Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
  • Hotel Pinero Bahia de Palma, Majorka
1 / 12
Udogodnienia hotelu Pinero Bahia de Palma
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Pinero Bahia de Palma
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Pinero Bahia de Palma:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Pinero Bahia de Palma:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 czerwca 2018

Hotel Pinero Bahia de Palma w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Majorka

Opis oferty:

Położony w atrakcyjnej okolicy, miejski hotel dla całej rodziny i wszystkich Gości lubiących być "w centrum". Blisko stąd zarówno do ładnej plaży z promenadą, jak i do aquaparku Aqualand, restauracje, sklepiki i lokalne bary są tuż przy hotelu! Na miejscu jest basen z brodzikiem, miniklub, okazjonalnie wieczorami można posłuchać muzyki na żywo. Wygodne, jasne pokoje i popularna formuła all inclusive pozwoli na beztroski wypoczynek i korzystanie z uroków wyspy.

POŁOŻENIE:

w centrum EL ARENAL, ok. 100 m od centrum handlowego S'Arenal Park, ok. 200 m od mariny, ok. 350 m od aquaparku Aqualand, ok. 7 km od Palma Aquarium, ok. 17 km od stolicy wyspy Palma de Mallorca; ok. 11 km od lotniska w Palma de Mallorca; przystanek autobusowy ok. 50 m hotelu (Palma de Mallorca).

PLAŻA:

El Arenal, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1972 r., odnowiony w 2004 r., 423 pokoje, 1 budynek, 11 pięter, 4 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; wymiana walut, przechowalnia bagażu, sala telewizyjna; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, punkt internetowy, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje, dostęp do basenu, pomieszczeń ogólnodostępnych); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetyków), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 20 EUR/tydz.), sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4-2,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 25 m², gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne leżaki; tenis stołowy; miniklub (2-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: gry, zabawy, zajęcia sportowe, wieczorne pokazy i muzyka na żywo (2 razy/tyg.); za opłatą: bilard; sporty wodne na plaży: kajaki, rowery wodne, narty wodne, skutery, windsurfing, żeglarstwo, nurkowanie (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/971441536, www.pinerohoteles.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel usytuowany w jednym z najpopularniejszych kurortów na Majorce -w miejscowości El Arenal. Położony w spokojnej okolicy, na zachodnim wybrzeżu wyspy nad malowniczą zatoką Bahia de Palma, w otoczeniu drzew piniowych.Dla szukających rozrywki, niedalekojest nadmorskapromenada, wzdłuż której koncentruje się nocne życie.W odległości14 km znajduje się największe miasto i stolica wyspy - Palma. Przystanek autobusowy znajduje się zaledwie 50 m od hotelu.Jedynie11 km do lotniska w Palma de Mallorca.



Plaża:

Publiczna, piaszczysta plaża znajduje się w odległości jedynie 250 m. Parasole, leżaki i materace płatne (ok. 16 EUR/komplet).



Do dyspozycji gości:

Recepcja 24h, restauracja, bar, sala gier i telewizyjna,basen zewnętrzny, brodzik dla dzieci, taras słoneczny z leżakami i parasolami, sala do ćwiczeń, tenis stołowy iminiklub.



Pokoje:

W hotelu znajdują się 423 pokoje dwuosobowe (z możliwością 1 dostawki) o pow. ok 20m? każdy, rozlokowane w 12-piętrowym budynku. Wyposażone w telefon, TV Sat., klimatyzację, depozyt (płatny), łazienkę z prysznicem lub wanną, suszarkę. Każdy pokój posiada balkon lub taras. Kilka pokoi jest przystosowanych dla osób niepełnosprawnych- na potwierdzenie. Zakaz palenia w pokojach. Łóżeczko dziecięce na życzenie- na potwierdzenie.



Wyżywienie:

All Inclusive: Śniadania (8:00-10:30), obiady (13:00-15:30) i kolacje (19:30-22:00) serwowane w formie urozmaiconego bufetu (dania kuchni hiszpańskiej i międzynarodowej). Wino, woda, piwo,lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podczas obiadów i kolacji oraz w ciągu dnia w barze w godzinach 11:00-23:00.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi program animacyjny oraz miniklub da dzieci.



Internet:

Stanowiska internetowe płatne, Wi-Fi w lobby za opłatą, brak Wi-Fi w pokojach.



Kategoria lokalna:

***



Strona www:



Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem,opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).




Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku turystycznego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

JASKINIE MAJORKI - cena ok. 47 EUR
Wycieczka do jaskiń będzie prowadziła m.in. przez Algaida, Montuiri, Manacor - słynne z przemysłu meblowego i produkcji sztucznych pereł. Zwiedzimy dwie jaskinie, z których największa jest Jaskinia Smocza z Porto Cristo i stanowi arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. W jaskini znajduje się również jedno z największych i najgłębszych jezior podziemnych w Europie, położone na głębokości 29 m. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi.

VALLDEMOSSA - cena ok. 30 EUR
Niezwykle malownicze, położone w górach miasteczko, które na zimowe wakacje wybrali Fryderyk Chopin i George Sand. W Valldemossie zobaczymy m.in. klasztor kartuzów z 1399 r. - La Cartuja, kościół klasztorny z przyklasztorną apteką, cele wynajmowane przez Chopina i Sand, a w Pałacu Królewskim z XIV w. wysłuchamy recitalu fortepianowego.

POLLENSA I FORMENTOR - cena ok. 52 EUR
Pierwszym punktem w trakcie wycieczki będzie Inca - miasto słynące z wyrobów skórzanych. Warto też odwiedzić miejscową destylarnię z degustacją lokalnych likierów. Dalej trasa biegnie do Formentoru, słynącego z przepięknych białych plaż i wspaniałego parku krajobrazowego. W drodze powrotnej zawitamy w mieście Pollensa, gdzie będzie czas wolny na lunch.

ES FOGUERO
- cena ok. 59 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 19 EUR
Wieczór hiszpański rozpoczynający się od uroczystej kolacji, uatrakcyjnionej programem artystyczny. Motywem przewodnim wieczoru jest flamenco wykonywane przez profesjonalny Balet Hiszpański, który zachwyca tańcem (od flamenco klasycznego po współczesne), strojami i muzyką, tworząc niepowtarzalną atmosferę.

OBJAZD WYSPY
-
cena ok. 70 EUR
Wycieczka rozpocznie się od podróży pociągiem, wyruszającym z Palmy. Po drodze podziwiać można wspaniałe krajobrazy, plantacje drzew i masywy górskie zachodniego wybrzeża. Z Soller podróż kontynuujemy łodzią aż do La Calobra, gdzie obejrzeć można kanion Torrent de Paris lub wykorzystać wolny czas na plażowanie. W drodze powrotnej przejedziemy przez Dolinę Lluc, której najcenniejszym zabytkiem jest klasztor z cudowną figurką Marii Panny - patronki wyspy.

AQUACITY
- cena ok. 24 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 17 EUR
Kompleks wodny w El Arenal, jeden z największych w Europie, a w nim przeróżne baseny i zjeżdżalnie.

MARIENLAND
-
cena ok. 30 EUR/os., dzieci do lat 12 ok. 22 EUR
Występy delfinów, papug, fok. Dodatkową atrakcją jest akwarium morskie i mini zoo oraz basen ze zjeżdżalnia dla najmłodszych. Wycieczka doskonała dla dzieci.

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

Inne

HISZPANIA - MAJORKA informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.



Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karttelefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Majorka
Najbardziej znana wakacyjna wyspa Hiszpanii co roku przyciąga miliony ludzi z całej Europy. Łagodny klimat, niezliczone plaże i zatoki oraz górskie wioski i nadmorskie porty jachtowe - krajobraz wyspy jest tak zróżnicowany, że nie sposób się tu nudzić. Południe wyspy z centralnie położoną stolicą wyspy Palma de Mallorca to centrum kulturalne i rozrywkowe. Północne wybrzeże od Puerto de Alcudia na południe to raj dla rodzin z dziećmi.

Miejscowości wakacyjne na Majorce:
Playa de Palma / El Arenal
Dwa kurorty położone wzdłuż wielokilometrowej plaży z nadmorską promenadą i licznymi kawiarniami, sklepami i restauracjami. Idealne miejsce dla ludzi młodych i spragnionych rozrywek. Plaża w ciągu dnia, a wieczorem niezliczone bary i dyskoteki. Do tego blisko do pięknej stolicy wyspy - Palma de Mallorca. Miasto zachwyca starówką i niezwykłą katedrą położoną nad morzem, przy porcie jachtowym.
Magaluf
Mekka młodych ludzi, nieco zdominowana przez Brytyjczyków szukających słońca i rozrywek. Piękna zatokowa plaża z białym piaskiem i intensywne życie nocne to cechy charakterystyczne miejscowości. Nasze hotele położone są na uboczu i pozwalają na spokojny wypoczynek, ale jednocześnie dają możliwość korzystania z atrakcji kurortu.
Santa Ponsa
Miescowość położona ok. 25 km od stolicy wyspy w pięknej zatoce zachowała lokalny klimat. Dla mieszkańców wyspy jest weekendowym kurortem i wielu z nich ma tu swoje mieszkania i domy. Jest tu niewiele hoteli i piekna zatokowa plaża nigdy nie jest zatłoczona. Miasteczko oferuje również wiele możliwości spacerów wśród zieleni, a lokalna komunikacja zapewnia szybki dojazd do stolicy.
Alcudia / Zatoka Alkudyjska
Położona na północnej stronie wyspy Alcudia to idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Zatoka Alkudyjska to kilkanaście kilometrów pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Wzdłuż wybrzeża wybudowano wiele hoteli różnego standardu nastawionych na rodzinny wypoczynek. Hotele po tej stronie wyspy maja niższą zabudowę, są położone na większym terenie, w ogrodach pełnych zieleni. Miejscowości wzdłuż zatoki oferują oczywiście wszystkie turystyczne atrakcje - sklepy, kawiarnie promenady spacerowe, a także aqua park i inne atrakcje dla dzieci.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska, Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


7 islands

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Hiszpania/Majorka/El Arenal

Opinia 7islands

Jeden z największych hoteli usytuowany w popularnej, turystycznej miejscowości El Arenal, zapewniający świetną obsługę i bardzo dobre wyżywienie. Polecany jest szczególnie osobom młodym i aktywnym ze względu na położenie w jednej z najbardziej rozrywkowych części wyspy. Miłośnicy życia nocnego nie będą narzekali na wybór klubów i dyskotek w okolicy.

Położenie

Na południowo-zachodnim wybrzeżu, w centrum turystycznej miejscowości El Arenal, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary i kluby, ok. 14 km od stolicy Majorki, ok. 8 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 50 m od hotelu. Dodatkową atrakcją jest park wodny Aqualand zlokalizowany w odległości ok. 1 km od hotelu.

Plaża

Ok. 250 m od hotelu, piaszczysta, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Dziewięciopiętrowy budynek należący do hiszpańskiej sieci hotelowej Pi?ero. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, 4 windy, restauracja główna, bar. Odpłatnie: kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 423 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:30), obiady (13:00-15:30), kolacje (19:30-22:00). W barze w godzinach 11:00-23:00 dostępne są lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki bezpłatne), animacje, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, pokój gier.

Dla dzieci

Brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.pinerohoteles.com / Tel.: 00 34 971 441 536

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

w centrum El Arenal, wśród sklepów, restauracji, barów. Dogodne połączenia autobusem liniowym z Palma de Mallorca.

Plaża

do piaszczystej, publicznej plaży ok. 250 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

423 pokoje, 12 pięter, 4 windy. Lobby z recepcją, restauracja, lounge-bar, sala TV, dyskoteka. Basen i taras słoneczny. Leżaki przy basenie bez opłaty. www.pinerohoteles.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenach ogólnodostępnych za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, TV sat., odpłatny sejf, tel., balkon. Wanna, prysznic, WC. Wariant ekonomiczny (2-3S).

Sport

tenis stołowy. Odpłatnie: bilard. sporty wodne na plaży (lokalne firmy).

Dzieci

brodzik, sala zabaw. Bufet w restauracji i miniklub (2-12 lat, czerwiec-wrzesień). Wysokie krzesełko w restauracji i łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Od 7.03 rezerwacja od 13 lat.

Rozrywka

1program animacyjny w ciągu dnia, Okazjonalnie wieczorna animacja.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne w godz. 10-11:00. Napoje orzeźwiające, woda, piwo, wino do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze w godz. 11-23:00.

Wcześniej = taniej

do 28.02.18 15% zniżki, 1.03-30.04.18 10% zniżki.

Dni gratis

14=12, 7=6 w terminach: 1.10-15.10.18.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-12 lat: zniżka procentowa. Od 7.03 rezerwacja od 13 lat.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Wezyr

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Majorka

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1972 r. Odnowiony w 2000 r. Na terenie znajdują się: restauracja, bar, wypożyczalnia samochodów, basen odkryty, sala TV, pralnia (płatna), windy, zestaw do prasowania (do wypożyczenia w recepcji).

internet

HotSpot płatny

plaża

350 m od hotelu, piaszczysta, publiczna. Leżaki, parasole - płatne. Dojście do plaży ulicą.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny), łazienkę (WC, prysznic lub wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w dwunastopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe

Wyżywienie

restauracja, bar All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje łóżeczko dla dziecka do 2 lat (za opłatą, na zamówienie przed przyjazdem), plac zabaw

płatne

pokój gier, tenis stołowy, bilard

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco: 5* - 2 €*/os/doba4* - 1,5 €*/os/doba3*, 2*, 1* - 1 €*/os/doba apartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/dobaapartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba*do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VATDzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej. Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

Aktualizacja opisu

05.06.2017 14:52

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Pinero Bahia de Palma
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

Opinie o Hotelu Pinero Bahia de Palma

Pinero Bahia de Palma - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
1 os. standard
Standard 2+1/0
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
2 os. standard
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pok. 1 os.

Pinero Bahia de Palma - Możliwości wyżywienia:


Pinero Bahia de Palma - miasta wylotu:


Pinero Bahia de Palma - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Pinero Bahia de Palma? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00