cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
  • Hotel San Antonio, Malta
1 / 17
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
19.11 - 23.11
już od 1249 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.02 - 13.02
już od 1089 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu San Antonio
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel San Antonio
star 4

Malta
Ocena hotelu San Antonio:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu San Antonio:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 lutego 2019

Hotel San Antonio w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta

Opis

Jeden z największych hoteli na Malcie, zaprojektowany w stylu mauretańskim, Położenie w samym centrum miejscowości Qawra, w odległości krótkiego spaceru od plaży, Eleganckie wnętrza oraz komfortowe, dobrze wyposażone pokoje, Wi-Fi na terenie całego obiektu, Bardzo dobre jedzenie,

Lokalizacja

w Qawra, ok. 150 m od plaży, ok. 18 km od Valletty, ok. 20 km do lotniska, w pobliżu lokalnego centrum, ok. 200 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 416, restauracje - 3, recepcja 24h, parking (płatny), wypożyczalnia samochodów, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), opieka lekarska (płatna), room service (płatny), internet bezprzewodowy, sejf (płatny), wymiana walut, przechowalnia bagażu, sklep z pamiątkami, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

2 baseny odkryte oraz jeden na dachu hotelu, brodzik dla dzieci, ręczniki (depozyt).

Pokoje

balkon, telefon, radio, telewizja satelitarna, klimatyzacja, minibar (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów. Typ pokoju - STANDARD TWIN - pokoje dla max. 2 osób (brak możliwości zakwaterowania 2dorosłych + 1 infant), możliwość dopłaty do widoku na morze RODZINNE - pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci, możliwość dopłaty do widoku na morze check-in od godz. 15, check-out do godz. 11

Plaża

niewielka, piaszczysta, prywatna, zagospodarowana.

Sport i fitness

siatkówka, siłownia, centrum fitness, masaże (płatne), sauna.

Rozrywka

program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

mini klub dla dzieci 5-11 lat (czynny 6 dni w tygodniu w jęz. angielskim, francuskim, niemieckim i włoskim), brodzik.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, obowiązkowa dopłata do kolacji wigilijnej, obiadu w pierwszy dzień świąt (25.12) oraz kolacji sylwestrowej wliczona w cenę.

All Inclusive

śniadania (7.00 - 11.00), obiady (12.30 - 15.00) i kolacje (18.30 - 21.00) w formie bufetu, późne śniadanie kontynentalne, popołudniowe przekąski, kawa, herbata, woda, wybrane lokalne i zagraniczne napoje alkoholowe (piwo, wino, wódka, likiery) od 10.00 do 23.30, bezpłatna woda mineralna w pokoju

Informacje dodatkowe

transfer lotnisko-hotel-lotnisko dedykowany jest tylko Klientom Ecco Holiday, co znacznie skraca czas podróży i umożliwia dotarcie do celu w możliwie najkrótszym czasie,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami). W cenie bagaż podręczny - lot Wizz Air (W6) - bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 40x30x20cm) - bagaż można zabrać na pokład samolotu. Istnieje możliwość zakupu drugiego bagażu podręcznego o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg, który nadawany jest jak bagaż rejestrowany (należy nadać go przy stanowskach check-in lub drop off) - 80zł/2 strony. lot Ryanair (FR). do 31 października - 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary 55x40x20cm) + 1 mała torebka (35x20x20cm); lot Ryanair (FR) - Od 1 listopada - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 60zł/szt./2 strony; lot Air Malta (KM) - bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę) - RYANAIR - - bagaż 20kg 300zł/2 strony; WIZZAIR - - bagaż 20kg 300zł/2 strony Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły. W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji. Na Malcie wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu.

Obsługa na miejscu

Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie). Gozo i Comino - kontakt telefoniczny z polskojęzycznym przedstawicielem na Malcie. Transfer lotnisko-hotel-lotnisko dedykowany jest tylko Klientom Ecco Holiday, co znacznie skraca czas podróży i umożliwia dotarcie do celu w możliwie najkrótszym czasie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy db San Antonio Hotel + Spa w St Paul´s Bay. Hotel położony jest 100 m od plaży piaszczysto-skalistej. Miasta położone najbliżej hotelu to Valetta (15 km) i Bugibba (400 m). Dla Państwa komfortu hotel posiada sklepy, klimatyzację, recepcję, winda i salę konferencyjną. W 10-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, francusku, angielsku i włosku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód i motocykl. Dzieci mają własny program animacji. Hotel posiada basen ze słodką wodą i brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne za opłatą na plaży i bezpłatnie na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko MLA (23 km), Casino (300 m) i dyskoteka (100 m). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, centrum miasta i bary/restauracje. Hotel zapewnia dostęp bez barier: łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich, winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje kantor, serwis pokojowy i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w sali internetowej. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy, brodzik i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

W hotelu znajdują się 2 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych, tenis stołowy, rzutki i minigolfa. db San Antonio Hotel + Spa posiada solarium, masaże wodne, łaźnię turecką, hammam, pokój do relaksu, saunę, spa, łaźnię parową i słoneczny taras. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: aerobik i fitness. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 20 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, karta Eurocard/MasterCard i Diners Club. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Gdańsk (WizzAir) i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 170 PLN (wyloty do 01.11. - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016) / 250 PLN wyloty od 12.12.2015 - 10.01.2016) - 32 kg - 250 PLN (wyloty do 01.11. - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016) / 340PLN wyloty od 12.12.2015 - 10.01.2016) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Kraków, Poznań, Gdańsk (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 190zł/osobę - 20 kg - 290zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

ok. 200 m od nabrzeżnej promenady. Liczne restauracje, sklepy i punkty rozrywki w pobliżu hotelu. Z oddalonego zaledwie 100 metrów przystanku autobusowego można dojechać do pozostałych części wyspy. W odległości ok. 18km od Valletty i ok. 20km do lotniska.

PLAŻA

Piaszczysto-żwirowa przy skalistym wybrzeżu. Wejście do morza umożliwia pomost. Leżaki, parasole słoneczne na hotelowym fragmencie plaży (15.06-15.09) za opłatą.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Należący do sieci db San Antonio Hotel& Spa, wyremontowany w 2014 nowoczesny kompleks hotelowy w stylu mauretańskim. Polecany na rodzinny wypoczynek.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, windy, restauracja bufetowa Gueliz, 4 restauracje serwujące kuchnię włoską dBistro, azjatycką Yushan, marokańską Tagine oraz restaurację tematyczną Q-Zins -kuchnie meksykanska, wloska, amerykańska, bar główny, kawiarnia marokańska. Usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie.

INTERNET

Na terenie całego obiektu można bezpłatnie korzystać z WiFi. Kącik internetowy za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenach, ręczniki plażowe za pobraniem depozytu, kryty basen, basen tylko dla osób dorosłych, siatkówka plażowa, tenis stołowy, nowoczesna siłownia, piłka nożna na plaży, minigolf. Odpłatnie: centrum Spa w stylu marokańskim, w którym znajduje się wanna z hydromasażem, łaźnia parowa i centrum fitness. Za dodatkową opłatą w salonie kosmetycznym dostępne są rozmaite masaże i zabiegi.

DLA DZIECI

oddzielny brodzik, mini club dla dzieci w wieku 6-11 lat ( czynny w sezonie letnim), plac zabaw.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 450 pokoi. Komfortowo i gustownie urządzone pokoje typu twin dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, o powierzchni 23 m, klimatyzowane, wyposażone w łazienki, suszarki do włosów, TV/SAT, lodówkę, sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty oraz balkon. Pokoje typu family wyposażone jak pokoje typu twin o większej powierzchni 29m. Pokoje z widokiem na morze dodatkowo płatne.  

WYŻYWIENIE

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:30 (w barach przy basenach do godz. 18:00). Przekąski w godz. 15-17:00. Możliwe kolacje w restauracjach tematycznych bez dopłaty (restauracje czynne w określone dni, wymagana wcześniejsza rezerwacja). W cenie skalkulowana jest: Kolacja Wigilijna (24.12), Obiad Świąteczny (25.12), Kolacja Sylwestrowa (31.12), Kolacja Świąteczna (01.04.)

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.dbhotelsresorts.com/dbsanantonio/hotel/visual-gallery/photo-gallery Ocena HCH 4,9 Rekomendacja 84%. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (6 pokoi). Podróż poślubna: po przylocie dla nowożeńców kosz owoców + butelka lokalnego wina

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela,  ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna na miejscu w hotelu.Connected Service w języku polskim w okresie zimowym. 

Położenie

ok. 200 m od nabrzeżnej promenady. Liczne restauracje, sklepy i punkty rozrywki w pobliżu hotelu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa przy skalistym wybrzeżu. Wejście do morza umożliwia pomost. Leżaki, parasole słoneczne na hotelowym fragmencie plaży (15.06-15.09) za opłatą. 

Wyposażenie

wyremontowany w 2014 roku nowoczesny hotel oferuje 450 pokoi. Hol powitalny z recepcją i miejscami do wypoczynku, windy, restauracja bufetowa "Gueliz", 3 restauracje tematyczne (azjatycka "Yushan", marokańska "Tagine", tematyczna "Q-Zins" – kuchnia min. włoska, meksykańska, amerykańska), bar główny, kawiarnia marokańska. Na terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą oraz taras słoneczny. Na dachu hotelu znajduje się dodatkowy basen (wstęp dla Gości powyżej 16 lat, czerwiec-wrzesień, czynne w zależności od pogody). Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe (depozyt) przy basenach gratis. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (6 pokoi). www.sanantonio-malta.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

komfortowo i gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-2A): ok. 23 m2, klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV sat., lodówka, sejf, czajnik do parzenia kawy/herbaty, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-2B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-3F): przestronniejsze (ok. 27 m2), wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2-3G). Pokoje rodzinne przeznaczone są dla min. 3 osób.

Dzieci

2 oddzielne brodzik, statek piracki z minizjeżdżalniami, miniklub (6-11 lat, czynny w okresie letnich ferii, 6 x na tydz., w określonych godzinach), pokój gier (Playstation, Smart TV, Nintendo), plac zabaw.

Rozrywka

międzynarodowe programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Sport

siatkówka plażowa, tenis stołowy, nowoczesna siłownia, piłka nożna na plaży, minigolf.

Wellness

łaźnia parowa, basen kryty, sauna, whirlpool. Za opłatą: Le Marquis Spa: aromaterapie, hammam, różnorodne zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, prywatny whirlpool.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:30 (w barach przy basenach do godz. 18:00). Przekąski w godz. 15-17:00. Możliwe kolacje w restauracjach tematycznych bez dopłaty (restauracje czynne w określone dni, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12, 25.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie. 

Wcześniej = taniej

2B=2A, 2G=2F bez dopłaty w terminach 1.12-21.12.17, 3.01-28.02.18. 

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub stała cena.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim - transfery

Hotel info

3-gwiazdkowy hotel położony w popularnym nadmorskim kurorcie, zaledwie kilka kroków od piaszczystej plaży i niedaleko licznych atrakcji tętniącego życiem centrum. Dobra propozycja zakwaterowania i błogiego, wakacyjnego relaksu przy hotelowym basenie lub na piaszczystej plaży. To także dobry punkt wypadowy do zwiedzania okolicy. Podstawowy standard hotelu, smaczna kuchnia i atrakcyjna cena. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Malgrat de Mar, ok. 500m o tętniącego życiem centrum kurortu, w pobliżu liczne bary, restauracje i sklepy. Nieopodal przystanek kolejki, którą dojechać można do Barcelony lub Blanes. Lotnisko w Gironie ok. 35km, w Barcelonie ok. 85km.

Plaża

ok. 150m od hotelu, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

210 pokoi, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna, bar, sezonowo bar przy basenie, sala TV, sala konferencyjna, płatny punkt internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek co może jednak zmniejszyć komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, bilard. Cykliczne programy animacyjne lub wieczory z muzyką na żywo. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- bez wyżywienia - śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

Wygodny hotel z podstawowym wyposażeniem i dobrą lokalizacją blisko plaży oraz w pobliżu licznych atrakcji kurortu. Dobra relacja jakości do ceny. 170202

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm (zabierany do luku); opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - WizzAir (kod lotu W6) - bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - składka z tytuły TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


Mapa Hotelu San Antonio

Opinie o Hotelu San Antonio

4.3
polecam

ogólnie z wyboru hotelu San Antonio jestem zadowolony. przyjemna okolica, nie trzeba tylko siedzieć w hotelu, chociaż tam też się nie nudziłem (fajne animacje). blisko do sklepów, restauracji itp. pokoje spore, przestronne chociaż przydałby się im remont. kuchnia typowo angielska, ciężka i monotonna, chociaż nawet zjadliwa. zdecydowanie udany wypoczynek na Malcie.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

San Antonio - możliwości zakwaterowania:

family room [land view] twin
family room [sea view] twin
standard [sea view] twin
standard singleuse standard balcony
standard singleuse standard seaview balcony
standard standard balcony
standard standard seaview balcony
family room standard landscapeview balcony
family room standard seaview balcony
standard promotion standard
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Family Room Land View
Standard Sea View DBL
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze
DZ,BoD,WC,BkoT,Lands.,Spa
DZ,BoD,WC,BkoT,Landseite
DZ,BoD,WC,BkoT,Meerblick
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
EZ,BoD,WC,BkoT,Q
EZ,BoD,WC,BkoT,Meerblick
Family Room Promo (FJA)
Fam,BoD,WC,BkoT,Lands.
Fam,BoD,WC,BkoT,Meerblick
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Nocleg

San Antonio - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel San Antonio? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00