cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
  • Hotel HOTEL SUN, Albania
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
12.06 - 19.06
już od 1849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.09 - 11.09
już od 1849 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu HOTEL SUN
  • Bez paszportu

Hotel HOTEL SUN
star 3

Albania
Ocena hotelu HOTEL SUN:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu HOTEL SUN:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 września 2020

Hotel HOTEL SUN w ofercie Biura podróży:

Rego- Bis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

***+ Albania/Riwiera Albańska

ATUTY

- ok. 30 metrów do najbliższej plaży - ok. 5 km do centrum Durres - ok. 300 metrów do ulicy z restauracjami, kawiarniami i sklepami - Wi-Fi w lobby i w pokojach

NASZYM ZDANIEM

Nowoczesny obiekt, oddalony 30 metrów od piaszczystej plaży. Zlokalizowany blisko centrum miasta Durres. Pyszne hotelowe wyżywienie HB, bliskość sklepów i knajpek składają się na świetny wakacyjny pobyt.

POŁOŻENIE

- ok. 30 m do najbliższej plaży - ok. 300 m do ulicy pełnej restauracji, knajpek, sklepików - ok. 5 km do centrum miasta Durres - ok. 35 km do stolicy kraju - Tirany - ok. 300 m do przystanku autobusowego - ok. 32 km od lotniska w Tiranie - w pobliżu znajdują się liczne sklepy i restauracje

PLAŻA

Szeroka (ok. 40 m) piaszczysta w pełni zagospodarowana z łagodnym zejściem do morza, leżąca ok. 30 metrów od hotelu, prowadzi do niej chodnik (serwis plażowy w cenie wyjazdu, ograniczona ilość - 2 leżaki i parasol na pokój). Przy plaży znajdują się restauracje, bary i kawiarnie.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatne - recepcja 24 h, winda, wi-fi w lobby i w pokojach, miejsce parkingowe przed hotelem, punkt wymiany walut w recepcji oraz przy głównej ulicy ok. 300 m. Dodatkowo płatne - lobby bar, sejf boxy w recepcji, sporty wodne na plaży ok. 300 m.

DLA DZIECI

---

POKOJE

Zakwaterowanie - 14:00 Wykwaterowanie - 11:00 Hotel posiada 52 pokoje dwuosobowe z możliwością 1 dostawki dla 1 lub 2 osób - (dostępne pokoje z pojedynczymi łóżkami oraz małżeńskimi). Metraż ok. 23 m2. Pokoje wyposażone są w TV SAT, balkon (krzesła i stolik), lodówkę, łazienka z prysznicem oraz suszarką do włosów, bezpłatną klimatyzacją i WC. Na życzenie dostępne łóżeczka dla dzieci. Pokoje sprzątane codziennie oraz wymiana ręczników, pościel wymieniana 3 razy na tydzień.

UDOGODNIENIA

* Suszarka * Lodówka * Balkon * Klimatyzacja indywidualna * TV * Łóżeczko dla dziecka * Wi-Fi w lobby i w pokojach * Codzienne sprzątanie * Wymiana pościeli 3 x na tydzień * Sejf w recepcji * Miejsce parkingowe przed hotelem * Serwis plażowy gratis * Restauracja i bar wewnątrz budynku * Kantor w recepcji

WYŻYWIENIE

HB Śniadanie: 7:30-10:30; obiadokolacja: 19:00-21:00 Do śniadania kawa, herbata, soki z automatu, woda, mleko. Do kolacji woda Dostępna dieta wegetariańska oraz dla alergików.

POLSKIE ANIMACJE

---

DODATKOWE INFORMACJE

Hotel nie posiada udogodnień dla niepełnosprawnych. Kantor znajduje się przy recepcji, a najbliższy bankomat 500 m od hotelu, wypłata pieniędzy lek albański.

CENA ZAWIERA

Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,   Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). Bagaż ( dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów ), Opiekę rezydenta podczas pobytu, Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, Podatek Vat, Ubezpieczenie.

CENA NIE ZAWIERA

Opłat klimatyczno-meldunkowych, Wycieczek fakultatywnych, Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie.

OBOWIĄZKOWE OPŁATY

  opłaty

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

ALBANIA

Albania to niewielki kraj, ale oferujący wiele do zrobienia i zobaczenia. To państwo o powierzchni zaledwie 10% terytorium Polski może poszczycić się pięknymi krajobrazami i cudownymi plażami, a jej długie wybrzeże należy do najpiękniejszych na świecie. Graniczy z Macedonią Płnocną, Kosowem, Czarnogrą oraz Grecją. Ciągle nieodkryta i prawie całkowicie nieskażona, z roku na rok zyskuje coraz większą popularność. Co zatem warto zobaczyć w Albanii? Za wizytwkę Albanii uznaje się grskie pejzaże i dziką naturę. Gry na płnocy kraju są skaliste, surowe, mieszkańcy nazywali je Grami Przeklętymi. Krajobrazową atrakcją jest rwnież z pewnością przełęcz Llogara - dawny trakt Juliusza Cezara. Tą właśnie drogą cesarz rzymski przemieszał się na podbj Pompei. Dziś jest to ulubiona trasa widokowa motocyklistw z całego świata. Albania pełna jest zabytkowych miast, za jedno z najstarszych uznawany jest Berat. Zlokalizowany w samym sercu kraju, nazywany Miastem Tysiąca Okien", łączy w sobie mieszankę architektury osmańskiej i albańskiej. Gjirokastra - miasto muzeum", wpisane na listę UNESCO. Unikalna architektura okresu osmańskiego z domami niczym małe zamki przenosi w czasie! Butrint, miasto, ktre jest stanowiskiem archeologicznym. Można podziwiać w nim pozostałości po wielkich antycznych kulturach - greckiej i rzymskiej. Poza licznymi zabytkami i starożytnymi miastami Albania to ojczyzna jednego z piękniejszych i dłuższych wybrzeży morskich. Natomiast najważniejszym punktem Albańskiej Riwiery są Albańskie Karaiby. Jest to grupa trzech małych wysepek, na ktre można dostać się wyłącznie łodzią z małego miasteczka Ksamil. Będąc już w tym miejscu koniecznie zobaczyć trzeba rwnież Blue Eye, ktrego lazur zachwyca oczy.

POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO ALBANII

1.Dziewicza przyroda - pierwotne grskie krajobrazy, gdzie znajduje się śrdziemnomorskie wybrzeże z połączeniem dwch mrz - Jońskiego i Adriatyckiego. Gry obejmują dwie trzecie powierzchni kraju, a po ich zboczach wiją się grskie rzeczki urozmaicając surowy krajobraz. 2. Ciekawa historia ukryta w starożytnych miastach i zabytkach. Terytorium Albanii znajdowało się pod panowaniem rzymskim i bizantyjskim, czego odzwierciedlenie widać podczas zwiedzania ukrytych skarbw, jakie oferuje. Na szczeglną uwagę zasługują Butrint, Berat Miasto Tysiąca Okien", Gjirokastra Miasto Tysiąca Schodw" - wszystkie wpisane na listę UNESCO. 3. Albańczycy mimo wielu historycznych zawirowań wciąż cenią sobie tradycję ponad wszystko. Odwiedzając ten kraj można odnieść wrażenie jakby ktoś wcisnął przycisk pauza". Życie toczy się spokojnym rytmem, na ulicach osiołki ciągną wozy, kobiety przygotowują tradycyjne posiłki. To fascynujące spojrzenie na inne tempo życia, ktre zostało w dużej mierze zapomniane i porzucone we wspłczesnym świecie... 4. Albańska gościnność - niezwykle gościnni i serdeczni mieszkańcy, ktrzy służą pomocą na każdym kroku. Częstują tradycyjnymi potrawami, chwalą się swoim krajem, z ktrego są dumni. 5. Albania = przygoda. To z pewnością najbardziej egzotyczny kraj płwyspu bałkańskiego. Można spędzić tutaj wakacje z dala od cywilizacji, na pięknych, odosobnionych plażach. Wyjątkowe miejsce rwnież dla pasjonatw grskich wycieczek oraz kolarstwa, wielbicieli raftingu i spływw kajakowych.


Opis hotelu HOTEL SUN według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

KATEGORIA

***+

REGION

DURRES/ALBANIA

PROMOCJA FIRST MINUTE 2017

- Zaliczka 100 zł płatna w momencie rezerwacji, dopłata do 29% wartości imprezy do 28.02.2017 a dopłata do całości na 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - Bezkosztowa możliwość wielokrotnej zmiany rezerwacji do 20 dni przed wyjazdem - GRATIS - "W grupie raźniej" - specjalny RABAT dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis

REKOMENDACJA - Maciej (Rezydent REGO-BIS 2016)

Polecam hotel SUN gdyż - jest to nowy butikowy hotel - położony zaledwie 50 metrów od szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi leżakami dla gości hotelowych - komfortowe pokoje są wyposażone w bezpłatną klimatyzację, lodówkę i balkon

PRZELOT

- Bezpośredni przelot Katowice - Tirana - Transfer z lotniska w Tiranie do hotelu ok. 30 km. - Limit bagażowy 20 kg osoba - Zbiórka 2h przed planowanym wylotem w Terminalu B, II piętro na stanowisku odpraw biur podróży. - Przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego min 6 miesięcy - EXTRA LEG ROOM - miejsca w rzędach 1-3 w samolocie (większa przestrzen na nogi - usługa dot. tylko osób dorosłych !) - dodatkowo płatne - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFI, dzięki której będą Państwo mieli dostęp do multimediów na swoim urządzeniu mobilnym. - Lot poza strefę Unii Europejskiej - ceny w strefie wolnocłowej na alkohol wysokoprocentowy tańsze nawet o 60% !

POŁOŻENIE

W drugim co do wielkości mieście Albanii, turystycznym kurorcie Durres, oddalony ok. 5 km od centrum handlowego z bazarem typowym dla tej kultury, pełnego kafejek, sklepów i straganów. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy i restauracje. Dystans do stolicy państwa, Tirany to ok. 30 minut jazdy.

WYPOSAŻENIE

Sześciopiętrowy hotel o standardzie 3* plus, należący do renomowanej sieci Harmonia Hotels. Do dyspozycji gości recepcja 24h, winda, lobby bar, restauracja, punkt wymiany walut, sejf boxy (dodatkowo płatne), miejsce parkingowe przed hotelem, bezpłatny Internet WI-FI w lobby.

POKOJE

Hotel posiada 50 pokoi dwuosobowych (dostępne pokoje z pojedynczymi łóżkami oraz małżeńskimi). Pokoje wyposażone są w TV SAT, balkon (krzesła i stolik), lodówkę, łazienka z prysznicem lub wanną oraz suszarką do włosów, bezpłatną klimatyzacją i WC. Pokoje sprzątane codziennie oraz wymiana ręczników, pościel wymieniana 3 razy na tydzień. Zakwaterowanie od godziny 14.00, wykwaterowanie 11.00.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania (bufet) 07.30-10.00 i obiadokolacje (bufet) 19.30-21.30. All Inclusive - Śniadanie 07.30-10.00 w formie bufetu, obiad (12.30-14.00) w formie bufetu, kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu. Przekąski 16.00-17.00. W godzianach 10.00-22.00 nielimitowane napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, woda, soki owocowe) oraz napoje alkoholowe (piwo, wino białe, czerwone, rakija, brandy).

PLAŻA

Szeroka (ok. 40 m) piaszczysta w pełni zagospodarowana z łagodnym zejściem do Morza, leżąca ok. 50 metrów od hotelu (serwis plażowy w cenie wyjazdu, ograniczona ilość - 2 leżaki i parasol na pokój).

ALBANIA

Położona w sercu basenu Morza Środziemnego staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijające sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

DURRES

To jedno z najstarszych miast w Albanii, leżące u wybrzeży Adriatyku. Turystów przyciąga przede wszystkim szerokimi, piaszczystymi plażami, rzymskimi zabytkami, a także malowniczą dzielnicą portową. Durres to najchętniej wybierany kurort na wybrzeżu albańskim, stanowiący idealną propozycję dla osób znudzonych typowymi wakacyjnymi kierunkami. Znajdujące się tu Muzeum Archeologiczne, ruiny Amfiteatru i Starego Rynku oraz Łaźni Rzymskich zachęcają do zgłębienia tajników albańskiej kultury.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

• Tirana + Kruja - 30€/os. w cenie wejście do zamku w Kruji oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Durres + Fabryka Koniaku - 20€/os. w cenie wejście do fabryki Skenderbeu, zwiedzanie i degustacja alkoholi połączona z poczęstunkiem, zestawy słuchawkowe Guide Tour • Berat - 30€/os. w cenie wejście do muzeum Onufri oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Pogradec-Saint Naum-Ohrid - 45€/os. w cenie zestawy słuchawkowe Guide Tour • Apollonia-Vlora-Orikum - 35€/os. w cenie wejście do zabytkowej strefy Apollonia oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Shkodra-Lezhe - 30€/os. w cenie wejście do zamku Rosafa oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem Katowice - Tirana - Katowice • Opłaty lotniskowe 150 zł • 7 lub 14 noclegów w hotelu SUN ***+ • Wyżywienie według zakupionej oferty • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko • Opieke rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • opłaty na fundusz gwarancyjny wegług rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Wycieczek fakultatywnych



Regobis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

Riwiera Albańska, Durres

UPOLUJ SWOJĄ ZNIŻKĘ NA 2019!

- Gwarancja Niezmienności Ceny za jedyne 39zł/osoba. - Rabaty dla stałych klientów 2,5% - zapytaj o rabat Sprzedawcę. - NOWOŚĆ - RAZEM RAŹNIEJ - Specjalne oferty dla Grup powyżej 20 osób

ATUTY

- położenie blisko piaszczystej plaży z darmowym serwisem - nowo wybudowany, butikowy hotel - bezpłatne wi-fi w całym obiekcie - ładne, czyste i schludne pokoje, - bliskość centrum Durres

NASZYM ZDANIEM

Nowoczesny, miejski hotel znajdujący się 50 metrów od plaży. Lokalizacja blisko samego centrum Durres pozwoli na skorzystanie z atrakcji tego miasta. Doskonała kuchnia hotelowa oraz bliskość knajpek i sklepików to propozycja świetnej wakacyjnej rozrywki.

POŁOŻENIE

- ok. 50 m do najbliższej plaży - ok. 5 km do centrum handlowego z bazarem typowym dla tej kultury, pełnego kafejek, sklepów i straganów, - ok. 5 km do Durres - 35 km od stolicy Albanii, Tirany - w pobliżu znajdują się liczne sklepy i restauracje

PLAŻA

Szeroka (ok. 40 m) piaszczysta w pełni zagospodarowana z łagodnym zejściem do morza, leżąca ok. 50 metrów od hotelu (serwis plażowy w cenie wyjazdu, ograniczona ilość - 2 leżaki i parasol na pokój).

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Bezpłatnie - recepcja 24 h, winda, wi-fi w lobby, miejsce parkingowe przed hotelem, punkt wymiany walut. Dodatkowo płatne - lobby bar, sejf boxy w recepcji.

POKOJE

Zakwaterowanie - 14.00 Wykwaterowanie - 10.00 Hotel posiada 50 pokoi dwuosobowych z możliwością 1 dostawki dla 1 lub 2 osób - (dostępne pokoje z pojedynczymi łóżkami oraz małżeńskimi). Pokoje wyposażone są w TV SAT, balkon (krzesła i stolik), lodówkę, łazienka z prysznicem lub wanną oraz suszarką do włosów, bezpłatną klimatyzacją i WC. Pokoje sprzątane codziennie oraz wymiana ręczników, pościel wymieniana 3 razy na tydzień.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania (bufet) 07.30-10 i obiadokolacje (bufet) 19.30-21.30.

KRAJ - ALBANIA

Położona na styku Morza Jońskiego i Adriatyku staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia regionalna to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swej przyrody - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijające się państwo, pełne kontrastów i zaskakujących sprzeczności, posiada jednak wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku. Albania bije w ostatnich latach rekordy popularności wśród wakacyjnych destynacji, jest oceniana jako kraj piękny i bardzo gościnny.

REGION - DURRES

Durres to jedno z najstarszych miast w Albanii, leżące u wybrzeża Adriatyku. Turystów przyciąga przede wszystkim szerokimi, piaszczystymi plażami, licznymi zabytkami, a także malowniczą dzielnicą portową. Durres to najchętniej wybierany kurort na wybrzeżu albańskim, stanowiący idealną propozycję dla osób uwielbiających szerokie, piaszczyste plaże i klimat nadmorskich kurortów. Znajdujące się tu Muzeum Archeologiczne, ruiny Amfiteatru i Starego Rynku oraz Łaźni Rzymskich zachęcają do zgłębienia tajników albańskiej kultury. Durres to również świetna baza wypadowa do zwiedzania pięknej Albanii i pobliskiej Macedonii.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Berat - miasto "tysiąca okien", orientacyjna cena w 2018 roku - 35 € Durres i fabryka koniaku Skenderbeu, orientacyjna cena w 2018 roku - 20 € osoba dorosła, dziecko do 12 lat 10 € Jeep Safari- Góry Północnoalbańskie i wioska Theth, orientacyjna cena w 2018 roku - 70 € Macedonia, Jezioro Ochrydzkie, Klasztor Świętego Nauma oraz miasto Ochryda, orientacyjna cena w 2018 roku - 45 € osoba dorosła, dziecko 25€ Szkodra i Park Narodowy Theth, orientacyjna cena w 2018 roku - 40 € osoba dorosła, 20 € dziecko Tirana, Kruja, góra Dajti , orientacyjna cena w 2018 roku - 38 € osoba dorosła, 20 € dziecko do 12 lat Wlora, półwysep Karaburun, wyspa Sazan, orientacyjna cena w 2018 roku - 50 € osoba dorosła, 25 € dziecko do 12 lat

CENA ZAWIERA

• Przelot • 7 noclegów w hotelu Sun ***+ • opłaty lotniskowe • Transfer lotnisko-hotel-lotnisko w kraju docelowym • Bagaż podróżny w cenie • Wyżywienie według zakupionej oferty • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny według rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 30 000 €, NNW 3 000 €, NNW obowiązuje na 24 godziny przed wyjazdem (od chwili wyjścia z domu) do 24 godzin po przyjeździe (powrotu do domu) • Podatek VAT

CENA NIE ZAWIERA

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • Wycieczek fakultatywnych

WAŻNE

Więcej informacji o tym Etapie Promocji znajdziesz w regulaminie na stronie Organizatora

INFO DOTYCZĄCE PRZELOTU

- Bezpośredni przelot Katowice - Tirana - Katowice - Limit bagażowy 20 kg osoba - Zbiórka na lotnisku na 2h przed planowanym wylotem - Przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego lub paszportu - dokument musi być ważny minimum 3 miesięcy (od daty powrotu do Polski). - Dziecko, które nie podróżuje z obojgiem prawnych opiekunów musi posiadać upoważnienie podpisane przez nieobecnego opiekuna w formie notarialnej przetłumaczonej na jeżyk angielski (dziadkowie muszą mieć przy sobie upoważnienie od obojga rodziców). Warunkiem zwolnienia z posiadania pisemnej zgody drugiego rodzica/opiekuna prawnego jest posiadanie wyłącznej władzy rodzicielskiej (wymagany jest prawomocny wyrok Sądu Rodzinnego, przetłumaczony na j. angielski) lub śmierć drugiego rodzica/opiekuna prawnego (wymagany jest akt zgonu w j. angielskim).

WAŻNE INFORMACJE

Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego. Informacja dla podróżujących do Albanii z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie Albanii, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)


Opis hotelu HOTEL SUN według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

KATEGORIA

***+

REGION

DURRES/ALBANIA

PROMOCJA FIRST MINUTE 2017

- Zaliczka 100 zł płatna w momencie rezerwacji, dopłata do 29% wartości imprezy do 28.02.2017 a dopłata do całości na 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - Bezkosztowa możliwość wielokrotnej zmiany rezerwacji do 20 dni przed wyjazdem - GRATIS - "W grupie raźniej" - specjalny RABAT dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis

REKOMENDACJA - Maciej (Rezydent REGO-BIS 2016)

Polecam hotel SUN gdyż - jest to nowy butikowy hotel - położony zaledwie 50 metrów od szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi leżakami dla gości hotelowych - komfortowe pokoje są wyposażone w bezpłatną klimatyzację, lodówkę i balkon

PRZELOT

- Bezpośredni przelot Katowice - Tirana - Transfer z lotniska w Tiranie do hotelu ok. 30 km. - Limit bagażowy 20 kg osoba - Zbiórka 2h przed planowanym wylotem w Terminalu B, II piętro na stanowisku odpraw biur podróży. - Przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego min 6 miesięcy - EXTRA LEG ROOM - miejsca w rzędach 1-3 w samolocie (większa przestrzen na nogi - usługa dot. tylko osób dorosłych !) - dodatkowo płatne - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFI, dzięki której będą Państwo mieli dostęp do multimediów na swoim urządzeniu mobilnym. - Lot poza strefę Unii Europejskiej - ceny w strefie wolnocłowej na alkohol wysokoprocentowy tańsze nawet o 60% !

POŁOŻENIE

W drugim co do wielkości mieście Albanii, turystycznym kurorcie Durres, oddalony ok. 5 km od centrum handlowego z bazarem typowym dla tej kultury, pełnego kafejek, sklepów i straganów. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy i restauracje. Dystans do stolicy państwa, Tirany to ok. 30 minut jazdy.

WYPOSAŻENIE

Sześciopiętrowy hotel o standardzie 3* plus, należący do renomowanej sieci Harmonia Hotels. Do dyspozycji gości recepcja 24h, winda, lobby bar, restauracja, punkt wymiany walut, sejf boxy (dodatkowo płatne), miejsce parkingowe przed hotelem, bezpłatny Internet WI-FI w lobby.

POKOJE

Hotel posiada 50 pokoi dwuosobowych (dostępne pokoje z pojedynczymi łóżkami oraz małżeńskimi). Pokoje wyposażone są w TV SAT, balkon (krzesła i stolik), lodówkę, łazienka z prysznicem lub wanną oraz suszarką do włosów, bezpłatną klimatyzacją i WC. Pokoje sprzątane codziennie oraz wymiana ręczników, pościel wymieniana 3 razy na tydzień. Zakwaterowanie od godziny 14.00, wykwaterowanie 11.00.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania (bufet) 07.30-10.00 i obiadokolacje (bufet) 19.30-21.30. All Inclusive - Śniadanie 07.30-10.00 w formie bufetu, obiad (12.30-14.00) w formie bufetu, kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu. Przekąski 16.00-17.00. W godzianach 10.00-22.00 nielimitowane napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, woda, soki owocowe) oraz napoje alkoholowe (piwo, wino białe, czerwone, rakija, brandy).

PLAŻA

Szeroka (ok. 40 m) piaszczysta w pełni zagospodarowana z łagodnym zejściem do Morza, leżąca ok. 50 metrów od hotelu (serwis plażowy w cenie wyjazdu, ograniczona ilość - 2 leżaki i parasol na pokój).

ALBANIA

Położona w sercu basenu Morza Środziemnego staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijające sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

DURRES

To jedno z najstarszych miast w Albanii, leżące u wybrzeży Adriatyku. Turystów przyciąga przede wszystkim szerokimi, piaszczystymi plażami, rzymskimi zabytkami, a także malowniczą dzielnicą portową. Durres to najchętniej wybierany kurort na wybrzeżu albańskim, stanowiący idealną propozycję dla osób znudzonych typowymi wakacyjnymi kierunkami. Znajdujące się tu Muzeum Archeologiczne, ruiny Amfiteatru i Starego Rynku oraz Łaźni Rzymskich zachęcają do zgłębienia tajników albańskiej kultury.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

• Tirana + Kruja - 30€/os. w cenie wejście do zamku w Kruji oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Durres + Fabryka Koniaku - 20€/os. w cenie wejście do fabryki Skenderbeu, zwiedzanie i degustacja alkoholi połączona z poczęstunkiem, zestawy słuchawkowe Guide Tour • Berat - 30€/os. w cenie wejście do muzeum Onufri oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Pogradec-Saint Naum-Ohrid - 45€/os. w cenie zestawy słuchawkowe Guide Tour • Apollonia-Vlora-Orikum - 35€/os. w cenie wejście do zabytkowej strefy Apollonia oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Shkodra-Lezhe - 30€/os. w cenie wejście do zamku Rosafa oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem Katowice - Tirana - Katowice • Opłaty lotniskowe 150 zł • 7 lub 14 noclegów w hotelu SUN ***+ • Wyżywienie według zakupionej oferty • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko • Opieke rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • opłaty na fundusz gwarancyjny wegług rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Wycieczek fakultatywnych



Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA ALBAŃSKA

***+

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3+

Położenie

*    5 km od centrum Durres, w pobliżu znajdują się sklepy i restauracje.

Plaża

*    Publiczna, ok 50 m od hotelu; leżaki i parasole na plaży są bezpłatne.

Zakwaterowanie

*    50 pokoi *    Typy pokoi: 20 pokoi typu twin, 30 pokoi z podwójnym łóżkiem. *    Wyposażenie: indywidualna klimatyzacja, telewizor, telefon, mini bar.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania (7:30-10:00), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:30-21:00), drobne popołudniowe przekąski (16:00-17:00), lokalne napoje alkoholowe (piwo i wino, lokalny koniak) oraz bezalkoholowe w godz. 10:00-22:00; godziny posiłków mogą nieznacznie ulec zmianie.

Pozostałe udogodnienia

*    Lobby, winda, możliwość wymiany waluty, parking (bezpłatny dla Gości hotelu), sejfy w recepcji (odpłatnie); łącze internetowe Wi-Fi (bezpłatnie).

Naszym zdaniem

*    Zupełnie nowy hotel, który co prawda nie oferuje basenu zewnętrznego, ale posiada doskonałą lokalizację blisko plaży, gdzie na Gości czekają bezpłatne leżaki i parasole. Na uwagę zasługuje dobry standard zakwaterowania oraz doskonała lokalizacja w pobliżu centrum Durres.

Strona internetowa

*    www.harmonia-hotels.com


Opis hotelu HOTEL SUN według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

KATEGORIA

***+

REGION

DURRES/ALBANIA

PROMOCJA FIRST MINUTE 2017

- Zaliczka 100 zł płatna w momencie rezerwacji, dopłata do 29% wartości imprezy do 28.02.2017 a dopłata do całości na 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - Bezkosztowa możliwość wielokrotnej zmiany rezerwacji do 20 dni przed wyjazdem - GRATIS - "W grupie raźniej" - specjalny RABAT dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis

REKOMENDACJA - Maciej (Rezydent REGO-BIS 2016)

Polecam hotel SUN gdyż - jest to nowy butikowy hotel - położony zaledwie 50 metrów od szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi leżakami dla gości hotelowych - komfortowe pokoje są wyposażone w bezpłatną klimatyzację, lodówkę i balkon

PRZELOT

- Bezpośredni przelot Katowice - Tirana - Transfer z lotniska w Tiranie do hotelu ok. 30 km. - Limit bagażowy 20 kg osoba - Zbiórka 2h przed planowanym wylotem w Terminalu B, II piętro na stanowisku odpraw biur podróży. - Przelot realizowany na podstawienie ważnego dowodu osobistego min 6 miesięcy - EXTRA LEG ROOM - miejsca w rzędach 1-3 w samolocie (większa przestrzen na nogi - usługa dot. tylko osób dorosłych !) - dodatkowo płatne - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFI, dzięki której będą Państwo mieli dostęp do multimediów na swoim urządzeniu mobilnym. - Lot poza strefę Unii Europejskiej - ceny w strefie wolnocłowej na alkohol wysokoprocentowy tańsze nawet o 60% !

POŁOŻENIE

W drugim co do wielkości mieście Albanii, turystycznym kurorcie Durres, oddalony ok. 5 km od centrum handlowego z bazarem typowym dla tej kultury, pełnego kafejek, sklepów i straganów. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy i restauracje. Dystans do stolicy państwa, Tirany to ok. 30 minut jazdy.

WYPOSAŻENIE

Sześciopiętrowy hotel o standardzie 3* plus, należący do renomowanej sieci Harmonia Hotels. Do dyspozycji gości recepcja 24h, winda, lobby bar, restauracja, punkt wymiany walut, sejf boxy (dodatkowo płatne), miejsce parkingowe przed hotelem, bezpłatny Internet WI-FI w lobby.

POKOJE

Hotel posiada 50 pokoi dwuosobowych (dostępne pokoje z pojedynczymi łóżkami oraz małżeńskimi). Pokoje wyposażone są w TV SAT, balkon (krzesła i stolik), lodówkę, łazienka z prysznicem lub wanną oraz suszarką do włosów, bezpłatną klimatyzacją i WC. Pokoje sprzątane codziennie oraz wymiana ręczników, pościel wymieniana 3 razy na tydzień. Zakwaterowanie od godziny 14.00, wykwaterowanie 11.00.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania (bufet) 07.30-10.00 i obiadokolacje (bufet) 19.30-21.30. All Inclusive - Śniadanie 07.30-10.00 w formie bufetu, obiad (12.30-14.00) w formie bufetu, kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu. Przekąski 16.00-17.00. W godzianach 10.00-22.00 nielimitowane napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, woda, soki owocowe) oraz napoje alkoholowe (piwo, wino białe, czerwone, rakija, brandy).

PLAŻA

Szeroka (ok. 40 m) piaszczysta w pełni zagospodarowana z łagodnym zejściem do Morza, leżąca ok. 50 metrów od hotelu (serwis plażowy w cenie wyjazdu, ograniczona ilość - 2 leżaki i parasol na pokój).

ALBANIA

Położona w sercu basenu Morza Środziemnego staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijające sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

DURRES

To jedno z najstarszych miast w Albanii, leżące u wybrzeży Adriatyku. Turystów przyciąga przede wszystkim szerokimi, piaszczystymi plażami, rzymskimi zabytkami, a także malowniczą dzielnicą portową. Durres to najchętniej wybierany kurort na wybrzeżu albańskim, stanowiący idealną propozycję dla osób znudzonych typowymi wakacyjnymi kierunkami. Znajdujące się tu Muzeum Archeologiczne, ruiny Amfiteatru i Starego Rynku oraz Łaźni Rzymskich zachęcają do zgłębienia tajników albańskiej kultury.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

• Tirana + Kruja - 30€/os. w cenie wejście do zamku w Kruji oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Durres + Fabryka Koniaku - 20€/os. w cenie wejście do fabryki Skenderbeu, zwiedzanie i degustacja alkoholi połączona z poczęstunkiem, zestawy słuchawkowe Guide Tour • Berat - 30€/os. w cenie wejście do muzeum Onufri oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Pogradec-Saint Naum-Ohrid - 45€/os. w cenie zestawy słuchawkowe Guide Tour • Apollonia-Vlora-Orikum - 35€/os. w cenie wejście do zabytkowej strefy Apollonia oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour • Shkodra-Lezhe - 30€/os. w cenie wejście do zamku Rosafa oraz zestawy słuchawkowe Guide Tour

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem Katowice - Tirana - Katowice • Opłaty lotniskowe 150 zł • 7 lub 14 noclegów w hotelu SUN ***+ • Wyżywienie według zakupionej oferty • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko • Opieke rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • opłaty na fundusz gwarancyjny wegług rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Wycieczek fakultatywnych



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Opinie o Hotelu HOTEL SUN

HOTEL SUN - możliwości zakwaterowania:

pokój 2 osobowy (promo1) dbl promo1
pokój 2-osobowy dbl
pokój 2-osobowy dbl+dostawka
pokój 2-osobowy (promo1) dbl (promo 1)
pokój 2-osobowy/w stronę morza dbs
pokój 2-osobowy/w stronę morza dbs+dostawka

HOTEL SUN - Możliwości wyżywienia:


HOTEL SUN - miasta wylotu:


HOTEL SUN - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel HOTEL SUN? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00