Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
  • Hotel Xidas Garden, Kreta
1 / 28
Udogodnienia hotelu Xidas Garden
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Xidas Garden
star 2

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Xidas Garden:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Xidas Garden:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 października 2018

Hotel Xidas Garden w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • restauracja bufetowa • basen zewnętrzny • bar przy basenie (11.00-23.00)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych: w lobby, w barze, przy basenie, w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

• parking (niestrzeżony, w cenie)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

52 pokoje, 2 apartamenty 

Kategoria lokalna

3 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt • zakwaterowanie do 13.00, zakwaterowanie do 12.00

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• łóżeczko dla dzieci (na zapytanie, w cenie) • basen dla dzieci • wysokie krzesełka

Sport i wellness

W cenie • sala fitness

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 18 m2 • ostatnia częściowa renowacja w 2017 r. • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (płatny) • telefon • lodówka • prysznic • balkon • TV sat. • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • wanna lub prysznic • TV sat. • WC

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-9.30, w formie bufetu) • obiad (13.00-14.00, w formie bufetu) • kolacja (19.00-21.00, w formie bufetu) • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe • kawa i herbata (po południu) • lody • lunch box


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

2*

REGION

Kreta

kategoria hotelu

2*

kategoria lokalna hotelu

2*

Data otwarcia

1997 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie znajduje się restauracja, bar, recepcja, taras, ogród, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

200 m od hotelu, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, sejf (płatny), lodówkę, telefon, TV, suszarkę prysznic, balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe

Wyżywienie

restauracja, bar All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, łóżeczka (na życzenie), krzesełka w restauracji, plac zabaw

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:46

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kreta/Bali

Opinia 7islands

Kameralny i cieszący się bardzo dobrymi opiniami hotel. Polecany osobom pragnącym odpocząć od zgiełku miasta i spędzić relaksujące chwile w atmosferze typowej greckiej miejscowości portowej z czterema malowniczymi zatokami. Świetna baza do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północnym wybrzeżu, w centralnej części wyspy, na wzgórzu, w turystycznej miejscowości Bali, ok. 100 m od jej centrum, ok. 30 km od miasta Rethymnon, ok. 50 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 300 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Niewielki rodzinny obiekt, kompleksowo odnowiony w 2011 roku. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, restauracja, bar przy basenie, kącik telewizyjny, Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu. Odpłatnie: kantor, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 2*.

Pokoje

Hotel dysponuje 48 wyremontowanymi w 2016 roku pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, mini lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 2 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (13:00-14:00), kolacje (19:00-21:00). Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w godzinach 11:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne). Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.xidas-garden.gr / Tel.: 00 30 283 409 42 69

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Rethymnon

Wyżywienie

All Inclusive

Opis

Niewielki hotel na zboczu wzgórza, w otoczeniu oliwkowych gajów i drzewek cytrusowych. Przyjemny, zadbany teren, domowa atmosfera, szeroki wybór wygodnych pokoi, restauracja, bar, basen. Idealne miejsce na spokojny, niedrogi wypoczynek. Malowniczy kurort Bali, z doskonałą infrastrukturą turystyczną, ciągnie się wzdłuż wschodniej zatoki wyspy. Hotel odnowiony w 2011 r.

Położenie

Kurort Bali, 30 km od miasta Rethymnon, 55 km od lotniska w Heraklionie, 80 km od miasta Chania. 

Pokoje

48 pokoi: Single & Double (18 m2), Family Room (27 m2), Studio (28 m2), Apartment (60 m2).
W pokojach: klimatyzator, telewizja satelitarna, kanały muzyczne, mini-lodówka, telefon, płatny sejf, prysznic, suszarka, balkon/taras.

Family Room: 3 pojedyncze łóżka i kanapa lub podwójne łóżko i 2 pojedyncze. Możliwe zakwaterowanie 4 osób.

Studio: przestronny pokój z aneksem kuchennym. Możliwe zakwaterowanie 3 osób.

Apartment: 2 sypialnie, salon z kuchnią.

Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 1 raz w tygodniu.

O wyżywieniu

ALL INCLUSIVE

 

Posiłki (szwedzki stół w restauracji)

Śniadanie: 07:30-09:30 
Lunch: 13:00-14:00
Kolacja: 19:00-21:00

Napoje podczas posiłków (samoobsługa): woda, lokalne piwo i wino, napoje chłodzące, soki.

 

Bar przy basenie: 11:00-23:00 
Napoje chłodzące, soki, lokalne piwo iwino, lokalne alkohole, herbata kawa (samoobsługa).


Lody: 13:00-17:00 i 19:00-21:30.

Lunch pakiet oferowany zamiast lunchu lub kolacji tylko po wcześniejszym zamówieniu.

Napoje po 23:00 dodatkowo płatne.

Napoje i alkohole importowane dodatkowo płatne.

Odległość od morza

200 m


Mapa Hotelu Xidas Garden
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Xidas Garden

Xidas Garden - możliwości zakwaterowania:

DOUBLE ROOM
Double Room / Mountain View
Single Room / Mountain View
Pokój 2-osobowy
SINGLE ROOM

Xidas Garden - Możliwości wyżywienia:


Xidas Garden - miasta wylotu:


Xidas Garden - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Xidas Garden? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00