cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
  • Hotel Club Cala Romani, Majorka
1 / 13
Udogodnienia hotelu Club Cala Romani
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Club Cala Romani
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Club Cala Romani:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Cala Romani:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 maja 2019

Hotel Club Cala Romani w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

do centrum ok. 300 m. Między hotelami, plażami i centrum kursuje mini kolejka (za opłatą). Transfer z lotniska ok. 90–120 minut.

Plaża

do zatoki kąpielowej "Cala Domingo" idzie się ścieżką ok. 600 m lub wzdłuż ulicy ok. 900 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

504 apartamenty w 3 budynkach, 4–5 pięter, windy. Lobby z recepcją, salon z barem, taras z miejscami wypoczynkowymi, restauracja, mały supermarket. Na zewnątrz rozległy basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. Hotel nie udostępnia ręczników kąpielowych przy basenie. www.clubcalaromani.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (C1–3A): klimatyzacja, odpłatny sejf, telefon, TV sat., balkon. Wanna, prysznic, WC. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania. Z widokiem na basen (C2C). Wariant ekonomiczny (C2–3S): z wanną lub prysznicem, poza tym jak pokoje dwuosobowe C2A. Apartamenty Typu A1 (A2–4A): pokój dzienno-sypialny i oddzielna sypialnia, bez klimatyzacji. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.Z widokiem na ogród lub basen (A2-4C).

Sport

boccia, strzelanie z łuku, gimnastyka, boisko sportowe, mini futbol, 2 korty tenisowe, tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (4–12 lat). Dmuchany zamek, zjeżdżalnie (za opłatą). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty (na zapytanie), wysokie krzesełko w restauracji.

Rozrywka

urozmaicony program animacyjny prowadzony przez międzynarodowy zespół hotelowych animatorów. Wieczorne przedstawienia.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa i herbata w barze w godz. 10–24:00. Lody dla dzieci. Przekąski w godz. 10:30–22:30.

Dla dzieci

2–6 lat: pobyt gratis, 7–14 lat: zniżka procentowa, 15–17 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • rozległy ogród z dużymi basenami
  • wyremontowane pokoje dwuosobowe
  • bogata oferta sportowa i animacyjna
  • All inclusive w korzystnej cenie 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

Położenie

do centrum ok. 300 m. Między hotelami, plażami i centrum kursuje mini kolejka. Transfer z lotniska ok. 90-120 minut. Connected service w języku polskim.

Plaża

do zatoki kąpielowej "Cala Domingo" idzie się ścieżką ok. 600 m lub wzdłuż ulicy ok. 900 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

504 apartamenty w 3 budynkach 4-5 piętrowych, windy. Lobby z recepcją, salon z barem, taras z miejscami wypoczynkowymi, restauracja, mały supermarket. Na zewnątrz rozległy basen, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. Hotel nie udostępnia ręczników kąpielowych przy basenie. www.clubcalaromani.com

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (C1-3A): odpłatny sejf, telefon, TV sat. (na zapytanie, za opłatą), balkon. Wanna, prysznic, WC. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania. Pokoje dwuosobowe - wariant ekonomiczny (C2-3S). Apartamenty Typu A1 (A2-4A): pokój mieszkalno-sypialny i oddzielna sypialnia. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Apartamenty Typu A1 z super ceną dla dzieci (A2-4Y): pobyt gratis dla dzieci 2-14 lat.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicony program animacyjny prowadzony przez międzynarodowy zespół hotelowych animatorów. Wieczorne przedstawienia.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą.

Sport

boccia, strzelanie z łuku, gimnastyka, boisko sportowe, mini futbol, 2 utwardzone korty tenisowe, tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa i herbata w barze w godz. 10-24:00. Lody dla dzieci. Przekąski w godz. 10:30-22:30.

Wcześniej = taniej

do 31.01.16 20% zniżki dla wylotów w terminach: 6.05-20.07.16 oraz 24.08-29.10.16, 15% zniżki.dla wylotów w terminach: 21.07-23.08.16. 1.02-30.04.16 15% zniżki dla wylotów we wszystkich terminach. Nie obowiązuje z ofertą Dni Gratis.

Dni gratis

7=6, 14=11 w terminach: 8.05-22.06.16, 19.09-29.10.16.

Dla seniorów

Senior 60 Plus: 10% zniżki.

Dla singli

C1A=C2A w terminach: 8.05-31.05.16, 1.10-29.10.16.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis. Dla dzieci 7-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Dla dzieci 15-17 lat

zniżka procentowa.

Polecamy

  • rozległy ogród z dużymi basenami
  • bogata oferta sportowa i animacyjna
  • All inclusive w korzystnej cenie


7 islands

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Hiszpania/Majorka/Calas de Mallorca

Opinia 7islands

Hotel położony w spokojnej okolicy Calas de Mallorca, z formułą all inclusive. Polecany zarówno dla par jak i dla rodzin z dziećmi szukających zakwaterowania w spokojnej okolicy za przystępną cenę.

Położenie

Ok. 300 m od centrum miejscowości Calas de Mallorca, ok. 60 km od lotniska, ok. 150 m od najbliższych sklepów, barów, restauracji. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m do hotelu.

Plaża

Ok. 650 m od hotelu (plaża Cala Domingo), piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się z 3 czteropiętrowych budynków. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja z lobby, windy, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary, kawiarnia. Odpłatnie: sala konferencyjna, Internet Wi-Fi, kącik internetowy, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel posiada 504 pokoje z łazienką i toaletą oraz balkonem. Wszystkie pokoje posiadają telefon. Odpłatnie: sejf, telewizor (na zapytanie), suszarkę do włosów (na zapytanie). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady, kolacje. Pomiędzy posiłkami w godzinach 10:30-22:30 dostępne są przekąski. W godzinach 10:00-00:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: duży basen przedzielony na 3 części (leżaki i parasole bezpłatne), siatkówka, łucznictwo, piłka wodna, strzelectwo, bule, tenis ziemny, tenis stołowy, squash, wieczór z muzyką na żywo (raz w tygodniu). Odpłatnie: bilard, w szczycie sezonu organizowany jest program animacyjny dla dorosłych.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub, program animacyjny, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.clubcalaromani.com / tel.: 00 34 971 833 625

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Wezyr

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Majorka

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

Odnowiony w 2010 r Na terenie znajdują się 2 restauracje, 3 bary, 4 baseny, wypożyczalnia samochodów i motocykli, sala TV, pralnia (płatna), usługa concierge'a (płatna), windy. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. Dziecko do 6 lat pobyt gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

650 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w wentylator, telefon, mini lodówkę (bezpłatna), sejf (płatny), łazienkę (WC, wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w 3 budynkach: pokoje standardowe , apatamenty

Wyżywienie

2 restauracje, 2 bary All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodzik krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

aktywnie i animacyjnie

animacje, bilard, rzutki, tenis stołowy, boccia, siatkówka, boisko do piłki nożnej, kort tenisowy

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco: 5* - 2 €*/os/doba 4* - 1,5 €*/os/doba 3*, 2*, 1* - 1 €*/os/doba apartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/doba apartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/doba apartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba *do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VAT Dzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej. Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

Aktualizacja opisu

27.04.2017 15:16

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TOP Touristik

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo, chcielibyśmy poinformować, że klienci TOP Touristik, podczas pobytu na destynacjach, są obsługiwani przez anglojęzycznego lub niemieckojęzycznego przedstawiciela, dostępnego tylko i wyłącznie telefonicznie 24h/dobę.

W hotelach klienci znajdą foldery informacyjne o wycieczkach fakultatywnych itp. oraz nasz numer telefonu. Jeżeli klient chce zarezerwować wycieczkę, może do naszadzwonić, wtedy personel odwiedzi klienta w hotelu.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel idealny na rodzinne wakacje położony jest w miasteczku Calas de Mallorca, oddalony jest od plaży około 650 m. W promieniu kilku minut spacerem Goście znajdą sklepy, restauracje oraz bary. Z hotelu do lotniska w Palma de Mallorca jet około 65 km.

Adres

Hotel Cala Romani Club

Calle Sa Mola s / n. , 07689 Calas de Mallorca , Mallorca - Spain

Tel: +34 971 833 625

Web: www.clubcalaromani.com

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. W aneksie kuchennym możliwe jest przygotowanie drobnych posiłków. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Wyposażenie

Hotel wzniesiony został w roku 1988. Goście zakwaterowani są w 454 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pobudka na życzenie i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, golf i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje tenisa stołowego, darta, squasha i zajęcia gimnastyczne, jak również za dodatkową opłatą bilard. Program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

All Inclusive

Śniadanie, obiad i kolacja z reguły w formie bufetu oraz przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w otwartych barach dla klientów all inclusive (więcej informacji w recepcji).

Podatki – Baleary

Szanowni państwo przypominamy, iż na terenie Balearów (Majorka i wszystkie pozostałe wyspy) od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu i pobycie powyżej 12 godzin. Podatek dotyczy osób od 16 roku życia.

Hotel 5*/4* Superior - 2 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (1 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)

Hotel 4*/3* Superior – 1,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,75 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)

Hotel 1*-3* – 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)



Apartamenty wakacyjne (4 klucze) 2 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (1 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)

Apartamenty wakacyjne (3 klucze Superior) 1,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,75 Euro/osoba/noc 01.11-30.04)

Apartamenty wakacyjne (1-3 klucze) 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11-30.04)



Hotele wielskie/Finca 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)

Hostele, pensjonaty i kempingi 0,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,25 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)

Schroniska 0,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,25 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)

Statki wycieczkowe 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.).



Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:

- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 

- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 

Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.

Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.

W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.

Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.

W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*).

+ Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.

+ Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.

+ Norwegian (DY): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.

+ Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. + LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 

++ W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg.



*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.

Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.

Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:

www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf


Mapa Hotelu Club Cala Romani
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

Opinie o Hotelu Club Cala Romani

Club Cala Romani - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon widok na ogrod lub basen
Apartament lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon
Standardzimmer lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon widok na ogrod lub basen
Apartament lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon widok na ogrod lub basen
Apartament lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia lazienka prysznic WC balkon

Club Cala Romani - Możliwości wyżywienia:


Club Cala Romani - miasta wylotu:


Club Cala Romani - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Club Cala Romani? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00