cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Ivan, Riwiera Makarska
1 / 47
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.06 - 17.06
już od 629 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.10 - 11.10
już od 176 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Solaris Ivan
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Solaris Ivan
star 5

Chorwacja: Riwiera Makarska
Ocena hotelu Solaris Ivan:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Solaris Ivan:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 października 2021

Hotel Solaris Ivan w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Sibenik
  • bezpośrednio przy plaży

polozenie

  • ok. 6 km od centrum Sibenik
  • bezpośrednio przy plaży

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • publiczna
  • piaszczysto-żwirowa
  • leżaki za opłatą
  • parasole za opłatą
  • ręczniki za opłatą

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • bankomat w hotelu
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • serwis bagażowy
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony: za opłatą
  • sale konferencyjne: 7

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

372

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • zakwaterowanie od 15:00, wykwaterowanie do 11:00
  • taksa klimatyczna: płatna na miejscu: ok. 1,35 € / os / dzień
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • kompleks basenowy: zewnętrzny, z wodą morską, leżaki, parasole
  • aquapark: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, za opłatą, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia, z basenem zewnętrznym
  • basen: od 3 lata, w cenie, kryty, z wodą morską, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa
  • jacuzzi: od 3 lata, za opłatą, kryty, z wodą morską, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa
  • ręczniki: za opłatą
  • Dla dzieci

    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • łóżeczko dla dzieci: za opłatą, wymagana rezerwacja

    Sport i wellness

    Płatne
    • strefa spa
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam
    • masaże
    • siłownia
    • minipiłka nożna
    • siatkówka plażowa
    • minigolf
    • tenis stołowy
    • rowery
    • tenis
    • wypożyczalnia sprzętu do tenisa

    rozrywka

    • zajęcia sportowe sezonowo
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu
    • międzynarodowy program animacyjny kilka razy w tygodniu
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • muzyka na żywo

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy superior DZX1
    • 1-2 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na ogród lub dziedziniec
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • ogrzewanie: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy deluxe DZX2
    • 2 os.
    • ok. 22 m2
    • widok na ogród lub dziedziniec
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • ogrzewanie: centralnie sterowane
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon francuski
    Pokój rodzinny superior FZX1
    • 4 os.
    • ok. 43 m2
    • widok na ogród lub dziedziniec
    • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • ogrzewanie: centralnie sterowane
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    Pokój rodzinny superior FZX2
    • 4 os.
    • ok. 43 m2
    • widok na ogród lub dziedziniec
    • 2 dwuosobowe pokoje bez drzwi łączących
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • ogrzewanie: centralnie sterowane
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • prysznic
    • WC
    • szlafroki
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX3
    • 2 os.
    • ok. 22 m2
    • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
    • ogrzewanie: centralnie sterowane
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV
    • serwis sprzątający: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Dalmatian Ethno Village": bufet
  • restauracja: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • restauracja „Mediterranean Square": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, a la carte, na plaży

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby
  • bar przy zewnetrznym basenie
  • wine bar
  • klub na plaży „En Vogue Beach Club": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Chorwacja /

    Opis oferty:

    Podróż służbowa, rodzinny urlop lub romantyczne wakacje we dwoje - każdy powód jest dobry, aby odwiedzić ten wspaniały kompleks wakacyjny, gdzie nie będzie czasu na nudę! Profesjonalne, eleganckie centrum spa oferuje ucieczkę od trosk, restauracje kuszą smacznymi daniami, gustowne wnętrza urzekają miłośników pięknych aranżacji, a bogata oferta sportowo-rozrywkowa z pewnością zachęci do beztroskiej zabawy Gości w każdym wieku. A do tego malownicze widoki jak z pocztówek - czego chcieć więcej?

    POŁOŻENIE:

    w części hotelowej należącej do kompleksu Amadria Park składającego się z 5 hoteli ze sklepami, restauracjami, barami, aquaparkiem, w otoczeniu śródziemnomorskiej przyrody, na terenie kompleksu: Aquapark Dalmatia z atrakcjami dla dzieci i dorosłych, skansen Dalmatian Ethno Village z restauracją, plac Mediterranean Square z restauracją i tawerną, przystań, skąd można popłynąć statkiem pirackim Galija Explorer Ship; wzdłuż całego kompleksu deptak; ok. 6 km od centrum SZYBENIKA, ok. 4,5 km od mariny w Szybeniku, ok. 17 km od Parku Narodowego Krka, ok. 49 km od Trogiru, ok. 110 km od Parku Narodowego Paklenica; ok. 62 km od lotniska w Splicie, ok. 80 km od lotniska w Zadarze; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Spa Beach, publiczna, zatoczkowa, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, dno miejscami kamieniste, zalecane obuwie ochronne, przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 15 EUR/2 leżaki i parasol/dzień); White Beach, publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, dno miejscami kamieniste, zalecane obuwie ochronne, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 300 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 15 EUR/2 leżaki i parasol/dzień), przy plaży En Vogue Beach Club z barem swim-up i basenem nad brzegiem morza (wstęp dla gości powyżej 18. roku życia); Family Beach, przy Amadria Park Hotel Andrija i Amadria Park Hotel Jakov, publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, miejscami w wodzie kamieniste podłoże, zalecane obuwie ochronne, parasole i leżaki płatne (ok. 15 EUR/2 leżaki i parasol/dzień), ok. 250 m od hotelu; Banj Beach, publiczna, piaszczysto-żwirowa, na obrzeżach Szybenika, skąd podziwiać można panoramę miasta, bez serwisu plażowego, ok. 10 km od hotelu; ok. 400 m od Aquaparku Dalmatia (wstęp płatny ok. 6-10 EUR/os., dojście chodnikiem lub deptakiem wzdłuż plaży).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy superior, ostatnia renowacja w 2016 r., 372 pokoje, 1 budynek, 3 piętra, winda, całodobowa recepcja, 5 restauracji: główna - dania w formie bufetu lub serwowane, kuchnia europejska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie (na zamówienie przed przyjazdem), 4 restauracje á la carte (kuchnia śródziemnomorska) na terenie całego kompleksu Amadria Park: Frutti di Mare (na Mediterranean Square), Sibinium, Bongos (w Amadria Park Hotel Andrija), Trattoria (w Amadria Park Hotel Jure), 3 bary: lobby bar z tarasem, przy basenie i typu swim-up w En Vogue Beach Club przy plaży White Beach (wstęp dla gości powyżej 18. roku życia); ogród palmowy, ogród z bujną roślinnością śródziemnomorską; strefa handlowa (konfekcja i akcesoria, upominki, jubiler), kantor, bankomat; bezpłatny internet bezprzewodowy; Centrum Kongresowe Sibenik otwarte w 2018 r. (największe w Chorwacji - 11 sal konferencyjnych o łącznej powierzchni ok. 4000 m², mieszczących ok. 2500 osób, 3 piętra); za opłatą: parking (ok. 8 EUR/doba), pralnia, room service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

    standardowy:

    2-os., ok. 22 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, częściowo przeszklona łazienka (prysznic, wc: suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, minibar (płatny wg konsumpcji), za opłatą: sejf; balkon francuski; widok na ogród;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 40 m², elegancki, łazienka (prysznic, wc; suszarka), 2 osobne pokoje połączone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen z wydzieloną częścią dla dzieci, nieregularny kształt, ok. 250 m², przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ograniczona ilość), basen infinity przy plaży (w En Vogue Beach Club, wstęp tylko dla gości powyżej 18. roku życia), nieregularny kształt, słona woda; siłownia; w sezonie letnim animacje dla dzieci i dorosłych, wieczory tematyczne, muzyka na żywo; za opłatą: centrum sportu: 3 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, boisko do piłki nożnej, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa, badminton, minigolf, wypożyczalnia rowerów, Aquapark Dalmatia (ok. 6-10 EUR/os./dzień), sporty wodne na plaży, dyskoteka w Night Club Ivan, Wellness & Spa Mediterranean Garden (wstęp dla gości powyżej 16. roku życia): 6 podgrzewanych basenów krytych o łącznej powierzchni 240 m², słona woda, jacuzzi, kompleks saun, hammam, strefa relaksacji, fryzjer, bar witaminowy, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, masaże.

    KONTAKT:

    00385/22363951, www.amadriapark.com 

    GRATIS:

    Wi-Fi 


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie

    Luksusowy, desingerski hotel, położony jest w piniowym lesie, ok. 6 km od centrum Sibenika (przystanek ok. 600 m od hotelu). Transfer z lotniska w Splicie trwa ok. 1 godz. Orientacyjny adres i numer kontaktowy dla Klientów z dojazdem własnym - Hoteli Solaris 86, Šibenik, 22000, Chorwacja, +385 22 363 951.

    Plaża

    Obiekt usytuowany przy pięknej, szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży - dodatkowo płatne (ok. 10 EUR).

    Do dyspozycji gości

    Hotel i pokoje zostały całkowicie przebudowane w 2013 r.
    Recepcja 24 - godz., restauracja, przestronne lobby, apertif bar w lobby, bar na plaży, sale konferencyjne, duży, pięknie zaaranżowany taras, basen zewnętrzny z morską wodą, leżaki przy basenie - bezpłatne, kantor wymiany walut. W sezonie letnim muzyka na żywo z dancingami na tarasie hotelowym. Centrum spa i odnowy biologicznej obejmuje kryte baseny ze słoną i słodką wodą oraz licznymi urządzeniami do hydromasażu. Goście mogą korzystać z sauny, zaplecza fitness i łaźni tureckiej, jak również poddać się różnym masażom, zabiegom na twarz i ciało (korzystanie ze SPA jest odplatne). Aquapark czynny w sezonie (odpłatnie).

    Wyżywienie

    Śniadania w formie bardzo rozbudowanego bufetu amerykańskiego. Możliwość dokupienia obiadokolacji. Oprócz dań kuchni miedzynarodowej hotel serwuje miejscowe specjały w najlepszym gatunku. Bufet śniadaniowy serwuje między innymi wino musujące.

    Program sportowy i animacyjny

    Na terenie kompleksu Solaris znajduje sie nadmorska promenada, turystyczna kolejka wożąca klientów wzdłuż plaży, restauracje, bary, kawiarnie, pizzeria, liczne lodziarnie i inne punkty gastronomiczne oraz sklepy z pamiątkami. Ponadto: aquapark, zjeżdżalnia do morza, statek piracki z klubem muzycznym na pokładzie, siłownia (na terenie hotelu Ivan), korty tenisowe, tenis stołowy, mini golf, kręgielnia, wypożyczalnia sprzętu wodnego przy plaży, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej. Kompleks posiada SPA (basen wewn., fizykoterapia, gimnastyka, aerobic, masaże, zabiegi upiększające, a także własny port jachtowy (większość atrakcji na terenie kompleksu jest dodatkowo płatna). Na terenie kompleksu funkcjonuje wioska dalmatyńska z piekarnią, ekologiczną uprawą warzyw, destylarnią i doskonałą restauracją w stylu regionalnym. Gorąco polecamy!

    Internet

    W lobby internet Wi-Fi - bezpłatny.

    Kategoria lokalna

    ****

    Naszym zdaniem

    Hotel Ivan zalicza się do najlepszych hoteli w Chorwacji. Po generalnej przebudowie zdecydowanie zasługuje na 5*. Gorąco polecamy ze względu na wysoki standard zakwaterowania i wyżywienia, a także doskonałe zaplecze kompleksu AMADRIA.

    Strona www


    Opinie klientów


    Program

    Dzień 1

    Dojazd do hotelu własnym transportem.
    Dni od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu, wyjazd.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, opłaty klimatycznej ok.1 EUR/dzień/os. w zależności od położenia hotelu oraz innych wydatków osobistych.
    Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

    Wycieczki lokalne

    Cena oraz realizacja wycieczek jest uzależniona od położenia hotelu.

    SPLIT + TROGIR - cena ok.35 EUR
    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska
    Split to miasto żyjące wolniejszym rytmem, do którego szybko można się przyzwyczaić. Place, restauracje i kafejki zawsze są wypełnione po brzegi nie tylko turystami, ale również miejscową społecznością. W czasie wycieczki poznacie Państwo historię powstania i rozwoju miasta, zwiedzicie wpisany na listę UNESCO pałac cesarza Dioklecjana, bramy rzymskie prowadzące do miasta, katedrę oraz malowniczy port.
    Trogir to miasto leżące w środkowej Dalmacji, w pobliżu Splitu, często nazywane Małą Wenecją. Trogir usytuowany jest na małej wyspie, stąd wygląda jak zamek na wodzie. W Trogirze fascynuje całość zabudowy, z wąskimi uliczkami, nastrojowymi kawiarenkami i zabytkami, które są przykładem kunsztu kamieniarskiego i architektonicznego. Całe miasto znajduje się pod ochroną UNESCO.
    W czasie zwiedzania poznacie owo " muzeum pod gołym niebem", a Kairos być może da Wam porcję szczęścia.
    DUBROWNIK - cena ok.30 EUR

    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika
    Znakomicie zachowane Stare Miasto Dubrownika jest unikalne ze względu na wykładane jasnym marmurem place, strome brukowane uliczki, wysokie domy, klasztory, kościoły, pałace, fontanny i muzea. Stare mury miejskie odgradzają miasto od ruchu ulicznego. W wąskich uliczkach znajduje się wiele przytulnych kafejek i restauracji.
    MEDJUGORJE + MOSTAR - cena ok. 55 EUR
    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika
    Medjugorje to niewielkie miasteczko w Bośni , skryte wśród szczytów gór. To miejsce, w którym w 1981 r. sześciorgu dzieciom objawiła się Matka Boża - Królowa Pokoju. Obecnie to największe Sanktuarium Maryjne na Bałkanach.
    Mostar to kolejne bajeczne miasto Bośni łączące wiele kultur i religii. Wizyta w nim z pewnością pozostawi niezapomniane wrażenia.
    PARK NARODOWY KRKA - cena ok. 50 EUR

    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska
    KRKA jest najcudowniejszą i najpiękniejszą rzeką krasową w Chorwacji. Rozciąga się na odcinku o długości 72 km. Przebijając się głębokim kanionem ku morzu tworzy po drodze liczne jeziora, wodospady i kaskady.
    Podczas zwiedzania parku będziecie mieli okazję zażyć kąpieli w rozlewie największego z wodospadów oraz zwiedzić skansen, w którym poznacie rytm życia chorwackiej wsi sprzed wieków.
    PARK NARODOWY PLITVICKIE JEZIORA - cena ok. 65 EUR

    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, północ Riviery Makarskiej
    Niezaprzeczalnie oszałamiające turkusowe wody Plitvic bulgocząc przelewają się przez ciąg 16 jezior, powiązanych ze sobą aż 92 wodospadami! Jeziora otaczają gęste lasy bukowe i jodłowe, miejscami przypominają puszcze. Park został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Przyrodniczego UNESCO.
    RAFTING - cena ok.40 EUR

    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska
    Zapraszamy na pełen emocji, kilkukilometrowy spływ pontonami w dół górskiej rzeki Cetiny w okolicach miasta Omiš. W czasie spływu będziecie mieli okazję, aby zażyć kąpieli pod wodospadami a odważni mogą skakać z wysokich skał. Podczas kilkugodzinnego wyjazdu będziecie pod opieką wykwalifikowanego instruktora. Po pełnym wrażeń spływie możecie nabyć płytę ze zdjęciami spływu ze swoim udziałem.
    WIECZÓR DALMATYŃSKI - cena ok. 35 EUR

    Dla hoteli:
    Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika
    Zapraszamy Państwa na niezapomniany Wieczór Dalmatyński do małej i niezwykle urokliwej wioski Blizna, położonej u podnóża gór. Podczas wizyty w tejże wiosce gospodarze restauracji ugoszczą Państwa regionalnymi specjałami kuchni dalmatyńskiej, a w czasie posiłku uroku doda regionalna muzykę, nauka gry w balote.
    CZARNOGÓRA W PIGUŁCE - cena ok. 70 EUR
    Dla hoteli:
    Południe Riviery Makarskiej, okolice Dubrovnika
    W czasie tej całodniowej wycieczki do sąsiedniej Czarnogóry zwiedzimy słynną Zatokę Kotorską . Z KOTORU przejedziemy słynnymi serpentynami do punktu widokowego na wysokosci 1000 m, dalej przejedziemy do wioski NJEGUSI -miejsce znane z produkcji suszonych szynek i serow itp,. Powrót do hotelu trasą widokową na Budvańską Rivierę.
    KORĆULA I WINA PELJEŚCA - cena ok. 50 EUR
    Dla hoteli:
    Południe Riviery Makarskiej, okolice Dubrovnika
    Jedyna w swoim rodzaju wycieczka, która łączy w sobie zapoznanie się z historią i kulturą wyspy Korčula oraz degustację najlepszych win w regionie Dalmacji południowej.
    W czasie wycieczki będą Państwo mieli okazję poznać najciekawsze zakątki wyspy Korčula, a następnie relaksować się przy kieliszku wyśmienitego wina.
    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Chorwacji. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

    Inne

    CHORWACJA
    informacje ogólne

    Waluta
    HRK - Chorwacka Kuna. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary i euro.

    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

    Wiza
    Przy pobytach do 90 dni obywateli polskich nie obowiązują wizy. Wjazd do Chorwacji odbywa się na podstawie dowodu osobistego LUB paszportu.

    Czas
    Taki jak w Polsce.
    Język urzędowy

    chorwacki

    Orientacyjne ceny
    Obiad w tawernie od 45 HRK woda 1 l - 6 HRK piwo w barze od 10-15 HRK kawa w kawiarni od 5 HRK Ceny w kurortach w sezonie są dużo wyższe od tych poza sezonem i tych w głębi kraju.

    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 3.5 HRK. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Chorwacji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Chorwacja
    Zwana krainą tysiąca wysp położonych malowniczo wzdłuż całego wybrzeża Adriatyku i tworzących krajobraz niespotykany nigdzie w Europie. Doskonały klimat, krystalicznie czyste morze i doskonała kuchnia sprzyjają wypoczynkowi, a krajobraz zmieniajacy się co chwilę zachęci do zwiedzania nawet najbardziejzatwardziałych miłośników plaży.

    Korcula
    Jedna z największych wysp Dalmacji, porośnięta bujną, śródziemnomorską roślinnością. Skomplikowana historia tego regionu jest widoczna w architekturze i zabytkach i zachwyca co roku turystów z całej Europy. Tu podobno urodził się słynny żeglarz Marco Polo. Największą atrakcją tej okolicy jest samo miasto Korcula, zwane małym Dubrowvnikiem, którego starówka leży na małym owalnym półwyspie. Spacerując krętymi brukowanymi uliczkami ma się wrażenie że czas się zatrzymał i tylko liczne kawiarnie i galerie przypominają, że jesteśmy w XXI w.

    Półwysep Pieljesac
    Jeden z urokliwych zakątków Chorwacji. Ten górzysty półwysep jest jednym z bardziej dzikich miejsc na wybrzeżu, a jego najwyższy szczyt - św. Ilja jest strażnikiem pogody na wyspie i przyczyną zaskakujących zjawisk pogodowych co powoduje, że jest to świetne miejsce do uprawiania windsurfingu. Ciekawostką są żyjące tylko tutaj, sprowadzone z Ameryki Południowej, żeby poradzić sobie ze żmijami - mangusty. Żmije zostały przepędzone w wyższe partie gór natomiast mangusty same stały się atrakcją turystyczną.

    Makarska Riwiera
    Jeden z najpiękniejszych fragmentów wybrzeża adriatyckiego. Ciągnie się na odcinku ok. 60 km, pomiędzy miastami Brela i Gradac. Sercem tego regionu jest Makarska, stanowiąca centrum turystyczne, kulturalne i ekonomiczne. Makarska Riwiera słynie głównie ze żwirkowych, ciągnących się kilometrami plaż, o łagodnym zejściu do krystalicznie czystego morza. Jest też wiele dzikich plaż oraz malowniczych zatoczek.

    Kasztelańska Riwiera
    Region turystyczny północnej Chorwacji jest jednym z bardziej znanych na polskim rynku. jego dwa najważniejsze miasta regionu Sibenik i Trogir.

    Miasto Omis
    Położone między Splitem, a Makarską, w samym sercu Dalmacji miasto Omis jest doskonałym miejscem na spokojny urlop. W dawnych czasach był najważniejszym pirackim miastem na wybrzeżu, a tutejsci piraci uznawani byli za najgroźniejszych na Morzu Śródziemnym. Dziś miasto jest centrum aktywnej turystyki. Rafting na rzece Cetina, nurkowanie, wędkarstwo, wspinaczki górskie, piesze wędrówki, surfing, to tylko kilka z bogatej oferty regionu.

    Lopud
    Należąca do archipelagu wysp Elafickich - 13 wysp leżących między półwyspem Pelješac i Dubrownikiem jest idealnym miejscem na relaks i wypoczynek wśród przyrody, z dala od miejskiej wrzawy. To wyspa bez samochodów, z dziewiczą przyrodą, piaszczystymi plażami i aleją spacerową wzdłuż morza. Lopud znany jest z jednej z najpiękniejszych plaż na Adriatyku - Šunj, która znajduje się na południowej części wyspy, a dojść do niej można atrakcyjną ścieżką. Wyspa połączona jest regularnie kursującymi liniami promowymi z Dubrownikiem.
    Wyloty z:
    Warszawy, Gdańska i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    "

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Chorwacji trwa od 15 czerwca do 15 września.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4*+ Chorwacja/Dalmacja

    Położenie

    Całkowicie odnowiony i luksusowo wyposażony hotel Ivan jest nowoczesnym uzupełnieniem oferty hotelowej kompleksu Solaris, który przyciąga gości szukając czegoś lepszego, bardziej innowacyjnego i innego. Połączenie współczesnych trendów architektonicznych z prostymi, tradycyjnymi elementami podsumuje całe piękno i wartość Dalmacji w jednym miejscu. Położony ok. 50 m od plaży, ok. 5 km od centrum miasta Sibenik

    Plaża

    żwirowa, leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    POKOJE w budynku głównym z widokiem na ogród (DZ, DZS i FU) klimatyzacja (centralna), TV, telefon, mini bar (dodatkowo płatny), sejf, łazienka (prysznic, WC), suszarka do włosów

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne podgrzewany basen kryty, basen odkryty z wodą słodką, leżaki i parasole przy basenie (bezpłatne), ręczniki (dodatkowo płatne), siatkówka, dzienne i wieczorne programy animacyjne Płatne korty tenisowe, centrum fitness, sauna, masaż, aquapark (osoby dorosłe 14euro/dzień w terminie 01.06-16.09; 10euro/dzień w terminie 01.04-31.05 i 15.09-31.10; dzieci 10euro/dzień w terminie 01.06-16.09; 6euro/dzień w terminie 01.04-31.05 i 15.09-31.10).

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw i mini klub

    Wyżywienie

    BB-śniadania lub HB-śniadania i obiadokolacje.

    Restauracje i Bary

    restauracja a la carte, bar/snack bar, bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    obiekt dysponuje 372 pokojami, recepcja, klimatyzacja, kantor, sala telewizyjna, klub nocny/dyskoteka, sklepik z pamiątkami, internet WiFi (dodatkowo płatny), sala konferencyjna, taxa klimatyczna płatna na miejscu 1EUR/dzień, parking na terenie całego resortu Solaris płatny, ok. 4EUR/dzień

    Adres

    22000 Sibenik - Zablace, Chorwacja


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    AlfaStar

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Amadria Park Hotel Ivan

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Sibenik

    Region

    Dalmacja Północna

    Kod

    ZAD46001 FH

    Liczba pokoi

    372

    Zalety

    Top zniżki dla dzieci. Super terminy oszczędnościowe. Super oferta dla wczesnych rezerwacji.

    Położenie

    W środku kompleksu, obok Ethno Village, połączony z centrum odnowy biologicznej.

    Opis

    Komfortowy, restauracja z tarasem, restauracja a la carte, bar z tarasem, klub nocny, winiarnia, sklep z pamiątkami, przestronny hol z miejscami do siedzenia, WLAN, fryzjer, kryty basen (za opłatą), basen z wodą morską (ok. 300 m kw.) z leżakami i parasolami, ręczniki kąpielowe (za kaucją), usługi plażowe (płatne), winda, parking (częściowo za opłatą).

    Wyżywienie

    Bufet śniadaniowy. Przy rezerwacji 2 posiłków (H) dodatkowo bufet wieczorny.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Komfortowe, ok. 21 m kw., z prysznicem / WC, szlafrokiem, kapciami, suszarką do włosów, tel., TV, WLAN, minibarem, sejfem, klimatyzacją / ogrzewaniem (w zależności od sezonu).

    Pokój typ 1

    DHY = pokój ekonomiczny, z oknem skierowanym na atrium.

    Pokój typ 2

    DH / EH = pokój dwuosobowy / jednoosobowy, z oknem na dziedziniec / ogród.

    Pokój typ 3

    DHA = pokój dwuosobowy, takie samo wyposażenie jak w DH, dodatkowo z balkonem francuskim.

    Pokój typ 4

    FH = zakwaterowanie rodzinne w 2 pokojach dwuosobowych (DH) obok siebie.

    Pokój typ 5

    FHA = zakwaterowanie rodzinne w 2 pokojach dwuosobowych (DHA) z drzwiami łączącymi.

    Sport, rozrywka, wellness

    W cenie = animacja dzienna i wieczorna oraz program rozrywkowy dla dzieci i dorosłych (od połowy czerwca do połowy września). Za opłatą = bilard, rzutki, siłownia (w Hotelu Ivan), tenis stołowy, mini golf 'Pirate Adventure', 4 korty tenisowe (mączka), siatkówka, koszykówka, piłka ręczna, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży (lokalni dostawcy). Wellness-centrum odnowy biologicznej z 2 basenami ze słoną wodą, 4 basenami słodkowodnymi z przeciwprądem, dyszami do masażu, jacuzzi, łaźnia turecka, kilka saun, solarium, masaże, salon kosmetyczny z różnorodnymi zabiegami i zabiegami.

    Dla dzieci

    Idealny dla rodzin = pokój rodzinny, top zniżki dla dzieci, osoba samotnie podróżująca z dzieckiem, Andrija Summer Kids Club od 4 do 11 lat (ok. 15.6 do 7.9, 6 x tygodniowo, godz. 9-21.45), mini disco, klub dla nastolatków od 12 do 17 lat, bar dla dzieci, brodzik, restauracja, masaże dla dzieci w strefie wellness, plac zabaw, aquapark (za opłatą), zjeżdżalnie wodne (za opłatą), wynajem wózków dziecięcych (po wcześniejszym zgłoszeniu).

    Warto wiedzieć

    Centrum handlowe oddalone ok. 3 km.

    Pies

    Niedozwolony.

    Parking / Garaż

    Za opłatą.

    Taxa klimatyczna

    Do zapłaty na miejscu

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    RP308102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Sunshine

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Chorwacja/Zadar

    Opis hotelu

     Lokalizacja- hotel Ivan należy do kompleksu hotelowego Solaris Beach

    - odległość od plaży

    500m

    - położenie

    Sibenik

    - odległość od centrum

    6km Plaża - plaża Solaris Beach piaszczysto-żwirowa, miejscami kamienista - leżaki, materace, parasole płatne 10 eur/komplet -ręczniki plażowe 4 eur Hotel

    - ilość gwiazdek

    4*

    - ilość pokoi

    372

    - ilość basenów

    1 basen zewnętrzny (woda słona), brodzik, basem kryty, basen przy plaży (dla całego kompleksu), Solaris Aquapark (6 zjeżdżalni, wstęp płatny: dorośli/ok. 14Eur/dzień, dzieci poniżej 5 roku życia/ok. 10Eur/dzień), Udogodnienia

    - płatne

     Solaris Wellness & SPA (masaże, łaźnia turecka, sauna, zabiegi), punkt wymiany walut, supermarket, sklepy z pamiątkami, wypożyczalnia rowerów, parking (płatny ok 4 EUR/dzień) Internet - WiFi w lobby odpłatnie 

    - oficjalna strona

    www.solarishotelsresort.comPokoje

    - wyposażenie

    łazienka, suszarka do włosów, klimatyzacja (czynna w wysokim sezonie), Sat TV, mini bar (płatny), sejf (płatny), telefon, balkon Restauracje i bary

    - Restauracje

    restauracja główna

    - Bary

    lobby bar, bar na tarasie

    - na terenie kompleksu

    Dalmatian Ethno Village Restaurant, Grill Restaurant, Trattoria Mediterraneo, Captain's Club, Fast Food, Sweet Dream Palace, lodziarnia, Garden Bar, 7 barów na plaży Wyżywienie

    - HB - posiłki

    śniadanie i kolacja (napoje płatne) Rozrywka - animacje w ciągu dnia w sezonie, muzyka na żywo (określone dni), dyskoteka Sporty

    - płatne

      korty tenisowe, golf, mini-golf, kręgle, sporty wodne i nurkowanie Dla dzieci

    - recepcja dla dzieci, restauracja i posiłki dla dzieci, mini klub 4-12 lat, plac zabaw i pokój zabaw, brodzik, mini disco, łóżeczko (płatne 6 eur/DZIEŃ)Adres

    Solaris d.d.,Hoteli Solaris 86, HR-22 000 Šibenik, Hrvatska


    Kompas

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    CHORWACJA - DALMACJA

    Położenie

    w kompleksie Solaris, około 6 km od centrum Šibenika. Solaris Hotel Ivan jest jednym z pięciu hoteli Kompleksu Solaris (Beach Hotel Jure 4*, Beach Hotel Jakov 3*, Beach Hotel Niko 4*, Solaris Hotel Ivan 4*, Kids Hotel Andrija 4*). Wnętrze hotelu Ivan (pokoje, restauracja, lobby bar) zostało całkowicie zmienione i odnowione w 2012 roku.

    Plaża

    oddalona o ok. 100 m, 5 plaż tematycznych o łącznej długości 4 km; sztucznie wysypywana plaża piaszczysta (w centralnej części ośrodka), żwirowo-kamienista, miejscami betonowa. Leżaki i parasole (odpłatnie).

    Basen

    kryty z podgrzewaną wodą, odkryty dla dorosłych. Możliwość korzystania z odkrytych basenów przy pozostałych hotelach kompleksu (w cenie). Zjeżdżalnie wodne na terenie ośrodka (odpłatnie). Aquapark czynny w sezonie (odpłatnie).

    POKÓJ RODZINNY - 2 POKOJE OBOK SIEBIE

    klimatyzacja, mini-bar (odpłatnie), sejf (odpłatnie), SAT-TV, telefon, suszarka do włosów, łazienka/WC, balkon francuski (2 pokoje obok siebie - pokoje nie są połączone drzwiami / możliwe zakwaterowanie 2 osób dorosłych i 2 dzieci do 11 lat). Możliwe zakwaterowanie dodatkowo z infantem do 2,99 lat (śpi z rodzicami).

    Wyżywienie

    śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu do 04.07. i od 23.08.; w terminie 05.07.-22.08. - śniadanie w formie bufetu. Możliwość wyżywienia HB w terminie 05.07.-22.08. (dodatkowo obiadokolacje) za dopłatą. *wyżywienie HB jest możliwe jeśli wykupione będzie dla wszystkich osób w pokoju.

    Ośrodek dysponuje

    restauracja "Trattoria", "Sibinium" i "Mediterraneo", wioska dalmatyńska "Dalmatian Ethno Village", bar "Solaris SteakHouse", cukiernia "SweatDreams", bar przy plaży "Lagoon", cocktail bar "Palma Beach Club", bar nocny "Ivan", wellness i spa (odpłatnie), wymiana walut, parking (odpłatnie w terminie 14.06.-05.09.), sklep z pamiątkami, bankomat, łódź "Galija". Animacje dla dzieci i dorosłych (w sezonie: tenis stołowy, aqua-aerobic, zumba, pilates, joga, gry zespołowe, kino letnie, itd.), mini-klub dla dzieci od 3 do 11 lat "Solarko" - 6 dni w tygodniu 2 x dziennie od 10:00 do 12:00 oraz od 17:00 do 19:00 (w sezonie).

    Sport

    odpłatnie: mini-golf "Solaris Pirate Adventure", centrum sportowe: 4 korty tenisowe, szkółka tenisa, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kryte boisko do piłki nożnej, boisko do piłki koszykowej, wypożyczalnia rowerów, kręgle, wypożyczalnia sprzętu do sportów wodnych (m.in. jet ski, rowery wodne, kajaki, windsurfing), szkółka nurkowania.

    Zwierzęta

    niedozwolone

    Godzina zakwaterowania / wykwaterowania

    15:00 / 11:00

    Ocena Kompasu

    ****

    Cena zawiera

    zakwaterowanie, ubezpieczenie, taksy klimatyczne, podatek VAT, wyżywienie zgodnie z opisem.

    - możliwość wyżywienia HB (TYLKO W SEZONIE D

    05.07.-22.08. / w pozostałych terminach wyżywienie HB w cenie): 83 PLN osoba/dzień, dziecko do 13 lat: 55 PLN osoba/dzień.

    - parking

    4 EUR/dzień w sezonie C i D.

    - bilet wstępu do wellness na terenie ośrodka (sauny, basen)

    10 EUR osoba dorosła/dzień, dziecko 3-13 lat: 7 EUR/dzień, dzieci do 2 lat - GRATIS.

    - aquapark (od 6 lat) w terminie 01.06.-15.09.

    ok. 14 EUR / w terminie do 31.05. i od 16.09.: ok. 10 EUR

    - aquapark (3-5 lat) w terminie 01.06.-15.09.

    ok. 10 EUR / w terminie do 31.05. i od 16.09.: ok. 6 EUR

    - łóżeczko dla dziecka (na zapytanie)

    6 EUR/dzień

    - min. długość pobytu

    2 noce w sezonie A,B, 4 noce w sezonie C,D.

    - pobyt poniżej min. długości pobytu (na zapytanie)

    dopłata +10% do ceny zakwaterowania w sezonie A,B, +20% w sezonie C,D

    - możliwy dzień przyjazdu

    każdy dzień tygodnia


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Turystyki Aktywnej Kompas, które na polskim rynku turystycznym funkcjonuje od 1998 roku.

    Biuro znane jest głównie z niezwykle ciekawych, autorskich programów wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Jest właścicielem takich marek jak: Izzykamp, Letnie Obozy Przygody, Wakacyjna Szkoła Magii, czy Mikołaje24.pl, a prekursorska marka Interkamp, czyli prestiżowe wyjazdy dla dzieci i młodzieży, cieszy się niezmienną popularnością od wielu lat. To obozy, na których każdy znajdzie coś dla siebie – łączą naukę, działania twórcze i aktywny wypoczynek. Przez lata działalności Biuro Podrózy Kompas zeberało wiele pozytywnych opinii i mnóstwo stałych klientów.

    W ramach swojej działalności Biuro Turystyki Aktywnej Kompas zajmuje się także profesjonalną organizacją wycieczek szkolnych, warsztatów z pasją, imprez integracyjnych oraz szkoleniowych dla firm i przedsiębiorstw. Firma posiada również własne obiekty wypoczynkowe na terenie Polski.

    Biuro Podróży Kompas posiada także ogromną bazę obiektów wypoczynkowych na dojazd własny w Chorwacji, Słowenii i Czarnogórze. Oferta obejmuje zarówno skromne apartamenty, jak i rodzinne hotele na wakacje all inclusive. Wszystkie obiekty są dokładnie sprawdzone przez pracowników biura. 


    Net Holiday

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Chorwacja/Dalmacja

    Lokalizacja

    Sibienik, w kompleksie Solaris Beach Resort, w odległości około 6 km od centrum miasta Sibienik

    Hotel

    czterogwiazdkowy, elegancki o podwyższonym standardzie, położony około 50 metrów od żwirowo - piaszczystej plaży, leżaki parasole dodatkowo płatne, na terenie hotelu klimatyzowana restauracja, lobby bar, bar na tarasie, sala konferencyjna, kantor, WiFi w lobby i barze za opłatą, sejf na recepcji, basen zewnętrzny z wodą morską, brodzik dla dzieci, strefa Wellness płatna ok. 10 EUR za wstęp (wstęp dla gości powyżej 16 roku życia), basen kryty ze słodką wodą w hotelu Ivan płatny ok. 7 EUR, Solaris Aquapark - 6 zjeżdżalni, wstęp płatny - dorośli/ok. 14EUR/dzień, dzieci poniżej 5 roku życia/ok. 10EUR/dzień, parking płatny 7 EUR/dzień (01.07.-01.09.2017) i 4 EUR/dzień (poza sezonem), łóżeczko dziecięce 4 EUR/dzień (konieczna wcześniejsza rezerwacja), animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo, siatkówka plażowa, koszykówka, sporty wodne na plaży

    Pokoje

    standardowe - 2 os., klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, mini bar (płatny), telefon rodzinne - dwupokojowe połączone drzwiami, przeznaczone dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci do 12 lat, klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, mini bar (płatny), telefon

    Wyżywienie

    BB - śniadania, HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne)

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Karty kredytowe

    Visa, MasterCard

    Strona www hotelu

    www.solarishotelsresort.com

    Doba hotelowa

    od godz. 15.00 do godz. 11.00 dnia następnego

    Atuty

    - Stefa Wellnes w hotelu - Solaris Aqua Park - bogata infrastruktura - świetna lokalizacja


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    OnHolidays

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Sibenik

    OPIS

    Hotel Ivan położony jest na terenie ośrodka wypoczynkowego Solaris Beach Resort, tuż przy żwirowej plaży. W 2013 roku obiekt przeszedł gruntowną renowację, by dziś zachwycać pięknym ogrodem z basenem, placem zabaw dla dzieci i ogrodowym barem. Hotel dysponuje doskonale wyposażoną strefą wellness i SPA, z 6 basenami, sauną i salą do ćwiczeń. Posiada też bogatą ofertę rozrywkową - goście mogą korzystać z zajęć animacyjnych czy klubu nocnego lub wybrać się na kolację z muzyką na żywo. Obiekt wyposażony został w centrum konferencyjne, co czyni go atrakcyjnym miejscem również na podróże i spotkania biznesowe.

    POŁOŻENIE

    Odległość do centrum miejscowości - ok. 5 km od Sibenika Odległość do plaży - ok. 100 m

    HOTEL

    Liczba pokoi - 372 Do dyspozycji gości - Główna restauracja, Lobby bar, Dyskoteka, Sklep, Basen odkryty, Oddzielny brodzik dla dzieci, Ogród, Leżaki nad basenem, Parasole nad basenem, Kantor. Dodatkowo płatne - Parking, Basen kryty, Siłownia, SPA, Sauna, WIFI

    WYŻYWIENIE

    2 posiłki dziennie

    POKOJE

    2-osobowy (DBL 1 OV) - powierzchnia ok. 21 m2. Łóżka 2-os. - 1. Wyposażenie w cenie - Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Suszarka, Sejf Za dopłatą - Minibar Maks. obłożenie - 2 4-osobowy (CNTD OV) - powierzchnia ok. 42 m2. Układ - Dwa pokoje dwuosobowe połączone drzwiami. Łóżka 2-os. - 2 Wyposażenie w cenie - Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Sejf Za dopłatą - Minibar Maks. obłożenie - 4


    Nekera

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    CHORWACJA

    Położenie

    w kompleksie Amadria Park, około 6 km od centrum Šibenika.

    Plaża

    oddalona o ok. 50 m, 5 plaż tematycznych o łącznej długości 4 km; sztucznie wysypywana plaża piaszczysta (w centralnej części ośrodka), żwirowo-kamienista, miejscami betonowa. Leżaki i parasole (odpłatnie).

    Basen

    odkryty z wodą morską. Leżaki (w cenie / ograniczona liczba). Basen kryty w Wellness & Spa obok hotelu (odpłatnie). Aquapark czynny w sezonie (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Hotel posiada 372 pokoje.

    POKÓJ 2-OSOBOWY (2CG / 73309)

    ok. 22 m2, klimatyzacja, internet WiFi (w cenie), mini-bar (odpłatnie), sejf (w cenie), SAT-TV, telefon (odpłatnie), suszarka do włosów, łazienka/WC. Obiekt posiada pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych (na zapytanie).

    Wyżywienie

    brak. Możliwość śniadania w formie bufetu i/lub obiadokolacji w formie bufetu za dopłatą. *wyżywienie BB i/lub HB jest możliwe jeśli zostanie wykupione dla wszystkich osób w pokoju. *godziny oraz forma posiłków może ulec zmianie w trakcie sezonu W związku z epidemią COVID-19 nie wszystkie proponowanie udogodnienia oraz serwisy przedstawione w opisach obiektów będą dostępne na miejscu. Spowodowane jest to obostrzeniami wprowadzonymi przez Rząd Chorwacji w celu ochrony zdrowia turystów.

    Ośrodek dysponuje odpłatnie

    restauracje, bary, wioska dalmatyńska "Dalmatian Ethno Village", klub przy plaży z basenem "En Vogue", cukiernia "SweatDreams", bary i sklepy "Mediterranean Square", Centrum Wellness SPA, sklep z pamiątkami.

    Przy Amadria Park Hotel Ivan (odpłatnie)

    restauracja, bar z tarasem, bar przy basenie, centrum konferencyjne, klub nocny, sklepy, wymiana walut, bankomat, parking, Wellness & Spa "Mediterranean Garden": 6 basenów krytych, świat saun, salon fryzjerski, bar witaminowy, sklep Spa.

    Ośrodek dysponuje w cenie

    w Hotelu Ivan: internet WiFi, całodobowa recepcja.

    Animacje dla dzieci na terenie ośrodka (w sezonie)

    mini-klub dla dzieci od 3 do 11 lat (w godz. 10:00-12:00 i 17:00-19:00, 6 x w tygodniu), zabawy rekreacyjne, warsztaty, mini-dyskoteka "Solarko", filmy, śpiewy i tańce, turnieje sportowe, pilates, joga, kino pod gołym niebem, show (fajerwerki, występy taneczne, itp.). *oferta ośrodka może ulec zmianie w trakcie sezonu

    Sport

    odpłatnie: mini-golf, korty tenisowe, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boisko do gier zespołowych, wypożyczalnia rowerów.

    Zwierzęta

    niedozwolone.

    Godzina zakwaterowania / wykwaterowania

    15:00 / 11:00

    Ocena

    **** Tłumaczenie kodów pokoi


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    BestReisen

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Znakomity hotel znajdujący się na terenie dużego i pełnego atrakcji kompleksu. Największym atutem jest jego położenie: przy szerokiej plaży, w otoczeniu lasu sosnowego, kilka kilometrów od urokliwego miasta Szybenik. Wysoki standard, wiele atrakcji dla rodzin, fantastyczna przestrzeń spa& wellness.

    Położenie

    Przy długiej, żwirowej plaży (serwis plażowy odpłatnie), 6 km od centrum Szybenika (odpłatne przejazdy busem hotelowym lub busem komunikacji publicznej; przystanek znajduje się ok. 600 m od hotelu), 60 km od lotniska (Split). 

    Wyposażenie

    Obszerne lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi, kantor wymiany walut, bankomat, minimarket, sklepiki z pamiątkami, restauracja (kuchnia lokalna) z tarasem. Parking płatny 8 euro/dzień (01/07-31/08/2020) i 5 euro/dzień (01/09-30/10/2020). Na terenie kompleksu znajduje się 8 różnych restauracji, kilka barów, Dalmatyńska Wioska Etniczna (rodzaj muzeum z pokazem rzemiosł, przygotowywanie tradycyjnych dań), sale konferencyjne.  

    Pokoje

    Family Room FZ - dwa pokoje double połaczone wewnętrznie drzwiami, widok na dziedziniec lub ogród, TV sat., telefon, minilodówka, sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja, balkon francuski lub okno. Twin Superior DS - twin/double z widokiem na dziedziniec lub ogród, z oknem, TV sat, telefon, minilodówka, sejf, łazienka z prysznicem, szlafrok i kapcie, klimatyzacja. Deluxe Twin DX - balkon franacuski,widok na dziedziniec lub ogród, TV sat, telefon, mini lodówka, sejf, łazienka z prysznicem, szlafrok i kapcie, klimatyzacja. Family Accomodation FU - dwa pokoje double/twin obok siebie (pokoje nie mają drzwi wewnętrznych), widok na dziedziniec lub ogród, okno/balkon francuski, w każdym pokoju: TV sat, telefon, minilodówka, sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja. Twin Room DZ - widok na atrium, twin/double, TV sat, telefon, minilodówka, sejf, łazienka z prysznicem, szlafrok i kapcie, klimatyzacja. Twin Room Single Use D1G - widok na ogród, balkon francuski lub okno, TV sat, telefon, minilodówka, sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja, pokój dwusobowy z zakwaterowaniem jednej osoby.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje (bufety), napoje do kolacji płatne.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny (leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki odpłatnie) z wodą morską, siatkówka, animacje w dzień, rozrywka wieczorna. Odpłatnie: Mediterranean Garden Spa & Wellness; podgrzewany kompleks basenów wewnętrznych (5,30 Euro/dzień- dorośli, 2,70 Euro/dzień/dzieci 3-12 lat), centrum fitness, sauna, hammam, masaże, zabiegi kosmetyczne, strefa relaksu z Viatmin Bar, sporty wodne, korty tenisowe, wypożyczalnia rowerów.     

    Dla dzieci

    Łóżczko dla niemowlaka (opłatnie 6 euro/dzień, w ramach dostępności), basen wewnętrzny dla dzieci (2,7 euro/dzień). Zajęcia w miniklubie na terenie siostrzanego hotelu Andrija, plac zabaw na kampingu. Na terenie kompleksu znajduje się płatny aquapark z wieloma atrakcjami.

    Uwagi

    Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wjedzie do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego przyjazd i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Dojazd własny: zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT, anglojęzyczna obsługa (kontakt telefoniczny). Oferta z przelotem: Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT, anglojęzyczna obsługa (kontakt telefoniczny).

    Cena nie zawiera

    wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, podatku turystycznego (płatne osoby powyżej 12 roku życia).

    Informacje o lotach liniami LOT, Wizz Air

    Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg; cena 250PLN/sztuka Dodanie ww usługi już po założeniu rezerwacji będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą:- 20 kg w cenie 400 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy - 32 kg w cenie 550 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 600 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Znakomity hotel znajdujący się na terenie dużego i pełnego atrakcji kompleksu. Największym atutem jest jego położenie: przy szerokiej plaży, w otoczeniu lasu sosnowego, kilka kilometrów od urokliwego miasta Szybenik. Wysoki standard, wiele atrakcji dla rodzin, fantastyczna przestrzeń spa& wellness.

    Położenie

    Przy długiej, żwirowej plaży (serwis plażowy odpłatnie), 6 km od centrum Szybenika (odpłatne przejazdy busem hotelowym lub busem komunikacji publicznej; przystanek znajduje się ok. 600 m od hotelu), 60 km od lotniska (Split).  Hotel wchodzi w skład pełnego atrakcji kompleksu mieszkalno-rekreacyjnego (5 hoteli, kamping, przystań jachtowa, centrum sportowe, park wodny, lokale gastronomiczne, 2 strefy spa itp.).   

    Wyposażenie

    Obszerne lobby z całodobową recepcją, bezpłatne Wi-Fi, kantor wymiany walut, bankomat, minimarket, shopping street (pamiątki, akcesoria, jubiler itp.), restauracja główna,  restauracja Rustika (kuchnia lokalna) z tarasem (widok na ogród i morze), bar w lobby z tarasem, parking płatny 8 euro/dzień (01/07-31/08/2021) i 5 euro/dzień (od 01/03-06/30/2021 i od 01/09-30/10/2021). Na terenie kompleksu znajdują się restauracje, bary, Dalmatyńska Wioska Etniczna (rodzaj muzeum z pokazem rzemiosł, przygotowywanie tradycyjnych dań), sale konferencyjne.  

    Pokoje

    Twin Room DZ - pokój 2-osob., widok na atrium, TV sat, telefon, minibar (płatny), sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja, Wi-Fi.  Twin Superior DS - twin/double z widokiem na dziedziniec lub ogród, TV sat, telefon, sejf, Wi-Fi, łazienka z prysznicem, szlafrok i kapcie, klimatyzacja, minibar (płatny). Bez balkonu. Pokój po renowacji. Deluxe Twin DX - balkon franacuski (widok na dziedziniec lub ogród), TV sat, telefon, minibar (płatny), sejf, Wi-Fi, minibar (płatny), łazienka z prysznicem, szlafrok i kapcie, klimatyzacja. Pokój po renowacji. Family Room FZ - dwa pokoje double połączone wewnętrznie drzwiami,  TV sat., telefon, minibar (płatny), sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja, balkon francuski lub okno (widok na ogród lub dziedziniec), Wi-Fi. Możliwość zakwaterowania maks. 2 dorosłych i 2 dzieci.  Family Accomodation FU - dwa pokoje obok siebie (bez drzwi wewnętrznych), okno lub balkon francuski (widok na dziedziniec lub ogród), TV sat, telefon, minibar (płatny),sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja, Wi-Fi. Możliwość zakwaterowania maks. 2 dorosłych i 2 dzieci.  Twin Room Single Use D1G - widok na ogród, balkon francuski lub okno, TV sat, telefon, minibar (płatny), sejf, łazienka z prysznicem, klimatyzacja, Wi-Fi. Pokój dwusobowy z zakwaterowaniem jednej osoby.

    Wyżywienie

    RO - bez wyżywienia BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje (bufety), napoje do kolacji płatne.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny (leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki odpłatnie) z wodą morską, siatkówka plażowa, lekkie animacje w dzień, rozrywka wieczorna. Odpłatnie: Mediterranean Garden Spa & Wellness dla osób powyżej 16 lat - 15 euro; podgrzewany kompleks basenów wewnętrznych (5,30 Euro/dzień- dorośli, 2,70 Euro/dzień/dzieci 3-12 lat), centrum fitness, sauna, hammam, masaże, zabiegi kosmetyczne, strefa relaksu z Viatmin Bar. Na terenie kompleksu: Jura Spa (zabiegi, masaże, rytuały, basen słonowodny, hydromasaże, taras- strefa tylko dla dorosłych), centrum sportowe (odpłatne); korty tenisowe, piłka nożna, tenis stołowy, wypożyczalnia rowerów i inne, centrum sportów wodnych, marina.   

    Dla dzieci

    Basen wewnętrzny dla dzieci (2,7 euro/dzień), zajęcia w miniklubie na terenie siostrzanego hotelu Andrija, plac zabaw na kampingu. Na terenie kompleksu znajduje się płatny aquapark z wieloma atrakcjami oraz płatny minigolf stylizowany na przystań piracką. Możliwość zamówienia łóżeczka dla niemowlaka (odpłatnie, ok. 6 euro/dzień). 

    Uwagi

    Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wjedzie do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego przyjazd i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Dojazd własny: zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT, anglojęzyczna obsługa (kontakt telefoniczny). Oferta z przelotem: Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT, anglojęzyczna obsługa (kontakt telefoniczny).

    Cena nie zawiera

    wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, podatku turystycznego (płatne osoby powyżej 12 roku życia).

    Informacje o lotach liniami LOT, Wizz Air

    Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). Bagaż rejestrowany za dopłatą:  - bagaż rejestrowany 23kg; cena 250PLN/sztuka Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony) Gdańsk - 10 kg w cenie 360 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 540 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 700 PLN/sztuka Katowice - 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 620 PLN/sztuka Warszawa - 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 500 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 650 PLN/sztuka Wrocław - 10 kg w cenie 360 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 540 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 700 PLN/sztuka WIZZ Priority w cenie 150 PLN/osoba w dwie strony Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami.

    Aktualizacje COVID-19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

    Warunki wjazdu do kraju

    Aktualizacja z 22.04.2021 Do Republiki Chorwacji zostaną wpuszczone osoby posiadające negatywny test PCR lub szybki test antygenowy na SARS-CoV-2 nie starszy niż 48 godzin (ważność obu testów liczy się od momentu pobrania materiału do badania) Osoby, które wjechały na podstawie szybkiego testu antygenowego, a będą przebywać w Chorwacji dłużej niż 10 dni, mają obowiązek powtórzenia testu przed upływem dziesiątego dnia (dotyczy wyłącznie testów antygenowych), licząc od dnia wykonania testu okazanego na granicy. Rezultat powtórzonego testu należy wysłać na adres e-mail przejścia granicznego, w którym podróżujący przekroczył granicę państwową RCh. Honorowane są wyłącznie testy antygenowe uznawane w krajach UE. Lista: https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/preparedness_response/docs/covid-19_rat_common-list_en.pdf Jeśli osoba wjeżdżająca do Chorwacji nie okaże na granicy negatywnego wyniku testu, zostanie zobowiązana do odbycia kwarantanny (10 dni). Kwarantanna może zostać skrócona po okazaniu negatywnego wyniku testu wykonanego w Chorwacji. Osoby zwolnione z okazania negatywnego testu: * osoby posiadające zaświadczenie o odbyciu pełnego cyklu szczepień (bez względu na rodzaj szczepionki), o ile od przyjęcia ostatniej dawki szczepionki upłynęło min. 14 dni * osoby, które przebyły COVID-19 i mogą to potwierdzić zaświadczeniem lekarskim, zawierającym daty przechodzenia choroby lub pozytywnym wynikiem testu PCR/testu antygenowego, wykonanym w ciągu ostatnich 6 miesięcy, ale nie później niż 11 dni, przed planowaną datą przekroczenia granicy RCh. Więcej informacji na stronie Ministerstwa Spraw Wewnętrznych Republiki Chorwacji: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211; UWAGA! Dokumenty wystawione w języku polskim powinny zostać przetłumaczone na język chorwacki lub angielski. Zgodnie z uzyskaną drogą oficjalną informacją, powinno to być tłumaczenie przysięgłe. Sugerujemy wybór języka angielskiego - wówczas dokument może być wykorzystany do okazania również w innych krajach, przez które Państwo podróżujecie. * dzieci do lat siedmiu (nieukończonych!) - przekraczające granicę z rodzicami/opiekunami posiadającymi negatywny wynik testu, będącymi ozdrowieńcami lub posiadającymi zaświadczenie o szczepieniu; * osoby przybywające do Chorwacji z ważnych przyczyn osobistych lub biznesowych. Osoby należące do tej kategorii muszą mieć przy sobie dokumenty potwierdzające konieczność ich przyjazdu np. zaproszenie z firmy podpisane przez dyrektora generalnego, prezesa zarządu, dyrektora firmy itp. To samo dotyczy osób przyjeżdżających do Chorwacji w celu wykonywania obowiązków służbowych na rzecz firm chorwackich lub zarejestrowanych w Chorwacji; nie istnieje ogólnie przyjęty wzór czy schemat zaproszenia; * osoby przejeżdżające przez Chorwację tranzytem (pod warunkiem, że w RCh nie będą przebywały dłużej niż 12 godzin). Wszelkie zapytania dotyczące np. rodzajów zaświadczeń o przebytej chorobie, dopuszczalnej treści zaświadczeń o przyjeździe w celach służbowych, możliwości wjazdu bez testu tj. zakwalifikowania do kategorii zwolnionych z tego obowiązku należy kierować do Chorwackiej Policji Granicznej, gdyż tylko w jej w gestii leży interpretacja zarządzeń dotyczących przekraczania chorwackiej granicy państwowej. Korespondencję, w j. chorwackim lub angielskim, należy kierować na adres: uzg.covid@mup.hr lub za pośrednictwem formularza na stronie: https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211; Lista laboratoriów, w których można zrobić test PCR: https://www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763 Aby ułatwić procedury zachęcamy do korzystania ze specjalnej aplikacji https://entercroatia.mup.hr/ która umożliwia załatwienie online - jeszcze przed wjazdem na terytorium Chorwacji - formalności związanych z przekroczeniem granicy. * Aplikacja dostępna jest w języku polskim. * Po przesłaniu danych przez aplikację, turyści otrzymają drogą mailową potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia od Policji Granicznej oraz wszystkie rekomendacje chorwackiego Państwowego Instytutu Zdrowia Publicznego. * Aplikacja jest prosta w obsłudze, a skorzystanie niej pomoże uniknąć kolejek na granicach i maksymalnie skrócić kontrolę graniczną.  Goście, którzy nie skorzystają z aplikacji, będą mogli dopełnić formalności na przejściach granicznych. Szczegółowe informacje dotyczące aktualnej sytuacji epidemiologicznej, obostrzeń oraz zasad podróżowania znajdują się na stronach internetowych: https://www.gov.pl/web/chorwacja https://mup.gov.hr/uzg-covid/english/286212 https://www.koronavirus.hr/en https://civilna-zastita.gov.hr/ Powyższe informacje ważne są do odwołania lub do publikacji nowych przepisów. Prosimy śledzić komunikaty na stronie rządowej www.gov.pl


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Chorwacji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Środkowa Dalmacja, Chorwacja

    Położenie

    spokojne, ok. 6 km od centrum Sibenika. Ośrodek położony przy plaży o dł. 4 km.

    Plaża

    przy długiej piaszczysto-żwirowej plaży (dł. ok. 4 km).

    Wyposażenie

    hotel należy do kompleksu Amadria Park. WiFi w lobby gratis (dopłata do szybkiego internetu). Duży basen z morską wodą (szczegółowy opis przy hotelu Andrija).

    Wyżywienie

    śniadanie lub 2 posiłki w formie bufetu.

    Internet

    WLAN w lobby gratis (dopłata do high speed).

    Zakwaterowanie

    prysznic, WC, suszarka, klimatyzacja, TV sat, telefon, mini bar, sejf, balkon francuski. A1A/A2A: pokój 2-os. (ok. 20 m kw.), bez balkonu. A2B: pokój 2-os. deluxe (ok. 23 m kw.). A2C: 2 pokoje 2-os. obok siebie połączone drzwiami, (ok. 42 m kw.). A2G: 2 pokoje 2-os. położone obok siebie, (ok. 42 m kw.), nie połączone drzwiami. A2S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny, od str. atrium bez balkonu.

    Sport

    siatkówka plażowa. Za opłatą: mini golf, 4 korty tenisowe, kręgle, studio fitness, sporty wodne.

    Wellness

    za opłatą: korzystanie z wellness center (kryty basen, sauna). Wstęp od 16 lat.

    Dzieci

    mnóstwo atrakcji na terenie kompleksu (mini klub, zjeżdżalnie, place zabaw, malowanie twarzy, mini disco, trampolina, rodeo i inne). Za opłatą: nowy aquapark.

    Rozrywka

    animacje, pokazy wieczorne.

    Opłata klimatyczna

    ok. 1,50 EUR/dzień/os.

    Łóżeczko dla dziecka

    do 2 lat ok. 6 EUR/dzień. Rezerwacja w biurze podróży.

    Parkowanie

    ok. 8 EUR/dzień (do 30.06 i od 1.09 ok. 5 EUR/dzień).

    Zwierzę domowe

    nie.

    Zniżki FIRSTBOOK

    10% zniżki do 28.02.

    Zniżki

    1- 2 dzieci (do 17 lat): pobyt gratis lub zniżki procentowe.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Opinie o Hotelu Solaris Ivan

    Solaris Ivan - możliwości zakwaterowania:

    pok. 2-os., klimatyzacja (2CG / 73309)
    pok. 2-os., klimatyzacja, widok atrium (2A / 86901)
    pok. 2-os., klimatyzacja, balkon francuski (2CGF / 73310)
    pok. rodzinny (2 pok. połączone), klimatyzacja, balkon/okno francuskie (C2CG / 73312)
    1os pokój
    Deluxe Twin DX
    family accomodation fu
    family room fz
    2 pok. obok siebie, klimatyzacja, balkon/okno francuskie (D2CG / 73311)
    2 os. pokój, FB
    2 os. pokój
    2 os. pokój, ATRIUM
    twin room dz
    Family Room 2 Connecting Rooms Garden View
    Family Room 2 Rooms Garden View
    twin room single use d1g
    twin superior ds
    1 os. pokoj deluxe
    2 os. pokoj deluxe
    2 os. pokoj superior
    standard 2 connectingrooms standard without balcony-terrace
    2x pokój dwuosobowy
    4os pokój, pokoje łączone
    standard double standard courtyardview without balcony-terrace
    Double Standard French Balcony
    standard room
    Standard Room Garden View
    Standard Room Garden View French Balcony
    Standard Single w. Child Room
    Standard Single w. Child Room Garden View
    Standard Single w. Child Room Garden View French Balcony
    standard single w.child standard courtyardview without balcony-terrace
    standard single w.child standard frenchbalcony
    Standard Single Use Room Garden View
    standard singleuse standard courtyardview
    standard standard courtyardview
    Standard without Balcony - Terrace
    standard twin standard without balcony-terrace
    Pok. 2 os.
    Doppelzimmer
    französischer Balkon Flex
    DZ,Economy,Single Kind
    DZ,Single m.Kind,französi
    DZ,Sup.,Single Kind
    DZ,Economy
    EZ=DZ Superior
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Fam.Unterbr nebenein Flex
    2 DZ mit Verb.tür

    Solaris Ivan - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Solaris Ivan? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00