cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
  • Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana), Morze Czerwone
1 / 10
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Udogodnienia hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana)
star 3

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
3.9 / 5
Średnia z 35 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.1
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Jakość
    do ceny
    4.3
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity hotel położony blisko Naama Bay z dobrym wyżywienie, miłą atmosferą i licznymi atrakcjami. Polecamy głównie dla osób młodych, preferujących aktywny wypoczynek.

Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity hotel położony blisko Naama Bay z dobrym wyżywienie, miłą atmosferą i licznymi atrakcjami. Polecamy głównie dla osób młodych, preferujących aktywny wypoczynek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Sharm El Sheikh

Opis oferty:

Komfortowy, otoczony pięknym zielonym ogrodem z kwiatami, o ładnej architekturze, nieustająco cieszy się znakomitymi opiniami Gości. Lubiany za dobry serwis, przyjazną obsługę i świetną, wakacyjną atmosferę. Znany z dobrej kuchni dzięki stałej kontroli jakościowej produktów i dań zgodnie z międzynarodowymi normami. Przestronne, zadbane pokoje, z których część ma aneksy kuchenne, mogą wygodnie pomieścić całą rodzinę. Do dyspozycji Gości są dwie plaże: Palma - idealna do snurkowania i nurkowania, tylko kilka minut spacerem od hotelu - i bajkowa piaszczysta Mexicana, która spodoba się dzieciakom. Idealna równowaga jakość-cena!

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od Old Market, dzielnicy SHARM EL SHEIKH, ok. 6 km od centrum rozrywki Naama Bay, ok. 15 km od portu lotniczego w Sharm El Sheikh; płatny bus hotelowy do Naama Bay.

PLAŻA:

Palma, hotelowa, piaszczysta, przy rafie koralowej, tarasy na 3 poziomach, łagodne zejście do morza, polecana do nurkowania i snurkowania, zalecane obuwie ochronne, ok. 1,5 km od hotelu, dowóz busem hotelowym kilka razy dziennie w zależności od obłożenia hotelu; Mexicana, hotelowa, w zatoce, długa, piaszczysta, bardzo łagodne, piaszczyste zejście do morza, ok. 3 km od hotelu, dowóz busem 2 razy dziennie; na obu plażach bezpłatne parasole, leżaki, materace; na każdej pomost, natryski, bar z bezpłatnymi napojami bezalkoholowymi; bezpłatny dowóz hotelowym busem.

HOTEL:

w trakcie oficjalnej kategoryzacji, zadbany, zbudowany w 2000 r., odnowiony na przełomie 2008/2009 r., 9 budynków, 1 piętro, stylowe lobby, całodobowa recepcja, 4 restauracje: Sombrero - główna, z tarasem, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Alfredo - dania w formie bufetu lub á la carte, kuchnia włoska, dostępne foteliki dla dzieci, Steak House - á la carte, dania z grilla, dostępne foteliki dla dzieci, Pizza Corner - á la carte; bary: Amigos i Las Palmas - przy basenie, Abou-Nawas Bar & Pub w dyskotece, Marmar Oriental Cafe - fajka wodna; kącik telewizyjny, supermarket, butik, perfumeria, pamiątki, apteka, kantor, taras, ogród; za opłatą: kawiarenka internetowa, internet bezprzewodowy, room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki - dziecko), ok. 35 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, sejf, lodówka/minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², pokój dzienny z rozkładaną sofą i aneksem kuchennym, sypialnia z dodatkowym wc; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, 1 podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda: powierzchnia ok. 700 m², gł. 0,7-1,5 m, wydzielona część dla dzieci, i ok. 200 m², gł. 0,4-1,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka, siłownia; plac zabaw dla dzieci, dyskoteka; za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, bilard, centrum nurkowe; centrum spa: różne rodzaje masażu, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, zabiegi kosmetyczne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00--10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata, ciastka (16.00--17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00); raz w tygodniu orientalna kolacja w restauracji głównej; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00206/93661490, www.saharamexicana.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity hotel położony blisko Naama Bay z dobrym wyżywienie, miłą atmosferą i licznymi atrakcjami. Polecamy głównie dla osób młodych, preferujących aktywny wypoczynek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Sharm El Sheikh

OPIS

Komfortowy i idealny na wakacje z całą rodziną. Na terenie znajdziemy wiele atrakcji zarówno dla gości aktywnych jak i dla tych, którzy chcą odpocząć w ciszy i spokoju. Doceniany za serwowane dania z kuchni lokalnej i międzynarodowej. Na plaży zlokalizowano centrum nurkowe dzięki któremu odkryjemy podwodne życie wśród rafy koralowej. Wypoczynek w tym hotelu będzie niezapomniany.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2002 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (4), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (2).

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

2 km od hotelu, prywazne!: leżaki, ręczniki plażowe, płatne: bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 8 budynkach:8 bloków (liczba pięter: 2) Typy pokoi: pokoje standardowe: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (4)

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w restauracji głównej, podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w barze nad basenem, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.włoska, śródziemnomorska

z myślą o dzieciach

animacje dla dzieci, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (2), tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, siłownia, animacje , sauna, jacuzzi, dyskoteka

płatne

oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, bilard, centrum SPA, masaż, salon piękności

Aktualizacja opisu

02.04.2019 16:26

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity hotel położony blisko Naama Bay z dobrym wyżywienie, miłą atmosferą i licznymi atrakcjami. Polecamy głównie dla osób młodych, preferujących aktywny wypoczynek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

*** (ex. Creative Mexicana)

Położenie

Hotel Becam Mexicana to kompleks jednopiętrowych budynków, należący do egipskiej sieci Creative Hotel & Resorts. Hotel znajduje się wrejonie turystycznym Ras Um El Sid, ok. 6 km od centrum Naama Bay.

HOTEL OFERUJE

Hotel posiada 2 prywatne plaże: piaszczystą, na którą Gości dowozi bus hotelowy oraz skalistą oddaloną okilka minut; 3bary, restaurację główną oraz restaurację a la carte, restaurację ibar przy plaży, kantor wymiany walut, pomoc medyczną na życzenie, internet.

POKOJE

Hotel posiada 194 pokoje z łazienkami, klimatyzacją sterowaną indywidualnie, tv sat., sejfem, telefonem, lodówką, suszarką dowłosów, balkonem. Pokoje z widokiem na ogród lub basen.

Wyżywienie

Śniadania iobiadokolacje wformie bufetu lub pakiet All inclusive zawierający, 3 posiłki dziennie wformie bufetu - śniadanie w godz. 07:00-10:00, lunch w godz. 13:00-15:00 ikolację w godz. 19:30-21:30. Wciągu dnia wbarze dostępne są napoje bezalkoholowe oraz alkohole rodzimej produkcji, atakże wwyznaczonych porach herbata, kawa iciastka.

SPORT IROZRYWKA

2 baseny (wtym jeden zpodgrzewaną wodą wsezonie zimowym), tenis ziemny, boisko do piłki siatkowej, bilard, centrum nurkowe przy plaży. Hotel nie posiada animacji.

DZIECI

Plac zabaw, brodzik.

NASZYM ZDANIEM

Hotel polecany mało wymagającym Klientom, ceniącym sobie spokój.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity hotel położony blisko Naama Bay z dobrym wyżywienie, miłą atmosferą i licznymi atrakcjami. Polecamy głównie dla osób młodych, preferujących aktywny wypoczynek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Egipt - Sharm El Sheikh

Opis hotelu

Hotel Mexicana Sharm Resort (dawniej Sahara Mexicana Sharm Resort) to uroczy kompleks piętrowych budynków, zlokalizowany w rejonie turystycznym Ras Um El Sid. Ten nowoczesny hotel sieciowy gwarantuje komfortowy wypoczynek, serwis na wysokim poziomie oraz przyjazną obsługę. Goście hotelowi mogą korzystać z dwóch plaż. Do jednej z nich można dojść w kilka minut spacerem, do drugiej dojechać klimatyzowanym autobusem hotelowym. Bezpłatnym autobusem można dostać się także do pobliskiego Sharm El Sheikh. Hotelowe wnętrza wykończone są z typowym dla arabskiego stylu przepychem i dbałością o detale.





Lokalizacja:

w Sharm El Sheikh, ok. 1 km od plaży, ok. 25 km od lotniska, ok. 1 km od centrum handlowego.



Plaża:

prywatna, piaszczysta.



Sport i fitness:

tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), waterpolo, siłownia.



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

dyskoteka.



Dla dzieci:

plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.



Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole w ciągu dnia.





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera:

Opłat za wizę (15 USD / os), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.Wymagany paszport ważny minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem.

*w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka



Obsługa:

polskojęzycznego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

liczba pokoi

194, restauracje: 3, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepalących.

Opis pokoi

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci.

Strona www

http://www.mexicanasharm-resort.com/

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyzwoity hotel położony blisko Naama Bay z dobrym wyżywienie, miłą atmosferą i licznymi atrakcjami. Polecamy głównie dla osób młodych, preferujących aktywny wypoczynek.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Urokliwy, skromny hotel na malowniczo zagospodarowanym terenie. Przystępna oferta cenowa.

Położenie

W Om El Seid Hill, około 15 km od lotniska, 6 km na południe od Naama Bay, 2 km do dwóch plaż (Terrazzina: piaszczysta, pulsująca życiem kurortowym, druga to Palma Beach: piaszczysto-kamienista z dostępem do rafy koralowej); bezpłatne kursy busem hotelowym. W pobliżu centrum kulturalne i gastronomiczne ALF LEILA WE LEILA , sklepy, gokardy oraz aquapark.

Wyposażenie

Restauracja główna Sombrero (bufety, barbeque), restauracja Steak House, restauracja włoska, pizzeria, 2 bary basenowe,  kawiarnia orientalna, pub, punkt wymiany walut, salon fryzjerski, pralnia, dostęp do Internetu.

Pokoje

Przytulne, standardowo wyposażone; łazienka z prysznicem i suszarką do włosów, telefon, sejf, minibar, TV sat, klimatyzacja, balkon lub taras. Możliwość rezerwacji pokoju rodzinnego (sypialnia+pokój dzienny z sofą do spania) i executive suite (sypialnia, pokój dzienny, kuchnia z wyposażeniem).

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, w ciągu dnia przekąski, popołudniowa herbata, kawa, napoje i lokalne alkohole.

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym, salon masażu, bilard, niewielka siłownia, sauna, jacuzzi, na plażach - sporty wodne i centrum nurkowania.

Dla dzieci

Brodzik, nieduży plac zabaw dla najmłodszych.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana)
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana)

4.4
zdecydowanie polecam

Przyjemny hotel, pokoje sprzątano codziennie, jedzenie smaczne a baseny przyjemne.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.0
polecam

Dobry hotel.Położony na Hadabie.Polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0
2.7
odradzam

Położenie pokoju, nieciekawy widok,drzwi wejściowe oraz meble w pokoju bardzo brudne,lodówka cuchnąca moja wina nie dałem w paszporcie dolarów i za to zostałem ukarany na początek. Spotkanie z rezydentem zalecane wycieczki tylko zakupione u niego bo są super, kilka godzin spędzonych z przewodnikiem baardzo sympatycznym tylko co z tego jak jego barwne opisy były w języku dla nas niezrozumiałym ,stracone nadaremno 40 dolarów.Rezydent obiecał że do wyjazdu z hotelu będziemy mieli pełne All inclusive, niestety zdając klucze o 12 godz. odebrano nam opaski i tym samym resztę pobytu w hotelu mogliśmy tylko z zazdrością obserwować pijących i jedzących.Obsługa tylko łaskawa wobec anglików ich obsługiwano w pierwszej kolejności.Na koniec może ktoś z biura pofatygował by się i zobaczył '' higienę '' mycia naczyń w barach.Dziękujemy za ''pomoc'' pani Sylwi zastanawiam się kto jej płaci i kim Ona się ''opiekuje'' bo jej wyjaśnienia i pomoc była dla nas bezużyteczna.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7
4.3
polecam

Fajny hotel, tylko do plaży daleko, ale mozna pojechać darmowym busikiem z hotelu, mogłyby co prawda jeździć częściej, ale spokojnie można wybrać się rano i wrócić na obiad. Są dwa baseny z wystarczającą liczbą leżaków i przyjemną muzyką. Hotel naprawdę niezły jak na 3*, po opowieściach spodziewałem się wszystkiego, ale było okej, obsługa zyczliwa i staranna. Pokoje codziennie sprzątane. Kuchnia hotelowa na czwórkę - smaczne dania, ale nie ma szalonego urozmaicenia.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
4.9
zdecydowanie polecam

Bardzo przyjemny hotel. Świetne pokoje, błyszczące czystością, nie ma problemów żeby dogadać się z obsługa o jego zmianę... Ogólnie obsługa na najwyższym poziomie. Przepiękny ogród wokół hotelu. Dość daleko od miasta, ale jeżdżą hotelowe busy i taksówki.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
2.6
odradzam

Zdjęcia hotelu robione przez profesjonalistów nie odzwierciedlają jego faktycznego stanu. Obsługa miła, ale wiadomo - w każdym stadzie znajdzie się czarna owca. U nas znalazły się dwie: barman przy dużym basenie (jednocześnie lodziarz) i kelner/barman w wieczornym barku (charakterystyczne, chomicze zęby wystające z ust). Ręczniki wymieniane codziennie, ale kuchnia monotonna, nawet kolacja sylwestrowa niczym nie różniła się od tego co było w ciągu tygodnia, a co lepsze - w ofercie jest uwzględniona za nią cena lecz na miejscu dowiedzieliśmy się, że napoje (nawet zwykła woda, nie mówię o alkoholu) są dodatkowo płatne, więc to jest powodem składania reklamacji w ITACE. Ci co byli z nami pewnie będą wiedzieć kto pisze tą opinię po krótkim podsumowaniu: SZAŁU NIE MA, DUPY NIE URYWA!!!

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.6
3.9
polecam

Bardzo ładne ogrody, nocą romantycznie oświetlone. Czysto - brak zemsty. :-) Jedzenie - mnie smakowało, ale ja jestem niejadkiem. Personel hotelu uprzejmy, pomocny. Pokoje przestronne - ręczniki wymieniane codziennie. Brak animacji, trzeba samemu zorganizować sobie czas. Dwa baseny - jeden mniejszy z podgrzewany wodą, drugi duży - czyste. Sporo Polaków - personel próbuje mówić po polsku. Plaże z dowozem bezpłatnym busikiem - jedna z rafa koralową, druga w zatoce - wg mnie nieciekawa. Polecam osobom nastawionym na spokojny wypoczynek, potrafiącym sobie zorganizować czas.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.9
4.7
zdecydowanie polecam

Zdecydowania polecam ten hotel, byłam w nim 4lata temu. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona po przylocie do Mexicana Creative. Pokój super, czysto, świeżo, łazienka bardzo ładna i duża, pokoje wyposażone, codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie pyszne, jestem wybredna a bardzo dużo potraw mi smakowało, dużo owoców, sałatek, osobne stanowisko do robienia omletów, forma all inclusive extra. 2 baseny, jeden średni, drugi duży z wbudowanymi wysokimi tzw. taboretami na których można było siedzieć w basenie, chłodząc się w zimnej wodzie i popijając drinki z parasolką.- trochę słabe ale to przecież norma gdy wybieramy się na wycieczkę do muzułmańskich krajów Obsługa w porządku, praktycznie sami mężczyźni, bez uwag[ to że zgadują do młodych dziewczyn to chyba już nikogo nie zdziwi]:) Plaża co prawda oddalona od hotelu kawałek, ale nie ma co narzekać, codziennie bus hotelowy dowoził nas do plaży kilkanaście razy dziennie, hotel posiadał 2 plaże; jedna piaszczysta, druga do nurkowania, na plaży bary all inclusive Hotel otoczony pięknym ogrodem z cudownymi kwiatami Następnym plusem była mała ilość Polaków w tym hotelu co sprawiło że pobyt był udany, bez narzekania, zrzędzenia i stwarzania problemów, głownie turyści z Rosji, Anglii, Niemiec Polecam targ Nama Bay, można zrobić zakupy, od jedzenia po ciuchy, torebki itp Polecam ten hotel z Chęcią do niego wroćę

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.3
polecam

Wakacje w Egipcie spędziłam we wrześniu 2010roku. Pobyt w hotelu rozpoczął się niezbyt przyjemnie. W recepcji przy rejestracji był chaos, środek nocy, pełno ludzi, którzy przyjechali. Daliśmy łapówkę w zamian za ładny pokój. 50 dolarów. Dostaliśmy obrzydliwy apartament, z kuchnią i tarasem, przy dyskotece, nie mogliśmy odespać podróży! Następnego dnia po awanturze, którą wszczęliśmy u kierownika otrzymaliśmy piękny apartament w nowej części hotelu. I wtedy rozpoczęły sięprawdziwe wakacje w hotelu! Bardzo czysty, wielki apartament. Baseny czyste. Restauracja ładna, czysta i posiłki pyszne! Dojazd do plaży dobry, plaza piękna :)) Wakacje w Egipcie polecam ze względu na dobre ceny i pewną pogodę. Polecam również wycieczkę do Izraela, ale z miejscowego biura. Jest tam świetna przewodniczka P. Sabina :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3
3.3
może być

Przeciętny hotel, położony daleko od morza i jeszcze dalej od zatoki. Busy hotelowe jeżdżą , ale tylko dwa razy dziennie. Za czysty i w miarę porządny pokój trzeba zapłacić. Wyżywienie monotonne - codziennie takie same, zwłaszcza śniadania, na obiad bardzo mały wybór i z każdym dzniem pobytu coraz mniejszy. Animacji i innych atrakcji przez 7 dni w hotelu nie było wogóle, na plaży również nic sie nie działo - zero. W hotelu da się mieszkać i można miło spędzić czas na wypoczynku nad basenem albo na wycieczkach. Przeciętny hotel za przeciętną cenę.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.7
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Obsługa
    4.2
HolidayCheck
Ocena Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
3.5 / 6

Warto tam pojechac. Moze za daleko od Naama Bay 2007-09-20
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    5.8

Dobry hotel, w spokojnej okolicy. Znaczna odleglosc od dwoch plaz - tzw. piaszczystej i rafowej. Pok...
więcej

4.5
Było całkiem dobrze 2007-12-13
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.5

4.2
Ładny i czysty hotel 2007-12-25
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    4.5

Hotel polecany głównie ze względu na znikomą ilość "zemsty faraona", która podczas naszego pobytu ni...
więcej

4.1
Oaza spokoju 2008-04-25
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    5.5

Hotel polecam, wspaniała zieleń jak na Egipt wokół, ładne pokoje, spokój i miła atmosfera. Słabe an...
więcej

5.1
Jakość adekwatna do ceny 2008-05-01
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.5

Hotel bardzo zadbany ,zaskakująco dużo zieleni, przemiła obsługa. W okolicy: 10 min pieszo do delfi...
więcej

5.3
Godny polecenia dla niezbyt wymagających turystów 2008-05-24
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Hotel dla mało wymagających osób 2008-05-28
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel naprawdę godny polecenia, dwa duże baseny wkoło piękna roślinność,niczym oaza spokoju. Obsługa...
więcej

5.3
Ocena : niska 2008-06-05
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

Jakość jedzenia na niskim poziomie. Monotematyczność posiłków jest oburzająca. Dojazd do plaży - spr...
więcej

2.2
Hotel 4* dla szukających kameralnych warunków 2008-06-12
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Kameralny, niska zabudowa. Piękny ogród. Familijna atmosfera. Bus hotelowy dowozi do plaży. Jesli n...
więcej

5.4
Warty polecenia!!! 2008-07-22
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Było miło! 2008-11-27
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    5.0

4.3
Bardzo przyjemny hotel 2008-12-31
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.7

Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Jakość obsługi pozostawiała trochę do życzenia. Obsługa była miła ...
więcej

4.8
Hotel tonie w kwiatach 2009-02-28
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.0

4.2
Polecam 2009-03-21
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.5

Hotel bardzoo dobry. Jedzeenie dosyć urozmaicone. Czystość w pokojach średnia. Zero animacji. Pojech...
więcej

5.0
Idealny do odpoczynku 2009-07-05
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Jestem bardzo bardzo zadowolona 2009-08-12
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    6.0

5.0
Nie polecam ze względu na jakość posiłków 2009-08-14
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.5

3.1
Mexicana 2009-12-26
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.2
Raz zobaczysz bedziesz wracać ponownie 2010-07-16
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Chcesz odpocząć - jedź do Mexicany 2010-07-22
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Relaks, odpoczynek, wypoczynek...tylko tu 2010-08-04
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Mexicana godna polecenia 2010-08-16
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
W sumie nieźle 2010-09-04
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Mexicana Sharm Resort, wart polecenia kazdemu 2010-09-23
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel naprawdę wart polecenia. Hotel zadbany, czysty, dużo kwiatów i zieleni, restauracje czyste i...
więcej

6.0
Ogólnie było fajnie 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

Był to nasz 1 pobyt w Egipcie i jak na 1 raz hotel ok,chociaż drugi raz wybrałabym inny hotel,ze wzg...
więcej

4.8
Polecam 2010-11-03
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Hotel w porządku 2011-09-01
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Można wybrać lepiej, bo tu cicho i spokojnie 2011-09-15
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Mexicana Sharm Resort 2011-12-03
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

4.0
Hotel Mexicana - porażka 2012-06-26
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

1.5
Polecam 2012-10-26
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

zadbany hotelik miła obsługa smaczne jedzenie nie prawda że porcjowane bo można było iść po dokładk...
więcej

5.2
Hotel tylko 3 gwiazdki 2012-12-22
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Mexicana Sharm Resort 2013-04-13
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    1.3

Ostrzegam przed pobytem w tym hotelu. Brud,smród , nie mam pojęcia kto dał mu 4 gwiazdki. W pokoju w...
więcej

1.4
Hotel Tragedia 2014-08-13
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    2.3

Hotel ma przyznane 4 gwiazdki, natomiast realna wartość tego, co zastaliśmy na miejscu to MAX. 2 gwi...
więcej

2.7
Mieszane uczucia 2014-10-09
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.8

Ciężko jednoznacznie ocenić Hotel Mexicana. Z jednej strony hotel bardzo ładny, zadbany. Przy zakwat...
więcej

4.6
Zadowolona i wypoczęta - pobyt 30.09.2014-07.10.14 2014-10-11
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.8

Naczytałam się bardzo wiele złych opinii o tym hotelu przed wyjazdem i byłam pełna obaw. Wróciłam j...
więcej

4.9
Przyzwoity hotel 2014-10-13
Szczegóły oceny hotelu Mexicana Sharm (Creative Mexicana):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.8

Bardzo fajny hotel, czysty duży zadbany, obsługa miła i uczynna, bez problemu dogadałam się z nimi p...
więcej

5.4

Masz pytania o Hotel Mexicana Sharm (Creative Mexicana)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00