cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
  • Hotel Mix Colombo, Majorka
1 / 19
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 04.05
już od 939 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.10 - 05.10
już od 899 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mix Colombo
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Mix Colombo
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Mix Colombo:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mix Colombo:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 października 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Hotel Mix Colombo w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie

Hotel znajduje się we wschodniej części wyspy, w miejscowości S'Illot. W pobliżu znajduje się przystanek autobusowy, bary i restauracje. W miejscowości obok, w Porto Cristo, możemy zobaczyć Jaskinie Smocze. Ok. 70 km od Palma de Mallorca, 65 km od lotniska.
UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 2,20 EUR/osobę/noc. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

Plaża

Obiekt zlokalizowany jest tuż przy plaży Cala Moreia. Jest to piaszczysta plaża z krystalicznie czystą wodą z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole - płatne dodatkowo (ok. 15 EUR/komplet: 2 leżaki + parasol). Wypożyczalnia sprzętów wodnych za dodatkową opłatą.

Do dyspozycji gości

Recepcja 24 - godz., windy, restauracja główna, snack bar, bar przy basenie, taras słoneczny, parking, przechowalnia bagażu oraz wypożyczalnia samochodów. Na terenie kompleksu znajduje się odkryty basen. Leżaki i parasole przy basenie za darmo.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07:30-10:00), lunche (13:00- 15:00) i kolacje (19:00- 22:00). Dodatkowo do dyspozycji gości bar przy basenie z napojami i przekąskami (11:00- 18:00). W godzinach 16:00-17:00 serwowany podwieczorek (kawa, herbata i ciasto). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole serwowane w barze (11:00- 23:00). W trakcie posiłków wino, woda i soki owocowe.

Program sportowy i animacyjny

Na terenie hotelu znajdują się piłkarzyki, bilard, sala telewizyjna. Hotel zapewnia animacje wieczorne dla dorosłych 3 razy w tygodniu.

Internet

Internet Wi-Fi - w lobby 30 min./1 EUR, ok. 2 EUR/ dzień.

Kategoria lokalna

***

Naszym zdaniem

Obiekt ceniony za doskonałą lokalizację, ponieważ znajduje się przy ładnej plaży oraz blisko promenady ciągnącej się wzdłuż brzegu morza, zachęcającej do romantycznych spacerów przy zachodzie słońca.

Strona www


Opinie klientów


Program

Dzień pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki fakultatywne.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem,opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).


Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku turystycznego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne

OBJAZD WYSPY VUELTA A LA ISLA" - cena ok. 80 EUR
Trasa wycieczki prowadzi przez rolnicze wioski i miasta gór Sierra de Tramuntana. Po drodze zatrzymamy się w mieście Inca słynącego z wyrobów skórzanych. Następnie wśród plantacji oliwek dojedziemy do Sanktuarium Maryjnego w LLuc. Po około 40-min. przerwie przejazd wzdłuż kanionu rzeki Torrent de Pareis do portu rybackiego Sa Calobra. Po przerwie rejs statkiem wzdłuż klifowego wybrzeża Majorki do Puerto de Soller czyli “złotej doliny". Następnie wyprawa starą, drewnianą kolejką do miasta Soller gdzie przesiądziemy się na pociąg wybudowany w 1912 roku, który przez góry i doliny, 13 tunelami zawiezie nas na obrzeża Palmy.
JASKINIE SMOCZE - cena ok. 44 EUR
Wycieczka do jaskiń będzie prowadziła przez Manacor - słynącego z przemysłu meblowego i produkcji sztucznych pereł. Zwiedzimy największą jaskinię na Majorce, która stanowi arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi.
ALCUDIA I FORMENTOR - cena ok. 52 EUR

Wycieczka na północne wybrzeże Majorki. Przed południem wizyta na tradycyjnym targu majorkańskim w najstarszym mieście na wyspie- Alcudia. Po zakupach przejazd do Pollensa gdzie przewidziany jest czas wolny na plaży, a następnie przepłyniemy statkiem do zatoki Formentor. Na samym końcu autokarem wjedziemy na przylądek Formentor, najdalej wysunięty cypel na Majorce, skąd rozciąga się jeden z najładniejszych widoków Morza Śródziemnego.
PALMA I VALLDEMOSA - cena ok. 54 EUR

Zwiedzanie stolicy rozpoczniemy od Parc del Marc. Później, ogrodami królewskimi dojdziemy do Katedry. Podczas spaceru po gotyckiej starówce Palmy zobaczymy budynek Urzędu Miasta, piękne patia, Stary Rynek i kościół Świętego Michała. Po południu uciekniemy od zgiełku miasta do baśniowej miejscowości Valldemosa malowniczo położonej w dolinie gór Sierra de Traumontana. Zwiedzimy zakon Kartuzów, cele w których mieszkał Chopin oraz wysłuchamy 15 minutowego koncertu w Pałacu Sancho. Później podczas minimum godzinnego czasu wolnego można za darmo spróbować typowych majorkańskich likierów. Wycieczka skierowana do klientów hoteli położonych na wschodzie i północy wyspy.
MARINELAND - cena ok. 43,50 EUR

Całodzienna wycieczka do delfinarium Marineland. Nowy spektakl delfinów i lwów morskich, zaskakujące show papug i innych wielobarwnych ptaków.
AQUARIUM PALMA - cena ok. 43,50 EUR

Wycieczka skierowana do klientów ze wschodu wyspy. Bez przewodnika w języku polskim. Bilet obejmuje wizytę w największym oceanarium w Hiszpanii oraz opcjonalnie czas wolny w stolicy.
AQUARIUM - cena ok. 25 EUR

BILET WSTĘPU DO do najwiekszego oceanarium w Europie. Ponad 55 akwariow z calego swiata. Dodatkowe atrakcje dla najmlodszych.

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
"

Inne

HISZPANIA - MAJORKA informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.

Czas
Taki jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karttelefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Majorka
Najbardziej znana wakacyjna wyspa Hiszpanii co roku przyciąga miliony ludzi z całej Europy. Łagodny klimat, niezliczone plaże i zatoki oraz górskie wioski i nadmorskie porty jachtowe - krajobraz wyspy jest tak zróżnicowany, że nie sposób się tu nudzić. Południe wyspy z centralnie położoną stolicą wyspy Palma de Mallorca to centrum kulturalne i rozrywkowe. Północne wybrzeże od Puerto de Alcudia na południe to raj dla rodzin z dziećmi.
Miejscowości wakacyjne na Majorce:


Playa de Palma / El Arenal
Dwa kurorty położone wzdłuż wielokilometrowej plaży z nadmorską promenadą i licznymi kawiarniami, sklepami i restauracjami. Idealne miejsce dla ludzi młodych i spragnionych rozrywek. Plaża w ciągu dnia, a wieczorem niezliczone bary i dyskoteki. Do tego blisko do pięknej stolicy wyspy - Palma de Mallorca. Miasto zachwyca starówką i niezwykłą katedrą położoną nad morzem, przy porcie jachtowym.

Magaluf
Mekka młodych ludzi, nieco zdominowana przez Brytyjczyków szukających słońca i rozrywek. Piękna zatokowa plaża z białym piaskiem i intensywne życie nocne to cechy charakterystyczne miejscowości. Nasze hotele położone są na uboczu i pozwalają na spokojny wypoczynek, ale jednocześnie dają możliwość korzystania z atrakcji kurortu.

Santa Ponsa
Miescowość położona ok. 25 km od stolicy wyspy w pięknej zatoce zachowała lokalny klimat. Dla mieszkańców wyspy jest weekendowym kurortem i wielu z nich ma tu swoje mieszkania i domy. Jest tu niewiele hoteli i piekna zatokowa plaża nigdy nie jest zatłoczona. Miasteczko oferuje również wiele możliwości spacerów wśród zieleni, a lokalna komunikacja zapewnia szybki dojazd do stolicy.

Alcudia / Zatoka Alkudyjska
Położona na północnej stronie wyspy Alcudia to idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Zatoka Alkudyjska to kilkanaście kilometrów pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Wzdłuż wybrzeża wybudowano wiele hoteli różnego standardu nastawionych na rodzinny wypoczynek. Hotele po tej stronie wyspy maja niższą zabudowę, są położone na większym terenie, w ogrodach pełnych zieleni. Miejscowości wzdłuż zatoki oferują oczywiście wszystkie turystyczne atrakcje - sklepy, kawiarnie promenady spacerowe, a także aqua park i inne atrakcje dla dzieci.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska, Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"

Wizy - informacje dla sprzedawców

Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii:

Wszyscy pasażerowie (także dzieci poniżej 6-go roku życia) przybywający do Hiszpanii drogą lotniczą lub morską, w tym ci, którzy przyjeżdżają tranzytem do innych krajów, na 48h przed odlotem muszą wypełnić formularz kontroli zdrowia na stronie internetowej www.spth.gob.es lub w aplikacji Spain Travel Health -SpTH- (dalej SpTH), dostępny na Androida i iOS.
Kody QR będą sprawdzane przez linie lotnicze, dlatego też należy je obowiązkowo mieć ze sobą w wersji elektronicznej (preferowane) lub w wersji papierowej.
Brak kodu QR będzie skutkował odmową wejścia na pokład samolotu i tym samym brakiem możliwości realizacji wycieczki.
Szczegółowa instrukcja znajduje się w Travelli w komunikatach.
Wszystkie aktualne wytyczne można sprawdzać na stronie
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Hiszpanii trwa od 01.07 do 31.08.

Wizy

Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii:

Wszyscy pasażerowie przybywający do Hiszpanii drogą lotniczą lub morską, w tym ci, którzy przyjeżdżają tranzytem do innych krajów, na 48h przed odlotem muszą wypełnić formularz kontroli zdrowia na stronie internetowej www.spth.gob.es lub w aplikacji Spain Travel Health -SpTH- (dalej SpTH), dostępny na Androida i iOS.
Kody QR będą sprawdzane przez linie lotnicze, dlatego też należy je obowiązkowo mieć ze sobą w wersji elektronicznej (preferowane) lub w wersji papierowej.
Brak kodu QR będzie skutkował odmową wejścia na pokład samolotu i tym samym brakiem możliwości realizacji wycieczki. Wzór wypełnienia wniosku dostępny jest u opiekuna rezerwacji.
Wszystkie aktualne wytyczne można sprawdzać na stronie
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Majorka

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

opis hotelu

Na terenie znajduje się restauracja, bar, basen, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, łazienkę (WC, prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje standardowe z bocznym widokiem na morze

Wyżywienie

restauracja, bar

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik

Aktualizacja opisu

15.07.2016 16:17

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 3* - Kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 150 m od plaży - ok. 2 km od centrum S'Illot- Cala Moreia - ok. 65 km od Portu lotniczego Palma de Mallorca - hotel odnowiony (częściowo) w 2015 roku - w okolicy przystanek autobusowy - w pobliżu sklepy

Plaża

- publiczna - piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

- klimatyzacja (centralnie sterowana) - TV-Sat - telefon - sejf (płatny) - łazienka (WC, prysznic/wanna)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - wieczorne animacje (3 lub 4 razy w tygodniu)

Dla dzieci

- brodzik

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00- 23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- Wi-Fi (płatne) - w zależności od potrzeb możliwość wynajęcia wózka inwalidzkiego - taras - winda - wypożyczalnia samochodów

- hotel akceptuje karty

maestro, Master Card, Visa, Visa Elektron - www.mixhotels.com Uwaga! Zgodnie z informacjami otrzymanymi z Parlamentu Balearów, z dniem 1 lipca 2016 roku wszyscy dorośli turyści (od 16 roku życia) przyjeżdżający na Majorkę zostaną objęci taxą klimatyczną. Nowy podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania. Wysokość opłaty została ustalona na kwotę 2,20   za dobę w hotelach 5*,  1,65 za dobę w hotelach 4*, 1,10   za dobę w hotelach 3*. Nowym podatkiem zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem podatku.

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta (od maja do października); wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

bagaż

Warszawa, Katowice, Gdańsk, Wrocław  (przelot realizowany liniami czarterowymi) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Kraków, Warszawa Modlin (przelot ralizowany liniami rejsowymi) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240 PLN - 20 kg - 336 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Region

Hiszpania / Majorka

Strefa

Active, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 7 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

w centrum kurort S'llot- niewielka miejscowość z licznymi sklepami, barami i restauracjami przystanek autobusowy przy hotelu, dogodne połączenie autobusowe ze stolicą wyspy i innymi miejscowościami Porto Cristo - ok. 5 km, spokojna miejscowość znana z jaskiń oraz podziemnych jezior Palma - ok. 60 km, stolica wysypy znana z licznych klubów, barów, dyskotek, restauracji oraz zabytków lotnisko - ok. 60 km

Atuty

- tuż przy pięknej, piaszczystej plaży - odnowiony w 2014 roku - pyszna oraz urozmaicona kuchnia, szeroka oferta All Inclusive - świetna baza wypadowa do zwiedzania wyspy - piękne widoki na morze oraz doskonały serwis gwarantowany przez sieć hotelową Mix Hoteles - wysokie oceny Klientów w sezonie 2016 - krótki lot ok. 3,5 h

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, publiczna, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole płatne ok. 13 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol, wypożyczalnia sprzętów wodnych za opłatą

Hotel

trzygwiazdkowy, odnowiony w 2014 roku, położony w niewielkiej miejscowości na wschodzie wyspy, oferuje 148 pokoje rozmieszczone w 7 piętrowym budynku z pięknym panoramicznym widokiem na morze i okolice

Udogodnienia

całodobowa recepcja z lobby i miejscami do wypoczynku, 2 windy, parking, wypożyczalnia samochodów, rowerów oraz skuterów, przechowalnia bagażu, możliwość wypożyczenia czajnika bezprzewodowego oraz żelazka, pralnia

Internet

WiFi w lobby płatne 30 min/ 1 EUR, ok. 2 EUR/ dzień

Pokoje

2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek, funkcjonalnie i gustownie urządzone, łazienka z wanną, klimatyzacja sterowana automatycznie, sejf (płatny ok. 15 EUR/ tydz.), TV SAT, balkon

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej i lokalnej bar przy basenie / pool bar lobby bar / bar salon

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu w głównej restauracji (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

basen z leżakami i parasolami, bilard, piłkarzyki, piłka nożna, sala telewizyjna, animacje wieczorne dla dorosłych 3 razy w tygodniu

Płatne

sejf (płatny ok. 15 EUR/ tydz.)

Dla dzieci

wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, napoje typu kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, sałatki, owoce, przystawki, desery, woda mineralna, lokalne wino białe oraz czerwone, piwo 11.00-18.00 przekąski typu tosty, kanapki oraz napoje serwowane w głównym barze / pool bar 16.00-17.00 podwieczorek typu ciasta, kawa, herbata dostępne w głównym barze / pool bar 19.00-21.00 kolacja w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, w ofercie dania kuchni śródziemnomorskiej oraz dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni hiszpańskiej, dania mięsne, wegetariańskie, sałatki, owoce, desery, woda mineralna, wino białe, czerwone i różowe, piwo 10.00 - 24.00 lokalne napoje bezalkoholowe, soki owocowe z dystrybutora, kawa, herbata, napoje orzeźwiające typu coca cola, fanta, sprite, lokalne alkohole typu piwo, wino białe, czerwone, różowe, piwo, sangria, hiszpański szampan - cava, likiery, wódki, rum, gin, whisky, brandy oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w pool barze, salon barze w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów -leżaki oraz parasole przy basenie - międzynarodowe animacje wieczorne

Nasza ocena

Pokój*** + Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ***

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Strona www hotelu

www.mixhotels.com

Vuelta Isla

Prawdziwa gratka dla miłośników śródziemnomorskiej przyrody. Wycieczka składa się z kilku części i obejmuje cztery rodzaje transportu - autokar, statek wycieczkowy, zabytkowy tramwaj, zabytkowy pociąg. Naszą wycieczkę zaczniemy od zwiedzania Sanktuarium Matki Bożej z Lluc - patronki Majorki, a następnie udamy się na słynną Drogę Węża znaną z serii efektownych zakrętów tzw. agrafek, którymi zjeżdża się poprzez Góry Tramuntana (UNESCO od 1993 r.) aż do wylotu słynnego wąwozu Torrent de Pareis (który jest drugim co do wielkości wąwozem w Europie, po kreteńskiej Samarii). Drugi etap to rejs do Port de Soller wzdłuż najbardziej spektakularnej części wybrzeża Majorki. Góry Tramuntana sięgające ponad 1400 m n.p.m. opadają gwałtownie do morza Balearskiego tworząc jedne z najbardziej pocztówkowych widoków wyspy. Po dotarciu do Port de Soller czas na przejażdżkę zabytkowym tramwajem do Soller. Podróż trwa 20 min. i gwarantuje niezapomniane przeżycia. Tramwaj powoli przejeżdża najpierw przez miejscowość, później przez pachnące gaje pomarańczowe. Podróż kończy się w Soller, przy dworcu kolejowym gdzie nie tylko będzie czekał zabytkowy pociąg (zbudowany w 1912 roku) gotowy zabrać pasażerów w ekscytującą podróż do Palmy, ale również ekspozycja prac Picassa i Joana Miro dostępna dla każdego. Ostatni etap wycieczki to podróż tymże pociągiem na przedmieścia Palmy poprzez góry, gaje figowe i migdałowe i 13 tuneli - w jednym z nich, pociąg zmienia kierunek jazdy o 180 stopni! Cena ok. 77 EUR / 38,5 EUR (dzieci do lat 12)

Palma i Valldemossa

Całodzienna wycieczka obejmujące dwa absolutne ‘must see' na wyspie - stolicę wyspy Palma oraz miasteczko Valdemossa. Ta pierwsza jest miastem mającym swoją renomę jako miasto eleganckie i ekskluzywne, lecz także jako miejsce z bogatą historią sięgającą panowania Maurów na wyspie. Wspaniała gotycka katedra, Pałac Almudaina, Plaza Mayor, Park Królewski, majorkańska Rambla - te wspaniałe obiekty opowiedzą historie wyspy od czasów średniowiecznych aż po współczesne, od muzułmańskich budowli obronnych po mozaiki Joana Miro. Drugim punktem wycieczki jest wizyta w miasteczku Valdemossa, które uchodzi za jedno z najbardziej urokliwych miasteczek w całej Hiszpanii. Klimat miejsca stwarzają urocze kamienne uliczki z domami o zielonych okiennicach, pięknie ukwieconych. Do Valdemossy przyjeżdża się po to by odnaleźć ducha XIX Majorki, atmosferę ciszy i spokoju zamkniętego klasztoru kartuzów, w którym mieszkał i tworzył Fryderyk Chopin. Całości klimatu dopełni krótki koncert fortepianowy. Cena ok. 52,00 EUR / 26,00 EUR (dzieci do lat 12)

Smocze Jaskinie Porto Cristo i Es Calderers

Wycieczka półdniowa. Jaskinie Smocze z Porto Cristo stanowią arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. W jaskini znajduje się również jedno z największych jezior podziemnych w Europie, położone na głębokości 29 m. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi. Jest to szczególne przeżycie, gdyż koncert odbywa się na podziemnym jeziorze, gdzie muzycy wypływają w podświetlonych łódkach. Wycieczka obejmuje również wizytę w posiadłości ziemskiej Es Calderers. Posiadłość ta pokazuje dawne życie na wyspie miejscowej szlachty. W podziemiach wyeksponowano beczki, butelki z winem oraz prasę do wyciskania soku z winogron. Cena 48,00 EUR/ 24,00 EUR (dzieci do lat 12)

Es Foguero

Wspaniały, ognisty spektakl-show. Wciągająca opowieść o miłości, nienawiści, szaleństwie i namiętności w rytmie flamenco. Rytm kastanietów, stuk obcasów, "grito de dolor" (krzyk bólu), szum powiewających falban, ogień, pot i łzy. Niezapomniane widowisko na najwyższym poziomie przeplatane akrobacją, pokazami ujeżdżania koni andaluzyjskich i sztuczkami magicznymi. Możliwość wyboru opcji z kolacją. Cena ok. 59,50 EUR / 39,50 EUR (dzieci do lat 12)

Robinson Boat

Całodniowa wycieczka. Wypływamy z Port de Pollenca i opływamy najpiękniejsze zatoki wyspy. Podczas rejsu jest możliwość nurkowania, wędkowania, karmienia mew. Na statku zjemy obiad- paella lub kurczak, a następnie czas wolny na plaży Formentor. Po plażowaniu wracamy na statek by wypłynąć na chwilę w otwarte morze. Następnie wracamy do portu. Cena ok. 67,00 EUR/ 44,00 EUR (dzieci do lat 12)

Alcudia Xperience

Półdniowa wycieczka autobusem z odkrytym dachem. Poznajemy sąsiednie kurorty Port de Pollenca, Port d'Alcudia, Muro i Alcudię. W Alcudii spacer z przewodnikiem po starówce. Możliwość zobaczenia pozostałości dawnej rzymskiej Pollentii. Cena ok. 15,00 EUR/ 10,00 EUR (dzieci do lat 12)

Formentor Xperiece

Półdniowa wycieczka na Półwysep Formentor - najbardziej wysunięty na północ punkt Majorki. Odwiedzimy punkt widokowy Mirador Es Colomer, a następnie czas wolny na jednej z piękniejszych plaż Majorki- Platja Formentor. Powrót katamaranem. Cena ok. 25,00 EUR/ 12,50 EUR (dzieci do lat 12)

Marineland

Występy delfinów, papug, fok. Dzieci fascynuje jazda łódką ciągniętą przez delfina. Pozostałe delfiny przeskakują nad głową dziecka. Dodatkową atrakcją jest mini zoo, basen ze zjeżdżalnią dla dzieci oraz akwarium morskie. Idealna forma wypoczynku dla dzieci. Cena ok. 41,00 EUR/ 27,50 EUR (dzieci do lat 12) Palma Aquarium i Palma Aquarium prezentuje bogactwo flory i fauny wszystkich mórz i oceanów świata. Największe akwarium w Europie z rekinami. Przeszklona sala przygotowana specjalnie dla dzieci. Cena ok. 40,00 EUR / 23,00 EUR (dzieci do lat 12)

Aqualand

Jeden z największych na świecie parków wodnych. Zjeżdżalnia Kamikadze, spływ kołem na dzikiej rzece to tylko początek zabawy. Cena ok. 47,00 EUR/ 31,00 EUR (dzieci do lat 12)

Targ w Ince

Półdniowa wycieczka do miasta Inca - agroturystyczne i handlowe centrum Majorki. Uczestniczymy w największym tradycyjnym targu wyspy. Inca słynie ze swoich produktów skórzanych. Cena 23,00 EUR/ 11,50 EUR (dzieci do lat 12)

Wycieczkę rozpoczniemy od udziału w najbardziej tradycyjnym majorkańskim targu w Sineu. Następnie udamy się do Puerto de Pollenca, gdzie przesiądziemy się na statek i popłyniemy na jedną z piękniejszych plaż Majorki

Platja Formentor, przy której stoi najdroższy hotel wyspy, w którym przebywały takie osobistości jak: Winston Churchill, Elizabeth Taylor, Grace Kelly. Cena 35,50 EUR/ 17,00 EUR (dzieci do lat 12) Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


III Millenium

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

HOTEL

HOTEL MIX COLOMBO

KATEGORIA

***

REGION

Hiszapania/Mallorca/Sillot

Opis

Hotel polozony w pierwszej linii morza, w jednym z najpiekniejszych miejsc Manacor: Cala Moreia. Rodzinny hotel znajduje sie niedaleko portu rybackiego S'Illot. Wyjatkowe miejsce na wakacje, gwarantuje spokój i jednoczesnie umożliwia różne aktywne sposoby spędzania czasu. Poza tym hotel położony jest w pierwszej linii morza, w jednym z najpiekniejszych miejsc Manacor: Cala Moreia. Plaża z delikatnym piaskiem pozwala cieszyć sie otoczeniem podczas pobytu na wyspie.

Zameldowanie

od 14:00

Wymeldowanie

do 10:00

bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

Ryanair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

Wizzair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

Norwegian

bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

Do zapłaty na miejscu

Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

cena; 320 ZL/szt./w obie strony

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Hiszpania/Majorka/S'Illot

Opinia 7islands

Doskonale położony w miejscowości S'Illot z bezpośrednim dostępem do malowniczej piaszczystej plaży. Idealne miejsce na słoneczne spokojne wakacje, a jednocześnie możliwość aktywnego spędzania wolnego czasu.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu, w miejscowości S'lliot, ok. 200 m od centrum, ok. 70 km od stolicy wyspy, ok. 65 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się 200 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Częściowo odnowiony w 2015 roku, siedmiopiętrowy obiekt, na terenie którego znajduje się całodobowa recepcja, 2 windy, restauracja, bar przy basenie. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 139 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30). Przekąski dostępne są w barze w godzinach 11:00-18:00, kawa, herbata i ciastka w godzinach 16:00-17:00. W godzinach 11:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.mixhotels.com / 00 34 971 81 01 02

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


TOP Touristik

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo, chcielibyśmy poinformować, że klienci TOP Touristik, podczas pobytu na destynacjach, są obsługiwani przez anglojęzycznego lub niemieckojęzycznego przedstawiciela, dostępnego tylko i wyłącznie telefonicznie 24h/dobę.
W hotelach klienci znajdą foldery informacyjne o wycieczkach fakultatywnych itp. oraz nasz numer telefonu. Jeżeli klient chce zarezerwować wycieczkę, może do naszadzwonić, wtedy personel odwiedzi klienta w hotelu.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony w miejscowości S'illot oddzielony jest od publicznej plaży "Ses Planeres" tylko małą ulicą. W pobliżu hotelu można znaleźć sklepy oraz restauracje. Do Porto Cristo jest około 5 km, do Safari Zoo również ok. 5 km. Lotnisko odległe jest o około 67 km.

Wyposażenie

Hotel wzniesiony został w roku 1970. Atmosfera każdego z naszych 269 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą restauracja, bar, sala telewizyjna, babysitting, opieka medyczna i pralnia. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (odpłatnie).

Pokoje

Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją, centralnym ogrzewaniem i łazienką. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Większość kwater zwrócona jest bokiem do morza. Spokojny sen zapewni Państwu łóżko podwójne. W pokoju znajduje się sejf. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. W czasie wolnym poza golfem zapraszamy również do skorzystania z roweru / roweru górskiego (za dodatkową opłatą). W naszej ofercie znajdują się również programy rozrywkowe dla dzieci i dorosłych.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski.

All Inclusive

Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, w godzinach 11:00 - 18:00 przekąski, popołudniowa kawa, herbata i ciasto w godzinach 16:00 - 17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach około 11:00 - 23:00.

Podatki – Baleary

Szanowni państwo przypominamy, iż na terenie Balearów (Majorka i wszystkie pozostałe wyspy) od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu i pobycie powyżej 12 godzin. Podatek dotyczy osób od 16 roku życia.
Hotel 5*/4* Superior - 2 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (1 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Hotel 4*/3* Superior – 1,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,75 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Hotel 1*-3* – 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Apartamenty wakacyjne (4 klucze) 2 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (1 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Apartamenty wakacyjne (3 klucze Superior) 1,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,75 Euro/osoba/noc 01.11-30.04)
Apartamenty wakacyjne (1-3 klucze) 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11-30.04)
Hotele wielskie/Finca 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Hostele, pensjonaty i kempingi 0,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,25 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Schroniska 0,5 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,25 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.)
Statki wycieczkowe 1 Euro/osoba/noc 01.07. - 31.10. (0,5 Euro/osoba/noc 01.11. - 30.04.).
Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*) .
+ Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.
+ Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.
+ Norwegian (DY): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.
+ Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN. + LOT (LT) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN. 
++ W przypadku czarterów (np. Small Planet (P7), Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

The hotel HOTEL MIX COLOMBO is located approx. 50 m from a sandy beach and about 100 m from the sea. The nearest restaurants and bars can be found within 100 m. The city centre is around 600 m away. A supermarket and other shops you reach after approx. 300 m. In the vicinity a disco (approx. 3 km away) offers entertainment for holidaymakers. The beach is patrolled by a lifeguard and awarded a blue flag. Directly next to the beach there is a promenade where you can take leisurely walks. The air-conditioned hotel has a 24h reception (check-in is possible around the clock), a lobby bar, Wi-Fi (for a fee), a lift as well as showers and changing rooms. In the outdoor area of the property you will find a seasonally open pool (open all year), where sun loungers and sun umbrellas are available for free. There is also a children's pool. Furthermore, outside you can find a sun terrace. You can store your valuables in the safe (extra fee), and your luggage in the hotel`s storage roomn. For very young guests, kid`s chairs, highchairs and cots can be provided. For your comfort there is a concierge service. If necessary, you can contact the medical centre (for a fee). If you want to explore the holiday region, you can use the car and motorbike rental service close to the hotel. At the hotel reception, tickets are offered for excursions in the area. Catering As catering services the hotel offers all-inclusive, half board, full board and breakfast only. Breakfast is offered from the buffet. Enjoy your lunch from the buffet or as a set meal. Dinner is also served as a buffet. For the meals, there are a buffet restaurant and the cafeteria as well as the pool bar. Distances * Nearest town: approx. 12 km * Airport: approx. 65 km * Taxi rank: approx. 1 km * Port: approx. 80 km Sports & Leisure At the hotel grounds there is the possibility to play billiards. For cyclists there is a bicycle rental.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

W przypadku przelotu SAMOLOTEM LINIOWYM/TANIMI LINIAMI LOTNICZYMI do Barcelony/Girony (dynamiczne pakietowanie) cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od decyzji dyrekcji), wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, obsługę polskojęzycznego przestawiciela biura, miejsca obok siebie i odprawę on line w przypadku przelotów linią Ryanair. Cena nie zawiera: transferu (możliwość dokupienia), bagażu głównego (możliwość dokupienia), standardowej obsługi rezydenta.

COVID 19

Turyści odwiedzający Hiszpanię (w tym Wyspy Kanaryjskie) muszą okazać na lotnisku test na COVID-19, w języku hiszpańskim lub angielskim, z wynikiem negatywnym, wykonany nie wcześniej niż 72 godziny przed przylotem. Testy nie są wymagane dla dzieci poniżej 6 roku życia (w momencie kwaterowania się w hotelu). Od 10 grudnia 2020 roku, poza wynikiem testu typu PCR (RT-PCR), dozwolone będą także wyniki testów TMA. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej (w języku hiszpańskim i/lub angielskim, francuskim, niemieckim lub z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański) musi zawierać: datę badania, dane osobowe pacjenta oraz numer dokumentu (wskazany w formularzu sanitarnym), oznaczenie i dane kontaktowe do ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Pasażerowie przybywający drogą lotniczą i morską mają obowiązek posiadania kodu QR w wersji elektronicznej pod rygorem nie wpuszczenia na teren Hiszpanii. Zalecane jest zainstalowanie aplikacji Covid Radar: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/ lub https://www.hellocanaryislands.com/coronavirus/  Wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury (przez kamery termowizyjne lub termometr bezkontaktowy), sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Temperatura uznawana za gorączkę to 37,5 °C oraz wyższa. W przypadku podejrzenia o wykazanie objawów COVID-19 pasażer zostaje poddany kolejnej kontroli (badanie lekarskie). W przypadku gdy podejrzenia okażą się uzasadnione uruchomiony zostaje alert sanitarny - Klient zostaje skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii wszystkie hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe. Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób. Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.

PRZELOTY LINIAMI REJSOWYMI/TANIMI LINIAMI

Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) pochodzą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane i zmieniane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie.  Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Przykładowe warunki przewozów wybranych przewoźników: Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg. Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

RODZAJ OFERTY - USŁUGI

Oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu. W przypadku większości ofert z Dynamicznego Pakietowania na miejscu Klienci są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta (chyba że oferta wskazuje inaczej). Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (szczegółowe informacje podawane są w dokumentach podróży). Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu. Oferta nie zawiera bagażu głównego. Warunki bagażu danej linii sprawdź w opisie oferty. Podstawa ceny nie zawiera transferu lotnisko-hotel-lotnisko.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIA

Położenie

w niewielkiej odległości od centrum miejscowosci S'Illot. W pobliżu hotelu liczne sklepy, restauracje, bary i punkty rozrywkowe. Do Palma de Mallorca ok. 70 km., port lotniczy oddalony o 65 km. 

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża Cala Moreia bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą (ok. 12 EUR/zestaw). 

Wyposażenie

Do dyspozycji Gości: lobby powitalne z recepcją i miejscami do wypoczynku, restauracja główna - bufet, dania kuchni hiszpańskiej i międzynarodowej, bar przy basenie. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą (w tym 1 brodzik), taras słoneczny oraz bar z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie.

Dostęp do internetu

Wi-Fi płatne ok 15 EUR/tydzień.

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe ekonomiczne (ECO): ok. 16 m2; klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV-Sat., telefon, sejf (za opłatą, ok. 30 EUR/tydzień), część pokoi ekonomicznych posiada balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Maksymalne obłożenie 2 osoby dorosłe + 1 dziecko. Pokój dwuosobowy standard (DBL) - wyposażenie jak w pokoju, dodatkowo balkon i telewizor. Pokój familijny (FAM), wyposażenie jak w pokoju standard, nieco większa powierzchnia, pokój o maksymalnym dopuszczalnym obłożeniu 2 osoby dorosłe + 2 dzieci.

Rozrywka

wieczorne animacje (3-4 razy w tygodniu)

Wyżywienie

All inclusive: trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w barach (11:00-23:00).

Kategoria Nekera

3 gwiazdki, kategoria lokalna: 3 gwiazdki. Cena nie zawiera obowiązkowego podatku turystycznego w wysokości 2,2 EUR/osoba/noc w przypadku obiektów trzygwiazdkowych i 3,30 EUR/osoba/noc w przypadku obiektów czterogwiazdkowych. Podatek płatny w recepcji podczas zakwaterowania.

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba).W zależności od linii lotniczej dopłata waha się od 0 do ok 500 zł/bagaż. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), A3 (Aegean), LO (Lot).TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM. NA LOTNISKU BĘDZIE CZEKAŁ PRZEDSTAWICIEL NEKERY (POLSKO LUB ANGLOJĘZYCZNY).


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mix Colombo to hotel usytuowanej w niewielkiej miejscowości S'illot, tuz przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. X hotelu rozpościerają się rewelacyjne widoki na morze, a jakośc usług gwarantuje znana sieć hotelowa Mix Hoteles. Polecamy także ze względu na zróżnicowane menu, ładne pokoje oraz przyjazną obsługę.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum miejscowości S'illot - kameralnej miejscowości z barami i sklepami tuz przy pięknej piaszczystej plaży
  • szeroka oferta All inclusive
  • pyszna i urozmaicona kuchnia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Majorka, Hiszpania

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Witamy Colombo Mix Hotel w S'Illot. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 50 m od hotelu, a miasto Porto Cristo oddalone jest o 5 km. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Manacor (18 km). Pozostałe miasta: Palma (59 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, klimatyzację, winda i lobby. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, niemiecku i hiszpańsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą . Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Płatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, centrum miasta, informacja turystyczna, bary/restauracje i przystanek autobusowy. Odległość od hotelu: Castell de Capdepera (20 km), Cuevas del Drach (9 km), Safari Zoo (5 km) i lotnisko PMI (67 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia:

Hotel oferuje opiekę medyczną. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje program zajęć animacyjnych. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 14 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

Tech info

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Mix Colombo
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
Filmy hotelu Mix Colombo:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Mix Colombo!
https://youtu.be/SkWZFUp0T0E

Opinie o Hotelu Mix Colombo

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel położony przy samej plaży, to ogromny plus. Pokoje sa bardzo ładne i czyste. Jedzenie nam bardzo smakowało.Basen jest malutki, ale bliskość plaży wszystko rekompensuje, my w każdym razie nie korzystałyśmy wcale. W pobliżu jest mnóstwo sklepików z pamiątkami. Wakacje uważamy za udane pomimo, że przez jeden dzień padał deszcz.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Mix Colombo - możliwości zakwaterowania:

Double standard room (economy)
Standard room (balcony)
Standard room (lateralseaview, balcony o
Economy Double Standard
Single Standard
Standard Balcony
Standard Lateral Sea View Balcony or Terrace

Mix Colombo - Możliwości wyżywienia:


Mix Colombo - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mix Colombo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00