Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
  • Hotel Solaris Beach Hotel Niko, Riwiera Makarska
1 / 69
Udogodnienia hotelu Solaris Beach Hotel Niko
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Solaris Beach Hotel Niko
star 4

Chorwacja: Riwiera Makarska
Ocena hotelu Solaris Beach Hotel Niko:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Solaris Beach Hotel Niko:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 listopada 2018

Hotel Solaris Beach Hotel Niko w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Środkowa Dalmacja, Chorwacja

Położenie

spokojne, do plaży żwirowo -piaszczystej ok. 100 m, do centrum ok. 3 km. Do Sibenika ok. 6 km. Transfer z lotniska w Splicie ok. 75 min.

Plaża

do plaży żwirowo -piaszczystej ok. 100 m.

Wyposażenie

cześć resortu Amadria Park (dokładny opis resortu przy Amadria Park Hotel Andrija), 220 pokoi, restauracje, 2 bary, 2 windy, pralnia (dodatkowo płatna). Leżaki i parasole przy basenie gratis, na plaży za opłatą. WLAN gratis (high speed za opłatą). Basen.

Dostęp do internetu

 WLAN gratis (high speed za opłatą).

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

prysznic z wanna, WC, klimatyzacja, telefon, TV-sat, minibar, sejf, suszarka, balkon. (A1-2E): pokój 2- os., (ok. 14 m kw.), balkon z widokiem na atrium. (A2A): (ok. 17 m kw.) z widokiem na dziedziniec lub ogród. Dodatkowo dostawka (75cm x 190 cm). (A2B): (ok. 18 m kw.). (A2D): przestronniejsze, (ok. 22 m kw.),  z dużym łóżkiem dodatkowym (140 cm x 190 cm). (A2C): pokój rodzinny, 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami, (ok. 36 m kw.).

Wyżywienie

śniadanie lub 2 posiłki w formie bufetu.

Sport

koszykówka, badminton, tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą: wypożyczalnia rowerów, 3 korty tenisowe, centrum sportów wodnych.

Wellness

za opłatą strefa wellness.

Dzieci

plac zabaw, mini klub (3-11 lat).

Opłata klimatyczna

ok. 1,10 EUR/dzień/os.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 4 EUR/dzień. Rezerwacja w biurze podróży. Opłata na miejscu.

Parkowanie

ok. 8 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

nie.

Wcześniej = taniej (A)

10% zniżki do 28.02.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (do 11 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

CHorwacja/Dalmacja

Lokalizacja

Chorwacja - Sibienik, w kompleksie Solaris Beach Resort, w odległości ok. 6 km od centrum miasta, kilka minut spacerem od Aquaparku, skansen dalmatyński i wioska etniczna ok. 1,4 km od hotelu, ok. 14 km do wodospadów Krka

Hotel

trzygwiazdkowy, elegancki, otoczony piniowym lasem, położony ok. 100 m od żwirowej plaży, leżaki parasole dodatkowo płatne, na terenie hotelu klimatyzowane restauracje, bary, kawiarnia, bezpłatne WiFi w lobby, sejf na recepcji, basen zewnętrzny z wodą morską, Solaris Aquapark - 6 zjeżdżalni, wstęp płatny - dorośli/ok. 15 EUR/dzień, dzieci poniżej 5 roku życia/ok. 10EUR/dzień, strefa Wellness w hotelu Ivan płatna ok. 20 EUR za wstęp (wstęp dla gości powyżej 16 roku życia), wstęp na kryty basen w hotelu Ivan płatny ok. 13 EUR, parking płatny 8 EUR/dzień (01.07.-01.09.2018) i 5 EUR/dzień (poza sezonem), łóżeczko dziecięce 4 EUR/dzień (konieczna wcześniejsza rezerwacja), siatkówka plażowa, animacje dzienne i wieczorne (w sezonie), plac zabaw, mini disco, korty tenisowe, sporty wodne na plaży

pokoje

standardowe - 2 os. z możliwością 1 dostawki dla 1 lub 2 dzieci do 12 lat, klimatyzacja centralna, łazienka z prysznicem lub wanna, suszarka, TV SAT, mini bar (płatny), telefon, balkon rodzinne - dwupokojowe połączone drzwiami, przeznaczone dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci do 12 lat , klimatyzacja centralna, łazienka z prysznicem lub wanna, suszarka, TV SAT, mini bar (płatny), telefon, balkon

Wyżywienie

HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne)

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.solarishotelsresort.com

Doba hotelowa

od godz. 15.00 do godz. 11.00 dnia następnego

Atuty

- Solaris Aqua Park - dogodna lokalizacja - hotel otoczony lasem piniowym


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Sumada Travel

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***/hotel

Region

Dalmacja Środkowa

POŁOŻENIE

do plaży ok. 100 m, do centrum Szybenika ok. 3 km.

PLAŻA

Ok.80 m od hotelu, oddzielona nadmorską promenadą, leżaki i parasole płatne (ok. 7 eur/dzień).

HOTEL

restauracje, 2 bary, 2 windy, pralnia (dodatkowo płatna). Leżaki i parasole przy basenie gratis, na plaży za opłatą. WLAN za opłatą. Parking płatny (ok. 4eur/dzień).

POKOJE

dwuosobowe z możliwością dostawki (ok.18m2rozkładany fotel), wszystkie klimatyzowane, z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV SAT, mini bar (dodatkowo płatny) oraz balkon. Pokoje rodzinne - dwuosobowy pokój z dostawką w formie rozkradanej kanapy (140x190 cm), klimatyzowany, z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów), telefon, TV SAT, mini bar (dodatkowo płatny) oraz balkon.

WYŻYWIENIE

śniadanie (07:00-09:30), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne.

na terenie obiektu znajduje się kilka basenów zewnętrznych z morską wodą, zjeżdżalnie wodne, Za dodatkowa opłatą

boiska do: piłki nożnej, koszykówki i siatkówki plażowej, 9 kortów tenisowych, miejsce do gry w kręgle, mini golf, tenis stołowy, możliwość wypożyczenia rowerów, sporty wodne na plaży, bary na plaży, gdzie wieczorami odbywają się animacje i wieczorki muzyczne. W skład kompleksu wchodzi również Centrum Odnowy Biologicznej , które proponuje - 6 krytych basenów (w tym 2 z morską wodą) z hydromasażami, gejzerami i wodospadami, salon piękności, terapie relaksujące, masaże, saunę, formowanie sylwetki, zabiegi kosmetyczne, aromaterapię, manicure, pedicure, depilacje, solarium, jogę.(dodatkowo płatne).

Kategoria lokalna

***

KONTAKT

0038522361951

http

//www.solarishotelsresort.com

CENA OBEJMUJE

7 noclegów w wybranym obiekcie, wyżywienie zgodnie z opisem hotelu, ubezpieczenie KL i NNW +CP Signal Iduna oraz taksę klimatyczną (8 eur/os. dor., dzieci 12-18 lat - 4 eur, dziecko do 12 lat gratis). .

CENA NIE OBEJMUJE

obowiązkowej składki na turystyczny fundusz gwarancyjny 10 zł/os.).


TUI

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • ogród
  • 2 budynki
  • 4 piętra
  • recepcja 24 h z sejfem (w cenie)
  • lobby
  • 2 baseny zewnętrzne z wodą morską
  • aquapark (płatny)
  • 5 restauracji
  • kilka barów (m.in. w lobby, przy basenie i na plaży)
  • kawiarnia
  • taras słoneczny

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, płatne)
  • leżaki i parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w terminie 12.06.-10.09., płatny ok. 4 €/dzień)
  • room service (płatny)
  • punkt wymiany walut
  • bankomat na terenie obiektu
  • pralnia
  • minimarket

karty

Visa, MasterCard, Diners, Amex

Liczba pokojów

220

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • taksa klimatyczna (płatna na miejscu ok. 1 €/os./dzień, dzieci do 12 lat bezpłatnie, dzieci od 12-17 lat 50% zniżki) i opłata miejscowa (ok. 1 €/os./dzień) 
  • opłata miejscowa (płatna 1 €/os./dzień)
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • zakwaterowanie od 15.00, wykwaterowanie do 11.00

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
  • animacje sportowe (w sezonie głównym)
Płatne
  • wstęp do strefy wellness w hotelu Ivan (płatny ok. 10 €/os.)
  • w strefie wellness znajdują się m.in. kryty basen, sauna i siłownia (wstęp dla osób powyżej 14 roku życia)
  • tenis
  • sporty wodne na plaży (w ofercie firm zewnętrznych)

W okolicy

  • w mieście Szybenik (ok. 5 km do centrum)
  • ok. 100 m do żwirowej plaży
  • kilkanaście minut spacerem do aquaparku

Rainbow

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Doskonale utrzymany hotel, należący do kompleksu Solaris, położony jest w piniowym lesie, tylko 6 km od centrum Sibenika (przystanek ok. 600 m od hotelu). Transfer z lotniska w Splicie trwa ok. 1 godz., transfer z lotniska w Dubrovniku trwa ok. 6 godz.
Plaża:
Obiekt usytuowany przy pięknej, szerokiej, żwirowej i w niektórych miejscach kamienistej plaży. Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok. 10 EUR).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24 - godz., parking (dodatkowo płatny, ok. 2 EUR/dzień), obszerne lobby, restauracja główna, bar, duży, pięknie zaaranżowany taras, basen z morską wodą (wypożyczenie ręczników kąpielowych 20 KN), sale kongresowe, sklep z pamiątkami, skrytki sejfowe dostępne przy recepcji (bezpłatne), kantor wymiany walut.
Pokoje:
Elegancko urządzone pokoje 2-osobowe (brak możliwości zamówienia dostawki, zniżki dla dzieci 10%, na normalnym łóżku). W pokojach: łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), telefon, TV-sat, klimatyzacja (ind. bezpłatna), minibar (za dopłatą), oraz balkon. W pokoju typu standard można zamówić łóżeczko dla dziecka (4 EUR/dzień).
Uwaga
! Pokoje występują w dwóch standardach (patrz zdjęcia w katalogu):
* economy
- mniejsza powierzchnia pokoju (pow. pokoju z łazienką - wynosi 13m2), mały balkon, podwójne łóżko o szerokości 1,4 m
* standard
- większe pokoje (pow. ok.18 m2) z 2 łóżkami pojedynczymi (mogą być połączone), standardowy balkon. Reszta wyposażenia jest podobna.
Wyżywienie:
Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu.
Program sportowy i animacyjny:
Na terenie kompleksu Solaris: nadmorska promenada, turystyczna kolejka wożąca klientów wzdłuż plaży, restauracje, bary, kawiarnie, pizzeria, liczne lodziarnie i inne punkty gastronomiczne oraz sklepy z pamiątkami. Ponadto: aquapark, zjeżdżalnia do morza, statek piracki z klubem muzycznym na pokładzie, siłownia (na terenie hotelu Ivan), korty tenisowe, tenis stołowy, mini golf, kręgielnia, wypożyczalnia sprzętu wodnego przy plaży, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej. Kompleks posiada SPA (basen wewnętrzny, fizykoterapia, gimnastyka, aerobic, masaże, zabiegi upiększające, a także własny port jachtowy (większość atrakcji na terenie kompleksu jest dodatkowo płatna). Na terenie kompleksu funkcjonuje wioska dalmatyńska z piekarnią, ekologiczną uprawą warzyw, destylarnią i doskonałą restauracją w stylu regionalnym. Gorąco polecamy!
Internet:
W lobby internet Wi-Fi - bezpłatny.
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
www.solarisresort.com
Naszym zdaniem:
Kompleks SOLARIS to najbardziej rozbudowana wioska wakacyjna w całej Chorwacji. Zarówno pary jak i rodziny znajdą w nim całą gamę atrakcji. Hotel Niko posiada dwa rodzaje pokoi, w tym wersję tańszą, ekonomiczną, na każdą kieszeń.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/chorwacja-wypoczynek/niko-solaris-resort

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, taksy klimatycznej płatnej na miejscu ok. 1 EUR/dzień/os. oraz innych wydatków osobistych.

Inne

CHORWACJA
informacje ogólne Waluta
HRK - Chorwacka Kuna. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Przy pobytach do 90 dni obywateli polskich nie obowiązują wizy. Wjazd do Chorwacji odbywa się na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
Czas
Taki jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 45 HRK woda 1l - 6 HRK piwo w barze od 10-15 HRK kawa w kawiarni od 5 HRK Ceny w kurortach w sezonie są dużo wyższe od tych poza sezonem i tych w głębi kraju.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 3.5 HRK. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Chorwacji. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Chorwacja
Zwana krainą tysiąca wysp położonych malowniczo wzdłuż całego wybrzeża Adriatyku i tworzących krajobraz niespotykany nigdzie w Europie. Doskonały klimat, krystalicznie czyste morze i doskonała kuchnia sprzyjają wypoczynkowi, a krajobraz zmieniajacy się co chwilę zachęci do zwiedzania nawet najbardziejzatwardziałych miłośników plaży.
Korcula
Jedna z największych wysp Dalmacji, porośnięta bujną, śródziemnomorską roślinnością. Skomplikowana historia tego regionu jest widoczna w architekturze i zabytkach i zachwyca co roku turystów z całej Europy. Tu podobno urodził się słynny żeglarz Marco Polo. Największą atrakcją tej okolicy jest samo miasto Korcula, zwane małym Dubrowvnikiem, którego starówka leży na małym owalnym półwyspie. Spacerując krętymi brukowanymi uliczkami ma się wrażenie że czas się zatrzymał i tylko liczne kawiarnie i galerie przypominają, że jesteśmy w XXI w.
Półwysep Pieljesac
Jeden z urokliwych zakątków Chorwacji. Ten górzysty półwysep jest jednym z bardziej dzikich miejsc na wybrzeżu, a jego najwyższy szczyt - św. Ilja jest strażnikiem pogody na wyspie i przyczyną zaskakujących zjawisk pogodowych co powoduje, że jest to świetne miejsce do uprawiania windsurfingu. Ciekawostką są żyjące tylko tutaj, sprowadzone z Ameryki Południowej, żeby poradzić sobie ze żmijami - mangusty. Żmije zostały przepędzone w wyższe partie gór natomiast mangusty same stały się atrakcją turystyczną.
Makarska Riwiera
Jeden z najpiękniejszych fragmentów wybrzeża adriatyckiego. Ciągnie się na odcinku ok. 60 km, pomiędzy miastami Brela i Gradac. Sercem tego regionu jest Makarska, stanowiąca centrum turystyczne, kulturalne i ekonomiczne. Makarska Riwiera słynie głównie ze żwirkowych, ciągnących się kilometrami plaż, o łagodnym zejściu do krystalicznie czystego morza. Jest też wiele dzikich plaż oraz malowniczych zatoczek.
Kasztelańska Riwiera
Region turystyczny północnej Chorwacji jest jednym z bardziej znanych na polskim rynku. jego dwa najważniejsze miasta regionu Sibenik i Trogir.
Miasto Omis
Położone między Splitem, a Makarską, w samym sercu Dalmacji miasto Omis jest doskonałym miejscem na spokojny urlop. W dawnych czasach był najważniejszym pirackim miastem na wybrzeżu, a tutejsci piraci uznawani byli za najgroźniejszych na Morzu Śródziemnym. Dziś miasto jest centrum aktywnej turystyki. Rafting na rzece Cetina, nurkowanie, wędkarstwo, wspinaczki górskie, piesze wędrówki, surfing, to tylko kilka z bogatej oferty regionu.
Lopud
Należąca do archipelagu wysp Elafickich - 13 wysp leżących między półwyspem Pelješac i Dubrownikiem jest idealnym miejscem na relaks i wypoczynek wśród przyrody, z dala od miejskiej wrzawy. To wyspa bez samochodów, z dziewiczą przyrodą, piaszczystymi plażami i aleją spacerową wzdłuż morza. Lopud znany jest z jednej z najpiękniejszych plaż na Adriatyku - Šunj, która znajduje się na południowej części wyspy, a dojść do niej można atrakcyjną ścieżką. Wyspa połączona jest regularnie kursującymi liniami promowymi z Dubrownikiem.
Wyloty z:
Warszawy, Gdańska i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

Cena oraz realizacja wycieczek jest uzależniona od położenia hotelu.

SPLIT + TROGIR - cena ok. 35 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska Split to miasto żyjące wolniejszym rytmem, do którego szybko można się przyzwyczaić. Place, restauracje i kafejki zawsze są wypełnione po brzegi nie tylko turystami, ale również miejscową społecznością. W czasie wycieczki poznacie Państwo historię powstania i rozwoju miasta, zwiedzicie wpisany na listę UNESCO pałac cesarza Dioklecjana, bramy rzymskie prowadzące do miasta, katedrę oraz malowniczy port. Trogir to miasto leżące w środkowej Dalmacji, w pobliżu Splitu, często nazywane Małą Wenecją. Trogir usytuowany jest na małej wyspie, stąd wygląda jak zamek na wodzie. W Trogirze fascynuje całość zabudowy, z wąskimi uliczkami, nastrojowymi kawiarenkami i zabytkami, które są przykładem kunsztu kamieniarskiego i architektonicznego. Całe miasto znajduje się pod ochroną UNESCO. W czasie zwiedzania poznacie owo " muzeum pod gołym niebem", a Kairos być może da Wam porcję szczęścia.
DUBROWNIK - cena ok. 30 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika Znakomicie zachowane Stare Miasto Dubrownika jest unikalne ze względu na wykładane jasnym marmurem place, strome brukowane uliczki, wysokie domy, klasztory, kościoły, pałace, fontanny i muzea. Stare mury miejskie odgradzają miasto od ruchu ulicznego. W wąskich uliczkach znajduje się wiele przytulnych kafejek i restauracji.
MEDJUGORJE + MOSTAR - cena ok. 55 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika Medjugorje to niewielkie miasteczko w Bośni , skryte wśród szczytów gór. To miejsce, w którym w 1981 r. sześciorgu dzieciom objawiła się Matka Boża - Królowa Pokoju. Obecnie to największe Sanktuarium Maryjne na Bałkanach. Mostar to kolejne bajeczne miasto Bośni łączące wiele kultur i religii. Wizyta w nim z pewnością pozostawi niezapomniane wrażenia.
PARK NARODOWY KRKA - cena ok. 55 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska KRKA jest najcudowniejszą i najpiękniejszą rzeką krasową w Chorwacji. Rozciąga się na odcinku o długości 72 km. Przebijając się głębokim kanionem ku morzu tworzy po drodze liczne jeziora, wodospady i kaskady. Podczas zwiedzania parku będziecie mieli okazję zażyć kąpieli w rozlewie największego z wodospadów oraz zwiedzić skansen, w którym poznacie rytm życia chorwackiej wsi sprzed wieków.
PARK NARODOWY PLITVICKIE JEZIORA - cena ok. 65 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, północ Riviery Makarskiej Niezaprzeczalnie oszałamiające turkusowe wody Plitvic bulgocząc przelewają się przez ciąg 16 jezior, powiązanych ze sobą aż 92 wodospadami! Jeziora otaczają gęste lasy bukowe i jodłowe, miejscami przypominają puszcze. Park został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Przyrodniczego UNESCO.
RAFTING - cena ok. 40 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska Zapraszamy na pełen emocji, kilkukilometrowy spływ pontonami w dół górskiej rzeki Cetiny w okolicach miasta Omiš. W czasie spływu będziecie mieli okazję, aby zażyć kąpieli pod wodospadami a odważni mogą skakać z wysokich skał. Podczas kilkugodzinnego wyjazdu będziecie pod opieką wykwalifikowanego instruktora. Po pełnym wrażeń spływie możecie nabyć płytę ze zdjęciami spływu ze swoim udziałem.
WIECZÓR DALMATYŃSKI - cena ok. 35 EUR Dla hoteli:
Riviera Sibenska, Riviera Kastelanska, Riviera Makarska, okolice Dubrovnika Zapraszamy Państwa na niezapomniany Wieczór Dalmatyński do małej i niezwykle urokliwej wioski Blizna, położonej u podnóża gór. Podczas wizyty w tejże wiosce gospodarze restauracji ugoszczą Państwa regionalnymi specjałami kuchni dalmatyńskiej, a w czasie posiłku uroku doda regionalna muzykę, nauka gry w balote.
CZARNOGÓRA W PIGUŁCE - cena ok. 70 EUR Dla hoteli:
Południe Riviery Makarskiej, okolice Dubrovnika W czasie tej całodniowej wycieczki do sąsiedniej Czarnogóry zwiedzimy słynną Zatokę Kotorską . Z KOTORU przejedziemy słynnymi serpentynami do punktu widokowego na wysokosci 1000 m, dalej przejedziemy do wioski NJEGUSI -miejsce znane z produkcji suszonych szynek i serow itp,. Powrót do hotelu trasą widokową na Budvańską Rivierę.
KORĆULA I WINA PELJEŚCA - cena ok. 50 EUR Dla hoteli:
Południe Riviery Makarskiej, okolice Dubrovnika Jedyna w swoim rodzaju wycieczka, która łączy w sobie zapoznanie się z historią i kulturą wyspy Korčula oraz degustację najlepszych win w regionie Dalmacji południowej. W czasie wycieczki będą Państwo mieli okazję poznać najciekawsze zakątki wyspy Korčula, a następnie relaksować się przy kieliszku wyśmienitego wina.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela w Chorwacji. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Chorwacja/Dalmacja

Położenie

Hotel Niko położony jest nad samym brzegiem morza i otoczony bujną roślinnością śródziemnomorską. Jest to jeden z pięciu hoteli kompleksu Solaris, jego specyficzne położenie zapewni Państwu komfortową i kameralną atmosferę, a jednocześnie będzie w bliskim sąsiedztwie wszystkich udogodnień ośrodka. Piękne plaże tematyczne, liczne restauracje, atrakcje sportowe i program animacji są po prostu w zasięgu ręki. Solaris Beach Hotel Niko z pewnością zapewni Państwu spokojny i relaksujący urlop. Położony ok. 50 m od plaży, ok. 5 km od centrum miasta Sibenik

Plaża

piaszczysto - żwirowa, leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

POKOJE w budynku głównym (DZ i DZE) klimatyzacja (centralna), TV, telefon, mini bar (dodatkowo płatny), sejf, łazienka (prysznic, WC), suszarka do włosów, łóżeczko dla dziecka (na zapytanie, płatne), balkon

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne basen odkryty z wodą morską, leżaki i parasole przy basenie (bezpłatne), ręczniki (płatne), siatkówka, dzienne i wieczorne programy animacyjne, klub nocny/dyskoteka Płatne korty tenisowe, centrum fitness, sauna, masaż, wypożyczalnia rowerów, aquapark (osoby dorosłe 14euro/dzień w terminie 01.06-16.09; 10euro/dzień w terminie 01.04-31.05 i 15.09-31.10; dzieci 10euro/dzień w terminie 01.06-16.09; 6euro/dzień w terminie 01.04-31.05 i 15.09-31.10), tenis stołowy

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw i mini klub

Wyżywienie

BB - śniadania lub HB - śniadania i obiadokolacje.

Restauracja i bary

restauracja a la carte, bar/snack bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

obiekt dysponuje 220 pokojami, recepcja, klimatyzacja, kantor, sklepik z pamiątkami, fryzjer, internet WiFi (płatny), sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów, taxa klimatyczna płatna miejscu, ok. 1EUR/dzień, parking na terenie całego resortu Solaris płatny, ok. 4EUR/dzień.

Adres

22000 Sibenik - Zablace, Chorwacja


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Kompas

Szukasz wakacji do Chorwacji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

CHORWACJA - DALMACJA

Położenie

w kompleksie Solaris, około 6 km od centrum Šibenika. Beach Hotel Niko jest jednym z pięciu hoteli Kompleksu Solaris (Beach Hotel Jure 4*, Beach Hotel Jakov 3*, Beach Hotel Niko 3*, Solaris Hotel Ivan 4*, Kids Hotel Andrija 4*).

Plaża

oddalona o ok. 50 m, 5 plaż tematycznych o łącznej długości 4 km; sztucznie wysypywana plaża piaszczysta (w centralnej części ośrodka), żwirowo-kamienista, miejscami betonowa. Leżaki i parasole (odpłatnie).

Basen

odkryty dla dorosłych i brodzik dla dzieci z morską wodą. Możliwość korzystania z odkrytych basenów przy pozostałych hotelach kompleksu (w cenie). Baseny kryte na terenie ośrodka i zjeżdżalnie wodne (odpłatnie). Aquapark czynny w sezonie (odpłatnie).

POKÓJ 2-OSOBOWY, EKONOMICZNY (1AB)

klimatyzacja, mini-bar (odpłatnie), SAT-TV, telefon, suszarka do włosów, łazienka/WC, balkon (pokój posiada łóżko francuskie 140x190 cm).

Wyżywienie

śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (w godz. 19.00-21.00).

Ośrodek dysponuje

restauracja "Trattoria", "Sibinium" i "Mediterraneo", wioska dalmatyńska "Dalmatian Ethno Village", bar "Solaris SteakHouse", cukiernia "SweatDreams", bar przy plaży "Lagoon", cocktail bar "Palma Beach Club", bar nocny "Ivan", wellness i spa (odpłatnie), wymiana walut, parking (odpłatnie), sklep z pamiątkami, bankomat, łódź "Galija".

- zajęcia dla dorosłych

salsa, tenis stołowy, aqua-aerobic, zumba, pilates, joga, gry zespołowe, kino letnie, itd.

- mini-klub dla dzieci od 3 do 11 lat "Solarko" (6 dni w tygodniu 2 x dziennie od 10:00 do 12:00 oraz od 17:00 do 19:00)

gry rekreacyjne, gry rozwijające kreatywność, filmy, śpiewy i tańce i inne.

Sport

odpłatnie: mini-golf "Solaris Pirate Adventure", centrum sportowe: 4 korty tenisowe, szkółka tenisa, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kryte boisko do piłki nożnej, boisko do piłki koszykowej, wypożyczalnia rowerów, kręgle, wypożyczalnia sprzętu do sportów wodnych (m.in. jet ski, rowery wodne, kajaki, windsurfing), szkółka nurkowania.

Zwierzęta

niedozwolone

Godzina zakwaterowania / wykwaterowania

15:00 / 11:00

Ocena Kompasu

***

*ZNIŻKA ZA WCZESNĄ REZERWACJĘ

-10% przy dokonaniu rezerwacji przed 28.02.

WARUNKIEM SKORZYSTANIA Z PROMOCJI JEST PŁATNOŚĆ

zaliczka 30% przy rezerwacji / dopłata do całości - 10.03.

*ZNIŻKA (WEEKEND MAJOWY)

-10% zniżki na pobyt w terminie 28.04.-07.05. / min. 3 noce

*ZNIŻKA (WIELKANOC)

-10% zniżki na pobyt w terminie 01.04.-22.04. / min. 3 noce * Zniżki łączą się ze sobą.

Cena zawiera

zakwaterowanie, ubezpieczenie, taksy klimatyczne, podatek VAT, wyżywienie zgodnie z opisem.

DOPŁATY NA MIEJSCU

- parking płatny 4 EUR/dzień w sezonie A,B,C, 7 EUR/dzień w sezonie D - bilet wstępu do wellness na terenie ośrodka (sauny, basen) - bilet do aquaparku

- łóżeczko dla dziecka (na zapytanie)

4 EUR/dzień

INFORMACJE DODATKOWE

- przy jednej osobie pełnopłatnej w pokoju 1/2 (typ S), dziecko od 3 do 11 lat -40%.

- min. długość pobytu

2 noce w sezonie A; 3 noce w sezonie B, 4 noce w sezonie C, 5 nocy w sezonie D

- pobyt poniżej min. długości pobytu (na zapytanie)

dopłata +10% do ceny zakwaterowania w sezonie A,B, +20 % w sezonie C,D

- możliwy dzień przyjazdu

każdy dzień tygodnia


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Turystyki Aktywnej Kompas, które na polskim rynku turystycznym funkcjonuje od 1998 roku.

Biuro znane jest głównie z niezwykle ciekawych, autorskich programów wypoczynku dla dzieci i młodzieży. Jest właścicielem takich marek jak: Izzykamp, Letnie Obozy Przygody, Wakacyjna Szkoła Magii, czy Mikołaje24.pl, a prekursorska marka Interkamp, czyli prestiżowe wyjazdy dla dzieci i młodzieży, cieszy się niezmienną popularnością od wielu lat. To obozy, na których każdy znajdzie coś dla siebie – łączą naukę, działania twórcze i aktywny wypoczynek. Przez lata działalności Biuro Podrózy Kompas zeberało wiele pozytywnych opinii i mnóstwo stałych klientów.

W ramach swojej działalności Biuro Turystyki Aktywnej Kompas zajmuje się także profesjonalną organizacją wycieczek szkolnych, warsztatów z pasją, imprez integracyjnych oraz szkoleniowych dla firm i przedsiębiorstw. Firma posiada również własne obiekty wypoczynkowe na terenie Polski.

Biuro Podróży Kompas posiada także ogromną bazę obiektów wypoczynkowych na dojazd własny w Chorwacji, Słowenii i Czarnogórze. Oferta obejmuje zarówno skromne apartamenty, jak i rodzinne hotele na wakacje all inclusive. Wszystkie obiekty są dokładnie sprawdzone przez pracowników biura. 


Mapa Hotelu Solaris Beach Hotel Niko

Opinie o Hotelu Solaris Beach Hotel Niko

Solaris Beach Hotel Niko - możliwości zakwaterowania:

standard triple standard gardenview balcony
standard double standard courtyardview
family room 2 connectingrooms standard balcony
standard double standard gardenview balcony
1/1 PWCB - łóżek 1, dostawek 0
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon
2+1 21CGB
2+0 2CGB
2+2 C2CGB
1/2(+2)PWCB - łóżek 2, dostawek 2
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
1/2+2 PWCB - łóżek 4, dostawek 0
pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
pokoj 2 osobowy
Pokój 2 os., z balkonem, z klimatyzacją
Pokój 2 os. ekonomiczny z klimatyzacją, z balkonem, atrium, łóżko francuskie
Doppelzimmer,Balkon
Doppelzimmer,Balkon
DZ,Balkon,Single mit Kind
DZ,Single mit Kind
DZ,Balkon,Economyzimmer
Pokój 2 os. z dostawką, z klimatyzacją, z balkonem
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EZ,Balkon,Economy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy
Pokój rodzinny 4 os., z klimatyzacją, z balkonem
Fam.-Unterbring.,Balkon
Fam.-Unterbring.,Balkon
Pokój rodzinny 2 os. z 2 dostawkami, z klimatyzacją, z balkonem
Pokój rodzinny
Pokój wieloosobowy
SB1
Pokój 1 osobowy
Pokoj 1 os.
pokoj stand. 4 os (2 lozka)

Solaris Beach Hotel Niko - Możliwości wyżywienia:


Solaris Beach Hotel Niko - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Solaris Beach Hotel Niko? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00