cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
  • Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar), Kreta
1 / 17
Udogodnienia hotelu Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar)
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar):
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2018

Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar) w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****

Region

Kreta/Agios Nikolaos

All inlusive

Warto pokreślić

- Bogaty program All Inlusive - Położenie nad zatoką Mirabello - Bliskość Agios Nikolaos - Profesjonalny serwis

Okiem Grecosa

Położony nad malowniczą zatoką Mirabello, hotel o wysokim poziomie usług, z bezpłatnym serwisem plażowym spełni oczekiwania najbardziej wymagających poszukiwaczy letniego wypoczynku. Położenie pośród zatoki i gór sprawia, iż wypoczynek w hotelu to sama przyjemność.

Położenie

• bezpośrednio przy plaży • 2 km od Agios Nikolaos • 65 km od lotniska w Heraklionie

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • piaszczysto-żwirkowa • zatokowa • oznaczona Certyfikatem Błękitnej Flagi • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• budynek główny i bungalowy • 4 restauracje - główna, 3 a la carte (włoska, grecka, grill) • 5 barów - przy plaży, lobby, basenie • pokoje przystosowane dla niepełnosprawnych (do potwierdzenia) • Wi-fi (bezpłatnie) • 311 pokoje • kategoria lokalna 5*

Pokoje

Standard • 2-4 os. (ok.25 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (wliczając dzieci do 2 lat) • klimatyzacja (bezpłatnie) • sejf (bezpłatnie) • TV, telefon • Wi-fi (bezpłatnie) • balkon • widok na morze/zatokę za dopłatą Rodzinny • 2-4 os. (40 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby (wyłącznie dla dzieci do 13 lat) • 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami • 2 łazienki (1. z prysznicem, 2. z wanną) • klimatyzacja (bezpłatnie) • sejf (bezpłatnie) • TV, telefon • Wi-fi (bezpłatnie) Bungalow • 2-4 os. (30 m2) • dostawka dla 3. I 4. Os (4. Wliczając dziecko do 2 lat) • klimatyzacja (bezpłatnie) • Wi-fi (bezpłatnie) • widok na morze za dopłatą

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje All inclusive ALL INCLUSIVE • śniadanie, późne śniadanie, lunch, kolacja • lody, przekąski (16.00 - 17.00) • 4 restauracje w tym 3 a la carte (włoska, grecka, grill) • kolacje tematyczne w restauracji a la carte (1 raz/tydz.) • 5 barów - przy plaży, lobby, basenie • napoje w wyznaczonych barach (10.00-1.00) • do kolacji obowiązuje strój formalny

Pełen relaks

Bezpłatnie • 2 baseny (150m2 i 220 m2) zewnętrzne ze słoną wodą • 1 basen kryty • leżaki i parasole • tenis • aqua aerobik • siłownia • animacje dla dzieci i dorosłych Odpłatnie • oferta SPA • sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• międzynarodowe animacje • wydzielona część basenu z basenu głównego (15 m2) • mini-klub (4-12 lat) • plac zabaw • łóżeczko • wysokie krzesełka w restauracji • opiekunka (odpłatnie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Kreta

Opis oferty:

Doskonały wybór na pełen relaksu rodzinny wypoczynek! Pięknie położony, przy samej plaży z bezpłatnym serwisem, w urokliwej zatoczce, cieszy oko malowniczymi widokami na otaczające góry i morze. Pokoje rodzinne, miniklub i udogodnienia dla dzieci zapewniają rodzinom komfortowy pobyt, a sympatyczny zespół animatorów dba, żeby z twarzy najmłodszych Gości nie znikał uśmiech. Dodatkowym atutem jest bezpłatny internet bezprzewodowy dostępny na terenie całego hotelu. Warto wybrać się też do centrum Agios Nikolaos, gdzie można zaopatrzyć się w wakacyjne pamiątki i tradycyjne wyroby kreteńskie.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum AGIOS NIKOLAOS, w pobliżu supermarket; ok. 65 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 210 km od portu lotniczego w Chanii; przystanek autobusowy przy hotelu (Agios Nikolaos; Elunda).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany na przełomie 2004/2005 r., 2 części: Mirabello Village i Mirabello Beach, w sumie 311 pokoi, maks. 6 pięter, eleganckie, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 3 restauracje: Sirens - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i grecka, Elia - dania w formie bufetu, Il Patio - á la carte, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 5 barów: Asterias przy basenie, Tropical i Mermaid przy plaży, Thea w lobby, Dolphin przy basenie w części Mirabello Village; sklep z biżuterią; centrum konferencyjne dla 300 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, punkt internetowy, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, internet bezprzewodowy, sejf, minibar (uzupełniany codziennie w wodę mineralną), zestaw do kawy/herbaty; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na zatokę i widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

maks. dla 4-os., ok. 40 m², 2 oddzielne pomieszczenia, 2 łazienki, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w części Mirabello Beach, słona woda, 213 m², gł. 0,9-1,4 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,60 m, basen w części Marabello Village, słona woda, 238 m², gł. 1,2 m, wydzielona część dla dzieci, gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 3 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i płatnym oświetleniem, siłownia, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, boccia; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: gimnastyka, water polor, lekcje tańca; za opłatą: sporty wodne na plaży; centrum wellness: kryty basen, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,35-1,5 m, za opłatą: sauna, hammam, jacuzzi, fryzjer, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Sirens; podwieczorek (16.00-17.00) w restauracji Elia, lody (11.00-15.00) w barach Asterias i Dolphin; przekąski (11.00-16.00) w restauracji Elia; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2841028400, www.dessolehotels.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Lassithi

Opis

* przy plaży

* na rodzinny wypoczynek

* wysoki standard

Opis

5-gwiazdkowy hotel położony na skraju piaszczystej plaży. Komfortowe przestronne pokoje, bungalowy i mezonety, najwyższa jakość obsugi. Idealne miejsce na niezapomniany, rodzinny wypoczynek.

• restauracje
• bary
• kącik internetowy i bezpłatne Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscach
• sala TV
• SPA
• 2 baseny zewnętrzne z wodą morską i kryty besen ze słodką wodą
• zaplecze konferencyjne
• butik
• 5-piętrowy budynek główny i bungalowy i mezonety

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta
• 2 km od Agios Nikolaos
• 70 km od lotniska w Heraklionie
• 20 m od przystanku autobusowego

Plaza

• publiczna
• przy hotelu
• piaszczysto-żwirowa
• leżaki i parasole bezpłatnie
• ręczniki plażowe bezpłatnie

Wyzywienie

Obiadokolacja All Inclusive Premium

Pokoje

311 pokoi: Bungalows SV/GV (~25 m), Bungalows Sharing Pool (~25 m), Double Rooms Bay View (~20 m), Double Rooms GV/SV (~20 m), Maisonettes GV (~45 m), Maisonettes Sharing Pool (~45 m), Family Rooms(~45-50 m). 
W pokojach: klimatyzacja, telefon, telewizja satelitarna, kanały muzyczne, mini-lodówka, marmurowa łazienka, wanna/prysznic, suszarka do włosów, zestaw do kąpieli, sejf (bezpłatnie), balkon/taras, podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

Maisonettes GV / Maisonettes Sharing Pool: 2 piętra, łóżko podwójne i 2 łóżka pojedyncze, pokój i łazienka na parterze, sypialnia oraz łazienka na piętrze, niektóre mezonety z wspólnym basenem.

Family Rooms: mały przedpokój, 2 oddzielne sypialnie, podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka LUB podwójne łóżko w jednej sypialni i łóżko piętrowe w drugiej sypialni, 2 łazienki.

Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:
• animacje
• siłownia
• mini piłka nożna
• tenis stołowy
• bocca
• siatkówka plażowa
• aerobik
• gimnastyka w wodzie

Za dodatkową opłatą:
• sporty wodne na plaży
• spa
• lekcje tenisa

Dla dzieci:
• plac zabaw
• 2 brodziki z morską wodą
• mini klub (4-12 lat)

O wyzywieniu

Premium All Inclusive 2018

Restauracja Sirens: samoobsługa, szwedzki stół.

Wczesne śniadanie: 05:00-7:00, kontynentalne na życzenie.

Śniadanie: 07:00-10:00, grecki bufet, w niedziele śniadania z szampanem.

Późne śniadanie: 10:00-11:00, kontynentalne.

Lunch: 12:30-14:30, szwedzki stół.

Kolacja: 18:30-21:30, szwedzki stół, pokazy gotowania, wieczory tematyczne.

Lokalne napoje do lunchu i kolacji: wino, piwo z beczki, napoje, soki, woda gazowana i niegazowana.

Pakiet lunchowy na wycieczki (należy zamówić dzień wcześniej do 20:00)

W każdą niedzielę śniadanie z szampanem.

Dress Code: podcza kolacji w restauracjach Smart Casual.

Włoska restauracja a la carte Elia: przy basenie, lunch i przekąski, kuchnia włoska.

Lunch: 12:00-16:00, all inclusive.
Kolacja: 19:00-23:00, 1 bezpłatna kolacja przy pobycie minimum 7 nocy, set menu, konieczna rezerwacja.
Lokalne napoje: butelkowane lokalne wino, piwo z beczki, woda, napoje bezalkoholowe, soki, kawa.


Kreteńska restauracja Kafenion: 19:00-23:00, kuchnia kreteńska, manu meze, 1 bezpłatna kolacja przy pobycie minimum 7 nocy, set menu, konieczna rezerwacja.


Grill House: 12:00-17:00, nad morzem, mięso i ryby z grilla, działa w zależności od warunków pogodowych.


Restauracja IL Patio na szczególne okazje: prywatna kolacja, kolacja weselna, bankiet. Przyjęcia do 60 osób, na życzenie, za dodatkową opłatą.


Bary


Lobby-bar Thea: 17:00-01:00 (po 24:00 - za dopłatą), importowane i lokalne napoje alkoholowych, w tym koktajle, piwo z beczki, napoje bezalkoholowe, kawa i herbata.


Mermaid - Yacht Beach Club: 10:00-01:00 (po 24:00 - za dopłatą), nad morzem, importowane i lokalne napojów alkoholowych, w tym koktajle, piwo z beczki, napoje bezalkoholowe, kawa i herbata, lody, kanapki.


Bar przy basenie Asterias: 10:00-18:00, importowane i lokalne napojów alkoholowych, w tym koktajle, piwo z beczki, napoje bezalkoholowe, kawa i herbata, lody.


Tropical Beach ?ar: 10:00-18:00, markowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe.


Bar przy basenie Dolphins: 10:00-18:00, importowane i lokalne napojów alkoholowych, koktajle, piwo, napoje bezalkoholowe, kawa, lody.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

0 m


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Agios Nikolaos

Opinia 7islands

Znajdujący się w malowniczej okolicy, oferujący wysoki standard serwisu i bardzo dobrą kuchnię kompleks. Elegancki wystrój, panoramiczny widok na turkusowe morze, a także sprzyjająca długim spacerom okolica usatysfakcjonują miłośników przyrody i pełnego relaksu odpoczynku. Szeroka oferta animacyjno-sportowa oraz bliskość rozrywek proponowanych przez miasto Agios Nikolaos zapewnią atrakcje zwolennikom aktywnego wypoczynku.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, ok. 2 km od centrum Agios Nikolaos, ok. 5 km od zatoki Elounda, która słynie ze znakomitych tawern oraz małego portu, ok. 62 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy budynku głównym, 50 m od części Village (przejście hotelowym mostem nad drogą). Plaża piaszczysta, w zatoce, z widokiem na wyspę Spinalonga. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się 2 części: BEACH (6-piętrowy budynek główny) i VILLAGE (składająca się z bungalowów wioska wakacyjna). Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, winda, restauracja główna, restauracja ? la carte (raz podczas pobytu Goście mogą bezpłatnie zjeść kolację w ramach formuły all inclusive, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 6 barów ( w tym bar na plaży), Internet Wi-Fi. Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, sala konferencyjna. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 291 eleganckimi pokojami (176 w budynku głównym, 115 w bungalowach) z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, mini bar (uzupełniany 1 raz dziennie), suszarkę do włosów, Internet Wi-Fi, sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, bungalow z możliwością 1 dostawki, bungalow z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki,rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie), rodzinne z możliwością 2 dostawek (dwupoziomowe).

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:00-10:00) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). Raz podczas pobytu Goście hotelu mają prawo skorzystać z kolacji w restauracji ? la carte (restauracja otwarta w godzinach 19:00-23:00, wymagana jest wcześniejsza rezerwacja). Ciepłe i zimne przekąski, lody, herbata i kawa dostępne są w barze przy basenie w godzinach 12:00-16:00. W wybranych barach w godzinach 10:00-24:00 serwowane są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie napoje wydawane po godz. 24:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny ze słoną wodą (leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne), siatkówka plażowa, aqua aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, boccia. Odpłatnie: bilard, nauka gry w tenisa oraz oświetlenie kortu tenisowego, SPA, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki (ze słoną wodą), mini klub (4-12 lat), plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2), wysokie krzesełka w restauracji, specjalne menu dla dzieci, opiekunka (płatna dodatkowo, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.mhotels.gr / tel.: 0030 284 102 84 00

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

w zatoce Mirabello, przy plaży. Do centrum kurortu Agios Nikolaos ok. 2 km. Miasteczko usytuowane jest na niewielkich wzgórzach łagodnie opadających w kierunku morza. Ukształtowanie terenu wywarło wpływ na tradycyjną architekturę kamieniczek i małych domków. Obok portu ciągnie się romantyczna promenada zachęcająca do długich spacerów. Do lotniska w Heraklionie ok. 70 km.

Plaża

piaszczysta plaża, łagodnie opadająca do morza bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole bezpłatnie.

Wyposażenie

komfortowy hotel oferuje 311 pokoi w budynku głównym: Mirabello Beach i w bungalowach: Mirabello Village. Mirabello Village znajduje sie po drugiej stronie ulicy. Do dyspozycji gości: lobby, recepcja, restauracja główna, 3 restauracje a la carte, bary, sklep z upominkami. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny, bar przy basenie. Leżaki i parasole bezpłatnie. www.mhotels.gr

Dostęp do internetu

WLAN bezpłatnie.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

nowocześnie urządzone pokoje. Pokoje dwuosobowe z widokiem na ogród (C2B): w budynku głównym, klimatyzacja, sejf, mini bar, zestaw do kawy/herbaty, tel., balkon. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (C2A): w budynku głównym, wyposażone jak pok. 2B. Pokoje dwuosobowe z widokiem na zatokę (C2D): w budynku głównym, wyposażone jak pok. 2B. Pokoje dwuosobowe w bungalowach (D2B). Pokoje dwuosobowe w bungalowach (D2B). Pokoje dwuosobowe w bungalowach (D2F): z widokiem na morze. Pokoje dwuosobowe w bungalowach (D2C): z dostępem do wspólnego basenu. Pokoje rodzinne (D2-3D): w stylu maisonette, na 2 poziomach. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (D2-3E): z dostępem do wspólnego basenu.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami (śniadanie i kolacja) lub Ultra All Inclusive.

Sport

bezpłatnie: aerobik, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, siłownia, tenis, tenis stołowy, aqua aerobik. Za opłatą: bilard, nurkowanie, sporty wodne na plaży.

Wellness

sauna, masaże, zabiegi płatne.

Dzieci

mini klub (4-12 lat), 2 oddzielne brodziki, plac zabaw.

Rozrywka

program rozrywkowy w hotelu. W miejscowości Agios Nikoalos: tawerny, restauracje, sklepiki.

Ultra All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Przekąski i lody w godz. 10:00-21:30. Kawa, herbata, ciastka w godz. 16:00-17:00. Lokalne oraz międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-24:00.

Wcześniej = taniej

do 31.12.17 15% zniżki, 1.01.-28.02.18 12% zniżki, 1.03.-31.03.18 11% zniżki.

Dla nowożeńców

10% zniżki (dot. kosztów hotelowych)

Dla dzieci

2-12 lat pobyt gratis lub zniżka.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami lub All Inclusive.

Polecamy

  • piękne, idylliczne położenie z malowniczym widokiem na zatokę Mirabello
  • zniżka dla nowożeńców
  • 15 minutowy masaż do wyboru, raz na pobyt bezpłatnie, do wykorzystania w ciągu 2 dni od przyjazdu
  • basen kryty w strefie Spa bezpłatnie 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Kreta

Opis

Pięciogwiazdkowy Mirabello Beach & Village to duży kompleks pełen przyjemnych niespodzianek. Składa się on z dwóch stref głównych: Mirabello Beach Hotel i Mirabello Village, które są połączone prywatnym mostem. Mirabello Hotel posiada przestronne pokoje z pięknymi widokami, zaś Mirabello Village składa się ze wspaniałych domków, które naturalnie łączą się z malowniczym otoczeniem piaszczystej plaży.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

1980 r. Odnowiony w 2005 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 5 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), 3 sale konferencyjne, centrum biznesowe, babsen kryty, 2 baseny odkryte (ze słoną wodą).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Wydzielona część plaży publicznej, piaszczysta, przy hotelu. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatną), TV, mini bar (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (WC, suszarka, wanna lub prysznic), balkon. Typy pokoi: w budynku głównym, aneksie i 27 domkach: pokoje maisonette dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje maisonette ze współdzielonym basenem 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje standardowe single use , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych w 49 bungalowach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje ze współdzielonym basenem dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 5 barów

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiadokolacja (18:30-21:30), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadanie All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska "Elia", grill, kreteńska "Kefanio", międzynarodowa "Il Patio"

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw, animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu wyłącznie pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna), możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do lat 2 (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, siłownia, animacje, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej

płatne

sauna, łaźnia turecka, centrum SPA, masaż, jacuzzi, sporty wodne na plaży, bilard, wypożyczalnia rowerów, oświetlenie kortu, lekcje gry w tenisa

Aktualizacja opisu

06.11.2017 15:45

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Dessole Mirabello Beach & Village
https://youtu.be/xoBd8cQtBtA

Opinie o Hotelu Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar)

Najbardziej cudowne położenie hotelu w jakim miałam okazję być. Z tarasu roztacza się bajeczny widok na zatokę z plażą, również z pokoju- tych na wyższych piętrach. Hotel ma 2 części - jest budynek przy plaży, gdzie w korytarzach jest miękka wykładzina (taki mały szczegół, ale jaki przyjemny), taras z widokiem na plażę i zatokę. Druga część jest po drugiej stronie uliczki- przechodzi się kładką nad ulicą. Tutaj są niskie wille, nawet z własnymi basenami, a widok równie imponujący :) Polecam bo to bardzo dobry standard, jedzenie bardzo smaczne, a obsługa bez zarzutu. Najlepszy hotel w jakim byłam :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar) - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
Pokoj w bungalowie Wspolny basen lazienka WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy budynek glowny lazienka WC klimatyzacja balkon
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon od strony ogrodu
Pokoj w bungalowie Wspolny basen lazienka WC klimatyzacja balkon widok na ogrod
lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Wspolny basen lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj w bungalowie lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Bungalow
Bungalow z widokiem na morze
Pokój standard
Pokój z widokiem na zatokę
Pokój standard z wid.na morze
Pokój standard 1-os.

Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar) - Możliwości wyżywienia:


Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar) - miasta wylotu:


Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Dessole Mirabello Beach & Village (ex Iberostar)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00