cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
02.10 - 06.10
już od 2675 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 28.10
już od 1155 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sea Bird
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Sea Bird
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Sea Bird:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sea Bird:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2022

Hotel Sea Bird w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od centrum miasta Moraitika
  • ok. 120 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 300 m od centrum miasta Moraitika
  • ok. 120 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • ok. 120 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • piaszczysta
  • piaszczysto-żwirowa
  • żwirowa
  • hotel oddzielony od plaży ulicą

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • recepcja
  • kantor
  • ogród
  • taras
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

71

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen: zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki, parasole

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • wysokie krzesełka

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy 

rozrywka

  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ogród/widok na miasto
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • klimatyzacja: za opłatą, ok. 6 €/dzień, maj - wrzesień, indywidualnie sterowana

Wyżywienie

Dwa posiłki
  •  śniadanie: 08:30 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 22:00
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bar przekąskowy „Paradise bird": codziennie 09:00 - 02:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Korfu

    lokalizacja

    300 m od Moraitika, 19 km od lotniska w Korfu-CFU. Hotel usytuowany na powierzchni: 30000 m2.

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    1995 r. Odnowiony w 2017 r.Na terenie hotelu: restauracja, bar, sejf w recepcji (bezpłatny), basen odkryty.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    110 m od hotelu.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach głównych:(liczba pięter: 3) Typy pokoi:- pokoje standardowe double dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna, bar, cukiernia

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:30-10:00), kolacja (19:00-22:00) serwowane w barze- lody- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    - brodzik- plac zabaw- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    - tenis stołowy

    płatne

    - bilard

    dodatkowe informacje

    Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane z powodu wirusa Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej.PODATEK TURYSTYCZNYW Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    08.04.2022 16:01

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Grecja/Korfu

    Informacje Ogólne

    Sea Bird w Moraitika posiada 71 pokoi na 3 piętrach. Hotel położony jest 200 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (20 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, lobby i recepcję. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, przystanek autobusowy, postój taksówek, informacja turystyczna, bary/restauracje, supermarket i dyskoteka. Odległość od hotelu: Kanoni- Mouse Island (21 km), teatr (20 km), lotnisko CFU (19 km) i Achilleion (11 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje kantor i usługę budzenia. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:30 - 10:00 : bufet. W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

    Sport i Rozrywka

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy i bilard. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 30 km.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa, American Express, czeki podróżne i euroczek. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo

    Bagaż

    Warszawa Modlin, Katowice, Poznań, Rzeszów; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Kameralny, rodzinnie prowadzony hotel typu ekonomicznego, dogodnie usytuowany blisko plaży, sklepu, barów, przystanku autobusowego. 

    Położenie

    W miejscowości Moraitika, ok. 150 m od piaszczysto-żwirowej plaży z łagodnym wejściem do morza (leżaki i parasole płatne), ok. 300 m od centrum miasteczka, ok. 500 m od przystanku autobusowego (przejazdy do stolicy wyspy - miasta Corfu), ok. 18 km na południe od lotniska.  

    Wyposażenie

    Recepcja, restauracja (specjalność: kuchnia regionalna), sejf (15eu/tydzień), bezpłatne Wi-Fi, bezpłatny parking.

    Pokoje

    Twin room - sypialnia, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka), Wi-Fi, telefon, telewizor z kanałami TV sat, mała lodówka, balkon lub taras (widok na ląd). Powierzchnia - ok. 20 m kw.Klimatyzacja - płatna (6 euro/dzień)  

    Wyżywienie

    HB - śniadania (bufet) i kolacje (bufet: zupa, 2-3 dania główne, przystawki, desery, płatne napoje)

    Sport i rozrywka

    Basen, taras (bezpłatne leżaki i parasole), tenis stołowy. 

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw.

    Powrót do Polski

    POWRÓT DO POLSKI28 marca 2022 r. zostały zniesione wszelkie ograniczenia w podróżowaniu do Polski. Nie ma obowiązku okazywania certyfikatu szczepienia,  wykonywania testów i  odbywania tzw. kwarantanny przyjazdowej.https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczeniahttp://https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

    Warunki wjazdowe do Grecji

    Warunki wjazdowe do Grecji (aktualizacja 04.05.2022):Od 2 maja 2022 roku podróżni przybywający do Grecji nie podlegają już obostrzeniom wjazdowym związanym z Covid-19. Nie ma więc konieczności przedstawiania świadectwa szczepienia, potwierdzenia statusu ozdrowieńca czy wyniku testu. Nie ma też wymogu wypełnienia formularza lokalizacyjnego. Pasażerowie korzystający z przelotów Lufthansy zobowiązani są do używania masek chirurgicznych lub FFP2 lub N95 lub KN95 (bez zaworów).Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.Przydatne strony: Greckie Ministerstwo Bezpieczeństwa Publicznego | www.civilprotection.gr/enKrajowa Organizacja Zdrowia Publicznego Grecji (EODY) | https://eody.gov.gr/en/novel-coronavirus-covid-19-advice-for-travellers/https://www.gov.pl/web/dyplomacja/grecjahttps://travel.gov.gr/

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi (w przypadku ofert z przelotem), transfer lotnisko-hotel-lotnisko (w przypadku ofert z przelotem), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną telefoniczną opiekę lokalnego przedstawiciela, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Informacje o lotach liniami LOT, Wizzair, Ryanair, EasyJet, Enter Air

    Przelot PLL LOT:* w cenie jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).* bagaż rejestrowany do 23 kg za dopłatą (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300 PLN/ sztukaWarunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines: https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriagePrzelot liniami WizzAir:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (bagaż umieszczany pod fotelem poprzedzającym)* WIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoby w dwie strony (WIZZ Priority daje prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Obie sztuki bagażu możba zabrać zdo kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.)* bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane poniżej ceny za bagaż w dwie strony)- wylot z Gdańska - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka- wylot z Katowic - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka- wylot z Lublina - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 470 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 630 PLN/sztuka- wylot z Poznania - 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 760 PLN/sztuka- wylot z Warszawy - 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka- wylot z Wrocławia - 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaPrzelot liniami Ryanair:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczana pod fotelem poprzedzającym)* pierwszeństwo wejścia na pokład - 160zł/osoba (Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.)* bagaż rejestrowany za dopłatą (podane ceny za bagaż w dwie strony)- wyloty z różnych portów lotniczych - do 10 kg w cenie 200 PLN/ sztuka, do 20 kg (119x119x81cm) w cenie 300 PLN/sztukaWarunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozuPrzelot liniami EasyJet:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego o wymiarach maks. 45 x 36 x 20 cm* bagaż rejestrowany za dopłatą (podane ceny za bagaż w diwe strony)- wylot z Berlina - do 15 kg w cenie 420 zł, do 23 kg w cenie 480 zł Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunkiPrzelot liniami Enter Air:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego i jedna sztuka bagażu rejestrowanego do 15 kg* przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

    Cena nie zawiera

    podatków turystycznych i opłat klimatycznych pobieranych przy zakwaterowaniu (jeśli są wymagane), opłat wizowych (jeśli są wymagane) wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń (np. od kosztów rezygnacji i czy pakietów wyższego rzędu).

    Podatek turystyczny

    W Grecji wymagany jest podatek turystyczny, który nie jest wliczony w cenę zakwaterowania. Należy go zapłacić bezpośrednio w hotelu. Kwota do zapłaty uzależniona jest od standardu obiektu, poniżej szacunkowe kwoty:* 0,50 za pokój i za noc dla 1-2* hoteli* 1,50 za pokój i za noc w hotelach 3** 3,00 za pokój i za noc w hotelach 4** 4,00 za pokój i za noc w hotelach 5*Szacunkowe opłaty za apartamenty lub placówki sklasyfikowane w kluczach":* 0,25 za pokój i za noc za 1-2 klucze* 0,50 za pokój i za noc za 3 klucze* 1,00 za pokój i za noc za 4 klucze

    COVID

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

    Podróżni z paszportem innym niż polski

    Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.

    Atrakcje na świeżym powierzu

    Dostępność barów (np. bary przy plaży) oraz atrakcji usytuowanych na świeżym powietrzu jest uzależniona od warunków pogodowych oraz obłożenia hotelu. Decyzję o wyłączeniu obiektów z użytkowania podejmuje hotel bez konsultacji z Touroperatorem.

    Oferta pakietowana dynamicznie

    W przypadku ofert pakietowanych dynamicznie (przeloty liniami rejsowymi i tzw. "low costami") cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Grecja/Korfu/Moraitika

    Opinia 7islands

    Kameralny obiekt znajdujący się blisko plaży i centrum spokojnej miejscowości Moratika. Polecany dla rodzin z dziećmi oraz Gości którzy lubią posmakować lokalnej kuchni w pobliskich tawernach. Dzięki korzystnej lokalizacji hotelu turyści mogą skorzystać z atrakcji oferowanych przez pełną uroku wyspę.

    Położenie

    Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Moraitika ok. 300 m od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 20 km od miasta Korfu, ok. 19 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 300 m od hotelu.

    Plaża

    Ok. 100 od hotelu, piaszczysta. Parasole i leżaki dodatkowo płatne.

    Hotel

    Odnowiony w 2009 roku obiekt składa się z 2 trzypiętrowych budynków. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, bar, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, kantor. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 71 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, Internet Wi-Fi, suszarkę do włosów. Odpłatnie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością do 2 dostawek.

    Wyżywienie

    Śniadania w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków. 2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (19:00-22:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole dodatkowo płatne), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji.

    Kontakt do hotelu

    www.seabirdhotel.gr / Tel.: 00 30 266 107 54 00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja/Korfu

    Opis

    • Kameralny hotel prowadzony jest przez grecką rodzinę
    • Lokalizacja przy plaży, w spokojniejszej części turystycznej miejscowości Moraitika, ok. 20 km od stolicy, w otoczeniu górzystych gajów oliwnych
    • Odkryty basen z przyległym brodzikiem i tarasem słonecznym z miejscami do opalania
    • Plac zabaw dla najmłodszych

    Lokalizacja

    w miejscowości Moraitika, 150 m od plaży, 20 km od lotniska, 200 m od centrum handlowego, 300 m od przystanku komunikacji publicznej, 200 m od lokalnego centrum.

    Wyposażenie

    restauracje: 1, baseny odkryte: 1, lobby bar, lobby, internet, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja (płatna), telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka

    Plaża

    publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    bilard (płatny).

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje.

    Informacje dodatkowe

    20 km do miasta Korfu.

    Świadczenia

    • przelot,
    • pobyt w hotelu,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • BAGAŻ:
      - na lotach Ryanair (FR) - w cenie 1 mała torebka (max. wymiary: 40 x 20 x 25 cm)
      - na lotach linii LOT (LO) - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm.
      - na lotach Wizz Air (W6) - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznęgo max. wymiary 40x30x20 cm.
      - na lotach EnteriAir (ENT) - bagaż podręczny 5 kg i bagaż rejestrowany 20 kg.

    Na lotach EnteriAir - Wielkość bagażu podręcznego: suma trzech wymiarów nie może przekraczać 115cm, np. 55x40x20 cm. Wielkość bagażu rejestrowanego: wymiary nie większe niż 80x120 cm.

    Dodatkowo płatne

    RYANAIR:

    - drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm: 150zł/szt./2 strony.
    - bagaż rejestrowany do 10 kg: 200 zł/os/2 strony
    - bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair: 400 zł/os/2 strony

    LINIE LOT: 

    Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny 300 zł/os. w 2 strony

    WIZZAIR:

    - bagaż duży podręczny do 10 kg - 200 zł/os/2 strony
    - bagaż rejestrowany do 10 kg - 250 zł/os/2 strony
    - bagaż rejestrowany do 20 kg - 400 zł/os/2 strony

    CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie.  Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia:

    • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

    Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

    Obsługa na miejscu

    Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego przedstawiciela. 

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane. Obywatele polscy mogą przekroczyć granicę posługując się dowodem osobistym. Należy pamiętać o dokumencie dla dziecka.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel Sea Bird znajduje się w pięknej nadmorskiej miejscowości Moraitika, 20 km na południe od miasta Korfu, 150m od plaży i około 300 metrów od centrum miejscowości.

    Plaża

    oddalona od hotelu 150m, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, serwis plażowy płatny.

    Hotel

    Kategoria lokalna 3* Kameralny, z rodzinną atmosferą hotel, znajdujący się blisko plaży i centrum spokojnej miejscowości Moratika. Lokalizacja zachęca do uprawiania sportów wodnych i opalania się oraz wypoczynku.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja czynna 24 h, restauracja, bar koktajlowy, parking oraz mały ogród. Hotel akceptuje karty kredytowe.

    Internet

    WiFi w hotelu i w pokojach bezpłatnie, kącik internetowy za opłatą.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie. Odpłatnie: sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dzieci na zamówienie przed wylotem.

    Zakwaterowanie

    Hotel posiada pokoje jedno- i dwuosobowe, a także pokoje trzyosobowe (z możliwością dostawki). Oferuje 71 pokoi, które zostały niedawno odnowione. Pokoje wyposażone są w zdalnie sterowaną klimatyzację (odpłatnie), łazienkę z prysznicem lun wanną, suszarkę do włosów, TV/SAT,  odpłatny sejf (15 Euro za tydzień), telefon lub balkon.    

    Wyżywienie

    HB śniadanie i obiadokolacja. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.  

    Informacje dodatkowe

    www.seabirdhotel.gr

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Christian Tour

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Korfu

    Polozenie

    ok. 300 m od centrum miejscowosci Moraitika, ok. 20 km na poludnie od miasta Korfu. Publiczna piaszczysto-zwirowa plaza znajduje sie ok. 150 m od hotelu. Parasole i lezaki platne.

    Wyposazenie hotelu

    restauracja, bar, kantor, kacik internetowy (platny) oraz Wi-Fi (bezplatne).

    Wyposazenie pokoi

    hotel posiada 71 pokoje wyposazone w lazienke z suszarka do wlosów, klimatyzacje (platna), TV-sat, sejf (platny), telefon, lacze Wi-Fi (bezplatnie) oraz balkon.

    Sport i rozrywka

    basen z woda slodka (parasole i lezaki bezplatne), bilard (platny), tenis stolowy (bezplatny) oraz sporty wodne na plazy (platne).

    Udogodnienia dla dzieci

    brodzik, plac zabaw i lózeczka dla niemowlat (konieczna wczesniejsza rezerwacja).

    Wyzywienie

    HB - sniadanie (a la carte lub kontynentalne lub american bufet, wybrane napoje bezplatnie) i obiadokolacja (serwowana do stolika - 3 dania z menu do wyboru, napoje platne).


    Ecco Holiday X

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Wyposażenie

    Ośrodek wypoczynkowy zbudowany został w roku 1980. Goście zakwaterowani są w 71 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. W skład wyposażenia wchodzą sejf, kantor wymiany walut, restauracja, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pobudka na życzenie. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). W łazience znajduje się prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Kompleks oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Goście preferujący aktywne spędzanie urlopu skorzystać mogą na terenie obiektu z golfa, tenisa stołowego, bilardu i darta, jak również odpłatnie z nart wodnych, roweru wodnego i przejażdżek na bananie wodnym. Firmy zewnętrzne oferują ponadto rower wodny. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie i kolacja.

    Karty kredytowe

    W ośrodku wypoczynkowym akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Korfu, Grecja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Sea Bird w Moraitika posiada 71 pokoi, w 2 budynkach i na 3 piętrach. Hotel położony jest 200 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (20 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon i recepcję. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: dyskoteka (500 m), lotnisko CFU (20 km), teatr (20 km), Achilleion (11 km) i Kanoni- Mouse Island (21 km). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, postój taksówek, informacja turystyczna, centrum miasta, bary/restauracje i supermarket. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

    Sport i Rozrywka:

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy i bilard. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 30 km.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: euroczek, czeki podróżne, karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Sea Bird
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Sea Bird:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sea Bird
    https://youtu.be/ffDo_QwSq1A

    Opinie o Hotelu Sea Bird

    Sea Bird - możliwości zakwaterowania:

    Room Twin
    Double/Twin Room
    Twin Room
    Room Double Balcony or Terrace
    Room Standard Single Balcony or Terrace
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
    Double Standard Balcony or Terrace
    Single Standard Balcony or Terrace
    Pokój standardowy

    Sea Bird - Możliwości wyżywienia:


    Sea Bird - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sea Bird? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00