cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
  • Hotel Marina, Albania
1 / 22
Ocena
hotelu:
1.7 / 5

Hotel Marina
star 3

Albania
Ocena hotelu Marina:
1.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Marina:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    2.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    1.0

Hotel Marina w ofercie Biura podróży:

Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Najważniejsze cechy hotelu

Super cena Basen Bezpośrednio przy plaży

Jednym zdaniem

Kamerlany hotel przy plaży, z basenemi w tej cenie - ta oferta jest naprawdę wyjątkowa. 

Opis miejscowości

Durres jest drugim co do wielkości miastem Albanii ulokowanym na wybrzeżu Adriatyku, obecnie liczy około 170 tysięcy mieszkańców, znane jest przede wszystkim z dużego portu oraz stoczni. Jest to jedno z najstarszych miast tego regionu, a nawet całej Europy - zostało założone w VII w p.n.e. Na południe od centrum i portu rozciąga się przeszło 20 km zatoka z piękną piaszczystą plażą - wzdłuż niej są zlokalizowane obiekty hotelowe i cała infrastruktura turystyczna. Polecamy wypad do centrum Durres, aby zobaczyć antyczne i weneckie zabytki, oraz zakosztować wielkomiejskiej bałkańskiej atmosfery.

Budynek

Kameralny, rodzinnie prowadzony hotel, zlokalizowany przy piaszczystej plaży Golem, ok. 10 km od centrum Durres. 

Pokoje

2- i 3-osobowe, wyposażone w łazienkę z prysznicem lub wanną, z suszarką do włosów i WC, TV SAT, klimatyzację, Wi-Fi , mini bar (zawartość dodatkowo płatna), balkon z krzesłami i stolikiem. 

Do dyspozycji gości

Basen (leżaki i parasole bezpłatnie), bar przy basenie, restauracja, bar, parking, Wi-Fi (bezpłatnie), sejf na recepcji, wymiana walut. 

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do wody, plaża hotelowa, sporty plażowe (dodatkowo płatne). parasole i leżaki (bezpłatnie).

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje, podawane w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa z elementami lokalnej kuchni albańskiej. 

Cena zawiera

zakwaterowanie wg oferty * wyżywienie wg oferty * klimatyzację * ubezpieczenie KL, NNW + bagaż+choroby przewlekłe  * opieka rezydenta * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opiekę pilota przewozowego * w opcji samolotem - opłaty lotniskowe oraz transfer lotnisko - hotel - lotnisko.

Dopłaty

Opcjonalnie: napoje do obiadokolacji Obligatoryjnie: taksa miejska 0,5 EUR/os./dzień (płatne na miejscu)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Regobis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

***+

REGION

DURRES/ALBANIA

WCZEŚNIEJ = TANIEJ 2018

- Rabaty do 25 % - Zaliczka 29% wartości rezerwacji, dopłata do całości na 35 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności Ceny - GRATIS - Bez kosztowa Zmiana Rezerwacji do 25 dni przed wyjazdem - MINI GRUPKA 5 x 5 rezerwacji - 25% Rabatu dla lidera grupy - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis - Gwarancja Słonecznego Spokoju w Cenie 100 PLN

NASZYM ZDANIEM

To kameralny obiekt polecany szczególnie dla osób nastawionych na relaks i odpoczynek. Hotel leży tuż przy piaszczystej plaży, na której przygotowany jest dla gości bezpłatny serwis plażowy (leżaki i parasol). Dzięki opcji All inclusive można np. wypić popołudniową kawę na hotelowym tarasie ze świetnym widokiem na morze.

REKOMENDACJA - Maciej (Rezydent REGO-BIS 2017)

Polecam hotel Marina gdyż - jest to idealny hotel dla osób ceniących sobie spokój i pobyt w kameralnej atmosferze - słynie on ze smacznej kuchni, specjalnością kuchnii są Owoce Morza - hotel leży tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnymi leżakami

ATUTY

- bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym - 2 leaki i parasol - pokoje z widokiem na morze, bezpłatną klimatyzacją, balkonem i lodówką

PRZELOT

- Bezpośredni przelot Katowice - Tirana lub Warszawa - Tirana - Transfer z lotniska w Tiranie do hotelu ok. 30 km. - Limit bagażowy 20 kg osoba - Zbiórka 2h przed planowanym wylotem w Terminalu B, II piętro na stanowisku odpraw biur podróży. - Przelot realizowany na podstawienie dowodu osobistego ważnego minimum 3 miesiące od daty powrotu do Polski - Samolot wyposażony w bezprzewodową sieć AirFI, dzięki której będą Państwo mieli dostęp do multimediów na swoim urządzeniu mobilnym. - Lot poza strefę Unii Europejskiej - ceny w strefie wolnocłowej na alkohol wysokoprocentowy tańsze nawet o 60% !

POŁOŻENIE

W drugim co do wielkości mieście Albanii, turystycznym kurorcie Durres, w jego piękniejszej części zwanej Golem. Hotel położony jest tuż przy piaszczystej plaży na brzegu Adriatyku, przy promenadzie, po której wieczorami spacerują setki turystów. Dystans do stolicy państwa, Tirany to ok. 30 minut jazdy. Przystanek autobusowy oddalony o ok. 60 m (bilet na autobus ok. 0,5 EUR, taxi - ok. 10 EUR). Należy wziąć pod uwagę fakt, że w tej części Albanii zdarzają się tymczasowe braki w dostawie prądu.

WYPOSAŻENIE

Trzy piętrowy hotel o standardzie 3*, do dyspozycji gości lobby z bezpłatnym internetem WI-FI, basen ok. 85m2, restauracja, recepcja, miejsce wymiany walut, miejsce parkingowe przed hotelem. Sejf boxy dostępne na recepcji.

POKOJE

Zakwaterowanie 14.00 - Wykwaterowanie 11.00. Hotel posiada pokoje 22 pokoje 2,3 osobowe z TV i balkonem (krzesła i stolik), lodówką, bezpłatną klimatyzacją, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarką do włosów i WC. Wszystkie pokoje posiadają boczny bądź frontalny widok na morze. Pokoje sprzątane codzinnie, ręczniki i pościel wymieniane 3 razy na tydzień.

WYŻYWIENIE

All Inclusive - śniadanie w formie bufetu (07.30-09.30), obiad w formie bufetu (12.30-14.00), kolacja w formie bufetu (19.00-21.00). Nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych w tym kawa, herbata, woda, soki oraz alkoholowych w tym wino, piwo oraz rakija, koniak (10.00-22.00).

CENY W RESTAURACJI HOTELOWEJ

Woda 1l - 0,7€, Butelka wina od 5€, Cola / Fanta 1,5€, Kawa 0,7€, Piwo 0,2l - 1,5€, Piwo 0,4l - 2,5€.

PLAŻA

Zwana Plażą Golem, szeroka (ok. 40 m) w pełni zagospodarowana, leżąca tuż przed hotelem, piaszczysta, miejscami żwirkowa z łagodnym zejściem do morza (serwis plażowy w cenie wyjazdu, ograniczona ilość 2 leżaki i parasol na pokój).

ALBANIA

Położona na styku Morza Jońskiego i Adriatyku- staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pięknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijające się państwo, pełne kontrastów i zaskakujących sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku. Albania bije w ostatnich latach rekordy popularności, jest oceniana jako kraj piękny i bardzo gościnny.

DURRES

To jedno z najstarszych miast w Albanii, leżące u wybrzeża Adriatyku. Turystów przyciąga przede wszystkim szerokimi, piaszczystymi plażami, licznymi zabytkami, a także malowniczą dzielnicą portową. Durres to najchętniej wybierany kurort na wybrzeżu albańskim, stanowiący idealną propozycję dla osób uwielbiających szerokie, piaszczyste plaże i klimat nadmorskich kurortów. Znajdujące się tu Muzeum Archeologiczne, ruiny Amfiteatru i Starego Rynku oraz Łaźni Rzymskich zachęcają do zgłębienia tajników albańskiej kultury. Durres to również świetna baza wypadowa do zwiedzania pięknej Albanii i pobliskiej Macedonii.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

• Berat- miasto tysiąca okien, cena 35 euro • Durres i Fabryka koniaku Skenderbeu, cena 20 euro • Jeep Safari - Góry Północnoalbańskie i wioska Theth, cena 70 euro • Jeep Safari do Laguny Karavasta, cena 60 euro • Macedonia, Jezioro Ochrydzkie, Klasztor Świętego Nauma oraz miasto Ochryda, cena 45 euro • Szkodra i Park Narodowy Theth, cena 40 euro • Tirana, Kruja, góra Dajt, 38 euro • Wlora, półwysep Karaburun, wyspa Sazan, cena 50 euro • Wieczór albański, 35 euro Organizator zastrzega, że ceny wycieczek są orientacyjne. Dokładne ceny zostaną potwierdzone na spotkaniu z rezydentem !

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem Katowice/Warszawa - Tirana - Katowice/Warszawa • Opłaty lotniskowe • 7 noclegów w hotelu Marina ***+ • Wyżywienie według zakupionej oferty • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko • Opiekę rezydenta podczas pobytu • Opłatę na fundusz gwarancyjny wegług rozporządzenia Ministerstwa Finansów (15 zł / os.) - automatycznie doliczane do rezerwacji • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Taksy klimatycznej + Opłaty meldunkowej 10 €/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt u rezydenta • Wycieczek fakultatywnych

PODRÓŻ Z DZIEĆMI PONIŻEJ 18 LAT

W przypadku podróży z dzieckiem do 18 roku życia tylko z jednym z rodziców/opiekunów prawnych może być wymagana pisemna zgoda drugiego rodzica/opiekuna prawnego na przekroczenie granicy kraju (w formie notarialnej, przetłumaczona na j. angielski). Warunkiem zwolnienia z posiadania pisemnej zgody drugiego rodzica/opiekuna prawnego jest posiadanie wyłącznej władzy rodzicielskiej (wymagany jest prawomocny wyrok Sądu Rodzinnego, przetłumaczony na j. angielski) lub śmierć drugiego rodzica/opiekuna prawnego (wymagany jest akt zgonu w j. angielskim).


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Net Holiday

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***+

Region

Albania/Durres

Strefa

Relax, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Durres - hotelowa dzielnica / w pobliżu liczne restauracje, sklepy, kawiarnie, puby, ok. 11 km od portu, ok. 11,5 km od starego miasta i amfiteatru Tirana - ok. 38 km / stolica Albanii przystanek komunikacji lokalnej - ok. 200 m (bilet ok. 0,5 EUR) lotnisko - ok. 40 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, długa i szeroka z łagodnym zejściem do morza, bezpłatne leżaki i parasol dla Klientów

Hotel

trzygwiazdkowy o podwyższonym standardzie, kameralny, położony w części Golem, trzypiętrowy, część z widokiem na morze za niewielka dopłatą, pozostałe z bocznym widokiem na morze

Udogodnienia

całodobowa recepcja z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, parking, sejf (płatny ok. 3 EUR/dzień)

Internet

bezpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych oraz pokojach

Pokoje

standardowe 2 os., z możliwością 1 lub 2 dostawek, łazienka z wanna lub prysznicem, WC, klimatyzacja, suszarka do włosów, TV SAT z płaskim ekranem, lodówka, telefon, bezpłatne Wi-Fi, balkon, meble balkonowe (2 krzesła, stolik), pokoje z widokiem na morze za niewielką dopłatą lub bocznym widokiem na morze

Restauracje i bary

restauracja główna lobby bar / main bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen z tarasem słonecznym z leżakami i parasolami, boisko do koszykówki, boisko do mini piłki nożnej

Płatne

wypożyczalnia sprzętów wodnych za opłatą

Dla dzieci

wydzielony brodzik

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-15.00 obiad w restauracji głównej w formie bufetu - wybór dań mięsnych oraz rybnych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe/czerwone, napoje bezalkoholowe 19.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej - potrawy kuchni śródziemnomorskiej i europejskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe/czerwone, napoje bezalkoholowe 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, czerwone, albańskie brandy/koniak Szczegółowe informacje dotyczące programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.marinahotel.al

Nasza ocena

Pokój ***+ Położenie **** Wyżywienie ***+ Sport\ Rozrywka ***+

Atuty

- bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży, bezpłatny serwis plażowy - położony w spokojnej i cichej okolicy - komfortowe, funkcjonalnie urządzone pokoje - bezpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych oraz pokojach

Durres i fabryka brandy

Durres to jedno z najstarszych miast Albanii i zarazem główny kurort turystyczny kraju zlokalizowany nad Morzem Adriatyckim. W programie wycieczki zwiedzanie klimatycznego centrum miasta z pozostałościami rzymskiego amfiteatru oraz Muzeum Archeologicznym, Wieżą Wenecką, spacer nadmorską promenadą. Głównym punktem programu będzie odwiedzenie jednej z największej destylarni brandy w Albanii, która działa od 1993 roku, w której produkuje się słynną brandy Skanderbeg (czas wolny na degustację i zakupy). Cena ok. 25 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 12 EUR/os. (wycieczka półdniowa, cena nie zawiera biletów wstępu)

Kruja - Lezhe - Kepi Rodonit

Kruja to czarujące, małe miasteczko z bogatą historią sięgającą III w. p.n.e. Jedną z głównych atrakcji miejscowości jest Stary Bazar z lokalnym rękodziełem oraz pamiątkami. Dzieje miasteczka łączą się z historią Georga Kastriota Skanderbega. Jest on bohaterem narodowym Albanii. W programie zwiedzanie Muzeum Skanderberg'a oraz Muzeum Etnograficznego, następnie Zamek Skanderbega, który w czasach średniowiecznych był głównym punktem oporu przeciwko osmańskim najeźdźcom. Przerwa na obiad (we własnym zakresie), następnie kierujemy się na malowniczy, skalisty cypel Kepi Rodonit gdzie również znajdują się pozostałości zamku wzniesionego przez najsłynniejszego albańskiego bohatera. Cena ok. 35 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 17 EUR/os. (cena nie zawiera biletów wstępu)

Tirana

Stolica Albanii od 1920 roku. Podczas wycieczki będzie można zobaczyć plac Skanderbega, słynną Wieżę Zegarową, meczet Ethem Bey, Piramidę Hoxha, Narodowe Muzeum Historii oraz Narodową Galerię Sztuki. Następnie zwiedzanie Zamku w Petreli, którego początki sięgają VI w. n.e. Po krótkiej przerwie wyjazd najdłuższą kolejką linową w kraju na górę Dajti znajdującą się w Parku Narodowym Dajti, skąd roztacza się wspaniała panorama na okolicę (bilet kolejką linową w cenie). Cena ok. 35 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 17 EUR/os. (cena nie zawiera biletów wstępu)

Tirana nocą

Okazja do zasmakowania nocnego życia w stolicy Albanii - Tirany, wizyta w tzw. "zakazanym mieście", gdzie obok znanych butików, salonów jubilerskich, barów oraz pubów, można znaleźć wille dawnych liderów komunizmu. Podczas wycieczki wejście do jednego z najlepszych klubu z muzyką na żywo (1 drink w cenie). Cena ok. 20 EUR/os. (cena nie zawiera biletów wstępu)

Lushnja - Berat - Ardenica

Przejazd do miejscowości Lushnja, położonej w środkowej Albanii, które w 1920 r. przez krótką chwilę pełniło funkcję stolicy kraju. Zwiedzenie muzeum Congress of Lushinja, związanego z tamtym epizodem. Następnie w drodze do Berat odwiedziny w winnicy Cobo's, gdzie można spróbować 4 rodzajów albańskiego wina. Głównym punktem programu jest Berat, nazywany "miastem muzeum" lub "miastem tysiąca okien". Usytuowany na stokach wzgórz jest jednym z najbardziej malowniczych miast w Albanii. Wizyta w położonej na wzgórzu fortecy w obrębie której znajduje się Katedra św. Nicholasa oraz Muzeum Onufri - najwspanialszego malarza ikon w Albanii. W drodze powrotnej zwiedzanie klasztoru Ardenica w którym można podziwiać doskonale zachowane freski. Cena ok. 40 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 20 EUR/os. (cena nie zawiera biletów wstępu)

Apollonia - Vlora

Wizyta w antycznym mieście Apollonia, którego historia sięga VI w. p.n.e., zwiedzanie ruin pamiętających czasy starożytnych Greków oraz muzeum i kościoła św. Marii. Kolejnym punktem programu jest miasteczko Vlora, leżące na styku Morza Adriatyckiego oraz Jońskiego, którego najbardziej charakterystycznym elementem jest Meczet Muradie wzniesiony w 1452 roku. Następnie przejazd do Otrium oraz Parku Narodowego Llogara. Przerwa na spróbowanie tradycyjnego dania albańskiego- grillowanej jagnięciny (obiad w cenie). W Dermi czas wolny na wypoczynek i kąpiel w krystalicznych wodach morza Jońskiego. Podczas powrotu wzdłuż albańskiego wybrzeża postoje w punktach widokowych w celu zrobienia pamiątkowych zdjęć. Cena ok. 55 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 30 EUR/os. (cena nie zawiera biletów wstępu)

Macedonia - Jezioro Ochrydzkie

Całodniowa wycieczka nad Jezioro Ochrydzkie leżące na granicy Albanii i Macedonii. Wizyta w mieście Ochryd, wpisanym na listę UNESCO, malowniczo położonym nad brzegiem jeziora, u stóp gór Galiczica. Zwiedzanie miasta związanego z działalnością św. Klementa i św. Nauma - ucznia Cyryla i Metodego, który pozostawił po sobie ochrydzką szkołę piśmienniczą - jeden z największych ośrodków kultury słowiańskiej tamtych czasów. Następnie wizyta w miasteczku Struga i czas wolny. Kolejnym punktem programu jest klasztor św. Nauma wzniesiony w 905 r n.e. na południowym brzegu jeziora Ochrydzkiego, mieszczący grób świętego. Czas wolny na obiad (we własnym zakresie) oraz zakup pamiątek. Cena ok. 50 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 25 EUR/os. (cena nie zawiera biletów wstępu, opłaty za obiad, wymagany ważny dowód lub paszport)

Wieczór albański

Tradycyjny albański wieczór z gorącymi bałkańskimi rytmami, urozmaicony występami albańskich tancerzy. Jest to świetna okazja aby spróbować lokalnej śródziemnomorskiej kuchni oraz domowego wina lub raki. Cena 35 EUR/os., dzieci do 12 lat ok. 17 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych, z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Marina
Filmy hotelu Marina:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Marina!
https://youtu.be/lV1po4MWxh0

Opinie o Hotelu Marina

1.7
zdecydowanie odradzam

wyjazd nie udany, hotel ma według biura podróży 3,5 gwiazdki, ja oceniam na 1. Do hotelu nie podjedzie autokar bo nie ma jak. trzeba iść 10 minut. Jest piętrowy ale ma windy więc rodziny z wózkiem albo niepełnosprawni mają problem. Jedzenie bardzo słabe, śniadanie codziennie takie same, na obiad potrawy smakujące dokładnie tak samo niezależnie od tego co się weźmie a nie bardzo wiadomo co się bierze bo nic nie jest opisane (alergicy, wegetarianie itp muszą dopytywać). Normą są obrusy z poprzedniego dnia umazane tym co było na kolację, bardzo często talerze są brudne, sztućce często trzeba sobie organizować z innego stolika. Z wyjątkiem pani za barem kelnerzy wyglądają jakby byli to za karę, często stoją sobie , wyciągają z kieszeni pieniądze i liczą je sobie (popisują się czy co?). Z jedzeniem nie można sobie wyjść na zewnętrzną część restauracji bo jest przeznaczona dla gości z zewnątrz (pewnie nie chcą żeby zobaczyli co jemy bo by uciekli). Basen, fajny, sprzątany codziennie ale może sobie na niego przyjść każdy! codziennie były osoby z zewnątrz i bez pytania korzystały z dmuchańców, piłek nawet z kapelusza jednej dziewczyny! Tylko raz obsługa zwróciła na to uwagę. Kąpali się nawet z kilku miesięcznym dzieckiem bez żadnego pampersa - czekałem tylko aż zostawi nam brązową niespodziankę. Hotel blisko plaży z darmowymi 2 leżakami i parasolem - nawet mają numer pokoju ale trzeba przepędzać miejscowych, którzy mają to gdzieś. Trzeba też uważać na pobite butelki i inne śmieci. Morze przyjemne, ciepłe, plaża piaszczysta. Pokój codziennie był porządnie sprzątany, panie sympatyczne, jeżeli ktoś jest przyzwyczajony, że zostawi dla room service pieniążki np na łóżku to panie nie wezmą, trzeba przekazać je osobiście. W naszej łazience był prysznic ale zasłonka starczała tylko do połowy więc trzeba było zdecydować co się chce ochlapać. Słaby papier toaletowy ale był za to bidet. W oknach żaluzje antywłamaniowe co w nocy pozwalało przetrwać zewnętrzne hałasy - hotel jest tuż przy deptaku, który ożywał wieczorem i hałasował do około 1 w nocy. Atutem jest pogoda i ceny w sklepach. Zakup 4 piw, coca-coli, 2 wód, 3 lodów to wydatek ok 12 PLN (biorąc pod uwagę przeliczenie lokalnej waluty Lek na EUR i dopiero na PLN to uważam, że jest tanio), pizza w restauracji 10-15 PLN - pamiętajcie, że to jest miejscowość czysto turystyczna. Albania jest bardzo ładna, fantastyczne widoki ale niestety wszystko jest zaśmiecone, brudne i śmierdzące. Byliśmy w Durres ("cudowna" podróż autobusem bez kilku szyb w ponad 50 stopniowym upale) i to jest dopiero dramat. Na plaży śmieci jakby przyjechały ciężarówki i je wyrzuciły, obok kanał odprowadzający śmierdzące ścieki prosto do morza, smród był nie do wytrzymania. Podsumowując nikomu nie polecam pobytu w tym hotelu. Żeby nie było, jest to nasz 11 pobyt za granicą i nigdzie nie było tak źle.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.7
1.7
zdecydowanie odradzam

wyjazd nie udany, hotel ma według biura podróży 3,5 gwiazdki, ja oceniam na 1. Do hotelu nie podjedzie autokar bo nie ma jak. trzeba iść 10 minut. Jest piętrowy ale ma windy więc rodziny z wózkiem albo niepełnosprawni mają problem. Jedzenie bardzo słabe, śniadanie codziennie takie same, na obiad potrawy smakujące dokładnie tak samo niezależnie od tego co się weźmie a nie bardzo wiadomo co się bierze bo nic nie jest opisane (alergicy, wegetarianie itp muszą dopytywać). Normą są obrusy z poprzedniego dnia umazane tym co było na kolację, bardzo często talerze są brudne, sztućce często trzeba sobie organizować z innego stolika. Z wyjątkiem pani za barem kelnerzy wyglądają jakby byli to za karę, często stoją sobie , wyciągają z kieszeni pieniądze i liczą je sobie (popisują się czy co?). Z jedzeniem nie można sobie wyjść na zewnętrzną część restauracji bo jest przeznaczona dla gości z zewnątrz (pewnie nie chcą żeby zobaczyli co jemy bo by uciekli). Basen, fajny, sprzątany codziennie ale może sobie na niego przyjść każdy! codziennie były osoby z zewnątrz i bez pytania korzystały z dmuchańców, piłek nawet z kapelusza jednej dziewczyny! Tylko raz obsługa zwróciła na to uwagę. Kąpali się nawet z kilku miesięcznym dzieckiem bez żadnego pampersa - czekałem tylko aż zostawi nam brązową niespodziankę. Hotel blisko plaży z darmowymi 2 leżakami i parasolem - nawet mają numer pokoju ale trzeba przepędzać miejscowych, którzy mają to gdzieś. Trzeba też uważać na pobite butelki i inne śmieci. Morze przyjemne, ciepłe, plaża piaszczysta. Pokój codziennie był porządnie sprzątany, panie sympatyczne, jeżeli ktoś jest przyzwyczajony, że zostawi dla room service pieniążki np na łóżku to panie nie wezmą, trzeba przekazać je osobiście. W naszej łazience był prysznic ale zasłonka starczała tylko do połowy więc trzeba było zdecydować co się chce ochlapać. Słaby papier toaletowy ale był za to bidet. W oknach żaluzje antywłamaniowe co w nocy pozwalało przetrwać zewnętrzne hałasy - hotel jest tuż przy deptaku, który ożywał wieczorem i hałasował do około 1 w nocy. Atutem jest pogoda i ceny w sklepach. Zakup 4 piw, coca-coli, 2 wód, 3 lodów to wydatek ok 12 PLN (biorąc pod uwagę przeliczenie lokalnej waluty Lek na EUR i dopiero na PLN to uważam, że jest tanio), pizza w restauracji 10-15 PLN - pamiętajcie, że to jest miejscowość czysto turystyczna. Albania jest bardzo ładna, fantastyczne widoki ale niestety wszystko jest zaśmiecone, brudne i śmierdzące. Byliśmy w Durres ("cudowna" podróż autobusem bez kilku szyb w ponad 50 stopniowym upale) i to jest dopiero dramat. Na plaży śmieci jakby przyjechały ciężarówki i je wyrzuciły, obok kanał odprowadzający śmierdzące ścieki prosto do morza, smród był nie do wytrzymania. Podsumowując nikomu nie polecam pobytu w tym hotelu. Żeby nie było, jest to nasz 11 pobyt za granicą i nigdzie nie było tak źle.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.7

Masz pytania o Hotel Marina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00