Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
1 / 30
Udogodnienia hotelu SunConnect Kolymbia Star
  • Windsurfing
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel SunConnect Kolymbia Star
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu SunConnect Kolymbia Star:
3.8 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Ocena hotelu:
3.8 / 5
Średnia z 8 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2018

Hotel SunConnect Kolymbia Star w ofercie Biura podróży:

Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Grecja/Rodos

Strefa

Family, Relax

Family Club

polski animator w hotelu w terminie 15.06-15.09

Dzieci pobyt GRATIS

- 1 dziecko do 14 lat opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 14 lat opłata tylko za przelot Dotyczy dzieci przy dwóch osobach pełnopłatnych

Lokalizacja

Kolymbia - spokojna rodzinna miejscowość turystyczna bez hałaśliwych dyskotek i barów centrum - ok. 600 m w pobliżu dużo restauracji, barów, sklepów miasto Rodos - ok. 25 km wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO miasto Lindos - ok. 26 km urokliwa miejscowość z zabytkowym Akropolem lotnisko - ok. 30 km

Atuty

- SunConnect by Thomas Cook - wysoki standard - plaża z łagodnym zejściem do morza - szybki i bezpłatny Internet w całym hotelu - znakomita kuchnia i bogaty program All Inclusive - zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych - nowe, ciekawie zaprojektowane 2-pomieszczeniowe pokoje rodzinne 2+2 - hotel posiada certyfikat Golden Star 2017, przyznawany dla hoteli, które stale otrzymują najlepsze noty od naszych Klientów, odznaczają się wzorowym serwisem i obsługą oraz najlepszym stosunkiem jakości do ceny - krótki lot ok. 3 h

Plaża

publiczna, zatokowa, ok. 250 m od hotelu (przejście przez mało ruchliwą uliczkę), piaszczysto- żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, bardzo zadbana i czysta, zalecane obuwie ochronne, parasol i leżaki płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol, sprzęty wodne na plaży płatne

Hotel

czterogwiazdkowy, o podwyższonym standardzie, od 2014 r. należy do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook, składa się z kilku budynków, częściowo odnowiony w 2014 r., oferuje 271 pokoi w sześciu 2-piętrowych budynkach, otoczonych pięknym zielonym ogrodem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, przechowalnia bagażu, sejf w recepcji (ok. 20 EUR/tydzień, ok. 25 EUR/2 tygodnie), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów, miejsce do ładowania sprzętu cyfrowego, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Internet

bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu - szybki Internet

Pokoje

standardowe - 2 os. z możliwością 1 dostawki, łazienka z wanną oraz suszarka do włosów, lodówka, centralna klimatyzacja z możliwością indywidualnego sterowania (czynna 01.06 - 30.09), TV SAT, bezpłatne WiFi, balkon, z widokiem ogród lub basen rodzinne - ok. 38 m2, możliwość zakwaterowania do 4 osób, dwa oddzielne pomieszczenia połączone drzwiami przesuwnymi, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej restauracja a'la carte Taverna - kuchnia grecka bar główny / main lobby bar bar przy basenie /pool bar snack bar Taverna

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 duże baseny z wydzielonymi strefami - aktywna, relaksacyjna oraz dla rodzin z dziećmi, parasole oraz leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe depozyt ok. 10 EUR, TV w lobby, program animacyjny dzienny i wieczorny, interaktywny pokój z cyfrową rozrywką dla dzieci i młodzieży - nowa formuła SunConnect, boisko do siatkówki, rzutki, poranna gimnastyka, aqua aerobic, boule, waterpolo, zumba

Płatne

bilard, mini golf (ok. 5 EUR/godz.), tenis stołowy (ok. 2 EUR/godz.), kort tenisowy (2 EUR/godz + 5 EUR/godz za rakiety), sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, mini aqua park ze zjeżdżalnią i atrakcjami, mini klub 4-12 lat z profesjonalnymi animatorami, mini disco, plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, wysokie krzesła w restauracji, mini bufet w restauracji głównej

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, gorąca i zimna woda, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.00 obiad w restauracji głównej serwowany w formie bogatego bufetu, dania kuchni greckiej i międzynarodowej, szeroki wybór przystawek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne napoje alkoholowe np. piwo oraz wino białe i czerwone 18.30-21.00 kolacja w restauracji głównej w formie bogatego bufetu, raz w tygodniu kolacja z grilem Chill and Grill i inna kolacja tematyczna kuchni międzynarodowej, szeroki wybór przystawek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne napoje alkoholowe, np. piwo oraz wino białe i czerwone 14.00-18.00 przekąski typu tosty, kanapeczki, ciastka serwowane w snack barze Taverna 16.30-18.00 podwieczorek typu ciasta i ciasteczka, kawa, herbata serwowane w snack barze Taverna 10.00-17.30 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata serwowane w snack barze Taverna 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe, np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, whisky, rum, tequila, gin ouzo, brandy oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi (San Francisco, BlueMoon, BlueLagoon, Shiroco, Thalassa, Godfather, Tequila Sunrise, Pina Colada, Ruby Slipper, Mediterranean, Hawaian i inne) serwowane w snack barze Taverna oraz w barze przy basenie/pool bar 17.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe, np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, whisky, rum, tequila, gin ouzo, brandy oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi (San Francisco, BlueMoon, BlueLagoon, Shiroco, Thalassa, Godfather, Tequila Sunrise, Pina Colada, Ruby Slipper, Mediterranean, Hawaian i inne) serwowane w barze głównym / lobby bar - parasole i leżaki przy basenie oraz w ogrodzie bezpłatnie - codzienne animacje, interaktywny pokój z cyfrowa rozrywką oraz inne atrakcje związane z programem Sun Connect - specjalne aplikacje rozrywkowe i usprawniające pobyt gości w hotelu - mini klub dla dzieci 4-12 lat - polski animator/guest relation w terminie ok.15.06 - 15.09 Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, Matsercard, Maestro

Strona www hotelu

www.kolymbia.sunconnect.eu

Nasza ocena

Pokój ****+ Położenie **** Wyżywienie ***** Sport \ rozrywka *****

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Rejs na Symi

Wyprawa na malowniczą, dziką wysepkę na Morzu Egejskim, która słynie z wydobycia naturalnych gąbek i rybołówstwa. Symi zachwyca setkami tarasowo zbudowanych domów z kolorowymi fasadami, gęsto stłoczonych na zboczach gór oraz malowniczą zatoczką. W programie zwiedzanie średniowiecznego klasztoru Michała Archanioła w Panormitis z bizantyjskimi freskami, czas wolny na zakupy i spacer wąskimi uliczkami. Cena ok. 45 EUR/os.

Rodos nocą

Kiedy odkrywać stolicę wyspy jeśli właśnie nie popołudniowo- wieczorową porą, kiedy to miasto przebudza się po sjeście, a jego mieszkańcy wychodzą tłumnie na skwerki, placyki i licznie zasilają tawerny? Wszystko wtedy nabiera rumieńców, staje się głośne, barwne, żywe. Podczas spaceru w starej części Rodos będziemy mogli niemal dotknąć historii tego miejsca, sięgającej aż czasów doryckich, zgubić się w swoistym labiryncie uliczek by po chwili odnaleźć najważniejsze zabytki miasta, podejrzeć wielokulturowość jego mieszkańców, gdzie na przestrzeni wieków mieszały się różne religie, style architektoniczne oraz języki. Zaprosimy też Państwa na pyszną kolację w jednej z lokalnych tawern a także na romantyczny rejs statkiem o zachodzie słońca, gdzie będzie można podziwiać Rodos nocą. Nie zabraknie i czasu wolnego na samodzielną eksplorację Starego Miasta oraz zakupy. Cena ok. 65 EUR/os.

Rejs do Marmaris

Rejs statkiem do słynnego kurortu na wybrzeżu tureckim - Marmaris, gdzie znajduje się największy port jachtowy w Turcji. Wycieczka jest okazją do poznania odmiennej kultury i orientalnych zwyczajów oraz nabycia po okazyjnych cenach pięknej biżuterii, dywanów, skór czy futer w tureckich sklepach i na bazarach. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 53 EUR/os. + 20 EUR/os. - opłata portowa

Wieczór grecki

Jest to świetna okazja do poznania ciekawej kultury regionu i tradycyjnych tańców. Podczas folklorystycznego wieczoru w restauracji posmakujemy regionalnych potraw kuchni greckiej i lokalnego wina, posłuchamy tradycyjnej muzyki oraz zobaczymy popis tancerzy w strojach ludowych. Będzie można spróbować swoich sił i nauczyć się kilku kroków tańca ludowego. Cena ok. 40 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu

Hotel składający się z 6 dwupiętrowych budynków położonych w ogrodzie, w spokojnej części wyspy. Idealny kompleks na spokojny wypoczynek

Położenie

ok. 350 m od plaży, ok. 25 km od lotniska w Rodos, ok. 25 km od Lindos

Plaża

długa, żwirowo-kamienista, leżaki i parasole płatne – ok. 3,5 euro/dzień

Pokoje

klimatyzacja (od 01.06 do 30.09), TV-Sat, telefon, radio, lodówka, łazienka:  prysznic, WC, suszarka do włosów, balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole, siatkówka, tenis stołowy, rzutki, minigolf, animacje
Odpłatnie: tenis, bilard, sporty wodne na plaży, wieczór grecki (raz na 2 tygodnie)

Dla dzieci

plac zabaw, brodzik

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie szwedzkiego stołu

Restauracje i bary

restauracja główna, 3 bary

Dodatkowe informacje

internet płatny ok. 3 euro/h, kącik telewizyjny, kantor, amfiteatr, mini market, jubiler, sejf w recepcji płatny ok. 20 euro/tydzień

Cena zawiera

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • wyżywienie wg opisu,
  • obowiązkowe ubezpieczenie,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Easy Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Kolymbia Star****

 

POŁOŻENIE:

Kolymbia to miejscowość turystyczna położona 25 km na południe od stolicy wyspy – miasta Rodos. Do słynnego Lindos również 25 km. W samej miejscowości, znanej z ładnych piaszczysto- żwirowych plaż jest również kilka barów, tawern, minimarketów i sklepów z pamiątkami.

 

HOTEL:

Ten odnowiony w 2006/2007 roku hotel składa się z kilku dwupiętrowych budynków. Na terenie obiektu  znajduje się: recepcja czynna 24 godz., parking, restauracja, lobby bar, kącik TV, minimarket, bar przy basenie, basen. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenie hotelowym.

 

POKOJE:

Odnowione i gustownie urządzone pokoje (łącznie 260) dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek,  wyposażone w klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, suszarkę do włosów, telefon, kanał

muzyczny, lodówkę, TV, oraz balkon lub taras.

 

WYŻYWIENIE:

Hotel oferuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

 

SPORT I REKREACJA:

Sporty wodne na plaży, rzutki, ping-pong, bilard, gry elektroniczne, siatkówka, tenis.

 

DLA DZIECI:

Plac zabaw, brodzik.

 

WSKAZÓWKI:

Ten popularny, dobrej klasy hotel ze względu na położenie polecamy wszystkim, szczególnie rodzinom z dziećmi. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla małego dziecka, w restauracji krzesełka dla małych dzieci.

 

Cena zawiera:

  • transport,

 

  • ubezpieczenie NW i KL,

 

  • wyżywienie wg oferty,

 

  • opiekę rezydenta,

 

  • podatek VAT,

 

  • opłaty lotniskowe.

 

Cena nie zawiera:

posiłków i napojów w czasie przelotu


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Kolymbia. Do centrum ok. 1 km. Do miasta Rodos oraz urokliwego Lindos ok. 25 km. Przystanek autobusu liniowego oraz supermarket znajdują się bezpośrednio przy hotelu.

Plaża

łagodnie opadająca do morza, żwirkowa, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

zadbany kompleks hotelowy oferuje 271 pokoi w kilku dwupiętrowych budynkach. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, winda, sejfy (za opłatą), kącik TV, restauracja główna, restauracja à la carte (za opłatą), bar, sklepy z pamiątkami. Na rozległym i zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą (basen główny, basen relaksacyjny) oraz 2 bary z przekąskami. Aquapark ze zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi dla dorosłych i dzieci. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.kolymbiastar.gr

Dostęp do internetu

WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok 22 m2; klimatyzacja (1.06-30.09), telefon, TV sat., lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Superior (2-4D): przestronniejsze (ok. 38 m2), nowocześnie urządzone, dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi, wanna lub prysznic, wyposażone jak pokoje 2A. Brak dostawki dla dziecka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): ok. 38 m2; dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi; wanna lub prysznic; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne - wariant ekonomiczny (2-4X): ok. 28 m2; jedno pomieszczenie, wyposażone jak pokoje 2A.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

Sport

tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, siatkówka. Za opłatą: bilard, minigolf, tenis, sporty wodne plaży, masaże.

Dzieci

3 oddzielne brodziki, zjeżdżalnie dla dorosłych i dzieci (niektóre zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 6 lat i minimalnym wzroście 120 cm), mini zjeżdżalnie i basen dla najmłodszych, plac zabaw, miniklub, animacje, gry i zabawy. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Rozrywka

różnorodne animacje w dzień i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Woda, napoje orzeźwiające oraz lody w barze przy zjeżdżalniach w godz. 9-17:00. Przekąski w godz. 14-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16:30-18:00.

Wcześniej = taniej

do 31.12.17 15% zniżki, 1.01-30.04.18 10% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4.5

Region

Grecja/Rodos/Kolympia

Opinia 7islands

Doskonałe miejsce na pełny relaks w komfortowych warunkach. Położony w spokojnym miejscu, gdzie nie dociera miejski zgiełk. Na miejscu jest wszystko, czego potrzeba do udanych wakacji: piękne morze, plaża, sport, rozrywka i profesjonalna obsługa. Idealny punkt wypadowy do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, ok. 25 km od miasta Rodos, ok. 29 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 350 m od hotelu, długa, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się z 6 trzypiętrowych budynków otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary. Odpłatnie: mini market. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 260 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (funkcjonuje w okresie 15.06-15.09), lodówka, telewizję satelitarną. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

śniadania: śniadania (07:00-09:30) w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków: śniadania (07:00-09:30) i obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do 3 posiłków: śniadania (07:00-09:30), obiady (12:00-16:00), kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu, napije dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-09:30), obiady (12:00-16:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 09:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny, rzutki, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, kort tenisowy, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.kolymbiastar.gr / Tel. 00 30 224 105 66 00


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w spokojnej części miejscowości Kolymbia. Oddalony ok. 25km od miasta Rodos i malowniczego Lindos. Przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Międzynarodowe lotnisko oddalone jest ok. 25km.

PLAŻA

Publiczna, oddalona ok. 300m od hotelu, żwirkowo - kamienista (zalecane obuwie ochronne). Leżaki i parasole odpłatnie.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Od 2014 r. należy do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook. Zadbany obiekt, składa się z kilku budynków otoczonych pięknym zielonym ogrodem. Częściowo odnowiony w 2014r. Spokojna okolica, miła obsługa i pyszne jedzenie to główne atuty hotelu. Miłe miejsce na relaksacyjne wakacje.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

recepcja,  restauracja główna, lobby, lobby bar, bar przy basenie, kącik TV, sejf w recepcji (odpłatnie), room service (odpłatnie), wypożyczalnia samochodów i skuterów.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 3 baseny ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, dzienny i wieczorny program animacyjny, kort tenisowy (wymagana rezerwacja), mini golf (wymagana rezerwacja), tenis stołowy (wymagana rezerwacja), boisko do siatkówki, rzutki, zjeżdżalnie wodne. Odpłatnie: bilard, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, zjeżdżalnie wodne, mini klub (czynny w określonych godzinach, dla dzieci 4-12 lat), plac zabaw obok hotelu, wysokie krzesła w restauracji, opiekunka za opłatą i na życzenie, łóżeczko dla dzieci do 2 lat na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Pokój typu Double Room: ok. 23m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania maks. 2+2. Pokój typu Family Room Open Plan: ok. 28m, z możliwością zakwaterowania maks. 4 osób. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo 01/06-30/09), TV Sat, biurko, telefon, sejf (odpłatnie), lodówka, Wi-Fi (odpłatnie) balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

HB: Śniadanie i obiadokolacja serwowane w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

www.kolymbiastar.gr

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach popularnej miejscowości turystycznej Kolymbia. Do centrum ok. 1 km. Do miasta Rodos oraz urokliwego Lindos ok. 25 km. Przystanek autobusu liniowego oraz supermarket znajdują się bezpośrednio przy hotelu.

Plaża

łagodnie opadająca do morza, żwirkowa, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

zadbany kompleks hotelowy oferuje 266 pokoi w kilku dwupiętrowych budynkach. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, winda, sejfy (za opłatą), kącik TV, restauracja główna, bar, sklepy z pamiątkami. Na rozległym i zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 3 baseny ze słodką wodą oraz 2 bary z przekąskami. Nowy aquapark ze zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi dla dorosłych i dzieci. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.kolymbiastar.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok 23 m2; klimatyzacja (1.06-30.09), telefon, TV sat., lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Superior (2-4D): przestronniejsze, nowocześnie urządzone, wyposażone jak pokoje 2A. Brak dostawki dla dziecka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): ok. 38 m2; dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi; wanna lub prysznic; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne - wariant ekonomiczny (2-4X): ok. 28 m2; jedno pomieszczenie, wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

3 oddzielne brodziki, zjeżdżalnie dla dorosłych i dzieci (niektóre zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 6 lat i minimalnym wzroście 120 cm), minizjeżdżalnie i basen dla najmłodszych, plac zabaw, miniklub, animacje. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby i w pokojach gratis

Sport

tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą: bilard, minigolf, tenis, sporty wodne plaży, masaże.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 14-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16:30-18:00.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • komfortowy hotel, spokojnie położony u stóp góry Tsampika
  • 3 baseny, nowe zjeżdżalnie i wodne atrakcje dla dorosłych i dzieci
  • duży wybór komfortowych pokoi


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.


Mapa Hotelu SunConnect Kolymbia Star
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu SunConnect Kolymbia Star:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sunconnect Kolymbia Star!
https://youtu.be/bL_s1TFTBRI
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu SunConnect Kolymbia Star

Piekny hotel w bardzo ladnym miejscu, nowoczesny, z zjezdzalniami dla dzieci, fajnymi animacjami i doskonalym jedzeniem - bardzo duzy wybor dla kazdego, cieple zimne i manu dla dzieci, z kazdego miejsca hotelu blisko do basenow i krotki spacer do plazy, z malym dzieckiem 5 minut, plaza kamienista ale urocza, jeden z najlepszych hoteli w jakim bylismy!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Dobry hotel, mi się podobało :) piekne widoki z każdej strony, bo leży tuż przy górze, do plaży może ze 300 - 400 metrów nie więcej, bardzo fajne atrakcje dla dzieci - i ten pokój z konsolami i grami jak było trochę mniej słońca, i zjeżdżalnie jak było gorąco :) jedzenie pyszne, pokoje surowe ale zadbane :) pobyt 14 dni na koniec września, polecam :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Z hotelu Kolymbia Star wróciłam miesiąc temu, sam hotel trochę na odludziu, ale byliśmy z małym dzieckiem i nie potrzebowaliśmy nadmiaru rozrywek na mieście. Fajne all inclusive, sporo zabaw dla dzieci, kilka zjeżdżalni - ogólnie ok. Wypożyczyliśmy samochód i przejechaliśmy całą wyspę - szczególnie polecam Lindos i miasto Rodos. Urlop udany.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Na 1 tydzień ten hotel może być, na dłużej nie da się wytrzymać. Klimatyzacja niesprawna, pokoje malutkie, jedzenie monotonne, śniadania dla osób na diecie.

POLECAM:
singlom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.9

hotel pięknie położony, ale to wszystko. Mała łazienka. Nie było możliwości, żeby wygodnie zmieściły się dwie osoby. Łóżka się rozjeżdżały i można było obejrzeć z bliska kilkutygodniowy kurz oraz piach. Klimatyzacja działała, jak traktor, a przy tym nie spełniała swojej funkcji. Bez względu na wysokość nastawionej temperatury "niby" chłodziła do z góry sobie ustalonej. Wiele można by jeszcze pisać, ale są ograniczone długości tekstu.

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: odradzam
2.4

Hotel tak jak napisano wcześniej w starym stylu, ale gruntownie odnowiony.Lokalizacja świetna do zwiedzania, po 25 km do miasta Rodos i 25 do Lindos, do parku wodnego Faliraki koło 17 (przejazd za darmo specjalnym autobusem), pod hotelem jest przystanek autobusowy i za 2-3 euro można jeździć do wymienionych miejsc , około 4 km od hotelu jest przepiękna piaszczysta plaża Tsambika, raz dziennie jeździ tam autobus. Pieszo nie radzę iść. Chociaż przeszłam na Tsambikę przez góry (wejście od plaży), ale wyprawa może być trudna dla kogoś kto nie jest zaprawiony w górach. W hotelu można wynająć samochód. Jedzenie urozmaicone i codziennie inne zestawy. Lokalizacja hotelu jak dla mnie super. Blisko do plaży i gór. Ładne widoczki:))

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.4

Trochę na odludziu połozony hotel, i trochę w starym stylu, ale naprawdę nam się podobał, cisza spokój, a przede wszystkim piękna plaża blisko (żwirowo piaszczysta) . W samym hotelu duże pokoje, bardzo miła obsługa, codziennie zmieniane ręczniki) i całkiem dobre jedzonko. No a same Rodos to super wyspa. Objechaliśmy całą w 2 dni a potem relaks. Polecam.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
4.0

Przepiękne widoki z hotelu - góry, morze - to to co się nam podobało. Do plaży trzeba przejść kawałek - alejką i spacerkiem. Super wczasy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5.1
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena SunConnect Kolymbia Star:
5.2 / 6

Niezapomniane wakacje 2017-11-13
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

zdecydowanie polecamy hotel, szczególnie dla rodzin z dziećmi, duży wybór atrakcji w kompleksie base...
więcej

5.7
Wszystko Tip Top 2017-11-12
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

Moge z czystym sumieniem polecic ten hotel. Poby w pelni udany. Hotal polozony blisko morza, a sa...
więcej

5.6
Miałem kiedyś marzenie, być na Rodos 2017-10-21
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fantastyczne i niezapomniane wakacje 2017-10-09
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Sympatyczne wakacje 2017-10-08
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Wakacje z netholiday w 100% zorganizowane, a wrażenia z urlopu niezapomniane. Wypoczynek był wspan...
więcej

5.3
Polecam hotel w 100% na wypoczynek 2017-08-24
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

bardzo przyjemny hotel, czysto i miło, nowocześnie, fajna infrastruktura, kilka zjeżdżalni, 2 baseny...
więcej

5.1
Fajne wakacje ! 2017-05-28
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Polecam ten hotel. Dużo możliwości dla rodzin z dziećmi, a zwłaszcza z niemowlakami. Bardzo fajne br...
więcej

5.5
Relaks i komfort 2016-10-17
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy na majówce więc hotel nie tętnił jeszcze pełnym życiem, ale pomimo tego czas uważam za bardz...
więcej

6.0
Na majówkę i na wypoczynek 2016-10-17
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Byliśmy na majówce więc hotel nie tętnił jeszcze pełnym życiem, ale pomimo tego czas uważam za bardz...
więcej

4.7
Polecam 2016-10-17
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Dogodne położenie-blisko do najciekawszych miejsc na Rodos zarówno na północy jak i na południu,smac...
więcej

5.9
Wakacje rodzinne wrzesień 2. połowa 2016-09-19
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Nie polecam! 2016-09-16
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.3

Obecnie znajdujemy się w tym hotelu. Hotel miał być położony przy plaży, tymczasem plaża oddalona je...
więcej

3.0
Polecamy! 2016-08-08
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To hotel warty polecenia. Jadąc do Grecji miałam obawy o to do jakiego hotelu trafimy, czy będzie cz...
więcej

5.7
Nie polecam, uwaga na ten hotel! 2016-06-21
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    1.8
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    1.8

W ostatnich latach odwiedziłem kilkanaście różnych hoteli 4 i 5 gwiazdkowych na całym Świecie. Ten j...
więcej

2.3
SunConnect Kolymbia Star 2015-10-10
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Odpoczęliśmy dzięki wspaniałej obsłudze, która ciągle się uśmiechała i bardzo dbała personalnie o go...
więcej

5.7
Dobry hotel z dobra obsluga 2007-08-14
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia. Przemila obsluga i stosunkowo nie jest drogo, jesli chodzi o robienie zakupow...
więcej

5.6
Pozytywna ocena hotelu Kolimbia Star 2007-09-23
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    4.5

4.1
Godny polecenia 2007-11-24
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Godny polecenia 2008-07-07
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

5.0
Fajny hotel, serdecznie polecam 2008-07-15
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo nam sie podobał, pokoje super, jedzenie dobre i w dużej ilości, czyste i ładne dwa base...
więcej

5.6
Super hotel 2008-08-03
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.8

Hotel rewelacja, plaża super woda czyściutka nie zmącona , jedzonko ok, sprzątanie pokoi też ok, og...
więcej

5.6
Hotel godny polecenia! 2008-08-14
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel jest b. przyjemny, pokoje zadbane, sprzątane, basen duży i czysty, jedzenie swieże i smaczne, ...
więcej

4.8
Kolymbia star - plusy i minusy 2008-08-16
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    6.0

4.8
Bardzo udane wakacje! 2008-08-19
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel bardzo nam się podobał. Sympatyczny klimat, obsługa bardzo miła i pomocna. Nie było problemów ...
więcej

5.1
Bardzo dobry hotel dla ceniących spokój 2008-08-23
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.9
Spokojny wypoczynek i dobra baza do zwiedzania 2008-09-08
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Hotel super dla rodzin z dziećmi 2009-05-25
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    6.0

W maju byliśmy z dzieckiem w tym hotelu. Zarezerwowaliśmy w biurze Travel Factoryw Warszawie na ul. ...
więcej

5.1
Przyjemny hotel 2009-06-17
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Fajnie, ale to nie 4 gwiazdki 2009-06-26
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Dobry hotel, dobra lokalizacja, ale na 4 gwiazdki 2009-07-20
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Bardzo fajne wakacje! 2009-07-22
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Polecam 2009-08-15
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

4.5
Bardzo sympatyczne miejsce i cudowny hotel 2009-09-10
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Polecam 2009-09-30
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
Polecam.. fajne wczasy 2009-10-11
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.6
Świtny kameralny hotel 2009-10-13
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

4.8
Super Hotel 2010-06-18
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.8

Bardzo zadbany hotel położony w spokojnej okolicy. Czysto, miło - można naprawdę odpocząć. Świetna b...
więcej

5.1
Polecam 2010-06-21
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Pomyłka 2010-07-26
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Fajny hotel na rodzinne wakacje z małym dzieckiem 2010-07-29
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel wart polecenia. Ma dobrą wypożyczalnie samochodów. Obsługa miła. Dużo zieleni na terenie hotel...
więcej

5.2
Średni hotel na pięknej wyspie 2010-08-01
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Super wczasy 2010-08-05
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.8

Hotel polozny pod nieaktywnym wulkanem , na skraju kloymbii . W związku z polozeniem nie slychać w...
więcej

4.8
Kolymbia star 2010 2010-08-05
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Wakacje z dziećmi 2010-08-24
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Piękna wyspa, dobry hotel, udane wakacje! 2010-09-03
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Hotel w porządku 2010-09-03
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Dobry hotel w bardzo spokojnej okolicy 2010-09-12
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Zawiedzeni 2010-09-13
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

3.6
Wszystko co potrzebne dla odprężenia 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Spokojny hotel, odległość do plaży niewielka . Jeśli chodzi o jedzenie mogło być bardziej urozmaico...
więcej

5.1
Zdeydowanie na tak 2010-10-02
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Obsługa z czasów PRL 2011-01-11
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.2
Dobry hotel w spokojnej okolicy 2011-01-29
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel Kolymbia Star to duży ośrodek składający się z kilku budynków, restauracji, dwóch barów i dwóc...
więcej

4.7
Polecam z czystym sumieniem 2011-03-25
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel na wysokim poziomie 2011-06-09
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Spokojna i miła okolica 2011-07-17
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Greckie wakacje 2011-07-22
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Świetny hotel na odpoczynek 2011-09-13
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

świetny hotel dla osób, które chcą naprawdę odpocząć:) i łądniejszy niż na zdjęciach. Z daleka od zg...
więcej

5.6
Kilka informacji o hotelu Kolymbia Star 2011-09-21
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel nie dla wybrednych 2011-10-03
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Super hotel w super cenie 2012-02-02
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dobre położenie do zwiedzania wyspy samochodem. 2012-08-21
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Spokojny urlop w cichym miejscu, baza wypadowa 2013-06-28
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Miłe miejsce 2014-06-26
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Dobre miejsce na spokojny urlop, na końcu Kolymbii, niedaleko do plaży (aczkolwiek mogłaby być bard...
więcej

5.4
Wakacje 2014 2014-07-12
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Niesamowicie udany wypoczynek! 2014-09-29
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super hotel 2014-10-10
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Kolymbia Star 2015-05-12
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo przyjemny z ładnym widokiem na góry. Stan hotelu bardzo zadowalający, pokoje świeżo odn...
więcej

5.5
Wakacje Maj 2015 2015-05-21
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel warty polecenia, nowy i dobrze wyposażony. Rewelacyjna kuchnia, obsługa bardzo uprzejma i pomo...
więcej

5.9
Rewelacyjny hotel! 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjny hotel! Sieć SunConnect zobowiązuje! Nowoczesny wystrój, szybki darmowy internet w całym ...
więcej

5.6
Oczekiwany bardzo dobry standard 2015-06-16
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Razem z rodziną spędziliśmy w tym hotelu udany tydzień. Na zdjęciach hotel nie robi aż tak dużego wr...
więcej

5.8
Zdecydowanie polecam dla par, ale nie tylko 2015-06-17
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Zdecydowanie polecamy pobyt na Rodos i w hotelu Kolymbia Star. Pokoje są ok, bez luksusów, aczkolwie...
więcej

5.3
Słaby jak na 4+* 2015-06-29
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

Pokój mały, balkon mini, basen nieduży, w łazience brak miejsca na ustawienie kosmetyków, dojście na...
więcej

3.6
Hotel na 5*! 2015-06-30
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecam! 2015-07-07
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Goraco polecam. Wyspe Rodos zwiedziłem w 3 dni. Obawialem się, ze nie będę miał co robic przez kolej...
więcej

5.6
Kolymbia Star, polecam 2015-07-08
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Najlepszy hotel 2015-07-08
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Przyzwoity hotel bez fajerwerków 2015-08-22
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Świetny hotel! 2015-08-24
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony w bardzo malowniczej okolicy, blisko plaży i centrum miasteczka. Szybkie wifi działaj...
więcej

6.0
Nie wiem skąd tak wysoka ocena hotelu 2015-09-15
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

2.6
Fajny hotelik, bardzo przytulny 2015-12-10
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wczasy rodzinne -jak najbardziej na TAK 2016-04-01
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2

SunConnect Kolymbia Star - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pok. rodzinny wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
pokoj 2 osobowy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy
rodzinny 2-pom, min 4 os

SunConnect Kolymbia Star - Możliwości wyżywienia:


SunConnect Kolymbia Star - miasta wylotu:


SunConnect Kolymbia Star - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel SunConnect Kolymbia Star? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00