cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
  • Hotel Sea Bird, Korfu
1 / 25
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 1580 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.05 - 11.05
już od 1200 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sea Bird
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Bez paszportu

Hotel Sea Bird
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Sea Bird:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sea Bird:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 maja 2020

Hotel Sea Bird w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od centrum miasta Moraitika
  • ok. 120 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • recepcja
  • kantor
  • ogród
  • taras
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

71

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • wysokie krzesełka

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy 

rozrywka

  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ogród/widok na miasto
  • w budynku głównym
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą, ok. 15 €/tydzień
  • klimatyzacja: za opłatą, ok. 6 €/dzień, maj - wrzesień, indywidualnie sterowana

Wyżywienie

Dwa posiłki
  •  śniadanie: 08:30 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 22:00
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bar przekąskowy „Paradise bird": codziennie 09:00 - 02:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Korfu

    kategoria organizatora

    3*

    kategoria lokalna

    3*

    Data otwarcia

    1980 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, basen odkryty.

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    100 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki, ręczniki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (płatna ok. 6€/doba), TV, sejf (płatny ok. 15€/tydzień), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku: pokoje standardowe dla max 3 os.

    Wyżywienie

    restauracja, bar

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    z myślą o dzieciach

    plac zabaw , brodzik , krzesełka dla dzieci w restauracji głównej , łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    18.04.2019 16:15

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Grecja/Korfu

    Informacje Ogólne

    Sea Bird w Moraitika posiada 71 pokoi na 3 piętrach. Hotel położony jest 200 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (20 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, lobby i recepcję. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, przystanek autobusowy, postój taksówek, informacja turystyczna, bary/restauracje, supermarket i dyskoteka. Odległość od hotelu: Kanoni- Mouse Island (21 km), teatr (20 km), lotnisko CFU (19 km) i Achilleion (11 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje kantor i usługę budzenia. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:30 - 10:00 : bufet. W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

    Sport i Rozrywka

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy i bilard. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 30 km.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa, American Express, czeki podróżne i euroczek. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo

    Bagaż

    Warszawa Modlin, Katowice, Poznań, Rzeszów; Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 PLN - 20 kg - 480 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3

    Region

    Grecja/Korfu/Moraitika

    Opinia 7islands

    Kameralny obiekt znajdujący się blisko plaży i centrum spokojnej miejscowości Moratika. Polecany dla rodzin z dziećmi oraz Gości którzy lubią posmakować lokalnej kuchni w pobliskich tawernach. Dzięki korzystnej lokalizacji hotelu turyści mogą skorzystać z atrakcji oferowanych przez pełną uroku wyspę.

    Położenie

    Na południowo-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Moraitika ok. 300 m od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary, ok. 20 km od miasta Korfu, ok. 19 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 300 m od hotelu.

    Plaża

    Ok. 100 od hotelu, piaszczysta. Parasole i leżaki dodatkowo płatne.

    Hotel

    Odnowiony w 2009 roku obiekt składa się z 2 trzypiętrowych budynków. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, bar, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, kantor. Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 71 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, Internet Wi-Fi, suszarkę do włosów. Odpłatnie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością do 2 dostawek.

    Wyżywienie

    Śniadania w formie bufetu. Możliwość dopłaty do 2 posiłków. 2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (19:00-22:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole dodatkowo płatne), tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji.

    Kontakt do hotelu

    www.seabirdhotel.gr / Tel.: 00 30 266 107 54 00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Grecja/Korfu

    Opis

    • Kameralny hotel prowadzony jest przez grecką rodzinę
    • Lokalizacja przy plaży, w spokojniejszej części turystycznej miejscowości Moraitika, ok. 20 km od stolicy, w otoczeniu górzystych gajów oliwnych
    • Odkryty basen z przyległym brodzikiem i tarasem słonecznym z miejscami do opalania
    • Plac zabaw dla najmłodszych

    Lokalizacja

    w miejscowości Moraitika, 150 m od plaży, 20 km od lotniska, 200 m od centrum handlowego, 300 m od przystanku komunikacji publicznej, 200 m od lokalnego centrum.

    Wyposażenie

    restauracje: 1, baseny odkryte: 1, lobby bar, lobby, internet, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja (płatna), telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka

    Plaża

    publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    bilard (płatny).

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje.

    Informacje dodatkowe

    20 km do miasta Korfu.

    Cena zawiera

    • przelot,
    • pobyt w hotelu,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • na lotach Ryanair ( FR) - limit bagażu:  1 mała torebka (max. wymiary: 40 x 20 x 25 cm)
    • na lotach EnteriAir ( ENT) - bagaż podręczny 5 kg i bagaż rejestrowany 20 kg
    • na lotach LO - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm.           

    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Na lotach Ryanair - wyloty od 1 listopada 2018 roku - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm, dopłata do drugiego bagażu podręcznego do 10 kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;

    Na lotach EnteriAir - Wielkość bagażu podręcznego: suma trzech wymiarów nie może przekraczać 115cm, np. 55x40x20 cm. Wielkość bagażu rejestrowanego: wymiary nie większe niż 80x120 cm.


    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami cena nie zawiera bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu rejestrowanego: 

    Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair: 400 zł/os/2 strony.

    Bagaż rejestrowany do 10 kg Ryanair: 200 zł/os/2 strony.

    Na lotach Ryanair wyloty od 01.11.2018 - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm jest dodatkowo płatny - 150zł/szt./2 strony.

    Przy lotach LO; Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny; 250 pln/os/szt w 2 strony

    Przy lotach Wizzair; bagaż duży podręczny do 10 kg - dodatkowo płatny 200 zł/os/2 strony, bagaż rejestrowany do 10 kg - dodatkowo płatny 250 zł/os/2 strony, bagaż rejestrowany do 20 kg - dodatkowo płatny 400 zł/os/2 strony

    CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie.  Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia:

    • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
    • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

    Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Obsługa na miejscu

    Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Ograniczoną opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym ( kontakt telefoniczny) zapewniać będzie anglojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

    Informacje wizowe

    Wizy nie są wymagane. Obywatele polscy mogą przekroczyć granicę posługując się dowodem osobistym. Należy pamiętać o dokumencie dla dziecka.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel Sea Bird znajduje się w pięknej nadmorskiej miejscowości Moraitika, 20 km na południe od miasta Korfu, 150m od plaży i około 300 metrów od centrum miejscowości.

    Plaża

    oddalona od hotelu 150m, piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, serwis plażowy płatny.

    Hotel

    Kategoria lokalna 3* Kameralny, z rodzinną atmosferą hotel, znajdujący się blisko plaży i centrum spokojnej miejscowości Moratika. Lokalizacja zachęca do uprawiania sportów wodnych i opalania się oraz wypoczynku.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja czynna 24 h, restauracja, bar koktajlowy, parking oraz mały ogród. Hotel akceptuje karty kredytowe.

    Internet

    WiFi w hotelu i w pokojach bezpłatnie, kącik internetowy za opłatą.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie. Odpłatnie: sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dzieci na zamówienie przed wylotem.

    Zakwaterowanie

    Hotel posiada pokoje jedno- i dwuosobowe, a także pokoje trzyosobowe (z możliwością dostawki). Oferuje 71 pokoi, które zostały niedawno odnowione. Pokoje wyposażone są w zdalnie sterowaną klimatyzację (odpłatnie), łazienkę z prysznicem lun wanną, suszarkę do włosów, TV/SAT,  odpłatny sejf (15 Euro za tydzień), telefon lub balkon.    

    Wyżywienie

    HB śniadanie i obiadokolacja. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.  

    Informacje dodatkowe

    www.seabirdhotel.gr

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Korfu, Grecja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Sea Bird w Moraitika posiada 71 pokoi, w 2 budynkach i na 3 piętrach. Hotel położony jest 200 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Corfu (20 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon i recepcję. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Hotel posiada czynny w sezonie basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: dyskoteka (500 m), lotnisko CFU (20 km), teatr (20 km), Achilleion (11 km) i Kanoni- Mouse Island (21 km). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, postój taksówek, informacja turystyczna, centrum miasta, bary/restauracje i supermarket. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

    Sport i Rozrywka:

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy i bilard. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 30 km.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: euroczek, czeki podróżne, karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Sea Bird
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Sea Bird:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sea Bird
    https://youtu.be/ffDo_QwSq1A
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Sea Bird

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Sea Bird:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.1
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.9
    • Obsługa
      5.8
    HolidayCheck
    Ocena Sea Bird:
    5 / 6

    Polecam, spokojny rodzinny hotel 2017-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Sea Bird:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Sea Bird - możliwości zakwaterowania:

    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
    Pokój 2-osobowy

    Sea Bird - Możliwości wyżywienia:


    Sea Bird - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sea Bird? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00