cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
  • Hotel Cap Negret, Costa Blanca
1 / 15
Udogodnienia hotelu Cap Negret
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Cap Negret

Hiszpania: Costa Blanca
Ocena hotelu Cap Negret:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cap Negret:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2018

Hotel Cap Negret w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

COSTA BLANCA/HISZPANIA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • sala TV • taras słoneczny • basen zewnętrzny • restauracja bufetowa • bar pryz basenie 

Wyposażenie

• Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie • taras • recepcja • parking • garaż: płatny • sala konferencyjna

Dodatkowe udogodnienia

• parking (płatny) • garaż (płatny) • sala konferencyjna 

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro 

Liczba pokojów

250

Kategoria lokalna

3 gwiazdki 

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw

Sport i wellness

Płatne • siłownia • centrum urody

Rozrywka

• międzynarodowy program animacyjny

• muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • taras • klimatyzacja • sejf (w cenie) • telefon • minibar (płatny) • TV sat. • biurko • prysznic lub wanna • WC • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

Pełne wyżywienie • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)

Dwa posiłki • śniadanie i kolacja (w formie bufetu)

Śniadania • śniadania

Restauracje i bary • restauracja główna: potrawy śródziemnomorskie, potrawy międzynarodowe, show cooking
• bar przy basenie
• kawiarnia


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa Blanca

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Altea - przy plaży - ok. 1 km od centrum miejscowości - ok. 10 km od Benidormu - ok. 65 km od lotniska w Alicante  

Plaża

- piaszczysta z drobnymi kamykami, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój standardowy - ok. 20 m2 - klimatyzacja, TV-SAT - telefon, mini-bar/lodówka - sejf (bezpłatny) - internet Wi-Fi (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (na potwierdzenie, płatne) Pokój superior - ok. 25 m2 - dostawka w formie rozkładanej sofy - zestaw do przygotowania kawy/herbaty - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym - pokój z widokiem na morze za dopłatą Pokój premium - ok. 25 m2 - całkowicie odnowione w styczniu 2018 r. - boczny widok na morze - szlafrok i kapcie hotelowe - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - programy sportowe, animacyjne oraz muzyka na żywo (w zależności od sezonu) - basen, leżaki i parasole Płatne: - ręczniki basenowe - SPA i masaże - siłownia - rzutki - bilard

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - animacje dla dzieci 4-12 lat w godz. 10.00-13.00 oraz 17.00-20.00 - wysokie krzesełka w restauracji - opiekunka na zamówienie (płatna)

Wyżywienie

Bed & Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne.  

Restauracje i bary

- 2 restauracje - bar przy basenie, kafeteria

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1975 r., wyremontowany w 2018 r. - 250 pokojów - budynek główny i budynek boczny - 4 windy - całodobowa recepcja z lobby - sala TV - sejf na recepcji (bezpłatny) - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - sala konferencyjna - przechowalnia bagażu - parking (bezpłatny) - wypożyczalnia rowerów i samochodów - stacja kolejowa ok. 200 m od hotelu - najbliższy supermarket ok. 500 m od hotelu - hotel nie akceptuje zwierząt - https://en.hotelcapnegret.es/  

Dla Twojego komfortu

Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Warszawa Modlin, Wrocław, (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 326 PLN (wyloty od 31.03 - 15.04)/ 238 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05)/ 326 PLN (wyloty od 11.05 - 01.10)/ 238 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 396 PLN (wyloty od 31.03 - 15.04)/ 308 PLN (wyloty od 16.04 - 10.05)/ 396 PLN (wyloty od 11.05 - 01.10)/ 308 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel Cap Negret, w Zatoce Altea, zaledwie kilka minut od centrum miasta na piechotę. W odległości ok. 11 km od Benidorm i aquaparku, ok. 57 km od Alicante, ok. 50 km od portu lotniczego w Alicante. Przystanek autobusowy przed hotelem. Miasteczko Altea, charakteryzujące się mnóstwem białych domków, pnących się w górę aż do samego kościoła, wąskich, krętych uliczek, pięknej latorośli i cudownych plaż. Zabytkiem jest kościółek La Mare de Deu del Konsol, z białymi frontami, niebieskimi kopułami i płytkami z ceramiki. Altea posiada piękny port, ładną nadmorską promenadę i starówkę pełną hiszpańskich budynków i kościołów. Miasto położone jest na wysokości, dzięki czemu można podziwiać spektakularne widoki na El Penon de Ifach w Calpe (słynny głaz wystający nad poziomem wody) na północy i wieżowce Benidormu na południu. Z lotniska Alicante dojazd zapewnia linia tramwajowa FGV.

PLAŻA

publiczna, kamienista, długa i szeroka z łagodnym zejściem do morza, przy hotelu.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Zadbany, zbudowany w 1975 r., odnowione pokoje na przełomie 2015/2016 r., pięciopiętrowy hotel. Propozycja na spokojny wypoczynek w gronie rodzinnym.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Całodobowa recepcja, przestonne lobby, restauracja - kuchnia śródziemnomorska i międzynarodowa, bar przy basenie na tarasie, przechowalnia bagażu oraz taras z widokiem na basen i morze. Usługi pralni chemicznej i wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe: Visa, MasterCard.

INTERNET

bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - basen ze słodka wodą, ok. 500 m, bezpłatne parasole i leżaki przy basenie, ręczniki płatne (kaucja ok. 10 EUR)siłownia, dyskoteka, animacje, aqua aerobik, aqua zumba, aqua pilates, siłownia, Odpłatnie - bilard, piłkarzyki

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, mini club z programami animacyjnymi, bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie.

ZAKWATEROWANIA

Oferuje 244 pokoi. Pokoje typu standard, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki,o powierzchni ok. 25 m, klimatyzowane, łazienka (wanna lub prysznic, wc, suszarka), TV/SAT, telefon, lodówka, sejf (płatny), balkon.

WYŻYWIENIE

FB+ - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. 0,5l butelki wina i 0,5l butelki wody do obiadów i kolacji w cenie. Pozostałe napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne.

WAŻNE INFORMACJE DODATKOWE i inne

Ocena HCH 4,2 www.hotelcapnegret.com

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Blanca, Hiszpania

Opis hotelu

Ciesz się idealnym wypoczynkiem na wybrzeżu Altei w jednym z najlepszych hoteli w Altea. Cap Negret Hotel ma doskonałą lokalizację i udogodnienia komunikacyjne na lotnisko i stację Renfe. Położony w Altei przy plaży, 1,5 km od muzeum, 2 km od parku rozrywki, 4 km od przystani i 70 km od lotniska w Alicante.

Udogodnienia i serwisy zawierają: całodobową recepcję, restaurację, bar, basen (sezonowy), basen dla dzieci (sezonowy), taras, plac zabaw, bezprzewodowy dostęp do Internetu, pokój telewizyjny, pokój gier (płatny), stół bilardowy (za dodatkową opłatą), masaże (za dodatkową opłatą), centrum fitness, sale konferencyjne, winda i parking.

Pokoje wyposażone są w centralną klimatyzację / ogrzewanie (sezonowo), TV, telefon, minibar (płatny), bezprzewodowy dostęp do Internetu, sejf, suszarkę do włosów, łazienkę i balkon / taras.

Pokój rodzinny obejmuje także salon z rozkładaną sofą dla 3. i 4. osoby.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu warunków pogodowych / sezonowych.

Należy pamiętać, że klimatyzacja / ogrzewanie w pokojach jest sterowane centralnie przez hotel, dlatego klimatyzacja / ogrzewanie jest włączane tylko w określonych godzinach w ciągu dnia, które mogą się różnić.

Adres: Ctra. Valencia Alicante km 159, 03590 Altea, Hiszpania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa Blanca

Opis oferty:

Klimatyczny hotel z ładnym basenem i tarasem do opalania, z którego można bezpośrednio zejść na piękną, długą i szeroką plażę. Otoczony z jednej strony górami, z drugiej błękitnym morzem, zapewnia komfortowy wypoczynek i niezapomniane widoki. Szczególnie dobrze będą się tutaj czuć rodziny. Dla dzieciaków przygotowano plac zabaw, miniklub i ciekawe animacje, a dla dorosłych zajęcia sportowe w basenie i wieczorne show. Na miejscu jest restauracja, bar przy basenie i eleganckie, niedawno odnowione pokoje. Okolica słynie z pięknych krajobrazów i atrakcji turystycznych.

POŁOŻENIE:

ok. 900 m od centrum miejscowości ALTEA, ok. 200 m od restauracji, ok. 800 m od supermarketu, ok. 11 km od Benidorm i aquaparku, ok. 57 km od Alicante; ok. 50 km od portu lotniczego w Alicante; przystanek autobusowy przed hotelem (Alicante, Benidorm, Albir).

PLAŻA:

publiczna, kamienista, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu, bez serwisu plażowego; publiczna, piaszczysto-kamienista, ok. 1 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet); przy plaży bary, restauracje, plac zabaw dla dzieci i boisko do siatkówki.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1975 r., odnowione pokoje na przełomie 2015/2016 r., 244 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia śródziemnomorska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie na tarasie; przechowalnia bagażu; taras z widokiem na basen i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: pralnia, wypożyczalnia samochodów, opiekunka do dziecka (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 500 m², gł. do 2 m, brodzik dla dzieci, ok. 60 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (kaucja ok. 10 EUR); gry planszowe; plac zabaw dla dzieci, miniklub, dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: aqua aerobik, aqua zumba, aqua pilates i inne, wieczorne show; za opłatą: bilard, piłkarzyki.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00­-10.00), obiad (13.00­-15.00), kolacja (20.00­-22.00) w formie bufetu; limitowane: woda i wino do posiłków.

KONTAKT:

0034/965841200, www.hotelcapnegret.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa Blanca

Opis oferty:

Klimatyczny hotel z ładnym basenem i tarasem do opalania, z którego można bezpośrednio zejść na piękną, długą i szeroką plażę. Otoczony z jednej strony górami, z drugiej błękitnym morzem, zapewnia komfortowy wypoczynek i niezapomniane widoki. Szczególnie dobrze będą się tutaj czuć rodziny. Dla dzieciaków przygotowano plac zabaw, miniklub i ciekawe animacje, a dla dorosłych zajęcia sportowe w basenie i wieczorne show. Na miejscu jest restauracja, bar przy basenie i eleganckie, niedawno odnowione pokoje. Okolica słynie z pięknych krajobrazów i atrakcji turystycznych.

POŁOŻENIE:

ok. 900 m od centrum miejscowości ALTEA, ok. 200 m od restauracji, ok. 800 m od supermarketu, ok. 11 km od Benidorm i aquaparku, ok. 57 km od Alicante; ok. 50 km od lotniska w Alicante; przystanek autobusowy przed hotelem (Alicante, Benidorm, Albir).

PLAŻA:

publiczna, kamienista, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez teren hotelu, bez serwisu plażowego; publiczna, piaszczysto-kamienista, ok. 1 km od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet); przy plaży bary, restauracje, plac zabaw dla dzieci i boisko do siatkówki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1975 r., wyremontowany na przełomie 2015/2016 r., 244 pokoje, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - kuchnia śródziemnomorska i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar przy basenie na tarasie; przechowalnia bagażu; taras z widokiem na basen i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: pralnia, wypożyczalnia samochodów, opiekunka do dziecka (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², elegancki, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), boczny widok na morze.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 500 m², gł. do 2 m, brodzik dla dzieci, ok. 60 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (kaucja ok. 10 EUR); gry planszowe; plac zabaw dla dzieci, miniklub, dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: aqua aerobik, aqua zumba, aqua pilates i inne, wieczorne show; za opłatą: bilard, piłkarzyki.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00­-10.00), obiad (13.00­-15.00), kolacja (20.00­-22.00) w formie bufetu; limitowane: woda i wino do posiłków.

KONTAKT:

0034/965841200, www.hotelcapnegret.com

GRATIS:

Wi-Fi


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIAALC

HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - rezydent z językiem polskim - transfery

Hotel info

malowniczy krajobraz wzgórz i błękitu morza. Wyjątkowa sceneria białego miasteczka, wąskie, kręte uliczki pełne kolorowych kramików z pamiątkami, kafejek, barów… Hiszpańska życzliwość mieszkańców, bogata kultura i niezliczone festiwale, które odbywają się tu bez względu na porę roku. To właśnie niepowtarzalny urok Aleai, gdzie zlokalizowany jest Hotel Cap Negret. Elegancki, wygodny obiekt z pewnością zagwarantuje komfortowy wypoczynek i niezapomniane widoki. Idealnym miejscem błogiego, wakacyjnego relaksu są tarasy słoneczne z hotelowym basenem usytuowane tuż nad brzegiem morza. Smaczna kuchnia, dobry serwis, pomocna obsługa i cykliczne programy animacyjne to kolejne atutu hotelu. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Aleta, nad brzegiem morza w turystycznej strefie miejscowości, ok. 900m do centrum, w odległości niedługiego spaceru restauracje, bary. Tętniący życiem Benidorm z aquaparkami ok. 11km. W sąsiedztwie hotelu przystanek komunikacji lokalnej. Lotnisko w Alicante ok. 65km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, kamienista, długa. Publiczna, bezpłatna, bez serwisu plażowego. Ok. 1 km od hotelu piaszczysto-kamienista plaża publiczna z serwisem plażowym - w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

244 pokoje, elegancki hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna z show cooking, cafeteria i bar, sezonowy bar na tarasie przy basenie, sezonowy barbecie taras i chill out patio, taras słoneczny z widokiem na basen i morze, TV lounge, sala konferencyjna, płatny punkt internetowy, miejsca parkingowe.

Pokój

przestronny i eleganckim, klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, mini lodówka, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras, większość z bocznym widokiem na morze. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

duży basen (sezon letni) i taras słoneczny z widokiem na morze, leżaki przy basenie bezpłatne, siłownia. Płatne: bilard, piłkarzyki, automaty do gier, masaż. Cykliczna animacje lub wieczory z muzyką na żywo. Najbliższe pole golfowe ok. 5km (usługa zewnętrzna).

Dzieci

brodzik, sezonowy kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- pakiet all inclusive soft

All inclusive soft

3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

dobry standard zakwaterowania, serwis, miła obsługa. Przestronny i elegancki hotel położony bezpośrednio przy plaży. Atutem obiektu jest również lokalizacji w wyjątkowej miejscowości Aleta, a bliskość starówki pozwala w pełni delektować się jej klimatem 180108

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm (zabierany do luku bagażowego); opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - WizzAir (kod lotu W6) - bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Blanca)

Opinie o Hotelu Cap Negret

Cap Negret - możliwości zakwaterowania:

standard standard
standard superior
standard premium lateralseaview
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
standard dbl/ 1 tydz
Standard DBL
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Standard [Sea View] DBL
Standard [Sea View] DBL
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC boczny widok na morze Telewizor Telefon
Standardzimmer WC balkon lub taras
Pokoj superior WC balkon lub taras
Pokoj superior WC balkon lub taras
WC balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC boczny widok na morze Telewizor Telefon
Standardzimmer WC balkon lub taras
Pokoj superior WC balkon lub taras
Pokoj superior WC balkon lub taras
WC balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokój 2 osobowy - na zapytanie
Pokój 2-osobowy

Cap Negret - Możliwości wyżywienia:


Cap Negret - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Cap Negret? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00