cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
  • Hotel Aparthotel Mare, Kreta
1 / 20
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
27.09 - 02.10
już od 1136 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 01.11
już od 831 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aparthotel Mare
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Aparthotel Mare
star 3

Grecja: Kreta: Agios Nikolaos
Ocena hotelu Aparthotel Mare:
3.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    2.5
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel rodzinnie prowadzony. Bardzo smaczna kuchnia.

Hotel Aparthotel Mare w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel rodzinnie prowadzony. Bardzo smaczna kuchnia.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Mały, przytulny hotel z zaledwie 40 pokojami to propozycja dla Gości unikających dużych kompleksów hotelowych. Wyróżnia się kameralną atmosferą i miłą obsługą. Wygodne, przestronne apartamenty z aneksami kuchennymi to propozycja wspólnego wypoczynku dla rodziny lub grupy przyjaciół. Położony bardzo blisko plaży i w samym centrum Agios Nikolaos, nad malowniczą zatoką.

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, w centrum Agios Nikolaos, ok. 100 m od sklepów; ok. 65 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 210 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy ok. 1,5 km od hotelu.

PLAŻA:

Kitroplatia, publiczna, żwirkowa, ok. 100 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1983 r., odnowiony w 2009 r., 40 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 3 windy, lobby, restauracja Kyma - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, pokój telewizyjny, bezpłatny internet bezprzewodowy (1 GB/pobyt/pokój); za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 EUR/2 GB), opiekunka do dziecka (na zamówienie), lekarz na wezwanie, pralnia (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 32 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, aneks kuchenny, lodówka, zestaw do kawy/herbaty, sejf (płatny, ok. 20 EUR/tydzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem, balkon; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

mały basen, słodka woda, ok. 10 m², gł. 1,3 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00); przekąski (11.00-13.00), kawa, herbata (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-23.00).

KONTAKT:

0030/2841025144, www.miramarecrete.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel rodzinnie prowadzony. Bardzo smaczna kuchnia.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*+

REGION

Kreta

kategoria organizatora

3*+

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1983 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, pralnia (płatna), basen odkryty.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

50 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 170 m długości, dojście do plaży ulicą. Leżaki - płatne.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 1), 1 aneks (liczba pięter: 5, liczba wind: 1) Typy pokoi: STUDIO LAND VIEW dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , 1 BEDROOM APARTMENT dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, minibar (pusty), TV, telefon, bezpłatna pralnia, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , 2 BEDROOM APARTMENT dla max. 6 os.: salon, 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), aneks kuchenny, minibar (pusty), TV, telefon, bezpłatna pralnia, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bar All Inclusive (11:00-23:00) śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-14:30), przekąski (11:00-13:00), podwieczorek (16:00-17:00), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej "Kyma", lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

Aktualizacja opisu

23.04.2019 15:33

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 6 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel rodzinnie prowadzony. Bardzo smaczna kuchnia.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Lassithi

Opis

Przytulny hotel przy piaszczystej plaży, na brzegu zalewu Mirabello. Przestronne komfortowe pokoje, restauracja, bar, basen, internet. Kurort Agios Nikolaos jest punktem wypadowym do miejscowości Elunda i na wyspę Spinalonga.

Polozenie

Hotel położony na północnym wybrzeżu wyspy, 100 m od centrum Agios Nikolaos, 70 km od międzynarodowego lotniska im. Nikosa Kazandzakisa w Heralkion.

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

28 pokoi: Studios IV (~20 m2), Apartments 1-Bedroom IV/SSV/SV (~28-32 m2), Apartments 2-Bedrooms SSV(~40-60 m2).
W pokojach: aneks kuchenny, klimatyzacja, TV SAT, mini-lodówka, telefon, bezpłatne Wi-Fi, sejf (płatny), łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, balkon/taras.

Studio IV: 2 łóżka pojedyncze lub podwójne łóżko, aneks kuchenny.
Apartment 1-Bedroom IV: 1 sypialnia z 2 pojedynczymi łóżkami lub 1 podwójnym, salon z dwiema kanapami, aneks kuchenny.
Apartment 1-Bedroom SSV/SV: odnowione pokoje, sypialnia z 2 pojedynczymi łóżkami lub 1 podwójnym, salon z dwiema rozkładanymi kanapami, aneks kuchenny.
2-Bedrooms Apartment SSV: 2 sypialnie, obie z podwójnym łóżkiem lub 2 łóżkami pojedynczymi, hol z 2 kanapami, aneks kuchenny.

Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

 

O wyzywieniu

"ALL INCLUSIVE" 2019 

Posiłki                                     
Główna restauracja                               
Śniadanie (szwedzki stół) 08:00 - 10:00            
Lunch (szwedzki stół) 13:00 - 14:30                
Gorące i zimne przekąski 11:00 - 13:00
Kawa, herbata, ciastko 16:00 - 17:00
Lody 11:00 - 16:00
Kolacja (szwedzki stół) 19:00 - 21:00

Napoje w porze lunchu i kolacji : woda, napoje chłodzące, lokalne wino, piwo beczkowe.

Napoje 11:00 - 22:45 : lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe: piwo beczkowe, wino w kieliszkach, raki, brandy, ouzo, whisky, gin, wódka, rum, likier, lekkie drinki, woda. 

Ostatnie zamówienie w programie "All Inclusive" 22:45.
Usługi, które nie są włączone w program "All Inclusive", są płatne zgodnie z cenami w katalogu.
Program "All Inclusive" działa do godz. 12 w dniu odjazdu.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Niewielki hotel rodzinnie prowadzony. Bardzo smaczna kuchnia.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Bezpośrednio przy morzu, w centrum miejscowości Agios Nikolaos, najbliższy sklep 100 m, lotnisko 60 km. Plaża Bezpośrednio przy hotelu, żwirowo-kamienista, oddzielona jedynie ulicą, łagodne wejście do wody, leżaki i parasole (odpłatnie, ok. 4 euro/dzień), sporty wodne (odpłatnie).

 

Hotel

Recepcja z lobby, restauracja, bar, mały basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie (bezpłatnie), kącik TV, Internet bezprzewodowy (odpłatnie, ok. 5 euro/godz.). Liczba pokoi: 40. Kategoria lokalna 3*.



Pokoje

Standard: pokoje dla 2-4 osób z aneksem kuchennym (lodówka, piecyk, naczynia kuchenne), indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV SAT, radio, telefon, sejf (odpłatnie, ok. 20 euro/tydz.), łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów, balkon. Pokoje dla 4 osób posiadają dodatkową sypialnię. Superior: odnowione w 2007 r. pokoje dla 2-4 osób z widokiem na morze. Pokoje dla 4 osób posiadają dodatkową sypialnię. Indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatnie), TV SAT, radio, telefon, sejf (odpłatnie, ok. 20 euro/tydz.), łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów. Balkon z widokiem na malowniczą zatokę Mirabello.

 

Wyżywienie

All Inclusive.
Śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu (8.00-10.00, 13.00-14.30, 19.00-21.00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do posiłków oraz w barze (11.00-23.00). Przekąski i lody w barze 11.00-16.00. Filtrowana kawa, herbata i ciasto (16.00-17.00).

 

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: mały basen ze słodką wodą. Ponadto: bogate życie nocne, bary i tawerny w Agios Nikolaos. Dla dzieci Bezpłatne łóżeczka dla niemowląt, wysokie krzesełka w restauracji.

 

Cena zawiera: 

  • przelot samolotem,
  • opłaty lotniskowe;
  • 7/14 noclegów,
  • wyżywienie: wg wybranej oferty;
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko;
  • ubezpieczenie KL, NNW i bagażu - Signal Iduna;
  • opiekę rezydenta,
  • podatek VAT.


Cena nie zawiera:

  • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Aparthotel Mare
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta / Agios Nikolaos)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Aparthotel Mare:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aparthotel Mare
https://youtu.be/k7dcmmtXaV0
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Aparthotel Mare

3.1
może być

jezeli chodzi o lokalizacje hotelu to moze byc do plazy dwa kroki jedzenie przecietne obsluga tez ok tylko jedna pani sprawia problemy! poza tym wszystko ok

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.1
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel i miejscowosc naprawde niesamowite, polecam serdecznie. moja gadu to 7784605- jesli ktos chcialby jakis konkretniejszych info. pokoj nasz maly ale ladny, przepiekny widok, pogoda murowana, basen maly ale bardzo ciepla woda. plaza bardzo blisko, misato - 3 inuty do centrum- piekne, jedna dyskoteka. polecam wypozyczenie auta. ogolnie to najlepsze wakacje w moim zyciu:)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6
  • Hotel
    5.5
  • Pokoje
    6
  • Wyżywienie
    6
  • Atrakcje
    i sport
    6
  • Obsługa
    6
HolidayCheck
Ocena Aparthotel Mare:
5.4 / 6

Mały, dość skromny,ale uroczy 2008-08-13
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    6.0

Położenie hotelu fansatyczne - przy plaży, ok 5 min spacerkiem do centrum miasta. Miasto przepiękne,...
więcej

5.0
Ogólnie nie polecamy 2008-09-12
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    1.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    2.7
  • Obsługa
    5.3

Zdecydowanie nie polecam osobom, które nastawiły się na "gustownie urządzone przestronne apartamenty...
więcej

3.8
Godny polecenia 2008-09-22
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia, bardzo miła obsługa, trochę monotonne śniadania ale obiad i kolacje dobre wię...
więcej

5.0
Grekos oszukuje! 2009-01-03
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.5

Witam!Nie wszystkie pokoje hotelowe są takie piękne i przestronne jak zachwala Grecos w swej ofercie...
więcej

4.6
Mały ale urokliwy - polecam 2010-01-03
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Sympatyczny hotel tuż przy plaży i blisko centrum 2010-07-22
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Polecamy szczególnie kuchnię i położenie. 2011-10-25
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy w podróży poślubnej we wrześniu. Tydzień minął szybko i upalnie. Niewątpliwie na duży plus t...
więcej

5.2
Wiele zalet i mini wady 2012-08-01
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Naprawdę polecamy! 2012-08-14
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Aparthotel Mare - wart swojej ceny 2012-08-27
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.2
Wakacje marzeń na Krecie! Super wspomienia 2012-08-30
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Super wakacje 2012-10-13
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel Mare 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Rewelacja! 2012-10-14
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Tygodniowy pobyt na Krecie 2012-10-22
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Miły odpoczynek w przyjaznym hotelu 2014-08-05
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Hotel oferujący bardzo miłą obsługę, kameralny 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobre usytuowanie hotelu. Bliskość plaży, sklepów oraz do centrum miasteczka. Na uwagę zasług...
więcej

5.7
Ładny, skromny, pyszne jedzenie, miła obsługa 2014-09-22
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Klasyczny grecki pensjonat rodzinny 2014-12-07
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

typowy wypoczynek Polaka ...trunkowy...polecam wszystkim blisko moorza,kawiarenek etc..w chwilach ci...
więcej

6.0
Rodzinny Hotel 2015-09-08
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super miejsce 2015-10-09
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Super wakacje nie chciało się wyjechać . Cudowne położenie apartament dwupokojowy z dwoma balkonami ...
więcej

5.7
Świetna lokalizacja. Super kuchnia. 2016-05-23
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Mare:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjny, grecki klimat. Kameralny hotel, w pobliżu Tawerny, blisko plaża. Świetne miejsce do pla...
więcej

5.3

Aparthotel Mare - możliwości zakwaterowania:

Apartment 1 Bedroom LandView
Apartment 2 Bedrooms SideSeaView
Studio LandView
Apartment 1 Broom / Sea View
Apartment 1 Broom / Inland View
Apartment 1 Broom / Side Sea View
Studio for Sgl / Inland View
Studio / Inland View
Studio SingleUse LandView
Apartment 1 Bedroom SeaView

Aparthotel Mare - Możliwości wyżywienia:


Aparthotel Mare - miasta wylotu:


Aparthotel Mare - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aparthotel Mare? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00