cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
1 / 14
Udogodnienia hotelu Vita Park
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Vita Park
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Vita Park:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vita Park:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 września 2019

Hotel Vita Park w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Parkowanie

za opłatą.

Zwierzę domowe

tak, do 5 kg, ok. 10 BGN/dzień.

N Plus

nielimitowany wstęp do Aquaparku (w terminie od 1.06-15.09).

Zniżki (A)

1-2 dzieci (do 13 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi, opieka medyczna i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują łóżkiem podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się biurko. W aneksie kuchennym możliwe jest przygotowanie drobnych posiłków. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, minigolf, golf i jazda konna. Narty wodne, windsurfing, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

VITA PARK

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Adresaci oferty

Ofertę polecamy szczególnie rodzinom 5 osobowym.

Bezpłatny - Aqua Park

Goście hotelu Vita Park 3* korzystają z bezpłatnego i nieograniczonego wstępu do Aqua Parku, położonego ok. 150 m od hotelu. Do dyspozycji turystów - leżaki i parasole (bezpłatnie), restauracja i bar (odpłatnie). Aqua Park dostępny jest w okresie od 01.06 do 15.09.2018 r.

Atrakcje - Aqua Park

- zjeżdżalnia MAMOOTH - odpowiednia dla osób w każdym wieku, szczególnie polecana dla rodzin z dziećmi, - zjeżdżalnia ProRACER - dysponuje 4 torami, super atrakcja nie tylko dla dzieci ale również dla dorosłych, - KIDS Zone - dziecięcy kompleks 7 atrakcji z kategorii Kids Adventures (KIDS Tornado, KIDS Racer, KIDS Mini-River, KIDS Twister x4), - Lazy River & Wild River - spływ pontonami po rwącej i leniwej rzece - atrakcja dla młodszych i starszych, - zjeżdżalnia TORNADO - jedyna tego typu zjeżdżalnia w Europie, - zjeżdżalnia FREEFALL - najbardziej poszukiwana atrakcja wśród koneserów skrajnych emocji.

Kurort

Albena - najbardziej atrakcyjne miejsce w Bułgarii pod kątem wypoczynku dla rodzin z dziećmi oraz dla osób które chcą cieszyć się spokojnym i efektywnym urlopem, z dala od gwarnych, imprezowych miejsc . Kompleks położony jest ok. 10 km od Złotych Piasków oraz 30 km od Warny. Turyści cenią sobie fakt, iż Albena jest kurortem zamkniętym, tzn. dostępnym tylko dla gości hotelowych. Doskonały klimat i walory balneologiczne sprawiają, że wczasy w Albenie zawsze należą do udanych. Na gości czekają liczne kawiarnie, restauracje i bary, salony SPA oferujące różnorodne zabiegi balneologiczne, rozrywki wodne (motorówka, banan, spadochron, skuter, narty wodne), tereny sportowe (tenis ziemny, tenis stołowy, piłka nożna, piłka siatkowa, piłka koszykowa, jazda konna). W sierpniu 2014 w Albenie oddano do użytku nowoczesny Park Wodny AQUAMANIA z licznymi atrakcjami dla dzieci i dla dorosłych. Albena to idealne miejsce na spędzenie wymarzonego urlopu, co potwierdzają powracający turyści.

Hotel

Składa się z budynku głównego i dwupiętrowych bungalowów. Turyści są kwaterowani w budynku głównym, który posiada 233 pokoje. Do dyspozycji gości - AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp), recepcja, lobby, 2 windy, basen, sklepik, klub dziecięcy, plac zabaw, parking. Bary i restauracje - restauracja główna, lobby bar, snack bar, bar przy basenie, restauracja przy plaży. Możliwość bezpłatnego wypożyczenia żelazka, suszarki, łóżeczka dla dziecka od 0-2 lat. Usługi odpłatne - pralnia, kantor, sejf, lodówka.

Zakwaterowanie

Studio 2-pokojowe, w tym jeden pokój przechodni. W każdym pokoju znajduje się łóżko małżeńskie lub dwa łóżka pojedyncze. Dodatkowo w jednym z pokoi znajduje się dostawka - rozkładany fotel lub sofa. Wyposażenie - łazienka (WC, prysznic, umywalka), klimatyzacja, TV, telefon oraz balkon.

All Inclusive Plus

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00). Snack bar - napoje (11:00 - 23:00), ciepłe i zimne przekąski, pizza, owoce, ciastka (15:00-17:00), lody (11:00-17:00). Restauracja Raj przy plaży - obiad (12:30-14:30), przekąski (14:30-16:00), napoje bezalkoholowe i piwo (11:00-16:00). Lobby bar (10.00-23.00), bar przy basenie (10.00-18.00)- lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, wino, rakija, piwo, soki, kawa.

Plaża

Perła wśród plaż wybrzeża Morza Czarnego. Pokryta drobnoziarnistym piaskiem, strzeżona, z łagodnym zejściem do morza. W cenie - restauracja przy plaży, 1 parasol i 2 leżaki na pokój. Odległość od hotelu ok. 950 m. Bezpłatny hotelowy bus od 09:00 do 17:00.

Basen

Odkryty (dwupoziomowy). Posiada 2 mini zjeżdżalnie (rynny). Bezpłatne leżaki i parasole, brak ręczników basenowych.

Sport i rozrywka

AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp). Tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, rzutki, szachy, tryktrak. Wieczorne show w amfiteatrze lub dyskoteka dla dzieci (naprzemiennie). Dla chętnych (odpłatnie) - bilard, jazda konna, atrakcje wodne.

Dla dzieci

AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp). Plac zabaw, mini klub, specjalny bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji, wydzielona sekcja basenowa, bezpłatne łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Internet

Wi-Fi w lobby oraz przy basenie bezpłatnie, punkt internetowy odpłatnie.

Dine Around

W celu uatrakcyjnienia pobytu, turystom przysługuje możliwość skorzystania z dwóch posiłków (1 obiad i 1 kolacja) w wybranych restauracjach a la carte na terenie kurortu. Do posiłków bezpłatnie serwowana jest woda (inne napoje, w tym alkohole dodatkowo płatne). Program obowiązuje dla turnusów minimum 7-noclegowych, w okresach do 30.06 i po 01.09. Wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji hotelowej (minimum 1 dzień przed planowanym skorzystaniem z programu).

Oferta limitowana

Liczba studio z możliwością zakwaterowania rodzin 5-os. jest mocno ograniczona. Vita Park 3* dzięki wyjątkowo bogatym świadczeniom All Inclusive Plus oraz bezpłatnemu i nieograniczonemu wstępowi do Aqua Parku, uznawany jest za jeden z najlepszych hoteli w Bułgarii (w kategorii 3*), dlatego tak świetnie sprzedaje się również w innych państwach. Jeżeli chcą Państwo spędzić wymarzone wakacje, prosimy w miarę możliwości o szybką decyzję, gdyż w każdym momencie może zabraknąć pokoi w wybranym terminie.

Korzyści - wczasy bez portfela

Rezerwując wczasy w hotelu Vita Park 3* mają Państwo zapewnione wszystko w cenie. Na miejscu nie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami, np. z tytułu wynajmu leżaków na plaży. Zapewniamy bardzo bogate świadczenia - BEZ DODATKOWYCH OPŁAT - nieograniczony wstęp do Aqua Parku, - serwis plażowy - leżaki i parasole, - korzystanie z restauracji przy plaży w ramach All Inclusive Plus, - specjalne menu dla dzieci, w tym lody, które tak uwielbiają, - bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych, - wyżywienie All Inclusive Plus od rana do wieczora, - program Dine Around w okresach do 30.06 i po 01.09.2018

Poza sezonem głównym

Istnieje możliwość ograniczenia zakresu animacji, niektórych świadczeń (bądź ich brak), dostępu do infrastruktury hotelowej, np. w przypadku złych warunków pogodowych lub małej liczby gości hotelowych.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie - zgodnie z opisem, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.

Ważne

Przypominamy o konieczności szybkiej rezerwacji z uwagi na mocno limitowaną liczbę pokoi na sezon wakacyjny 2018.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*       Południowo-zachodnia część kurortu Albena, 13 km na północ od Złotych piasków oraz 40 km od portu lotniczego. Darmowe wstępy do Aqua Park Aqua Mania - 200 m od hotelu.

PLAŻA

*       950 m od hotelu, publiczna, szeroka, piaszczysta, oznaczona Błękitną Flagą za czystość. 2 leżaki oraz 1 parasol przeznaczony na pokój bezpłatnie. Ratownik w godzinach 8:00-18:00. Bezpłatny bus kursuje pomiędzy plażą, a hotelem co 30 minut w godz. 9:00-17.00.

ZAKWATEROWANIE

*    309 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (16 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, łazienka z WC i suszarką do włosów, balkon.

RESTAURACJE I BARY

*    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte (Goście mogą skorzystać z restauracji a'la carte bezpłatnie, raz podczas pobytu); *    Bar przy basenie, lobby bar, bar na plaży dodatkowo płatny.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach od godz. 10:00 do 23:00.

SPORT I ROZRYWKA

*    Basen zewnętrzny; *    Bezpłatnie: Aqua Park, siatkówka plażowa, aerobik, rzutki, szachy; *    Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży, 200 m od hotelu znajdują się korty tenisowe.

AQUA PARK

*   Bezpłatny Aqua park na powierzchni 30 tys m2, kilkanaście zjeżdżalni przeznaczonych dla wszystkich grup wiekowych, plac zabaw dla najmłodszych, strefa relaksacyjna, leniwa rzeka, bicze wodne oraz darmowe leżaki i parasole. Za dodatkową opłatą dostępne są bary z napojami, przekąskami i lodami. (otwarty od 1.06 do 15.09).

DLA DZIECI

*    Aqua park, brodzik, plac zabaw.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

*    Sejf (płatny), kantor, wypożyczalnia samochodów, pralnia, Internet Wi-Fi w pobliżu lobby.

NASZYM ZDANIEM

*    Hotel o podstawowym standardzie, którego atutem jest lokalizacja, tuż obok Aquaparku i wśród zieleni. Polecamy dla rodzin oraz wielbicieli pięknych piaszczystych plaż.

STRONA INTERNEOWA

*    www.hotelvitapark.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 3* kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 900 m od plaży, bezpłatny bus na plażę - ok. 800 m od centrum Albeny - ok. 13 km od Złotych Piasków - ok. 140 km od lotniska w Burgas

Plaża

- piaszczysta, szeroka i długa - publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne 1 komplet - 2 leżaki i parasol ) - ręczniki plażowe (płatne)  

Pokoje

- klimatyzacja - TV Sat, telefon - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - kryty basen - leżaki i parasole przy basenie - wstęp do Auaparku Aquamania (przy hotelu Primasol Ralitsa) - siatkówka plażowa - rzutki, tenis stołowy, szachy - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - jazda konna, mini golf w pobliżu hotelu - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - animacje, mini disco - menu

Wyżywienie

All inclusive Plus:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack barze oraz w restauracji na plaży. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z jednej restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracj a la carte (w hotelu Ralitsa Superior) - restauracj a la carte "Tawerna Ralitsa" - kuchnia bułgarska, muzyka na żywo - restauracja "Rai" na plaży - przekąski, napoje bezalkoholowe i piwo - lobby bar - snack bar - bar przy basenie  

Dodatkowe informacje

- Wi Fi w lobby (bezpłatne) - sejf w recepcji (płatny) - wypożyczalnia samochodów

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel usytulowany w Albenie, około 40 km od międzynarodowego portu lotniczego w Warnie. Krótki spacer dzieli gości hotelowych od centrum kurortu, gdzie znajdują się liczne restauracje, sklepiki z pamiątkami oraz bary. Do aquaparku Aquamania ok 550m (wstęp bezpłatny dla Gości hotelu Vita Park).
Plaża:

Piękna szeroka piaszczysta publiczna plaża znajduje się w odległości około 1km od hotelu. Można się do niej dostać spacerując urokliwymi uliczkami, bądźdojechać busem hotelowym. 2 leżakioraz 1 parasol bezpłatnie na pokój.
Do dyspozycji gości:

Całodobowa recepcja, winda, duży basen zewnętrzny ze słodką wodą i niewielkimi zjeżdżalniami dla dzieci(leżaki i parasole przy baseniebezpłatne), restaurcja główna z tarasem z którego można podziwiać panoramę okolicy. Resauracja oferujedania kuchni międzynarodowej.Ponadto2 bary i możliwość skorzystania z restauracji Green Forest na plaży w czasie lunchu.
Pokoje:

Standardowe 2 osobowe z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka. Wszystkie wyposażone w łazienkę (wc, prysznic lub wannę), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV- SAT, telefon oraz balkon z plastikowymi mebami.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. Ponadto w ciągu dnia dostępne przekąski w wyznaczonychmiejscach na terenie hotelu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Możliwość skorzystania w porze lunchu z restauracji Green Forest na plaży.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel oferuje dzienne animacje, boisko do siatkówki, rzutki, tenis stołowy. Dlanajmłodszych plac zabaw, mini klub oraz brodzik. Dodatkowo płatne centrum SPA, masaże,bilard oraz szeroki wybór sportów wodnych na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się korty tenisowe, z których można skorzystać za dodatkową opłatą. Wielką zaletą jest bezpłatny wstęp (nielimitowany) dopobliskiego aquaparku Aquamania.
Internet:

Bezpłatne wi-fi w lobby hotelu.
Kategoria lokalna:

***
Naszym zdaniem:

Bardzo dobra propozycja dla rodzin z dziećmi, zdecydowanym plusem jest bliskość aquaparku Aquamania.
Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: .
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych. Taksy klimatycznej płatnej na miejscu - 4,2 EUR/os./tydzień (bezpłatnie dzieci do 2 roku życia).
Wycieczki lokalne

NESSEBAR (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata.
Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.
PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK
(1 dzień)
Przylądek Kaliakra - przyciągający rzesze turystów fenomen przyrody. Jest to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się nieopodal delfiny. Balczik - jedno z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
Cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu.
ISTAMBUŁ (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim.
Cena ok. 65 EUR (+wiza turecka ok. 16 EUR).

RUMUNIA - (1 dzień)
Wycieczka po rumuńskim wybrzeżu. Na początku weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce, podczas której będziemy mieli okazję zobaczyć najpopularniejsze nadmorskie kurorty Rumunii. Następnie przejedziemy do Konstancy, gdzie zobaczymy port, kasyno, cerkiew grecką, Wielki Meczet. W Konstancy czas wolny (możliwość zwiedzenia Muzeum Archeologicznego).
Cena ok. 55 EUR.
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień)
Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego".
Cena ok. 25 EUR ze Złotych Piasków / 40-45 EUR ze Słonecznego Brzegu.

BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień)
Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż. Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Odbędzie się on w pięknie urządzonej, ludowej restauracji. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów - wina i rakiji. W czasie trwania wieczoru przewidzianych jest wiele atrakcji, m.in. występy.
Cena ok. 45 EUR.
SOFIA - MONASTYR RYLSKI - PETRICZ (2 dni)
Wcześnie rano wyjazd do stolicy Bułgarii, Sofii. Weźmiemy udział w panoramicznej wycieczce po mieście, podczas której zobaczymy najważniejsze atrakcje turystyczne miasta. Na dalsze zwiedzanie wybierzemy się do centrum Sofii, gdzie zwiedzimy cerkiew św. Aleksandra Newskiego z przełomu XIX i XX w. Następnie - obiad i czas wolny. Późnym popołudniem przejedziemy do Rylskiego Monastyru - kolacja i nocleg na terenie monastyru. Po śniadaniu - poranne nabożeństwo, po którym zwiedzimy monastyr. Następnie, udamy się do miasta Petricz, gdzie zobaczymy dom-muzeum Baby Wangi, znanej ze swoich przepowiedni zielarki. Kolejnym miejscem, które odwiedzimy jest miasto Rupite, gdzie znajduje się grób Wangi. Ostatnim przystankiem będzie starożytne miasto Melnik, które popularność zdobyło dzięki produkcji wyśmienitego wina. Tam też zjemy obiad. Powrót do Warny.
Cena ok.125 EUR/os.
REJS STATKIEM KOLUMB - (1/2 dnia)
Przejazd autokarem do Warny, gdzie przesiądziemy się na statek "Kolumb". Rejs statkiem w okolicach wybrzeża warneńskiego, podczas którego istnieje możliwość przebrania się w średniowieczne stroje, a także zapoznania sie z dawnym sposobem nawigacji. Na statku drobny poczęstunek i napoje, zorganizowane zostaną ponadto gry i zabawy tematyczne. Powrót do Złotych Piasków.
Cena ok. 37 EUR/os.
PIRACKIE PARTY - (1/2 dnia)
Rejs pirackim statkiem, możliwość przebrania w dawne stroje, wspaniała bitwa morska pomiędzy dwoma statkami podczas rejsu drobny poczęstunek i napoje, gry i zabawy. Cena ok. 36 EUR.
DUNAJ I SILISTRA - (1/2 dnia)
Trasa wycieczki wiedzie przez piękne i dziewicze tereny równiny Dobrudża. Odwiedzimy kompleks etnograficzny Alfatar, który w ciekawy sposób prezentuje lokalną gospodarkę i typowe dla tego przygranicznego obszaru zwyczaje i tradycje. Tam też będziemy mieli okazję spróbować morelowej rakii. Następnie zobaczymy cerkiew św. Trójcy z unikalną kolekcją ikon. Dalej nasza droga powiedzie do Silistry, gdzie skosztujemy dań i napoi kuchni bułgarskiej. Ponadto - program folklorystyczny. Ostatnim punktem wycieczki będzie rejs statkiem po Dunaju.
Cena ok. 50 EUR/os.
PROWINCJA SZUMEN - (1/2 dnia)
Wycieczka podczas której będziemy mieli okazję poznać folklorystyczną i historyczną stronę Bułgarii. Pierwszym przystankiem będzie największa na terenie kraju stadnina koni "Kabiuk" - organizowane są tutaj pokazy koni różnych ras. Ponadto - możliwość przejażdżki konnej. Następnie przejedziemy do Presławia, będącego niegdyś ważnym ośrodkiem politycznym pierwszego państwa bułgarskiego. Zobaczymy tutaj ruiny Okrągłej Cerkwi (zwanej także Złotą), przykładu starobułgarskiej architektury z początków X w. Odwiedzimy także dom etnograficzny, w którym zjemy obiad, skosztujemy lokalnego wina i obejrzymy pokaz tutejszego tradycyjnego rękodzieła.
Cena ok. 45 EUR/os.

WELIKO TYRNOVO - (1/2 dnia)
Weliko Tarnowo - historyczna stolica Bułgarii, pozostająca pełnym uroku miasteczkiem. W programie: zwiedzanie starego miasta, górującej nad nim odrestaurowanej twierdzy Carevec - dawnej stolicy carów Bułgarskich. Czas wolny. Przejazd do idealnie zachowanej szlacheckiej (bojarskiej) wsi - Arbanasi.
Cena 46 EUR/os. z Albeny.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia)
Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9 - 10, jeepami z napędem 4x4 w góry Bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach.
Cena ok. 27 EUR/os.
Uwaga!
Oferowane wycieczki odbywają się zarówno ze Złotych Piasków, Albeny i Słonecznego Brzegu, toteż programy i ceny różnią się ze względu na inne odległości pomiędzy powyższymi kurortami a proponowanymi atrakcjami. Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
Inne

BUŁGARIA informacje ogólne

Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV


Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie

Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Wyposażenie

• recepcja • winda • ogród • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie • sejf: w recepcji, za opłatą • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

233 pokoje, 35 willi

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel akceptuje psy: do 5 kg, za opłatą

Dla dzieci

• basen dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub: 4-12 lat
• animacje dla dzieci
• pokój gier i zabaw: 4-12 lat
• plac zabaw

Sport i wellness

Płatne • strefa spa: w hotelu Ralitsa Superior
• tenis
• rowery
• lekcje gry w tenisa
• windsurfing

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • telefon • TV kab. • wanna lub prysznic • WC • balkon

Pokój rodzinny FZX2

• 2-4 os. • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • telefon • TV kab. • wanna lub prysznic • WC • balkon

Bungalow BUX1

• 3-5 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród • pokój dzienno-sypialny • 1 sypialnia • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • biurko • aneks kuchenny • telefon • TV kab. • wanna lub prysznic • oddzielne WC • balkon: z miejscami do siedzenia

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 24 m2 • widok na park • w budynku głównym • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • biurko • telefon • TV kab. • prysznic • WC • balkon: z miejscami do siedzenia

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 24 m2 • widok na park • w budynku głównym • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • biurko • telefon • TV kab. • prysznic • WC • balkon: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
• obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: 18:30 - 21:30, w formie bufetu
• przekąski: 15:00 - 17:00, lody: 11:00 - 17:00
• wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracje: 2
• restauracja główna: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja "Rai": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, 12:00 - 14:00, z tarasem, na plaży

• bary i inne: 3
• bar 
• bar z przekąskami
• bar z przekąskami „Rai": 14:00 - 16:00

Dodatkowe informacje • wymagane noszenie opasek all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Vita Park

Opinie o Hotelu Vita Park

Hotel przecietny, ale cala reszta na plus. Fajni animatorzy, bardzo dobre jedzenie. Chetnie tam jeszcze pojade.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.1

Vita Park - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
1 os. standardowy
Standard 2+2
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
2 os. standardowy
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Bungalow
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny
Pokoj jednoosobowy+1x dostawka
Pokoj jednoosobowy+2x dostawka
Studio dla 5 osob

Vita Park - Możliwości wyżywienia:


Vita Park - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Vita Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00