cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
  • Hotel Bali Mare, Kreta
1 / 26
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 1553 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 07.10
już od 1300 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bali Mare
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Bali Mare
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Bali Mare:
3.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2020

Hotel Bali Mare w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, sejf w recepcji (płatny), basen odkryty.

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

550 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 8 budynkach:5 budynków głównych (liczba pięter: 4, liczba wind: 0), 3 budynki deluxe (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje triple dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje double dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, bar All Inclusive (10:00-22:00) śniadanie (07:00-09:30), obiad (12:00-14:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, podwieczorek (16:00-17:00), napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy

płatne

kort do tenisa ziemnego, bilard DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

08.11.2019 12:11

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Tenis All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kreta/Bali

Opinia 7islands

Kompleks położony na wzgórzu z panoramicznym widokiem na morze i góry. Wygodnie urządzone pokoje, dobra kuchnia oraz przyjazna atmosfera sprawią, że każdy spędzi tu udane wakacje. Polecamy go osobom ceniącym spędzanie urlopu w obiektach zlokalizowanych z dala od zgiełku kurortów turystycznych. Zwolennicy spacerów docenią bliskość centrum portowej miejscowości Bali, z licznymi restauracjami i tawernami.

Położenie

Na północnym wybrzeżu, w centralnej części wyspy, na wzgórzu, w miejscowości Bali, ok. 1 km od jej centrum, ok. 57 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Ok. 400 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, w zatoce. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Rozległy kompleks odnowiony w 2013 roku, składający się dwupiętrowych budynków otoczony zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, kącik telewizyjny, restauracja, bar, amfiteatr. Odpłatnie: Internet Wi-Fi, sejf, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 2*.

Pokoje

Hotel dysponuje 59 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję, udogodnienia do parzenia kawy i herbaty (na zapytanie), suszarkę do włosów. Odpłatnie: klimatyzacja (ok. 4 euro/dzień), Internet Wi-Fi, lodówka, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z dostępem do dodatkowego współdzielonego basenu z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 11:00-23:00. W przypadku nieodpowiednich warunków pogodowych część barów może być okresowo nieczynna. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen (zejście na basen schodami, leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny, animacje, tenis stołowy. Odpłatnie: kort tenisowy (ok. 5 euro/godz.), bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie, dodatkowo płatne).

Kontakt do hotelu

www.balimare.com / Tel.: 00 30 283 409 43 75


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Orex

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

2PLUS

Region

CRETA

Opis oferty:

hotel otwarty w 1985 roku, wyremontowany w 2013, usytuowany na wzgórzu z widokiem na Morze Egejskie i Góry Talea; do dyspozycji gości: basen, restuaracja, 2 bary, parking

POKOJE:

60 pokoi rozmieszczonych w 8 budynkach: pokoje rodzinne (salon i sypialnia), pokoje trzyosobowe, pokoje maisonette dla max 4 os (dwupoziomowe), pokoje rodzinne villa sharing pool complex (salon i sypialnia, dostęp do basenu), pokoje trzyosobowe villa sharing pool complex (1 pokój, dostęp do basenu); wyposażenie: klimatyzacja (płatna), internet (płatny), sejf (płatny), lodówka, zestaw do parzenia kawy i herbaty, suszarka, TV, prysznic lub wanna, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

wypożyczalnia samochodów, sejf w recepcji, bilard, kort tenisowy, wszystkie sporty wodne na plaży

KONTAKT:

www.balimare.com

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum Bali, 35 km od Rethymnonu, 47 km od Heraklionu, 57 km od lotniska w Heraklionie

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się 270 metrów od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole (płatne)

WYŻYWIENIE:

All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol importowany i wysokojakościowy

DLA DZIECI:

brodzik

SPORT I ROZRYWKA:

tenis stołowy, internet bezprzewodowy w lobby


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Bali Mare
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Bali Mare:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Bali Mare
https://youtu.be/HW1G6Jzfuk0
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Bali Mare

3.7
może być

Ogólne wrażenie średnie. Pod względem lokalizacji fajnie, bo blisko do piaszczystej plaży i do centrum Bali. Sam hotel widać że nienajnowszy, pokoje całkiem ładnie odnowione, ale reszta już nie. Jedzenie - można coś dla siebie wybrać, ale różnorodność niepowala. Codziennie to samo, niektóre potrawy w ogóle niejadalne. Obsługa traktuje gości trochę z łaski i od niechcenia. tak więc polecam ze względu na lokalizację, jeżeli ktoś chce spędzić cały czas w hotelu to napewno nie w Bali Mare..

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Bali Mare:
4 / 6

Cena adekwatna do standardu 2015-06-22
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Bez rewelacji 2015-10-17
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

hotel bardzo skromny,dla osob naprawde liczacych sie z groszem,jedzenie to porazka jakies papki jak ...
więcej

3.5
All inclusive w bursie 2016-06-19
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

witam... z zewnątrz hotel sprawia wrażenie ładnego i przyzwoitego lecz to złudzenie. 1....-wszystk...
więcej

2.2
Polecam 2016-09-16
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.8

Razem z przyjaciółkami doskonale się bawiłyśmy :) Hotel bardzo ładny, rozbudowany. Jedzenie dobre, s...
więcej

5.2
Nie rozumiem złych opini... 2016-09-28
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Przyjechałliśmy właśnie z Bali Mare. Druga połowa września 2016 A wiec: {#smile} - Jedzenie sie ...
więcej

5.5
Bali Mare Kreta 2017-08-31
Szczegóły oceny hotelu Bali Mare:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0

Bali Mare - możliwości zakwaterowania:

Room Triple
Room Family

Bali Mare - Możliwości wyżywienia:


Bali Mare - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Bali Mare? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00