Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
  • Hotel Monart City, Riwiera Turecka
1 / 33
Udogodnienia hotelu Monart City
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Monart City
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Monart City:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Monart City:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2018

Hotel Monart City w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Świetna lokalizacja, ok. 1,5 km od ścisłego centrum Alanyi. W okolicy hotelu kawiarnie, sklepiki oraz kantor. Do lotniska w Antalyi ok. 125 km.



Plaża:

Obiekt usytuowany ok. 30 m od piaszczysto-żwirowej plaży (przejście przez ulicę). Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatne. Ręczniki plażowe dostępne bezpłatnie, wymagany depozyt (ok. 10 EUR). Wzdłuż plaży ciągnie się promenada, którą można dojść do centrum Alanyi.



Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, windy, lobby, restauracja główna, 3 bary: przy basenie, lobby bar oraz bar na plaży, kawiarnia, restauracja a'la carte rybna i turecka (jedna dostępna raz na pobyt, wymagana rezerwacja). 2 baseny, jeden z wydzielonym brodzikiem dla dzieci i jedną zjeżdżalnią. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, ręczniki kąpielowe (depozyt ok. 10 EUR).


Pokoje:

181 pokoi usytuowanych w 3 budynkach. Pokoje standardowe (pow. ok 22 m2)mogą komfortowo zakwaterować 3 osoby dorosłe (dostawka w formie normalnego łóżka lub rozkładanej sofy). Wyposażone są w łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., telefon, sejf 1 EUR/dzień, minibar (napoje bezalkoholowe, bezpłatnie woda mineralna uzupełniana codziennie), balkon. Możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka do 2 lat - bezpłatnie. Hotel posiada pokój z udogodnieniami dla niepełnosprawnych.



Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (07:00-09:30), późne śniadanie (09:30-10:30), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja (19:00-21:00), przekąski nocne (22:00-01:00), kawa, herbata i ciastka (11:00-19:00), przekąski (12:00-17:30), kawa, herbata i ciasta (11:30-18:00), lody w cukierni (12:00-17:00), świeże owoce (12:00-17:30), w barze na plaży tylko napoje (bezalkoholowe i alkohole). Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe dostępne w godzinach 10:00-02:00. Dodatkowo płatne: napoje alkoholowe importowane, świeżo wyciskane soki.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi animacje w wersji soft. 3 razy w tygodniu wieczorne show. W ramach infrastruktury hotelowej dostępne: bilard, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa. Za opłatą: masaże w centrum SPA. Dla dzieci: mini plac zabaw dla dzieci.


Internet:

Internet Wi-Fi bezpłatny w pokojach oraz w wspólnych częściach hotelu.



Kategoria lokalna:

****



Strona www:

www.monarthotels.com



Naszym zdaniem:

Dobrze zlokalizowany hotel cieszący się dobrymi opiniami wśród Gości. Polecamy dla osób nastawionych na plażowanie w ciągu dnia i korzystanie z uroków miasta wieczorami. Duży plus za ładne, choć nieduże pokoje.



Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.7/6. Sprawdź opinie:


Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, innych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.

Wycieczki lokalne

RIWIERA TURECKA PAMUKKALE
- cena ok. 65 EUR Całodzienna wycieczka do niezwykłego Pamukkale, ze względu na kolor zwanego Bawełnianą Twierdzą. To niezwykła, tworząca się od 14 tys. lat, kaskada białych, wapiennych tarasów i naturalnych basenów, napełnionych wodą z gorących źródeł. Cały teren stanowi Park Narodowy wpisany na listę światowego dziedzictwa przyrodniczego UNESCO. Następnie spacer po ruinach Hierapolis - antycznego uzdrowiska. Zachowało się tu wiele zabytków z czasów rzymskich: Wielkie Łaźnie z II w. n.e., ulica Frontiniusa o długości ok. 1 km, świątynia Apolla, święta sadzawka, teatr rzymski i inne. W cenie wycieczki śniadanie, lunch i kolacja oraz bilety wstępów.

ZAKUPY W ALANYI LUB SIDE
- To propozycja dla tych z Państwa, którzy chcą się przekonać, ile jest prawdy w opowieściach o niezwykłym kunszcie tureckich złotników, wytwórców konfekcji skórzanej oraz tekstylnej. Odwiedziny w salonach złotniczym i wyrobów skórzanych dadzą możliwość zrobienia zakupów nawet najbardziej wybrednym. Kolejnym punktem programu będzie wizyta w sklepie z tekstyliami. W chwilach, w których uda się Państwa oderwać od targowania, pilot chętnie podzieli się z Państwem wiadomościami o regionie, jego historii i współczesności. Znajdziemy oczywiście czas, by pokazać naszym gościom najpiękniejszą panoramę miasta. Dla osób będących w Turcji po raz pierwszy, jest to pozycja obowiązkowa, zwłaszcza, że udział w wycieczce jest bezpłatny.

WIECZÓR TURECKI
- cena ok. 40 EUR Doskonała okazja do zapoznania się z folklorem tureckim podczas kolacji w typowej tureckiej restauracji z nieograniczoną ilością wina i napojów bezalkoholowych. Będzie można osobiście przekonać się, jak bardzo gościnni i otwarci są Turcy. Czas umilać będą muzycy i tancerze prezentujący tańce tradycyjne oraz słynny w Turcji taniec brzucha, w wykonaniu nie tylko kobiety ale także i mężczyzny.

KAPADOCJA
- cena ok. 129 EUR Fascynująca 2-dniowa wyprawa do początków chrześcijaństwa, do "krainy księżycowych" formacji skalnych i podziemnych miast. To wyjątkowa okazja, aby poznać przyrodę, kulturę i historię Turcji. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi, gdzie zwiedzać będziemy Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Odwiedzimy także największy w Turcji Karavanseray pochodzący z XIII w. Po przybyciu do Kapadocji zwiedzanie jednego z największych miast podziemnych w Kaymakli. Następnego dnia wyjazd do Goreme, gdzie zobaczymy słynne kościoły wykute w skałach. W programie także postoje na punktach widokowych.

ŚLADAMI RZYMIAN I GREKÓW
- cena ok. 55EUR Wycieczka, dzięki której poznacie Państwo niesamowitą historię Turcji oraz piękno tutejszej przyrody. Podczas naszej wyprawy odwiedzimy Perge - nazywane też "małym Efezem", gdzie znajdują się ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast hellenistycznych. Następnie odwiedzimy Park Narodowy Kurşunlu zachwycający wspaniałymi wodospadami i niezliczonymi gatunkami egzotycznych ptaków i roślin. To właśnie tutaj będzie czas, aby odpocząć od upałów i nabrać sił na zwiedzanie najlepiej zachowanego teatru starożytnego w południowej Turcji - teatru w Aspendos, w którym do dnia dzisiejszego odbywają się koncerty.

HAMAM
- cena ok. 25 EUR Hamam, czyli łaźnia turecka, jest spadkobiercą najlepszych tradycji term rzymskich - instytucji niezbędnej niegdyś w każdym mieście, ulubionego miejsca rozrywki starożytnych Rzymian, Greków i Bizantyjczyków. Z czasem łaźnie tak mocno wrosły w krajobraz tureckich miast, iż dzisiaj większość Turków nie zdaje sobie sprawy z ich starożytnego rodowodu. W samych łaźniach czas zmienił jednak niewiele. Hamam to w tym samym stopniu relaks dla ciała i ducha. Sauna, kąpiele i masaże upływają w miłej atmosferze żartów i pogawędek. W pięknych marmurowych wnętrzach czekają nas między innymi: mycie i peeling specjalną rękawicą "kese", łaźnia parowa, polewanie zimną i gorącą wodą, masaż w pianie i w olejkach. Wizyta w Hamamie to zawsze jedno z tych najmilszych wspomnień z pobytu w Turcji.

ZIELONY KANION
- cena ok. 55 EUR Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój, lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe krajobrazy. Będziemy delektować się szmaragdowym kolorem czystego jeziora (turkusowa barwa wody jest efektem rozpuszczonych związków wapnia) i błękitem nieba. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Dla ochłody zatrzymamy się na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie. Będzie także przerwa na zrobienie zdjęć piątej co do wielkości w Turcji zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew.

JEEP SAFARI
- cena ok. 39 EUR Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay. Będzie także okazja do zapalenia fajki wodnej.

MORSKA WYPRAWA
- cena ok. 37 EUR Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek. Podpłyniemy także do Jaskini Piratów, Kochanków oraz Jaskini Fosforyzującej.

RAFTING
- cena ok. 35 EUR Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.

DELFINARIUM
- cena ok. 35 EUR Zapraszamy Państwa do wizyty w Delfinarium. Wycieczka zapewni Państwu pełno wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Fantastyczna przygoda nie tylko dla najmłodszych!!!

NURKOWANIE
- cena ok. 55 EUR Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!

MANAWGAT
- cena ok. 42 EUR Wycieczka, która pozwoli Państwu poznać tureckie realia. Odwiedzimy tradycyjny orientalny bazar, gdzie będą mogli Państwo poobserwować mieszkańców podczas zakupów czy samemu zakupić tureckie smakołyki. Po pełnym wrażeń pobycie na targu popłyniemy w spokojny rejs po rzece Manavgat, który kończy się malowniczym ujściem do Morza Śródziemnego. Odpoczniemy na plaży, gdzie zimna słodka woda rzeczna miesza się z ciepłą, słoną wodą morską. Następnie zwiedzimy jeden z największych meczetów na Riwierze Tureckiej z okazałym, pełnym ornamentów, wnętrzem.

ODKRYJ ALANYĘ
-cena ok. 42 EUR Podczas wycieczki odkryją Państwo nieznane przez wszystkich miejsca Alanyi. Najpierw wjedziemy na sławne wzgórze Alanyi czyli Kale, gdzie z punktu widokowego rozpościera się piękny widok na plażę oraz port. Następnie odwiedzimy jaskinię Dim - jedną z najdłuższych w Turcji. Podczas spaceru będzie można zobaczyć niesamowitą grotę pełną okazałych nacieków skalnych: stalagmitów i stalaktytów. Po zwiedzeniu jaskini udamy się do znanego mieszkańcom Alanyi miejsca piknikowego nad rzeką Dimcay. W restauracji, znajdującej się na pływających platformach zjemy "turecki obiad" i odpoczniemy od upałów. Po relaksie nad rzeką udamy się do portu w Alanyi, gdzie przesiądą się Państwo na statek. Podczas rejsu opłyniemy półwysep i zobaczymy symbol miasta czyli Czerwoną wieżę czy ukryte wśród skał groty, gdzie ukrywali się m.in. piraci.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.

Inne

RIWIERA TURECKA informacje ogólne

Waluta TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).

Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.

Czas + 1 godz. w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny Pizza ok. 18 TL woda 1,5l - ok. 1-1,5 TL, piwo w sklepie ok. 5 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować.

Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych zaopatrzonych w znaczek - w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.

Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.

W regionie

Alanya To w zasadzie rejon w którym znajduje się kilkanaście różnych kurortów, ciągnących się na długości ponad 50 km. Centralną częścią Riwiery jest miasto Alanya ze słynną plażą Kleopatry oraz ogromnym wyborem restauracji, barów, dyskotek i innych rozrywek. Miejsce gdzie nie da się nudzić.

Side Położone na półwyspie zachęca pięknymi plażami, malowniczym portem jachtowym i dobrze zachowanymi zabytkami z czasów rzymskich: amfiteatrem i świątynią Apolla. Wokół samego Side znajduje się wiele miejscowości wypoczynkowych, z niektórych można dojść plażą aż do centrum miasta. To doskonały pomysł na wieczorne spacery.

Belek Położone tylko 35 km od lotniska, jest najbardziej luksusową miejscowością na Riwierze. Tu znajdują się luksusowe hotele i pola golfowe. Do tego szerokie, piaszczyste plaże, restauracje sklepy i centrum rozrywkowo-handlowe.

Wyloty z: Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania i Wrocławia. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na R.pl/rozklady.

Wizy - informacje dla sprzedawcĂłw

- Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. - Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). - W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. - Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.

Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.

Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe.

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.

Uwaga!
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 15.08.2017 r. i mogą ulec zmianie.

Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 180 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowegonajpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.

Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.

Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.

Uwaga!
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 31.08.2017 r. i mogą ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

miejski hotel; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, zjeżdżalnia wodna, restauracja główna, 5 barów, restauracja A la carte (jedna kolacja w cenie pobytu, wymagana wcześniejsza rezerwacja)

Położenie

ok. 1,5 km od centrum Alanyi, ok. 125 km od lotniska w Antalyi

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 30 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki, materace, parasole na plaży oraz przy basenie – bezpłatne, ręczniki kąpielowe – wymagany depozyt ok. 10€; bar na plaży serwuje bezpłatne lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-18.00

Zakwaterowanie

181 pokoi usytuowanych w 3 budynkach: 176 pokoi standardowych, 4 pokoje rodzinne, 1 pokój przystosowany dla osób niepełnosprawnych; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV SAT, minibar (bezpłatna woda), sejf (płatny ok. 1€/dzień), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07.00-09.30), późne śniadanie (09.30-10.30), lunch (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; nocne przekąski (22.00-02.00), przekąski w ciągu dnia (12.00-17.30), kawa, herbata i ciasta w patisserie (11.30-18.00), lody w patisserie (12.00-17.00); lokalne napoje alkoholowe i  bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-24.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane 

Sport i rozrywka

animacje (okazjonalnie), bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, masaże, bilard, rzutki, tenis stołowy,wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, łóżeczko (na życzenie) 

www

www.monarthotels.com  ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Alanya

Kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

  Odnowiony w 2012 r.

Położenie

  1,5 km od centrum Alanyi, 130 km od lotniska.

Plaża

  30 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości. Parasole, leżaki i materace - bezpłatne. Ręczniki plażowe - depozyt (płatny ok. 10€/szt). Przejście do plaży przez ulicę.

W hotelu

  w kilku budynkach: 2 restauracje, 4 bary, 3 sale konferencyjne, centrum biznesowe, windy, 2 baseny odkryte, zjeżdżalnia wodna.

Pokoje

pokoje standardowe (1 dla niepełnosprawnych); klimatyzacja indywidualna, łącze internetowe (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), telefon, TV, suszarka, prysznic lub wanna, balkon.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne:  łącze internetowe w lobby, siłownia, szachy, rzutki, bilard, tenis stołowy, siatkówka plażowa, animacje. Płatne:  room service, pralnia, salon piękności, centrum SPA, łaźnia turecka, masaż.

Atrakcje dla dzieci

  brodzik, krzesełka w restauracji, plac zabaw.

Wyżywienie

All Inclusive (24h) Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych. Restauracje a'la carte: turecka - jedna wizyta gratis. Wymagana rezerwacja.

Tel./Faks

+90 242 / 513 36 39, 513 41 76

Aktualizacja opisu

2015.01.20, g. 10:20


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony ok. 1.5 km od centrum Alanyi, 125 km od lotniska.

Plaża

Hotel znajduje się 30 m od piaszczysto-żwirowej plaży. Dostęp do leżaków i parasoli bezpłatny.

Zakwaterowanie

199 pokoi rozmieszczonych w 3 budynkach; Typy pokoi: pokoje standardowe; Wyposażenie: balkon z widokiem na ogród bądź morze, minibar, klimatyzacja, telewizor, telefon, suszarka do włosów.

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja A'la carte (goście mogą raz podczas pobytu skorzystać z restauracji A'la carte po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); 3 bary: (bar przy basenie, bar w lobby, snack bar), cukiernia.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, lody, przekąski między posiłkami, nocne przekąski; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz.: 10:00-24:00, jeden z barów otwarty przez cała dobę.

Sport i rozrywka

3 baseny zewnętrzne w tym 1 dla dzieci, zjeżdżalnia; Bezpłatnie: animacje, bilard, rzutki, siatkówka plażowa; Odpłatnie: centrum spa, łaźnia, masaże.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji.

Pozostałe udogodnienia

Pralnia, centrum piękności, bezprzewodowy dostęp do Internetu w lobby i snack barze.

Naszym zdaniem

Hotel odnowiony w 2011 roku, dzięki swe atrakcyjnej lokalizacji tuż nad plażą i niedaleko centrum miasta, sprawia iż jest to idealne miejsce na wakacyjny relaks.

Strona internetowa

www.monarthotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w Oba, przy promenadzie. W odległości 1,5 km od ścisłego centrum Alanyi, 125 km od lotniska w Antalyi. W pobliżu hotelu liczne sklepy, kawiarnie i restauracje.

PLAŻA

piaszczysto-żwirowa, oddalona od hotelu 30 metrów ( przejscie przez ulicę). Leżaki, materace i parasole bezpłatnie. Ręczniki plażowe kaucja. Bar przy plaży w opcji all inclusive serwuje lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe oraz snacki m.in. hamburgery, cheeseburgery, hot dogi, tosty, frytki.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Kompleks hotelowy składa się z budynku głównego i dwóch budynków bocznych. Hotel położony w doskonałej lokalizacji blisko centrum miasta. Polecany dla młodych Klientów zainteresowanych w ciągu dnia aktywnym wypoczynkiem, a wieczorem korzystaniem z nocnych atrakcji Alanyi.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, kantor wymiany walut, 4 windy, restauracja główna, snack restauracja, restauracja a'la carte, 2 bary przy basenach, bar w lobby, taras słoneczny. Wypożyczalnia samochodów, usługi pralni chemicznej.

INTERNET

WiFi w lobby oraz przy basenie bezpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - 2 baseny ( w tym jeden ze zjeżdżalnią czynną w wyznaczonych godzinach), leżaki i parasole, bilard, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, ręczniki plażowe za kaucją. Odpłatnie - zabiegi pielęgnacyjne, masaże, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, łóżeczko na zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 199 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki , wyposażone w klimatyzację, TV/SAT, telefon, mini bar, bezpłatny sejf, łazienki z prysznicem i suszarkami do włosów oraz balkony. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

WYŻYWIENIE

All inclusive plus - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie, przekąski w barach przy basenach i na plaży, lody, owoce, kawa, herbata. W godzinach nocnych przekąski snackowe. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte. Opcja all inclusive nie zawiera soków wyciskanych ze świeżych owoców, napojów importowanych. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte. mini bar uzupełniany codziennie w wodę oraz soft drinki.

INFORMACJE DODATKOWE

www.monarthotels.com Ocena HCH 5 Rekomendacja 87%. Hotel przygotował jeden pokój dla niepełnosprawnych.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


TUI

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • windy • ogród • 2 baseny zewnętrzne • brodzik dla dzieci • zjeżdżalnia wodna • taras słoneczny • bar przekąskowy • restauracja a la carte (raz na pobyt w cenie) • kawiarnia (część gatunków kaw dodatkowo płatne) • 4 windy • bar na plaży

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • leżaki, parasole (przy basenie i na prywatnej plaży, w cenie) • ręczniki (za kaucją, ok. 10 €)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

181

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

• plac zabaw • brodzik • łóżeczko dziecięce (w cenie)

Sport i wellness

W cenie • bilard • rzutki • tenis stołowy • siatkówka plażowa

Płatne • zabiegi kosmetyczne i pielęgnacyjne w spa • masaże

Rozrywka

• lekki program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • sejf (w cenie) • minibar (w cenie, na powitanie) • tel.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • balkon • prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • sejf (w cenie) • minibar (w cenie, na powitanie) • tel.

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-9.30), śniadanie dla śpiochów (9.30-10.30), obiad (12.30-14.00) i kolacja (19.00-21.00) w formie urozmaiconego bufetu • przekąski (12.00-17.30) • nocna przekąska (22.00-06.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) • lody (12.00-17.00)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Monart City Hotel w Alanya w 3 budynkach i posiada 199 pokoi. Hotel położony jest 30 m od plaży piaszczysto-żwirowej. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, 4 windy, klimatyzację, salon, mini market, salon fryzjerski i recepcję. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Personel mówi po niemiecku i angielsku. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą i brodzikiem. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta. Odległość od hotelu: lotnisko GZP (43 km) i lotnisko AYT (124 km).

Udogodnienia:

Hotel oferuje usługę budzenia, usługi prasowania, opiekę medyczną, system kontroli wchodzenia, pokojówki, pralnię i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajdują się 3 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski (pora serwowania: 12:00 - 17:30), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 00:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 00:00), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 11:30 - 18:00), wino (pora serwowania: 10:00 - 00:00), przekąski o północy (pora serwowania: 22:00 - 06:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 00:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 00:00) i drugie śniadanie (pora serwowania: 09:30 - 10:30).

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje bilard, rzutki i tenis stołowy. Monart City Hotel posiada spa i hammam. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa i fitness. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Monart City

Opinie o Hotelu Monart City

Masz pytania o Hotel Monart City? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00