cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
  • Hotel Crown Charm Palace, Riwiera Turecka
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
24.09 - 27.09
już od 3749 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 30.10
już od 1446 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Crown Charm Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Crown Charm Palace
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Crown Charm Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Crown Charm Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2021

Hotel Crown Charm Palace w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Side Luksusowy hotel położony w spokojnym miejscu jednego z najpiękniejszych miejsc w Turcji. Do tego wyśmienita kuchnia i wyżywienie w formie AII Inclusive. Dla najmłodszych Gości czeka basen, zjeżdżalnie wodne a także zabawy w miniklubie. Dorośli, którzy chcą spędzić aktywnie spędzić urlop z pewnością powinni odwiedzić hotelową siłownię, boiska sportowe czy skorzystać z zajęć wodnych na basenie.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2015 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 5 barów, room service (płatny), 2 baseny odkryte, 3 zjeżdżalnie wodne, basen kryty, pralnia (płatna), sala konferencyjna, winda.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

400 m od hotelu, prywatna, piaszczysta. 250 m długości. Dojście do plaży ulicą. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne. Bar na plaży zawarty w AI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny ok. 2€/dzień), mini bar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, wanna/prysznic, suszarka), balkon. Typy pokoi: w 2 czteropiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje ekonomiczne dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 5 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje superior dla max 4 os. , pokoje deluxe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 5 barów All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (00:00-01:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-15:00), podwieczorek (11:00-18:00) w serwowane w wybranych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów i alkoholi importowanych, świeżo wyciskanego soku z pomarańczy, pakietów urodzinowych. Restauracje a la carte - jedna wizyta w wybranej restauracji w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.turecka, włoska, rybna, chińska

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, możliwość wypożyczenia wózka w miarę dostępności i za opłatą, menu i krzesełka dla dziecka w restauracji głównej, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, rzutki, szachy, aerobik, animacje, dyskoteka

płatne

centrum SPA, masaż, salon piękności

Aktualizacja opisu

06.02.2018 16:14

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przyjemny hotel w pobliżu plaży niedaleko antycznego Side. Zjeżdżalnie wodne, miniklub i udogodnienia dla najmłodszych, bogata oferta all inclusive, miła obsługa, duże pokoje. Doskonałe miejsce na beztroski wypoczynek w rodzinnym gronie.

Położenie

400 m od prywatnej plaży (bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki plażowe; hotel zapewnia transfery busem na plażę), w rejonie Side-Evrenseki, ok. 6 km od centrum Side, 400 m od centrum Kumkoy, ok. 60 km od lotniska w Antalyi.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje a la carte (włoska, turecka, rybna), 5 barów, cukiernia. Płatne: Wi-Fi, pralnia, opieka lekarska, sale konferencyjne.

Pokoje

Hotel posiada 300 komfortowych pokoi zlokalizowanych w budynku głównym i aneksie. Na wyposażeniu: klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), balkon, telewizja satelitarna, minibar (woda i napoje bezalkoholowe); płatne: sejf, telefon, Wi-Fi, szlafrok.Rodzaje pokoi:Economy Room Land View - ekonomiczne z widokiem na ląd, o powierzchni ok. 15 m kw, bez balkonu. Zlokalizowane w budynku głównym lub aneksie.Standard Room Land View - standardowe z widokiem na ląd, o powierzchni ok. 28 m kw. Zlokalizowane w budynku głównym lub aneksie.Deluxe Room Pool View (with terrace) - deluxe z widokiem na basen i tarasem, o powierzchni ok. 32 m kw. Zlokalizowane w budynku głównym lub aneksie.Family Room Land View - rodzinne z widokiem na ląd, o powierzchni ok. 44 m kw., składają się z 2 sypialnie. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 osób. Zlokalizowane w budynku głównym lub aneksie.Family Room Pool View - rodzinne z widokiem na basen, o powierzchni ok. 44 m kw., składają się z 2 sypialnie. Możliwość zakwaterowania maksymalnie 4 osób. Zlokalizowane w budynku głównym lub aneksie.

Sport i rozrywka

Basen główny, basen relaksacyjny, 3 zjeżdżalnie wodne, basen kryty, fitness, aerobik, siatkówka, siatkówka plażowa, boccia, tenis stołowy, animacje w ciągu dnia i wieczorem, hammam, sauna, łaźnia parowa. Płatne: zabiegi i masaże w centrum spa, sporty wodne na plaży

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa i ciasto, wieczorna przekąska, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach. Restauracje a la carte i napoje w dyskotece płatne. 

Dla dzieci

Brodzik, 2 place zabaw, miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), mini disco, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce (na życzenie, w zależności od dostępności). 

Uwagi

Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny przedstwiciel (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Przelot Corendon / Enter Air

UWAGA! Wszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Warunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.Enter AirW przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Prosimy o wprowadzenie poprawnych danych uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji stałej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

Zasady wjazdu do TURCJI w czasie pandemiiWymagane jest okazanie negatywnego wyniku testu RT-PCR wykonanego w ciągu ostatnich 72 godzin przed przybyciem do Republiki Turcji lub negatywnego wyniku szybkiego testu antygenowego z ostatnich 48 godzin przed przylotem. Zaświadczenie z wynikiem testu musi być wystawione w j. angielskim przez laboratorium oficjalnie uznawane przez Ministerstwo Zdrowia; lista laboratoriów dostępna na: www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covidZ okazania negatywnego wyniku testu zwolnione są:* dzieci do lat 12* osoby w pełni zaszczepione przeciw COVID-19* tzw. ozdrowieńcyNależy mieć ze sobą oficjalny dokument (akceptowane są Unijne Certyfikaty COVID pobrane z IKP/aplikacji mObywatel), potwierdzający szczepienie co najmniej 14 dni przed wjazdem i/lub przebycie choroby COVID-19 w ciągu ostatnich 6 miesięcy (od pierwszego pozytywnego testu upłynęło co najmniej 28 dni, ale nie więcej niż 6 miesięcy).Wszystkich podróżnych obowiązuje wymóg wypełnienia formularza Form for Entry to Turkey. Jest on dostępny na stronie Ministerstwa Zdrowia Republiki Turcja: https://register.health.gov.tr/Formularz należy wypełnić 72 godziny przed wylotem. Podróżny otrzyma potwierdzenie rejestracji wraz z unikatowym kodem HES. Dokument należy wydrukować lub zachować na urządzeniu mobilnym i okazać go obsłudze linii lotniczej przed wylotem. Brak formularza lub podanie nieprawdziwych danych może skutkować brakiem zgody na wjazd do Turcji i sankcjami prawnymi. Podróżni zobowiązani są do wypełnienia i podpisania formularza lokalizacyjnego, który rozdawany jest w samolocie (należy tam podać podstawowe informacje, np. imię, nazwisko, numer lotu, nr miejsca w samolocie, adres w Turcji, wykaz krajów, w których pasażer przebywał w ciągu 14 ostatnich dni).Procedury po powrocie z Turcji do Polski - na podst. rozporządzenia z 10 lipca 2021Z kwarantanny zwolnione są następujące osoby:* zaszczepione pełnym cyklem szczepienia; od podania ostatniej dawki szczepionki (dopuszczonej w UE) musi upłynąć 14 dni (liczone od dnia następującego po dniu podania ostatniej dawki). Szczepienie musi być poświadczone unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim* Tzw. ozdrowieńcy, którzy okażą dokument potwierdzający przebycie choroby COVID-19 (nie później niż 6 miesięcy), wystawiony w języku polskim albo angielskim, w tym unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID* Pozostałe osoby, które okażą negatywny wynik testu na COVID-19, poświadczony unijnym cyfrowym zaświadczeniem COVID lub innym dokumentem w języku polskim lub angielskim. Test musi być wykonany nie wcześniej niż 48 godzin przed przekroczeniem granicy LUB w Polsce maks. do 48 godz. po przekroczeniu granicy (RT-PCR lub antygenowy wykonany przez laboratorium wpisane na listę laboratoriów COVID : https://www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covid (obowiązek odbycia kwarantanny uznaje się za zrealizowany z chwilą wprowadzenia negatywnego wyniku testu do systemu teleinformatycznego przez medyczne laboratorium diagnostyczne)* Dzieci do 12. roku życia podróżujące pod opieką dorosłych, którzy są zaszczepieni przeciwko COVID-19 lub posiadają negatywny wynik testu na COVID-19Osoby niezaszczepione i te, które nie przedstawią negatywnego wyniku testu - podlegają obowiązkowi odbycia 10- dniowej kwarantanny. Karta Lokalizacji PodróżnegoOsoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Od 17 lipca 2021 r. jest ona dostępna w formie elektronicznej i zastępuje dotychczas stosowanaą wersję papierową. Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.Karta znajduje się na stronie MSZ: https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/homeSzczegóły: https://www.gov.pl/web/gov/wypelnij-klpOkazanie tejże karty jest warunkiem koniecznym przy przekraczaniu granicy w okresie pandemii.Uwaga, podróżni korzystający z tranzytu przez NiemcyOd 1 sierpnia 2021 r. podróż przez Niemcy jest możliwa co do zasady tylko z negatywnym wynikiem testu. Dotyczy to zarówno podróży drogą lądową, jak i podróży samolotem.Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h (testy PCR, LAMP, TMA 72h) przed przyjazdem do Niemiec. Szybkie testy antygenowe muszą spełniać kryteria Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) tj. czułość 80%, swoistość 97%. Wynik testu musi być w jęz. niemieckim, angielskim, francuskim, hiszpańskim lub włoskim. Polskie testy są uznawane, jeżeli są przetłumaczone. Czas liczy się od godziny pobrania próbki, a nie od otrzymania wyniku.Testów nie muszą wykonywać:*dzieci do 12 r. życia* osoby zaszczepione (14 dni od podania ostatniej dawki szczepionki dopuszczonej w UE)* ozdrowieńcy (28 dni-6 miesięcy po chorobie); * osoby przewożące zawodowo ludzi lub towary.Jako potwierdzenie bycia osobą zaszczepioną lub ozdrowieńcem może służyć Unijny Certyfikat COVID-19.Tranzyt powinien odbywać się bezpośrednio, bez zbędnych postojów i noclegów. Dopuszczalne jest zatrzymanie się na stacji benzynowej przy autostradzie.Uwaga, od 1 sierpnia w Niemczech wyróżniane są dwa obszary ryzyka:1.obszar wysokiego ryzyka (Hochrisikogebiet);2. obszar występowania mutacji (Virusvariantengebiet).Od 17 sierpnia 2021 r. Turcja znajdzie się na liście krajów wysokiego ryzyka. Przed powrotem do Niemiec wymagane jest dokonanie rejestracji na  www.einreiseanmeldung.de.Aktualna lista obszarów ryzyka jest dostępna w języku niemieckim i angielskim na stronie Instytutu Kocha: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Risikogebiete_neu.html Testy przed powrotem do Niemiec z TurcjiW hotelach 4* i 5* jest możliwość zrobienia testu na miejscu (o szczegóły należy pytać w recepcji hotelowej), na testy można się również umówic za pośredictwem naszego przedstawiciela w Turcji (kontakt wysłany wraz z dokumentami podrózy). Koszt testu wraz z transferem wynosi ok. 30 eur.xxxxxxInformacje dot. podróży do/z Turcji na stronie polskiego MSZ: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/turcjaInformacje dotyczące przejazdu/transferu przez Niemcy: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/niemcyInformacje o sytuacji epidemicznej w Turcji na stronie tureckiego ministerstwa zdrowia: https://covid19.saglik.gov.tr/?_Dil=2Szczegóły dot. przekraczania granicy: https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

Przelot liniami lotniczymi Corendon, Enter Air

CORENDONWszystkie oferty z przelotem liniami Corendon Airlines oparte są o dynamiczne pakietowanie. Linie Corendon Airlines działają na zasadzie samolotów rejsowych.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 8 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Corendon:https://www.corendonairlines.com/en/page/travel-information/rules-regulations/rules-for-tickets-and-reservationsPrzy rezerwacjach założonych na wyloty liniami Corendon, obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.///Enter AirOferty oparte są o dynamiczne pakietowanie.W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręcznyWarunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozuPrzy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

W odległości 65 km od lotniska w Antalyi, 7 km od Side i 12 km od Manavgatu. Najbliższy bankomat oddalony od hotelu 10 minut.

PLAŻA

oddalona od hotelu 300metrów, bus hotelowy co 10 minut. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatnie. Snack bar przy plaży w opcji all inclusive.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* Nowo otwarty 4 piętrowy kompleks hotelowy położony na powierzchni 17.000m.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, kantor wymiany walut, restauracja główna Charm, 3 restauracje a'la carte azjatycka, włoska i turecka, bar przy basenie, Snack Bar przy plaży, kawiarnia turecka, patisseria, lobby bar i dyskoteka. Odpłatnie wypożyczalnia samochodów, lekarze na wezwanie, usługi pralni chemicznej, fryzjer oraz sklepiki z pamiatkami. Hotel akceptuje karty kredytowe Master, Euro, Visa.

INTERNET

WiFi na terenie hotelu oraz w pokojach bezpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

sala konferencyjna dla 250 osób

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie 2 baseny,basen wewnętrzny, leżaki i parasole przy basenie, 1 Aquapark (4 zjeżdżalnie), Türkish bath, programy animacyjne, kino, Odpłatnie Wellness & Spa Center, pokój gier, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

2 wydzielone brodziki, łóżeczka dla dzieci na zamówienie przed wylotem bezpłatnie, mini club 6 dni w tygodniu, bufet w trakcie kolacji w restauracji głównej, odpłatnie opiekunka do dzieci.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 284 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni 33m dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w klimatyzację, TV/SAT, kanał muzyczny, łazienkę z prysznicem i suszarkę do włosów, telefon, sejf, odpłatny mini bar oraz balkon lub taras. Pokoje typu superior o powierzchni 34m oraz pokoje typu family o powierzchni 46m, które składają się z dwóch sypialni z łazienkami.

WYŻYWIENIE

All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, lody, kawa, herbata i ciasta, nocna przekąska. Napoje bezalkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczinych barach. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanycch, napojów w dyskotece, baru witaminowego, napojów butelkowanych, room service. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte po uprzedniej rezerwacji.

INFORMACJE DODATKOWE

www.sidecrown.com Dostępne dwa pokoje przygotowane dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką ok.15 Euro lub 20 USD, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. 

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    7 km od centrum Side, 12 km od miejscowości Manavgat, 65 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

*    300 m od hotelu, leżaki i parasole - bezpłatne; do plaży kursuje darmowy busik.

Zakwaterowanie

*    270 pokoi; *    Typy pokoi - standardowe (24 m2 - jedno pomieszczenie), pokoje rodzinne (ok. 46 m2 - 2 pomieszczenia); *    Wyposażenie - każdy pokój wyposażony jest w mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe), suszarkę do włosów, telewizor, telefon, klimatyzację, sejf (płatny), serwis do kawy i herbaty, balkon.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna (posiłki w formie bufetu); *    4 restauracje a'la carte: turecka, włoska, azjatycka, rybna (Goście mogą skorzystać za darmo z 1 restauracji a'la carte w tygodniu - wymagana rezerwacja); *    3 bary, cukiernia, kawiarnia, dyskoteka (drinki płatne).

Wyżywienie

*    All Inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, kawa, przekąski, lody, nocny posiłek; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 10.00 - 24.00; napoje w butelkach oraz zagraniczne alkohole - dodatkowo płatne; istnieje możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

Sport i Rozrywka

*    2 baseny zewnętrzne, 4 zjeżdżalnie, basen wewnętrzny; *    Bezpłatnie: fitness/siłownia, siatkówka plażowa, animacje; *    Odpłatnie: centrum spa, masaż, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży, pokój gier.

Dla dzieci

*    Animacje, brodzik, zjeżdżalnie wodne, kino dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji (na zapytanie), opiekunka (odpłatnie).

Pozostałe udogodnienia

*    Sklepy, dyskoteka, pralnia, fryzjer, bezpłatny Internet Wi-Fi w pobliżu lobby, wypożyczalnia samochodów, sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

*    Nowoczesny, niedawno wybudowany, luksusowy hotel należący do sieci Side Crown zapewnia swoim Gościom bogatą ofertę rekreacyjną obejmującą spa i centrum odnowy biologicznej.

Strona Internetowa

*    www.sidecrown.com  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

nowoczesny hotel usytuowany na terenie o łącznej powierzchni 17.000 m²; do dyspozycji gości: czteropiętrowy budynek główny, 2 baseny zewnętrzne z wydzieloną częścią dla dzieci, basen kryty, 4 zjeżdżalnie wodne, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje À la carte (turecka, włoska, azjatycka), kawiarnia, 5 barów, sala balowa

Położenie

ok. 7 km od Side, ok. 12 km od Manavgatu, ok. 65 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się w niedalekiej odległości od hotelu (dowozi busik); leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży – bezpłatne; ręczniki - bezpłatne

Zakwaterowanie

286 pokoi: 186 pokoi standardowych (33 m2), 72 pokoje superior (34 m2, łazienka w stylu hammam), 4 pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (34 m2), 23 pokoje family suite (46 m2, 2 sypialnie, 2 łazienki); wyposażenie: klimatyzacja (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf, balkon lub taras

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie, obiad, kolacja, przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu, w godzinach wyznaczonych przez hotel), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowe

Sport i rozrywka

animacje, dyskoteka, łaźnia turecka, siłownia, sala tv, siatkówka, Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaże, salon fryzjerski, centrum handlowe, wszystkie sporty wodne na plaży, wypożyczalnia samochodów, pralnia, lekarz,  salon gier, room service 24h

Dla dzieci

animacje, plac zabaw, mini kino, mini disco, brodzik, menu w restauracji, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

www

www.sidecrownhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

W spokojnej części popularnej, turystycznej miejscowości Evrenseki. Wyróżnia się bajkową architekturą, oferuje przestronne, komfortowe pokoje, doskonałe zaplecze sportowo-rekreacyjne i smaczną kuchnię. Dla dzieci i dorosłych basen ze zjeżdżalniami, a wieczorami mini dyskoteka i klub nocny. Doskonałe miejsce dla aktywnych, na rodzinny wypoczynek oraz dla nowożeńców.

Położenie

Evrenseki, zaledwie ok 7 km od centrum Side, ok. 12 km od Manavgat. Lotnisko Antalya, ok. 65 km od hotelu.

Plaża

W odległości ok.400 m od hotelu, przejazd bezpłatnym transportem hotelowym lub kilkuminutowy spacer ulicą; prywatna, piaszczysta, 250 m długości; bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki plażowe.

Hotel

Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Szybkie łącze i kawiarenka internetowa - płatne. Hotel dysponuje 264 pokojami, zlokalizowanymi w dwóch budynkach głównych. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, lobby, taras słoneczny, kantor. Płatne - pralnia, pomoc medyczna, zaplecze konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, sklepy, fryzjer, salon urody. Oficjalna kategoria turecka *****

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, lusterko do makijażu), sejf (płatny, ok. 2 EUR/dzień), Wi-Fi bezpłatne, TV-sat, minibar (uzupełniany raz dziennie w napoje bezalkoholowe), telefon, zestaw do zaparzania kawy lub herbaty, balkon; powierzchnia ok. 24 m2. Standardowy - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka (ok 24m2). Pokój ekonomiczny - czyli pokój w promocyjnej cenie - może się różnić od pokoi standardowych powierzchnią, wyposażeniem lub lokalizacją.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Baseny zewnętrzny, basen z 3 zjeżdżalniami - bezpłatne leżaki, materace, parasole i ręczniki, basen kryty, sala fitness, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, łucznictwo, rzutki, boccia, szachy, aerobik, aquaaerobik, gry plażowe i basenowe, hammam, sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, dzienne programy animacyjne, dyskoteka. Płatne - sporty wodne na plaży, masaże, zabiegi w eleganckim Centrum Spa.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco, kino, menu w restauracji.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje i nocne przekąski serwowane w formie bufetu w restauracji głównej; w ciągu dnia lekkie przekąski, owoce, lody w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z kolacji w restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Restauracje i bary

Restauracja główna, 4 restauracje a la carte, bar w lobby, bar na plaży (obsługuje All Inclusive), bar przy basenie, bar w dyskotece (płatny).

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017. Godziny i miejsca poszczególnych atrakcji i usług mogą być zmienione przez dyrekcję hotelu ze względu na warunku atmosferyczne.

WIZA

Obywatele polscy, podróżujący do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu. Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Do złożenia wniosku o wizę do Turcji zaleca się podróżnym posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu, paszport musi zawierać co najmniej jedną stronę czystą. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego. Wizę turystyczną można nabyć 1) przed wyjazdem do Turcji - na stronie www.evisa.gov.tr (e-wiza) - Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji - zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty płatniczej opłaty w wysokości 20 USD; po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy; należy wydrukować potwierdzenie i zabrać ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej; dodatkowe informacje o zasadach działania tego systemu można znaleźć na stronie www.evisa.gov.tr/pl/info/ (w przypadku wiz elektronicznych podróżni muszą posiadać paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji - w przeciwnym razie wniosek o e-wizę zostanie automatycznie odrzucony); lub 2) po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania; opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Zleca się zakup wiz w systemie elektronicznym. Przy przekroczeniu granicy tureckiej osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków finansowych na utrzymanie. Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy, mogą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej.

Warto wyróżnić

* BASEN ZE ZJEŻDŻALNIAMI * ANIMACJE, ROZRYWKA * MINI CLUB * KLUB NOCNY (DYSKOTEKA) * ALL INCLUSIVE do 24.00; śniadania dla śpiochów i nocna przekąska * Niespodzianka dla nowożeńców * Bar na plaży z opcją All Inclusive * Szeroki wachlarz atrakcji dla aktywnych


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i lusterko kosmetyczne. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy siatkówkę plażową i siatkówkę. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i night-club.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy menu dla dzieci. Polecamy również przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Crown Charm Palace

Opinie o Hotelu Crown Charm Palace

Crown Charm Palace - możliwości zakwaterowania:

family room (2 bedrooms) f2
deluxe room pool view dx
standard room land view dzl
superior room land view dsl
deluxe room pool view single use ex
standard room land view single use d1l

Crown Charm Palace - Możliwości wyżywienia:


Crown Charm Palace - miasta wylotu:


Crown Charm Palace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Crown Charm Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00