cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
  • Hotel White Delpin, Malta
1 / 11
Udogodnienia hotelu White Delpin
  • Bez paszportu

Hotel White Delpin
star 3

Malta
Ocena hotelu White Delpin:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu White Delpin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 lutego 2019

Hotel White Delpin w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- Qawra - ok. 500 od centrum miejscowości - ok. 700 m od Oceanarium - ok. 7 km od Mdiny - ok. 8 km od plaży - ok. 12 km od Valletty - ok. 18 km od lotniska

Plaża

- publiczna

Pokoje

Pokój studio - ok. 34 m2 - boczny widok na morze - wyposażony aneks kuchenny - klimatyzacja i wiatrak przysufitowy, TV-SAT - sejf - internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (na potwierdzenie) Pokój apartament - ok. 38 m2 - widok na wewnętrzną część obiektu - pokój dzienny i sypialnia - wyposażony aneks kuchenny - pozostałe wyposażenie jak w pokoju studio

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - basen z morską wodą (dostępny od kwietnia do października), leżaki, materace i parasole, ręczniki basenowe (wymagany depozyt)

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed & Breakfast (BB) - śniadanie kontynentalne w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie kontynentalne w formie bufetu i kolacja (wybór z menu). Napoje do kolacji płatne.

Restauracje i bary

- restauracja - lobby bar

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 1990 r., wyremontowany w 2009 r - budynek główny 7-piętrowy i budynek boczny - 50 pokojów - winda - całodobowa recepcja z lobby - sala TV - sejf na recepcji (płatny) - przechowalnia bagażu - najbliższy supermarket ok. 2 km od hotelu - przystanek lokalnego autobusu ok. 250 m od hotelu - podczas zakwaterowania wymagane jest uiszczenie depozytu oraz zapłata taksy klimatycznej - http://www.whitedolphinmalta.com/en  

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 58zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 58zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 80zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN - 32 kg - 410 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 80zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN - 32 kg - 280 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


BestReisen

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

White Dolphin zbudowany jest wokół tradycyjnego dziedzińca i jest małym, uroczym, prowadzonym przez rodzinę kompleksem, oferującym przepiękne widoki na zatokę Qawra.

Położenie

Obiekt zlokalizowany jest w miejscowości Qawra, w odległości krótkiego spaceru od barów, restauracji i dworca autobusowego,doskonała baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Odległość od lotniska wynosi 20 km.

Wyposażenie

Recepcja, restauracja, biblioteka, przechowalnia bagaży, basen.

Pokoje

Pokoje typu Studio składają się z przestronnego pokoju z aneksem kuchennym (lodówka, kuchenka mikrofalowa lub piekarnik, przybory kuchenne naczynia i sztućce), łazienki z prysznicem oraz balkonu.

Wyżywienie

RO - Bez wyżywienia BB - Śniadania HB - Śniadania i obiadokolacje

Sport i rozrywka

Basen

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Informacje o lotach liniami Wizzair

Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą:     jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie)     do 6 sztuk bagażu odprawionego ważących mniej niż 32 kilogramy każda (bagaż główny za dopłatą)     towary kupione w sklepach bezcłowych na lotnisku po przejściu kontroli bezpieczeństwa Z powodu ograniczonego miejsca na pokładzie nie możemy zagwarantować transportu bagażu podręcznego w kabinie. W przypadku zbyt dużej ilości bagażu nadmiarowe sztuki mogą być umieszczone w luku bagażowym. W takim przypadku zalecamy wyjęcie z bagażu wszelkich wartościowych rzeczy. Płyny można przewozić na pokładzie tylko w pojemniku o maksymalnej pojemności 100 ml, zapakowane w przezroczystą torbę o pojemności 1 litra i wymiarach 20 x 20 cm, którą można uszczelniać wielokrotnie. Bagaż zostanie sprawdzony na lotnisku. Dodatkowe przedmioty na pokładzie    Na pokład możesz wnieść bezpłatnie te przedmioty:     płaszcz lub koc;,     telefon komórkowy;     coś do czytania na czas lotu;     dla dzieci do lat 2: jedzenie na czas lotu oraz składana spacerówka lub mała kołyska     para kul dla pasażerów z niepełnosprawnością ruchowąWIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), Twój bagaż podręczny na pewno będzie przewieziony w kabinie i będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład dodatkowej (+1) małej torby (torebki, torby na aparat lub laptopa), której wymiary nie przekraczają 40 x 30 x 18 cm i trzeba ją umieścić pod fotelem przed Tobą. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony w miejscowości Qwara. Do plaży ok 15 min. W pobliży znajdują się przystanek autobusowy, informacja turystyczna, supermarket, bary, restauracje a takze postój taksówek.  Od lotniska oddalony ok 15 km.

Adres

Hotel White Dolphin Holiday Complex,  
Qawra Coast Road, SPB1904 Qawra, Malta   
Tel: +356 2158 2763  
Web: www.whitedolphinmalta.com  

Wyposażenie

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 2000. Goście zakwaterowani są w 45 pokojach. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia, bar, sala konferencyjna i centrum biznesowe. Dostęp do internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych umożliwia pozostanie online. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Do standardu należy również kompleksowo wyposażony aneks kuchenny z lodówką, kuchenką gazową, kuchenką mikrofalową i ekspresem do kawy / herbaty oraz wszelkim niezbędnym wyposażeniem gospodarczym. W skład wyposażenia wchodzą pralka i zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty sportowo-rekreacyjnej. Hotel apartamentowy posiada basen i basen otwarty. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Podróżnym aktywnie spędzającym czas polecamy golfa (odpłatnie).

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu.
Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania.
Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia. Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*).
+ Ryanair (FR): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego ( od 15.01.2018, wyjątkiem rezerwacji z pierwszeństwem wejścia ) oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.
+ Wizz Air (W6): 55x40x23 , 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.
++ Air Malta (KM): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/104390/Dok1.pdf


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

White Dolphin Complex położony jest nad brzegiem zatoki Qawra, w samym centrum. Liczne sklepy, restauracje i bary w pobliżu hotelu.

PLAŻA

oddalona kilka minut spacerem, serwis plażowy dodatkowo płatny.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Zbudowany wokół tradycyjnego dziedzińca White Dolphin to uroczy kompleks rodzinny. Jasne, klimatyzowane apartamenty w obiekcie są prosto i nowocześnie urządzone. Kompleks wypoczynkowy położony jest w bliskiej odległości od barów, restauracji i dworca autobusowego, zapewniając doskonałą bazę wypadową do zwiedzania wyspy.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, restauracja, bar, przechowalnia bagażu, biblioteka, pokój wypoczynkowy dla gości opuszczających hotel/przybywających, bezpłatny parking dla gości.

INTERNET

WiFi za dodatkową opłatą (ok. 3 EUR/5H, 5 EUR/10H, 15 EUR/7DNI za urządzenie).

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: odkryty basen z wodą morską jest dostępny od kwietnia do października (przy sprzyjającej pogodzie), leżaki przy basenie Odpłatnie:-

DLA DZIECI

brodzik, bezpłatne łóżeczka na życzenie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

STUDIO z bocznym widokiem na morze, możliwośc zakwaterowania max 3 osób. APARTAMENTY sypialnia z pokojem dziennym, z widokiem na ląd, możliwośc zakwaterowania max 4 osób.Studia posiadają balkony z widokiem na basen i oferują boczny widok na morze. Składają się z przestronnego pokoju, w którym znajduje się aneks kuchenny z lodówką, kuchenką mikrofalową i piekarnikiem, naczynia kuchenne, naczynia i sztućce, łazienka z prysznicem i dwoma pojedynczymi łóżkami, łazienka z suszarką do włosów. Apartamenty z jedną sypialnią posiadają balkony z widokiem na ląd i składa się z oddzielnej 1 przestronnej sypialni z widokiem na ląd taras / oknem i prysznicem. Obejmują one również kuchnię/ pokój dzienny z rozkładaną sofą dla 1 lub 2 osób. Kuchnia wyposażona jest w lodówkę, kuchenkę mikrofalową i piekarnik, naczynia kuchenne, naczynia i sztućce. łazienka z suszarką do włosów. Maksymalna nr. osób: 4

WYŻYWIENIE

Bez wyżywienia. Możliwość wykupienia BB (śniadania) lub HB ( śniadania i obiadokolacje, napoje za dodatkową opłatą).

INFORMACJE DODATKOWE

www.whitedolphinmalta.com Ocena HCH 4,7 Rekomendacja turystów 86% Adres hotelu Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1904, Malta Doba hotelowa do godz 11:00 w dniu wykwaterowania.

CENA

OFERTA Z BAGAŻEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. OFERTA BEZ BAGAŻU: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela,  ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

BAGAŻ REJESTROWANY: Wizzair - 23 kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty do 31.10.2017) / 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair 15kg dla rezerwacji potwierdzonych do 07.09.2017, 20 kg dla rezerwacji potwierdzonych od 08.09.2017  BAGAŻ PODRĘCZNY: Wizzair - Mały bagaż o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm (wyloty do 31.10.2017) / 10 kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23 cm (wyloty od 01.11.2017) Ryanair - 10 kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair:W zależności od cen ustalonych przez przewoźnika kształtują się mniej więcej na poniższych poziomach: - 20 kg - 280 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 370 PLN (wyloty od 01.12 - 31.03) - 32 kg - 370 PLN (wyloty od 01-11 - 30.11)/ 460 PLN (wyloty od 01.12 - 31.03) Ryanair:- 20 kg - 250 PLN   

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Opis hotelu

Hotel apartamentowy zbudowany został w roku 2000. Goście zakwaterowani są w 45 pokojach. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, jadalnia, bar, sala konferencyjna i centrum biznesowe. Dostęp do internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych umożliwia pozostanie online. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Do standardu należy również kompleksowo wyposażony aneks kuchenny z lodówką, kuchenką gazową, kuchenką mikrofalową i ekspresem do kawy / herbaty oraz wszelkim niezbędnym wyposażeniem gospodarczym. W skład wyposażenia wchodzą pralka i zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty sportowo-rekreacyjnej. Hotel apartamentowy posiada basen i basen otwarty. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Podróżnym aktywnie spędzającym czas polecamy golfa (odpłatnie).

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu White Delpin

Opinie o Hotelu White Delpin

Nieduży, kameralny hotelik w super lokalizacji. Z Qawry łatwo dotrzeć do wszystkch ciekawych miejsc na Malcie, również do cudnej plaży Golden Bay. Hotel White Delpin to przyjemne miejsce i na spokojny wypoczynek, sporo tu było starszych osób. Rewelacyjne jedzenie! I pokoje o odpowiedniej powierzchni, super widoki z okna. Niezapomniany wypad, polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

White Delpin - możliwości zakwaterowania:

apartament standard balcony
studio standard lateralseaview balcony
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Z aneksem kuchennym Telewizor
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Z aneksem kuchennym Telewizor
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Z aneksem kuchennym Telewizor
Studio wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja Z aneksem kuchennym Telewizor
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy

White Delpin - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel White Delpin? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00