cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
1 / 48
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
28.04 - 05.05
już od 2356 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 12.05
już od 1129 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mix Colombo
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mix Colombo
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Mix Colombo:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mix Colombo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Hotel Mix Colombo w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel znajduje się we wschodniej części wyspy, w miejscowości S'Illot. W pobliżu znajduje się przystanek autobusowy, bary i restauracje. W miejscowości obok, w Porto Cristo, możemy zobaczyć Jaskinie Smocze. Ok. 70 km od Palma de Mallorca, 65 km od lotniska.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany jest tuż przyplaży Cala Moreia. Jest to piaszczysta plaża z krystalicznie czystą wodą z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole- płatne dodatkowo (ok. 15 EUR/komplet: 2 leżaki + parasol). Wypożyczalnia sprzętów wodnych za dodatkową opłatą.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 - godz., windy, restauracja główna, snack bar, bar przy basenie, taras słoneczny, parking, przechowalnia bagażu oraz wypożyczalnia samochodów. Na terenie kompleksu znajduje się odkryty basen. Leżaki i parasole przy basenie za darmo.
Pokoje:

Hotel posiada 148 zadbanych pokoi (możliwość 1 dostawki). Wszystkie gustownie urządzone, z łazienką (wanna lub prysznic) i wc, klimatyzacją, sejfem (płatny 15EUR/tydz.), TV oraz balkonem. Możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2.
Pokoje ekonomiczne nie posiadają balkonu.
Wyżywienie:

All inclusive: Śniadania (07:30- 10:00), lunche (13:00- 14:30) i kolacje (19:00- 21:30). Dodatkowo do dyspozycji gości bar przy basenie z napojami i przekąskami (11:00- 18:00). W godzinach 16:00- 17:00 serwowany podwieczorek (kawa, herbata i ciasto). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole serwowane w barze (11:00- 23:00). W trakcie posiłków wino, woda i soki owocowe.
Program sportowy i animacyjny:

Na terenie hoteluznajdują się piłkarzyki, bilard, sala telewizyjna. Hotel zapewnia animacje wieczorne dla dorosłych 3 razy w tygodniu.
Internet:

Internet Wi- Fi- w lobby 30min. płatne 1 EUR, ok. 2 EUR/ dzień.
Kategoria lokalna:

***
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem,opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).


Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku turystycznego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

OBJAZD WYSPY VUELTA A LA ISLA" - cena ok. 80 EUR
Trasa wycieczki prowadzi przez rolnicze wioski i miasta gór Sierra de Tramuntana. Po drodze zatrzymamy się w mieście Inca słynącego z wyrobów skórzanych. Następnie wśród plantacji oliwek dojedziemy do Sanktuarium Maryjnego w LLuc. Po około 40-min. przerwie przejazd wzdłuż kanionu rzeki Torrent de Pareis do portu rybackiego Sa Calobra. Po przerwie rejs statkiem wzdłuż klifowego wybrzeża Majorki do Puerto de Soller czyli “złotej doliny". Następnie wyprawa starą, drewnianą kolejką do miasta Soller gdzie przesiądziemy się na pociąg wybudowany w 1912 roku, który przez góry i doliny, 13 tunelami zawiezie nas na obrzeża Palmy.
JASKINIE SMOCZE - cena ok. 44 EUR
Wycieczka do jaskiń będzie prowadziła przez Manacor - słynącego z przemysłu meblowego i produkcji sztucznych pereł. Zwiedzimy największą jaskinię na Majorce, która stanowi arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi.
ALCUDIA I FORMENTOR - cena ok. 52 EUR
Wycieczka na północne wybrzeże Majorki. Przed południem wizyta na tradycyjnym targu majorkańskim w najstarszym mieście na wyspie- Alcudia. Po zakupach przejazd do Pollensa gdzie przewidziany jest czas wolny na plaży, a następnie przepłyniemy statkiem do zatoki Formentor. Na samym końcu autokarem wjedziemy na przylądek Formentor, najdalej wysunięty cypel na Majorce, skąd rozciąga się jeden z najładniejszych widoków Morza Śródziemnego.
PALMA I VALLDEMOSA - cena ok. 54 EUR
Zwiedzanie stolicy rozpoczniemy od Parc del Marc. Później, ogrodami królewskimi dojdziemy do Katedry. Podczas spaceru po gotyckiej starówce Palmy zobaczymy budynek Urzędu Miasta, piękne patia, Stary Rynek i kościół Świętego Michała. Po południu uciekniemy od zgiełku miasta do baśniowej miejscowości Valldemosa malowniczo położonej w dolinie gór Sierra de Traumontana. Zwiedzimy zakon Kartuzów, cele w których mieszkał Chopin oraz wysłuchamy 15 minutowego koncertu w Pałacu Sancho. Później podczas minimum godzinnego czasu wolnego można za darmo spróbować typowych majorkańskich likierów. Wycieczka skierowana do klientów hoteli położonych na wschodzie i północy wyspy.
MARINELAND - cena ok. 43,50 EUR
Całodzienna wycieczka do delfinarium Marineland. Nowy spektakl delfinów i lwów morskich, zaskakujące show papug i innych wielobarwnych ptaków.
AQUARIUM PALMA - cena ok. 43,50 EUR
Wycieczka skierowana do klientów ze wschodu wyspy. Bez przewodnika w języku polskim. Bilet obejmuje wizytę w największym oceanarium w Hiszpanii oraz opcjonalnie czas wolny w stolicy.
AQUARIUM - cena ok. 25 EUR
BILET WSTĘPU DO do najwiekszego oceanarium w Europie. Ponad 55 akwariow z calego swiata. Dodatkowe atrakcje dla najmlodszych.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
"
Inne

HISZPANIA - MAJORKA informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karttelefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Majorka
Najbardziej znana wakacyjna wyspa Hiszpanii co roku przyciąga miliony ludzi z całej Europy. Łagodny klimat, niezliczone plaże i zatoki oraz górskie wioski i nadmorskie porty jachtowe - krajobraz wyspy jest tak zróżnicowany, że nie sposób się tu nudzić. Południe wyspy z centralnie położoną stolicą wyspy Palma de Mallorca to centrum kulturalne i rozrywkowe. Północne wybrzeże od Puerto de Alcudia na południe to raj dla rodzin z dziećmi.
Miejscowości wakacyjne na Majorce:
Playa de Palma / El Arenal
Dwa kurorty położone wzdłuż wielokilometrowej plaży z nadmorską promenadą i licznymi kawiarniami, sklepami i restauracjami. Idealne miejsce dla ludzi młodych i spragnionych rozrywek. Plaża w ciągu dnia, a wieczorem niezliczone bary i dyskoteki. Do tego blisko do pięknej stolicy wyspy - Palma de Mallorca. Miasto zachwyca starówką i niezwykłą katedrą położoną nad morzem, przy porcie jachtowym.
Magaluf
Mekka młodych ludzi, nieco zdominowana przez Brytyjczyków szukających słońca i rozrywek. Piękna zatokowa plaża z białym piaskiem i intensywne życie nocne to cechy charakterystyczne miejscowości. Nasze hotele położone są na uboczu i pozwalają na spokojny wypoczynek, ale jednocześnie dają możliwość korzystania z atrakcji kurortu.
Santa Ponsa
Miescowość położona ok. 25 km od stolicy wyspy w pięknej zatoce zachowała lokalny klimat. Dla mieszkańców wyspy jest weekendowym kurortem i wielu z nich ma tu swoje mieszkania i domy. Jest tu niewiele hoteli i piekna zatokowa plaża nigdy nie jest zatłoczona. Miasteczko oferuje również wiele możliwości spacerów wśród zieleni, a lokalna komunikacja zapewnia szybki dojazd do stolicy.
Alcudia / Zatoka Alkudyjska
Położona na północnej stronie wyspy Alcudia to idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Zatoka Alkudyjska to kilkanaście kilometrów pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Wzdłuż wybrzeża wybudowano wiele hoteli różnego standardu nastawionych na rodzinny wypoczynek. Hotele po tej stronie wyspy maja niższą zabudowę, są położone na większym terenie, w ogrodach pełnych zieleni. Miejscowości wzdłuż zatoki oferują oczywiście wszystkie turystyczne atrakcje - sklepy, kawiarnie promenady spacerowe, a także aqua park i inne atrakcje dla dzieci.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska, Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Witamy Colombo Mix Hotel w S'Illot. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 50 m od hotelu, a miasto Porto Cristo oddalone jest o 5 km. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Manacor (18 km). Pozostałe miasta: Palma (59 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, lobby, recepcję i winda. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku, niemiecku i angielsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia motocykli, rowerów i samochodów. Hotel posiada basen ze słodką wodą. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Płatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, informacja turystyczna, centrum miasta i supermarket. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Cuevas del Drach (9 km), Safari Zoo (5 km) i Castell de Capdepera (20 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia:

Hotel oferuje opiekę medyczną. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 14 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 3* - Kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 150 m od plaży - ok. 2 km od centrum S'Illot- Cala Moreia - ok. 65 km od Portu lotniczego Palma de Mallorca - hotel odnowiony (częściowo) w 2015 roku - w okolicy przystanek autobusowy - w pobliżu sklepy

Plaża

- publiczna - piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

- klimatyzacja (centralnie sterowana) - TV-Sat - telefon - sejf (płatny) - łazienka (WC, prysznic/wanna)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - wieczorne animacje (3 lub 4 razy w tygodniu)

Dla dzieci

- brodzik

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00- 23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- Wi-Fi (płatne) - w zależności od potrzeb możliwość wynajęcia wózka inwalidzkiego - taras - winda - wypożyczalnia samochodów

- hotel akceptuje karty

maestro, Master Card, Visa, Visa Elektron - www.mixhotels.com Uwaga! Zgodnie z informacjami otrzymanymi z Parlamentu Balearów, z dniem 1 lipca 2016 roku wszyscy dorośli turyści (od 16 roku życia) przyjeżdżający na Majorkę zostaną objęci taxą klimatyczną. Nowy podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania. Wysokość opłaty została ustalona na kwotę 2,20   za dobę w hotelach 5*,  1,65 za dobę w hotelach 4*, 1,10   za dobę w hotelach 3*. Nowym podatkiem zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem podatku.

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta (od maja do października); wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

bagaż

Warszawa, Katowice, Gdańsk, Wrocław  (przelot realizowany liniami czarterowymi) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Kraków, Warszawa Modlin (przelot ralizowany liniami rejsowymi) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240 PLN - 20 kg - 336 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Region

Hiszpania / Majorka

Strefa

Active, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 7 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

w centrum kurort S'llot- niewielka miejscowość z licznymi sklepami, barami i restauracjami przystanek autobusowy przy hotelu, dogodne połączenie autobusowe ze stolicą wyspy i innymi miejscowościami Porto Cristo - ok. 5 km, spokojna miejscowość znana z jaskiń oraz podziemnych jezior Palma - ok. 60 km, stolica wysypy znana z licznych klubów, barów, dyskotek, restauracji oraz zabytków lotnisko - ok. 60 km

Atuty

- tuż przy pięknej, piaszczystej plaży - odnowiony w 2014 roku - pyszna oraz urozmaicona kuchnia, szeroka oferta All Inclusive - świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy - piękne widoki na morze oraz doskonały serwis gwarantowany przez sieć hotelową Mix Hoteles - wysokie oceny Klientów w sezonie 2016 - krótki lot ok. 3,5 h

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole płatne ok. 13 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol, wypożyczalnia sprzętów wodnych za opłatą

Hotel

trzygwiazdkowy, odnowiony w 2014 roku, położony w niewielkiej miejscowości na wschodzie wyspy, oferuje 148 pokoje rozmieszczone w 7 piętrowym budynku z pięknym panoramicznym widokiem na morze i okolice

Udogodnienia

całodobowa recepcja z lobby i miejscami do wypoczynku, 2 windy, parking, wypożyczalnia samochodów, rowerów oraz skuterów, przechowalnia bagażu, możliwość wypożyczenia czajnika bezprzewodowego oraz żelazka, pralnia

Internet

WiFi w lobby płatne 30 min/ 1 EUR, ok. 2 EUR/ dzień

Pokoje

2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek, funkcjonalnie i gustownie urządzone, łazienka z wanną, klimatyzacja sterowana automatycznie, sejf (płatny ok. 15 EUR/ tydz.), TV SAT, balkon

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej i lokalnej bar przy basenie / pool bar lobby bar / bar salon

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu w głównej restauracji (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

basen z leżakami i parasolami, bilard, piłkarzyki, piłka nożna, sala telewizyjna, animacje wieczorne dla dorosłych 3 razy w tygodniu

Płatne

sejf (płatny ok. 15 EUR/ tydz.)

Dla dzieci

wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, napoje typu kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, sałatki, owoce, przystawki, desery, woda mineralna, lokalne wino białe oraz czerwone, piwo 11.00-18.00 przekąski typu tosty, kanapki oraz napoje serwowane w głównym barze / pool bar 16.00-17.00 podwieczorek typu ciasta, kawa, herbata dostępne w głównym barze / pool bar 19.00-21.00 kolacja w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, w ofercie dania kuchni śródziemnomorskiej oraz dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni hiszpańskiej, dania mięsne, wegetariańskie, sałatki, owoce, desery, woda mineralna, wino białe, czerwone i różowe, piwo 10.00 - 24.00 lokalne napoje bezalkoholowe, soki owocowe z dystrybutora, kawa, herbata, napoje orzeźwiające typu coca cola, fanta, sprite, lokalne alkohole typu piwo, wino białe, czerwone, różowe, piwo, sangria, hiszpański szampan - cava, likiery, wódki, rum, gin, whisky, brandy oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w pool barze, salon barze w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów -leżaki oraz parasole przy basenie - międzynarodowe animacje wieczorne

Nasza ocena

Pokój*** + Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ***

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Strona www hotelu

www.mixhotels.com

Vuelta Isla

Prawdziwa gratka dla miłośników śródziemnomorskiej przyrody. Wycieczka składa się z kilku części i obejmuje cztery rodzaje transportu - autokar, statek wycieczkowy, zabytkowy tramwaj, zabytkowy pociąg. Naszą wycieczkę zaczniemy od zwiedzania Sanktuarium Matki Bożej z Lluc - patronki Majorki, a następnie udamy się na słynną Drogę Węża znaną z serii efektownych zakrętów tzw. agrafek, którymi zjeżdża się poprzez Góry Tramuntana (UNESCO od 1993 r.) aż do wylotu słynnego wąwozu Torrent de Pareis (który jest drugim co do wielkości wąwozem w Europie, po kreteńskiej Samarii). Drugi etap to rejs do Port de Soller wzdłuż najbardziej spektakularnej części wybrzeża Majorki. Góry Tramuntana sięgające ponad 1400 m n.p.m. opadają gwałtownie do morza Balearskiego tworząc jedne z najbardziej pocztówkowych widoków wyspy. Po dotarciu do Port de Soller czas na przejażdżkę zabytkowym tramwajem do Soller. Podróż trwa 20 min. i gwarantuje niezapomniane przeżycia. Tramwaj powoli przejeżdża najpierw przez miejscowość, później przez pachnące gaje pomarańczowe. Podróż kończy się w Soller, przy dworcu kolejowym gdzie nie tylko będzie czekał zabytkowy pociąg (zbudowany w 1912 roku) gotowy zabrać pasażerów w ekscytującą podróż do Palmy, ale również ekspozycja prac Picassa i Joana Miro dostępna dla każdego. Ostatni etap wycieczki to podróż tymże pociągiem na przedmieścia Palmy poprzez góry, gaje figowe i migdałowe i 13 tuneli - w jednym z nich, pociąg zmienia kierunek jazdy o 180 stopni! Cena ok. 77 EUR / 38,5 EUR (dzieci do lat 12)

Palma i Valldemossa

Całodzienna wycieczka obejmujące dwa absolutne ‘must see' na wyspie - stolicę wyspy Palma oraz miasteczko Valdemossa. Ta pierwsza jest miastem mającym swoją renomę jako miasto eleganckie i ekskluzywne, lecz także jako miejsce z bogatą historią sięgającą panowania Maurów na wyspie. Wspaniała gotycka katedra, Pałac Almudaina, Plaza Mayor, Park Królewski, majorkańska Rambla - te wspaniałe obiekty opowiedzą historie wyspy od czasów średniowiecznych aż po współczesne, od muzułmańskich budowli obronnych po mozaiki Joana Miro. Drugim punktem wycieczki jest wizyta w miasteczku Valdemossa, które uchodzi za jedno z najbardziej urokliwych miasteczek w całej Hiszpanii. Klimat miejsca stwarzają urocze kamienne uliczki z domami o zielonych okiennicach, pięknie ukwieconych. Do Valdemossy przyjeżdża się po to by odnaleźć ducha XIX Majorki, atmosferę ciszy i spokoju zamkniętego klasztoru kartuzów, w którym mieszkał i tworzył Fryderyk Chopin. Całości klimatu dopełni krótki koncert fortepianowy. Cena ok. 52,00 EUR / 26,00 EUR (dzieci do lat 12)

Smocze Jaskinie Porto Cristo i Es Calderers

Wycieczka półdniowa. Jaskinie Smocze z Porto Cristo stanowią arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. W jaskini znajduje się również jedno z największych jezior podziemnych w Europie, położone na głębokości 29 m. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi. Jest to szczególne przeżycie, gdyż koncert odbywa się na podziemnym jeziorze, gdzie muzycy wypływają w podświetlonych łódkach. Wycieczka obejmuje również wizytę w posiadłości ziemskiej Es Calderers. Posiadłość ta pokazuje dawne życie na wyspie miejscowej szlachty. W podziemiach wyeksponowano beczki, butelki z winem oraz prasę do wyciskania soku z winogron. Cena 48,00 EUR/ 24,00 EUR (dzieci do lat 12)

Es Foguero

Wspaniały, ognisty spektakl-show. Wciągająca opowieść o miłości, nienawiści, szaleństwie i namiętności w rytmie flamenco. Rytm kastanietów, stuk obcasów, "grito de dolor" (krzyk bólu), szum powiewających falban, ogień, pot i łzy. Niezapomniane widowisko na najwyższym poziomie przeplatane akrobacją, pokazami ujeżdżania koni andaluzyjskich i sztuczkami magicznymi. Możliwość wyboru opcji z kolacją. Cena ok. 59,50 EUR / 39,50 EUR (dzieci do lat 12)

Robinson Boat

Całodniowa wycieczka. Wypływamy z Port de Pollenca i opływamy najpiękniejsze zatoki wyspy. Podczas rejsu jest możliwość nurkowania, wędkowania, karmienia mew. Na statku zjemy obiad- paella lub kurczak, a następnie czas wolny na plaży Formentor. Po plażowaniu wracamy na statek by wypłynąć na chwilę w otwarte morze. Następnie wracamy do portu. Cena ok. 67,00 EUR/ 44,00 EUR (dzieci do lat 12)

Alcudia Xperience

Półdniowa wycieczka autobusem z odkrytym dachem. Poznajemy sąsiednie kurorty Port de Pollenca, Port d'Alcudia, Muro i Alcudię. W Alcudii spacer z przewodnikiem po starówce. Możliwość zobaczenia pozostałości dawnej rzymskiej Pollentii. Cena ok. 15,00 EUR/ 10,00 EUR (dzieci do lat 12)

Formentor Xperiece

Półdniowa wycieczka na Półwysep Formentor - najbardziej wysunięty na północ punkt Majorki. Odwiedzimy punkt widokowy Mirador Es Colomer, a następnie czas wolny na jednej z piękniejszych plaż Majorki- Platja Formentor. Powrót katamaranem. Cena ok. 25,00 EUR/ 12,50 EUR (dzieci do lat 12)

Marineland

Występy delfinów, papug, fok. Dzieci fascynuje jazda łódką ciągniętą przez delfina. Pozostałe delfiny przeskakują nad głową dziecka. Dodatkową atrakcją jest mini zoo, basen ze zjeżdżalnią dla dzieci oraz akwarium morskie. Idealna forma wypoczynku dla dzieci. Cena ok. 41,00 EUR/ 27,50 EUR (dzieci do lat 12) Palma Aquarium i Palma Aquarium prezentuje bogactwo flory i fauny wszystkich mórz i oceanów świata. Największe akwarium w Europie z rekinami. Przeszklona sala przygotowana specjalnie dla dzieci. Cena ok. 40,00 EUR / 23,00 EUR (dzieci do lat 12)

Aqualand

Jeden z największych na świecie parków wodnych. Zjeżdżalnia Kamikadze, spływ kołem na dzikiej rzece to tylko początek zabawy. Cena ok. 47,00 EUR/ 31,00 EUR (dzieci do lat 12)

Targ w Ince

Półdniowa wycieczka do miasta Inca - agroturystyczne i handlowe centrum Majorki. Uczestniczymy w największym tradycyjnym targu wyspy. Inca słynie ze swoich produktów skórzanych. Cena 23,00 EUR/ 11,50 EUR (dzieci do lat 12)

Wycieczkę rozpoczniemy od udziału w najbardziej tradycyjnym majorkańskim targu w Sineu. Następnie udamy się do Puerto de Pollenca, gdzie przesiądziemy się na statek i popłyniemy na jedną z piękniejszych plaż Majorki

Platja Formentor, przy której stoi najdroższy hotel wyspy, w którym przebywały takie osobistości jak: Winston Churchill, Elizabeth Taylor, Grace Kelly. Cena 35,50 EUR/ 17,00 EUR (dzieci do lat 12) Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Hiszpania/Majorka/S'Illot

Opinia 7islands

Doskonale położony w miejscowości S'Illot z bezpośrednim dostępem do malowniczej piaszczystej plaży. Idealne miejsce na słoneczne spokojne wakacje, a jednocześnie możliwość aktywnego spędzania wolnego czasu.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu, w miejscowości S'lliot, ok. 200 m od centrum, ok. 70 km od stolicy wyspy, ok. 65 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się 200 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Częściowo odnowiony w 2015 roku, siedmiopiętrowy obiekt, na terenie którego znajduje się całodobowa recepcja, 2 windy, restauracja, bar przy basenie. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 139 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w barze w godzinach 11:00-18:00, kawa, herbata i ciastka w godzinach 16:00-17:00. W godzinach 11:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.mixhotels.com / 00 34 971 81 01 02

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Majorka

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

opis hotelu

Na terenie znajduje się restauracja, bar, basen, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje standardowe z bocznym widokiem na morze

Wyżywienie

restauracja, bar

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik

Aktualizacja opisu

15.07.2016 16:17

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Mix Colombo
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
Filmy hotelu Mix Colombo:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Mix Colombo!
https://youtu.be/SkWZFUp0T0E

Opinie o Hotelu Mix Colombo

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel położony przy samej plaży, to ogromny plus. Pokoje sa bardzo ładne i czyste. Jedzenie nam bardzo smakowało.Basen jest malutki, ale bliskość plaży wszystko rekompensuje, my w każdym razie nie korzystałyśmy wcale. W pobliżu jest mnóstwo sklepików z pamiątkami. Wakacje uważamy za udane pomimo, że przez jeden dzień padał deszcz.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Mix Colombo - możliwości zakwaterowania:

standard dbl
standard qdrpl
1 os. pokoj ekonomiczny
1 os. pokoj standardowy
Standardzimmer WC klimatyzacja Safe Telewizor Telefon
2 os. pokoj ekonomiczny
2 os. pokoj standardowy
Tani pokój WC klimatyzacja Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer WC klimatyzacja balkon Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze Safe Telewizor Telefon
Standardzimmer WC klimatyzacja balkon Safe Telewizor Telefon

Mix Colombo - Możliwości wyżywienia:


Mix Colombo - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mix Colombo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00