Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
  • Hotel Studia Coralli Beach, Rodos
1 / 11
Udogodnienia hotelu Studia Coralli Beach
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Studia Coralli Beach
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Studia Coralli Beach:
3.6 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Ocena hotelu:
3.6 / 5
Średnia z 10 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 czerwca 2018

Hotel Studia Coralli Beach w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Coralli Beach to studia usytuowane w pięknej okolicy dla osób, które traktują hotel jako bazę wypadową do zwiedzania wyspy. Ogromnym atutem są posiłki serwowane w jednej z najlepszych restauracji w okolicy. Polecamy także dla osób, którym zależy na bliskości półwyspu Prasonissi - najbardziej znanego miejsca na Rodos do nauki wind i kitesurfingu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko turystycznej miejscowości Pefkos, blisko słynnego Prasonissi - mekki surferów i przepięknego, klimatycznego miasteczka Lindos
  • rewelacyjna grecka kuchnia
  • malownicze widoki na zatokę Pefkos

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

Grecja/Rodos/Pefkos

Warto podkreślić

- Przy plaży - Bajeczne widoki na zatokę Pefkos - Kameralny obiekt - Serdeczna gościnność - Dla smakoszy greckiej kuchni - Kategoria lokalna B

Okiem Grecosa

Hotel oferuje wyśmienitą kuchnię grecką, relaks w ciszy i spokoju za niewygórowaną cenę. Położony tylko 30 min jazdy samochodem od mekki surferów - Prasonissi. Magiczne miasto Lindos znajduje się w niedalekiej odległości.

Położenie

• przy morzu • do centrum Pefkos ok. 1 km • do miasta Lindos ok. 4 km • sporty wodne ok. 1 km • przystanek autobusowy przy hotelu • lotnisko ok. 65 km

Plaża

• przy hotelu, kamienisto-piaszczysta • oddzielona ulicą od części mieszkalnej • kamieniste wejście do wody • do zagospodarowanej plaży ok. 800 m • leżaki i parasole (ok. 5 EUR)

Hotel

• kilka budynków o niskiej zabudowie • częściowo odnowiona tawerna i bar oddzielone drogą od części mieszkalnej • minimarket

Pokoje

Studio • 2-3 os. • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (ok. 8 EUR/dzień, min. 3 dni) • sejf (ok. 16 EUR/tydz.) • lodówka w małym aneksie kuchennym • łazienka z prysznicem • balkon lub taras

Wyżywienie

• we własnym zakresie • opcjonalnie śniadania • opcjonalnie obiadokolacje - 1 z 5 przystawek oraz 1 z 15 dań głównych • posiłki serwowane w Coralli Restaurant

Pełen relaks

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenie Odpłatnie • bilard • sporty wodne w Pefkos i Lardos (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)

F!RST DEAL! LATO 2018

Pierwszy etap do 30.10.2017 - Rabaty do 40% - Rabat specjalny dla dziecka 400 zł - Zaliczka 15% GRATIS - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji - Pakiet Gwarancji Gwarancja najniższej ceny Gwarancja niezmiennej ceny Gwarancja bezpłatnej zmiany rezerwacji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Opis hotelu Studia Coralli Beach według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:
on the road to Lardos, Pefkos 851 00Grecja

 

Dane GPS hotelu Coralli Beach:

N 36º 4' 39.1908"
E 28º 2' 34.9332"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Coralli Beach to studia usytuowane w pięknej okolicy dla osób, które traktują hotel jako bazę wypadową do zwiedzania wyspy. Ogromnym atutem są posiłki serwowane w jednej z najlepszych restauracji w okolicy. Polecamy także dla osób, którym zależy na bliskości półwyspu Prasonissi - najbardziej znanego miejsca na Rodos do nauki wind i kitesurfingu.


Mapa Hotelu Studia Coralli Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Studia Coralli Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Studia Coralli Beach
https://youtu.be/jOtk005qzmg
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Studia Coralli Beach

Miejsce dobrze położone do zwiedzania wyspy. Codziennie ok. 10.00 sprzątanie. Jedzenie dobre, ale bez szału. Kelnerzy nadgorliwi, co chwilę pytają czy wszystko ok. W innych miejscach też dobrze zjedliśmy bez otoczki sztucznego zainteresowania i poklepywania po plecach.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.3

miejsce zdecydowanie dla mniej wymagających osób, preferujących bardziej greckie klimaty. pokoje to tak jakby wynajęte kwatery u rodziny greckiej :) pokoje dość skromne, wyposażone w podstawowe przedmioty. ładnie i tarasowo położone po drugiej stronie ulicy. przy plaży bardzo dobra tawerna, jedzenie wyśmienite. basen dość mały, plaża przy hotelu, wystarczy zejść na dół. widoki bardzo ładne - na morze i góry. fajny grecki klimat, kameralne miejsce. ogólnie fajne miejsce na nocleg.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
3.9

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Ekonomiczny hotel, zaraz przy morzu, piękne widoki z tarasu gdzie jest basen, dobra kuchnia, jedliśmy tam tylko śniadania co prawda ale były wyśmienite. Cały dzień natomiast spędzaliśmy w Prassonisi na kite.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
Podsumowanie: może być
3.9

Niestety "hotel" pozostawia wiele do życzenia. Łazienka jest skandaliczna - dziury w ścianach, brudna wanna, zwisający na jednej śrubie umywalka, brak zasłonki prysznicowej (dzięki czemu podłoga i sedes zawsze są zachlapane). Oprócz tego wszedzie mrówki. Brak recepcji - wlasciwie, żeby cokolwiek zglosic nie bylo z kim rozmawiac. Po czterech dniach skonczyl sie papier - niestety nie udalo nam sie o niego doprosic. Przerwy w dostawie prądu - nie wymagam cudów, nie siedze ciągle w pokoju, ale w nocy czasem swiatlo by się przydało. Sprzątaczki mówią tylko po rosyjsku i odsylaja do kelnerow w restauracji, ktorzy są mili tylko wtedy gdy odwiedzamy restauracje - i choć wykupiliśmy sniadania zrezygnowaliśmy z nich. Jedzenie nie świeże, obsługa nagabująca, sypiąca wyuczonymi zwrotami "smacznego" żeby połechtać nasze polaczkowate poczucie dumy i oczywiście zostawić napiwki. Położenie super, jesli chodzi o odległość od plaży. Za cene jaką zaplaciłam, wymagałam jakiegokolwiek minimum, a nie rozspującego sie pokoju z mrówkami, gdybym wiedziala o prawdziwym stanie rzeczy - wybrałabym namiot.

POLECAM:
singlom
Podsumowanie: odradzam
1.7

Właściwie trudno nazwać ten obiekt hotelem, bardziej przypomina rodzinnie prowadzone apartamento-studia (łazienka, aneks). Niezwykle malowniczo, skały i woda, super połączenie i położenie, pokoje wielkością ok, tawerna z GENIALNYM jedzeniem obok. Nie gotowaliśmy sami, bo i po co. Mistrzostwo świata. Swoja plaża 100 m, publiczna ok. 500. Przystanek autobusowy 50 m od hotelu. W pefkos wszystko co trzeba, lindos rzut beretem, wyspa do odkrywania na wyciągnięcie ręki. Brak typowych hotelowych atrakcji. I tanio. Polecam.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel ma przyjemny klimat. Bardzo ładna grecka tawerna przy hotelu. Przyjemny kameralny hotel na wypoczynek. Dobry standard w niskiej cenie.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.4

Byłam z mężem w tym hotelu od 30.05.2011 do 13.06.Mieliśmy pokój z tarasem plus widok na morze i restauracje.Roślinność przepiękna w okół hotelu,a cała wyspa była w tym czasie w trakcie kwitnienia oleandrów(cudowne kwiaty).Ogólnie polecam ten hotel ekonomicznym klientom, którzy nie lecą na Rodos żeby spędzać czas w hotelu,tylko są nastawieni na poznawanie tej pięknej wyspy:)Słońca na Rodos nie brakuje,a morze i wszechobecne góry są boskie i b.chętnie wrócę na tą wyspę:)Polecam serdecznie

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1

Duży minus to brak klimatyzacji w standardzie, śniadania ubogie, ale bogate w 2 jajka(rarytas grecki). Obsługa hotelu jest w trakcie studiowania j. angielskiego z rozmówek (udają że znają j. polski) na "do widzenia" mówią "dzień dobry". Nie lubią jak dokarmia się wychudzone koty, które wyją z głodu pod drzwiami. ruchliwa ulica przedzielająca restauracje i hotel. A w dodatku jakby to było mało w morzu była słona woda:)) Ocena średnia, są tańsze i ciekawsze oferty. pozdrawiam

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje
  • figure
Podsumowanie: może być
3.0

Miło ,spokojnie,sympatycznie,bez wrzasku charakterystycznego dla kurortow.W tawernie włascicieli obiektu dyskretna muzyka grecka umila pobyt.Wlasciciele sympatyczni,mili!!!.Brakuje tylko deptaku spacerowego wzdłuz szosy.Plaza piaszczysta,a basen znakomity.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    4
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    4
  • Wyżywienie
    6
  • Atrakcje
    i sport
    4
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Studia Coralli Beach:
3.4 / 6

Coralli Beach Hotel Pefkos 2017-09-12
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Nie polecam! 2017-07-21
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

2.0
Raczej dobry 2008-08-27
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Hotel bardzo ładnie położony ,blisko plaża, basen hotelowy z leżakami i parasolami. Obsługa hotelowe...
więcej

4.8
Fajne miejsce i typowa grecka atmosfera 2008-09-23
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Zwiedzanie i wypoczynek na rodos 2009-09-14
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

5.1
Dobrze zlokalizowany rodzinny hotel 2010-09-01
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Fajne miejsce dla ceniących spokój 2010-10-31
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Polecam ten hotel 2011-04-28
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Serdecznie polecam ten hotel. Spędziłem tam bardzo udane rodzinne wakacje z żoną i synkiem. Pyszne j...
więcej

5.0
Dobra lokalizacja na Rodos 2011-09-01
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Stosunek ceny do jakości bardzo dobry 2012-04-10
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Innymi słowy za tę kasę trudno znaleźć lepiej.Czystość dobra....
więcej

5.5
Nie dla snobów 2012-07-01
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wymarzone wakacje 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fantastyczne miejsce na wakacje 2012-10-09
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Polecam 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

Pokój typu studio - wystarczający. Od plaży 200m, lotnisko 70km, sklepy - 100m. Serwis bez zarzut...
więcej

4.3
Rewelacja 2012-10-20
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Nie dla rodzin z małymi dziećmi 2013-07-01
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.0

Przy tawernie w której serwowane są posiłki znajduje się bardzo ruchliwa ulica :( Było to bardzo męc...
więcej

4.4
Nie polecam 2013-08-01
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    2.0

2.8
Uwaga na sprzataczkę! 2013-08-11
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

Pokoje bardzo rożne,na dole wystarczające dla osób,które nie potrzebują luksusow,natomiast pokoje na...
więcej

2.8
Przekłamanie 2013-10-01
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.0

2.0
Polecam podróżnikom, rodzinom z dziećmi nie. 2014-07-04
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.4
Aparthotel warty uwagi 2014-07-16
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Fajnie i miło 2014-08-03
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.8

Polecam dla ludzi którzy oczekują indywidualnego traktowania i fajnej atmosfery. Z racji tego że hot...
więcej

4.8
Byłam, zweryfikowałam, opowiadam 2014-08-31
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.4
Idealny dla ceniących spokój i miłą atmosferę 2014-09-16
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Wyspa atrakcyjna - hotel nieco mniej 2015-06-09
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Moje greckie wakacje 2015-07-20
Szczegóły oceny hotelu Studia Coralli Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Studia Coralli Beach - możliwości zakwaterowania:

Studio superior
Studio

Studia Coralli Beach - Możliwości wyżywienia:


Studia Coralli Beach - miasta wylotu:


Studia Coralli Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Studia Coralli Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00