cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
  • Hotel Blau Costa Verde Plus, Guardalavaca
1 / 27
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Blau Costa Verde Plus
star 4

Kuba: Guardalavaca
Ocena hotelu Blau Costa Verde Plus:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blau Costa Verde Plus:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Blau Costa Verde Plus w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Piękna plaża tuż przy hotelu i zadbane baseny idealnie wkomponowane w wypielęgnowany ogród zachęcają do relaksu, a funkcjonalnie wyposażone pokoje do wypoczynku po aktywnie spędzonym dniu. Do dyspozycji Gości jest kilka restauracji i barów, w tym swim-up w basenie. Atutem hotelu jest bogata oferta sportowo-rekreacyjna, mnóstwo atrakcji dla dzieci, brodzik i miniklub. Dla najbardziej aktywnych przygotowano lekcje tańca, naukę hiszpańskiego i duży wybór sportów wodnych. Możliwość zakwaterowania w pokojach o podwyższonym standardzie w nowoczesnej części Blau Costa Verde Plus, do dyspozycji Gości jest cała infrastruktura hotelu.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od GUARDALAVACA, ok. 55 km od Holguin, ok. 10 km od delfinarium; ok. 70 km od portu lotniczego w Holguin; płatny bus hotelowy do Guardalavaca.

PLAŻA:

Playa Pesquero, publiczna, piaszczysta, ok. 100 m od hotelu, łagodne zejście do morza, bezpłatne parasole, ręczniki i leżaki, hotelowy bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r. (wyposażenie), 309 pokoi, zabudowa w stylu karaibskiej wioski, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja La Arcada - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, wieczory tematyczne, 4 restauracje á la carte: Trattoria Il Ponticello - kuchnia włoska, El Cangrejo - kuchnia kubańska, La Finca - kuchnia hiszpańska, Paradis - kuchnia francuska, w restauracjach podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), 6 barów, w tym przy basenie, swim-up i przy plaży; sklepy z pamiątkami, butik; taras z widokiem na ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 39 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (napoje bezalkoholowe na powitanie, woda uzupełniana codziennie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

suite:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 60 m², pokój dzienny i sypialnia (duże łóżko małżeńskie), wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój suite za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 39 m², w części Blau Costa Verde Plus, nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, łazienka (prysznic, wc; suszarka), zestaw do kawy i herbaty, deska do prasowania, żelazko, minibar (woda, piwo i napoje bezalkoholowe uzupełniane codziennie); pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, jeden z nich dostępny wyłącznie dla Gości z części Blau Costa Verde Plus, słodka woda, gł. 1,4-1,6 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki; 3 korty tenisowe, sauna, jacuzzi, łucznictwo, strzelectwo, siatkówka, koszykówka, kajaki, snurkowanie, rowery wodne; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat, młodsze dzieci pod opieką opiekunki; 9.00-12.00, 14.00-17.00), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci, gry i zabawy, minidisco, muzyka na żywo, aerobik, lekcje tańca i języka hiszpańskiego; za opłatą: salon urody, masaże, nurkowanie.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji La Arcada, obiad (12.30-14.30) w restauracjach La Arcada, Il Ponticello, kolacja w restauracji La Arcada (18.00-21.30); przekąski (24 h) w barze Laguna Azul; napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe (24 h) w barze Laguna Azul; 2 razy na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); dla Gości z części Blau Costa Verde Plus: 4 razy na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji), bar VIP tylko dla osób powyżej 18 lat (18.30-22.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0053/24300510, www.blau-hotels-cuba.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kuba / Holguin

Opis oferty:

Piękna plaża tuż przy hotelu i zadbane baseny idealnie wkomponowane w wypielęgnowany ogród zachęcają do relaksu, a funkcjonalnie wyposażone pokoje do wypoczynku po aktywnie spędzonym dniu. Do dyspozycji Gości jest kilka restauracji i barów, w tym swim-up w basenie. Atutem hotelu jest bogata oferta sportowo-rekreacyjna, mnóstwo atrakcji dla dzieci, brodzik i miniklub. Dla najbardziej aktywnych przygotowano lekcje tańca, naukę hiszpańskiego i duży wybór sportów wodnych. Możliwość zakwaterowania w pokojach o podwyższonym standardzie w nowoczesnej części Blau Costa Verde Plus, do dyspozycji Gości jest cała infrastruktura hotelu.

POŁOŻENIE:

ok. 15 km od GUARDALAVACA, ok. 55 km od Holguin, ok. 10 km od delfinarium; ok. 70 km od lotniska w Holguin; płatny bus hotelowy do Guardalavaca.

PLAŻA:

Playa Pesquero, publiczna, piaszczysta, ok. 100 m od hotelu, łagodne zejście do morza, bezpłatne parasole, ręczniki i leżaki, hotelowy bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2012 r. (wyposażenie), 309 pokoi, zabudowa w stylu karaibskiej wioski, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja La Arcada - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, wieczory tematyczne, 4 restauracje á la carte: Trattoria Il Ponticello - kuchnia włoska, El Cangrejo - kuchnia kubańska, La Finca - kuchnia hiszpańska, Paradis - kuchnia francuska, w restauracjach podczas kolacji obowiązuje strój formalny (panowie - długie spodnie), 6 barów, w tym przy basenie, swim-up i przy plaży, VIP bar na wyłączność dla pełnoletnich gości zakwaterowanych w pokojach superior (+18 lat); sklepy z pamiątkami, butik; taras z widokiem na ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 39 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (napoje bezalkoholowe na powitanie, woda uzupełniana codziennie), łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 39 m², w części Blau Costa Verde Plus, nowoczesny, wyposażenie jak w pokoju standardowym, łazienka (prysznic, wc; suszarka), zestaw do kawy i herbaty, deska do prasowania, żelazko, minibar (woda, piwo i napoje bezalkoholowe uzupełniane codziennie); widok na ogród lub basen, pokój superior i widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, jeden z nich dostępny wyłącznie dla Gości z części Blau Costa Verde Plus, słodka woda, gł. 1,4-1,6 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,5 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki; 3 korty tenisowe, sauna, jacuzzi, łucznictwo, strzelectwo, siatkówka, koszykówka, kajaki, snurkowanie, rowery wodne; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-10 lat, młodsze dzieci pod opieką opiekunki; 9.00-12.00, 14.00-17.00), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci, gry i zabawy, minidisco, muzyka na żywo, aerobik, lekcje tańca i języka hiszpańskiego; za opłatą: salon urody, masaże, nurkowanie.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji La Arcada, obiad (12.30-14.30) w restauracjach La Arcada, Il Ponticello, kolacja w restauracji La Arcada (18.00-21.30); przekąski (24 h) w barze Laguna Azul; napoje bezalkoholowe i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe (24 h) w barze Laguna Azul; 2 razy na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji); dla Gości z części Blau Costa Verde Plus: 4 razy na pobyt kolacja w wybranej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja w recepcji), bar VIP tylko dla osób powyżej 18 lat (18.30-22.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0053/24300510, www.blau-hotels-cuba.com

GRATIS:

serwis plażowy


Neckermann

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Położenie

do Guardalavaca ok. 15 km. Transfer z lotniska w Holguin ok. 1,5 godz.

Plaża

piękna piaszczysta plaża Pesquero bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki bez opłaty.

Wyposażenie

hotel z 309 pokojami. Do dyspozycji gości windy, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu z tarasem, 2 restauracje a la carte (kuchnia włoska i kubańska), restauracja na plaży, bary i butik. W ogrodzie znajduje się kompleks basenowy z tarasem słonecznym. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.blau-hotels.cuba.com.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu (kolacja możliwa także w restauracji a la carte; konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, kawa. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez cała dobę.

Internet

WIFI w lobby za opłatą.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A); ok. 28 m kw., minibar (codziennie uzupełniany w wodę), klimatyzacja, sejf, TV sat, telefon, łazienka z wanna i prysznicem, WC, suszarka, balkon. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3B). Pokoje rodzinne (A2F): 2 pokoje standardowe z drzwiami łączącymi.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka, bilard, rzutki, siłownia, kajaki, żeglowanie katamaranem, boisko sportowe, tenis, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą nurkowanie.

Wellness

sauna i whirlpool. Za opłata fryzjer i masaże.

Dzieci

brodzik, mini klub.

Rozrywka

programy animacyjne, rozrywka wieczorna, wieczorami okazjonalnie muzyka na żywo. Dyskoteka na plaży.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann X

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Położenie

do Guardalavaca ok. 15 km. Transfer z lotniska w Holguin ok. 1,5 godz.

Plaża

piękna piaszczysta plaża Pesquero bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki bez opłaty.

Wyposażenie

hotel z 309 pokojami. Do dyspozycji gości windy, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu z tarasem, 2 restauracje a la carte (kuchnia włoska i kubańska), restauracja na plaży, bary i butik. W ogrodzie znajduje się kompleks basenowy z tarasem słonecznym. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.blau-hotels.cuba.com.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu (kolacja możliwa także w restauracji a la carte; konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, kawa. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez cała dobę.

Internet

WIFI w lobby za opłatą.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A); ok. 28 m kw., minibar (codziennie uzupełniany w wodę), klimatyzacja, sejf, TV sat, telefon, łazienka z wanna i prysznicem, WC, suszarka, balkon. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3B). Pokoje rodzinne (A2F): 2 pokoje standardowe z drzwiami łączącymi.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka, bilard, rzutki, siłownia, kajaki, żeglowanie katamaranem, boisko sportowe, tenis, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą nurkowanie.

Wellness

sauna i whirlpool. Za opłata fryzjer i masaże.

Dzieci

brodzik, mini klub.

Rozrywka

programy animacyjne, rozrywka wieczorna, wieczorami okazjonalnie muzyka na żywo. Dyskoteka na plaży.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Kubie?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Holguin, Kuba

Położenie

do Guardalavaca ok. 15 km. Transfer z lotniska w Holguin ok. 1,5 godz.

Plaża

piękna piaszczysta plaża Pesquero bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki bez opłaty.

Wyposażenie

hotel z 309 pokojami. Do dyspozycji gości windy, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu z tarasem, 2 restauracje a la carte (kuchnia włoska i kubańska), restauracja na plaży, bary i butik. W ogrodzie znajduje się kompleks basenowy z tarasem słonecznym. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.blau-hotels.cuba.com.

Dostęp do internetu

WIFI w lobby za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Karty kredytowe

Mastercard, Visa.

Zakwaterowanie

Pokoje standardowe (A1-3A); ok. 28 m kw., minibar (codziennie uzupełniany w wodę), klimatyzacja, sejf, TV sat, telefon, łazienka z wanna i prysznicem, WC, suszarka, balkon. Pokoje standardowe z widokiem na morze (A1-3B). Pokoje rodzinne (A2F): 2 pokoje standardowe z drzwiami łączącymi.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka, bilard, rzutki, siłownia, kajaki, żeglowanie katamaranem, boisko sportowe, tenis, tenis stołowy, siatkówka, windsurfing. Za opłatą nurkowanie.

Wellness

sauna i whirlpool. Za opłata fryzjer i masaże.

Dzieci

brodzik, mini klub.

Rozrywka

programy animacyjne, rozrywka wieczorna, wieczorami okazjonalnie muzyka na żywo. Dyskoteka na plaży.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu (kolacja możliwa także w restauracji a la carte; konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski, kawa. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez cała dobę.


Mapa Hotelu Blau Costa Verde Plus
Zdjęcia lokalizacji (Kuba / Guardalavaca)
Hawana, miasto Hemingwaya, cygara, wakacje na Kubie
Wakacje w Varadero, palmy, rajskie plaże
Wakacje w Cayo Coco, flamingi, salsa
Santaigo de Cuba z Placem Rewolucji
Mohito to symbol Kuby
Holguin zachwyca pięknymi i długimi plażami
Kurort Cayo Santa Maria z długą 11 km plażą i luksusowymi resortami
Trinidad to obowiązkowy punkt podczas zwiedzania Kuby
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Blau Costa Verde Plus

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Blau Costa Verde Plus:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Obsługa
    3
HolidayCheck
Ocena Blau Costa Verde Plus:
4.1 / 6

Blau costa verde 2009-03-19
Szczegóły oceny hotelu Blau Costa Verde Plus:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.3

Blau Costa Verde Plus - możliwości zakwaterowania:

Deluxe Seaview
Deluxe
Standard Sea View

Blau Costa Verde Plus - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Blau Costa Verde Plus? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00