cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
  • Hotel TRAKIA GARDEN, Słoneczny Brzeg
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel TRAKIA GARDEN
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu TRAKIA GARDEN:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu TRAKIA GARDEN:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel TRAKIA GARDEN w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Polozenie


• ok. 700 m od centrum Słonecznego Brzegu ze sklepami, barami i restauracjami


• ok. 250 m od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Plaza


• ok. 250 m od plaży


• piaszczysta


• hotel oddzielony od plaży ulicą

Wyposażenie


• recepcja
• taras
• parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

150

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• data otwarcia hotelu: 2003
• ostatni całkowity remont: 2006


• W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: +48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• basen zewnętrzny: wydzielona część basenu dla dzieci

Dla dzieci


• plac zabaw
• wydzielona część basenu dla dzieci

Sport i wellness

Płatne
• sauna

Pokoje

Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1

• 2 os. • balkon • klimatyzacja • TV sat. • wanna lub prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon • klimatyzacja • TV sat. • wanna lub prysznic • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

Dwa posiłki
• śniadanie: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu

Restauracje i bary
• restauracja

•  bar


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Burgas

lokalizacja

5 km od centrum Słonecznego Brzegu, 27 km od lotniska w Burgas.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

2003 r. Odnowiony w 2007 r.Na terenie hotelu: restauracja, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w hotelu płatne

plaża

400 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Płatne: leżaki.

pokoje

Zlokalizowane w 1 budynku:- budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 2)Typy pokoi:- pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:00-20:00)

z myślą o dzieciach

- brodziki (1)- plac zabaw

w cenie

- bilard- siłownia

dodatkowe informacje

Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.

Aktualizacja opisu

06.08.2020 17:18

usługi dostępne w hotelu

SiłowniaSerwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 3*- kat. lokalna 3* 

Położenie

- Słoneczny Brzeg- w pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, przystanek autobusowy, postój taksówek, sklepy i supermarket- ok 200 m dyskoteka- ok 4 km od miejscowości Nessebar- ok 5 km Aquapark- ok 27 km od lotniska BOJ- ok 35 km od Burgas- ok 100 km od Varny

Plaża

- piaszczysta  ok 300 m.- parasole słoneczne i leżaki na plaży (płatne)

Pokoje

Pokój Standard- balkon/taras- klimatyzacja/ogrzewanie- łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka)- TV-SAT, telefon- mini bar/lodówka

Sport, Relaks, Rozrywka

- basen ze słodką wodą- bezpłatne leżaki i parasole słoneczne przy basenie- taras słoneczny- tenis stołowy- sala gier- sala fitness/ siłownia- bilard (płatny) 

Dla dzieci

- brodzik- plac zabaw

Wyżywienie

HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Restauracje i bary

- 2 restauracje- lobby bar- bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel odnowiony w 2007 r.- 6 piętrowy, 140 pokoi- winda- całodobowa recepcją- internet Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych  (bezpłatne)- przechowalnia bagażu- kantor- sejf (płatny)- pralnia (płatna)- wypożyczalnia samochodów, rowerów (płatna) 

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunkiInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Gdańsk, Kraków, Warszawa Modlin (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 235 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaGdańsk (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 110zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  425 PLN- 32 kg -  560 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaLublin (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  475 PLN- 32 kg -  640 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaKatowice (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  405 PLN- 32 kg -  565 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaWarszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 100zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  400 PLN- 32 kg -  565 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaPoznań (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  470 PLN- 32 kg -  670 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaWrocław (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 105zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  465 PLN- 32 kg -  630 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 360 PLN- 23 kg - 410 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25)Gdańsk, Katowice, Poznań, Rzeszów, Warszawa (LOT - samolot rejsowy)Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12),Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 300 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


AlfaStar

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3+

Region

Bułgaria,Słoneczny Brzeg

Położenie

Hotel położony w Słonecznym Brzegu do centrum kurortu ok. 500 m, 300 m od piaszczystej plaży (leżaki i parasole dodatkowo płatne). Odległość od lotniska w Burgas to około 35 km. W pobliżu hotelu znajduje się wiele restauracji i sklepów.

Hotel

Na terenie hotelu znajduje się bar (snack bar), bar przy basenie, restauracja główna, restauracja a`la carte, mini supermarket, recepcja, winda, sejf (dodatkowo płatny), kantor, basen z brodzikiem dla dzieci przy którym leżaki i parasole są bezpłatne. Hotel akceptuje karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Pokoje

Pokoje z widokiem na park wyposażone w łazienkę z prysznicem oraz WC, indywidualną klimatyzacją, mini bar, TV, telefon oraz balkon.

Wyżywienie

Hotel oferuje formułę HB obejmującą śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu oraz napoje dodatkowo płatne.

Sport i relaks

Hotel oferuje swoim klientom za dodatkową opłatą: fitness, saunę, masaże, bilard, tenis stołowy, rzutki, wypożyczalnie rowerów oraz sporty wodne dostępne na plaży.

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe + dziecko na dostawce, pokoje dwuosobowe + osoba dorosła na dostawce, pokoje jednoosobowe.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel zbudowany w 2003 r. Wchodzi w skład wakacyjnego kompleksu hotelowo-apartamentowego. Ładny basen ze zjeżdżalniami, dogodne usytuowanie, nowoczesna architektura, atrakcje dla rodzin z dziećmi.

Położenie

W południowej części Słonecznego Brzegu, około kilometr od centrum, 200 m od publicznej, piaszczystej plaży (dojście przez ulicę, serwis plażowy odpłatnie), 6 km od Nessebaru, 35 km od lotniska w Burgas. W pobliżu są sklepy, bary, restauracje, przystanek autobusowy. 

Wyposażenie

Całodobowa recepcja z odpłatnymi sejfami, bezpłatne łącza internetowe w lobby, odpłatna kawiarenka internetowa, restauracja w tradycyjnym bułgarskim stylu,  bar w lobby, bar przy basenie, punkt wymiany walut, sklep. 

Pokoje

Gustowne, standardowo wyposażone w ła­zien­kę (WC, prysznic, suszarka do włosów), TV sat,  telefon, lodówkę, balkon. 

Wyżywienie

All Inclusve - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, przekąski, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00). Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

Sport i rozrywka

Basen o nieregularnym kształcie z mostkami, tarasami, wodospadem, bezpłatne leżaki i parasole,  2 zjeżdżalnie, tenis stołowy, rzutki, szachy, jacuzzi, sporty wodne oferowane przez agencje przy plaży. 3 km od kompleksu znajduje się Action Aquapark.

Dla dzieci

Brodzik, 3 zjeżdżalnie plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (płatne).

UWAGA!

24 godziny przed wylotem do kraju, klient zobowiązany jest do telefonicznego kontaktu z naszym lokalnym przedstawicielem, aby potwierdzić godzinę transferu i lotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

Komunikat z 01.07. 2021 dot. wjazdu dzieci do Bułgarii W związku z najnowszym rozporządzeniem Ministra Zdrowia Bułgarii - dzieci do lat 12 mogą wjechać na terytorium Bułgarii BEZ certyfikatów i testów. Żródło informacji: https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/06/30/zapoved_r4PjG8n.pdf, strona 6, pkt.7.Reszta zasad - jak w komunikacie poniżej.Aktualizacja 6 maja 2021Turyści podróżujący z Polski zobowiązani są do okazania:*świadectwa potwierdzającego ukończony cykl szczepień, (przynajmniej 14 dni po drugiej dawce) przeciwko Covid - szczepionkami zatwierdzonymi przez Europejską Agencję Leków,lub*ujemnego wyniku testu PCR, wykonanego do 72 godzin przed przylotemlub*ujemnego wyniku testu antygenowego, wykonanego do 48 godzin przed przylotemlub*dokumentu potwierdzającego przebycie Covid, nie później niż 6 miesięcy przed datą wjazdu do Bułgarii.Dokument potwierdzający szczepienie musi zawierać imię i nazwisko zgodnie z paszportem lub dowodem osobistym, datę urodzenia, daty szczepień, nazwę szczepionki i numer seryjny, kraj i miejsce wydania dokumentu.Dokument dotyczące przejścia koronawirusa lub potwierdzenia testów musi zawierać imię i nazwisko zgodne z paszportem lub dowodem osobistym, nazwę organu lekarskiego, dane kontaktowe szpitala lub laboratorium wykonującego badanie, datę badania i rodzaj badania / PCR lub RAT /, wynik.Uznawane testy antygenowe: Panbio COVID-19 Ag Rapid Test Abbott Rapid Diagnostics; AMP Rapid Test SARS-CoV-2 Ag AMEDA Labordiagnostik GmbH; BD Veritor System for Rapid Deteciton os SARSCoV-2 Becton Dickinson; SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold immunochromatography) Beijing Lepu Medical Technology; BIOSYNEX COVID-19 Ag BSS BIOSYNEX SWISS SA; CerTest SARS-CoV-2 CARD TEST CerTest Biotect S.L.; Clungene COVID-19 Antigen Rapid Test Kit Hangzhou Clongene Biotech; Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) Healgen Scientific Limited; LumiraDx SARS-CoV-2 Ag Test LumiraDX UK LTd; NADAL COVID -19 Ag Test nal von minden GmbH; Sofia 2 SARS Antigen FIA Quidel Corporation; STANDARD F COVID-19 Ag FIA SD BIOSENSOR, Inc.; STANDARD Q COVID-19 Ag Test SD BIOSENSOR, Inc.; CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test Siemens Healthineers; Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test card Xiamen Boson Biotech Co; Coronavirus Ag Rapid Test Cassette (Swab) Zhejiang Orient Gene Biotech Co.Ltd.Informacje dotyczące sytuacji związanej z epidemią w Bułgarii znajdują się na oficjalnej rządowej stronie internetowej: https://coronavirus.bg coronavirus.bghttps://coronavirus.bgAktualizaja z 26 stycznia 2021W dniu 26 stycznia 2021 r. minister zdrowia Republiki Bułgarii wydał zarządzenie nr RD-01-50 dot. zakazu wjazdu do Bułgarii obcokrajowców w okresie od 29 stycznia do 30 kwietnia 2021 r. .Zakaz wjazdu do Bułgarii obcokrajowców nie obejmuje obywateli polskich oraz wszystkich obywateli państw członkowskich Unii Europejskiej i Schengen.Podczas przekraczania granicy państwowej Republiki Bułgarii wszystkie przybywające osoby mają obowiązek okazania nie starszego niż 72 godziny negatywnego wyniku testu PCR na SARS-CoV-2, licząc od daty wykonania badania figurującej w dokumencie. Dokument musi zawierać:* imię i nazwiska osoby zgodnie z dokumentem tożsamość którym się legitymuje;* dane kontaktowe laboratorium, które przeprowadziło badanie;* datę dokonania testu;* metodę wykonania (PCR);* negatywny wynik  testu napisany alfabetem łacińskim (np. Negative) dozwalającym interpretację wyników.

Informacje o lotach liniami Enter Air, LOT, Wizzair, Ryanair

Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.//Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą:Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą: - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaW przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8587c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.W przypadku przelotów liniami LOT wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Gdańsk- 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 600 PLN/sztukaKatowice- 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 600 PLN/sztukaLublin- 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 470 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 630 PLN/sztukaPoznań- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 760 PLN/sztukaWarszawa- 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 600 PLN/sztukaWrocław- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Wybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.W przypadku przelotów liniami Wizz Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 300 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 100zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Dodanie ww usług już po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami.W przypadku przelotów liniami Ryanair wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Lecąc z Smartwings każdy pasażer może wziąć ze sobą:Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary max. 56x45x25cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą: - bagaż rejestrowany 23kg (250 cm całkowitego wymiaru - przez wymiar bagażu rozumiemy sumę długości, szerokości i wysokości bagażu, obejmujące uchwyty boczne kieszenie i koła) - cena 250PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Dodanie ww usług już popotwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami.W przypadku przelotów liniami Smartwings wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie.///Enter AirW przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Przelot oparty jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się przy założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


OnHolidays

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Słoneczny Brzeg

OPIS

Trakia Garden jest przyjaznym, rodzinnym obiektem z pięknym ogrodem. Hotel położony jest zaledwie 250 m od plaży, w pobliżu sklepów i restauracji. Kompleks cechuje wspaniała atmosfera i szereg udogodnień dla dorosłych i dzieci.

POŁOŻENIE

odległość od plaży - ok. 250 m odlełość do centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami - ok. 500 m odległość od lotniska - ok. 30 km

HOTEL

3 gwiazdki, 182 pokoje w 2 budynkach. Do dyspozycji Gości - repcja z sejfami (za opłatą), lobby z barem, restauracja z tarasem, basen ze słodką wodą i 2 zjeżdżalniami, bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie, brodzik z małą zjeżdżalnią, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do lat 2, WIFI (przy recepcji), rzutki, tenis stołowy Dodatkowo płatne - leżaki i parasole na plaży, bilard, liczne możliwości sportów wodnych oferowane przez lokalne agencje na plaży, parking, kantor, pralnia.

WYŻYWIENIE

2 posiłki w formie bufetu

POKOJE

Pokój 2 osobowy - ok.17 m, klimatyzacja, telefon, TV-Sat, balkon lub taras, łazienka z prysznicem, WC, suszarką. Maks.obłożenie - 3 *Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz ich formy a także funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Lokalizacja

w centralnej części Słonecznego Brzegu, w pobliżu sklepy, restauracje, puby, dyskoteki, ok. 6 km od centrum starożytnego miasta Nesebyr, ok. 250 m od hotelu przystanek autobusowy, ok. 300 m od hotelu plaża - publiczna, piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do morza, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi, leżaki i parasole płatne ok. 15 EUR/dzień/komplet

Hotel

trzygwiazdkowy, otoczony ogrodem, przyjazny hotel rodzinny, do dyspozycji gości; całodobowa recepcja z lobby, 2 windy, restauracja główna z tarasem, lobby bar, bezpłatne Wi-Fi w recepcji, sejf płatny, basen z leżakami i parasolami, brodzik, parking (niestrzeżony - konieczna rezerwacja), punkt wymiany walut, siłownia, sauna płatna dodatkowo, płatny tenis stołowy, bilard

Pokoje

standard 2os. z możliwością 1 dostawki, klimatyzacja, TV SAT, mini bar (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, balkon

Wyżywienie

HB, śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.hoteltrakiagarden.com

Doba hotelowa

od godz. 14.00 do godz. 12.00 dnia następnego

Atuty

- dobra lokalizacja - przyjazny rodzinny obiekt - położony przy pięknym ogrodzie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel otwarty w 2003 roku, wyremontowany w 2009 roku; do dyspozycji gości: restauracja główna, restauracja A la carte (płatna), basen zewnętrzny, bar

Położenie

 ok. 500 m  do centrum miasta, ok. 30 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje ok. 300 m od hotelu; serwis plażowy dodatkowo płatny (leżaki, parasole, ręczniki)

Zakwaterowanie

140 pokoi: pokoje standardowe (ok. 25 m2); wyposażenie: klimatyzacja, TV SAT, minibar (na zapytanie, płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, balkon

Wyżywienie

Half Board – śniadanie kontynentalne i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, podczas śniadania bezpłatnie wybrane napoje bezalkoholowe, podczas kolacji wszystkie napoje płatne; napoje alkoholowe i bezalkoholowe za dodatkową opłatą

Sport i rozrywka

bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonej strefie

Dodatkowo płatne

tenis stołowy, bilard, pralnia, salon gier, wypożyczenie żelazka (1.50 BGN/ godz.), wypożyczalnia samochodów, sejf w recepcji (ok. 6 GBN /dzień), wszystkie sporty wodne na plaży, lekarz (na wezwanie)

Dla dzieci

plac zabaw, brodzik, mini zjeżdżalnie, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie, płatne ok. 4 BGN/dzień)

www

www.hoteltrakiagarden.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. 


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Ecco Holiday X

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

Hotel wzniesiony został w roku 2003. Obiekt oferuje łącznie 150 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu (odpłatnie). Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Goście mogą skorzystać z opieki medycznej.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko podwójne. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również lodówka, minilodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon i telewizor. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Pasjonatom sportu proponujemy tenisa ziemnego. Przejażdżki na bananie wodnym to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu bilard i darta, jak również za dodatkową opłatą studio fitness, tenisa stołowego i badmintona. Do Państwa dyspozycji jest Centrum Wellness ze spa. Za opłatą skorzystać można z sauny. Oprawę rozrywkową zapewnia miniklub. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Bagaż: Wizzair: 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary: 40x30x20cm) *** Ryanair: od 01.11.2018 - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm. *** Norwegian: bagaż podręczny 10kg (max wymiary: 55x40x23cm) *** LOT: bagaż podręczny 8kg (max wymiary: 55x40x23cm) *** EasyJet: bagaż podręczny 10kg (max wymiary: 55x40x23cm).

Cena nie zawiera

Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego: ----------RYANAIR - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia na pokład - 80zł/szt./2 strony - Bagaż główny 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok ---------WIZZAIR - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia na pokład - 90zł/szt./2 strony - Bagaż główny 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok ----------NORWEGIAN - Bagaż główny 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami. Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.


Beds online

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Facilities

This family-friendly hotel lies close to the beach on the main road of the resort of Sunny Beach. Shopping venues, bar and restaurants are to be found 300 m away and it is 500 m from the town centre where a selection of nightclubs are to be found. The hotel may easily be accessed by car or public transport, which departs from a stop located 150 m away.This hotel offers an inviting, friendly atmosphere and good hospitality. Opened in 2003 and renovated in 2006, the hotel features a total of 138 rooms and 12 apartments. Guests are able to gain access to the hotel gardens and terrace and facilities include a foyer, a 24-hour reception desk, a safe and a currency exchange bureau in addition to a café and a bar. There are two superb restaurants; the main restaurant and the à la carte restaurant, with a variety of delicious foods, including barbeque fare.Each of the rooms comes with an en suite bathroom, a minibar, a telephone, a TV, a shower, a balcony and air conditioning (extra fee).Leisure options include an outdoor pool, around which sun loungers and parasols have been laid out ready for use, a poolside snack bar, a children's paddling area, a hot tub and a sauna. Sun loungers and parasols have also been laid out ready for use by hotel guests on the local sandy beach (fees apply). Guests can also play table tennis and badminton (fees apply).Guests may select their breakfast and evening meal from ample buffets; alternatively, lunch and the evening meal may be enjoyed à la carte. It is possible to book a half-board stay.

Category

3

Address

SUNNY BEACH
8240 SUNNY BEACH
E-mail: trakiagarden@gmail.com
Website: http://hoteltrakiagarden.com/

Contact

Phone: 0035955424033
Booking phone: 0035955424033
Fax number: 0035955424075

GPS

42.686559,27.706889


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Opis hotelu

Hotel położony w spokojnej okolicy, w ogrodzie w centralnej części Słonecznego Brzegu, w południowej części bułgarskiej Riwiery Morza Czarnego.

Hotel Trakia Garden znajduje się 400 m od piaszczystej plaży, 800 m od centrum resortu, 5 km od Nessebaru i 33 km od Burgas. 200 m od centrum rozrywki i mniej niż 50 m od przystanku autobusowego.

Wyposażenie i usługi hotelu: recepcja 24 h z sejfem (za dodatkową opłatą), windy, WiFi w lobby, centrum zdarzeń, restauracja i bary, odkryty basen z brodzikiem dla dzieci, zjeżdżalnie wodne, taras słoneczny, ogród, plac zabaw dal dzieci, spa z sauną, masaże i zabiegi kosmetyczne (wszystkie za dodatkową opłatą), centrum fitness, tenis stołowy, bilard (płatny) i parking.

Pokoje są wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, mini bar (płatny), balkon, łazienkę z wanną i / lub prysznicem. Pralnia za dodatkową opłatą.

** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być zamknięte z powodu pogody / warunków sezonowych. **

Adres: 8240 Słoneczny Brzeg, Bułgaria.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu TRAKIA GARDEN
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu TRAKIA GARDEN

Masz pytania o Hotel TRAKIA GARDEN? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00