cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Alvor Baia, Wybrzeże Algarve
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
29.04 - 06.05
już od 3405 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.05 - 13.05
już od 2455 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Alvor Baia
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Alvor Baia
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Alvor Baia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Alvor Baia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 maja 2019

Hotel Alvor Baia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Alvor
  • ok. 10 min od starej wioski rybackiej; niedaleko pola golfowego i portu w Portimao
  • ok. 1,5 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 120 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • lobby
  • windy
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w lobby, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • internet przewodowy: w pokojach, za kaucją
  • parking: w cenie
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

402

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

kategoriatui

4 słoneczka (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa: dla gości w wieku 13+
  • masaże
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • sauna
  •  paddle tenis

rozrywka

  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na ląd
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • mikrofalówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • widok na basen
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • mikrofalówka
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 7.00-10.00, formie bufetu
  • obiad: 12.30-15.00, formie bufetu
  • kolacja: 18.30-22.00, formie bufetu
  • ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja: wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • lounge bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Położony w spokojnej okolicy, cieszy się bardzo dobrymi opiniami i jest świetnym miejscem na wypoczynek z dziećmi. Duży, zadbany basen, plac zabaw w kształcie statku i sympatyczni animatorzy gwarantują najmłodszym wypoczynek pełen beztroskiej zabawy. Bezpłatny bus hotelowy zapewni wygodny dojazd na pobliską, piaszczystą plażę, a dobre posiłki, przestronne, dobrze wyposażone pokoje, przyjazna atmosfera i doskonały serwis zapewnią komfortowy pobyt i udane wakacje dla całej rodziny!

    POŁOŻENIE:

    ok. 700 m od centrum ALVOR ze sklepami, barami i dyskotekami, ok. 5 km od Portimao; ok. 65 km od portu lotniczego w Faro; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1 km od hotelu, dojazd hotelowym busem, leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2011 r., 1 budynek, 402 pokoje, 4 piętra, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów i rowerów, kantor; sala konferencyjna dla ok. 200 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji (w pokojach bezpłatny internet stacjonarny - wymagana kaucja za kabel: 10 EUR); za opłatą: fryzjer, pralnia, pokój gier, punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa), ok. 45 m², elegancki i nowoczesny, 2 pomieszczenia: sypialnia i pokój dzienny z wyposażonym aneksem kuchennym (lodówka i mikrofalówka), klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet stacjonarny (wymagana kaucja za kabel: 10 EUR), telewizor LCD, telefon, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    duży basen, słodka woda, ok. 100 m długości, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: korty tenisowe; centrum spa (płatne): kryty basen, podgrzewany, łaźnia turecka, sauna, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289599100, www.hotelalvorbaia.com

    GRATIS:

    bus na plażęWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Położony w spokojnej okolicy, cieszy się bardzo dobrymi opiniami i jest świetnym miejscem na wypoczynek z dziećmi. Duży, zadbany basen, plac zabaw w kształcie statku i sympatyczni animatorzy gwarantują najmłodszym wypoczynek pełen beztroskiej zabawy. Bezpłatny bus hotelowy zapewni wygodny dojazd na pobliską, piaszczystą plażę, a dobre posiłki, przestronne, dobrze wyposażone pokoje, przyjazna atmosfera i doskonały serwis zapewnią komfortowy pobyt i udane wakacje dla całej rodziny! W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 700 m od centrum ALVOR ze sklepami, barami i dyskotekami, ok. 5 km od Portimao; ok. 65 km od lotniska w Faro; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1 km od hotelu, dojazd hotelowym busem (kilka razy dziennie), leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2011 r., 1 budynek, 402 pokoje, 4 piętra, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie; sklep z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów i rowerów, kantor; sala konferencyjna dla ok. 200 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w recepcji (w pokojach bezpłatny internet stacjonarny - wymagana kaucja za kabel: 10 EUR); za opłatą: fryzjer, pralnia, pokój gier, punkt internetowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - sofa dla 2 osób), ok. 45 m², elegancki i nowoczesny, 2 pomieszczenia: sypialnia i pokój dzienny z wyposażonym aneksem kuchennym (lodówka i mikrofalówka), klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet stacjonarny (wymagana kaucja za kabel: 10 EUR), telewizor LCD, telefon, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na basen za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    duży basen, słodka woda, ok. 100 m długości, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: korty tenisowe; centrum spa (płatne): kryty basen, podgrzewany, łaźnia turecka, sauna, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289599100, www.hotelalvorbaia.com

    GRATIS:

    Wi-Fibus na plażę


    Mapa Hotelu Alvor Baia

    Opinie o Hotelu Alvor Baia

    Alvor Baia - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
    Pok. 2 os. w/basen
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pok. 1 os.

    Alvor Baia - Możliwości wyżywienia:


    Alvor Baia - miasta wylotu:


    Alvor Baia - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Alvor Baia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00