Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
  • Hotel Vita Park, Albena
1 / 14
Udogodnienia hotelu Vita Park
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Vita Park
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Vita Park:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Vita Park:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 września 2018

Hotel Vita Park w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Złote Piaski, Bułgaria

UWAGA!

Opis z zeszłego sezonu.

Położenie

W pobliżu parku wodnego Aquamania, w górnej części Albeny, otoczony zielenią i wśród drzew. Do centrum miejscowości z deptakiem spacerowym, licznymi sklepami, restauracjami, barami ok. 950 m.

Plaża

do ślicznej i piaszczystej plaży Albeny ok. 950 m, w godz. 9:30-17:00 (co ok. 30 min) kursuje bezpłatny bus hotelowy. Leżaki i parasol na plaży gratis. Snack Bar przy plaży (vis a vis leżaki dla hotelu Vita Park) w godz. 11-16:00. W snack barze można zjeść obiad oraz dostępne napoje lokalne bezalkoholowe i piwo, lody, owoce w cenie. Za opłatą napoje jak wino, i inne importowane.

Wyposażenie

hotel oferuje 233 pokoje na 6 piętrach. Recepcja, winda, restauracja z tarasem (w oddzielnym budynku vis a vis hotelu z przejściem przez wewnętrzną drogę), bar, minimarket. W rozległym i zadbanym ogrodzie basen, taras słoneczny oraz bar przy basenie. Leżaki i parasol przy basenie gratis.

Dostęp do internetu

WLAN (1 Mbps) w lobby, przy basenie i na plaży gratis. Szybki internet (6 Mbps) za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie wyposażone. Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, TV kablowa, telefon, balkon lub taras., prysznic, WC. Pokoje rodzinne (2-3B): dodatkowo sypialnia z 2 osobnymi łóżkami, poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pok. 2A. Wille (2-4C): obszerniejsze, 2 osobne sypialnie, część dzienna z kącikiem do siedzenia, widok na ogród, poza tym wyposażone jak pok. 2A.

Wyżywienie

DINE AROUND: Przy pobycie minimum 7 dni oraz w terminach od 1 czerwca do 30 czerwca i od 1 września do 30 września: Rezerwacja na recepcji dzień wcześniej do godz: 15:00; "Ciel Bleu" Restauracja "French cuisine" 17 piętro hotelu  Dobrudja; "Kaliopa" Restauracja "Mediterranean cuisine" przy promenadzie ; "Tex-Mex" Restauracja "Mexican cuisine" przy  deptaku; "Poco Loco"- steak house przy deptaku; "Ti Amo" Restaurant - Italian cuisine" przy deptaku.

Sport

siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, tenis stołowy. Bezpłatny wstęp do położonego w pobliżu parku wodnego "Aquamania" (1.06-15.09.17 w godz. 10-18:00), przekąski i napoje na terenie aquaparku za opłatą. Za opłatą: minigolf, tenis, jazda konna, sporty wodne na plaży. Pole golfowe oddalone o ok. 20 km.

Wellness

za opłatą w sąsiednim hotelu: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

Dzieci

oddzielny brodzik, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (ok. 15.06-31.08).  Bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat.

Rozrywka

kilka razy w tygodniu program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

Plus: Plus oznacza nielimitowany wstęp do Aquaparku (w terminie od 1.06-15.09). Poza tym: 3 posiłki w formie bufetu, okazjonalnie bufety tematyczne i pokazy gotowania. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Zimne i ciepłe przekąski, owoce, ciasto w barze przy basenie w godz. 11-16:00. Lody w godz. 10-21:00.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • leżaki i parasole na plaży gratis
  • snack bar hotelowy przy plaży
  • hotelowy busik hotel-plaża-hotel
  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

VITA PARK

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Adresaci oferty

Ofertę polecamy szczególnie rodzinom 5 osobowym.

Bezpłatny - Aqua Park

Goście hotelu Vita Park 3* korzystają z bezpłatnego i nieograniczonego wstępu do Aqua Parku, położonego ok. 150 m od hotelu. Do dyspozycji turystów - leżaki i parasole (bezpłatnie), restauracja i bar (odpłatnie). Aqua Park dostępny jest w okresie od 01.06 do 15.09.2018 r.

Atrakcje - Aqua Park

- zjeżdżalnia MAMOOTH - odpowiednia dla osób w każdym wieku, szczególnie polecana dla rodzin z dziećmi, - zjeżdżalnia ProRACER - dysponuje 4 torami, super atrakcja nie tylko dla dzieci ale również dla dorosłych, - KIDS Zone - dziecięcy kompleks 7 atrakcji z kategorii Kids Adventures (KIDS Tornado, KIDS Racer, KIDS Mini-River, KIDS Twister x4), - Lazy River & Wild River - spływ pontonami po rwącej i leniwej rzece - atrakcja dla młodszych i starszych, - zjeżdżalnia TORNADO - jedyna tego typu zjeżdżalnia w Europie, - zjeżdżalnia FREEFALL - najbardziej poszukiwana atrakcja wśród koneserów skrajnych emocji.

Kurort

Albena - najbardziej atrakcyjne miejsce w Bułgarii pod kątem wypoczynku dla rodzin z dziećmi oraz dla osób które chcą cieszyć się spokojnym i efektywnym urlopem, z dala od gwarnych, imprezowych miejsc . Kompleks położony jest ok. 10 km od Złotych Piasków oraz 30 km od Warny. Turyści cenią sobie fakt, iż Albena jest kurortem zamkniętym, tzn. dostępnym tylko dla gości hotelowych. Doskonały klimat i walory balneologiczne sprawiają, że wczasy w Albenie zawsze należą do udanych. Na gości czekają liczne kawiarnie, restauracje i bary, salony SPA oferujące różnorodne zabiegi balneologiczne, rozrywki wodne (motorówka, banan, spadochron, skuter, narty wodne), tereny sportowe (tenis ziemny, tenis stołowy, piłka nożna, piłka siatkowa, piłka koszykowa, jazda konna). W sierpniu 2014 w Albenie oddano do użytku nowoczesny Park Wodny AQUAMANIA z licznymi atrakcjami dla dzieci i dla dorosłych. Albena to idealne miejsce na spędzenie wymarzonego urlopu, co potwierdzają powracający turyści.

Hotel

Składa się z budynku głównego i dwupiętrowych bungalowów. Turyści są kwaterowani w budynku głównym, który posiada 233 pokoje. Do dyspozycji gości - AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp), recepcja, lobby, 2 windy, basen, sklepik, klub dziecięcy, plac zabaw, parking. Bary i restauracje - restauracja główna, lobby bar, snack bar, bar przy basenie, restauracja przy plaży. Możliwość bezpłatnego wypożyczenia żelazka, suszarki, łóżeczka dla dziecka od 0-2 lat. Usługi odpłatne - pralnia, kantor, sejf, lodówka.

Zakwaterowanie

Studio 2-pokojowe, w tym jeden pokój przechodni. W każdym pokoju znajduje się łóżko małżeńskie lub dwa łóżka pojedyncze. Dodatkowo w jednym z pokoi znajduje się dostawka - rozkładany fotel lub sofa. Wyposażenie - łazienka (WC, prysznic, umywalka), klimatyzacja, TV, telefon oraz balkon.

All Inclusive Plus

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00). Snack bar - napoje (11:00 - 23:00), ciepłe i zimne przekąski, pizza, owoce, ciastka (15:00-17:00), lody (11:00-17:00). Restauracja Raj przy plaży - obiad (12:30-14:30), przekąski (14:30-16:00), napoje bezalkoholowe i piwo (11:00-16:00). Lobby bar (10.00-23.00), bar przy basenie (10.00-18.00)- lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, wino, rakija, piwo, soki, kawa.

Plaża

Perła wśród plaż wybrzeża Morza Czarnego. Pokryta drobnoziarnistym piaskiem, strzeżona, z łagodnym zejściem do morza. W cenie - restauracja przy plaży, 1 parasol i 2 leżaki na pokój. Odległość od hotelu ok. 950 m. Bezpłatny hotelowy bus od 09:00 do 17:00.

Basen

Odkryty (dwupoziomowy). Posiada 2 mini zjeżdżalnie (rynny). Bezpłatne leżaki i parasole, brak ręczników basenowych.

Sport i rozrywka

AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp). Tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka nożna, rzutki, szachy, tryktrak. Wieczorne show w amfiteatrze lub dyskoteka dla dzieci (naprzemiennie). Dla chętnych (odpłatnie) - bilard, jazda konna, atrakcje wodne.

Dla dzieci

AQUA PARK (bezpłatny i nieograniczony wstęp). Plac zabaw, mini klub, specjalny bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji, wydzielona sekcja basenowa, bezpłatne łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Internet

Wi-Fi w lobby oraz przy basenie bezpłatnie, punkt internetowy odpłatnie.

Dine Around

W celu uatrakcyjnienia pobytu, turystom przysługuje możliwość skorzystania z dwóch posiłków (1 obiad i 1 kolacja) w wybranych restauracjach a la carte na terenie kurortu. Do posiłków bezpłatnie serwowana jest woda (inne napoje, w tym alkohole dodatkowo płatne). Program obowiązuje dla turnusów minimum 7-noclegowych, w okresach do 30.06 i po 01.09. Wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji hotelowej (minimum 1 dzień przed planowanym skorzystaniem z programu).

Oferta limitowana

Liczba studio z możliwością zakwaterowania rodzin 5-os. jest mocno ograniczona. Vita Park 3* dzięki wyjątkowo bogatym świadczeniom All Inclusive Plus oraz bezpłatnemu i nieograniczonemu wstępowi do Aqua Parku, uznawany jest za jeden z najlepszych hoteli w Bułgarii (w kategorii 3*), dlatego tak świetnie sprzedaje się również w innych państwach. Jeżeli chcą Państwo spędzić wymarzone wakacje, prosimy w miarę możliwości o szybką decyzję, gdyż w każdym momencie może zabraknąć pokoi w wybranym terminie.

Korzyści - wczasy bez portfela

Rezerwując wczasy w hotelu Vita Park 3* mają Państwo zapewnione wszystko w cenie. Na miejscu nie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami, np. z tytułu wynajmu leżaków na plaży. Zapewniamy bardzo bogate świadczenia - BEZ DODATKOWYCH OPŁAT - nieograniczony wstęp do Aqua Parku, - serwis plażowy - leżaki i parasole, - korzystanie z restauracji przy plaży w ramach All Inclusive Plus, - specjalne menu dla dzieci, w tym lody, które tak uwielbiają, - bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych, - wyżywienie All Inclusive Plus od rana do wieczora, - program Dine Around w okresach do 30.06 i po 01.09.2018

Poza sezonem głównym

Istnieje możliwość ograniczenia zakresu animacji, niektórych świadczeń (bądź ich brak), dostępu do infrastruktury hotelowej, np. w przypadku złych warunków pogodowych lub małej liczby gości hotelowych.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie - zgodnie z opisem, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.

Ważne

Przypominamy o konieczności szybkiej rezerwacji z uwagi na mocno limitowaną liczbę pokoi na sezon wakacyjny 2018.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*       Południowo-zachodnia część kurortu Albena, 13 km na północ od Złotych piasków oraz 40 km od portu lotniczego. Darmowe wstępy do Aqua Park Aqua Mania - 200 m od hotelu.

PLAŻA

*       950 m od hotelu, publiczna, szeroka, piaszczysta, oznaczona Błękitną Flagą za czystość. 2 leżaki oraz 1 parasol przeznaczony na pokój bezpłatnie. Ratownik w godzinach 8:00-18:00. Bezpłatny bus kursuje pomiędzy plażą, a hotelem co 30 minut w godz. 9:00-17.00.

ZAKWATEROWANIE

*    309 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (16 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, łazienka z WC i suszarką do włosów, balkon.

RESTAURACJE I BARY

*    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte (Goście mogą skorzystać z restauracji a'la carte bezpłatnie, raz podczas pobytu); *    Bar przy basenie, lobby bar, bar na plaży dodatkowo płatny.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach od godz. 10:00 do 23:00.

SPORT I ROZRYWKA

*    Basen zewnętrzny; *    Bezpłatnie: Aqua Park, siatkówka plażowa, aerobik, rzutki, szachy; *    Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży, 200 m od hotelu znajdują się korty tenisowe.

AQUA PARK

*   Bezpłatny Aqua park na powierzchni 30 tys m2, kilkanaście zjeżdżalni przeznaczonych dla wszystkich grup wiekowych, plac zabaw dla najmłodszych, strefa relaksacyjna, leniwa rzeka, bicze wodne oraz darmowe leżaki i parasole. Za dodatkową opłatą dostępne są bary z napojami, przekąskami i lodami. (otwarty od 1.06 do 15.09).

DLA DZIECI

*    Aqua park, brodzik, plac zabaw.

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

*    Sejf (płatny), kantor, wypożyczalnia samochodów, pralnia, Internet Wi-Fi w pobliżu lobby.

NASZYM ZDANIEM

*    Hotel o podstawowym standardzie, którego atutem jest lokalizacja, tuż obok Aquaparku i wśród zieleni. Polecamy dla rodzin oraz wielbicieli pięknych piaszczystych plaż.

STRONA INTERNEOWA

*    www.hotelvitapark.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 3* kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 900 m od plaży, bezpłatny bus na plażę - ok. 800 m od centrum Albeny - ok. 13 km od Złotych Piasków - ok. 140 km od lotniska w Burgas

Plaża

- piaszczysta, szeroka i długa - publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne 1 komplet - 2 leżaki i parasol ) - ręczniki plażowe (płatne)  

Pokoje

- klimatyzacja - TV Sat, telefon - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - kryty basen - leżaki i parasole przy basenie - wstęp do Auaparku Aquamania (przy hotelu Primasol Ralitsa) - siatkówka plażowa - rzutki, tenis stołowy, szachy - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - jazda konna, mini golf w pobliżu hotelu - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - animacje, mini disco - menu

Wyżywienie

All inclusive Plus:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w snack barze oraz w restauracji na plaży. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z jednej restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracj a la carte (w hotelu Ralitsa Superior) - restauracj a la carte "Tawerna Ralitsa" - kuchnia bułgarska, muzyka na żywo - restauracja "Rai" na plaży - przekąski, napoje bezalkoholowe i piwo - lobby bar - snack bar - bar przy basenie  

Dodatkowe informacje

- Wi Fi w lobby (bezpłatne) - sejf w recepcji (płatny) - wypożyczalnia samochodów

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą) • restauracja główna (z tarasem, kuchnia międzynarodowa) • restauracja Rai (kuchnia międzynarodowa, na plaży) • 2 bary

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji i lobby, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) • ręczniki (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• sala konferencyjna • minimarket • parking (niestrzeżony, płatny) 

Karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

301

Kategoria lokalna

3,5 gwiazdki

Dla dzieci

• plac zabaw • pokój zabaw • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) • brodzik • wysokie krzesełko

Sport i wellness

W cenie • siatkówka plażowa • aquapark (ok. 100 m od hotelu, czynny od 1.06)

Płatne • strefa spa • windsurfing • surfing • szkoła nurkowania PADI

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • telefon • TV sat. • biurko • prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 18 m2 • od strony basenu • w budynku głównym • balkon • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • telefon • TV sat. • biurko • prysznic • WC •

Pokój 2-osobowy MZX1

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) • w formie bufetu • przekąski • lody • ciasta • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) • kawa i herbata (po południu)

Dodatkowe informacje • wymagane noszenie bransoletek all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Vita Park

Opinie o Hotelu Vita Park

Hotel przecietny, ale cala reszta na plus. Fajni animatorzy, bardzo dobre jedzenie. Chetnie tam jeszcze pojade.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.1

Vita Park - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Standard 2+2
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
Pokoj jednoosobowy+1x dostawka
Pokoj jednoosobowy+2x dostawka
Pokoj jednoosobowy
Studio dla 5 osob

Vita Park - Możliwości wyżywienia:


Vita Park - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Vita Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00