cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
  • Hotel H TOP Calella Palace, Costa Brava
1 / 31
Udogodnienia hotelu H TOP Calella Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel H TOP Calella Palace
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu H TOP Calella Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu H TOP Calella Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 listopada 2018

Hotel H TOP Calella Palace w ofercie Biura podróży:

Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Położony jest w północno-wschodniej Hiszpanii w jednym z najbardziej znanych kurortów na Costa Maresme - Calelli. Do centrum miejscowości z restauracjami, barami i sklepikami ok. 300m. Do przystanku kolejki łączącej wybrzeże z Barceloną ok. 900m, do lotniska w Gironie ok. 35km.

PLAŻA

Publiczna, oddalona ok. 300m od hotelu; piaszczysto-żwirowea. Leżaki i parasole za opłatą. Brak ręczników plażowych.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* H TOP Calella Palace to  jeden ze starszych hoteli z przyjazną i rodzinną atmosferą.  Propozycja skieowana dla rodzin dziećmi jak również osób pragnących wypocząć w pobliżu gwarnego typowego turystycznego miasteczka.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja główna, snack bar, windy, lobby z barem, sklep z pamiątkami.

INTERNET

Punkt internetowy oraz Wi-Fi odpłatnie (ok. 5 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydzień).

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen odkryty, mały kryty basen z podgrzewaną wodą (czynny sezonowo), taras słoneczny przy basenie oraz na dachu, leżaki i parasole przy basenie, jacuzzi i sauna (rezerwacja), niewielka siłownia. Odpłatnie: sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, mini klub czynny sezonowo i w określonych godzinach (5-12 lat), wysokie krzesła w restauracji, łóżeczko dla dzieci do 2 lat na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 339 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: ok. 20m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania maks 2+2. Wyposażenie: łóżko małżeńskie (przy zakwaterowaniu 2+2 w pokoju znajdują się dwa łóżka typu queen size), łazienka (prysznic/wanna, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo), TV, telefon, sejf (odpłatnie), balkon. Hotel posiada pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych - na potwierdzenie.

WYŻYWIENIE

FB+: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Do obiadu i kolacji serwowana jest na stół półitrowa butelka wody i wina. All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja, lekka przekąska w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10:00 - 00:00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE

Na miejscu pobierana jest opłata klimatyczna.

KARTY AKCEPTOWANE W HOTELU

AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTERCARD, DINERS CLUB, MAESTRO

ADRES

www.htophotels.com C/Maria Cardona, S/N 08370 - Calella (Barcelona) SPAIN T+34 937 69 19 15 - F+34 937 69 17 73 GPS 41 36'56.63''N 2 39'13.71''E

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta w regionach: Costa Brava i Majorka, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. OFERTA CZARTEROWA Z WYLOTAMI Z POZNANIA I WARSZAWY Z PRZELOTEM DO GIRONY (PRZEWOŹNIK ENTER AIR) ZAWIERA BAGAŻ RESJESTROWANY 20KG W CENIE DLA KAŻDEGO UCZESTNIKA POWYŻEJ 2 LAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego przy ofercie realizowanej na połączeniach rejsowych, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Wezyr

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Costa Barcelona Hotel należący do sieci H.TOP HOTELS to idealny wybór na spędzenie wakacji w Hiszpani. Dzięki znanej marce Goście mają zapewniony komfort wypoczynku. Położony w centrum miasta. Kilku minutowy spacer dzieli nas od długiej, piaszczystej plaży. Goście mają do wyboru kilka rodzajów AII Inclusive.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1966 r. Odnowiony w 2006 r. Na terenie znajduje się restauracja, 3 bary, recepcja 24h z sejfem (sejf - płatny), sala TV, pralnia samoobsługowa (płatna), windy, wypożyczalnia samochodów, parking (płatny), basen odkryty, basen kryty, taras słoneczny. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Pomiędzy hotelami sieci H.TOP kursuje bezpłatny bus (od czerwca do września, wymagana rezerwacja).

internet

Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kącik internetowy płatny

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, sejf (płatny ok. 28€/tydzień), łazienkę (WC, suszarka, prysznic lub wanna), TV, telefon, biurko, balkon. Typy pokoi: w budynku: pokoje standardowe , pokoje single , pokoje pool view

Wyżywienie

restauracja,3 bary

śniadanie

Formuła zawiera: śniadanie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja silver (half board silver)

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja silver (full board silver)

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadu i kolacji All Inclusive Premium (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych oraz ograniczony wybór marek premium w barze, Dodatkowo: 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

all inclusive gold

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnie produkowane napojów alkoholowych i bezalkoholowych oraz szeroki wachlarz specjalnych drinków i marek premium w barze, Dodatkowo: 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja)

z myślą o dzieciach

mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, brodzik krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, sauna, jacuzzi (bezpłatne dla Klientów AII Inclusive), siłownia

płatne

wypożyczalnia rowerów (depozyt ok. 50€), pokój gier, tenis stołowy, bilard

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba).Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

26.06.2018 14:27

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Parking


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Calella - ok. 600 m od plaży - ok. 13 km od parku rozrywki Marineland - ok. 20 km od Lloret de Mar - ok. 22 km od parku wodnego Water World - ok. 40 km od lotniska w  Gironie - ok. 55 km od Barcelony - ok. 72 km od lotniska w Barcelonie- El Prat

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 20 m2 - w pokoju będą znajdowały się tylko 2 łóżka typu queen size - klimatyzacja, TV-SAT - telefon - sejf (płatny) - internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (bezpłatne, na potwierdzenie) - pokoje z widokiem na basen za dopłatą  

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - dzienny i wieczorny program animacyjny dla dorosłych - basen ze słodką wodą - siłownia - jacuzzi na dachu hotelu - rzutki Płatne: - leżaki i parasole przy basenie - bilard  

Dla dzieci

- brodzik - klub dla dzieci (4-12 lat) - plac zabaw

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed & Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel.  

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar, snack bar, bistro bar  

Dodatkowe informacje

- 339 pokojów - budynek 8-piętrowy - 3 windy - całodobowa recepcja z lobby - sejf na recepcji (płatny) - sala konferencyjna - parking (bezpłatny) - najbliższy supermarket ok. 300 m od hotelu - przystanek lokalnego autobusu ok. 400 m od hotelu - stacja kolejowa ok. 600 m od hotelu - hotel nie akceptuje zwierząt - konieczność uiszczenia taksy klimatycznej podczas zakwaterowania - usługa Top Passport - bezpłatny dostęp do wszystkich HTOP Hotels & Resorts (z wyjątkiem HTop Amaika****). Klienci mogą korzystać z całej infrastruktury hoteli, w tym barów i restauracji, do godziny 19:00. Klienci mieszkający w hotelach 4* i 5* mogą korzystać z udogodnień wszystkich hoteli bez względu na rodzaj wykupionego wyżywienia  w hotelu bazowym. Klienci mieszkający w hotelach 3* mogą korzystać jedynie z udogodnień innych hoteli 3* z sieci HTop. Klienci korzystający z usługi All Inclusive mogą korzystać z usług restauracji i przekąsek. Goście z wykupioną formułą wyżywienia Full Board mogą również korzystać z restauracji. Bilet należy odebrać w recepcji hotelu, w którym Klient wykupił pobyt, przed godziną 19:00. WAŻNE!  Każdy z hoteli sieci HTop można odwiedzić wyłącznie jeden raz w trakcie pobytu. - http://www.htophotels.com/calellapalace/en/  

Bagaż

Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 58zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

ok. 300 m do plaży, 350 m do centrum.

Wyposażenie

339 pokoi. Restauracja, bar, kącik internetowy. Windy. Sklep. Kompleks basenowy z oddzielnym brodzikiem, dodatkowy basen. Taras słoneczny z leżakami, parasolami i barem. WLAN za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

z wanną, WC, tel., suszarką,TV sat., sejfem do wynajęcia, klimatyzacją i balkonem. A1E: pokój 1-os. A2A/A3A: pokój 2-os. A2B/A3B/A4B: pokój 2-os. z 4 łóżkami (na dostawce 2 x łóżka: 200 x 135 cm).

Wyżywienie

śniadanie, 2, 3 posiłki lub all inclusive (wszystko w formie bufetu). Wino i woda do posiłków (oprócz 30.06-24.08) w cenie.

Sport

siłownia, tenis stołowy. Za opłatą: kręgle.

Wellness

sauna, taras na dachu z jacuzzi (tylko dla dorosłych).

Dzieci

plac zabaw. Animacje. Mini klub (4-12 lat).

Opłata klimatyczna

ok. 1 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Parkowanie

ok. 18 EUR/dzień, przy rez. min. 7 nocy i pobycie do 29.06 i od 08.09 w miarę dostępności w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

N Plus

H-Top paszport (czerwiec-wrzesień): możliwość korzystania z infrastruktury innych hoteli z sieci H-Top (oprócz H-Top Hotel Platja Park, Caleta Palace, Amaika i Molinos Park).

All Inclusive

pełne wyżywienie, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe i przekąski 10-24:00 (nie dot. głównych godzin posiłków), lody dla dzieci 10-18:00.

Wcześniej = taniej (A)

35% zniżki przy rez. do 31.01,30% do 28.02, 25% do 31.03.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (do 13 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa. Maks. liczba os. nie może być przekroczona nawet o dziecko do 2 lat.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel należący do sieci hotelowej H Top położony jest w jednym z najbardziej znanych kurortów na Costa Maresme - Calella. Do najbliższej piaszczysto-żwirowej plaży ok. 450 m (dojście ulicą), do centrum miejscowości z restauracjami, barami i sklepikami ok.300 m. Do przystanku kolejki łączącej wybrzeże z Barceloną ok. 900 m., do lotniska w Barcelonie ok. 70 km.
Pokoje:
W hotelu znajduje się 339 klimatyzowanych, funkcjonalnie urządzonych pokoi. Wszystkie pokoje 2 - osobowe z możliwością zakwaterowania 4 osób (do dyspozycji 2 łóżka typu queen size, przy czym prosimy pamiętać, iż przy zakwaterowaniu 4 osób w pokoju będą znajdowały się tylko te 2 łóżka), z w pełni wyposażoną łazienką (suszarka do włosów). Dodatkowo w każdym pokoju TV-sat, telefon, klimatyzacja (sterowana indywidualnie), sejf (dodatkowo płatny ok. 14 EUR/tydzień + depozyt) oraz balkon.
Do dyspozycji gości:
Recepcja, lobby z barem, restauracja, snack bar, taras słoneczny z basenem i brodzikiem (w basenach słodka woda), mały kryty basen z podgrzewaną wodą, taras słoneczny przy basenie oraz na dachu, mini klub, sklep z pamiątkami, stanowiska internetowe dodatkowo płatne. Hotel nie zapewnia ręczników plażowych.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadanie lunche i obiadokolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej przekąski w snack-barze napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych przez hotel barach.
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Bezpłatna strefa wellness: jacuzzi, sauna (konieczna rezerwacja), niewielka siłownia, mały basen kryty.
Kategoria lokalna:
****
Naszym zdaniem:
Choć hotel nie należy do najnowszych, to rekompensuje to bardzo atrakcyjna cena. Całkiem duże pokoje oraz formuła all inclusive, to niewątpliwe atuty tego obiektu. Jako bonus lokalizacja w jednym z bardziej klimatycznych kurortów Costa Maresme - wąskie uliczki, skwery i place, dobre restauracje, sklepy oraz bary tworzą miłą kompilację w sam raz na wakacyjny odpoczynek.
Inne:
www.htophotels.com

Program

Dzień 1
Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
Dzień 2 - 7 (lub 14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
Dzień 8 (lub 15)
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Uwaga!
W hotelach na terenie Katalonii konieczna opłata lokalnego podatku.

Inne

COSTA BRAVA
informacje ogólne
Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Costa Brava
Najbardziej znany i popularny nadmorski odcinek Katalonii, swoją nazwę zawdzięcza niezwykłej linii brzegowej - poszerpane skały, zatoczki z piaszczystymi plażami i morze w szmaragdowym kolorze. Turystów przyciąga również stolica Katalonii - Barcelona -piekne miasto pełne zabytków. To miasto, do którego chce się wracać, i w którym można się zakochać, bo oferuje wszystko - kulturę, rozrywkę, plaże, słońce, nadmorskie bulwary i zabytki architektury, których nie znajdziecie nigdzie indziej.
Miejscowości wakacyjne na Costa Brava:
Tossa de Mar
Miasteczko nazywane błękitnym rajem, jest jednym z najpiękniejszych miejsc na Costa Brava. Kolorowe łodzie w porcie, średniowieczny zamek wznoszący się nad zatoką, skaliste wybrzeże i malownicze uliczki prowadzące na plażę.
Lloret de Mar
Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca niezliczone rozrywki dla osób w każdym wieku. Tu można bawić się o każdej porze dnia i nocy. Miejscowość jest mieszanką turystycznego przemysłu i kilkusetletniej historii, mieszają się tu hotele z eleganckimi rezydencjami, a uliczki starego miasta ze sklepami dla turystów.
Malgrat de Mar
Położona ok. 60 km od Barcelony, jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania. Świetna, długa plaża, nadbrzeżna promenada, przy której ulokowały się liczne sklepy, bary i restauracje, zachęcają do spędzenia dnia w słońcu. Wieczorem warto wybrać się na spacer po starej części miejscowości pochodzącej z XV w., gdzie zachowała się typowa, śródziemnomorska atmosfera. W pobliżu park atrakcji dla dzieci Marineland.
Santa Susana
Połączona w zasadzie z Malgrat de Mar jest świetnym miejscem do spędzenia wakacji dla ludzi aktywnych. Niezliczone możliwości sportów wodnych, świetne połączenie kolejowe z Barceloną, szerokie piaszczyste plaże, parki i skwery z kawiarniami i sklepami - to właśnie Santa Susana.
Calella
Kurort z pięknymstarym miastempełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii,sklepów, restauracji i barów. Miejsce, drugie po Lloret, gdzie lubią sie bawić młodzi ludzie.
Wylot
Wyloty z Warszawy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisko Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na http://www.rainbowtours.pl\rozklady.

Wycieczki lokalne

BARCELONA - FONTANNY - ok. 40 EUR/os. dorosła, 27 EUR/ dziecko
Zapraszamy do miasta Antoniego Gaudiego, gdzie zobaczymy, miedzy innymi kościół Sagrada Familia (imponująca budowla sięgająca powyżej 100 metrów), dzielnicę Eixample, obejrzymy tereny wystawy światowej oraz obiekty olimpijskie na wzgórzu Montjuic (miejsce rozpoczęcia i zakończenia olimpiady w 1992). Zaprosimy również na spacer po słynnej ulicy Ramblas, będącej głównym deptakiem Barcelony,oraz zwiedzimy Stare Miasto (La Ciutat Vella) - z przepiękną dzielnicą gotycką - Barri Gotic, w sercu której mieści się wspaniała Katedra św. Eulalii.A takze coś dla miłośników piłki nożnej - wizyta na słynnym stadionie Barcelony Camp Nou - dodatkowo platna 20 Euro. Wieczorem pokaz słynnych "tańczących fontann" - powrót do hoteli ok północy.
MONTSERRAT - ok. 42 EUR/os. dorosła, 26 EUR/dziecko
To monumentalny i rozległy masyw górski o stromych ścianach i szczytach przypominających iglice i baszty. Stojąc u podnóża, trzeba mocno zadzierać głowę, by wśród pionowych ścian dostrzec położony na wąskiej półce skalnej (721m n. p. m.) słynny klasztor benedyktynów - główne sanktuarium Maryjne Katalonii. Przebywając w tym duchownym centrum Katalonii zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji: figurą La Moreneta - Czarnej Madonny z Montserrat. Posłuchamy również słynnego chóru chłopięcego Escolania, najstarszego w Europie (o ile nie będzie na wyjezdzie).
ŚWIAT DALEGO -GIRONA - ok. 46 EUR/os. dorosła, 33 EUR/dziecko
Podczas tej wycieczki będzie można podziwiać Muzeum Salvadora Dali w Figueres, rodzinnym mieście Daliego. Następnie pojedziemy do jednego z najpiękniejszych zakątków Catalonii - Girony.Wspaniale zachowane stare miasto pozwoli nam sie przenieść w czasie.
RUPIT - BESALU - ok. 49 EUR/os. dorosła, 32 EUR/dziecko
Przepiękna wycieczka do dwóch średniowiecznych katalońskich miasteczek. Besalu- kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Spacer po tej malowniczej miejscowości pozwala poznać uroki średniowiecznej osady. Po zwiedzeniu Besalu przewidziany jest obiad w restauracji położonej na wzgórzu skąd rozciąga się niesamowity widok na okoliczne góry. Kolejnym punktem programu jest zwiedzanie miasteczka Rupit. Charakterystyczne wąskie brukowane uliczki, domy z kamienia i place z podcieniami przenoszą nas w czasy średniowiecza.
WATER WORLD (
czynny od 15 maja)
- ok. 30 EUR bilet normalny, 70 EUR bilet rodzinny, 18 EUR bilet dla dziecka
Największe miasteczko wodne na Costa Brava , pełne torów wodnych i basenów. Sa tu równiez dwie największe atrakcje: Rafting River, niezwykle rwąca i bystra rzeka o długości 215 metrów i Water Mountain - 250 metrów różnicy wysokości! Cały dzień niezapomnianych wrażeń i świetnej zabawy.
MARINALAND (
czynny od 15 maja)
- ok.27 EUR bilet normalny, ok. 65 EUR bilet rodzinny, ok.17,5 EUR bilet dladziecka.
Delfinarium i park rozrywki o powierzchni 6,5 hektara. Największe atrakcje Marinelandu to znakomite pokazy tresury delfinów, lwów morskich, papug oraz ptaków drapieżnych. Park rozrywki wodnej to cały zespół basenów, torów wodnych i zjeżdżalni.
REJS STATKIEM DO TOSSA DE MAR - ok.31 EUR
Wspaniała wycieczka wzdłuż wybrzeza Costa Brava ,w czasie której możecie Państwo podziwiać niezapomniane widoki "dzikiego wybrzeża". Jak sama nazwa wskazuje przyroda stworzyła ten kawałek litoralu wyjątkowo pięknie i dziko.Skały opadające bezposrednio do morza i wciśnięte w nie zatoczki są doskonałym plenerem zdjęciowym.A Tossa de Mar to chyba najpiękniejsze miejsce na całym wybrzeżu!
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - SENIOR TRAVELLER

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim - lokalna wycieczka do Barcelony gratis

Hotel Info

4-gwiazdkowy, elegancki obiekt należący do sieci hotelowej HTop Hotels słynący z gościnności i dobrego standardu usług. Położony jest w spokojnej, rezydencjalnej dzielnicy kurortu Calella. W zasięgu spaceru piaszczysta plaża oraz stara część tej nadmorskiej miejscowości, z klimatycznymi uliczkami pełnymi tradycyjnych restauracji, barów i kolorowych kramików z pamiątkami. W hotelu, wakacyjnemu relaksowi sprzyja basen z tarasem słonecznym, basen kryty i jacuzzi. Z większości całkiem przestronnych pokoi roztacza się malowniczy widok na kurort lub morze, a hotelowa restauracja serwuje smaczne posiłki, urozmaicając pobyt tutaj cyklicznymi kolacjami tematycznymi. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Calella, rezydencjalna strefa kurortu, w pobliżu hotelu liczne butiki, bary, restauracje. Stara część miejscowości ok. 300m. Przystanek kolejki łączącej wybrzeże z Barceloną ok. 900m Lotnisko w Gironie ok. 35km, w Barcelonie ok. 75km.

Plaża

ok. 400m od hotelu, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

319 pokoi, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar i caferteria, płatny punkt internetowy, płatne miejsca parkingowe

Pokój

klimatyzacja (sezon letni), ogrzewania (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, w większości łóżka typu king size - możliwość zakwaterowania max. 4 osób (bez dostawek, wspólne spanie). Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny przy basenie, dodatkowo taras słoneczny z jacuzzi na dachu hotelu (sezon letni, wstęp tylko dla osób dorosłych). Leżaki przy basenie bezpłatnie. Mały basen kryty z podgrzewaną wodą (sezon zimowy), fitness, tenis stołowy. Płatny: bilard, automaty do gier, sauna. Cykliczne animacje i programy rozrywkowe. Bogata oferta dziennych i nocnych atrakcji Calelli w zasięgu spaceru.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- all inclusive soft

3 posiłki główne

śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

Popularny hotel wybierany zarówno przez pary, grupy znajomych, jak i rodziny z dziećmi. Fakt iż hotel nie należy do najnowszych rekompensuje atrakcyjna cena i dogodna lokalizacja. Niedaleko od hotelu piaszczysta plaża oraz romantyczne uliczki starego miasta 170215

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Hiszpania/Costa Brava

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Obowiązkowej opłaty klimatycznej (w wysokości 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i 1 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4*). Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - RYANAIR WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin i Krakowa do Barcelony. - 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok WIZZAIR WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony - - 20 kg - 450 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok - DUŻY BAGAŻ PODRĘCZNY do dnia 31.10.2017(max. wymiary 56 x 45 x 25 cm, max. 10 kg) - 200 zł/os/2 strony NORWEGIAN WYLOTY z Warszawy do Barcelony - - 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy).

Informacje wizowe

Unia Europejska - nie są wymagane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu H TOP Calella Palace
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava)
Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie

Opinie o Hotelu H TOP Calella Palace

H TOP Calella Palace - możliwości zakwaterowania:

standard singleuse standard
standard twin standard
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
standard triple standard
standard twin standard poolview
standard quad standard
standard triple standard poolview
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok.2-os. do pojedynczego wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
1 os. standard
1 os. standard, widok na basen
Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
1 os. standard promo
Standard DBL
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Standardzimmer WC
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Standardzimmer WC widok na basen
Standardzimmer WC
Standardzimmer WC widok na basen
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2 os. standard
2 os. standard, widok na basen
2 os. standard promo
2 os. Pokój Standard Promo z widokiem na basen
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
1 os. Pokój standard promo, widok na basen
STANDARD ROOM
Standardzimmer WC
Standardzimmer WC widok na basen
Standardzimmer WC
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj trzyosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Standardzimmer WC
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARD ROOM
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARD ROOM
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
STANDARD ROOM
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARD ROOM
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
STANDARD ROOM
STANDARD ROOM
STANDARD ROOM

H TOP Calella Palace - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel H TOP Calella Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00