Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
  • Hotel Hvar, Hvar
1 / 65
Udogodnienia hotelu Hvar
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Hvar
star 3

Chorwacja: Hvar
Ocena hotelu Hvar:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hvar:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2018

Hotel Hvar w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Obiekt zloklaizowany 700 m od centrum malowniczego miasteczka Jelsa, na wyspie Hvar. Sama wyspa Hvar kojarzy się z winnicami, polami lawendy (zbiory odbywają się na przełomie czerwca i lipca) i przede wszystkim ze słońcem, które świeci tu średnio ponad 300 dni w roku. Jelsa znajduje się w płn. części wyspy, jest otoczona górami, lasami piniowymi, winnicami i gajami oliwnymi. W centrum miasta znajdziemy wiele sklepów, lokalnych barów i konob. Odległość do najbliższego sklepu wynosi ok. 150 m., przystanek autobusowy znajduje się w odległości ok. 900 m., port ok 1,5 km od hotelu. Transfer z lotniska w Splicie do hotelu trwa ok. 4 godz (długość transferów może się zmienić, gdyż jest uzależniona od połączeń promowych).



Plaża:

Hotel usytuowany jest w odległości 100 m od piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki - za dodatkową opłatą (ok. 7 EUR).



Do dyspozycji gości:

Ostatni, generalny remont hotel przeszedł w 2006 r.

Recepcja 24 - godz. z lobby, restauracja hotelowa z tarasem, aperitif bar i bar przy basenie, basen zewnętrzny (z wodą morską) i tarasem do opalania, basen kryty z podgrzewaną wodą (zamknięty od 15.06 do 15.09), leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, skrytki sejfowe w recepcji (dodatkowo płatne ok. 1,5 EUR/dzień), bezpłatny parking dla gości hotelu. Istnieje możliwość skorzystania z masaży i centrum fitness za dodatkową opłatą. Hotel akceptuje karty kredytowe.



Pokoje:

Obiekt posiada 205 funkcjonalnie urządzonych pokoi 2-osobowych (możliwość dostawek w postaci 1-osobowego łóżka lub łóżeczka dla dziecka), z łazienkami (suszarka do włosów). Pokoje posiadają balkon lub taras, z widokiem na Adriatyk i wyspę Brać. W pokojach znajduje się TV-sat, telefon i wiatrak sufitowy.



Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), lunch (12:00-14:00) i obiadokolacje (19:00-21:00) w formie bufetu. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe do posiłków oraz w barze All Inclusive (10:00-23:00). Dodatkowo podawane będą lody dla dzieci (16:00-17:00).


Program sportowy i animacyjny:

Na terenie hotelu, korty tenisowe, ping-pong, mini golf, (atrakcje dodatkowo płatne), w pobliżu wypożyczalnia rowerów i skuterów wodnych (dodatkowo płatne).



Internet:

W hotelu kącik internetowy -za dodatkową opłatą.



Kategoria lokalna:

***



Naszym zdaniem:

Popularny obiekt hotelowy oferujący wspaniałą wakacyjną atmosferę, mnóstwo atrakcji w okolicy oraz wygodną formułę all inclusive. Gorąco zachecamy do zwiedzania pięknego, zabytkowego miasta Hvar, najstarszego miasta w całej Chorwacji Stari Grad oraz wycieczkę na pobliską wyspę Brać.



Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:


Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, taksy klimatycznej płatnej na miejscu ok. 1 EUR/dzień/os. oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Cena oraz realizacja wycieczek jest uzależniona od położenia hotelu.

SPLIT + TROGIR - cena ok. 35 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska Split to miasto żyjące wolniejszym rytmem, do którego szybko można się przyzwyczaić. Place, restauracje i kafejki zawsze są wypełnione po brzegi nie tylko turystami, ale również miejscową społecznością. W czasie wycieczki poznacie Państwo historię powstania i rozwoju miasta, zwiedzicie wpisany na listę UNESCO pałac cesarza Dioklecjana, bramy rzymskie prowadzące do miasta, katedrę oraz malowniczy port. Trogir to miasto leżące w środkowej Dalmacji, w pobliżu Splitu, często nazywane Małą Wenecją. Trogir usytuowany jest na małej wyspie, stąd wygląda jak zamek na wodzie. W Trogirze fascynuje całość zabudowy, z wąskimi uliczkami, nastrojowymi kawiarenkami i zabytkami, które są przykładem kunsztu kamieniarskiego i architektonicznego. Całe miasto znajduje się pod ochroną UNESCO. W czasie zwiedzania poznacie owo " muzeum pod gołym niebem", a Kairos być może da Wam porcję szczęścia.

DUBROWNIK - cena ok. 30 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika Znakomicie zachowane Stare Miasto Dubrownika jest unikalne ze względu na wykładane jasnym marmurem place, strome brukowane uliczki, wysokie domy, klasztory, kościoły, pałace, fontanny i muzea. Stare mury miejskie odgradzają miasto od ruchu ulicznego. W wąskich uliczkach znajduje się wiele przytulnych kafejek i restauracji.

MEDJUGORJE + MOSTAR - cena ok. 55 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika Medjugorje to niewielkie miasteczko w Bośni , skryte wśród szczytów gór. To miejsce, w którym w 1981 r. sześciorgu dzieciom objawiła się Matka Boża - Królowa Pokoju. Obecnie to największe Sanktuarium Maryjne na Bałkanach. Mostar to kolejne bajeczne miasto Bośni łączące wiele kultur i religii. Wizyta w nim z pewnością pozostawi niezapomniane wrażenia.



PARK NARODOWY KRKA - cena ok. 55 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska KRKA jest najcudowniejszą i najpiękniejszą rzeką krasową w Chorwacji. Rozciąga się na odcinku o długości 72 km. Przebijając się głębokim kanionem ku morzu tworzy po drodze liczne jeziora, wodospady i kaskady. Podczas zwiedzania parku będziecie mieli okazję zażyć kąpieli w rozlewie największego z wodospadów oraz zwiedzić skansen, w którym poznacie rytm życia chorwackiej wsi sprzed wieków.

PARK NARODOWY PLITVICKIE JEZIORA - cena ok. 65 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, północ Riviery Makarskiej Niezaprzeczalnie oszałamiające turkusowe wody Plitvic bulgocząc przelewają się przez ciąg 16 jezior, powiązanych ze sobą aż 92 wodospadami! Jeziora otaczają gęste lasy bukowe i jodłowe, miejscami przypominają puszcze. Park został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Przyrodniczego UNESCO.

RAFTING - cena ok. 40 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska Zapraszamy na pełen emocji, kilkukilometrowy spływ pontonami w dół górskiej rzeki Cetiny w okolicach miasta Omiš. W czasie spływu będziecie mieli okazję, aby zażyć kąpieli pod wodospadami a odważni mogą skakać z wysokich skał. Podczas kilkugodzinnego wyjazdu będziecie pod opieką wykwalifikowanego instruktora. Po pełnym wrażeń spływie możecie nabyć płytę ze zdjęciami spływu ze swoim udziałem.


WIECZÓR DALMATYŃSKI - cena ok. 35 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika Zapraszamy Państwa na niezapomniany Wieczór Dalmatyński do małej i niezwykle urokliwej wioski Blizna, położonej u podnóża gór. Podczas wizyty w tejże wiosce gospodarze restauracji ugoszczą Państwa regionalnymi specjałami kuchni dalmatyńskiej, a w czasie posiłku uroku doda regionalna muzykę, nauka gry w balote.

CZARNOGÓRA W PIGUŁCE - cena ok. 70 EUR Dla hoteli:
Południe Riviery Makarskiej, okolice Dubrovnika W czasie tej całodniowej wycieczki do sąsiedniej Czarnogóry zwiedzimy słynną Zatokę Kotorską . Z KOTORU przejedziemy słynnymi serpentynami do punktu widokowego na wysokosci 1000 m, dalej przejedziemy do wioski NJEGUSI -miejsce znane z produkcji suszonych szynek i serow itp,. Powrót do hotelu trasą widokową na Budvańską Rivierę.

KORĆULA I WINA PELJEŚCA - cena ok. 50 EUR Dla hoteli:
Południe Riviery Makarskiej, okolice Dubrovnika Jedyna w swoim rodzaju wycieczka, która łączy w sobie zapoznanie się z historią i kulturą wyspy Korčula oraz degustację najlepszych win w regionie Dalmacji południowej. W czasie wycieczki będą Państwo mieli okazję poznać najciekawsze zakątki wyspy Korčula, a następnie relaksować się przy kieliszku wyśmienitego wina.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Chorwacji. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

Inne

CHORWACJA
informacje ogólne

Waluta
HRK - Chorwacka Kuna. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Przy pobytach do 90 dni obywateli polskich nie obowiązują wizy. Wjazd do Chorwacji odbywa się na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 45 HRK woda 1l - 6 HRK piwo w barze od 10-15 HRK kawa w kawiarni od 5 HRK Ceny w kurortach w sezonie są dużo wyższe od tych poza sezonem i tych w głębi kraju.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 3.5 HRK. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Chorwacji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Chorwacja
Zwana krainą tysiąca wysp położonych malowniczo wzdłuż całego wybrzeża Adriatyku i tworzących krajobraz niespotykany nigdzie w Europie. Doskonały klimat, krystalicznie czyste morze i doskonała kuchnia sprzyjają wypoczynkowi, a krajobraz zmieniajacy się co chwilę zachęci do zwiedzania nawet najbardziejzatwardziałych miłośników plaży.
Korcula
Jedna z największych wysp Dalmacji, porośnięta bujną, śródziemnomorską roślinnością. Skomplikowana historia tego regionu jest widoczna w architekturze i zabytkach i zachwyca co roku turystów z całej Europy. Tu podobno urodził się słynny żeglarz Marco Polo. Największą atrakcją tej okolicy jest samo miasto Korcula, zwane małym Dubrowvnikiem, którego starówka leży na małym owalnym półwyspie. Spacerując krętymi brukowanymi uliczkami ma się wrażenie że czas się zatrzymał i tylko liczne kawiarnie i galerie przypominają, że jesteśmy w XXI w.
Półwysep Pieljesac
Jeden z urokliwych zakątków Chorwacji. Ten górzysty półwysep jest jednym z bardziej dzikich miejsc na wybrzeżu, a jego najwyższy szczyt - św. Ilja jest strażnikiem pogody na wyspie i przyczyną zaskakujących zjawisk pogodowych co powoduje, że jest to świetne miejsce do uprawiania windsurfingu. Ciekawostką są żyjące tylko tutaj, sprowadzone z Ameryki Południowej, żeby poradzić sobie ze żmijami - mangusty. Żmije zostały przepędzone w wyższe partie gór natomiast mangusty same stały się atrakcją turystyczną.
Makarska Riwiera
Jeden z najpiękniejszych fragmentów wybrzeża adriatyckiego. Ciągnie się na odcinku ok. 60 km, pomiędzy miastami Brela i Gradac. Sercem tego regionu jest Makarska, stanowiąca centrum turystyczne, kulturalne i ekonomiczne. Makarska Riwiera słynie głównie ze żwirkowych, ciągnących się kilometrami plaż, o łagodnym zejściu do krystalicznie czystego morza. Jest też wiele dzikich plaż oraz malowniczych zatoczek.
Kasztelańska Riwiera
Region turystyczny północnej Chorwacji jest jednym z bardziej znanych na polskim rynku. jego dwa najważniejsze miasta regionu Sibenik i Trogir.
Miasto Omis
Położone między Splitem, a Makarską, w samym sercu Dalmacji miasto Omis jest doskonałym miejscem na spokojny urlop. W dawnych czasach był najważniejszym pirackim miastem na wybrzeżu, a tutejsci piraci uznawani byli za najgroźniejszych na Morzu Śródziemnym. Dziś miasto jest centrum aktywnej turystyki. Rafting na rzece Cetina, nurkowanie, wędkarstwo, wspinaczki górskie, piesze wędrówki, surfing, to tylko kilka z bogatej oferty regionu.
Lopud
Należąca do archipelagu wysp Elafickich - 13 wysp leżących między półwyspem Pelješac i Dubrownikiem jest idealnym miejscem na relaks i wypoczynek wśród przyrody, z dala od miejskiej wrzawy. To wyspa bez samochodów, z dziewiczą przyrodą, piaszczystymi plażami i aleją spacerową wzdłuż morza. Lopud znany jest z jednej z najpiękniejszych plaż na Adriatyku - Šunj, która znajduje się na południowej części wyspy, a dojść do niej można atrakcyjną ścieżką. Wyspa połączona jest regularnie kursującymi liniami promowymi z Dubrownikiem.

Wyloty z:
Warszawy, Gdańska i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Traveliada

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Jelsa

Lokalizacja

Hotel Hvar położony jest 500 m od centrum miejscowości Jelsa, znajdującej się centralnej części wyspy Hvar w Chorwacji. Obiekt oddalony jest od morza o 50-100 m.

Udogodnienia

Basen zewnętrzny i wewnętrzny (nieczynny 15.06-15.09), pokój fitness, muzyka na żywo dwa razy w tygodniu, raz w tygodniu kolacje w stylu dalmackim, animacyjny program dla dzieci (6-12 lat) 6 razy w tygodniu (czerwiec-sierpień), parking, Wi-Fi.

Pokoje

- Pokoje 2-osobowe, - Pokoje 2-osobowe z możliwością 1 dostawki. Wszystkie pokoje mają balkon lub taras, łazienkę z prysznicem, WC, TV-SAT, telefon, wentylator.

Wyżywienie

All Inclusive oferuje - śniadania w formie bufetu (7.00-10.00), obiad w formie bufetu (12.00-14.00), kolację w formie bufetu (19.00-21.00, lipiec-sierpień 19.00-21.30), drinki w barze na basenie (10.00-23.00), nielimitowana woda mineralna, soki, czerwone i białe wino, piwo beczkowe oraz 4 rodzaje alkoholi domowych, popołudniowe przekąski i kawa (16.00-17.00).

Zakwaterowanie / wykwaterowanie

Od godziny 16.00 / do godziny 10.00

Obowiązkowe opłaty na miejscu

Taksa klimatyczna - kwota zależna od sezonu - marzec-maj, październik-listopad - 6,00 HRK/osoba/dzień, czerwiec-wrzesień - 8,00 HRK/osoba/dzień, grudzień-luty - 5,00 HRK/osoba/dzień. Dzieci (12-18 lat) płacą 50 %.

Opłaty opcjonalne

- Sejf - 2,00 EUR/dzień, - Zwierzęta - 8,00 EUR/dzień, - Łóżeczko dla dziecka - 3,00 EUR/dzień, - Klimatyzacja (na zapytanie) - 7,00 Eur/dzień/pokój.

Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym

- Zakwaterowanie, - Wyżywienie wg oferty, - Ubezpieczenie KL i NNW, - Korzystanie z pokoju fitness, - Korzystanie z basenu zewnętrznego i wewnętrznego (15.06-15.09), - Muzykę na żywo dwa razy w tygodniu, - Kolację dalmacką raz w tygodniu, - Program animacyjny dla dzieci w wieku 6-12 lat - sześć razy w tygodniu (czerwiec-sierpień), - Plac zabaw dla dzieci, - Parking, - Wi-Fi, - Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

Cena nie zawiera - oferta z dojazdem własnym

- Kosztu dojazdów, - Taksy klimatycznej, - Wydatków własnych, - Opieki rezydenta, - Wycieczek fakultatywnych, - Opłat opcjonalnych, - Świadczeń niezawartych w ofercie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

DALMACJA ŚRODKOWA/CHORWACJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • lobby bar • bar przy basenie • 2 restauracje • sejf (płatny - ok. 1,5 €/dzień) • kącik internetowy(płatny) • basen zewnętrzny (z wodą morską) • basen kryty (z wodą morską; zamknięty od 15.06. do 15.09.)

Wyposażenie

• leżaki i parasole przeciwsłoneczne przy basenie (w cenie) • leżaki i parasole przeciwsłoneczne na plaży (płatne)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (w cenie)

Karty

Visa, MasterCard, Diners Club, American Express

Liczba pokojów

205

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• taksa klimatyczna (płatna na miejscu ok. 1 €/os./dzień) • hotel akceptuje zwierzęta domowe (płatne, ok. 8 €/dzień, na zapytanie) • zakwaterowanie od 16.00, wykwaterowanie do 10.00

Dla dzieci

• łóżeczko dla niemowląt (płatne ok. 3 €/dzień; na zapytanie)

Sport i wellness

W cenie • sala fitness

Płatne • w ofercie firm zewnętrznych: minigolf, wypożyczalnia rowerów, korty tenisowe • strefa spa (czynna od kwietnia do listopada): masaże oraz zabiegi kosmetyczne

Rozrywka

• 3 razy w tygodniu muzyka na żywo • animacje (w czerwcu, lipcu i sierpniu)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 4-5 os. • ok. 34 m2 • ograniczony widok na morze • balkon • 2 pokoje 2-osobowe obok siebie, bez drzwi łączących • wanna lub prysznic • w budynku głównym • telefon • wentylator sufitowy • TV sat. • WC

Pokój rodzinny FZX2

• 3-4 os. • ok. 34 m2 • widok na park • balkon francuski • 2 pokoje połączone lub niepołączone drzwiami • prysznic • w budynku głównym • telefon • wentylator sufitowy • TV sat. • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 17 m2 • widok na park • balkon francuski/balkon lub taras • w budynku głównym • telefon • wentylator sufitowy • TV sat. • prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • ok. 17 m2 • od strony morza • balkon lub taras • w budynku głównym • telefon • wentylator sufitowy • TV sat. • prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-2 os. • ok. 17 m2 • widok na park • balkon francuski • w budynku głównym • telefon • wentylator sufitowy • TV sat. • prysznic • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie kontynentalne )w formie bufetu, 07.00-10.00) • obiad (w formie bufetu, 12.00-14.00) • przekąska (16.00-17.00) • kolacja (w formie bufetu, 19.00-21.00; lipiec-sierpień 19.00-21.30) • napoje do posiłków w cenie • napoje w barze przy basenie (woda mineralna, soki, napoje bezalkoholowe, piwo, wino białe i czerwone - w cenie, 10.00-23.00) • wymagane noszenie bransoletek all inclusive

Dwa posiłki plus • śniadanie i kolacja • posiłki w formie bufetu • napoje do kolacji w cenie

Dwa posiłki • śniadanie kontynentalne i kolacja • posiłki w formie bufetu • napoje płatne dodatkowo

Śniadania • w formie bufetu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Delta Travel

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***

REGION

HVAR/ Jelsa

POŁOŻENIE

w miasteczku Jelsa, wśród drzew na wzgórzu, do centrum miasta położonego nad zatoczką portową, pełnego sklepów, tawern, restauracji - ok. 700 m, najbliższy market - 100 m; do miasta Hvar ok. 30 km, do Stari Gradu ok. 17 km.

PLAŻA

ok. 150 m od hotelu piaszczysto-kamienista oraz betonowe tarasy, łagodne i piaszczyste wejście do morza idealne dla rodzin z dziećmi; leżaki i parasole ( płatne ok. 7 EUR/dzień), przy plaży znajdują się niewielkie bary. leżaki i parasole (dodatkowo płatne ok. 7 EUR/dzień), przy plaży znajduje się restauracja oraz niewielkie bary.

WYPOSAŻENIE

205 pokoi w 5-cio piętrowym budynku, odnowiony basen kryty oraz nieduży basen zewnętrzny z tarasem do opalania, całodobowa recepcja z kantorem, sejf (płatny ok.2 EUR/dzień), przestrzenne lobby, siłownia, kącik animacyjny dla dzieci, 2 windy, WiFi w lobby (bezpłatne) oraz na terenie całego hotelu (płatne ok. 20 EUR/ tydzień), restauracja, bar przy basenie, salon piękności i masażu, parking przy hotelu (bezpłatny).

POKOJE

2-osobowe (możliwość 1 dostawki), łazienka (prysznic, suszarka do włosów), TV, wiatrak, balkon lub taras; część pokoi od strony morza (pokój od strony morza nie gwarantuje widoku na morze), część z widokiem na park lub ogród oliwny, możliwość dopłaty do klimatyzacji w pokojach od strony morza (na potwierdzenie), łóżeczko dla niemowląt (na potwierdzenie płatne ok.3 EUR/dzień).

WYŻYWIENIE

2 x dziennie (śniadania i obiadokolacje w formie bufetu), możliwość dopłaty do wyżywienia all inclusive: śniadania (7:00-10:00), obiady (12:00-14:00) i kolacje (19:00-21:00) w formie bufetu, podwieczorek (16:00-17:00), w barze przy basenie: wybór lokalnych napoi alkoholowych typu brandy, rakija, piwo, wino oraz napoi bezalkoholowych: woda, soki, napoje gazowane (10:00-23:00).

SPORT I ROZRYWKA

baseny - z morską wodą, zewnętrzny i kryty (zamknięty ok. 01.07-01.09 uzależnione od warunków atmosferycznych), leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, 4 korty tenisowe (ok. 9 EUR/h), 2 stoły tenisowe, mini golf (ok. 2 EUR), fitness centrum, wypożyczalnia rowerów (ok. 8 EUR/dzień) i skuterów (ok. 25 EUR/dzień); animacje (jęz. angielski); życie wieczorne w centrum miasta gwarantują liczne tawerny, restauracje i puby oraz lokalne imprezy organizowane w sezonie letnim.

CENA OBEJMUJE

7/9 noclegów* wyżywienie* ubezpieczenie (NNW, KL, bagaż)* przejazd komfortowym autokarem (barek, TV, toaleta, klimatyzacja)* opiekę rezydenta* opiekę pilota podczas podróży.

UWAGI

taksa klimatyczna - 1 EUR/dzień/os. - płatne na miejscu* opłaty za prom z transferem w 2 strony 25 EUR/osoba dorosła, 15 EUR/dziecko - płatne na miejscu* zniżka z tytułu łączenia turnusów przy dojeździe autokarem 150 PLN (przy cenach katalogowych).

PROGRAM RAMOWY WYJAZDU

1 dzień Wyjazd z poszczególnych miast wg rozkładu jazdy, przejazd przez Czechy, Austrię, Słowenię. 2 dzień Przyjazd do portu w Splicie w godzinach porannych, zaokrętowanie na prom, rejs (ok. 120 minut, autokar nie przeprawia się na Wyspę). Krótki transfer do hotelu, złożenie bagaży, czas wolny na pierwszy spacer i kąpiele morskie, zakwaterowanie w hotelu około godziny 14:00-15:00, kolacja i nocleg. 3-10 dzień/ 3-8 dzień Wypoczynek, plażowanie, kąpiele morskie, możliwość skorzystania z wycieczek fakultatywnych proponowanych przez rezydenta. 11 dzień / 9 dzień Po śniadaniu wykwaterowanie do godziny 10:00, czas wolny do godzin popołudniowych. Ok. 17.00 - wypłynięcie promem do Splitu. Wyjazd w kierunku Polski. Przejazd przez Słowenię, Austrię, Czechy. 12 dzień / 10 dzień Przyjazd do Polski w godzinach popołudniowych. Katowice ok. godz. 13:00 - pozostałe miasta według rozkładu jazdy.


Kompas

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

CHORWACJA - DALMACJA

Położenie

ok. 500 m od centrum miejscowości Jelsa, ok. 100 m od morza.

Plaża

ok. 5 min. pieszo od hotelu, skalista (płaskie skały). Za hotelem - mała plaża żwirowa.

Basen

odkryty z wodą morską oraz kryty z wodą morską (zamknięty w terminie 15.06.-15.09.)

Zakwaterowanie

Hotel posiada łącznie 200 pokoi.

POKÓJ 2-OSOBOWY Z MOŻLIWOŚCIĄ DOSTAWKI

SAT-TV, łazienka/WC, balkon lub taras

Wyżywienie

ALL INCLUSIVE:

śniadania, lunch i obiadokolacje w formie bufetu, napoje przy basenie (10:00-23:00)

woda, soki, lokalne wino i piwo, popołudniowa przekąska i kawa (16:00-17:00), raz w tygodniu kolacja dalmatyńska.

Ośrodek dysponuje

restauracja, bar przy basenie (08:00-23:00), sejf (odpłatnie), internet WiFi (w cenie), wellness (odpłatnie): masaże i zabiegi; wymiana walut, parking (w cenie), możliwość wypożyczenia samochodu (odpłatnie), całodobowa recepcja, 6x w tygodniu mini-klub dla dzieci w wieku 6-12 lat (w sezonie), muzyka na żywo 2x w tygodniu (w sezonie), wycieczki fakultatywne (odpłatnie).

Sport

odpłatnie: 4 korty tenisowe, tenis stołowy, mini-golf, fitness, wypożyczalnia rowerów i skuterów, boisko do gier zespołowych. W pobliżu/odpłatnie: hala sportowa (ok. 20 min. pieszo).

Zwierzęta

dozwolone (odpłatnie)

Godzina zakwaterowania / wykwaterowania

16:00 / 10:00

Ocena KOMPAS-u

***

ZNIŻKA ZA WCZESNĄ REZERWACJĘ

-15% przy dokonaniu rezerwacji przed 31.12.

WARUNKIEM SKORZYSTANIA Z PROMOCJI JEST PŁATNOŚĆ

zaliczka 30% przy rezerwacji / dopłata do 50% całości - 15.01. / dopłata do całości na miesiąc przed

ZNIŻKA ZA WCZESNĄ REZERWACJĘ

-10% przy dokonaniu rezerwacji od 01.01.-28.02.

WARUNKIEM SKORZYSTANIA Z PROMOCJI JEST PŁATNOŚĆ

zaliczka 30% przy rezerwacji / dopłata do całości - 15.03. / dopłata do całości na miesiąc przed

ZNIŻKA ZA WCZESNĄ REZERWACJĘ

-5% przy dokonaniu rezerwacji od 01.03.-31.03.

WARUNKIEM SKORZYSTANIA Z PROMOCJI JEST PŁATNOŚĆ

zaliczka 30% przy rezerwacji / dopłata do całości - 15.04. / dopłata do całości na miesiąc przed

AS KOMPAS-u

7=6 i 14=12 w terminie pobytu 14.04.-10.06. (ostatni dzień pobytu).

AS KOMPAS-u

7=6 i 14=12 w terminie pobytu 16.09.-15.10. (ostatni dzień pobytu). *zniżka nie łączy się z innymi promocjami.

*Akcja PROLJEĆE NA HVARU

ZNIŻKA -15% w terminie pobytu 13.05.-10.06.2017., pobyt min. 2 noce. *zniżka nie łączy się z innymi promocjami.

Cena zawiera

zakwaterowanie, ubezpieczenie, taksy klimatyczne, podatek VAT, wyżywienie zgodnie z opisem.

- klimatyzacja (w pokoju od strony morskiej / opcjonalnie / należy zgłosić przy rezerwacji)

7 EUR/dzień

- łóżeczko dla dziecka do 1,99 lat (na zapytanie)

3 EUR/dzień

- sejf (na zapytanie)

1,50 EUR/pokój

- zwierzę (na zapytanie)

8,00 EUR/dzień

- pokój jednoosobowy (na zapytanie)

dopłata +40%

- min. długość pobytu

3 noce w sezonie A,B,C, 4 noce w sezonie D,5 nocy w sezonie E.

- pobyt poniżej min. długości pobytu (na zapytanie)

dopłata +20% do ceny zakwaterowania

- możliwy dzień przyjazdu

każdy dzień tygodnia


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Turystyki Aktywnej Kompas, które na polskim rynku turystycznym funkcjonuje od 1998 roku.

Biuro znane jest głównie z niezwykle ciekawych, autorskich programów wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Jest właścicielem takich marek jak: Izzykamp, Letnie Obozy Przygody, Wakacyjna Szkoła Magii, czy Mikołaje24.pl, a prekursorska marka Interkamp, czyli prestiżowe wyjazdy dla dzieci i młodzieży, cieszy się niezmienną popularnością od wielu lat. To obozy, na których każdy znajdzie coś dla siebie – łączą naukę, działania twórcze i aktywny wypoczynek. Przez lata działalności Biuro Podrózy Kompas zeberało wiele pozytywnych opinii i mnóstwo stałych klientów.

W ramach swojej działalności Biuro Turystyki Aktywnej Kompas zajmuje się także profesjonalną organizacją wycieczek szkolnych, warsztatów z pasją, imprez integracyjnych oraz szkoleniowych dla firm i przedsiębiorstw. Firma posiada również własne obiekty wypoczynkowe na terenie Polski.

Biuro Podróży Kompas posiada także ogromną bazę obiektów wypoczynkowych na dojazd własny w Chorwacji, Słowenii i Czarnogórze. Oferta obejmuje zarówno skromne apartamenty, jak i rodzinne hotele na wakacje all inclusive. Wszystkie obiekty są dokładnie sprawdzone przez pracowników biura. 


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony jest na wzgórzu w lasku piniowym, w pobliżu małego miasteczka Jelsa na wyspie Hvar, która wg miesięcznika Traveler's zaliczana jest do jednej z dziesięciu najpiękniejszych wysp świata. W pobliżu znaleźć można liczne kawiarnie, bary, sklepy, sklepiki z pamiątkami (700 m centrum Jelsa). oddalony od lotniska w Splicie ok.60 km. Na wyspę można dostać sie promem.

PLAŻA

Publiczna plaża kamienisto-żwirowa z piaszczystym dnem znajduje się w odległości 150 m od hotelu, posiada wydzielony bardzo szeroki piaszczysty pas o głębokości 1 m. Leżaki i parasole za opłatą.

HOTEL

Zadbany hotel z przyjazną obsługą i dobrym serwisem, przepięknie położony wśród zieleni, winnic i pól lawendy, polecany jest dla wszystkich klientów szukających niezapomnianych, beztroskich wakacji. Okolica hotelu jak i sama wyspa Hvar zachęca do aktywnego wypoczynku na łonie natury, a liczne miejsca kulturalno-historyczne w pobliżu ucieszą amatorów zwiedzania.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, winda, restauracja, restauracja a la carte, bar, bar przy basenie, parking, wypożyczalnia rowerów,  sklepik z pamiątkami, taras słoneczny, kantor, room service, biblioteka, sejf za opłatą, WiFi.

INTERNET

Internet za opłatą, WiFi za opłatą.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Dostępna sala konferencyjna.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen z wodą morską, basen kryty czynny sezonowo, brodzik dla dzieci, programy animacyjne dla dorosłych i dla dzieci, muzyka na żywo, stoły do ping ponga, sala fitness Odpłatnie: mini golf, 4 korty tenisowe, salon piękności, sporty wodne na plaży, nurkowanie.

DLA DZIECI

Liczba pokoi: 200 Pokój 2-osobowy: wentylator sufitowy, łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, telefon, TV Sat. Większość pokoi posiada balkon. Pokoje 1-osobowe mają francuskie okno.

ZAKWATEROWANIE

Liczba pokoi: 200 Pokój 2-osobowy: wentylator sufitowy, łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, telefon, TV Sat. Większość pokoi posiada balkon. Pokoje 1-osobowe mają francuskie okno.

WYŻYWIENIE

BB: śniadanie HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, napoje w barze przy basenie 10:00-23:00- woda, soki, wino, piwo, 4 lokalne alkohole, popołudniowe ciastko i kawa. Voucher na bezpłatne WiFi.

INFORMACJE DODATKOWE

www.adriatiq.com

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy przelot na trasie Warszawa Split Warszawa polskie linie lotnicze LOT, bagaż rejestracyjny do 23 kg na 1 osobę ( Wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm.) bagaż podręczny 1 sztuka do 8 kg, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, opłaty klimatycznej płatnej na miejscu w recepcji. Wysokość opłaty klimatycznej zależy od miejsca  i terminu pobytu w Republice Chorwacji: osoba dorosła ok. 1Euro/dzień w miesiącach czerwiec-wrzesień, pozostałe miesiące  0,80 Euro; dzieci do lat 12 zwolnione są z opłaty klimatycznej, dzieci w wieku 12-18 lat zniżka 50% od ceny osoby dorosłej; Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. Nie ma możliwości łączenia bagażu, chyba że nie przekroczymy 23 kg.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Chorwacji jest ważny paszport min 3 miesiące lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Hvar

Opinie o Hotelu Hvar

Hvar - możliwości zakwaterowania:

1 os. standard park view
1 os. standard sea view
2 os. standard park view
2 os. standard sea view
Pokoj 2+1 sea side A/C
Pokoj 2 osobowy+ dost.od morza
Pokój 2 osobowy z możliwością dostawki i z widokiem w kierunku lądu
Pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
Pokoj 2 osobowy
Pokoj 2 osobowy od morza
Pokój 2 os. z dostawką, z balkonem
Doppelzimmer cs TT
Doppelzimmer
Pok 2 os. str.morza klimatyzacja
Pokój 2 os. z dostawką, od strony morza, z balkonem
DZ,Balk.o.Terrasse,Lands.
DZ,Balk.o.Terrasse,Meers.
DZ,Balk.o.Terrasse,mit AC
DZ,Balk.o.Terrasse,Meers.
DZ,BkoT,Lands,Single Kind
DZ,Balk.o.Terrasse,Spar
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Einzelz,Doppelz Alleinnut
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokoj 1 osobowy
Pokój 3 osobowy z możliwością dziecka na wspólnym spaniu

Hvar - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Hvar? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00