Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
1 / 11
Udogodnienia hotelu White Delpin
  • Bez paszportu

Hotel White Delpin
star 3

Malta
Ocena hotelu White Delpin:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu White Delpin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 lutego 2019

Hotel White Delpin w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne:

Witamy White Dolphin Holiday Complex w Qawra. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, recepcję i winda. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po włosku i angielsku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Hotel posiada czynny w sezonie basen. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, kino, centrum miasta, supermarket, bary/restauracje, postój taksówek i informacja turystyczna. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: sklepy (10 km), Mdina (7 km), Crafts Village (10 km), Aquarium (700 m) i Valletta (12 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna.

Udogodnienia:

Hotel oferuje sejfy. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie: kontynentalny. W hotelu znajduje się restauracja.

Sport i Rozrywka:

Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 12 km.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Hotel wymaga wpłacenia kaucji przez wszystkich gości po przyjeździe. Podatek płatne na miejscu.

Rodzaje wyżywienia:

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Berlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN - 32 kg - 410 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN - 32 kg - 280 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

White Dolphin Complex położony jest nad brzegiem zatoki Qawra, w samym centrum. Liczne sklepy, restauracje i bary w pobliżu hotelu.

PLAŻA

oddalona kilka minut spacerem, serwis plażowy dodatkowo płatny.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Zbudowany wokół tradycyjnego dziedzińca White Dolphin to uroczy kompleks rodzinny. Jasne, klimatyzowane apartamenty w obiekcie są prosto i nowocześnie urządzone. Kompleks wypoczynkowy położony jest w bliskiej odległości od barów, restauracji i dworca autobusowego, zapewniając doskonałą bazę wypadową do zwiedzania wyspy.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja, bar, przechowalnia bagażu, biblioteka, pokój wypoczynkowy dla gości opuszczających hotel/przybywających, bezpłatny parking dla gości.

INTERNET

WiFi za dodatkową opłatą (ok. 3 EUR/5H, 5 EUR/10H, 15 EUR/7DNI za urządzenie).

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: odkryty basen z wodą morską jest dostępny od kwietnia do października (przy sprzyjającej pogodzie), leżaki przy basenie Odpłatnie:-

DLA DZIECI

brodzik, bezpłatne łóżeczka na życzenie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

STUDIO z bocznym widokiem na morze, możliwośc zakwaterowania max 3 osób. APARTAMENTY sypialnia z pokojem dziennym, z widokiem na ląd, możliwośc zakwaterowania max 4 osób.Studia posiadają balkony z widokiem na basen i oferują boczny widok na morze. Składają się z przestronnego pokoju, w którym znajduje się aneks kuchenny z lodówką, kuchenką mikrofalową i piekarnikiem, naczynia kuchenne, naczynia i sztućce, łazienka z prysznicem i dwoma pojedynczymi łóżkami, łazienka z suszarką do włosów. Apartamenty z jedną sypialnią posiadają balkony z widokiem na ląd i składa się z oddzielnej 1 przestronnej sypialni z widokiem na ląd taras / oknem i prysznicem. Obejmują one również kuchnię/ pokój dzienny z rozkładaną sofą dla 1 lub 2 osób. Kuchnia wyposażona jest w lodówkę, kuchenkę mikrofalową i piekarnik, naczynia kuchenne, naczynia i sztućce. łazienka z suszarką do włosów. Maksymalna nr. osób: 4

WYŻYWIENIE

Bez wyżywienia. Możliwość wykupienia BB (śniadania) lub HB ( śniadania i obiadokolacje, napoje za dodatkową opłatą).

INFORMACJE DODATKOWE

www.whitedolphinmalta.com Ocena HCH 4,7 Rekomendacja turystów 86% Adres hotelu Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1904, Malta Doba hotelowa do godz 11:00 w dniu wykwaterowania.

CENA

OFERTA Z BAGAŻEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela,  ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

BAGAŻ REJESTROWANY: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair 15kg dla rezerwacji potwierdzonych do 07.09.2017, 20 kg dla rezerwacji potwierdzonych od 08.09.2017  BAGAŻ PODRĘCZNY: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair - 10 kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair:W zależności od cen ustalonych przez przewoźnika kształtują się mniej więcej na poniższych poziomach: - 20 kg - 280 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 370 PLN (wyloty od 01.12 - 31.03) - 32 kg - 370 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 31.03) Ryanair:- 20 kg - 250 PLN   

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony w miejscowości Qwara. Do plaży ok 15 min. W pobliży znajdują się przystanek autobusowy, informacja turystyczna, supermarket, bary, restauracje a takze postój taksówek.  Od lotniska oddalony ok 15 km. Adres: Hotel White Dolphin Holiday Complex Qawra Coast Road, SPB1904 Qawra, Malta Tel: +356 2158 2763 Web: www.whitedolphinmalta.com

Wyposażenie

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 2000. Goście zakwaterowani są w 45 pokojach. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia, bar, sala konferencyjna i centrum biznesowe. Dostęp do internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych umożliwia pozostanie online. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Do standardu należy również kompleksowo wyposażony aneks kuchenny z lodówką, kuchenką gazową, kuchenką mikrofalową i ekspresem do kawy / herbaty oraz wszelkim niezbędnym wyposażeniem gospodarczym. W skład wyposażenia wchodzą pralka i zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty sportowo-rekreacyjnej. Hotel apartamentowy posiada basen i basen otwarty. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Podróżnym aktywnie spędzającym czas polecamy golfa (odpłatnie).

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania. Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Przeloty na wszystkich destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się popularnymi liniami lotniczymi np. LOT, Wizz Air, Ryanair, Easyjet, Norwegian i inne. Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.    +++++   Ryanair   Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 55x40x20 i wadze do 10 kg .   oraz małą torebkę o wymiarach 35x20x20 .  Istnieje możliwość dokupienia do rezerwacji bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg .  w cenie 264 PLN – 400 PLN w zależności od daty przelotu i destynacji.    +++++   Wizz Air - wyloty do 29.10.2017   Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 .     Istnieje możliwość dokupienia do rezerwacji bagażu rejestrowanego o wadze 23 kg .     w cenie 197 PLN – 443 PLN w zależności od daty przelotu i destynacji.    ++   Wizz Air - wyloty po 29.10.2017   Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 55x40x23 i wadze 10 kg .    Istnieje możliwość dokupienia do rezerwacji bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg .   w cenie 197 PLN – 443 PLN w zależności od daty przelotu i destynacji.     +++++  Norwegian   Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 55x40x25 i wadze do 10 kg  .   Istnieje możliwość dokupienia do rezerwacji bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg .   w cenie 230 PLN – 250 PLN w zależności od daty przelotu i destynacji.  +++++ EasyJet Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 56x45x23 Istnieje możliwość dokupienia do rezerwacji bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg w cenie 250 PLN – 300 PLN w zależności od daty przelotu i destynacji. +++++ Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji. +++++ Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.   Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na Naszej stronie www.toptouristik.pl w zakładce: Wszystko o lataniu/bagaż.  


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Opis hotelu

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 2000. Goście zakwaterowani są w 45 pokojach. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia, bar, sala konferencyjna i centrum biznesowe. Dostęp do internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych umożliwia pozostanie online. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Do standardu należy również kompleksowo wyposażony aneks kuchenny z lodówką, kuchenką gazową, kuchenką mikrofalową i ekspresem do kawy / herbaty oraz wszelkim niezbędnym wyposażeniem gospodarczym. W skład wyposażenia wchodzą pralka i zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty sportowo-rekreacyjnej. Hotel apartamentowy posiada basen i basen otwarty. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Podróżnym aktywnie spędzającym czas polecamy golfa (odpłatnie).

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu White Delpin

Opinie o Hotelu White Delpin

Nieduży, kameralny hotelik w super lokalizacji. Z Qawry łatwo dotrzeć do wszystkch ciekawych miejsc na Malcie, również do cudnej plaży Golden Bay. Hotel White Delpin to przyjemne miejsce i na spokojny wypoczynek, sporo tu było starszych osób. Rewelacyjne jedzenie! I pokoje o odpowiedniej powierzchni, super widoki z okna. Niezapomniany wypad, polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

White Delpin - możliwości zakwaterowania:

apartament standard balcony
studio standard lateralseaview balcony
Apartament lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras Telewizor Telefon
Studio lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon balkon lub taras boczny widok na morze
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Apartament lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras Telewizor Telefon
Studio lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon balkon lub taras boczny widok na morze
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Apartament lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras Telewizor Telefon
Studio lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon balkon lub taras boczny widok na morze
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Apartament lazienka WC klimatyzacja balkon balkon lub taras Telewizor Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy

White Delpin - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel White Delpin? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00