
Superior Room
Superior Sea View Room
Superior Sea View Room
Family Deluxe Room
Family Deluxe Room
Family Deluxe Room Sea View

Jaz Mirabel Beach - Możliwości wyżywienia:


Jaz Mirabel Beach - miasta wylotu:


Jaz Mirabel Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Jaz Mirabel Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00