Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
1 / 17
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
16.05 - 21.05
już od 603 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.05 - 03.06
już od 603 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Vita Park
  • Windsurfing
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Vita Park
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Vita Park:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vita Park:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 maja 2023

Hotel Vita Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od aquaparku Aquamania (wstęp w cenie, czynny od czerwca)
  • ok. 1 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min
  • lokalizacja w spokojnej okolicy

polozenie

  • ok. 200 m od aquaparku Aquamania (wstęp w cenie, czynny od czerwca)
  • ok. 1 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min
  • lokalizacja w spokojnej okolicy

plaza

  • ok. 1 km od plaży (transfer w cenie, od czerwca do września)
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki za opłatą
  • transfer busem w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

233 pokoje, 35 willi

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje psy: do 5 kg, za opłatą
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: za opłatą

  • aquapark „Aquamania": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 7, w cenie, czynny od czerwca
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
    • plac zabaw

    Sport i wellness

    Płatne
    • strefa spa: w hotelu Ralitsa Superior
    • tenis
    • rowery
    • lekcje gry w tenisa
    • windsurfing

    rozrywka

    • międzynarodowe animacje dla dorosłych

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • 2 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX2
    • 2-4 os.
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • telefon
    • TV kab.
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • balkon
    Bungalow BUX1
    • 3-5 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na ogród
    • pokój dzienno-sypialny
    • sypialnia
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • biurko
    • aneks kuchenny
    • telefon
    • TV kab.
    • wanna lub prysznic
    • oddzielne WC
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 24 m2
    • widok na park
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • biurko
    • telefon
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 24 m2
    • widok na park
    • w budynku głównym
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • biurko
    • telefon
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
    • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: 15:00 - 17:00, lody: 11:00 - 17:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracja główna: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • bary i inne: 2
  • bar
  • bar z przekąskami "Green Forest": w cenie, przy plaży
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel usytulowany w Albenie, około 40 km od międzynarodowego portu lotniczego w Warnie. Krótki spacer dzieli gości hotelowych od centrum kurortu, gdzie znajdują się liczne restauracje, sklepiki z pamiątkami oraz bary. Do aquaparku Aquamania ok 550m (wstęp bezpłatny dla Gości hotelu Vita Park).
    Plaża:

    Piękna szeroka piaszczysta publiczna plaża znajduje się w odległości około 1km od hotelu. Można się do niej dostać spacerując urokliwymi uliczkami, bądźdojechać busem hotelowym. 2 leżakioraz 1 parasol bezpłatnie na pokój.
    Do dyspozycji gości:

    Całodobowa recepcja, winda, duży basen zewnętrzny ze słodką wodą i niewielkimi zjeżdżalniami dla dzieci(leżaki i parasole przy baseniebezpłatne), restaurcja główna z tarasem z którego można podziwiać panoramę okolicy. Resauracja oferujedania kuchni międzynarodowej.Ponadto2 bary i możliwość skorzystania z restauracji Green Forest na plaży w czasie lunchu.
    Pokoje:

    Standardowe 2 osobowe z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka. Wszystkie wyposażone w łazienkę (wc, prysznic lub wannę), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV- SAT, telefon oraz balkon z plastikowymi mebami.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. Ponadto w ciągu dnia dostępne przekąski w wyznaczonychmiejscach na terenie hotelu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Możliwość skorzystania w porze lunchu z restauracji Green Forest na plaży.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel oferuje dzienne animacje, boisko do siatkówki, rzutki, tenis stołowy. Dlanajmłodszych plac zabaw, mini klub oraz brodzik. Dodatkowo płatne centrum SPA, masaże,bilard oraz szeroki wybór sportów wodnych na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się korty tenisowe, z których można skorzystać za dodatkową opłatą. Wielką zaletą jest bezpłatny wstęp (nielimitowany) dopobliskiego aquaparku Aquamania.
    Internet:

    Bezpłatne wi-fi w lobby hotelu.
    Kategoria lokalna:

    ***
    Naszym zdaniem:

    Bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi, zdecydowanym plusem jest bliskość aquaparku Aquamania.
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych. Taksy klimatycznej płatnej na miejscu - 7 EUR/os./tydzień, 14EUR/os./2 tygodnie(bezpłatnie dzieci do 2 roku życia).
    Wycieczki lokalne

    NESSEBAR (1 dzień)
    Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata.
    Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.
    PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK
    (1 dzień)
    Przylądek Kaliakra - przyciągający rzesze turystów fenomen przyrody. Jest to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się nieopodal delfiny. Balczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
    Cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu.
    ISTAMBUŁ (1 dzień)
    Wycieczka autokarowa do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim.
    Cena ok. 65 EUR (+wiza turecka ok. 16 EUR).

    RUMUNIA - (1 dzień)
    Wycieczka po rumuńskim wybrzeżu. Na początku weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce, podczas której będziemy mieli okazję zobaczyć najpopularniejsze nadmorskie kurorty Rumunii. Następnie przejedziemy do Konstancy, gdzie zobaczymy port, kasyno, cerkiew grecką, Wielki Meczet. W Konstancy czas wolny (możliwość zwiedzenia Muzeum Archeologicznego).
    Cena ok. 55 EUR.
    WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień)
    Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego".
    Cena ok. 25 EUR ze Złotych Piasków / 40-45 EUR ze Słonecznego Brzegu.

    BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień)
    Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Odbędzie się on w pięknie urządzonej, ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów - wina i rakiji. W czasie trwania wieczoru przewidzianych jest wiele atrakcji, m.in. występy.
    Cena ok. 45 EUR.
    SOFIA - MONASTYR RYLSKI - PETRICZ (2 dni)
    Wcześnie rano wyjazd do stolicy Bułgarii, Sofii. Weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce po mieście, podczas której zobaczymy najważniejsze atrakcje turystyczne miasta. Na dalsze zwiedzanie wybierzemy się do centrum Sofii, gdzie zwiedzimy cerkiew św. Aleksandra Newskiego z przełomu XIX i XX w. Następnie - obiad i czas wolny. Późnym popołudniem przejedziemy do Rylskiego Monastyru - kolacja i nocleg na terenie monastyru. Po śniadaniu - poranne nabożeństwo, po którym zwiedzimy monastyr. Następnie, udamy się do miasta Petricz, gdzie zobaczymy dom-muzeum Baby Wangi, znanej ze swoich przepowiedni zielarki. Kolejnym miejscem, które odwiedzimy jest miasto Rupite, gdzie znajduje się grób Wangi. Ostatnim przystankiem będzie starożytne miasto Melnik, które popularność zdobyło dzięki produkcji wyśmienitego wina. Tam też zjemy obiad. Powrót do Warny.
    Cena ok.125 EUR/os.
    REJS STATKIEM KOLUMB - (1/2 dnia)
    Przejazd autokarem do Warny, gdzie przesiądziemy się na statek "Kolumb". Rejs statkiem w okolicach wybrzeża warneńskiego, podczas którego istnieje możliwość przebrania się w średniowieczne stroje, a także zapoznania sie z dawnym sposobem nawigacji. Na statku drobny poczęstunek i napoje, zorganizowane zostaną ponadto gry i zabawy tematyczne. Powrót do Złotych Piasków.
    Cena ok. 37 EUR/os.
    PIRACKIE PARTY - (1/2 dnia)
    Rejs pirackim statkiem, możliwość przebrania w dawne stroje, wspaniała bitwa morska pomiędzy dwoma statkami podczas rejsu drobny poczęstunek i napoje, gry i zabawy. Cena ok. 36 EUR.
    DUNAJ I SILISTRA - (1/2 dnia)
    Trasa wycieczki wiedzie przez piękne i dziewicze tereny równiny Dobrudża. Odwiedzimy kompleks etnograficzny Alfatar, który w ciekawy sposób prezentuje lokalną gospodarkę i typowe dla tego przygranicznego obszaru zwyczaje i tradycje. Tam też będziemy mieli okazję spróbować morelowej rakii. Następnie zobaczymy cerkiew św. Trójcy z unikalną kolekcją ikon. Dalej nasza droga powiedzie do Silistry, gdzie skosztujemy dań i napoi kuchni bułgarskiej. Ponadto - program folklorystyczny. Ostatnim punktem wycieczki będzie rejs statkiem po Dunaju.
    Cena ok. 50 EUR/os.
    PROWINCJA SZUMEN - (1/2 dnia)
    Wycieczka podczas której będziemy mieli okazję poznać folklorystyczną i historyczną stronę Bułgarii. Pierwszym przystankiem będzie największa na terenie kraju stadnina koni "Kabiuk" - organizowane są tutaj pokazy koni różnych ras. Ponadto - możliwość przejażdżki konnej. Następnie przejedziemy do Presławia, będącego niegdyś ważnym ośrodkiem politycznym pierwszego państwa bułgarskiego. Zobaczymy tutaj ruiny Okrągłej Cerkwi (zwanej także Złotą), przykładu starobułgarskiej architektury z początków X w. Odwiedzimy także dom etnograficzny, w którym zjemy obiad, skosztujemy lokalnego wina i obejrzymy pokaz tutejszego tradycyjnego rękodzieła.
    Cena ok. 45 EUR/os.

    WELIKO TYRNOVO - (1/2 dnia)
    Weliko Tarnowo - historyczna stolica Bułgarii, pozostająca pełnym uroku miasteczkiem. W programie: zwiedzanie starego miasta, górującej nad nim odrestaurowanej twierdzy Carevec - dawnej stolicy carów Bułgarskich. Czas wolny. Przejazd do idealnie zachowanej szlacheckiej (bojarskiej) wsi - Arbanasi.
    Cena 46 EUR/os. z Albeny.
    JEEP SAFARI - (1/2 dnia)
    Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9 - 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach.
    Cena ok. 27 EUR/os.
    Uwaga!
    Oferowane wycieczki odbywają się zarówno ze Złotych Piasków, Albeny i Słonecznego Brzegu, toteż programy i ceny różnią się ze względu na inne odległości pomiędzy powyższymi kurortami a proponowanymi atrakcjami. Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    Inne

    BUŁGARIA informacje ogólne

    Waluta
    LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV


    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
    W regionie

    Albena
    Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
    Złote Piaski
    Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
    Słoneczny Brzeg
    To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Bułgarii trwa od połowy czerwca do połowy września. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3* Bułgaria/Złote Piaski

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 3* kat. lokalna 3*

    Położenie

    - ok. 900 m od plaży, bezpłatny bus na plażę - ok. 800 m od centrum Albeny - ok. 13 km od Złotych Piasków - ok. 140 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - piaszczysta, szeroka i długa - publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne 1 komplet - 2 leżaki i parasol ) - ręczniki plażowe (płatne)  

    Pokoje

    - klimatyzacja - TV Sat, telefon - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - kryty basen - leżaki i parasole przy basenie - wstęp do Auaparku Aquamania (przy hotelu Primasol Ralitsa) - siatkówka plażowa - rzutki, tenis stołowy, szachy - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - jazda konna, mini golf w pobliżu hotelu - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik - plac zabaw - animacje, mini disco - menu

    Wyżywienie

    All inclusive Plus:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack barze oraz w restauracji na plaży. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z jednej restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracj a la carte (w hotelu Ralitsa Superior) - restauracj a la carte "Tawerna Ralitsa" - kuchnia bułgarska, muzyka na żywo - restauracja "Rai" na plaży - przekąski, napoje bezalkoholowe i piwo - lobby bar - snack bar - bar przy basenie  

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi w lobby (bezpłatne) - sejf w recepcji (płatny) - wypożyczalnia samochodów

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ambit Tour

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    VITA PARK

    Kategoria

    ***

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Adresaci oferty

    Ofertę polecamy szczególnie rodzinom 5 osobowym.

    Bezpłatny - Aqua Park

    Goście hotelu Vita Park 3* korzystają z bezpłatnego i nieograniczonego wstępu do Aqua Parku, położonego ok. 150 m od hotelu. Do dyspozycji turystów - leżaki i parasole (bezpłatnie), restauracja i bar (odpłatnie). Aqua Park dostępny jest w okresie od 01.06 do 15.09.2019 r.

    Atrakcje - Aqua Park

    - zjeżdżalnia MAMOOTH - odpowiednia dla osób w każdym wieku, szczególnie polecana dla rodzin z dziećmi, - zjeżdżalnia ProRACER - dysponuje 4 torami, super atrakcja nie tylko dla dzieci ale również dla dorosłych, - KIDS Zone - dziecięcy kompleks 7 atrakcji z kategorii Kids Adventures (KIDS Tornado, KIDS Racer, KIDS Mini-River, KIDS Twister x4), - Lazy River & Wild River - spływ pontonami po rwącej i leniwej rzece - atrakcja dla młodszych i starszych, - zjeżdżalnia TORNADO - jedyna tego typu zjeżdżalnia w Europie, - zjeżdżalnia FREEFALL - najbardziej poszukiwana atrakcja wśród koneserów skrajnych emocji.

    Kurort

    Albena - najbardziej atrakcyjne miejsce w Bułgarii pod kątem wypoczynku dla rodzin z dziećmi oraz dla osób które chcą cieszyć się spokojnym i efektywnym urlopem, z dala od gwarnych, imprezowych miejsc . Kompleks położony jest ok. 10 km od Złotych Piasków oraz 30 km od Warny. Turyści cenią sobie fakt, iż Albena jest kurortem zamkniętym, tzn. dostępnym tylko dla gości hotelowych. Doskonały klimat i walory balneologiczne sprawiają, że wczasy w Albenie zawsze należą do udanych. Na gości czekają liczne kawiarnie, restauracje i bary, salony SPA oferujące różnorodne zabiegi balneologiczne, rozrywki wodne (motorówka, banan, spadochron, skuter, narty wodne), tereny sportowe (tenis ziemny, tenis stołowy, piłka nożna, piłka siatkowa, piłka koszykowa, jazda konna). W sierpniu 2014 w Albenie oddano do użytku nowoczesny Park Wodny AQUAMANIA z licznymi atrakcjami dla dzieci i dla dorosłych. Albena to idealne miejsce na spędzenie wymarzonego urlopu, co potwierdzają powracający turyści.

    Hotel

    Składa się z budynku głównego i dwupiętrowych bungalowów. Turyści są kwaterowani w budynku głównym, który posiada 233 pokoje. Do dyspozycji gości - AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp), recepcja, lobby, 2 windy, basen, sklepik, klub dziecięcy, plac zabaw, parking. Bary i restauracje - restauracja główna, lobby bar, snack bar, bar przy basenie, restauracja przy plaży. Możliwość bezpłatnego wypożyczenia żelazka, suszarki, łóżeczka dla dziecka od 0-2 lat. Usługi odpłatne - pralnia, kantor, sejf, lodówka.

    Zakwaterowanie

    Studio 2-pokojowe, w tym jeden pokój przechodni. W każdym pokoju znajduje się łóżko małżeńskie lub dwa łóżka pojedyncze. Dodatkowo w jednym z pokoi znajduje się dostawka - rozkładany fotel lub sofa. Wyposażenie - łazienka (WC, prysznic, umywalka), klimatyzacja, TV, telefon oraz balkon.

    All Inclusive Plus

    Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00). Snack bar - napoje (11:00 - 23:00), ciepłe i zimne przekąski, pizza, owoce, ciastka (15:00-17:00), lody (11:00-17:00). Restauracja Raj przy plaży - obiad (12:30-14:30), przekąski (14:30-16:00), napoje bezalkoholowe i piwo (11:00-16:00). Lobby bar (10.00-23.00), bar przy basenie (10.00-18.00)- lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, wino, rakija, piwo, soki, kawa.

    Plaża

    Perła wśród plaż wybrzeża Morza Czarnego. Pokryta drobnoziarnistym piaskiem, strzeżona, z łagodnym zejściem do morza. W cenie - restauracja przy plaży, 1 parasol i 2 leżaki na pokój. Odległość od hotelu ok. 950 m. Bezpłatny hotelowy bus od 09:00 do 17:00.

    Basen

    Odkryty (dwupoziomowy). Posiada 2 mini zjeżdżalnie (rynny). Bezpłatne leżaki i parasole, brak ręczników basenowych.

    Sport i rozrywka

    AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp). Tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, rzutki, szachy, tryktrak. Wieczorne show w amfiteatrze lub dyskoteka dla dzieci (naprzemiennie). Dla chętnych (odpłatnie) - bilard, jazda konna, atrakcje wodne.

    Dla dzieci

    AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp). Plac zabaw, mini klub, specjalny bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji, wydzielona sekcja basenowa, bezpłatne łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

    Internet

    Wi-Fi w lobby oraz przy basenie bezpłatnie, punkt internetowy odpłatnie.

    Dine Around

    W celu uatrakcyjnienia pobytu, turystom przysługuje możliwość skorzystania z dwóch posiłków (1 obiad i 1 kolacja) w wybranych restauracjach a la carte na terenie kurortu. Do posiłków bezpłatnie serwowana jest woda (inne napoje, w tym alkohole dodatkowo płatne). Program obowiązuje dla turnusów minimum 7-noclegowych, w okresach do 30.06 i po 01.09. Wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji hotelowej (minimum 1 dzień przed planowanym skorzystaniem z programu).

    Oferta limitowana

    Liczba studio z możliwością zakwaterowania rodzin 5-os. jest mocno ograniczona. Vita Park 3* dzięki wyjątkowo bogatym świadczeniom All Inclusive Plus oraz bezpłatnemu i nieograniczonemu wstępowi do Aqua Parku, uznawany jest za jeden z najlepszych hoteli w Bułgarii (w kategorii 3*), dlatego tak świetnie sprzedaje się również w innych państwach. Jeżeli chcą Państwo spędzić wymarzone wakacje, prosimy w miarę możliwości o szybką decyzję, gdyż w każdym momencie może zabraknąć pokoi w wybranym terminie.

    Korzyści - wczasy bez portfela

    Rezerwując wczasy w hotelu Vita Park 3* mają Państwo zapewnione wszystko w cenie. Na miejscu nie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami, np. z tytułu wynajmu leżaków na plaży. Zapewniamy bardzo bogate świadczenia - BEZ DODATKOWYCH OPŁAT - nieograniczony wstęp do Aqua Parku, - serwis plażowy - leżaki i parasole, - korzystanie z restauracji przy plaży w ramach All Inclusive Plus, - specjalne menu dla dzieci, w tym lody, które tak uwielbiają, - bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych, - wyżywienie All Inclusive Plus od rana do wieczora, - program Dine Around w okresach do 30.06 i po 01.09.2019 r.

    Poza sezonem głównym

    Istnieje możliwość ograniczenia zakresu animacji, niektórych świadczeń (bądź ich brak), dostępu do infrastruktury hotelowej, np. w przypadku złych warunków pogodowych lub małej liczby gości hotelowych.

    Cena zawiera

    Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie - zgodnie z opisem, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

    Dodatkowo płatne

    Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.

    Ważne

    Przypominamy o konieczności szybkiej rezerwacji z uwagi na mocno limitowaną liczbę pokoi na sezon wakacyjny 2019.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

    Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

    Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF3

    Położenie

    *       Południowo-zachodnia część kurortu Albena, 13 km na północ od Złotych piasków oraz 40 km od portu lotniczego. Darmowe wstępy do Aqua Park Aqua Mania - 200 m od hotelu.

    PLAŻA

    *       950 m od hotelu, publiczna, szeroka, piaszczysta, oznaczona Błękitną Flagą za czystość. 2 leżaki oraz 1 parasol przeznaczony na pokój bezpłatnie. Ratownik w godzinach 8:00-18:00. Bezpłatny bus kursuje pomiędzy plażą, a hotelem co 30 minut w godz. 9:00-17.00.

    ZAKWATEROWANIE

    *    309 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (16 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, łazienka z WC i suszarką do włosów, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    *    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte (Goście mogą skorzystać z restauracji a'la carte bezpłatnie, raz podczas pobytu); *    Bar przy basenie, lobby bar, bar na plaży dodatkowo płatny.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach od godz. 10:00 do 23:00.

    SPORT I ROZRYWKA

    *    Basen zewnętrzny; *    Bezpłatnie: Aqua Park, siatkówka plażowa, aerobik, rzutki, szachy; *    Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży, 200 m od hotelu znajdują się korty tenisowe.

    AQUA PARK

    *   Bezpłatny Aqua park na powierzchni 30 tys m2, kilkanaście zjeżdżalni przeznaczonych dla wszystkich grup wiekowych, plac zabaw dla najmłodszych, strefa relaksacyjna, leniwa rzeka, bicze wodne oraz darmowe leżaki i parasole. Za dodatkową opłatą dostępne są bary z napojami, przekąskami i lodami. (otwarty od 1.06 do 15.09).

    DLA DZIECI

    *    Aqua park, brodzik, plac zabaw.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *    Sejf (płatny), kantor, wypożyczalnia samochodów, pralnia, Internet Wi-Fi w pobliżu lobby.

    NASZYM ZDANIEM

    *    Hotel o podstawowym standardzie, którego atutem jest lokalizacja, tuż obok Aquaparku i wśród zieleni. Polecamy dla rodzin oraz wielbicieli pięknych piaszczystych plaż.

    STRONA INTERNEOWA

    *    www.hotelvitapark.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Vita Park

    Kategoria

    ***

    Miejscowość

    Albena

    Region

    Albena

    Kod

    VAR10026 FH

    Liczba pokoi

    268

    Położenie

    Spokojnie położony, do dworca autobusowego ok. 500 m, do plaży ok. 950 m, do najbliższej apteki ok. 900 m, do lotniska w Warnie ok. 40 km, do lotniska Burgas ok. 140 km. Piaszczysta plaża łagodnie opadająca, parasole i leżaki (w cenie), ręczniki plażowe/kąpielowe (za opłatą), transfer na plażę (w cenie).

    Opis

    Nowoczesny hotel w tradycyjnym stylu. Recepcja (całodobowa, najwcześniejszy check-in ok. godz. 14, najpóźniejszy check-out ok. godz. 11), lobby, winda, klimatyzacja, sejf hotelowy (za opłatą), przechowalnia bagażu, WLAN w lobby w cenie, minimarket, restauracja, lobby bar, bar z przekąskami, wizyta lekarza w hotelu (za opłatą), pralnia (za opłatą), pralnia chemiczna (za opłatą), ogród, park, basen, parasole i leżaki (w cenie), ręczniki kąpielowe (za opłatą), aquapark (ok. 01.06.-15.09, w cenie), parking (za opłatą, ok. 40 miejsc parkingowych).

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, kolacja w restauracji a la carte (1x/pobyt), napoje w cenie (bezalkoholowe, woda mineralna, kawa/herbata, wino stołowe, piwo, w godz. ok. 10-23), przekąski (w godz. ok. 15-17), lody (w godz. ok. 11-17), oferta Dine-around.

    Pokój typ 1

    Economy, ok. 10-15 m kw., widok na park, dla Gości niepalących, łazienka, prysznic, WC, klimatyzacja (w cenie), korytarz, TV, telefon, balkon, zmiana pościeli (2 x w tyg.), zmiana ręczników (4 x w tyg.).

    Pokój typ 2

    Pokój 2-osobowy, ok. 16-20 m kw., widok na park, dla Gości niepalących, łazienka, prysznic, WC, klimatyzacja (w cenie), korytarz, TV, telefon, balkon, zmiana pościeli (ok. 2 x w tyg.), zmiana ręczników (ok. 4 x w tyg.).

    Pokój typ 3

    Zakwaterowanie rodzinne, ok. 36-40 m kw., z drzwiami łączącymi, widok na park, dla Gości niepalących, 2 łazienki, prysznic, WC, klimatyzacja (w cenie), korytarz, 2 TV, telefon, balkon, zmiana pościeli (ok. 2 x w tyg.), zmiana ręczników (ok. 4 x w tyg.).

    Pokój typ 4

    Villa, ok. 41-45 m kw., widok na park, dla Gości niepalących, salon połączony z jadalnią, 2 oddzielne sypialnie, łazienka, prysznic, WC, płytki, klimatyzacja (w cenie), korytarz, TV, telefon, aneks kuchenny, jadalnia, balkon, zmiana pościeli (ok. 2 x w tyg.), zmiana ręczników (ok. 4 x w tyg.).

    Sport, rozrywka, wellness

    Animacja w ciągu dnia, wieczorna rozrywka, kilka razy w tyg. animacja sportowa, ok. 20.05.-30.09. Jazda konna, bilard, piłkarzyki, narty wodne, łódź-banan, rowery wodne, kort tenisowy, wypożyczalnia sprzętu tenisowego, wypożyczalnia rowerów.

    Dla dzieci

    Rozrywka dla dzieci w wieku 4-12 lat, codzienna animacja (ok. 6 x w tyg.), animacja sportowa (ok. 6 x w tyg.), ok. 01.06.-30.09, plac zabaw na zewnątrz, pokój zabaw, dyskoteka dla dzieci (w cenie), basen dla dzieci (na zewnątrz), wypożyczalnia wózków dla dzieci (za opłatą), wysokie krzesełko w restauracji (w cenie), łóżeczko dziecięce (w cenie, na zamówienie).

    Warto wiedzieć

    Sezonowo dodatkowe świadczenia w cenie.

    Pies

    Mały pies dozwolony, za opłatą, na zapytanie.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    SP219102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Nekera

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    BULGARIA

    Położenie

     w pobliżu najlepszego parku wodnego w Bułgarii "Aquamania" (ok 200 m, otwarty w sezonie od 1.06.-15.09.19), w górnej części Albeny, otoczony zielenią i wśród drzew. Do centrum kurortu z deptakiem spacerowym, licznymi sklepami, restauracjami, barami ok. 1 km.

    Plaża

     do  piaszczystej plaży Albeny ok. 1 km, w godz. 9:30-17:00 (co ok. 30 min) kursuje bezpłatny bus hotelowy. Do plaży można też dojechac schodami ruchomymi.  Leżaki i parasole na plaży w rzędzie 3 i dalszych od wody bez opłaty, ręczniki za kaucją. Leżaki i parasole w rzędzie 1 i 2 są dodatkowo płatne. Snack Bar/Restauracja "Green Forest" w rezerwacie przyrody ok. 200 m. od plaży dla Vita Park w godz.12:00-15:00. W "Green Forest" lekki obiad w godz: 12:00-14:00 oraz dostępne napoje lokalne bezalkoholowe, piwo, lody, owoce w cenie. Za opłatą wino, i inne napoje importowane.

    Wyposażenie

     hotel oferuje 233 pokoje na 6 piętrach. Recepcja, winda, restauracja z tarasem, bar, minimarket. W ogrodzie duży basen, taras słoneczny. Leżaki i parasole przy basenie gratis. Za opłatą: sejfy. 

    Wyżywienie

    All Inclusive. 3 posiłki w formie bufetu, okazjonalnie bufety tematyczne i pokazy gotowania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00. Snack bar 15-17:00 precle, ciastka, owoce, lody.

    Internet

     WLAN (1 Mbps) w lobby, przy basenie i na plaży gratis.

    Zakwaterowanie

     przyjemnie wyposażone. Pokoje dwuosobowe (ok. 18 m2): klimatyzacja, TV kablowa, telefon, balkon lub taras., prysznic, WC. Pokoje rodzinne: dodatkowo sypialnia z 2 osobnymi łóżkami. Pokoje wariant ekonomiczny: jak pokoje standardowe.

    Sport

     siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, tenis stołowy. Za opłatą: minigolf, tenis, jazda konna, sporty wodne na plaży.

    Wellness

     za opłatą w sąsiednim hotelu: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    Dzieci

     oddzielny brodzik, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (ok. 15.06.-31.08.). Bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

    Rozrywka

     program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

    Parkowanie

      za opłatą.

    Zwierzę domowe

     tak, do 5 kg, ok. 10 BGN/dzień.

    Kategoria Nekera

     3 gwiazdki, kategoria lokalna: 3 gwiazdki.

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie dla imprez turystyczych, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), bezpośrednia opieka rezydenta - w sezonie letnim: Kreta, Rodos, Korfu, Turcja (Riwiera), Majorka, Bułgaria (Burgas) całorocznie: Malta, Teneryfa, Fuerteventura, na pozostałych kierunkach opieka telefoniczna lub przez czat w serwisie moja.nekera.pl. W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), LO (Lot).

    Ważne

    W związku ze zmianami w przepisach sanitarnych oraz przekraczania granicy w poszczególnych krajach Nekera przygotowała listę wymaganych procedur wjazdowych do danego kraju - https://www.nekera.pl/bezpieczne-wakacje/ Zachęcamy do sprawdzenia tych informacji przed Państwa wyjazdemTELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM

    Mocne strony

    - Aquamania w cenie (01.06 - 15.09)!- Bezpłatne leżaki i parasole na plaży!- Aquapark!


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Ski Sun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ***Bułgaria/Warna

    ATUTY

    3,5 kilometrowa szeroka i piaszczysta plaża oznaczona Błękitną Flagąidealna plaża dla dzieci z łagodnym zejściem do Morza Czarnegonajwiększy i najnowocześniejszy park wodny w Bułgarii Albena Aquamania"ok. 40% wyżywienia w hotelach pochodzi z własnych ekologicznych upraw Albenycały kurort otoczony rezerwatem przyrody Baltatabardzo smaczna i urozmaicona kuchnia w hotelumożliwość uprawiania sportówGRATISNo limit wstęp do Aquparku Aquamania"restauracja/snack bar w pobliżu plażywydzielona strefa na plaży: leżaki i parasole w ceniena plaży  bezpłatne bibliotekiWifi na terenie całej Albeny

    POŁOŻENIE

    w rodzinnym kurorcie Albena, w jego górnej części bezpośrednio przy najnowocześniejszym aquaparku w Bułgarii Albena Aquamania" i ok. 1 km od plaży Albeny. Albena to bardzo rodzinny kurort, który oferuje wszystko dla dzieci i miłośników sportów. Na ternie Albeny: deptak, restauracje, sklepy, tawerny i dużo atrakcji dla dzieci jak zamki dmuchane, trampoliny. Na terenie kurortu kursują kolejki turystyczne. Do Balczik ok. 15 km, do Warny ok. 30 km. W kurorcie znajduje się przystanek komunikacji miejskiej. Dobre połączenia busem do Warny ok. 30 km i Balczik ok. 15 km.

    PLAŻA

    plaża Albeny to jedna z najładniejszych plaż w Bułgarii, ma ok. 3.5 km długości, z drobnoziarnistym piaskiem, szeroka, z płytkim zejściem do morza. Zejście do plaży ok. 1 km. Przy hotelu przystanek autobusu hotelowego na plażę (w sezonie co ok. 20 min). Spacerem przez park do plaży ok. 20 min. Przy plaży znajduje się snack bar/restauracja Rai" dla Gości hotelu w cenie All inclusive. Plażą można przejść do małej wioski Kranevo z tawernami przy morzu. Leżaki i parasole przy plaży w wydzielonej części w cenie. Restauracja/snack bar bezpośrednio przy plaży RAI": obiad, owoce, lody, napoje bezalkoholowe i piwo w godz: 12-15:00. Stanowiska ratowników wodnych przy plaży. Na plaży za opłatą sporty wodne: motorówka, banan, spadochron, skuter i narty wodne.

    DLA DZIECI

    zintegrowany brodzik, plac zabaw, mini klub dla dzieci 4-12 lat, animacje dla dzieci, mini disco. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat w cenie. Za opłatą na terenie Albeny: trampoliny, zamki dmuchane, zdjęcia stroje retro, malowanie porcelany, stadnina koni. Największy i najnowocześniejszy park wodny w Bułgarii Aquapark Aquamania" wstęp gratis. Wysokie krzesełka w restauracji, pizza dla dzieci z pieca (opalanego drewnem).1 Dziecko do 11 lat pobyt w hotelu gratis, drugie dziecko zniżka procentowa 30%.

    HOTEL

    hotel oferuje 233 pokoje w budynku 5 piętrowym. Dla gości przestronne lobby z recepcja 24 h., lobby bar, winda, sklepik, osobna i duża restauracja z tarasem. W ogrodzie basen z tarasem słonecznymm bar przy basenie. Leżaki  parasole w cenie. WiFi w hotelu, na plaży oraz na terenie całego kurortu. Nielimitowany wstęp do Aquaparku "Aquamania" dla kazdego naszego klienta ( w terminie 1.06-15.09). 

    KATEGORIA LOKALNA

    3 gwiazdki.

    POKOJE

    funkcjonalnie wyposażone: klimatyzacja indywidualna, TV-sat, telefon, mini barek, łazienka z prysznicem. Z balkonem. Pokoje dwuosobowe: ok. 18 m kw. Pokoje z widokiem na tereny zielone, ogród, basen. Podwójne łóżko i rozkładana sofa lub podwójne łóżka. Dla maksymalnie 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 os. dorosłych 1 dziecka (na dostawce).

    SPORT I ROZRYWKA

    siatkówka plażowa, piłka nożna, tenis stołowy. W Albenie za opłatą: profesjonalne korty tenisowe, boiska pełnowymiarowe do piłki nożnej, stadnina koni, wypożyczalnie rowerów, mini golf. Na plaży dużo boisk do siatkówki plażowej. Rozrywka: 6 dniowy program animacji dziennej w hotelu oraz na terenie Albeny puby i restauracje z muzyką na żywo na plażyBeach Club Ganvié" z koktajlami, dobrą muzyką, koncertami na żywo i pufami na plaży oraz jedyna dyskoteka na terenie rezerwatu przyrody na uboczu kurortuTzar Night Club". W lipcu i sierpniu letnie koncerty, muzyka na żywo i kino na terenie zielonym przed hotelem Dobrudja.

    WELLNESS

     za opłatą centrum Medica&Spa w Flamingo Grand Hotel&Spa: balneologia, zabiegi i masaże medyczne.

    WYŻYWIENIE

    ALL INCLUSVIE: 3 posiłki w formie bufetu: Śniadanie: w godz: 7:30-10:00.Obiad: w godz: 12:30-14:30Kolacja: w godz: 18:00-21:00. Kolacje tematyczne, oraz barbecue, pizza z pieca opalanego drewnem.Snack Bar: ciepłe i zimne przekąski, sałatki, owoce, lody w godz: 15-17:00.Restauracja/snack bar w pobliżu plaży: obiad, owoce, lody, napoje bezalkoholowe i piwo w godz: 12-15:00.Lokalne napoje bułgarskie alkoholowe i bezalkoholowe w lobby barze w godz: 10-23:00.PLUS: Bezpłatny wstęp no limit" do Aquaparku Aquamania". Wszystkie zjeżdżalnie:W Pro Racer" fascynujący wyścig na 4 równoległych zjeżdżalniach o szerokości 78,5 metrach i długości 315 metrów, druga wyjątkowa zjeżdżalnia to Tornado" o wysokości 191 metrów - jedyna tego rodzaju atrakcja w Europie, leniwa rzeka Lazy River", i skaliste wąwozy rzeka Wild Rivier", Mamut to zjeżdżalnia do raftingu, pełnej adrenaliny zjazd w megatubie o zakrętach do 20 metrów wysokości.

    PARKING

    4 strefy płatnego parkingu na terenie Albeny (najtańsza strefa niebieska przy główmy przystanku autobusowym, (ok. 400 m od hotelu) płatne ok. 5 BGN/dzień (800 miejsc parkingowych).

    ZWIERZĘ DOMOWE

    hotel nie akceptuje zwierząt.

    CHECK IN/CHECK OUT

    zakwaterowanie w dniu przyjazdu od 14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do 11:00


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Złote Piaski, Bułgaria

    Położenie

    w pobliżu najlepszego parku wodnego w Bułgarii "Aquamania" (ok 200 m, otwarty w sezonie od 1.06.-15.09.19), w górnej części Albeny, otoczony zielenią i wśród drzew. Do centrum kurortu z deptakiem spacerowym, licznymi sklepami, restauracjami, barami ok. 1 km.

    Plaża

    do ślicznej i piaszczystej plaży Albeny ok. 1 km, w godz. 9:30-17:00 (co ok. 30 min) kursuje bezpłatny bus hotelowy. Leżaki i parasol na plaży Albeny w wydzielonej dla Vita Park części gratis. Snack Bar/Restauracja "Green Forest" w rezerwacie przyrody ok. 200 m. od plaży dla Vita Park w godz.12-15:00. W "Green Forest" lekki obiad w godz: 12-14:00 oraz dostępne napoje lokalne bezalkoholowe, piwo, lody, owoce w cenie. Za opłatą wino, i inne napoje importowane.

    Wyposażenie

    hotel oferuje 233 pokoje na 6 piętrach. Recepcja, winda, restauracja z tarasem, bar, minimarket. W ogrodzie duży basen, taras słoneczny. Leżaki i parasol przy basenie gratis.Nielimitowany wstęp do Aquaparku "AQUAMANIA" dla każdego naszego klienta (w terminie od 1.06.-15.09.). Za opłatą: sejfy. www.albena.bg

    Wyżywienie

    W terminach od 1.06.-30.06. i 1.09.-30.09. przy pobycie min. 7 dni 1 raz na pobyt restauracje à la carte: Rezerwacja w recepcji dzień wcześniej do godz: 15:00 (szklanka wody w cenie, inne napoje za opłatą); "Ciel Bleu" Restauracja "French cuisine" 17 piętro hotelu Dobrudja; "Kaliopa" Restauracja "Mediterranean cuisine" przy promenadzie; "Tex-Mex" Restauracja "Mexican cuisine" przy deptaku; "Poco Loco"- steak house przy deptaku; "Ti Amo" Restaurant – Italian cuisine" przy deptaku.

    All Inclusive

    All Inclusive Plus: Plus oznacza nielimitowany wstęp do Aquaparku (w terminie od 1.06.-15.09.). 3 posiłki w formie bufetu, okazjonalnie bufety tematyczne i pokazy gotowania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Snack bar 15-17:00 precle, ciastka, owoce, lody.

    Internet

    WLAN (1 Mbps) w lobby, przy basenie i na plaży gratis.

    Zakwaterowanie

    przyjemnie wyposażone. Pokoje dwuosobowe (A/E1-3A): klimatyzacja, TV kablowa, telefon, balkon lub taras., prysznic, WC. Pokoje rodzinne (A/E2-3B): dodatkowo sypialnia z 2 osobnymi łóżkami. Pokoje – wariant ekonomiczny (A2-3S): jak pok. 2A.

    Sport

    siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, tenis stołowy. Za opłatą: minigolf, tenis, jazda konna, sporty wodne na plaży.

    Wellness

    za opłatą w sąsiednim hotelu: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (ok. 15.06.-31.08.). Bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

    Parkowanie

    za opłatą.

    Zwierzę domowe

    tak, do 5 kg, ok. 10 BGN/dzień.

    Dla gości Neckermanna

    nielimitowany wstęp do Aquaparku (w terminie od 1.06-15.09).

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.12.18 25% zniżki, od 1.01.-28.02.19 20% zniżki, od 1.03.-31.03.19 15% zniżki.

    Zniżki

    1-2 dzieci (do 13 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Najlepszy Aquapark Bułgarii w cenie bez limitu. Wakacyjna oazadla całej rodziny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Vita Park

    Opinie o Hotelu Vita Park

    4.1
    polecam

    Hotel przecietny, ale cala reszta na plus. Fajni animatorzy, bardzo dobre jedzenie. Chetnie tam jeszcze pojade.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.1

    Vita Park - możliwości zakwaterowania:

    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    Pokój rodzinny
    Willa

    Vita Park - Możliwości wyżywienia:


    Vita Park - miasta wylotu:


    Vita Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Vita Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00