cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
  • Hotel Osborne, Malta
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
10.11 - 14.11
już od 2329 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.12 - 17.12
już od 1079 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Osborne
  • Bez paszportu

Hotel Osborne
star 4

Malta
Ocena hotelu Osborne:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Osborne:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019

Hotel Osborne w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Eximtours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- Valletta - w pobliżu bary/restauracje, przystanek autobusowy, postój taksówek, centrum miasta - ok 7 km  Waterpark - ok 7 km od Mdiny - ok 8 km od Hypogeum - ok 10 km od lotniska - ok 14 km od Narodowego Aquarium

Plaża

-  piaszczysta ok 8 km.  

Pokoje

Pokój Standard - klimatyzacja/ogrzewanie - Internet WiFi (bezpłatne) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - TV-LCD, sejf, mini bar/lodówka (płatna) - telefon - pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

- basen ze słodką wodą - taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami słonecznymi

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadania i kolacje w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.    

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przekąskowy - lobby bar

Dodatkowe informacje

- hotel odnowiony w 2008 r. - 7 piętrowy, 63 pokoje - 2 windy - lobby z recepcją - internet Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych (bezpłatne) - przechowalnia bagażu - sala telewizyjna - kantor - sejf - pralnia (płatna) - wypożyczalnia samochodów - http://www.osbornehotel.com  

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Wrocław, Poznań (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaBerlin Schonnefeld (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 140zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  200 PLN ( wyloty do 10.12)/ 265 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 200 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) - 32 kg -  275 PLN ( wyloty do 10.12)/ 370 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 275 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 145zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  295 PLN ( wyloty do 10.12)/ 370 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 295 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) - 32 kg -  435 PLN ( wyloty do 10.12)/ 530 PLN ( wyloty od 11.12-13.01)/ 435 PLN (wyloty od 14.01 - 31.03) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony w samym sercu stolicy, Valletta, w pobliżu licznych sklepów, lokali rozrywkowych, kawiarni i restauracji.

PLAŻA

Plaża kamienista w odległości ok. 2000 m. Serwis plażowy płatny.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 3* Osborne Hotel to 3-gwiazdkowy hotel, który mieści się w jednym z pałaców zbudowanych przez rycerzy Zakonu Świętego Jana. W sezonie zima 2015/2016 remontowany. Doskonala baza wypadowa do zwiedzania miasta i wyspy.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja czynna 24h, 2 windy, restauracja, bar, room service, usługi pralni chemicznej.

INTERNET

WiFi i kącik internetowy za dodatkową opłatą.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Battenberg Apartament, znajduje się na 6 piętrze i jest wykorzystywany do organizacji różnorodnych imprez i konferencji. Ten apartament jest idealnym miejscem dla spotkań do 80 osób (miejsca siedzące) oraz do zorganizowania spotkania do 150 osób (miejsca stojące). Możliwość wynajęcia sprzętu audio-wizualnego.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie mały basen na dachu z tarasem do opalania, leżaki.

DLA DZIECI

 Łóżeczko dla dziecka na zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Wszystkie 63 pokoje ładnie urządzone, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Posiadają łazienki, klimatyzacje, centralne ogrzewaniem oraz TV/SAT. Ponadto suszarka do włosów, telefon, budzenie i bezprzewodowy dostęp do Internetu (dodatkowa opłata). Możliwość zamówienia mini baru do pokoju.

WYŻYWIENIE

HB śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

INFORMACJE DODATKOWE

www.osbornehotel.com Ocena HCH 4.6

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499 m, wysokość: 1,194 m, długość: 1,715 m), Ryannair - 15kg, bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20 cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20 cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko prywatnym samochodem (do 4 os.) lub komfortowym busem /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty klimatycznej płatnej przy zakwaterowaniu w hotelu - 0,50 eur/ os/dzień nie większej niż 5 euro, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie założenia rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane w momencie zakładania rezerwacji, ceny aktualne są na chwilezłożenia rezerwacji (ze względu wiec na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych do momentu podpisania umowy cena może ulec zmianom).

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Osborne
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Osborne

4.6
zdecydowanie polecam

Rewelacyjny hotel położony bezpośrednio na uroczej starówce Wszędzie blisko, a okolica naprawdę zachęca do spacerów i poznawania tego pięknego miejsca! Warto ruszyć też w inne regiony Malty ;) A o hotelu Osborne mogę powiedzieć tylko - super obsługa, ekstra pokoje, dobre jedzenie, wart każdej złotówki! :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Osborne:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.1
  • Atrakcje
    i sport
    3.1
  • Obsługa
    4.5
HolidayCheck
Ocena Osborne:
4.5 / 6

Urokliwy hotel w zabytkowym centrum stolicy 2012-08-28
Szczegóły oceny hotelu Osborne:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.3

spędziłam w hotelu jedną noc, bardzo przyjemne wrażenia zabytkowy wystrój pomieszczeń, miła obsługa ...
więcej

5.0
Fajny hotel w świetnej lokalizacji 2013-04-18
Szczegóły oceny hotelu Osborne:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Hotel z pięknym widokiem 2014-12-30
Szczegóły oceny hotelu Osborne:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

W łazience było wilgotno i pachniało nieprzyjemnie. Natomiast widok z okna był zniewalający. Niestet...
więcej

5.4
Dobra lokalizacja, hotel trochę stary 2015-01-13
Szczegóły oceny hotelu Osborne:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

Hotel dobry na krótko, do zwiedzania miasta, gdyż znajduje się w centrum La Valetty. Na minus troch...
więcej

4.6

Osborne - możliwości zakwaterowania:

standard singleuse standard
standard standard

Osborne - Możliwości wyżywienia:


Osborne - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Osborne? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00