Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
  • Hotel Riviera Resort, Malta
1 / 21
Udogodnienia hotelu Riviera Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Riviera Resort
star 4

Malta
Ocena hotelu Riviera Resort:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Riviera Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2018

Hotel Riviera Resort w ofercie Biura podróży:

Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Marfie - niewielkiej miejscowości z malowniczą zatoką, tuz przy jednej z najładniejszych plaż na Malcie - piaszczystym z łagodnym zejściem do wody
  • piękne widoki na morze i wyspę Camino
  • duży resort z bogata infrastrukturą dla dzieci i dorosłych

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Aquis Riviera Resort w Mellieha. Hotel położony jest 1 km od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, klimatyzację, kiosk, winda, lobby, salę konferencyjną i salon. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po włosku, niemiecku i angielsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć motocykl i samochód. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą . Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko MLA (25 km).

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia i sejfy. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

Sport i Rozrywka

Aquis Riviera Resort posiada masaże wodne, saunę i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.


Wygoda Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Marfie - niewielkiej miejscowości z malowniczą zatoką, tuz przy jednej z najładniejszych plaż na Malcie - piaszczystym z łagodnym zejściem do wody
  • piękne widoki na morze i wyspę Camino
  • duży resort z bogata infrastrukturą dla dzieci i dorosłych

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Piaszczysta plaża Spokojna okolica Widok na Gozo i Comino

Jednym zdaniem

Idealna propozycja dla osób chcących wypocząć z dala od zgiełku i hałasu. Jest to również doskonała baza wypadowa do zwiedzania Malty oraz Gozo i Comino. 

Opis miejscowości

Marfa - niewielka miejscowość turystyczna na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy.  Znajduje się tutaj nieduży port, z którego można popłynąć na pobliskie wysepki: Comino i Gozo. Do stolicy wyspy, Valletty, jest stąd ok. 30 km.

Budynek

Obiekt dysponujący 250 pokojami, położony w północnej części wyspy, w spokojnym otoczeniu, w odległości ok. 25 km od lotniska oraz ok. 3 km od miejscowości Mellieha, gdzie znajdują się liczne restauracje, bary i sklepy. Oficjalna kategoria lokalna: ****.

Pokoje

Komfortowo urządzone, przestronne, klimatyzowane 2-osobowe z możliwością jednej dostawki. Do dyspozycji są pokoje z widokiem na okolice oraz z widokiem na basen (częściowo również na morze). W każdym pokoju znajduje się: łazienka z WC i suszarką do włosów, TV sat, telefon, mini bar (odpłatnie), sejf (odpłatnie), balkon lub taras. 

Do dyspozycji gości

Recepcja 24 h, restauracja, bar, bar przy basenie, wi fi w recepcji oraz przy basenie (bezpłatnie), winda, mini market, pralnia, 2 baseny ze słoną wodą (leżaki i parasole przy basenach w cenie), brodzik dla dzieci, basen kryty, centrum wellness: basen, sauna, łaźnia parowa, siłownia oraz odpłatnie: zabiegi kosmetyczne, masaże. Na terenie hotelu znajduje się również Klub Nurkowy (za dodatkową opłatą). 

Plaża

Piaszczysta z kamienistym zejściem do morza, bezpośrednio przy hotelu (leżaki i parasole w cenie).

Wyżywienie

All Inclusive:  śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz  przekąski w wyznaczonych barach i godzinach.

Cena zawiera

Zakwaterowanie wg wybranej oferty * wyżywienie wg oferty * przelot wraz z transferem lotnisko-hotel-lotnisko * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna *  podatek VAT.

Uwaga

Limity bagażowe: Gdańsk: Wizzair, bagaż podręczny max 10 kg/os. (42 x 32 x 25 cm), bagaż rejestrowany max 23 kg/os. (dla rezerwacji od 14.08.2015.) Warszawa: Air Malta, bagaż podręczny max 5 kg/os., bagaż rejestrowany max 20 kg/os.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Marfie - niewielkiej miejscowości z malowniczą zatoką, tuz przy jednej z najładniejszych plaż na Malcie - piaszczystym z łagodnym zejściem do wody
  • piękne widoki na morze i wyspę Camino
  • duży resort z bogata infrastrukturą dla dzieci i dorosłych

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony bezpośrednio nad brzegiem Morza Śródziemnego, w miejscowości Marfa, na półwyspie stanowiącym najbardziej na północ wysuniętą część wyspy. Obiekt znajduje się w niezwykle spokojnej okolicy, z dala od miejskiego zgiełku. Od sąsiedniej wyspy Gozo, hotel dzieli zaledwie 7 km, od Valetty ok. 28 km i od lotniska ok 25km.
Plaża:
Najbliższa plaża (prywatna) - Hola Beach znajduje się w odległości około 100 m od hotelu (leżaki, parasole i ręczniki plażowe - bezpłatnie). Plaża w zatoce Mellieha oddalona jest o ok. 3,5 km (serwis plażowy dodatkowo płatny ok. 10 EUR).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz. z sejfem, winda, wypożyczania samochodów, punkt wymiany walut, pralnia, sklepik z pamiątkami. Hotel posiada restaurację główną Mirasol, restaurację Sol e Mar Bistro (kuchnia śródziemnomorska) oraz kilka barów, w tym: Lobby Lounge, Charley Noble Cocktail Bar, Lookout Bar przy basenie oraz La Bodega Wine Bar. Ponadto goście korzystać mogą z 2 basenów zewnętrznych oraz brodzika dla dzieci, otoczonych rozległym tarasem słonecznym z widokiem na morze.
Pokoje:
Hotel posiada ponad 250 wygodnych pokoi 2-osobowych (z możliwością pojedynczej dostawki) wyposażonych w łazienkę (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzację, TV-sat (pilot do TV dostępny w recepcji za depozytem 20 EUR), telefon, minibar (uzupełniany na zamówienie, płatny), sejf (płatny dodatkowo ok. 3,5 EUR/dzień) oraz balkon. Dla rodzin 2+2 większe pokoje (dwupomieszczeniowe).
Wyżywienie:
Śniadania w formie bufetu serwowane w restauracji głównej. Możliwa dopłata do obiadokolacji lub All Inclusive obejmującego: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:00), lunch (12:30-14:00) i kolacje (18:30-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej ponadto przekąski (10:00-12:30 i 15:00-17:00) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00-00:00) we wskazanych barach. W ramach AI dodatkowo wizyta w jednej z restauracji a'la carte (raz na pobyt bezpłatnie).
Program sportowy i animacyjny:
Hotel posiada bezpłatny kort do squasha (konieczna rezerwacja) oraz własne profesjonalne centrum Spa - Elysium Spa, oferujące szeroką gamę zabiegów kosmetycznych, pielęgnacyjnych i relaksacyjnych oraz saunę, basen wewnętrzny, jacuzzi i łaźnię parową (płatne dodatkowo). Ponadto znajduje się tutaj centrum sportów wodnych oraz centrum nurkowe.
Internet:
Na terenie ogólnodostępnym bezpłatny dostęp do internetu WiFi.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
http://www.rivierahotelmalta.com/
Naszym zdaniem:
Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek - hotel położony blisko piaszczystej plaży i z bogatym zapleczem sportowym. Dodatkowo dostępny program All Inclusive, pozwalający cieszyć się beztroskimi wakacjami!

Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.
Dzień 2-7
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień 8
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje
: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Malta - informacje ogólne
Waluta
EUR. Można powszechnie płacić kartami kredytowymi. W miejscowościach turystycznych dostępne są liczne kantory wymiany walut (także w hotelach) oraz bankomaty.
Napiwki
Ogólnie przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwłaszcza kierowcom i przewodnikom podczas lokalnych wycieczek, a także pracownikom hoteli i restauracji. Zdarza się, iż napiwek został dodany do rachunku w restauracji.
Wiza
Obywatele Polski mogą przebywać na Malcie na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu (pobyt do 90 dni).
Czas
Taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Woda mineralna 1,5 l - ok. 1 EUR, Coca Cola 0,5 l - ok. 1 EUR, kawa ok. 2 EUR, piwo w barze od ok. 3 EUR, kolacja w restauracji ok. 15-20 EUR.
Poczta
Znaczek na list lub pocztówkę do Polski kosztuje 0,75 EUR, pocztówka od 0,50 EUR. Warto zaznaczyć, że urzędy pocztowe czynne są zazwyczaj od 09:00 do 12:00 i od 14:00 do 17:00.
Elektryczność
Napięcie 230 V, gniazdka tzw. angielskie, należy zabrać ze sobą adapter (dostępne są również w okolicznych sklepach, cena ok. 3 EUR). W wielu hotelach są także standardowe gniazdka.
Telefony
Telefony komórkowe działają bez problemu na większości terytorium Malty. Rozmowy do Polski są dosyć drogie (stawki europejskie), jednak szczegóły kosztów połączeń w roamingu prosimy sprawdzić u swojego operatora komórkowego przed wyjazdem.
W regionie
Valletta
Stolica Malty, położona malowniczo na półwyspie pomiędzy dwoma zatokami - Grand Harbour i Marsamxett Harbour, wzniesiona przez joannitów w połowie XVI wieku wg systemu hippodamejskiego, optymalizującego wykorzystanie powierzchni miasta, a także ułatwiającego obronę przed najeźdźcami. Dzięki takiemu rozwiązaniu w mieście zachowało się wiele zabytków - miasto jest jednym z najbardziej zagęszczonych obszarów zabytkowych na świecie i zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Nad miastem góruje kopuła Bazyliki Matki Boskiej Karmelitańskiej dookoła której umiejscowione są liczne zabytkowe pałace i wille. Obecnie centrum Valletty jest sercem rozrywkowo-kulturalnym wyspy - pośród klimatycznych knajpek i restauracji, wciśniętych w wąskie uliczki miasta, organizowane są festiwale i imprezy.
St. Julian's
Niewielka miejscowość położona na północ od Valletty, nad zatoką Spinola Bay, będąca w przeszłości wioską rybacką. Aktualnie stanowi centrum życia nocnego wyspy - w dzielnicy Paceville znajduje się wiele stylowych i luksusowych barów, klubów muzycznych i dyskotek, otwartych do białego rana. Tutaj także można spróbować swojego szczęścia w licznych kasynach.
Mdina
Położona w centralnej części wyspy niewielka miejscowość, która była pierwszą stolicą Malty. Architektura miasta to połączenie stylu normańskiego oraz barokowego - przyjemnie tutaj "zgubić się" w gąszczu wąskich uliczek, które zaskakują mieszczącymi się przy nich willami, kościołami czy pałacami. Teren miasta wyłączony jest z ruchu kołowego (poza pojazdami uprzywilejowanymi), dzięki czemu panuje tu cicha, spokojna atmosfera, a Mdina określana mianem "cichego miasta".
Wyloty z:
Warszawy, zbiórka na 2 godziny przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

Valletta - stolica wyspy
Półdniowa wycieczka do stolicy Malty - Valletty. Zwiedzanie rozpoczniemy od wizyty w Ogrodzie Barrakka, umiejscowionego w dawnym Bastionie św. Piotra i Pawła. Niezwykłe ogrody, utworzone pod koniec XVII wieku, są ulubionym miejscem rodzinnych spotkań Maltańczyków. Rozpościera się z nich zachwycająca panorama miasta i zatoki Grand Harbour. Dalej wizyta w Konkatedrze Św. Jana, z bogato zdobionymi ołtarzami, znanym obrazem Carravaggia - Ścięcie Św. Jana Chrzciciela oraz muzeum katedry z imponującą kolekcją arrasów. Spacer wąskimi uliczkami Valletty, przy których mieszczą się historyczne pałace i wille. Wycieczkę zakończymy wizytą w "Malta Experience", gdzie zobaczymy multimedialne show ukazujące historię wyspy. (Cena ok. 40 EUR).
Wyprawa do Wioski Popeye'a
Zapraszamy do spędzenia popołudnia w Sweetheaven - magicznej wiosce nieustraszonego marynarza Popeye'a, znanego z musicalu i kreskówki. Wioska powstała specjalnie na potrzeby filmu i aktualnie funkcjonuje jako skansen i park rozrywki. Podczas wizyty będziemy mieli okazję wybrać się w mini rejs łodzią po zatoce, aby podziwiać imponujące klify, otaczające wioskę, zobaczyć przedstawienia kukiełkowe opowiadające historie Popeye'a i jego przyjaciół, skorzystać z wodnych zjeżdżalni i trampolin czy odpocząć na trasie słonecznym. Podczas spaceru po wiosce można spotkać bohaterów filmu i zrobić z nimi pamiątkowe zdjęcie! (Cena ok. 25 EUR).
Wycieczka na wyspę Gozo
Całodniowa wyprawa na drugą co do wielkości w archipelagu Wysp Maltańskich - Gozo. Przeprawa promowa do niewielkiej miejscowości Mgarr, skąd rozpoczniemy zwiedzanie wyspy. Zobaczymy m.in. wizytówkę wyspy, czyli imponujący most skalny Azur Window oraz zatokę w Xlendi z górującą nad nią wieżą obserwacyjną z XVII w. W stolicy wyspy, Victorii, zatrzymamy się przy średniowiecznej cytadeli oraz barokowej katedrze Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny. Czas wolny na lokalnym targu. (Cena ok. 60 EUR)
Mdina - "miasto ciszy"
Całodniowa wycieczka do dawnej stolicy wyspy - Mdiny. Położona w centralnej części wyspy, na wzgórzu, stanowiła idealne miejsce do założenia średniowiecznego miasta, które łatwo było bronić przed najeźdźcami. Dzięki temu ocalało wiele zabytkowych budynków, a miasto zachowało unikalny klimat. Wąskie uliczki, które wyłączone są z ruchu kołowego, przy których mieści się wiele średniowiecznych i barokowych budynków, a przy nich klimatyczne knajpki i restauracje, przyciągają licznych turystów. Po południu przejazd do miejscowości Dingli, gdzie będziemy podziwiać zapierające dech w piersi klify. (Cena ok. 50 EUR).
Wieczór maltański
Wieczór z lokalną historią i kuchnią! Spróbuj lokalnych przysmaków - potrawki z królika czy koziego sera, a także zapoznaj się z burzliwą i długą historią Malty. Dodatkowo pokazy tańca i muzyka na żywo. (Cena ok. 50 EUR).
Tajemnice Grand Harbour (wycieczka morska)
Półdniowy rejs po zatoce Grand Harbour, podczas którego poznamy burzliwą historię wyspy i będziemy mieli okazję z zupełnie innej perspektywy obronną zabudowę Valletty. Najpiękniejsze widoki i relaksacyjna atmosfera - fantastyczne połączenie! Podczas wycieczki lunch na łodzi dodatkowo płatny. (Cena ok. 30 EUR).
Maltańska przygoda (jeep safari i rejs katamaranem)
Całodzienna wyprawa - szansa na poznanie wszystkich 3 wysp należących do Malty! Dzień zaczniemy wyjazdem (kilkuosobowe jeepy) w kierunku przeprawy promowej na Gozo. Objazd wyspy - malowniczy most skalny Azure Window, a także urocze zatoki z lazurową wodą, nad którymi górują wieże strażnicze i katedry. Przejazd do mariny - ciąg dalszy wycieczki realizowany catamaranem Spirit of Malta. Podpłyniemy do znanej Blue Lagoon przy wyspie Comino - przerwa na kąpiele w morzu i snorkeling. Dalej rejs do Valletty wzdłuż malowniczego wybrzeża wysp, zachwycającego swoimi klifami i zatokami. W trakcie wycieczki lunch i napoje. (Cena ok. 80 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Marfie - niewielkiej miejscowości z malowniczą zatoką, tuz przy jednej z najładniejszych plaż na Malcie - piaszczystym z łagodnym zejściem do wody
  • piękne widoki na morze i wyspę Camino
  • duży resort z bogata infrastrukturą dla dzieci i dorosłych

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do lat 12 - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Marfa - niewielka miejscowość turystyczna z malowniczą zatoką, świetny punk wypadowy na pobliskie wyspy port - ok. 1,5kmdogodne połączenie promowe z wyspami Gozo i Camino Mellieha - ok. 5 km sanktuarium Malty stolica wyspy Valetta - ok. 20 km z licznymi zabytkami, sklepami, restauracjami, zabytkami lotnisko - ok. 25 km

Plaża

prywatna, zlokalizowana w niewielkiej zatoce przy hotelu ok. 100 m., jedna z najładniejszych na Malcie, piaszczysta z łagodnym i lekko kamienistym wejściem do wody, leżaki i parasole bezpłatne, przy plaży niewielki pomost ułatwiający zejście na głęboką wodę oraz bar, w hotelu profesjonalna szkoła nurkowa

Hotel

czterogwiazdkowy, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, położony tuż przy morzu z malowniczym widokiem na pobliskie wyspy Gozo i Comino, oferuje 250 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym z windami, polecamy amatorom pięknych widoków oraz nurkowania ze względu na bliskość słynnej Błękitnej Laguny

Udogodnienia

całodobowa recepcja, przestronne lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, sala konferencyjna do 200 osób, sklepy z pamiątkami, mini pasaż handlowy, pralnia, możliwość wynajęcia samochodu oraz skutera, ręczniki plażowe bezpłatne za depozytem 5 EUR, przechowalnia bagażu, parking, udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych

Internet

bezpłatne WiFi w lobby i pokojach punkt Internetowy płatny ok. 3 EUR/godz.

Pokoje

2 - os., możliwość 1 lub 2 dostawek, ok. 24 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telefon, TV SAT, klimatyzacja centralna, lodówka z mini barem, sejf (płatny ok. 3,5 EUR/dzień), balkon lub taras, widok na morze dodatkowo płatny

Restauracje i bary

restauracja główna Mirasol - kuchnia międzynarodowa z elementami kuchni lokalnej restauracja Zelano- kuchnia orientalna Solemar bistro - dania a la carte lobby bar/lounge bar bar przy basenie /Lookout pool bar Charley Noble Cocktail Bar bar przy plaży (czynny w sezonie letnim za opłatą)

Wyżywienie

BB - śniadania w formie urozmaiconego bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie urozmaiconego bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

2 baseny zewnętrze z wodą morską z bezpłatnymi leżakami i parasolami, tarasy słoneczne, basen wewnętrzny sezonowo podgrzewany, dobrze wyposażona siłownia, tenis stołowy (sprzęt za depozytem), gry planszowe, jacuzzi wewnętrzne, animacje dzienne, fitness, aqua gym, piłka wodna, animacje wieczorne

Płatne

centrum Spa, sauna oraz łaźnia parowa (bezpłatne dla Gości z opcją All Inclusive),masaże, zabiegi upiększające i relaksacyjne, sporty wodne oraz centrum nurkowe

Dla dzieci

brodzik, basen kryty, wysokie krzesła w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, mini klub (4 - 12 lat), mini disco, animacje dzienne i wieczorne, gry i zabawy

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.00-11.00 późne śniadanie kontynentalne serwowane w restauracji głównej, słodkie bułki, dżemy i przekąski 12.30-14.00 obiad serwowany w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, dania mięsne, ryby, makarony, sałatki 18.30-21.30 kolacja serwowana w formie bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór dań kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, dania mięsne i wegetariańskie, ryby, przystawki, sałatki, desery, ciasta, owoce 10.00-12.30 przekąski słodkie i słone serwowane w lobby bar 15.00-17.00 podwieczorek, przekąski oraz słodkości , kawa, herbata serwowane w lobby bar 10.00-24.00 lokalne napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu kawa, herbata soki owocowe; pomarańczowy, ananasowy, jabłkowy, brzoskwiniowy (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, lemoniada, woda mineralna, a także lokalne alkohole typu piwo, wódka, gin, whisky, brandy, rum, tequila, vermouth, irish cream, likiery, wino białe, wino czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar, pool bar, Charley Noble Cocktail Bar, Solemar bistro w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone - leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży - sauna, jacuzzi i łaźnia parowa, siłownia - międzynarodowe animacje dzienne i wieczorne - mini klub dla dzieci 4-12 lat

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie **** Sport / Rozrywka ****

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.rivierahotelmalta.com

Atuty

- piękne widoki na morze oraz wyspę Camino- doskonałe połączenie promowe z wyspą - rozległy resort z szeroką infrastrukturą dla dzieci i dorosłych - dobry standard dla wymagających Klientów - szeroki wybór alkoholi w ramach All Inclusive - położony bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży z pomostem i barem

Valetta

Okazja do poznania stolicy wyspy wraz z profesjonalnym przewodnikiem. Valetta wpisana na listę UNESCO nadal posiada unikatowy charakter średniowiecznego miasta. Zobaczyć tam będzie można tętniące życiem ulice, ogrody Barraca skąd rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na zatokę i port, katedrę św. Jana w której znajduje się słynny obraz Caravaggia "Ścięcie św. Jana Chrzciciela" a także muzeum katedralne z flamandzkimi arrasami. W programie również jest Pałac Wielkiego Mistrza z XVI wieku, który obecnie jest budynkiem parlamentu oraz kinowe i multimedialne show w ciekawy sposób opisujące ponad 7 tysięcy lat historii Malty. Cena ok. 32 EUR/os.

Mdina

Całodzienna wycieczka do niezwykłego "miasta ciszy" - Mdiny, dawnej stolicy Malty. Otoczona murami średniowieczna twierdza obronna przez wiele lat była określana jako "Miasto Ciszy", ponieważ jej wąskie uliczki nie pozwalały na ruch kołowy. Obecnie w tych budynkach pełnych historii znajdują się bary, restauracje i wiele atrakcji turystycznych. Podczas spaceru wąskimi, krętymi uliczkami można będzie podziwiać imponujące bastiony, z których rozpościera się rozległy widok na wyspę. Następnie przechodząc przez "Bramę Greków" udamy się na przedmieścia Mdiny, do miejscowości Rabat słynącej z labiryntu katakumb mieszczącego się pod poziomem ulic. Po lunchu wizyta w Ogrodach Botanicznych San Anton oraz przejazd do miejscowości Mosta sławnej dzięki okazałej Kopule kościoła Santa Marija Assunta. Na końcu przejazd do miejscowości Ta'Qali gdzie można będzie zaobserwować jak powstaje maltańskie rzemiosło oraz wybrać się na zakupy. Cena ok. 46 EUR/os.

Wyspa Gozo

Wycieczka na pobliską i trzykrotnie mniejszą od Malty wyspę Gozo. Po 20-minutowej przeprawie promowej da się zauważyć, iż pomimo podobieństw zarówno pod względem historycznym jak i zabudowy, Gozo posiada swój całkowicie odrębny charakter. Jest mniej zurbanizowaną, bardziej zieloną oraz malowniczą wyspą, z licznymi dolinkami i płaskimi pagórkami, a horyzont naznaczają kopuły kościołów. Podczas wycieczki odwiedzimy wyrastający z morza, niezwykły łuk skalny, zwany Lazurowe Okno, starożytną cytadelę w stolicy wyspy -Victorii, oraz kurort Xlendi z malowniczą zatoczką. Kolejną atrakcją jest udział w widowisku kulturowym ukazującym historię Gozo na przestrzeni wieków. Będzie także czas wolny na zakupy, w szczególności warto polecić zakup wyrobów wełnianych oraz ręcznie robionych koronek, z których słynie ta niewielka wysepka. Cena ok. 57 EUR/os.

Trzy miasta na wschodzie

Vittoriosa, Cospicua i Senglea to jedno z najbardziej czarujących miejsc na Malcie. Wycieczka rozpoczyna się przejazdem przez Cospicue do miejscowości Vittoriosa - najmniej zniszczonego i najciekawszego miasta z całej trójki gdzie będzie możliwość spaceru przez urocze, wąskie uliczki przy których znajduje się wiele historycznych budowli oraz kościołów. Kolejnym punktem programu jest stare nabrzeże oraz krótki rejs po uroczych portowych zatoczkach słynnych byłych brytyjskich doków. Na końcu wizyta w Senglei gdzie znajduje się słynna wartownia Senglea Point Vedette, z której roztacza się wspaniała panorama Valletty oraz fortu St. Angelo. Cena ok. 28 EUR/os.

Jeep Safari Malta

Dzień pełen atrakcji podczas emocjonującego przejazdu jeepami które zabiorą nas do tych części wyspy, które są rzadko odwiedzane przez turystów jak i tych bardziej znanych co pozwoli nam zobaczyć całą Maltę "w pigułce". Odwiedzimy Red Tower w Mellieha, wioskę Popeye, zatokę Golden Bay, miasto Mdina, Imtahleb, Rabat, klify Dingli, zobaczymy jaskinie morskie BlueGrotto z lazurową wodą i wioskę rybacką Marsaxlokk. W okresie letnim będzie także możliwość skorzystania z kąpieli morskich. Lunch wliczony w cenę. Cena ok. 55 EUR/os.

Funpark i wytwórnia zabawek Playmobil

Prawdziwa frajda dla dzieci i młodych duchem. Rodziny na wakacjach, którzy chcą się rozerwać z pewnością powinny zarezerwować wycieczkę donowego zakładu jednego z największych na świecie producentów zabawek Playmobil. Jest to druga co do wielkości na świecie fabryka tej marki i jedyny zakład produkcyjny gdzie można rzeczy wiście zobaczyć na żywo jak zabawki są wykonywane. Po wycieczce z przewodnikiem, można cieszyć się zabawą w Play mobil Fun Parki skorzystać z poczęstunku. Cena ok. 26 EUR/os.

Hagar Qimi i Muzeum geologiczne

Magia starożytności Malty zostanie wyjaśniona w Hagar Qim, głównym prehistorycznych miejscu Malty, z widokiem na błękitne morze i wyspę Filfla. Hagar Qim to megalityczne świątynie liczące 6000 lat stanowiące najstarsze na świecie wolnostojące budowle wzniesione ręką człowieka wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Kolejny punkt to Limestone Heritage czyli muzeum, w którym maltański historyk Vincent Zammit wyjaśnia geologiczny charakter wyspy. Jest narratorem opowieści na temat maltańskiej kultury i postępu na przestrzeni wieków zobrazowanej przy pomocy kamienia wapiennego, budynków, pomników czy przedmiotów z niego wykonanych, których wiek sięga 5000 lat. Podczas wycieczki dla chętnych za opłatą krótki rejs do słynnych jaskiń morskich Blue Grotto z lazurową wodą. Cena ok. 24 EUR/os. Wycieczki organizowane są przez lokalne agencje turystyczne. Podane ceny wycieczek fakultatywnych są orientacyjne, a program ramowy. Szczegółowe informacje przekażą rezydenci na spotkaniach informacyjnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Marfie - niewielkiej miejscowości z malowniczą zatoką, tuz przy jednej z najładniejszych plaż na Malcie - piaszczystym z łagodnym zejściem do wody
  • piękne widoki na morze i wyspę Camino
  • duży resort z bogata infrastrukturą dla dzieci i dorosłych

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017

Opis hotelu

Labranda Riviera Premium Resort & Spa z widokiem na czatującą zatokę Marfa jest jednym z najlepiej zachowanych rejonów podmiejskich Malty. Hotel jest idealne położony, blisko miejsc do nurkowania i do miłego spędzania czasu. Hotel znajduje się w centrum Marfy, 450 m od plaży, 1,5 km od terminala promów Cirkewwa, 4,5 km od centrum Mellieha i 24 km od Międzynarodowego Lotniska Malty.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, salon, pokój gier, solarium, basen, kryty basen, miniklub (płatny), siłownię, spa (płatne), jacuzzi, saunę, bezprzewodowy Internet, salę zebrań/konferencyjną, windę i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w: telefon, TV, sejf, minibar (płatny), klimatyzację (centralna), ogrzewanie (centralne), zestaw do kawy/herbaty, suszarkę do włosów i łazienkę.

Pokoje Family i Superior posiadają także balkon/taras.

Pokoje Junior Suites posiadają balkon/taras i salon.

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

Informujemy, że klimatyzacja i ogrzewanie w pokojach są centralnie kontrolowane przez hotel, dlatego działają tylko w konkretnych godzinach w ciągu dnia (godziny mogą się różnić).

W przypadku wybrania opcji All Inclusive:

Pakiet All Inclusive zawiera wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje takie, jak: napoje, piwo, wino, wodę, drinki alkoholowe (wszystkie z lokalnych marek).

Drinki serwowane są od rana do późnego wieczora (do ok. godz. 22.00-24.00).

Czas otwarcia różni się między hotelami.

W niektórych hotelach program rozrywkowy wliczony jest w cenę.

Adres: Marfa Bay, MLH02 Marfa, Malta.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rivuera Resort na Malcie to duży, rozległy i elegancki kompleks hotelowy, zlokalizowany przy prywatnej plaży. Z hotelu rozpościerają się piękne widoki na morze i wyspę Camino. Hotel Riviera Resort polecamy także ze względu na bogate zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny odkryte i 1 wewnętrzny, sezonowo podgrzewany, dobrą bazę i szkołę nurkowania, tarasy słoneczne, bogatą opcję All Inclusive - ze smacznym i urozmaiconym wyżywieniem i dużym wyborem alkoholi.


Mapa Hotelu Riviera Resort

Opinie o Hotelu Riviera Resort

Jak na czterogwiazdkowy to hotel Riviera Resort ma trochę niedociągnięć, ale ogólnie jest okey. Jest położony przy ładnej zatoczce, w spokojnej okolicy, dobrze skomunikowanej z innymi miastami na Malcie. Pokoje trochę straszą, są nieodnowione a szkoda. Za to są ładne baseny i miła obsługa. Polecam jako dobrą alternatywę na wakacje nawet dla rodzin z dzieciaczkami

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Riviera Resort - możliwości zakwaterowania:

standard [side sea view] twin
standard pool view twin
DBL superior
Pok. Family
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC widok na basen Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC widok na basen Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC widok na basen Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC widok na basen Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC widok na basen Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC widok na morze Telewizor Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC Telewizor Telefon
pokoj standardowy
pokoj standardowy
pokoj 2-os. z dost.
pokoj 2-osobowy
pokoj 1-osobowy

Riviera Resort - Możliwości wyżywienia:


Riviera Resort - miasta wylotu:


Riviera Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Riviera Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00