cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
  • Hotel Glaros Beach, Kreta
1 / 11
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
17.05 - 24.05
już od 1809 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 10.10
już od 1477 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Glaros Beach
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Glaros Beach
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Glaros Beach:
3.9 / 5
Średnia z 34 opinii
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.4
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2020

Hotel Glaros Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Wyposażenie

• recepcja
• winda
• taras
• minimarket
• Wi-Fi, w całym hotelu: za opłatą
• parking, niezadaszony: w cenie

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

162

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.

Telefon

+48 222043596

SMS

+ 48 799448800

E-mail

servicePL@TUI.com

• Podatek turystyczny

od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie

Sport i wellness

Płatne • masaże

Pokoje

Pokój 1-osobowy EZX1

• 1 os. • ok. 14 m2 • w budynku głównym • sypialnia • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka: w cenie • telefon • Wi-Fi: za opłatą • TV sat. • prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 15 m2 • od strony morza • sypialnia • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • sejf: za dzień ok. 3 € • lodówka: w cenie • telefon • Wi-Fi: za opłatą • TV sat. • prysznic • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• ciasto
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu

Dwa posiłki • śniadanie: w formie bufetu
• wybór obiadu lub kolacji

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja: rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet, show cooking, wymagany odpowiedni strój
• restauracja: a la carte, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar w lobby
• bar przekąskowy "VERANDA


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu:

Hotel charakteryzuje się atrakcyjnym położeniem w centrum miasta. W najbliższym otoczeniu znajduje się mnóstwo sklepów, restauracji i barów. Hotel znany jest z bardzo miłej obsługi i pomocnego personelu. W niedawno wyremontowanej restauracji serwowane są urozmaicone i smaczne dania kuchni tureckiej i międzynarodowej. Hotel oferuje adekwatny do kategorii standard zakwaterowania. Ze względu na bardzo korzystną lokalizację hotel stanowi odpowiednie miejsce dla osób pragnących zwiedzać, jak również nastawionych na korzystanie z turystycznych atrakcji i rozrywek oferowanych przez nadmorski kurort.

 

Lokliazcja hotelu:

plaża - 200 m, lotnisko - 130 km, główna ulica - 20 m, centrum handlowe - 20 m, przystanek autobusowy - 20 m, centrum rozrywki - 5 km, lokalne centrum - 20 m.

 

Wyposażenie hotelu:

liczba pokoi: 65, restauracje: 1, kawiarnie: 1, windy, baseny odkryte: 1, bar, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sala TV, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, bankomat, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne.

 

Wyposażenie pokoi:

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty.

 

Plaża:

publiczna, żwirowa, piaszczysto-kamienista, szeroka, bar service, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

 

Sport i fitness:

piłka nożna, tenis stołowy, masaże (płatne), rzutki, bilard (płatny).

 

Sport na plaży:

siatkówka, narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

 

Rozrywka:

okazjonalnie program artystyczny.

 

Dla dzieci:

menu, brodzik, łóżeczko dziecięce.

 

Wyżywienie:

ALL Inclusive

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • wyżywienie wg oferty,
  • hotel,
  • transfer,
  • opiekę polskiego rezydenta

 

Cena nie zawiera:

  • opłat lotniskowych i paliwowych
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL NW
  • wizy tureckiej w wys. 10 Euro.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Glaros Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Glaros Beach

3.3
może być

Bardzo miła obsługa, dobre wyżywienie. Bardzo słabe pokoje-grzyb na ścianach, często klimayzacja nie działa i w ogóle dużo usterek. Lokalizacja super, polecam na wakacyjne szaleństwa-w pobliżu masa barów i dyskotek

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.3
4.1
polecam

Czytając przed wyjazdem opinie o tym hotelu przeraziłam się troche ,ale raz kozie smierć!Pojechałam ...i to były jedne z fajniejszych wakacji !Hotel ma super lokalizacje ,wszędzie blisko ,piękna plaża ,a przede wszystkim miła obsługa .Płacąc tak niewiele za 2 tyg nie możemy spodziewać się cudów ,chyba że miast wypoczywac szukamy powodów do narzekań!Polecam dla osób ceniących luz i swobode ,lubiącym aktywny wypoczynek.

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
polecam

bardzo rodzinna atmosfera, jeśli tylko turyści chcą się dobrze tam czuć, na pewno będzie im dobrze, hotel świetnie położony, jedzenie dla mnie super, obsługa bez zarzutu, ale trzeba wziąść pod uwagę, że to 3 gwiazdki i nie wymagajmy nie wiadomo czego. Na pewno tam wrócę, właśnie dot tego hotelu, spotykam się zawsze (a byłam w nim 3 razy) z dużą serdecznością.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
3.4
może być

Witam! polecam ten hotel dla osób nie zwracających uwagi na wygląd i zapach pokoi oraz dla młodych ludzi lubiących imprezować do rana!!! jedzenie jest ok bardzo miła obsługa ale dla rodzin z dziećmi nie polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.4
3.4
może być

Witam! polecam ten hotel dla osób nie zwracających uwagi na wygląd i zapach pokoi oraz dla młodych ludzi lubiących imprezować do rana!!! jedzenie jest ok bardzo miła obsługa ale dla rodzin z dziećmi nie polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.4
3.4
może być

Witam! polecam ten hotel dla osób nie zwracających uwagi na wygląd i zapach pokoi oraz dla młodych ludzi lubiących imprezować do rana!!! jedzenie jest ok bardzo miła obsługa ale dla rodzin z dziećmi nie polecam

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.4
1.7
zdecydowanie odradzam

Wróciłem tydzień temu z 2 tyg wakacji. Hotel tragedia: brud i syf wokół leżaków na basenie sprzątane raz w tygodniu, basen nie chlorowany, cały obdarty o czym świadczyły przebite materace ok 10 + 3 osoby z rozcięciami na stopach. Jedzenie mega monotonne (dobre dla fanatyków ryżu i frytek). W łazience grzyb. Obsługa nie miła... wódka w hotelu smakowała jak szampon !!! poprostu nie życzę najgorszemu wrogowi... odnośnie biura na przeciwko (właściciel Pasza) - kawał skórw... Jedna rada to kupicie alkohol na bezcówce bo na miejscu w sklepie 0,7 absoluta ok 130zł, a drink w klubie ok 40zł.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.7
4.9
zdecydowanie polecam

Nie zgadzam się z tym,że all inclusive nie istnieje i że jedna osoba dostaje jeden drink nie więcej.. byłam nie raz, dostałam ile chciałam. piłam ile chciałam.. :) Jedzenie ok, obsługa rewelacyjna, pokoje codziennie sprzątane.. wróciłam 2.09.2011, nie rozumiem opinii tych ludzi wszystkich. Było super i wracamy za rok też tam. Naprawdę polecam.. wiadomo, jeśli ktoś jest wymagający to niech sobie weźmie 5 *. Okolica super, w hotelu przecież się nie siedzi całe dnie. CHYBA;d zalezy kto jeszcze:)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.7
odradzam

Grzyb w łazienkach,brak ciepłej wody,piwo z plastikowej butelki,wódka z białorusi rozcięczana o dziwnym posmaku,śniadania bez urozmaicenia,raz zedliśmy dobrą kolację.Nie polecam...

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: odradzam
2.7
2.3
odradzam

Jedynym atutem otelu jest położenie,a po za tym jedna wielka porażka ,łazienka -tragedia[ciepła woda od 9-19 , miedzy kafelkami grzyb] śniadanie cieniutkie,kawa z automatu w którym chroniczny brak mleka,piwo to raczej wyrób piwo podobny z plastikowej butelki,obsługa była miła dla gości z ulicy.. Ale można fajnie spędzić tam czas pod warunkiem że spędzi się w fajnym towarzystwie.Ewentualnie shopping albo inne wycieczki .POZDRAWIAM

POLECAM:
  • figure
  • figure
Podsumowanie: odradzam
2.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    5.4
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Glaros Beach:
5.3 / 6

Tylko dla niewymagających turystów 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Nie polecam - hotel dla starych ludzi 2010-10-07
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    1.3
  • Obsługa
    3.0

Hotel usytuowany w centrum, co niestety jest mocno słyszalne nocą w pokojach od strony ulicy. Plaży ...
więcej

3.0
Nie zasługuje na 3 gwiazdki 2011-08-16
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.3
Dla ludzi,którzy nie są marudni i problemowi 2011-09-16
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.8
Hotel dla osób ceniących spokój i miłą atmosferę 2013-08-19
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo czysty, z miłą obsługą. Jedzenie urozmaicone , zawsze swieże i nie sposób wszystkiego s...
więcej

5.7
Ruska enklawa 2013-09-18
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.0

Obsluga jest milsza , kiedy mowimy po rusku. Bylismy tam we dwoje przez 10 dni, dzieki sasiadom zza ...
więcej

4.8
Nie polecam! Najgorszy hotel w jakim byłam! 2015-08-09
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

1.8
Polecam w 100 %. Naprawdę ładny i czysty hotelik! 2015-08-12
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Nie polecam, najgorszy jaki widziałam, karaluchy 2015-10-02
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.3

brzydkie zaniedbane pokoje, ze starymi poplamionymi meblami, łazienka tez bardzo dawno nieodnawiana ...
więcej

1.5
Jestem zadowolona 2016-07-04
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel Mariii Kristin to wspaniały hotel z miłą obsługa - recepcjonistka .kelnerzy i inni ...
więcej

5.8
Dobry wybór 2017-08-12
Szczegóły oceny hotelu Glaros Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Glaros Beach - możliwości zakwaterowania:

Doppelzimmer,Balkon
Doppelzimmer,Balkon
Doppelz,Bk,Meerblick
Doppelz,Balkon,Economy
Pokój 2-osobowy
Einzelzimmer,Balkon
Pokój 1-osobowy

Glaros Beach - Możliwości wyżywienia:


Glaros Beach - miasta wylotu:


Glaros Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Glaros Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00