cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
  • Hotel Eliros Mare, Kreta
1 / 29
Udogodnienia hotelu Eliros Mare
  • Bez paszportu

Hotel Eliros Mare
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Eliros Mare:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Eliros Mare:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2019

Hotel Eliros Mare w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Grecja/Kreta Zachodnia

Informacje Ogólne:

Eliros Mare znajduje się w odległości 50 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Rethymnon (17 km). Pozostałe miasta: Chania (45 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, lobby i mini market. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Personel mówi po francusku, angielsku i niemiecku. Hotel posiada basen ze słodką wodą. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko HER (100 km), dyskoteka (17 km) i informacja turystyczna (17 km). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, sejfy, opiekę medyczną, serwis pokojowy, usługę budzenia i usługi prasowania. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie w godz. 07:30 - 09:30 : styl amerykański. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness i tenis.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadania, kolacje All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wszystkie posiłki serwowane są w formie bufetu. Wybrane napoje dostępne są bezpłatnie podczas śniadania, w opcji AI wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00

Zakwaterowanie

Standard - TV-SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z bocznym lub z centralnym widokiem na morze za opłatą - pokój rodzinny jest większy od pokoi standardowych, dostępny za opłatą

Dla Twojego komfortu

Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

Bagaż

Katowice, Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław,(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Wilno (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta Eliros Mare znajduje się przy plaży Kavros w miejscowości Georgioupolis, na terenie o wyjątkowym pięknie przyrody. Hotel posiada prywatną, piaszczystą plażę, która spełnia wszystkie wymogi bezpieczeństwa. Zapewnia wspaniałą rodzinną atmosferę i łączy w sobie rzeczywistą kreteńską gościnność w nowoczesnym środowisku z tradycyjną architekturą Krety. Oferuje łatwy dostęp do najładniejszej i najbardziej zabytkowej części Krety. Ten hotel jest idealnym miejscem na beztroskie i relaksujące wakacje.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1992 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie hotelu: 2 restauracje, 2 bary, recepcja, sala telewizyjna, wypożyczalnia samochodów, pralnia (płatna), winda w budynku głównym, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

Przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysta, 200 m długości. Parasole i leżaki - płatne . Bar na plaży - płatny.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), sejf (płatny), TV, zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w trzypiętrowym budynku głównym i w 8 dwupiętrowych bungalowach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pokoje bez drzwi łączących)

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja na plaży (płatna), 2 bary (bar główny, bar na plaży)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie kontynentalne (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja(18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:30-18:00) w barze na plaży , wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.restauracja na plaży

z myślą o dzieciach

brodzik wydzielony przy basenie głównym^2 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw opiekunka (płatna), możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, siatkówka plażowa

płatne

centrum SPA, masaż, bilard, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

27.04.2018 14:46

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • winda • taras • ogród • basen zewnętrzny (woda słodka) • restauracja główna (dania kuchni greckiej, międzynarodowej, śródziemnomorskiej) • tawerna na plaży (a la carte, w zależności od warunków pogodowych, 12.00-17.00, płatna) • bar w lobby • bar na plaży 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

• parking (niestrzeżony, w cenie) • minimarket • pralnia (płatna) • sklep z pamiątkami

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

143

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• leżaki na plaży dla gości all inclusive (w cenie)

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• plac zabaw • wypożyczenie wózka (płatne) • łóżeczko dziecięce (w cenie) • bufet dla dzieci • brodzik • miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie • plażowa piłka nożna • siatkówka plażowa • padle • tenis stołowy • kort tenisowy • wypożyczenie sprzętu

Płatne • masaże • jazda konna • rowery górskie 

Rozrywka

• zajęcia sportowe • lekki program animacyjny • przedstawienia • muzyka na żywo • wieczory taneczne • wieczory tematyczne • rzutki (w cenie) • bilard (płatny) 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • widok na ogród • dwa pomieszczenia połączone drzwiami przesuwanymi • wanna lub prysznic • balkon lub taras • WC • suszarka • TV sat. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (płatny) • telefon • czajnik elektryczny • lodówka • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (w cenie) • kapcie (w cenie) • lustro kosmetyczne

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • wanna lub prysznic • balkon • WC • suszarka • TV sat. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (płatny) • telefon • czajnik elektryczny • lodówka • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (w cenie) • kapcie (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 25 m2 • widok na ogród • wanna lub prysznic • balkon • WC • suszarka • TV sat. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (płatny) • telefon • czajnik elektryczny • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (w cenie) • kapcie (w cenie)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • ok. 24 m2 • widok na basen lub boczny widok na morze • lodówka • wanna lub prysznic • balkon • WC • suszarka • TV sat. • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (płatny) • telefon • czajnik elektryczny • minibar (płatny) • Wi-Fi (w cenie) • szlafroki (w cenie) • kapcie (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00, kontynentalne, amerykańskie) • późne śniadanie (10.00-11.00) • obiad (12.30-14.15) • kolacja (18.30-21.00) • posiłki w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (11.00-24.00) • przekąski (11.30-18.00) • przekąski o północy (23.00-24.00) • ciasta (11.30-18.00) • kawa/herbata po południu 

Dwa posiłki • śniadanie (7.30-10.00, kontynentalne, amerykańskie) • późne śniadanie (10.00-11.00) • kolacja (18.30-21.00) • posiłki w formie bufetu 

Dodatkowe informacje • w restauracji głównej dostępne dania dietetyczne, bezglutenowe, bez laktozy, wegetariańskie (na zapytanie, konieczna rezerwacja)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Georgioupolis (HER)

Opinia 7islands

Hotel wybudowany w stylu tradycyjnej greckiej wioski wakacyjnej, znany z przyjaznej atmosfery, miłej obsługi oraz przysmaków regionalnej kuchni. Ze względu na położenie w spokojnej okolicy oraz panoramiczny widok na krystalicznie czyste morze polecamy go osobom ceniącym spokojny wypoczynek oraz bliskość przyrody.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Georgioupolis, ok. 4 km od jej centrum, ok. 17 km od Rethymnon, ok. 40 km od Chanii, ok. 100 km od stolicy wyspy w Heraklionie. W centrum Georgioupolis znajdują się sklepy, restauracje i greckie tawerny.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt.

Hotel

Składający się z budynku głównego oraz bungalowów kompleks, całkowicie odnowiony w 2009 r. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, parking. Odpłatnie: tawerna grecka przy plaży, Internet Wi-Fi, kącik internetowy, wypożyczalnia rowerów. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 145 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, telefon, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 pomieszczenia), rodzinne dwupoziomowe z możliwością 2 dostawek, suite z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:30-21:00). W godzinach 12:00-18:00 w wybranych barach dostępne są przekąski. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w barach. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), boisko wielofunkcyjne, tenis stołowy, animacje. Odpłatnie: siłownia, sauna, masaże, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, mini klub, łóżeczka do spania (na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji.

Kontakt do hotelu

www.elirosmare.gr / Tel.: 00 30 282 506 11 81


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    Hotel położony 4 km od Georgioupolis, 45 km od Chani oraz ok.100 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

*    Piaszczysta, długa bezpośrednio przy hotelu, dostęp do serwisu plażowego jest dodatkowo płatny; ręczniki kąpielowe za depozytem.  

Zakwaterowanie

*    145 pokoi w budynku głównym i budynkach bocznych; *    Typy pokoi: standardowe (24-34m2, widok na ogród, basen, boczny na morze lub na morze), rodzinne (30-34m2, dwie sypialnie oddzielone drzwiami); typu maisonette *    Wyposażenie: telefon, mini bar (płatny dodatkowo), sejf (płatny), telewizja satelitarna, łazienka z wanna lub prysznicem, suszarka do włosów,

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Główny bar z tarasem, bar z przekąskami na plaży.

Wyżywienie

*    HB - śniadania i obiadokolacje; napoje są dodatkowo płatne; *    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; przekąski i lody w barze na plaży w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w barze w lobby w godzinach 11:00-24:00.

Sport i rozrywka

*    Basen zewnętrzny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli. *     Bezpłatnie: kort tenisowy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, dzienne animacje; *    Odpłatnie: bilard, sala fitness, spoty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), wysokie krzesełka w restauracji oraz łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

*    Recepcja, kącik telewizyjny, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w lobby i przy basenie.

Naszym zdaniem

*    Przyjemny, zadbany hotel w bardzo dobrej lokalizacji przy jednej z najpiękniejszych plaż. Polecamy rodzinom z dziećmi oraz jako punkt wypadowy do zwiedzania wyspy.  

Strona internetowa

*    www.elirosmare.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Zakwaterowanie

wygodnie, gustownie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (1-2A): indywidualna klimatyzacja, sejf do wynajęcia, TV, telefon, lodówka, balkon lub taras. Łazienka z wanną lub prysznicem; WC, suszarka.Pokoje dwuosobowe (2B): z widokiem na basen lub od strony morza, wyposażone jak pokoje A2A. Pokoje dwuosobowe (2C): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. A2A. Pokoje dwuosobowe (2D): od strony ogrodu, wyposażony jak (A2D). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S).

Wcześniej = taniej

do 31.12.17 20% zniżki, od 01.01.-28.02.18 15% zniżki, od 01.03.-31.03.18 10% zniżki (zniżki nie łączą się z ofertą dni gratis).

Dni gratis

7=6 w terminach: 27.04-22.05.18, 05.10-30.10.18.

Opis hotelu

Goście zakwaterowani są w 143 pokojach. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest kantor wymiany walut. Dostępne w hotelu Wi-Fi zapewnia wygodny dostęp do sieci. Na terenie obiektu znajduje się restauracja, jadalnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również sala telewizyjna. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy i pralnia. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne, łóżko typu king size bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. rower / rower górski, siatkówka plażowa i siatkówka, jak również za dodatkową opłatą tenis ziemny i jazda konna. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, rower wodny, kanadyjki, rejsy katamaranem i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, jogę i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotel zaprasza do skorzystania z szerokiej oferty Centrum Wellness. Oferowane zabiegi to spa, jak również za dodatkową opłatą sauna, łaźnia turecka i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dostępne są również dania specjalne, w tym dania dietetyczne. Obiekt oferuje przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Chania

Wyżywienie

All Inclusive, Half Board

Opis

Duży, zielony teren, prywatna piaszczysta plaża, duży wybór wygodnych pokoi, restauracja, bar, internet, basen, sport, animacja, wysoka jakość obsługi. Centralny budynek i bungalowy. Pokoje całkowicie odnowione w 2009 r.

Położenie

Piaszczyste wybrzeże wyspy, 4 km od miejscowości Georgioupoli, 42 km od lotniska Chania, 40 km od miasta Chania, 100 km od Heraklionu, 18 km od Rethymnon. 

Pokoje

147 pokoi: Double Rooms GV/PV/SSV/SV (24-28 m2), Family Rooms Junior GV (30 m2), Maisonettes GV (35 m2), Suites SV (46 m2).
W pokojach: klimatyzator, telewizja satelitarna (m.in. kanały muzyczne), telefon, bezpłatny internet Wi-Fi, płatny sejf, płatny mini-bar, wanna/prysznic, suszarka, balkon/taras.

Double Rooms GV/PV/SSV/SV: 2 łóżka pojedyncze.

Family Room Junior GV: znajdują się w głównym budynku. 2 pokoje rozdzielone przesuwanymi drzwiami, 4 łóżka pojedyncze.

Maisonette GV: pokoje dwupoziomowe. Na pierwszym poziomie - pokój z 2 łóżkami pojedynczymi, na drugim poziomie (bez drzwi) łóżko podwójne.

Suite SV: salon i sypialnia, dodatkowo szlafroki i kapcie.


Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

O wyżywieniu

ALL INCLUSIVE


Posiłki (pełne wyżywienie w głównej restauracji, szwedzki stół)
Śniadanie: 07:30-10:00, styl amerykański
Drugie śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalne
Lunch: 12:30-14:30, międzynarodowy szwedzki stół
Kolacja: 18:30-21:00, międzynarodowa kuchnia, szwedzki stół, wieczory tematyczne

Napoje do posiłków: woda, lokalne wino i piwo, napoje chłodzące.

Tawerna A la carte: 12:00-16:00 i 19:30-22:30
Voucher ze zniżką 10% od ceny w katalogu, kolacja i wieczory tematyczne - dla gości w programie all inclusive.

Przekąski: 11:30-18:00, w barze na plaży i w barze przy basenie

Bar na plaży: lekkie przekąski (burgery, bułeczki z serem, pizza i in.), kanapki, słodycze, ciasta.

Bar przy basenie: kanapki, słodycze, ciasta.
Wieczorne przekąski: 23:00-24:00, w lobby, kanapki, ciasta 

Napoje w barach
Lobby-bar przy basenie i bar na plaży: 11:00-24:00, ostatnie zamówienie w systemie all inclusive o 24:00
Szeroki wybór miejscowych napojów alkoholowych i bezalkoholowych - koktajle, wino domowe, piwo beczkowe, napoje chłodzące, kawa parzona i rozpuszczalna, herbata. Markowe alkohole importowe za dodatkową opłatą.

Obowiązek noszenia bransoletek all inclusive.

Odległość od morza

150 m


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

nad morzem, na zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Kavros, do Georgioupolis ok. 4 km. Przystanek autobusowy ok 200 m. Do Rethymnonu ok. 23 km. Do Chanii ok. 40 km. Do Heraklionu ok. 100 km.

Plaża

bardzo ładna piaszczysta plaża, wyróżniona Błękitną Flagą. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

zadbany, komfortowy, bardzo przyjemny hotel oferuje 145 pokoi w 4-piętrowym budynku głównym i w 2 piętrowych budynkach bocznych. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, windy, pokój z TV, mini market, bar, restauracja z tarasem. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą. Leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki kąpielowe dostępne za kaucją. www.eliros.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wygodnie, gustownie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe (A1-2A): indywidualna klimatyzacja, sejf do wynajęcia, TV, telefon, lodówka, balkon lub taras. Łazienka z wanną lub prysznicem; WC, suszarka.Pokoje dwuosobowe (A2B): z widokiem na basen lub z widokiem na morze, wyposażone jak pokoje A2A. Pokoje dwuosobowe (A2C): z widokiem na morze, wyposażone jak pok. A2A. Pokoje dwuosobowe (A2D): od strony ogrodu, wyposażony jak (A2D). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S).

Dzieci

zintegrowany brodzik dla dzieci, mini club, plac zabaw.

Rozrywka

lekkie animacje w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

WLAN za opłata.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, gimnastyka wodna, siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie płatne). Za opłatą: bilard, różnorodne sporty na plaży (w szczycie sezonu, lokalne agencje).

Wellness

sauna, masaże za opłatą.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Przekąski, napoje, kawa, herbata, ciastka w barze przy plaży w godz. 10:00-18:00. Przekąska nocna w godz. 22:00-24:00.Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-14:00 i 16:00-24:00 w lobby barze.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • zadbany hotel z bardzo przyjemną atmosferą
  • ładny, wypielęgnowany ogród
  • długa, bardzo ładna plaża odznaczonej certyfikatem "Błękitna Flaga"


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

na obrzeżach miejscowości Georgioupolis (4km do centrum). W pobliżu restauracje i supermarket. Przystanek autobusowy znajduje się w odległości 50 metrów. Rethymnon oddalony 17 km. Międzynarodowe lotnisko Chania jest położone 45 km od hotelu.

PLAŻA

przy hotelu, szeroka, piaszczysta, od 2006r odznaczona Błękitną Flagą. Leżaki i parasole bezpłatnie (tylko dla Gości z wykupioną opcją all inclusive, Goście z wykupioną opcją HB za serwis plażowy płacą). Ręczniki plażowe depozyt. Bar na plaży w opcji all inclusive.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Mniejszy obiekt hotelowy w spokojnej okolicy z bezpośrednim dostępem do plaży. Składa się z budynku głównego i aneksów.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, restauracja główna, tawerna a'la carte, lobby bar, bar przy basenie, snack bar na plaży, kącik TV, wypożyczalnia samochodów, usługi pralni chemicznej. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

INTERNET

WiFi w lobby bezpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, kort tenisowy w ciągu dnia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobic. Ręczniki plażowe za wpłatą kaucji - wymiana co 2 dni. Programy animacyjne oraz programy wieczorne. Odpłatnie: bilard, centrum Spa, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, mini club oraz animacje, wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 145 pokoi. Pokoje typu standard garden view dwuosobowe z możliwością jednej dostawki o powierzchni 24-34m, wyposażone w łazienki (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, klimatyzację, telefon, odpłatny sejf i mini bar, balkon lub taras. Pokoje z bocznym widokiem na morze i bezpośrednim widokiem na morze za dodatkową opłatą. Pokoje typu family z możliwością zakwaterowania rodziny 2+2 o powierzchni 34m, wyposażone jak pokoje typu standard składają się zdwóch pokoi połączonych drzwiami i jednej łazienki.

WYŻYWIENIE

HB śniadania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie kontynentalne, przekąski w barze na plaży (hamburgery, pizza, sałatki, ciasta), przekąski w barze przy basenie (kanapki, ciastka), nocna przekąska w lobby barze ( kanapki, ciastka). Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 11.00-24.00 w wyznaczonych barach. 10% zniżki na tawernę a'la carte . Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

INFORMACJE DODATKOWE

www.elirosmare.gr Ocena HCH 5,2 Rekomendacja Klientów 92% Kavros Apokoronou - Georgioupolis 73 007 Chania, Crete Greece Telephone: +30 28250 61181

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Eliros Mare
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Eliros Mare:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Eliros Mare
https://youtu.be/jk85BeNqIsw

Opinie o Hotelu Eliros Mare

Eliros Mare - możliwości zakwaterowania:

garden view standard single gv sd
garden view standard single gv
garden view family gv sd
family room standard
standard singleuse standard
standard standard seaview
standard standard lateralseaview
standard standard gardenview
Garden View Family GV
Garden View Standard GV
garden view standard gv sd
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Family Room Garden View DBL FM SSV
Family Room Garden View TRPL FM GV
Standard Garden View DBL GV
Standard Garden View TRPL GV
Standard Garden View TRPL SSV
Standard Sea View DBL
standard [side sea view] dbl_ssv
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Meerseite oder Poolblick
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony gor
Double Room / Sea View
Double Room / Garden View
Double Room / Side Sea View
Double Room for Sgl / _
POKÓJ RODZINNY Z WIDOKIEM NA OGRÓD
DZ,Gartenbl.,Economy
Doppelzi.,BkoT,Gartenbl.
Doppelzi.,BkoT,Gartenbl.
DZ/BkoT/seitl. Mee
DZ/BkoT/Meerblick
DOUBLE SEA VIEW
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Einzelzi./BkoT/Gartenblic
Fam.-Zi./BkoT/Gartenbl.
STANDARDOWY Z CZĘSCIOWYM WIDOKIEM NA MORZE
STANDARDOWY Z CZĘSCIOWYM WIDOKIEM NA MORZE
DOUBLE SEA VIEW
POKÓJ RODZINNY Z WIDOKIEM NA OGRÓD

Eliros Mare - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Eliros Mare? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00