cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
  • Hotel SunConnect Kolymbia Star, Rodos
1 / 85
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
20.10 - 23.10
już od 567 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
20.10 - 23.10
już od 567 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu SunConnect Kolymbia Star
  • Windsurfing
  • Golf
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel SunConnect Kolymbia Star
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu SunConnect Kolymbia Star:
3.8 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu SunConnect Kolymbia Star:
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Hotel SunConnect Kolymbia Star w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Rodos

OPIS

Nowoczesny hotel, idealny dla każdego, kto preferuje spokojną lokalizację na wakacje. Jednak nikt nie zazna tutaj nudy. Ten rodzinny kurort oferuje atrakcje i relaks w połączeniu z ciekawym programem rozrywkowym, gwarantującym zabawę dla wszystkich grup wiekowych. Basen, zjeżdżalnie i wiele więcej czekają tu na Gości.

lokalizacja

1 km od Kolymbia, 30 km od lotniska w Rodos-RHO. Hotel usytuowany na powierzchni: 45000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1993 r. Odnowiony w 2019 r.Na terenie hotelu: bar, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (5), zjeżdżalnie (3 dla dorosłych i 4 dla dzieci, działają w godzinach 10:00-17:30).

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 6 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 1)- 5 aneksów (liczba pięter: 3, liczba wind: 2)Typy pokoi:- pokoje double land view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- bar z możliwością zamówień a la carte (płatny)

śniadanie

- śniadanie (07:00-10:00)

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:00)

śniadanie, obiad i kolacja

- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00)All Inclusive(10:00-23:00)- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), przekąski (14:00-16:00), podwieczorek (16:30-18:00), kolacja (18:30-21:00)- lody- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, wybrane alkohole importowane

z myślą o dzieciach

- brodziki (2)- zjeżdżalnie wodne dla dzieci (4)- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-8 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- kort do tenisa ziemnego- oświetlenie kortu- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki- siatkówka plażowa- minigolf- aerobik- animacje

płatne

- cymbergaj- bilard- centrum SPA- masażDODATKOWE INFORMACJEZe względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE- Czy w hotelu można kupić maseczki? - DOSTĘPNE BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - NIE- Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - TAK (NA ŻYCZENIE)- Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - TAK (ZA OPŁATĄ)- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 1 GOŚĆ NA 2 M2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK- Czy na leżakach są materace? - TAK- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - NIE- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK (PO KAŻDYM UŻYCIU)- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (OBSŁUGA KELNERSKA)- Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - NIE- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - TAK- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAKPODATEK TURYSTYCZNYW Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

04.08.2021 15:40

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinnyWi-FiSPATenisMini KlubAll InclusiveSerwis plażowyZjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu

Hotel składający się z 6 dwupiętrowych budynków położonych w ogrodzie, w spokojnej części wyspy. Idealny kompleks na spokojny wypoczynek

Położenie

ok. 350 m od plaży, ok. 25 km od lotniska w Rodos, ok. 25 km od Lindos

Plaża

długa, żwirowo-kamienista, leżaki i parasole płatne – ok. 3,5 euro/dzień

Pokoje

klimatyzacja (od 01.06 do 30.09), TV-Sat, telefon, radio, lodówka, łazienka:  prysznic, WC, suszarka do włosów, balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole, siatkówka, tenis stołowy, rzutki, minigolf, animacje
Odpłatnie: tenis, bilard, sporty wodne na plaży, wieczór grecki (raz na 2 tygodnie)

Dla dzieci

plac zabaw, brodzik

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie szwedzkiego stołu

Restauracje i bary

restauracja główna, 3 bary

Dodatkowe informacje

internet płatny ok. 3 euro/h, kącik telewizyjny, kantor, amfiteatr, mini market, jubiler, sejf w recepcji płatny ok. 20 euro/tydzień

Cena zawiera

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • wyżywienie wg opisu,
  • obowiązkowe ubezpieczenie,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Easy Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Kolymbia Star****

 

POŁOŻENIE:

Kolymbia to miejscowość turystyczna położona 25 km na południe od stolicy wyspy – miasta Rodos. Do słynnego Lindos również 25 km. W samej miejscowości, znanej z ładnych piaszczysto- żwirowych plaż jest również kilka barów, tawern, minimarketów i sklepów z pamiątkami.

 

HOTEL:

Ten odnowiony w 2006/2007 roku hotel składa się z kilku dwupiętrowych budynków. Na terenie obiektu  znajduje się: recepcja czynna 24 godz., parking, restauracja, lobby bar, kącik TV, minimarket, bar przy basenie, basen. Bezpłatne leżaki i parasole przy basenie hotelowym.

 

POKOJE:

Odnowione i gustownie urządzone pokoje (łącznie 260) dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek,  wyposażone w klimatyzację, łazienkę z prysznicem lub wanną i WC, suszarkę do włosów, telefon, kanał

muzyczny, lodówkę, TV, oraz balkon lub taras.

 

WYŻYWIENIE:

Hotel oferuje śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

 

SPORT I REKREACJA:

Sporty wodne na plaży, rzutki, ping-pong, bilard, gry elektroniczne, siatkówka, tenis.

 

DLA DZIECI:

Plac zabaw, brodzik.

 

WSKAZÓWKI:

Ten popularny, dobrej klasy hotel ze względu na położenie polecamy wszystkim, szczególnie rodzinom z dziećmi. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla małego dziecka, w restauracji krzesełka dla małych dzieci.

 

Cena zawiera:

  • transport,

 

  • ubezpieczenie NW i KL,

 

  • wyżywienie wg oferty,

 

  • opiekę rezydenta,

 

  • podatek VAT,

 

  • opłaty lotniskowe.

 

Cena nie zawiera:

posiłków i napojów w czasie przelotu


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Grecja/Rodos

Strefa

Family, Relax

Family Club

polski animator w hotelu w terminie 15.06-15.09

Dzieci pobyt GRATIS

- 1 dziecko do 14 lat opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 14 lat opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Kolymbia - spokojna rodzinna miejscowość turystyczna bez hałaśliwych dyskotek i barów centrum - ok. 600 m w pobliżu dużo restauracji, barów, sklepów miasto Rodos - ok. 25 km wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO miasto Lindos - ok. 26 km urokliwa miejscowość z zabytkowym Akropolem lotnisko - ok. 30 km

Atuty

- SunConnect by Thomas Cook - wysoki standard - plaża z łagodnym zejściem do morza - szybki i bezpłatny Internet w całym hotelu - znakomita kuchnia i bogaty program All Inclusive - zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych - nowe, ciekawie zaprojektowane 2-pomieszczeniowe pokoje rodzinne 2+2 - hotel posiada certyfikat Golden Star 2017, przyznawany dla hoteli, które stale otrzymują najlepsze noty od naszych Klientów, odznaczają się wzorowym serwisem i obsługą oraz najlepszym stosunkiem jakości do ceny - krótki lot ok. 3 h

Plaża

publiczna, zatokowa, ok. 250 m od hotelu (przejście przez mało ruchliwą uliczkę), piaszczysto- żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, bardzo zadbana i czysta, zalecane obuwie ochronne, parasol i leżaki płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol, sprzęty wodne na plaży płatne

Hotel

czterogwiazdkowy, o podwyższonym standardzie, od 2014 r. należy do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook, składa się z kilku budynków, częściowo odnowiony w 2014 r., oferuje 271 pokoi w sześciu 2-piętrowych budynkach, otoczonych pięknym zielonym ogrodem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, przechowalnia bagażu, sejf w recepcji (ok. 20 EUR/tydzień, ok. 25 EUR/2 tygodnie), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów, miejsce do ładowania sprzętu cyfrowego, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Internet

bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu - szybki Internet

Pokoje

standardowe - 2 os. z możliwością 1 dostawki, łazienka z wanną oraz suszarka do włosów, lodówka, centralna klimatyzacja z możliwością indywidualnego sterowania (czynna 01.06 - 30.09), TV SAT, bezpłatne WiFi, balkon, z widokiem na ogród lub basen rodzinne - ok. 38 m2, możliwość zakwaterowania do 4 osób, dwa oddzielne pomieszczenia połączone drzwiami przesuwnymi, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej restauracja a'la carte Taverna - kuchnia grecka bar główny / main lobby bar bar przy basenie /pool bar snack bar Taverna

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 duże baseny z wydzielonymi strefami - aktywna, relaksacyjna oraz dla rodzin z dziećmi, parasole oraz leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe depozyt ok. 10 EUR, TV w lobby, program animacyjny dzienny i wieczorny, interaktywny pokój z cyfrową rozrywką dla dzieci i młodzieży - nowa formuła SunConnect, boisko do siatkówki, rzutki, poranna gimnastyka, aqua aerobic, boule, waterpolo, zumba

Płatne

bilard, mini golf (ok. 5 EUR/godz.), tenis stołowy (ok. 2 EUR/godz.), kort tenisowy (2 EUR/godz + 5 EUR/godz za rakiety), sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, mini aqua park ze zjeżdżalnią i atrakcjami, mini klub 4-12 lat z profesjonalnymi animatorami, mini disco, plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, wysokie krzesła w restauracji, mini bufet w restauracji głównej

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu kawa, herbata, gorąca i zimna woda, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.00 obiad w restauracji głównej serwowany w formie bogatego bufetu, dania kuchni greckiej i międzynarodowej, szeroki wybór przystawek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne napoje alkoholowe np. piwo oraz wino białe i czerwone 18.30-21.00 kolacja w restauracji głównej w formie bogatego bufetu, raz w tygodniu kolacja z grillem Chill and Grill i inna kolacja tematyczna kuchni międzynarodowej, szeroki wybór przystawek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda oraz lokalne napoje alkoholowe, np. piwo oraz wino białe i czerwone 14.00-18.00 przekąski typu tosty, kanapeczki, ciastka serwowane w snack barze Taverna 16.30-18.00 podwieczorek typu ciasta i ciasteczka, kawa, herbata serwowane w snack barze Taverna 10.00-17.30 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata serwowane w snack barze Taverna 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe, np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, whisky, rum, tequila, gin ouzo, brandy oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi (San Francisco, BlueMoon, BlueLagoon, Shiroco, Thalassa, Godfather, Tequila Sunrise, Pina Colada, Ruby Slipper, Mediterranean, Hawaian i inne) serwowane w snack barze Taverna oraz w barze przy basenie/pool bar 17.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe, np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, whisky, rum, tequila, gin ouzo, brandy oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi (San Francisco, BlueMoon, BlueLagoon, Shiroco, Thalassa, Godfather, Tequila Sunrise, Pina Colada, Ruby Slipper, Mediterranean, Hawaian i inne) serwowane w barze głównym / lobby bar - parasole i leżaki przy basenie oraz w ogrodzie bezpłatnie - codzienne animacje, interaktywny pokój z cyfrowa rozrywką oraz inne atrakcje związane z programem Sun Connect - specjalne aplikacje rozrywkowe i usprawniające pobyt gości w hotelu - mini klub dla dzieci 4-12 lat - polski animator/guest relation w terminie ok.15.06 - 15.09 Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, Matsercard, Maestro

Strona www hotelu

www.kolymbia.sunconnect.eu

Nasza ocena

Pokój ****+ Położenie **** Wyżywienie ***** Sport \ rozrywka *****

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy  Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Rejs na Symi

Wyprawa na malowniczą, dziką wysepkę na Morzu Egejskim, która słynie z wydobycia naturalnych gąbek i rybołówstwa. Symi zachwyca setkami tarasowo zbudowanych domów z kolorowymi fasadami, gęsto stłoczonych na zboczach gór oraz malowniczą zatoczką. W programie zwiedzanie średniowiecznego klasztoru Michała Archanioła w Panormitis z bizantyjskimi freskami, czas wolny na zakupy i spacer wąskimi uliczkami. Cena ok. 45 EUR/os.

Rodos nocą

Kiedy odkrywać stolicę wyspy jeśli właśnie nie popołudniowo- wieczorową porą, kiedy to miasto przebudza się po sjeście, a jego mieszkańcy wychodzą tłumnie na skwerki, placyki i licznie zasilają tawerny? Wszystko wtedy nabiera rumieńców, staje się głośne, barwne, żywe. Podczas spaceru w starej części Rodos będziemy mogli niemal dotknąć historii tego miejsca, sięgającej aż czasów doryckich, zgubić się w swoistym labiryncie uliczek by po chwili odnaleźć najważniejsze zabytki miasta, podejrzeć wielokulturowość jego mieszkańców, gdzie na przestrzeni wieków mieszały się różne religie, style architektoniczne oraz języki. Nie zabraknie i czasu wolnego na samodzielną eksplorację Starego Miasta oraz zakupy. Cena ok. 35 EUR/os.

Rejs na wyspę Halki

Halki to wyspa na morzu egejskim niedaleko wybrzeży większej siostry wyspy Rodos. To właśnie tam możemy poczuć prawdziwy grecki wyspiarski klimat. Czas płynie tam zdecydowanie wolniej, a Grecy starają się nie zauważać jeszcze nie tak licznych turystów. Jest to miejsce doskonałe dla osób, które lubią podążać nieprzetartymi przez miliony turystów szlakami. Zjemy tam świeże i doskonale przygotowane owoce morza, a także spędzimy leniwie czas na plaży lub kąpiąc się w krystalicznie czystej wodzie. To doskonałe miejsce dla amatorów nurkowania z rurką i maską jak i dla kochających fotografie zapaleńców. Cena ok. 43 EUR/os.

Island Tour

Niepowtarzalna okazja by zwiedzić urokliwe zakamarki wyspy Rodos podczas jednego dnia! W programie starożytne miasto Lindos, którego majestatyczny akropol góruje nad białymi domkami. Przepiękny punkt widokowy ze średniowiecznym zamkiem Monolithos. Wizyta w prawdziwej rodyjskiej wiosce Embona oraz największym średniowiecznym zamku na wyspie w Kritinii. Naszą podróż zakończymy w niezwykłym miejscu, którego atmosfera napawa zachwytem i skłania do zadumy. Cisza i przepiękna przyroda to idealne słowa by opisać Wzgórze Filerimos. Zapowiada się niezapomniany dzień na Rodos! Cena ok. 50 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4.5

Region

Grecja/Rodos/Kolympia

Opinia 7islands

Doskonałe miejsce na pełny relaks w komfortowych warunkach. Położony w spokojnym miejscu, gdzie nie dociera miejski zgiełk. Na miejscu jest wszystko, czego potrzeba do udanych wakacji: piękne morze, plaża, sport, rozrywka i profesjonalna obsługa. Idealny punkt wypadowy do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Kolympia, ok. 25 km od miasta Rodos, ok. 29 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 350 m od hotelu, długa, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się z 6 trzypiętrowych budynków otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary. Odpłatnie: mini market. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 260 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (funkcjonuje w okresie 15.06-15.09), lodówka, telewizję satelitarną. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

śniadania: śniadania (07:00-09:30) w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków: śniadania (07:00-09:30) i obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do 3 posiłków: śniadania (07:00-09:30), obiady (12:00-16:00), kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu, napije dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-09:30), obiady (12:00-16:00), kolacje (19:00-21:00). W godzinach 09:00-23:00 w wybranych barach dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny, rzutki, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, kort tenisowy, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.kolymbiastar.gr / Tel. 00 30 224 105 66 00


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

.

Położenie

.

Wyposażenie

.

Pokoje

.

Wyżywienie

.

Sport i rozrywka

.

Dla dzieci

.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w spokojnej części miejscowości Kolymbia. Oddalony ok. 25km od miasta Rodos i malowniczego Lindos. Przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Międzynarodowe lotnisko oddalone jest ok. 25km.

PLAŻA

Publiczna, oddalona ok. 300m od hotelu, żwirkowo - kamienista (zalecane obuwie ochronne). Leżaki i parasole odpłatnie.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Od 2014 r. należy do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook. Zadbany obiekt, składa się z kilku budynków otoczonych pięknym zielonym ogrodem. Częściowo odnowiony w 2014r. Spokojna okolica, miła obsługa i pyszne jedzenie to główne atuty hotelu. Miłe miejsce na relaksacyjne wakacje.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

recepcja,  restauracja główna, lobby, lobby bar, bar przy basenie, kącik TV, sejf w recepcji (odpłatnie), room service (odpłatnie), wypożyczalnia samochodów i skuterów.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 3 baseny ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, dzienny i wieczorny program animacyjny, kort tenisowy (wymagana rezerwacja), mini golf (wymagana rezerwacja), tenis stołowy (wymagana rezerwacja), boisko do siatkówki, rzutki, zjeżdżalnie wodne. Odpłatnie: bilard, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, zjeżdżalnie wodne, mini klub (czynny w określonych godzinach, dla dzieci 4-12 lat), plac zabaw obok hotelu, wysokie krzesła w restauracji, opiekunka za opłatą i na życzenie, łóżeczko dla dzieci do 2 lat na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Pokój typu Double Room: ok. 23m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania maks. 2+2. Pokój typu Family Room Open Plan: ok. 28m, z możliwością zakwaterowania maks. 4 osób. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo 01/06-30/09), TV Sat, biurko, telefon, sejf (odpłatnie), lodówka, Wi-Fi (odpłatnie) balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

HB: Śniadanie i obiadokolacja serwowane w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

www.kolymbiastar.gr

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Kolymbia. Do centrum ok. 1 km. Do miasta Rodos oraz urokliwego Lindos ok. 25 km. Przystanek autobusu liniowego oraz supermarket znajdują się bezpośrednio przy hotelu.

Plaża

łagodnie opadająca do morza, żwirkowa, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

zadbany kompleks hotelowy oferuje 271 pokoi w kilku dwupiętrowych budynkach. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, winda, sejfy (za opłatą), kącik TV, restauracja główna, restauracja à la carte (za opłatą), bar, sklepy z pamiątkami. Na rozległym i zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą (basen główny, basen relaksacyjny) oraz 2 bary z przekąskami. Aquapark ze zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi dla dorosłych i dzieci. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie.

Wyżywienie

All Inclusive: 3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Woda, napoje orzeźwiające oraz lody w barze przy zjeżdżalniach w godz. 9-17:00. Przekąski w godz. 12:30–18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 17:00-18:00.

Internet

WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe: ok 22 m2; klimatyzacja (1.06.–30.09.), telefon, TV sat., lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne: ok. 38 m2; dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi; wanna; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, siatkówka. Za opłatą: bilard, minigolf, tenis, sporty wodne plaży, masaże.

Dzieci

3 oddzielne brodziki, zjeżdżalnie dla dorosłych i dzieci (niektóre zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 6 lat i minimalnym wzroście 120 cm), mini zjeżdżalnie i basen dla najmłodszych, plac zabaw, miniklub, animacje, gry i zabawy. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Rozrywka

różnorodne animacje w dzień i wieczorem.

Kategoria lokalna

A

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Atur

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Hotel info

rozległy, wakacyjny resort dogodnie zlokalizowany na obrzeżach miejscowości Kolymbia. Spokojna, przyjemna okolica z dala od zgiełku kurortów, jednocześnie w niedalekiej odległości od morza i plaży to gwarancja relaksu i błogiego wypoczynku. Niezwykłą atrakcją tego przestronnego obiektu jest mnogość basenów otoczonych tarasami słonecznymi, które zdobi zieleń hotelowych ogrodów. Miłośników wodnych atrakcji ucieszy również mini aquapark ze zjeżdżalniami wodnymi. Dla amatorów sportu przygotowano kort tenisowy oraz pole do mini golfa. Można zagrać w siatkówkę, tenisa stołowego lub bilard. Cykliczne rozgrywki i zawody organizują także animatorzy, którzy umilają czas zarówno w dzień jak i wieczorem. Hotelowa restauracja serwuje dania smacznej kuchni, swoje menu urozmaicając kolacjami tematycznymi. Bary serwują przekąski i orzeźwiające drinki. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Kolymbia, spokojna lokalizacja, w sąsiedztwie hoteli i wakacyjnych resortów. ok. 1,5km od centrum z butikami, restauracją i tawerną. Przystanek komunikacji lokalnej przy kompleksie, miasto Rodos i malownicze Lindos ok. 28km. Lotnisko Rodos ok. 30km

Plaża

ok. 350m od kompleksu, piaszczysta, miejscami żwirkowa, długa, publiczna, bezpłatna. W sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

271 pokoi, 6 budynków (2 piętra), rozległy kompleks, hol powitalny, recepcja 24h, przestronne lobby, restauracja główna, bar i cafeteria, sezonowy bar przy basenie i snack bar, sezonowa restauracja a la carte, ogród, butik, zaplecze konferencyjne, płatne miejsca parkingowe w okolicy.

Pokój

elegancki, wygodnie wyposażony pokój typu standard (STD) - klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny minibar/lodówka, płatny sejf, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki, co może jednak ograniczać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

3 baseny zewnętrzne (sezon letni), sezonowy mini aquapark - basen z 3 zjeżdżalniami wodnymi. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Tenis stołowy, siatkówka. Płatne - bilard, automaty do gier, tenis, mini golf. Sezonowe, cykliczne programy animacyjne, zajęcia sportowe lub wieczory z muzyką.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw, sezonowy mini klub (4-12 lat)

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje (HB)- all inclusive (ALL)

All inclusive

3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / pomiędzy posiłkami głównymi, w wyznaczonych godzinach snacki, przekąski lub słodycze / 10:00-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole w wybranym barze / leżaki przy basenie bezpłatnie. Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu all inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Lokalny rezydent język angielski. Obiekt wymaga odpowiedniego ubiory w sali restauracyjnej, panowie długie spodnie.

Nasza opinia

elegancki, wygodny kompleks hotelowy położony na rozległym terenie. Dobra infrastruktura, mnogość basenów i cykliczne animacje to duże atuty obiektu.210112

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczejCorendon Airlines (kod lotu XC) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x25cm, max waga do 8kg, który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. Aktualna promocja - przewóz bagażu rejestrowanego bezpłatnie.EasyJet (kod lotu EZY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 45x36x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 56x45x25cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 15kg i max wymiarach 56x45x25cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym.LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym.Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym.WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym.Powyższe informacje nie dotyczą dzieci do lat 2 (tzw infantów). Ceny dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

Ważne

Informujemy, iż wyniku pandemii COVID-19, mając na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu wypoczynku obowiązywać mogą restrykcyjne procedury i obostrzenia dotyczące świadczonego serwisu. Z uwagi na powyższe wprowadzone mogą zostać inne, niż standardowo dotychczas, zasady korzystania z transportu czy infrastruktury hotelowej np. maksymalna ilość pasażerów lub gości w obiekcie hotelowym, ograniczenia w serwisie sprzątającym, obowiązek zachowania dystansu, określone warunki korzystania z barów, restauracji itp. Wystąpić mogą również ograniczanie w dostępie do wybranej infrastruktury jak np. zaplecza spa, fitness, programów animacyjnych itp., a nawet częściowe lub całkowite zamknięcie obiektu. Konkretne przepisy i zarządzenia regulowane są przez instytucje międzynarodowe, a także przez lokalne władze w miejscu docelowym i Biuro Podróży ATUR sp. z o.o nie ma na nie wpływu. Staramy się na bieżąco śledzić wytyczne i niezwłocznie informować o obowiązujących restrykcjach, mając jednak na uwadze iż przepisy zmieniać mogą się bardzo dynamicznie, obostrzenia obowiązywać mogą bez wcześniejszego powiadomienia.

Informujemy również, iż zmianom ulegać mogą przepisy dotyczące przekraczania granic oraz przepisy sanitarne w poszczególnych krajach. Komunikaty dotyczące warunków podróżowania dostępne są pod adresem http

//atur.com/pl/bezpieczna-podroz

CENA ZAWIERA

Cena zawiera: bilet lotniczy | przewóz bagażu podręcznego | transfer lotnisko-hotel i hotel-lotnisko | zakwaterowanie | wyżywienie zg z wybraną opcją | składka z tytułu TFG | składka z tytułu TFP | ubezpieczenie KL 15.000 EUR, NNW 2.000 EUR, bagaż podróżny 200 EUR

CENA NIE ZAWIERA

Cena nie zawiera: taksa turystyczna | opcjonalnie przewóz bagażu dodatkowego | świadczenia dodatkoweTaksa turystyczna: obowiązkowa taksa płatna w Grecji przy zakwaterowaniu. Wysokość opłaty uzależniona jest od standardu zakwaterowania (lokalnej kategorii obiektu) 2**- ok. 0,5 EUR/pokój/noc, 3***- ok. 1,5 EUR/pokój/noc, 4****- ok. 3 EUR/pokój/noc, 5*****- ok. 4 EUR/pokój/noc


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

Około 300 m od plaży leży hotel _SUNCONNECT KOLYMBIA STAR. Centrum miasta znajduje się zaledwie kilka kroków od hotelu. Hotel posiada Wi-Fi, windę, sklep, jacuzzi oraz miejsca parkingowe. Na zewnątrz znajduje się ogród oraz basen (czynny przez cały rok). Jest też basen dla dzieci. Ponadto na zewnątrz znajduje się taras. Dla rozrywki hotel oferuje bibliotekę/czytelnię. Dla najmłodszych gości hotelowych przygotowano plac zabaw. Bagaż można przechować w hotelowej przechowalni. Do czyszczenia ubrań służy pralnia. Jeśli chcesz zwiedzić region wakacyjny, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów w pobliżu hotelu. Palenie jest dozwolone w hotelu.Wyżywienie Śniadania oferowane są w formie bufetu szwedzkiego. Kolacja serwowana jest również w formie bufetu. W części gastronomicznej serwowane są również dania wegetariańskie i bezglutenowe.Odległości    Lotnisko: ok. godz. 30 km mSport i rekreacja Hotelowe pole do minigolfa zapewnia rodzinną zabawę podczas najpiękniejszej pory roku. W hotelu można także zagrać w tenisa stołowego. Z kortu tenisowego mogą korzystać również goście hotelowi. Sauna czeka na Państwa w hotelowej strefie wellness.Uwaga! Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi. Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawo do modyfikacji pakietu All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

COVID 19

Osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem do Grecji. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.W Grecji turyści mogą być poddani losowo testom na obecność koronawirusa na lotniskuZWOLNIENI Z TESTU:  OSOBY ZASZCZEPIONE I OZDROWIEŃCY Osoby, które przyjęły pełną dawkę szczepienia (w zależności od producenta i ilości wymaganych dawek), a od ostatniej minęło przynajmniej 14 dni nie mają obowiązku przedstawienia negatywnego wyniku testu. Należy mieć ze sobą zaświadczenie lekarskie w języku angielskim poświadczające wykonane szczepienie (wydruk z pacjent.gov oraz kartkę otrzymaną przy szczepieniu , na której znajduje się nazwa przyjętej szczepionki).Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są tzw. ozdrowieńcy. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie od 2 do 9 miesięcy poprzedzających przylot do GrecjiWYMAGANE DOKUMENTY: Formularz podróżny (Passenger Locator Form) na stronie https://travel.gov.gr Formularz należy wypełnić dla każdego uczestnika wyjazdu, w tym dzieci (każde dziecko/niemowlę bez względu na wiek powinno posiadać własny kod QR!!!), najpóźniej 24h przed odprawą. Wygenerowany kod QR trzeba zapisać na telefonie lub wydrukować.W dokumencie należy podać dane osobowe, kraj pochodzenia, miejsce przekroczenia granicy, kraje do których się podróżowało w ostatnim czasie i długości pobytu w tych krajach oraz adres, pod którym będzie się przebywać w Grecji. System wygeneruje kod QR, który należy wydrukować lub zapisać na urządzeniu mobilnym - na lotnisku będzie on skanowany po wyjściu z samolotu, w przypadku podróży dojazdem własnym kod należy okazać służbom granicznym.Negatywny wynik testu na COVID-19 lub zaświadczenie o zaszczepieniu NIE ZWALNIA z obowiązku wypełnienia formularza PLF oraz posiadania kodu QRProsimy na bieżąco śledzić wszystkie obostrzenia na stronie rządowej - Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zmiany wytycznych i decyzje ministerialne.Ostatnia aktualizacja 24.05.2021

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

RODZAJ OFERTY - WAŻNE INFORMACJE

1. Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) to oferty DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA co oznacza, że ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane - cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. 2. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.3. Warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlega dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.4. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA- WAŻNE INFORMACJE

Cena zawiera:- ubezpieczenie (KL, NW, bagaż),- bilet lotniczy,- zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się zazwyczaj w dniu przyjazdu od godz. 14:00-15:00, kończy o godz.12:00),- wyżywienie według wybranej opcji,- bagaż podręczny w przypadku przelotów liniami rejsowymi i czarterowymi,- bagaż główny tylko w przypadku przelotów liniami czarterowymi- transfer lotnisko-hotel-lotniskoUWAGA! PODSTAWA CENY NIE ZAWIERA:- bagażu głównego w przypadku przelotów liniami rejsowymi- podatku turystycznego (taksa turystyczna- płatna na miejscu za osobę/za noc uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR; 3* - ok. 1,50 EUR , 4* - ok. 3 EUR, 5* - ok. 4 EUR.- standardowej opieki rezydenta.Klienci przylatujący na Rodos i Zakyntos są pod telefoniczną opieką polskojęzycznego przedstawiciela organizatora. Oferta pobytu na Krecie nie zawiera opieki przedstawiciela/rezydenta -Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (podany w dokumentach podróży). Oferta nie obejmuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.

POTWIERDZENIE REZERWACJI

Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Kolymbia. Do centrum ok. 1 km. Do miasta Rodos oraz urokliwego Lindos ok. 25 km. Przystanek autobusu liniowego oraz supermarket znajdują się bezpośrednio przy hotelu.

Plaża

łagodnie opadająca do morza, żwirkowa, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

zadbany kompleks hotelowy oferuje 271 pokoi w kilku dwupiętrowych budynkach. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, winda, sejfy (za opłatą), kącik TV, restauracja główna, restauracja à la carte (za opłatą), bar, sklepy z pamiątkami. Na rozległym i zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą (basen główny, basen relaksacyjny) oraz 2 bary z przekąskami. Aquapark ze zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi dla dorosłych i dzieci. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.kolymbiastar.gr

Dostęp do internetu

WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1–3A): ok 22 m2; klimatyzacja (1.06–30.09), telefon, TV sat., lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Superior (2–4D): przestronniejsze (ok. 38 m2), nowocześnie urządzone, dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi, wanna lub prysznic, wyposażone jak pokoje 2A. Brak dostawki dla dziecka. Pokoje – wariant ekonomiczny (2–3S): wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2–4B): ok. 38 m2; dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi; wanna lub prysznic; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne – wariant ekonomiczny (2–4X): ok. 28 m2; jedno pomieszczenie, wyposażone jak pokoje 2A.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

Sport

tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka w wodzie, piłka wodna, siatkówka. Za opłatą: bilard, minigolf, tenis, sporty wodne plaży, masaże.

Dzieci

3 oddzielne brodziki, zjeżdżalnie dla dorosłych i dzieci (niektóre zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 6 lat i minimalnym wzroście 120 cm), mini zjeżdżalnie i basen dla najmłodszych, plac zabaw, miniklub, animacje, gry i zabawy. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Rozrywka

różnorodne animacje w dzień i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Woda, napoje orzeźwiające oraz lody w barze przy zjeżdżalniach w godz. 9-17:00. Przekąski w godz. 14–18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16:30-18:00.

Wcześniej = taniej

do 31.12.17 15% zniżki, 1.01–30.04.18 10% zniżki.

Dla dzieci

2–13 lat: pobyt gratis.


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

SunConnect Kolymbia Star to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany przy plaży, w spokojnej rodzinnej miejscowości Kolymbia. Polecamy przede wszystkim dla rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program All Inclusive, animacje, zjeżdżalnie, 2 duże baseny, brodziki, duży mini klub oraz komfortowe zakwaterowanie. Przynależność hotelu Kolymbia Star do prestiżowej sieci hotelowej SunConnect by Thomas Cook to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych rodzinnych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży z łagodnym zejściem do morza, w miejscowości Kolymbia
  • dwupomieszczeniowe pokoje rodzinne, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 duże baseny z oddzielnymi strefami (aktywna, relaksacyjna, dla rodzin z dziećmi), zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, animacje, zajęcia sportowe
  • bardzo dobre wyżywienie i bogaty program All Inclusive, szybki bezpłatny Internet na terenie całego hotelu

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach popularnej miejscowości turystycznej Kolymbia. Do centrum ok. 1 km. Do miasta Rodos oraz urokliwego Lindos ok. 25 km. Przystanek autobusu liniowego oraz supermarket znajdują się bezpośrednio przy hotelu.

Plaża

łagodnie opadająca do morza, żwirkowa, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

zadbany kompleks hotelowy oferuje 266 pokoi w kilku dwupiętrowych budynkach. W budynku głównym: hol powitalny z recepcją, winda, sejfy (za opłatą), kącik TV, restauracja główna, bar, sklepy z pamiątkami. Na rozległym i zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 3 baseny ze słodką wodą oraz 2 bary z przekąskami. Nowy aquapark ze zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi dla dorosłych i dzieci. Leżaki, parasole słoneczne przy basenach w cenie. www.kolymbiastar.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok 23 m2; klimatyzacja (1.06-30.09), telefon, TV sat., lodówka, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Superior (2-4D): przestronniejsze, nowocześnie urządzone, wyposażone jak pokoje 2A. Brak dostawki dla dziecka. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): ok. 38 m2; dwa pomieszczenia przedzielone szklanymi drzwiami przesuwnymi; wanna lub prysznic; poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne - wariant ekonomiczny (2-4X): ok. 28 m2; jedno pomieszczenie, wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

3 oddzielne brodziki, zjeżdżalnie dla dorosłych i dzieci (niektóre zjeżdżalnie dla dzieci powyżej 6 lat i minimalnym wzroście 120 cm), minizjeżdżalnie i basen dla najmłodszych, plac zabaw, miniklub, animacje. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby i w pokojach gratis

Sport

tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą: bilard, minigolf, tenis, sporty wodne plaży, masaże.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Przekąski w godz. 14-18:00. Po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16:30-18:00.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • komfortowy hotel, spokojnie położony u stóp góry Tsampika
  • 3 baseny, nowe zjeżdżalnie i wodne atrakcje dla dorosłych i dzieci
  • duży wybór komfortowych pokoi


Opis hotelu SunConnect Kolymbia Star według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Kolymbia Star, Kolymbia - Rodos, 85102, Grecja 
Telefon: 0030 22410 56600 
Fax: 0030 22410 56437


Witryna hotelu: www.kolymbiastar.gr

Dane GPS hotelu Kolymbia Star:

N 36º 14' 33.3564"
E 28º 9' 25.0812"



Mapa Hotelu SunConnect Kolymbia Star
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu SunConnect Kolymbia Star:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sunconnect Kolymbia Star!
https://youtu.be/bL_s1TFTBRI

Opinie o Hotelu SunConnect Kolymbia Star

4.9
zdecydowanie polecam

Piekny hotel w bardzo ladnym miejscu, nowoczesny, z zjezdzalniami dla dzieci, fajnymi animacjami i doskonalym jedzeniem - bardzo duzy wybor dla kazdego, cieple zimne i manu dla dzieci, z kazdego miejsca hotelu blisko do basenow i krotki spacer do plazy, z malym dzieckiem 5 minut, plaza kamienista ale urocza, jeden z najlepszych hoteli w jakim bylismy!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

Dobry hotel, mi się podobało :) piekne widoki z każdej strony, bo leży tuż przy górze, do plaży może ze 300 - 400 metrów nie więcej, bardzo fajne atrakcje dla dzieci - i ten pokój z konsolami i grami jak było trochę mniej słońca, i zjeżdżalnie jak było gorąco :) jedzenie pyszne, pokoje surowe ale zadbane :) pobyt 14 dni na koniec września, polecam :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.1
polecam

Z hotelu Kolymbia Star wróciłam miesiąc temu, sam hotel trochę na odludziu, ale byliśmy z małym dzieckiem i nie potrzebowaliśmy nadmiaru rozrywek na mieście. Fajne all inclusive, sporo zabaw dla dzieci, kilka zjeżdżalni - ogólnie ok. Wypożyczyliśmy samochód i przejechaliśmy całą wyspę - szczególnie polecam Lindos i miasto Rodos. Urlop udany.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
1.9
zdecydowanie odradzam

Na 1 tydzień ten hotel może być, na dłużej nie da się wytrzymać. Klimatyzacja niesprawna, pokoje malutkie, jedzenie monotonne, śniadania dla osób na diecie.

POLECAM:
singlom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.9
2.4
odradzam

hotel pięknie położony, ale to wszystko. Mała łazienka. Nie było możliwości, żeby wygodnie zmieściły się dwie osoby. Łóżka się rozjeżdżały i można było obejrzeć z bliska kilkutygodniowy kurz oraz piach. Klimatyzacja działała, jak traktor, a przy tym nie spełniała swojej funkcji. Bez względu na wysokość nastawionej temperatury "niby" chłodziła do z góry sobie ustalonej. Wiele można by jeszcze pisać, ale są ograniczone długości tekstu.

POLECAM:
ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: odradzam
2.4
4.4
polecam

Hotel tak jak napisano wcześniej w starym stylu, ale gruntownie odnowiony.Lokalizacja świetna do zwiedzania, po 25 km do miasta Rodos i 25 do Lindos, do parku wodnego Faliraki koło 17 (przejazd za darmo specjalnym autobusem), pod hotelem jest przystanek autobusowy i za 2-3 euro można jeździć do wymienionych miejsc , około 4 km od hotelu jest przepiękna piaszczysta plaża Tsambika, raz dziennie jeździ tam autobus. Pieszo nie radzę iść. Chociaż przeszłam na Tsambikę przez góry (wejście od plaży), ale wyprawa może być trudna dla kogoś kto nie jest zaprawiony w górach. W hotelu można wynająć samochód. Jedzenie urozmaicone i codziennie inne zestawy. Lokalizacja hotelu jak dla mnie super. Blisko do plaży i gór. Ładne widoczki:))

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.4
4.0
może być

Trochę na odludziu połozony hotel, i trochę w starym stylu, ale naprawdę nam się podobał, cisza spokój, a przede wszystkim piękna plaża blisko (żwirowo piaszczysta) . W samym hotelu duże pokoje, bardzo miła obsługa, codziennie zmieniane ręczniki) i całkiem dobre jedzonko. No a same Rodos to super wyspa. Objechaliśmy całą w 2 dni a potem relaks. Polecam.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
4.0
4.1
polecam

Przepiękne widoki z hotelu - góry, morze - to to co się nam podobało. Do plaży trzeba przejść kawałek - alejką i spacerkiem. Super wczasy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

SunConnect Kolymbia Star - możliwości zakwaterowania:

JEDNOOSOBOWY STANDARD
DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z WIDOKIEM NA OGRÓD
POKÓJ RODZINNY Z WIDOKIEM NA OGRÓD
Family Room DBL
Standard DBL
Family Room 2 rooms Standard
family room double standard balcony or terrace
family room standard
family room standard balcony or terrace
Double Standard
Economy Double Standard
Single w. Child Standard
standard singleuse classic
Single Use Standard
Standard Balcony or Terrace
Pokój standard
pokój rodzinny
Suite rodzinny
Pokój standard 1 os.
Pokój standardowy

SunConnect Kolymbia Star - Możliwości wyżywienia:


SunConnect Kolymbia Star - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel SunConnect Kolymbia Star? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00