cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
  • Hotel Rafaelo, Albania
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Rafaelo
star 4

Albania
Ocena hotelu Rafaelo:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rafaelo:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Rafaelo w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Albania / Shëngjin

Opis oferty:

Duży i nowoczesny resort położony tuż przy pięknej, piaszczystej plaży w portowym miasteczku Shëngjin to doskonała propozycja na rodzinny wypoczynek. Wygodne, zadbane i nowoczesne pokoje oraz szeroki wybór barów i restauracji sprawią, że wakacje w Albanii będą niezapomniane!

POŁOŻENIE:

w dzielnicy turystycznej, ok. 1 km od centrum SHËNGJIN, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu; ok. 55 km od lotniska w Tiranie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (komunikacja miejska, ok. 1 EUR).

PLAŻA:

Rafaelo Beach, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez szeroką promenadę, parasole i leżaki bezpłatne, beach bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2011 r., nowe skrzydło superior zbudowane w 2016 r. oraz nowe skrzydło executive zbudowane w 2017 r., 458 pokoi, 4 budynki, do 8 pięter, 12 wind, duże, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji: Sekcja L - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska, A+B - dania w formie bufetu i á la carte, kuchnia śródziemnomorska, w restauracjach dostępne menu wegetariańskie, 5 stars - á la carte, ryby i owoce morza, widok na morze, Pizza & Fast food - á la carte, dania fast food i pizza, przy plaży, widok na morze, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Kolonat - á la carte, dania typu fast food, przy plaży, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 barów: Live Music w ogrodzie, bar przy basenie, Pista Coctail Bar przy plaży, 5 stars, sekcja L; sejf w recepcji, mini-market Rafaelo, parking, wymiana walut; centrum kongresowe dla 250 osób; za opłatą: opiekunka do dziecka na zamówienie, usługa prania; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25-30 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc), telewizja satelitarna; balkon lub taras;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30-35 m², nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w nowej części; pokój superior za dopłatą;

executive:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35-40m², nowoczesny i luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w nowej części; pokój executive za dopłatą; ;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 40-45 m², nowoczesny i luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w nowej części; widok na morze; junior suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 0,9-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 140 m², gł. 0.9 m, basen 5 stars, kryty, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 98 m², gł. 1,6 m, goście pokoi standardowych mogą korzystać tylko z basenu głównego i brodzika dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), słodkie przekąski (16.00-17.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; napoje alkoholowe - wino białe i czerwone, raki, koniak, piwo i napoje bezalkoholowe (10.00-22.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00355/28122501, www.rafaeloresort.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Albania / Shëngjin

Opis oferty:

Duży i nowoczesny, położony tuż przy pięknej, piaszczystej plaży w Shëngjin - portowym miasteczku i najszybciej rozwijającym się kurorcie na północy Albanii. Wygodne, zadbane i nowoczesne pokoje w hotelu oraz szeroki wybór barów i restauracji sprawiają, że pobyt tutaj będzie czystą przyjemnością. Do dyspozycji Gości są też duże baseny, brodzik dla dzieci i plac zabaw, co czyni ten obiekt doskonałą propozycją rodzinny wypoczynek.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy turystycznej, ok. 1 km od centrum SHËNGJIN, najbliższe sklepy i bary ok. 50 m od hotelu; ok. 55 km od lotniska w Tiranie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (komunikacja miejska, ok. 1 EUR).

PLAŻA:

Rafaelo Beach, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, dojście przez szeroką promenadę, parasole i leżaki bezpłatne, beach bar.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 2011 r., nowe skrzydło superior zbudowane w 2016 r. oraz nowe skrzydło executive zbudowane w 2017 r., 458 pokoi, 4 budynki, do 8 pięter, 12 wind, duże, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, 5 restauracji: Sekcja L - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska, Sekcja A+B - dania á la carte, kuchnia śródziemnomorska, w restauracjach dostępne menu wegetariańskie, 5 stars - á la carte, ryby i owoce morza, widok na morze, Pizza & Fast food - á la carte, dania fast food i pizza, przy plaży, widok na morze, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, Kolonat - á la carte, dania typu fast food, przy plaży, dostępne menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 5 barów: Live Music w ogrodzie, bar przy basenie, Pista Coctail Bar przy plaży, 5 stars, sekcja L; sejf w recepcji, mini-market Rafaelo, parking, wymiana walut; centrum kongresowe dla 250 osób; za opłatą: opiekunka do dziecka na zamówienie, usługa prania; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25-30 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc), telewizja satelitarna; balkon lub taras;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30-35 m², nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w nowej części; pokój superior za dopłatą;

executive:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35-40m², nowoczesny i luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w nowej części; pokój executive za dopłatą;

junior suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 40-45 m², nowoczesny i luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym, w nowej części; widok na morze; junior suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 400 m², gł. 0,9-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 140 m², gł. 0.9 m, basen 5 stars, kryty, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 98 m², gł. 1,6 m, goście pokoi standardowych mogą korzystać tylko z basenu głównego i brodzika dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), słodkie przekąski (16.00-17.00), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w wyznaczonej restauracji; napoje alkoholowe - wino białe i czerwone, raki, koniak, piwo i napoje bezalkoholowe (10.00-22.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00355/28122501, www.rafaeloresort.com 

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi 


Regobis

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

SHENGJIN/ALBANIA

ALBANIA

Położona w sercu basenu Morza Środziemnego staje się coraz atrakcyjniejszym celem wyjazdów turystycznych. Wspaniały klimat, niezwykłe zabytki oraz pyszna kuchnia to główne atuty Albanii. Kraj ten słynie ze swego dziedzictwa naturalnego - pieknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijajace sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

SHENGJIN

Letnisko sąsiadujące z Lezhe jest doskonałą opcją dla turystów poszukujących piaszczystych i dobrze zagospodarowanych plaż z łagodnym zejściem do morza oraz dobrej bazy noclegowej i gastronomicznej. Miasteczko przyciśnięte jest do wysokiej, górzystej skarpy, skąd można podziwiać okolicę i zwieńczone jest portem, za którym znajduje się kilka ustronnych, piaszczystych plaż położonych w sąsiedztwie zielonych lasów. Okoliczną atrakcją jest rezerwat przyrody Kune Vain.

PROMOCJA FIRST MINUTE 2016

- Zaliczka 29 % płatna w momencie rezerwacji, dopłata do 100% wartości imprezy do 30 dni przed wyjazdem - Gwarancja Niezmienności ceny - Gratis - Bezkosztowa możliwość zmiany rezerwacji - Gratis - "Słoneczna Gwarancja Spokoju" - podwyższona stawka KL - Koszty Leczenia do 20.000€, ubezpieczenie Choroby Przewlekłe - "W grupie raźniej" - specjalny rabat dla mini grupy - 30 zł / os. - dotyczy grup 7-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin - Dodatkowy rabat 2% dla klientów, którzy przynajmniej 1 raz korzystali z oferty Rego-Bis

REKOMENDACJA - Grzegorz (Rezydent REGO-BIS 2014-2016)

Polecam hotel Raffaelo gdyż - jest położony przy głównej promenadzie Shengjin wieczorem tętniącą życiem - każdego dnia nasz polski animator organizuje wspaniałe wieczory przy dobrej zabawie - jest to idealna propozycja dla rodzin z dziećmi - duży basen, animacje, plac zabaw.

ATUTY

- położony 50 metrów przy piaszczystej plaży Shengjin - przestornne pokoje z bezpłatną klimatyzacją - duży basen z bezpłatnymi leżakami i parasolami - opcja All Inclusive - polski program animacyjny REGO-BIS !!!

POLSKIE ANIMACJE

Zajęcia animacyjne dostosowane są dla każdego odbiorcy bez względu na; płeć, wiek czy zainteresowania. Każdy turysta w ciągu dnia powinien znaleźć coś dla siebie. Wakacje to nie musi być tylko bierne leżakowanie. Takie aktywności jak na przykład; aerobik, rozciąganie, lekcje tańca, siatkówka czy piłka wodna pozwolą połączyć przyjemne z pożytecznym.

PRZELOT

- Bezpośredni przelot Katowice - Tirana - Transfer z lotniska w Tiranie do hotelu ok. 30 km. - Limit bagażowy 20 kg osoba - Zbiórka 2h przed planowanym wylotem w Terminalu B, II piętro na stanowisku odpraw biur podróży.

POŁOŻENIE

Rozległy kompleks hotelowy położony przy głównej promenadzie Shengjin, położonym nad morzem Adriatyckim, gdzie rozciąga się długa piaszczysta plaża. Wzdłuż promenady zlokalizowane liczne bary, restauracje, sklepy z pamiątkami, kramy. W Shengjin znajduja się 2 dyskoteki (Alcatraz i Ibica) oraz 1 club nocny. Odległość od największego kurortu Albanii - Durres 75 km, dystans do stolicy państwa, Tirany to ok. 60 km (50 km do lotniska Rinas w Tiranie). Jest to najbardziej wysunięty na północ kurort Albanii zaledwie 50 km do granicy z Czarnogórą. Dojazd do większego miasta Lezha z ciekawymi zabytkami (mauzoleum Skanderbeg), możliwy komunikacja miejską ok. 7km cena biletu ok. 50 lek. Zaraz przy hotelu kościół katolicki, co niedziela msza.

WYPOSAŻENIE

Duży kompleks wypoczynkowy 30.000 metrów kwadratowych, w skład którego wchodzą budynek Rafaelo 1, Rafaelo 3, restauracja położona bezpośrednio przy plaży, pub, pizzeria, kawiarnia, duży basen zewnętrzny 1760 m2 z częścią brodzikową przeznaczoną dla dzieci, plac zabaw, duży ogród, wygospodarowane miejsce na plaży na 800 leżaków, kantor wymiany walut, przestronne lobby z całodobową recepcją (możliwość skorzystania z sejf boxów), sala konferencyjna, winda. Na terenie obiektu istnieje możliwość skorzystania z pralni - usługa płatna dodatkowo.

POKOJE

Kompleks posiada pokoje DBL, standardowe 2 osobowe z możliwością dostawki oraz rodzinne apartamenty składające się z dwóch pomieszczeń, przeznaczone maksymalnie dla 5 osób. Pokoje wyposażonych są w łazienkę z prysznicem lub wanną, suszarką do włosów, TV, telefon, klimatyzacje, lodówkę, balkon (stolik i krzesła) oraz bezpłatny dostęp do internetu. Pokoje sprzątane codzinnie, ręczniki wymieniane codzinnie, pościel wymieniana 4 razy na tydzień. Zakwaterowanie od godziny 14.00, wykwaterowanie o godzinie 11.00.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu All Inclusive - śniadania w formie bufetu (07.30 - 10.00), obiad w formie bufetu (12.00 - 15.00), kolacja w formie bufetu (19.00 - 22.00), nieograniczona ilość napoi bezalkoholowych i alkoholowych (wino białe, czerwone, piwo) w godzinach 10.00 - 22.00, podwieczorek z kawą, herbatą, lodami dla dzieci, ciastka i inne drobne przekąski w godzinach 16.00 - 17.00.

SPORT I ZABAWA

Basen zewnętrzny (leżaki i parasole - bezpłatnie), plac zabaw. Na terenie obiektu tawerno / dyskoteka czynna w godzinach 23.00 - 04.00.

PLAŻA

Publiczna, zagospodarowana z wydzieloną częścią dla gości hotelowych (parasol + 2 leżaki na pokój gratis), piaszczysta o długości ok.5 km i szerokości ok. 40 m z łagodnym zejściem do morza, hotel oddalony 50 metrów od plaży.

ZNIŻKI

Pierwsze dziecko do 12 lat stała cena 1149 zł, drugie dziecko do 6 lat stała cena 1149 zł, drugie dziecko 7-11 lat stała cena 1849 zł lub 2499 zł w przypadku oferty 14 nocelegów, 3 osoba w pokoju powyżej 12 lat zniżka 150 zł lub 300 zł w przypadku oferty 14 noclegów.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

• Kościół "Shna Ndout" Lezhe - 25€/os. • Rejs statkiem po jeziorze Komani - 34€/os. • Szkodra "Kolebka albańskiej kultury" - 25€/os. • DURRES - BERAT - 35€/os. • TIRANA + KRUJA - 30€/os.

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem Katowice - Tirana - Katowice • Opłaty lotniskowe 150 zł • 7 lub 14 noclegów w hotelu Rafaelo Resort **** • Wyżywienie według zakupionej oferty • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko • Opieke rezydenta podczas pobytu • Ubezpieczenie KL 20 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• Opłata administracyjno-klimatyczna 10 €/os. płatna u rezydenta • Wycieczek fakultatywnych • Napoi do obiadokolacji


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Albanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA ALBAŃSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    W miejscowości Shengjin, około 50 km od lotniska, 5 km od najbliższej większej miejscowości Lezhe; przy plaży znajduje się promenada z lokalnymi restaruacjami i sklepikami.

Plaża

*    Piaszczysta, plaża położona jest przy hotelu. Zestaw leżaków oraz parasol bezpłatnie na pokój (zestaw czyli 2 leżaki oraz 1 parasol).

Zakwaterowanie

*    350 pokoi, ok. 25 m2, wszystkie posiadają balkon (wyposażony w stolik i krzesełka); *    Wyposażenie: pokoje posiadają indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z  prysznicem, suszarkę do włosów, TV SAT oraz mini bar lub lodówkę. Ręczniki są wymieniane co tydzień. Bezprzewodowy Internet działa w części pokoi.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, tawerna, restauracja a'la carte; *    Bar w restauracji, Bar przy plaży (płatny), bar z przekąskami (płatny).

Wyżywienie

*    Bed and Breakfast -tylko śniadania; *    Half Board - dwa posiłki dziennie. Śniadania oraz kolacje w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne; *    Full Board - śniadania, obiady oraz kolacje w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. *    All Inclusive -  śniadania, obiady oraz kolacje, a także napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji (takie jak piwo i wino) dostępne od 10.00 do 22.00 w jednej z restauracji.

Sport i Rozrywka

*    Duży kompleks basenowy, wieczory z muzyką na żywo, siatkówka plażowa, wypożyczalnia łódek; animacje w języku polskim prowadzone są przez 2 dni w każdym tygodniu.

Dla dzieci

*     Brodzik, plac zabaw (wewnętrzny), automaty do gier.

Pozostałe udogodnienia

*    Bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu, sejf na recepcji, kantor wymiany walut, parking (bezpłatny dla Gości), garaż, w pełni wyposażone sale konferencyjne. Hotel organizuje również duskoteki.

Naszym zdaniem

*    Miła obsługa i tradycyjne dania kuchni europejskiej albańskiej oraz bliskość pięknej szerokiej plaży z pewnością zachęci Państwa do wypoczynku w tym obiekcie, a gościnność sprawi, że z pewnością wrócą tu Państwo za rok.

Strona internetowa

*    www. rafaeloresort.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Rafaelo

Opinie o Hotelu Rafaelo

Masz pytania o Hotel Rafaelo? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00