cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
  • Hotel Hotel 6 MILJE, Albania
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.09 - 11.09
już od 2628 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.09 - 11.09
już od 2628 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hotel 6 MILJE
  • Bez paszportu

Hotel Hotel 6 MILJE
star 3

Albania
Ocena hotelu Hotel 6 MILJE:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 września 2019

Hotel Hotel 6 MILJE w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Albania / Saranda

Opis oferty:

Kameralny, położony w centrum niewielkiej, nadmorskiej miejscowości Ksamil, jest ciekawą propozycją na wakacje w gronie rodziny i przyjaciół. W pobliżu hotelu są 2 piaszczyste plaże, na miejscu jest basen, restauracja serwująca m.in. lokalne specjały oraz bar. Dla najmłodszych przygotowano brodzik i pokój zabaw, cała rodzina spędzi miło czas podczas hotelowych animacji.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 200 m od centrum KSAMIL, najbliższe sklepy i bary ok. 100 m od hotelu; ok. 47 km od lotniska na Korfu (transfer autokarem i promem lub wodolotem); przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Saranda, Butrinti/ok. 1 EUR).

PLAŻA:

Podaj Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 4 EUR/komplet); Tre Ishujt, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 700 m od hotelu, dojście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 4 EUR/komplet: parasol i 2 leżaki).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2010 r., 30 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, winda, mały hol, recepcja, restauracja - dania w formie bufetu i obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie; centrum konferencyjne na 60 osób, taras z widokiem na basen; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², zadbany, centralna klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; część pokoi bez balkonu; ;

rodzinny:

2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa lub łóżko piętrowe), ok. 50 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, nieregularny kształt, ok. 70 m², gł. 1-2,2 m, brodzik, słodka woda, ok. 9 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; animacje dla dorosłych i dla dzieci (w terminie: 15.06-15.09): nauka tańca, minidisco, karaoke, aerobik; pokój zabaw dla dzieci.

KONTAKT:

0355/66667666, www.6miljehotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Albania / Saranda

Opis oferty:

Kameralny, położony w centrum niewielkiej, nadmorskiej miejscowości Ksamil, jest ciekawą propozycją na wakacje w gronie rodziny i przyjaciół. W pobliżu hotelu są 2 piaszczyste plaże, na miejscu jest basen, restauracja serwująca m.in. lokalne specjały oraz bar. Dla najmłodszych przygotowano brodzik.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej, ok. 200 m od centrum KSAMIL, najbliższe sklepy i bary ok. 100 m od hotelu; ok. 47 km od lotniska na Korfu (transfer autokarem i promem lub wodolotem); przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Saranda, Butrinti/ok. 1 EUR).

PLAŻA:

Podaj Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 4 EUR/komplet); Tre Ishujt, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 700 m od hotelu, dojście drogą lokalną, parasole i leżaki płatne (ok. 4 EUR/komplet: parasol i 2 leżaki).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2010 r., 30 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, winda, mały hol, recepcja, restauracja - dania w formie bufetu i obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie; centrum konferencyjne na 60 osób, taras z widokiem na basen; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², zadbany, centralna klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; część pokoi bez balkonu; ;

rodzinny:

2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa lub łóżko piętrowe), ok. 50 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, nieregularny kształt, ok. 70 m², gł. 1-2,2 m, brodzik, słodka woda, ok. 9 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-9.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-20.30) w formie bufetu w restauracji; wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (9.30-20.30).

KONTAKT:

0355/66667666, www.6miljehotel.com

GRATIS:

Wi-Fi


Regobis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

KSAMIL/ALBANIA

WIOSENNA PROMOCJA 2017

- Rabaty do 30 % - Zaliczka 29% wartości imprezy płatna w momencie rezerwacji, dopłata do całości na 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - "W grupie raźniej" - specjalny RABAT dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

DODATKOWA PROMOCJA

Zarezerwuj wakacje dla dokładnie 8 osób a my dowieziemy Cię pod autokar z TWOJEGO DOMU ! Promocja dotyczy miast - Warszawa, Łódź, Częstochowa, Wrocław, Opole, Rzeszów, Kraków.

REKOMENDACJA - GRZEGORZ (Rezydent REGO-BIS w Ksamil w 2016)

Polecam hotel 6 Milje gdyż - ok. 400 metrów od hotelu znajduje się szereg barów, restauracji, kawiarni, sklepów oraz kramów - w hotelu panuje wakacyjna atmosfera, możliwość korzystania z basenu - jest to dobre miejsce wypadowe aby pozwiedzać okoliczne atrakcje; Stanowisko archeologiczne w Butrint, miasto Saranda czy wyspę Korfu

ATUTY

- blisko centrum miasteczka - pokoje z bezpłatną klimatyzacją, lodówką - basen hotelowy z bezpłatnymi leżakami i parasolami

TRASA PRZEJAZDU

- Czechy - Słowacja - Węgry - Serbia - Macedonia - Grecja - Albania - Przejazd na podstawie ważnego dowodu osobistego - Planowana przerwa obiadowa około 40 min, możliwość zakupienia posiłku ok. 6 € - Potwierdzone wszystkie wyjazdy antenowe !

POŁOŻENIE

W odległości ok 400 metrów od centrum miasteczka Ksamil, 13km od centrum Sarandy, 350 metrów od piaszczystej plaży ok. 3 minuty spacerem (leżaki i parasole dodatkowo płatne). W centrum miasteczka znajdują się restauracje, puby, sklepiki, bank z możliwością wymiany waluty, poczta, apteka. Odległość od greckiej wyspy Korfu ok. 5km. Możliwość wypożyczenia rowerów (5euro / dzień) lub skuterów (15euro / dzień).

WYPOSAŻENIE

Hotel posiada restauracje zlokalizowaną na parterze obok recepcji, bar z lobby. Do dyspozycji gości całodobowa recepcja oraz bezpłatny internet bezprzewodowy WI FI dostępny w lobby, winda. Możliwość korzystania z basenu odkrytego (70 m2) - ograniczona ilość bezpłatnych leżaków i parasoli, wymiany waluty. Bar przy basenie.

CENY W HOTELU

Woda 1 litr 1,2€, Karafka wina 1 litr 5€, Coca Cola / Fanta 0,25l 1€, Kawa 0,5€, Piwo 0,2l 0,5€, Piwo 0,4l 1,5€,

POKOJE

Hotel posiada 20 pokoi; 2 osobowych z możliwością 1 lub 2 dostawek. Pokoje wyposażone są w łazienkę z wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów, TV, bezpłatną klimatyzację, lodówkę, sejf, balkon (pokoje typu economy DBE, DE1 bez balkonu !). Ręczniki wymieniane 2 razy na tydzień, pościel wymieniana 2 razy na tydzień. Zakwaterowanie od godziny 12.00, wykwaterowanie o godzinie 10.00.

WYŻYWIENIE

HB- 2 posiłki dziennie - śniadania 07.30-09.30 w formie bufetu i obiadokolacje serwowane 17.00-20.00 - zupa, danie główne. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

PLAŻA

Piaszczysta, miejscami drobne kamienie, ok.350 metrów od hotelu, 2 leżaki i parasol na plaży "3 wyspy" dodatkowo płatne 5 Euro / dzień. Na plaży możliwość odpłatnie korzystania z szerokiej gamy sportów wodnych. - lane piwo Korcza, chyba najlepsze piwo albańskie (100 LEK małe, 200 LEK duże) - domowa raki z górskiej wioski (100 Lek) oraz inne napoje - możliwość rejsu motorówką (30-40 minut) - 20 euro max 4,5 osób do wysepek Ksamil - w sezonie inne sporty wodne (ufo, narty wodne itp.) - oprócz baru na plaży dostępna również restauracja

TRANSPORT LOKALNY

Między Ksamil a Sarandą można przemieszczać się komunikacją miejską - co 30 minut w sezonie letnim. Koszt biletu u kierowcy to 1€. Ta sama trasa taxówką to koszt ok. 10€.

ZNIŻKI

Pierwsze dziecko do 12 lat stała cena 549 zł, drugie dziecko do 12 lat 1049 zł, 3 osoba w pokoju powyżej 12 lat zniżka 100 zł.

ALBANIA

Położona w sercu basenu Morza Środziemnego staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pieknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijajace sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

KSAMIL

To niewielka miejscowość położona na południu Albanii niedaleko granicy z Grecją, mniej więcej w połowie drogi między Sarandą a Butrinti. To, co czyni ją wyjątkową, to piękna zatoka urozmaicona czterema niewielkimi wysepkami. Po prostu raj na ziemi! Znajdziecie tu piękną, słoneczną pogodę, czystą, ciepłą wodę, przyjemne plaże, pyszne, tanie jedzenie. No i te widoki..

CENA OBEJMUJE

• Przejazd autokarem z klimatyzacją, barkiem, WC, DVD • 9 noclegów w hotelu 6 Mijle ***+ • Wyżywienie według zakupionej oferty. • Opiekę polskiego pilota na trasie przejazdu • Opieke rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny wegług rozporządzenia Ministerstwa Finansów (10 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 12 €/os. płatnej obowiązkowo raz na pobyt w autokarze - dzień do 12 lat nie płacą • Wycieczek fakultatywnych • Napoi do obiadokolacji

WAŻNE

dot. przejazdu autokarem Wszystkie miasta wyjazdowe są potwierdzone do realizacji !!! Godziny przyjazdu do hotelu jak i godziny wyjazdu w drogę powrotną są każdorazowo potwierdzane przez pilota bądź rezydenta Rego-Bis ! 1. Prosimy Klientow o zapoznanie sie z ramowym programem imprezy i zwrócenie szczególnej uwagi na rodzaj rozkładu jazdy. 2. Dopłata zawiera przejazd w dwie strony. 3. Każdy pasażer w ramach wykupionego przejazdu moze przewieść 1 szt. bagażu o wadze do 20kg, bagaż podręczny o wadze do 5kg. 4. Prosimy o przybycie Klientów na miejsce zbiórki na 10 min. przed planowaną godziną odjazdu. 5. Na trasach dojazdowych w kraju możliwy jest transport autokarem klasy turystycznej, minibusem, samochodem osobowym, pociągiem. 6. Na trasie dojazdowej dopuszcza sie możliwość przesiadek w trakcie przejazdu. 7. Transport od miejsca głównej zbiórki (trasa końcowa) odbywa sie autokarami komfortowymi (WC, DVD, barek, klimatyzacja). 8. Miejsca w autokarze docelowym sa numerowane i przydzielane przez pilota Rego-bis w momencie wejścia Klienta do autokaru głównego. 9. Postoje w trakcie podroży są organizowane co ok. 4,30 godz w miejscach do tego przystosowanych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Mapa Hotelu Hotel 6 MILJE
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Hotel 6 MILJE

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    2
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    1
  • Atrakcje
    i sport
    1
  • Obsługa
    1
HolidayCheck
Ocena Hotel 6 MILJE:
2 / 6

Bardzo kiepsko 2017-09-13
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.0
Ładny hotel, jednak nie najlepiej zarządzany 2015-08-06
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

4.3
Średniej klasy wakacje w Albanii 2016-08-14
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Obsługa i jedzenie 2016-08-25
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    3.0

Hotel o wysokim standardzie jak na Albanię. Niestety rzadko sprzątany. Bardzo niemiła obsługa. Gości...
więcej

3.6
6 Milje -nie polecam 2016-08-28
Szczegóły oceny hotelu Hotel 6 MILJE:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

3.2

Hotel 6 MILJE - możliwości zakwaterowania:

Pok. rodzinny 3 os.

Hotel 6 MILJE - Możliwości wyżywienia:


Hotel 6 MILJE - miasta wylotu:


Hotel 6 MILJE - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Hotel 6 MILJE? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00