cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
  • Hotel The Kairaba Beach (Gambia), Gambia
1 / 15
Udogodnienia hotelu The Kairaba Beach (Gambia)
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel The Kairaba Beach (Gambia)
star 5

Gambia
Ocena hotelu The Kairaba Beach (Gambia):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu The Kairaba Beach (Gambia):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2018

Hotel The Kairaba Beach (Gambia) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Gambii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w najatrakcyjniejszym punkcie wybrzeża, w miejscowości Kololi.Znajdziemy tam liczne restauracje, bary, sklepy, stragany z pamiątkami. Transfer z lotniska do hotelu trwa około30 min.



Plaża:

Hotel położony przy piaszczystej plaży. Serwis plażowy (parasole i leżaki) - bezpłatnie.



Do dyspozycji gości:

Ten luksusowy hotel słynie z doskonale utrzymanego, tropikalnego ogrodu i ciekawej architektury. Recepcja 24 - godz., wygodne lobby przy recepcji, duży basen z brodzikiem dla dzieci, duży taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie (bezpłatnie), ręczniki plażowe, w sumie 9 barów i restauracji w całym obiekcie, w tym restauracja a`la carte, bar przy basenie, bar na plaży, lodziarnia. Centrum fitness i Spa oraz salon kosmetyczny (zabiegi w salonie dodatkowo płatne), centrum biznesowo-konferencyjne, plac zabaw dla dzieci, sklep z pamiątkami, parking. Hotel akceptuje karty płatnicze VISA.



Pokoje:

Obiekt posiada 160elegancko urządzonychpokoi, z łazienką (suszarka do włosów), balkonem lub tarasem. Ponadto: TV-sat, telefon, indywidualnie sterowana klimatyzacja, zestaw do kawy i herbaty, minibar i sejf (bezpłatny).


Wyżywienie:

Śniadania w formie bogatego bufetu. Możliwa dopłata do obiadokolacji.



Program sportowy i animacyjny:

Hotel organizuje bogaty program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Na terenie obiektu: sale fitness, siłownia, siatkówka plażowa, bilard, tenis stołowy, boccia, strzelanie z łuku, za dopłatą wędkowanie i wyprawy ornitologiczne z przewodnikiem. W pobliżu dostępne również sporty wodne, jazda konna, golf.


Internet:

Bezprzewodowy Internet Wi-Fi - w ogólnodostępnych częściach hotelu - bezpłatny.



Kategoria lokalna:

*****



Strona www:

www.kairabahotel.com



Naszym zdaniem:

Hotel posiada wszelkie atrybuty niezbędne do wygodnego i co ważne nie nudnego wypoczynku. Obiekt chwalony za świetną obsługę i fantastyczne wyżywienie.W trakcie sezonu Zima 1718 obiekt został przejęty przez znaną sieć LABRANDA.



Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.4/6. Sprawdź opinie:


Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: .

Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.

Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowym z międzylądowaniem technicznym na Wyspach Kanaryjskich lub w Afryce Płn. (na trasie WAW/BJL/WAW od 02.11.2018-30.11.2018, KTW/BJL/KTW od 02.11.2018 - 28.12.2018), bezpośredni przelot samolotem czarterowym (na trasie WAW/BJL/WAW od 07.12.2018-30.03.2019, KTW/BJL/KTW od 04.01.2019 - 30.03.2019), opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne
Szczepienia
Żadne szczepienia nie są wymagane. Miejsca, które odwiedzamy praktycznie nie są zagrożone przez takie choroby jak żółta febra. WHO informuje jednak o profilaktycznych szczepieniach przeciwko żółtej febrze (jeden zastrzyk na 10 lat). Wyjątek stanowią klienci, którzy przybywają z krajów zagrożonych tą chorobą, wtedy wymagane jest szczepienie. W rejonie Senegalu, Gambii i Gwinei Bissau zalecana jest profilaktyka antymalaryczna (leki doustne, dodatkowo polecamy zabranie repelentów ze środkiem DEET, ubrań zakrywających ciało, szczególnie wieczorami i w nocy).

Waluta
1 dalasi GMD (1 EUR = ok. 50 GMD). Niewiele jest automatów obsługujących karty kredytowe, zaleca się więc zabranie gotówki. Euro (EUR), dolary amerykańskie (USD) oraz Franki Afrykańskiej Wspólnoty Finansowej (XAF) - środek płatniczy w krajach sąsiednich - uznawane są np. na targu lub przy zakupie pamiątek.

Czas
-2 godziny w stosunku do czasu polskiego

Wiza
W roku 2013 został zniesiony obowiązek wyrabiania wiz gambijskich dla obywateli Polski. Wymagana ważność paszportu min. 6 miesięcy od daty powrotu.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie ok. 5-10 EUR, woda 1 l. - ok. 0,5 EUR, piwo w barze ok. 1 EUR, kawa w kawiarni ok. 1 EUR

Elektryczność
Napięcie 220V/50 Hz. W większości hoteli wtyczki dostosowane do naszych urządzeń elektrycznych. Występują również wtyczki typu G (używanymi w Wielkiej Brytanii). Warto więc zaopatrzyć się w odpowiednią przejściówkę.

Telefony
Telefony komórkowe działają prawie na terenie całej Gambii. Koszty oraz dostępność prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Bezpieczeństwo
Gambia to kraj bardzo przyjazny turystom, jego mieszkańcy są bardzo mili, uprzejmi i nienachalni. Zdecydowanie dobrym kontaktom sprzyja obowiązujący tu język angielski, który w Gambii jest językiem urzędowym. Oczywiście zaleca się ostrożność i rozwagę, każdy hotel dysponuje sejfami, gdzie należy zdeponować dokumenty i wartościowe rzeczy.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwyczajowo wręcza się je bagażowym, kierowcom, kelnerom, obsłudze hotelu.

W regionie


Banjul -
stolica i czwarte co do wielkości miasto Gambii (największe jest pobliskie miasto Serrekunda), usytuowane na wyspie St. Mary (albo Banjul Island) u ujścia rzeki Gambii do Oceanu Atlantyckiego.

Wycieczki lokalne
Makasutu Culture Forest - Park przyrody Makasutu
Całodzienna wycieczka do bardzo dużego, zróżnicowanego Parku Przyrodu Makasutu, położonego nad brzegiem pięknego dopływu meandrującej rzeki Gambia. Na terenie tego parku znajdziemy wiele różnych ekosystemów. Sawanny, lasy mangrowe, afrykański busz i łąki to dom wielu gatunków zwierząt, m.in. spotkać tu można setki gatunków ptaków, 3 gatunki małp, warany, jelenie karłowate. W programie wycieczki tradycyjna obserwacja ptaków i zwierząt z lokalnych łódek, spacer po parku z przewodnikiem. Tutaj rowniez bedziemy mogli zobaczyc zbieranie ostryg. Następnie udamy się na lunch, gdzie będziemy mogli spróbować najlepszych, afrykańskich dań w tym regionie. Podczas lunchu pokaz lokalnych tańców z muzyką.
Cena ok. 45 EUR/os.


Roots
Rejs śladami Kunta Kinte, bohatera słynnego serialu "Korzenie". Serial opowiada o korzeniach oraz losach pierwszych afroamerykańskich mieszkańcow USA. Wycieczkę rozpoczniemy w Banjul, skąd popłyniemy do Albredy, która niegdyś była francuskim punkten handlowym w epoce niewolnictwa. Zwiedzimy muzeum niewolnictwa, kościół, jeden z pierwszych w Gambii oraz flagę wolności. Następnie udamy się do Juffureh, wsi, w której znajduje się dom słynnego niewolnika, na podstawie którego losów, powstał serial. Następnie rejs łodzią na wyspę James, druga nazwa wyspa Kunta Kinteh. Znajduje się tu Fort James, który wraz z kilkoma historycznymi budowlami w pobliskiej Albredzie, został wpisany na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Historia tej wyspy jest niezwykla i niestety jej istnienie jest zagrożone ze względu na stale podnoszący się poziom wod, które obmywają ruiny dawnego fortu. Rejs powrotny bo Banjul, transfer do odpowiednich hoteli.(na statku lunch, w cenie wycieczki).
Cena ok. 45 EUR/os.


Banjul
Wycieczkę do stolicy Gambii rozpoczniemy od odwiedzenia wioski rybackiej Bakau. Zatrzymamy się przy najbardziej ruchliwym porcie, gdzie będziemy mogli zobaczyć rybaków w trakcie wyładunku swoich połowów, kobiety w trakcie czyszczenia ryb, które są ważnym składnikiem lokalnej kuchni. Przejazd do Serrekundy, największego miasta Gambii, czas wolny na zakupy pamiątek. Następnie kierujemy się w stronę Banjul. Poznamy historię okolicy i miasta. Zatrzymamy się przy Muzeum Narodowym, gdzie poznamy więcej szczegółow na temat kultury, tradycji i tutejszych obyczajów. W trakcie spaceru po mieście zatrzymamy się na rynku św. Alberta. Przerwa na lunch w nowej restauracji Bachus, gdzie w formie bufetu podawane są najlepsze afrykańskie dania. Ostatnim punktem wycieczki jest łuk triumfalny Arch 22, z którego można podziwiać widok na całe miasto.
Cena ok. 35 EUR/os.


Uwaga!
Organizatorem wycieczek nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Gambii Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowym z międzylądowaniem technicznym na Wyspach Kanaryjskich lub w Afryce Płn. (na trasie WAW/BJL/WAW od 02.11.2018-30.11.2018, KTW/BJL/KTW od 02.11.2018 - 28.12.2018), bezpośredni przelot samolotem czarterowym (na trasie WAW/BJL/WAW od 07.12.2018-30.03.2019, KTW/BJL/KTW od 04.01.2019 - 30.03.2019), opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Makasutu Culture Forest - Park przyrody Makasutu
Całodzienna wycieczka do bardzo dużego, zróżnicowanego Parku Przyrodu Makasutu, położonego nad brzegiem pięknego dopływu meandrującej rzeki Gambia. Na terenie tego parku znajdziemy wiele różnych ekosystemów. Sawanny, lasy mangrowe, afrykański busz i łąki to dom wielu gatunków zwierząt, m.in. spotkać tu można setki gatunków ptaków, 3 gatunki małp, warany, jelenie karłowate. W programie wycieczki tradycyjna obserwacja ptaków i zwierząt z lokalnych łódek, spacer po parku z przewodnikiem. Tutaj rowniez bedziemy mogli zobaczyc zbieranie ostryg. Następnie udamy się na lunch, gdzie będziemy mogli spróbować najlepszych, afrykańskich dań w tym regionie. Podczas lunchu pokaz lokalnych tańców z muzyką.
Cena ok. 45 EUR/os.


Roots
Rejs śladami Kunta Kinte, bohatera słynnego serialu Korzenie". Serial opowiada o korzeniach oraz losach pierwszych afroamerykańskich mieszkańcow USA. Wycieczkę rozpoczniemy w Banjul, skąd popłyniemy do Albredy, która niegdyś była francuskim punkten handlowym w epoce niewolnictwa. Zwiedzimy muzeum niewolnictwa, kościół, jeden z pierwszych w Gambii oraz flagę wolności. Następnie udamy się do Juffureh, wsi, w której znajduje się dom słynnego niewolnika, na podstawie którego losów, powstał serial. Następnie rejs łodzią na wyspę James, druga nazwa wyspa Kunta Kinteh. Znajduje się tu Fort James, który wraz z kilkoma historycznymi budowlami w pobliskiej Albredzie, został wpisany na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Historia tej wyspy jest niezwykla i niestety jej istnienie jest zagrożone ze względu na stale podnoszący się poziom wod, które obmywają ruiny dawnego fortu. Rejs powrotny bo Banjul, transfer do odpowiednich hoteli.(na statku lunch, w cenie wycieczki).
Cena ok. 45 EUR/os.


Banjul
Wycieczkę do stolicy Gambii rozpoczniemy od odwiedzenia wioski rybackiej Bakau. Zatrzymamy się przy najbardziej ruchliwym porcie, gdzie będziemy mogli zobaczyć rybaków w trakcie wyładunku swoich połowów, kobiety w trakcie czyszczenia ryb, które są ważnym składnikiem lokalnej kuchni. Przejazd do Serrekundy, największego miasta Gambii, czas wolny na zakupy pamiątek. Następnie kierujemy się w stronę Banjul. Poznamy historię okolicy i miasta. Zatrzymamy się przy Muzeum Narodowym, gdzie poznamy więcej szczegółow na temat kultury, tradycji i tutejszych obyczajów. W trakcie spaceru po mieście zatrzymamy się na rynku św. Alberta. Przerwa na lunch w nowej restauracji Bachus, gdzie w formie bufetu podawane są najlepsze afrykańskie dania. Ostatnim punktem wycieczki jest łuk triumfalny Arch 22, z którego można podziwiać widok na całe miasto.
Cena ok. 35 EUR/os.


Uwaga!
Organizatorem wycieczek nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Gambii Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

"

Inne

Szczepienia
Żadne szczepienia nie są wymagane. Miejsca, które odwiedzamy praktycznie nie są zagrożone przez takie choroby jak żółta febra. WHO informuje jednak o profilaktycznych szczepieniach przeciwko żółtej febrze (jeden zastrzyk na 10 lat). Wyjątek stanowią klienci, którzy przybywają z krajów zagrożonych tą chorobą, wtedy wymagane jest szczepienie. W rejonie Senegalu, Gambii i Gwinei Bissau zalecana jest profilaktyka antymalaryczna (leki doustne, dodatkowo polecamy zabranie repelentów ze środkiem DEET, ubrań zakrywających ciało, szczególnie wieczorami i w nocy).

Waluta
1 dalasi GMD (1 EUR = ok. 50 GMD). Niewiele jest automatów obsługujących karty kredytowe, zaleca się więc zabranie gotówki. Euro (EUR), dolary amerykańskie (USD) oraz Franki Afrykańskiej Wspólnoty Finansowej (XAF) - środek płatniczy w krajach sąsiednich - uznawane są np. na targu lub przy zakupie pamiątek.

Czas
-2 godziny w stosunku do czasu polskiego

Wiza
W roku 2013 został zniesiony obowiązek wyrabiania wiz gambijskich dla obywateli Polski. Wymagana ważność paszportu min. 6 miesięcy od daty powrotu.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie ok. 5-10 EUR, woda 1 l. - ok. 0,5 EUR, piwo w barze ok. 1 EUR, kawa w kawiarni ok. 1 EUR

Elektryczność
Napięcie 220V/50 Hz. W większości hoteli wtyczki dostosowane do naszych urządzeń elektrycznych. Występują również wtyczki typu G (używanymi w Wielkiej Brytanii). Warto więc zaopatrzyć się w odpowiednią przejściówkę.

Telefony
Telefony komórkowe działają prawie na terenie całej Gambii. Koszty oraz dostępność prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Bezpieczeństwo
Gambia to kraj bardzo przyjazny turystom, jego mieszkańcy są bardzo mili, uprzejmi i nienachalni. Zdecydowanie dobrym kontaktom sprzyja obowiązujący tu język angielski, który w Gambii jest językiem urzędowym. Oczywiście zaleca się ostrożność i rozwagę, każdy hotel dysponuje sejfami, gdzie należy zdeponować dokumenty i wartościowe rzeczy.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwyczajowo wręcza się je bagażowym, kierowcom, kelnerom, obsłudze hotelu.

W regionie


Banjul -
stolica i czwarte co do wielkości miasto Gambii (największe jest pobliskie miasto Serrekunda), usytuowane na wyspie St. Mary (albo Banjul Island) u ujścia rzeki Gambii do Oceanu Atlantyckiego.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Neckermann

Szukasz wakacji do Gambii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Banjul

Położenie

spokojne, ale również centralne. Do centrum miejscowości z licznymi możliwościami zakupów ok. 300 m.

Plaża

bezpośrednio przy pięknej, szerokiej, drobnopiaszczystej plaży Kololi. Parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe na plażybez opłaty. Na plaży bar.

Wyposażenie

lubiany przez Gości hotel słynący z pięknego porośniętego tropikalną roślinnością ogrodu dysponuje łącznie 150 pokojami. Hol powitalny z recepcją, 2 restauracje serwujące dania w formie bufetu, 2 restauracja ŕ la carte, bar główny, bar kubański, kącik internetowy (za opłatą), salon piękności, kilka sklepów z pamiątkami. Na zewnątrz w hotelowym ogrodzie basen ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci, duży taras słoneczny, bar przy basenie. Parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe na basenie bez opłaty.

Karty kredytowe

Visa, Amex.

Kategoria miejscowa

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (A1-2A): nowocześnie urządzone, telefon, klimatyzacja, TV sat., sejf, ekspres do kawy, minibar (za opłatą, codziennie uzupełniany), balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Wariant ekonomiczny (A2S):brak dostawek. Pokoje superior de luxe (A1-3B): położone na najwyższych piętrach, z dużym balkonem z 2 leżankami, wyposażone w dodatkowe 2 sofy; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje de luxe (A1-3C): eleganckie, wyposażone dodatkowo w łącze internetowe. Suite (A2-3D): obszerniejsze, z wydzieloną częścią wypoczynkową.

Rozrywka

w ciągu dnia i wieczorem urozmaicony program animacyjny.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, bilard, boccia, siłownia, tenis stołowy, obserwacje ornitologiczne; za opłatą wędkowanie, strzelanie z łuku, jazda konna, sporty wodne (oferta lokalnych agencji).

Wellness

za opłatą różnorodne zabiegi w hotelowym salonie piękności.

Ze śniadaniem, dwoma lub trzema posiłkami

posiłki w formie bufetów, ŕ la carte za opłatą. W przypadku rezerwacji 3 posiłków po południu kawa, herbata i wypieki oraz korzystanie z minibaru wliczone w cenę. Uwaga! Brak opieki rezydenta!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu The Kairaba Beach (Gambia)

Opinie o Hotelu The Kairaba Beach (Gambia)

The Kairaba Beach (Gambia) - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard
2 os. pokoj deluxe
2 os. pokoj standard
2 os. premium suite

The Kairaba Beach (Gambia) - Możliwości wyżywienia:


The Kairaba Beach (Gambia) - miasta wylotu:


The Kairaba Beach (Gambia) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel The Kairaba Beach (Gambia)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00