Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Iliada Beach, Korfu
1/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
2/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
3/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
4/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
5/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
6/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
7/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
8/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
9/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
10/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
11/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
12/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
13/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
14/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
15/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
16/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
17/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
18/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
19/20
Hotel Iliada Beach, Korfu
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
29.04 - 02.05
już od 749 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.10 - 08.10
już od 749 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iliada Beach
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Iliada Beach
star 3

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Iliada Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iliada Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 kwietnia 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 października 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Hotel Iliada Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KORFU/GRECJA

Wyposażenie

• recepcja • kantor • sejf: za opłatą, płatność gotówką • sala TV • ogród • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie • terminal internetowy: płatność gotówką, za każde użycie od 1.50 € • pralnia: za opłatą • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

54

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie • siatkówka plażowa

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 18 m2 • widok na ogród/na ląd • ostatni, częściowy remont w 2017 roku • klimatyzacja: płatność gotówką, za dzień ok. 5 €, maj - październik, indywidualnie sterowana • lodówka: w cenie • Wi-Fi: w cenie • w budynku głównym • telefon • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2 os. • widok na ogród/widok na ląd • ostatni częściowy remont w 2018 roku • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • sejf • lodówka • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • Wi-Fi • kapcie • w budynku głównym • telefon • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

Dwa posiłki • śniadanie: codziennie 08:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 20:00 - 21:30, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu (3-daniowe menu)

Śniadania • śniadanie: codziennie 08:00 - 10:00, kontynentalne, w formie bufetu

Restauracje i bary • restauracje: 3
• restauracja "A la carte restaurant": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, ryby/owoce morza, a la carte, za opłatą, płatność gotówką, maj - październik, codziennie 11:00 - 23:00, z tarasem, na plaży
• główna restauracja "Main restaurant": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, maj - październik, codziennie 20:00 - 21:30
• restauracja "Breakfast hall": bufet, w cenie, maj - październik, codziennie 08:00 - 10:00, z klimatyzacją

• bar "Main Bar": maj - październik, codziennie 10:00 - 00:00, za opłatą, płatność gotówką


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Grecja/Korfu

Informacje Ogólne:

Iliada Beach Hotel w Gouvia posiada 54 pokoi i został odnowiony w 2015 roku. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasta położone najbliżej hotelu to Gouvia (50 m) i Corfu Town (7 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, lobby i recepcję. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, angielsku i francusku. Płatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, centrum miasta, dyskoteka, supermarket, przystanek autobusowy, bary/restauracje i informacja turystyczna. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Corfu old Town (8 km), Gouvia Marina (400 m), Paleokastritsa (15 km) i lotnisko CFU (6 km). Gościom poruszającym się na wózku inwalidzkim hotel oferuje następujące udogodnienia: rampa/podnośnik.

Udogodnienia:

Hotel oferuje sejfy i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:00 : kontynentalny. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Wyżywienie

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo

Bagaż

Katowice, Poznań, Rzeszów, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 160 PLN (wyloty od 01.05 - 15.06 oraz od 01.10 - 31.10) / 180 PLN (wyloty od 16.06 - 30.09) - 20 kg - 230 PLN (wyloty od 01.05 - 15.06 oraz od 01.10 - 31.10) / 240 PLN (wyloty od 16.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja

Kraj

Korfu

Warto podkreślić

- W pobliżu zatoki Gouvia- Bliskość miasta Korfu- Krótki transfer z lotniska- Kameralna atmosfera- Restauracje a la carte przy plaży (płatna)

Okiem Grecosa

Ten położony niedaleko zatoki Gouvia kameralny hotel to doskonała propozycja dla wszystkich chcących zasmakować prawdziwej Grecji. Przyjazna atmosfera, a także uśmiechnięta obsługa zapewnią swoim gościom niezapomniane wakacje.

Położenie

• przy plaży• ok. 300 m od przystanku autobusowego• w pobliżu sklepy, bary, tawerny• ok. 7 km od lotniska

Plaża

• przy hotelu• kamienista• leżaki i parasole (płatne, ok. 5 EUR/dzień)

Hotel

• 2 budynki jednopiętrowe otoczone ogrodem• recepcja 24h z lobby• 3 restauracje (w tym 1 a la carte, przy plaży) • 2 bary (płatne) - główny i przy plaży• Wi-Fi (bezpłatne)• kącik TV• kącik internetowy (płatny, ok. 1,50 EUR/1,5 godz.)• sejf w recepcji (płatny, ok. 1,50 EUR/dzień) • 54 pokoje, kategoria lokalna 3*• Hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej

Pokoje

Standard• 2-3 os. (ok. 18 m2)• dostawka dla 3. osoby• Wi-Fi (bezpłatne)• klimatyzacja indywidualna (bezpłatna)• TV-SAT, telefon• lodówka• łazienka z prysznicem, suszarka• balkon lub tarasSuperior• 2-os. (ok. 18-21 m2)• odnowione na sezon 2019• zestaw do kawy i herbaty, czajnik• sejf (płatny)• pozostałe wyposażenie jak w pokojach standard

Dostępne typy pokoi

• Standard 2-3 os. (ok. 18 m2)• Superior 2os. (ok. 18-21 m2)

Wyżywienie

• śniadania kontynentalne (bufet)• obiadokolacje (serwowane) za dopłatą

Dla dzieci

• wysokie krzesełka w restauracji• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• Dzieci pobyt zniżka - 1. dziecko do 12 lat

Cena obejmuje

Przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR)

Cena nie obejmuje

Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie obejmuje ochrony na wypadek COVID-19, chorób przewlekłych, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów wysokiego ryzyka. 
Od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Informacje dodatkowe

Hotel objęty promocją walentynkową dla rezerwacji założonych w okresie 04.02 do 15.02.2022 r.Zmiana terminu rezerwacji, zmiana na inny hotel niż pierwotnie zarezerwowany lub anulacja wykluczają z udziału w promocji.Szczegóły w regulaminie promocji dostępnym w punkcie, w którym dokonano rezerwacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Iliada Beach Hotel w Gouvia posiada 54 pokoje na 2 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasta położone najbliżej hotelu to Gouvia (10 m) i Corfu Town (7 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację i recepcję. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, angielsku i niemiecku. Płatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, dyskoteka, informacja turystyczna, placówka medyczna, postój taksówek, supermarket i centrum miasta. Odległość od hotelu

Gouvia Marina (400 m), Corfu old Town (8 km) i Paleokastritsa (15 km).

Hotel oferuje pralnię i sejfy. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji

24h.

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:00

styl amerykański, kontynentalny. W hotelu znajdują się 2 restauracje. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka

Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 15 km.

Dodatkowe Informacje

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny. W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie) Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży. Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering) Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia.


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Sympatyczny, nieduży, rodzinnie prowadzony hotel, świetnie usytuowany przy plaży, otoczony śródziemnomorską roślinnością. Wspaniały personel, zadbane wnętrza, ciekawa architektura, piękne widoki, relaksujący klimat.  

Położenie

Przy żwirowo-kamienistej plaży, ok. 7 km od lotniska. W pobliżu są sklepy, tawerny, inne hotele, przystanek autobusowy. 

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i sejfami (płatne ok. 1,5 euro/dzień), bezpłatne Wi-Fi, odpłatny punkt internetowy, kącik telewizyjny, restauracja główna z tarasem, restauracja z barem przy plaży, salon śniadaniowy, room service (11.00-23.00), wypożyczalnia samochodów i rowerów. 

Pokoje

Twin room - sypialnia, łazienka, klimatyzacja, telefon, Wi-Fi, mała lodówka, telewizor TV sat, zestaw do przygotowania kawy/herbaty. Powierzchnia pokoju - ok. 18 m kw.plus balkon lub taras z widokiem na ląd.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetówHB - śniadania (bufety) i kolacje (podawane do stołu: przystawka, danie główne, deser, płatne napoje)

Sport i rozrywka

Bez infrastruktury sportowo-rekreacyjnej. 

Dla dzieci

Bez infrastruktury dla dzieci.

Warunki wjazdowe do Grecji

Warunki wjazdowe do Grecji (aktualizacja 04.05.2022):Od 2 maja 2022 roku podróżni przybywający do Grecji nie podlegają już obostrzeniom wjazdowym związanym z Covid-19. Nie ma więc konieczności przedstawiania świadectwa szczepienia, potwierdzenia statusu ozdrowieńca czy wyniku testu. Nie ma też wymogu wypełnienia formularza lokalizacyjnego. Pasażerowie korzystający z przelotów Lufthansy zobowiązani są do używania masek chirurgicznych lub FFP2 lub N95 lub KN95 (bez zaworów).Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.Przydatne strony: Greckie Ministerstwo Bezpieczeństwa Publicznego | www.civilprotection.gr/enKrajowa Organizacja Zdrowia Publicznego Grecji (EODY) | https://eody.gov.gr/en/novel-coronavirus-covid-19-advice-for-travellers/https://www.gov.pl/web/dyplomacja/grecjahttps://travel.gov.gr/

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi (w przypadku ofert z przelotem), transfer lotnisko-hotel-lotnisko (w przypadku ofert z przelotem), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną telefoniczną opiekę lokalnego przedstawiciela, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Powrót do Polski

POWRÓT DO POLSKI28 marca 2022 r. zostały zniesione wszelkie ograniczenia w podróżowaniu do Polski. Nie ma obowiązku okazywania certyfikatu szczepienia,  wykonywania testów i  odbywania tzw. kwarantanny przyjazdowej.https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczeniahttp://https://strazgraniczna.pl/pl/aktualnosci/informacje-dla-podrozny/9081,Kwarantanna-po-przekroczeniu-granicy.html

Informacje o lotach liniami LOT, Wizzair, Ryanair, EasyJet, Enter Air

Przelot PLL LOT:* w cenie jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).* bagaż rejestrowany do 23 kg za dopłatą (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300 PLN/ sztukaWarunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines: https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriagePrzelot liniami WizzAir:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (bagaż umieszczany pod fotelem poprzedzającym)* WIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoby w dwie strony (WIZZ Priority daje prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Obie sztuki bagażu możba zabrać zdo kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.)* bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane poniżej ceny za bagaż w dwie strony)- wylot z Gdańska - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka- wylot z Katowic - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka- wylot z Lublina - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 470 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 630 PLN/sztuka- wylot z Poznania - 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 760 PLN/sztuka- wylot z Warszawy - 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka- wylot z Wrocławia - 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka; 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka; 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaPrzelot liniami Ryanair:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczana pod fotelem poprzedzającym)* pierwszeństwo wejścia na pokład - 160zł/osoba (Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.)* bagaż rejestrowany za dopłatą (podane ceny za bagaż w dwie strony)- wyloty z różnych portów lotniczych - do 10 kg w cenie 200 PLN/ sztuka, do 20 kg (119x119x81cm) w cenie 300 PLN/sztukaWarunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozuPrzelot liniami EasyJet:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego o wymiarach maks. 45 x 36 x 20 cm* bagaż rejestrowany za dopłatą (podane ceny za bagaż w diwe strony)- wylot z Berlina - do 15 kg w cenie 420 zł, do 23 kg w cenie 480 zł Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunkiPrzelot liniami Enter Air:* w cenie jedna sztuka bagażu podręcznego i jedna sztuka bagażu rejestrowanego do 15 kg* przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

Cena nie zawiera

podatków turystycznych i opłat klimatycznych pobieranych przy zakwaterowaniu (jeśli są wyamagane), opłat wizowych (jeśli są wymagane) wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń (np. od kosztów rezygnacji i czy pakietów wyższego rzędu).

COVID

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

Podatek turystyczny

W Grecji wymagany jest podatek turystyczny, który nie jest wliczony w cenę zakwaterowania. Należy go zapłacić bezpośrednio w hotelu. Kwota do zapłaty uzależniona jest od standardu obiektu, poniżej szacunkowe kwoty:* 0,50 za pokój i za noc dla 1-2* hoteli* 1,50 za pokój i za noc w hotelach 3** 3,00 za pokój i za noc w hotelach 4** 4,00 za pokój i za noc w hotelach 5*Szacunkowe opłaty za apartamenty lub placówki sklasyfikowane w kluczach":* 0,25 za pokój i za noc za 1-2 klucze* 0,50 za pokój i za noc za 3 klucze* 1,00 za pokój i za noc za 4 klucze

Podróżni z paszportem innym niż polski

Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.

Atrakcje na świeżym powierzu

Dostępność barów (np. bary przy plaży) oraz atrakcji usytuowanych na świeżym powietrzu jest uzależniona od warunków pogodowych oraz obłożenia hotelu. Decyzję o wyłączeniu obiektów z użytkowania podejmuje hotel bez konsultacji z Touroperatorem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Atur

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

GRECJA

Hotel info

śródziemnomorska architektura, bujna zieleń ogrodu, grecka gościnność, a przede wszystkim sąsiedztwo plaży stwarza wyjątkowe miejsce nieskrępowanego wypoczynku. Przyjemny, kameralny obiekt to doskonałe miejsce dla wszystkich pragnących zasmakować prawdziwie greckich wakacji. Sprzyja temu także atmosfera i niezwykły koloryt nadmorskiej miejscowości Gouvia. Spacerując tętniącą życiem ulicą zamów frappe w jednym z lokalnych barów lub zasmakuj wyśmienitej greckiej kuchni w jednej z tradycyjnych, nadmorskich tawern. Do zakupu pamiątek zachęcają tutejsi sprzedawcy, życzliwym uśmiechem zapraszając do swych kramików. Bliskość miasta Korfu z jego niezlicznymi atrakcjami to kolejny atut hotelu. Dojechać można tu łatwo komunikacją lokalną. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Gouvia, pierwsza linia brzegowa, przy plaży, w pobliżu bary, tawery, restauracje, ok. 8km od centrum miasta Korfu, przystanek komunikacji lokalnej ok. 300m od hotelu. Lotnisko Korfu ok. 8km.

Plaża

przed hotelem (przejście przez nadmorską uliczkę), kamienista, naturalna, publiczna, bezpłatna. W sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

54 pokoje, 2 budynki otoczone ogrodem, 1piętro, recepcja 24h, kameralne lobby, kącik TV, restauracja – sala śniadaniowa, bar na świeżym powietrzu, sezonowy snack bar z tarasem oraz restauracja a la carte i bar z widokiem na plażę, zieleń ogrodu, płatny kącik internetowy, płatny sejf w recepcji, w okolicy miejsca parkingowe.

Pokój

prosty, podstawowo wyposażony pokój typu standard (STD) – klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), minibar/lodówka, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki, co może jednak ograniczać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Opcje wyżywienia

- śniadania kontynentalne (BB) - śniadania, obiadokolacje (HB)

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą - numer alarmowy z językiem polskim. W zależności od sezonu i ilości gości posiłki mogą być serwowane w postaci menu.

Nasza opinia

kameralny, prosty obiekt, którego niezwykłym atutem jest sąsiedztwo plaży i bliskość miasta Korfu. Nieskrępowana atmosfera, miła obsługa.220508

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej EasyJet (kod lotu EZY) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 45x36x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 56x45x25cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 15kg i max wymiarach 56x45x25cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. LOT (kod lotu LO) – duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym.Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym.WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym.Powyższe informacje nie dotyczą dzieci do lat 2 (tzw infantów). Ceny dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

Ważne

Informujemy, iż wyniku pandemii COVID-19, mając na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu wypoczynku obowiązywać mogą restrykcyjne procedury i obostrzenia dotyczące świadczonego serwisu. Z uwagi na powyższe wprowadzone mogą zostać inne, niż standardowo dotychczas, zasady korzystania z transportu czy infrastruktury hotelowej np. maksymalna ilość pasażerów lub gości w obiekcie hotelowym, ograniczenia w serwisie sprzątającym, obowiązek zachowania dystansu, określone warunki korzystania z barów, restauracji itp. Wystąpić mogą również ograniczanie w dostępie do wybranej infrastruktury jak np. zaplecza spa, fitness, programów animacyjnych itp., a nawet częściowe lub całkowite zamknięcie obiektu. Konkretne przepisy i zarządzenia regulowane są przez instytucje międzynarodowe, a także przez lokalne władze w miejscu docelowym i Biuro Podróży ATUR sp. z o.o nie ma na nie wpływu. Staramy się na bieżąco śledzić wytyczne i niezwłocznie informować o obowiązujących restrykcjach, mając jednak na uwadze iż przepisy zmieniać mogą się bardzo dynamicznie, obostrzenia obowiązywać mogą bez wcześniejszego powiadomienia.Informujemy również, iż zmianom ulegać mogą przepisy dotyczące przekraczania granic oraz przepisy sanitarne w poszczególnych krajach. Komunikaty dotyczące warunków podróżowania dostępne są pod adresem http//atur.com/pl/bezpieczna-podroz

CENA ZAWIERA

Cena zawiera: bilet lotniczy | przewóz bagażu podręcznego | transfer lotnisko-hotel i hotel-lotnisko | zakwaterowanie | wyżywienie zg z wybraną opcją | składka z tytułu TFG | składka z tytułu TFP | ubezpieczenie KL 15.000 EUR, NNW 2.000 EUR, bagaż podróżny 200 EUR

CENA NIE ZAWIERA

Cena nie zawiera: taksa turystyczna | opcjonalnie przewóz bagażu dodatkowego | świadczenia dodatkoweTaksa turystyczna: obowiązkowa taksa płatna w Grecji przy zakwaterowaniu. Wysokość opłaty uzależniona jest od standardu zakwaterowania (lokalnej kategorii obiektu) 2**- ok. 0,5 EUR/pokój/noc, 3***- ok. 1,5 EUR/pokój/noc, 4****- ok. 3 EUR/pokój/noc, 5*****- ok. 4 EUR/pokój/noc


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iliada Beach to kameralny hotel usytuowany blisko tętniącego życiem miasta Korfu ze sklepami, barami i tawernami, a także blisko plaży. Polecamy zarówno osobom pragnącym wypocząć w rodzinnej, greckiej atmosferze, jak i miłośnikom rozrywek i życia nocnego.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży, blisko zatoki Gouvia i stolicy wyspy - miasta Korfu
  • rodzinna atmosfera
  • wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Korfu, Grecja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Iliada Beach Hotel w Gouvia posiada 54 pokoi na 2 piętrach. Hotel położony jest tuż przy plaży żwirowej. Miasta położone najbliżej hotelu to Gouvia (10 m) i Corfu Town (7 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację i recepcję. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po francusku, angielsku i niemiecku. Płatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na plaży. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, dyskoteka, informacja turystyczna, placówka medyczna, postój taksówek, supermarket i centrum miasta. Odległość od hotelu: Gouvia Marina (400 m), Corfu old Town (8 km) i Paleokastritsa (15 km).

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię i sejfy. Dostęp do Internetu w terminalach internetowych i bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Śniadanie w godz. 08:00 - 10:00 : styl amerykański, kontynentalny. W hotelu znajdują się 2 restauracje. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

Sport i Rozrywka:

Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 15 km.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Iliada Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji

Opinie o Hotelu Iliada Beach

Iliada Beach - możliwości zakwaterowania:

double superior ds
pontiglio room 1 additional bed dz1
pontiglio room dz
pontiglio single room ez
POKÓJ DWUOSOBOWY SUPERIOR Z WIDOKIEM NA OGRÓD
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI DLA 3 OSÓB
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
Pokój standardowy

Iliada Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Iliada Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00