cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
  • Hotel Aristoteles Holiday Resort, Chalkidiki
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 25.09
już od 825 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.05 - 04.05
już od 456 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aristoteles Holiday Resort
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aristoteles Holiday Resort
star 4

Grecja: Chalkidiki
Ocena hotelu Aristoteles Holiday Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020

Hotel Aristoteles Holiday Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy piaszczystej plaży (hotel oddzielony od plaży ulicą)
  • ok. 3 km od Ouranoupolis

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • minimarket
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w cenie
  • sale konferencyjne: 5 

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

235

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

  • taksa klimatyczna: płatna na miejscu 
  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw 
  • pokój zabaw: 3-12 lat
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • łóżeczko dziecięce: w cenie
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • animacje dla dzieci 
  • miniklub: codziennie, w cenie
  • minidyskoteka: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik, aqua aerobik, stretching
  • minipiłka nożna, siatkówka, tenis stołowy
  • tenis: kort twardy, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • strefa spa
  • sauna fińska 
  • hammam 
  • masaże 
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • sporty wodne: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • wieczory taneczne
  • przedstawienia
  • boccia
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • 2 pokoje połączone drzwiami
  • pokoje po całkowitym remoncie w 2018 r.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • W-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-2 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • pokój po całkowitym remoncie w 2018 r.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • W-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 1-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na morze
  • pokój po całkowitym remoncie w 2018 r.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • W-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 2 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na ogród
  • w budynku bocznym
  • pokój po całkowitym remoncie w 2018 r.
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • lodówka
  • W-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 08:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 10:30
  • obiad: 13:00 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 10:00 - 18:00
  • przekąski o północy: 22:00 - 23:00
  • ciasto: 10:00 - 18:00
  • lody: 10:00 - 19:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00, wybrane napoje do posiłków
Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • kolacja przy świecach (wymagana rezerwacja, płatna, stałe menu)

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Chalkidiki

    Opis oferty:

    Znakomite miejsce na wymarzone wakacje w gronie rodziny. Hotel położony na wzgórzu, z pięknym widokiem na lazurowe morze, blisko plaży. Dzieciom spodobają się zabawy w miniklubie, dorosłym relaks w basenie oraz saunie w hotelowym spa. Przestronne pokoje z aneksami kuchennymi i telewizją satelitarną zapewnią komfortowy wypoczynek. Dwie znakomite restauracje odkryją zaś pełne bogactwo kuchni greckiej. W takim miejscu z łatwością każdy oderwie się od codzienności.

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, przy drodze lokalnej, ok. 3 km od centrum OURANOU­POLI ze sklepami i barami; ok. 125 km od portu lotniczego w Salonikach; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Saloniki, Ouranoupoli).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta z drobnymi kamykami, naprzeciwko hotelu (ok. 50-250 m - w zależności od zakwaterowania), przejście przez drogę lub tunelem pod drogą, płatne parasole i leżaki (ok. 3 EUR/komplet/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1990 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 235 pokoi, 10 budynków, 2 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Taverna Zorba - á la carte, kuchnia grecka, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: bar przy basenie, bar na plaży (nieobjęty all inclusive); taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i okolicach basenu; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 21 EUR/tydz.), room-service; występują schody i różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, aneks kuchenny w części pokoi (na zamówienie przed przyjazdem); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

    rodzinny:

    dla maks. 5 os., ok. 45 m², 2 pokoje oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    maisonette:

    dla maks. 5 os., ok. 45 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, wejście na piętro w pokoju maisonette po stromych schodach; balkon lub taras (stolik i krzesełka); pokój rodzinny i maisonette za dopłatą.

    basen,

    nieregularny kształt, słodka woda, ok. 500 m², gł. 0,5-2,5 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/ręcznik); kryty basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,3 m; tenis stołowy, boisko do koszykówki, mini boisko do piłki nożnej; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), w wysokim sezonie raz w tygodniu dyskoteka przy basenie, sporadyczne animacje dla dorosłych i dla dzieci: w wysokim sezonie 2 razy w tygodniu wieczory tematyczne (wieczór grecki, pokazy magików); za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z wypożyczalnią sprzętu (ok. 10 EUR/godz.); centrum spa (wstęp płatny: ok. 15 EUR/godz.): sauna, łaźnia, thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne, masaże, solarium; zabiegi w spa płatne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (15.00-18.00); lody w barze przy basenie (10.00-19.00); nocne przekąski (22.00-23.00);  napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2377071012, www.aristoteles.gr

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Chalkidiki

    Opis oferty:

    Znakomite miejsce na wymarzone wakacje w gronie rodziny. Hotel położony na wzgórzu, z pięknym widokiem na lazurowe morze, blisko plaży. Dzieciom spodobają się zabawy w miniklubie, dorosłym relaks w basenie oraz saunie w hotelowym spa. Przestronne pokoje z aneksami kuchennymi i telewizją satelitarną zapewnią komfortowy wypoczynek. Dwie znakomite restauracje odkryją zaś pełne bogactwo kuchni greckiej, a dodatkowym atutem jest bar na plaży objęty formułą all inclusive. W takim miejscu z łatwością każdy oderwie się od codzienności!

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, przy drodze lokalnej, ok. 3 km od centrum OURANOU­POLI ze sklepami i barami; ok. 125 km od lotniska w Salonikach; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Saloniki, Ouranoupoli).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta z drobnymi kamykami, naprzeciwko hotelu (ok. 50-250 m - w zależności od zakwaterowania), wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, przejście przez drogę lub tunelem pod drogą, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, stylowy, elegancki, zbudowany w 1990 r., odnowiony zimą 2017/2018 r. (poza lobby i pool barem) 240 pokoi, 10 budynków, 2 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, dostępne foteliki i manu dla dzieci, dania wegetariańskie, podczas kolacji wymagany strój formalny (panowie - długie spodnie), raz w tygodniu show cooking, wieczory tematyczne; 2 bary: bar przy basenie, bar na plaży; taras z widokiem na morze, centrum konferencyjne dla 600 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy, minimarket; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 21 EUR/tydz.), pralnia, lekarz na zapytanie, room-service; występują schody i różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    superior:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², odnowiony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka), widok na morze;

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1-3 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (ok. 7 EUR/ręcznik); basen relaksacyjny, dla dorosłych, kwadratowy kształt, słodka woda, ok 20 m², gł. 1,4 m; kryty basen w centrum spa, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,3 m; tenis stołowy, boisko do koszykówki, boisko do siatkówki, mini boisko do piłki nożnej, kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (wymagany depozyt), siłownia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w wysokim sezonie raz w tygodniu dyskoteka przy basenie, sporadyczne animacje dla dorosłych i dla dzieci: w wysokim sezonie 2 razy w tygodniu wieczory tematyczne (wieczór grecki, pokazy magików); centrum spa (wstęp płatny: ok. 15 EUR/godz.): sauna, łaźnia, thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne, masaże, solarium, siłownia; zabiegi w spa płatne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy basenie (10.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2377071012,, www.aristoteles.gr

    GRATIS:

    Wi-Fiserwis plażowy


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Grecja/Chalkidiki

    Informacje Ogólne:

    Aristoteles Holiday Resort and Spa w Ouranoupolis posiada 250 pokoi i został odnowiony w 2013 roku. Plaża piaszczysto-żwirowej znajduje się w odległości jedynie 200 m od hotelu, a miasto Ouranoupolis oddalone jest o 3 km. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Ierissos (10 km). Pozostałe miasta: Poligiros (65 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, mini market, recepcję, lobby i klimatyzację. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, rosyjsku i angielsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Hotel posiada basen ze słodką wodą. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko SKG (140 km), informacja turystyczna (3 km), Mt. Athos Cruise (3 km), supermarket (3 km), Amouliani Island (5 km) i Ancient Stagira (40 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługę budzenia, sejfy, usługi prasowania, pokojówki, pralnię, opiekę medyczną i serwis pokojowy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, klub dziecięcy i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Śniadanie w godz. 08:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje wino, ciasta i wyroby cukiernicze, alkohole lokalne, przekąski, kawę i herbatę, piwo i napoje bezalkoholowe. zęściowe wyżywienie: Częściowe wyżywienie obejmuje śniadanie i kolację.

    Sport i Rozrywka:

    Aristoteles Holiday Resort and Spa posiada jacuzzi, spa, łaźnię parową i pokój do relaksu. W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych i sala gier. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: koszykówka i tenis. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak pływanie na motorówkach. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje Wyżywienia:

    HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10;00 - 23;00

    Bagaż

    Warszawa-Modlin, Berlin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; 20 kg: 210 PLN (wyloty do 15.06 oraz od 1.10 do 31.10) / 210 PLN (16.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Chalkidiki - Athos

    Opis

    * na spokojny wypoczynek

    * pokoje z aneksem kuchennym

    * darmowe Wi-Fi w lobby

    Opis

    Duży kompleks, blisko szerokiej plaży, pobudowany kaskadowo, z pięknym widokiem na morze. Polecany na spokojne i rodzinne wakacje.

    • 10 dwu- oraz trzypiętrowych budynków
    • centrum konferencyjne
    • SPA (płatne)
    • mini market
    • darmowe Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscach
    • sala TV
    • kącik internetowy (płatny)
    • restauracja
    • basen ze słodką wodą, nowy basen dla dorosłych (18+) ze słodką wodą w pobliżu kortu tenisowego
    • bary
    • pobudowany w 1990 r., odnowiony w 2017/2018 r. (wszystkie pokoje - łazienki, meble, główna restauracja z nowym tarasem na świeżym powietrzu (200 m2), nowa koncepcja bufetu, nowy odkryty basen (tylko dla osób 18+), odnowiony bar przy basenie i bar przy plaży.

     

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • Półwysep Athos
    • 3 km od miasta Ouranoupoli
    • 113 km od lotniska w Salonikach
    • przystanek autobusowy 300 m od hotelu
    • płatny mini bus hotelowy do Ouranoupoli
    • supermarket ok. 3 km od hotelu

     

    OURANOUPOLIS

    Wyjątkowe miasteczko, będące jednocześnie ostatnim cywilnym miastem Półwyspu Athos, graniczącym ze słynną Teokratyczną Republiką Mnichów. Miasteczko położone jest w niezwykle malowniczej zatoce, gdzie ciągną się przepiękne piaszczyste plaże oraz wielobarwne laguny. Zapierające dech w piersiach widoki na pobliskie wysepki oraz Półwysep Sithonia urzekają setki turystów wypoczywających w tych regionach. Niewątpliwą atrakcją miejscowości są rejsy wokół Półwyspu Athos, doskonałe tawerny znajdujące się na promenadzie, które słyną z przepysznych potraw kuchni lokalnej oraz morze, w którym żyją stada delfinów. Ouranoupolis jest miejscem idealnym na bardzo romantyczne wakacje, wypoczynek rodzinny oraz spokojny urlop w niesamowitej scenerii przyrody. Region ten nazywany jest Karaibami Europy.

    Plaza

    • publiczna
    • 50-200 m od hotelu
    • piaszczysto-żwirowa
    • odznaczona Błękitną Flagą UE
    • przejście przez drogę i tunel
    • leżaki i parasole bezpłatne
    • ręczniki plażowe płatne i za depozytem

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    250 pokoi: Double Rooms SV/GV (~16 m2), Double 3 pax SV (~16 m2), Doubles Superior SV (~30-35 m2), Doubles Superior 4 pax (~30-35 m2), Family 2 Rooms (~40-45 m2), Maisonettes (~40-45 m2).

    W pokojach: klimatyzacja, lodówka, TV SAT, telefon, wanna/prysznic, kosmetyki, suszarka, żelazko (na życzenie, za kaucją), balkon/taras, sejf (bezpłatny).

    Double GV: znajdują się w górnej części hotelu, dojście do pokoi po schodach, standardowe wyposażenie pokoi, łóżko podwójne lub dwa pojedyncze.

    Double Room SV: standardowe pokoje na wzniesieniu, dojście do pokoi po schodach, łóżko podwójne lub dwa pojedyncze, widok na morze.

    Double Room 3 pax: pokoje na wzniesieniu, dojście do pokoi po schodach, podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze. Dla trzeciej osoby - rozkładana sofa lub łóżko pojedyncze.

    Double Superior SV: podwójne łóżko i rozkładana kanapa (lub 1 łóżko pojedyncze).

    Double Superior 4 pax: łóżko podwójne i 2 łóżka pojedyncze. Dodatkowe łóżka - rozkładana sofa lub standardowe łóżko.

    Family 2 Rooms: dwupokojowy apartament. Wejście do pierwszego pokoju z 2 łóżkami pojedynczymi (w niektórych pokojach z rozkładaną sofą) oraz oddzielna sypialnia (z drzwiami) z łóżkiem podwójnym.

    Maisonette: pokoje dwupoziomowe, na niższym poziomie znajduje się podwójne łóżko, na piętrze znajdują się 2 łóżka pojedyncze (w niektórych pokojach znajduje się rozkładana sofa lub łóżko pojedyncze). 

    15 minut masażu (bezpłatnie) dla każdego gościa (powyżej 18 lat) - 1 raz za pobyt.

    Drink powitalny po przyjeździe.

    Rodzaj dostawki: łóżko standardowe/rozkładana kanapa/fotel.

    Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli co 3 dni.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • SPA (płatne)
    • tenis
    • koszykówka
    • ping-pong
    • siatkówka plażowa
    • lekkie animacje (kilka razy w tygodniu)
    • sporty wodne na plaży (płatne)

    Dla dzieci:
    • mini-klub GREKOLETO (4-12 lat)
    • brodzik
    • krzesełka w restauracji

    O wyzywieniu

    ALL INCLUSIVE 2019

    Śniadanie: 08:00-10:00, amerykański bufet.

    Późne śniadanie: 10:00-10:30, kontynentalne.

    Lunch: 13:00-14:30, bufet, dania międzynarodowe.

    Kolacja: 19:00-21:00, bufet, dania międzynarodowe.

    Lokalne napoje i alkohole do posiłków w głównej restauracji: wino, piwo z nalewaka, ouzo, brandy, napoje gazowane, samoobsługa.

    Wieczory tematyczne: grecki lub włoski, raz w tygodniu, 15/06-15/09.

    Przekąski: 10:00-18:00, bar przy basenie, pizza, kanapki, ciasta.

    Wieczorne słodkie przekąski: 22:00-23:00, ciasta i ciastka.

    Lody: 10:00-19:00.

    Napoje w barze przy basenie: 10:00-23:00. 

    Lokalne napoje w barze na plaży: 10:00-18:00.

    Lokalne napoje i alkohole w barach: piwo, wybrane alkohole i koktajle, kawa filtrowana, herbata, napoje gazowane.

    Wszystkie napoje i alkohole w all inclusive produkcji lokalnej. Markowe napoje i alkohole są dodatkowo płatne.

    Obwiązek noszenia bransoletek all inclusive.

    Dodatkowo dla klientów z all inclusive w sezonie 2018:

    • bezpłatny masaż w spa - 15 min, tylko dla osób dorosłych, raz na pobyt.

    • animacje - 6 razy w tygodniu.

    • centrum fitness, tenis stołowy, siatkówka, mini piłka nożna.

    • sejf - bezpłatnie.

    • leżaki przy basenie i na plaży bezpłatnie.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie, bez uprzedzenia.


    Mapa Hotelu Aristoteles Holiday Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Chalkidiki)
    Rejs na Ammouliani i Dreni to jedna z ulubionych wycieczek fakultatywnych z Chalkidiki
    Miejscowość Ouranopoli na półwyspie Athos z republiką Mnichów
    Greckie wakacje na Półwyspie Chalkidiki
    Kassadra, najpopularniejszy
    Meteory czyli zawieszone w niebie monastyry na Chalkidiki
    Sani beach nad morzem egejskim, turkusowe wody Chalkidiki
    Saloniki ze słynną Białą Wieżą chętnie zwiedzają turyści przebywający w hotelach na Chalkidiki
    Spokojny, kameralny środkowy palec Półwyspu Chalkidiki czyli Sithonia
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aristoteles Holiday Resort

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      4.1
    • Obsługa
      5.2
    HolidayCheck
    Ocena Aristoteles Holiday Resort:
    4.7 / 6

    Wakacje 2006 2007-12-13
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.5

    Obsługa komunikatywna. Szybaka reakcja na reklamacja. Jedzenie róznorodne. Basen dobry, lecz ze sło...
    więcej

    4.7
    Standard poniżej 4 gwiazdek 2008-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    2.7
    Urocze miejsce 2008-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    4.8
    Słodkie lenistwo 2008-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      3.5

    3.1
    Polecam! 2009-03-30
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Poelcam hotel dla osób, które chcą wypocząć z dala od zgiełku miast. Świetny punkt wypadowy do zwied...
    więcej

    5.6
    Hotel o o niejednolitym standardzie 2009-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Bardzo dobry 2009-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.4
    Hotel godny polecenia 2011-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Hotel 2016-06-10
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam wakacje w Grecji własnie w tym hotelu . Jestem wymagającym podróżnikiem w kwesti atrakcji dl...
    więcej

    5.9
    Hotel nie wie co to All Inclusive! 2016-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Wczasy dla rodzin z dziećmi 2016-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Super hotel dla rodzin :-) 2016-10-14
    Szczegóły oceny hotelu Aristoteles Holiday Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7

    Aristoteles Holiday Resort - możliwości zakwaterowania:

    Maisonette / _
    Double Room / Sea View
    Double Superior / Sea View
    Double Room / Garden View
    Double Room for Sgl / _
    Double Superior 4 pax / _
    Family 2 Rooms / _
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Double Room 3 pax / Sea View
    Pokój rodzinny od ogrodu

    Aristoteles Holiday Resort - Możliwości wyżywienia:


    Aristoteles Holiday Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aristoteles Holiday Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00