cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
  • Hotel Sunflower, Malta
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.0 / 5

Hotel Sunflower
star 3

Malta
Ocena hotelu Sunflower:
4.0 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunflower:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0

Hotel Sunflower w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony jest w regionie Qawra, w miejscowości Buggiba, w odległości kilkuset metrów od jej centrum. W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu znajdują się sklepy i restauracje oraz przystanek komunikacji miejskiej. Lotnisko znajduje się w odległości ok. 16 km od obiektu.
Plaża:
Piaszczysta plaża publiczna w zatoce Mellieha, oddalona o ok. 11 km (serwis plażowy dodatkowo płatny, ok. 10 EUR). W pobliżu hotelu (ok. 10 min spacerem) dostępna jest plaża skalista (wejście do morza po drabince).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz., winda, pralnia. Hotel posiada restaurację główną Geranium, bar Amaryllis oraz Wardija Pool Bar. Ponadto goście korzystać mogą z basenu zewnętrznego i brodzika dla dzieci, zlokalizowanych na dachu hotelu. Znajdują się tutaj także tarasy słoneczne wyposażone w dostępne bezpłatnie leżaki i parasole.
Pokoje:
Hotel posiada ponad 100 pokoi wyposażonych w klimatyzację, TV-sat, telefon, łazienkę (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), sejf (za opłatą) oraz balkon lub taras.
Wyżywienie:
Śniadania w formie bufetu serwowane w restauracji głównej. Za dopłatą dostępne kolacje.
Program sportowy i animacyjny:
Basen wewnętrzny (nieczynny w sierpniu) i pokój gier. Za opłatą skorzystać można z oferty zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych w hotelowej strefie wellness.
Internet:
Na ternie ogólnodostępnym bezpłatny dostęp do internetu WiFi.
Kategoria lokalna:
***
Strona www:
http://www.sunflowerhotel.com.mt/en
Naszym zdaniem:
Kameralny, przyjemny hotel, z dobrym serwisem położony w pobliżu lokalnych atrakcji. Idealnie sprawdzający się jako baza wypadowa do wycieczek po wyspie!

Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.
Dzień 2-7
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień 8
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje
: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Malta - informacje ogólne
Waluta
EUR. Można powszechnie płacić kartami kredytowymi. W miejscowościach turystycznych dostępne są liczne kantory wymiany walut (także w hotelach) oraz bankomaty.
Napiwki
Ogólnie przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwłaszcza kierowcom i przewodnikom podczas lokalnych wycieczek, a także pracownikom hoteli i restauracji. Zdarza się, iż napiwek został dodany do rachunku w restauracji.
Wiza
Obywatele Polski mogą przebywać na Malcie na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu (pobyt do 90 dni).
Czas
Taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Woda mineralna 1,5 l - ok. 1 EUR, Coca Cola 0,5 l - ok. 1 EUR, kawa ok. 2 EUR, piwo w barze od ok. 3 EUR, kolacja w restauracji ok. 15-20 EUR.
Poczta
Znaczek na list lub pocztówkę do Polski kosztuje 0,75 EUR, pocztówka od 0,50 EUR. Warto zaznaczyć, że urzędy pocztowe czynne są zazwyczaj od 09:00 do 12:00 i od 14:00 do 17:00.
Elektryczność
Napięcie 230 V, gniazdka tzw. angielskie, należy zabrać ze sobą adapter (dostępne są również w okolicznych sklepach, cena ok. 3 EUR). W wielu hotelach są także standardowe gniazdka.
Telefony
Telefony komórkowe działają bez problemu na większości terytorium Malty. Rozmowy do Polski są dosyć drogie (stawki europejskie), jednak szczegóły kosztów połączeń w roamingu prosimy sprawdzić u swojego operatora komórkowego przed wyjazdem.
W regionie
Valletta
Stolica Malty, położona malowniczo na półwyspie pomiędzy dwoma zatokami - Grand Harbour i Marsamxett Harbour, wzniesiona przez joannitów w połowie XVI wieku wg systemu hippodamejskiego, optymalizującego wykorzystanie powierzchni miasta, a także ułatwiającego obronę przed najeźdźcami. Dzięki takiemu rozwiązaniu w mieście zachowało się wiele zabytków - miasto jest jednym z najbardziej zagęszczonych obszarów zabytkowych na świecie i zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Nad miastem góruje kopuła Bazyliki Matki Boskiej Karmelitańskiej dookoła której umiejscowione są liczne zabytkowe pałace i wille. Obecnie centrum Valletty jest sercem rozrywkowo-kulturalnym wyspy - pośród klimatycznych knajpek i restauracji, wciśniętych w wąskie uliczki miasta, organizowane są festiwale i imprezy.
St. Julian's
Niewielka miejscowość położona na północ od Valletty, nad zatoką Spinola Bay, będąca w przeszłości wioską rybacką. Aktualnie stanowi centrum życia nocnego wyspy - w dzielnicy Paceville znajduje się wiele stylowych i luksusowych barów, klubów muzycznych i dyskotek, otwartych do białego rana. Tutaj także można spróbować swojego szczęścia w licznych kasynach.
Mdina
Położona w centralnej części wyspy niewielka miejscowość, która była pierwszą stolicą Malty. Architektura miasta to połączenie stylu normańskiego oraz barokowego - przyjemnie tutaj "zgubić się" w gąszczu wąskich uliczek, które zaskakują mieszczącymi się przy nich willami, kościołami czy pałacami. Teren miasta wyłączony jest z ruchu kołowego (poza pojazdami uprzywilejowanymi), dzięki czemu panuje tu cicha, spokojna atmosfera, a Mdina określana mianem "cichego miasta".
Wyloty z:
Warszawy, zbiórka na 2 godziny przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

Valletta - stolica wyspy
Półdniowa wycieczka do stolicy Malty - Valletty. Zwiedzanie rozpoczniemy od wizyty w Ogrodzie Barrakka, umiejscowionego w dawnym Bastionie św. Piotra i Pawła. Niezwykłe ogrody, utworzone pod koniec XVII wieku, są ulubionym miejscem rodzinnych spotkań Maltańczyków. Rozpościera się z nich zachwycająca panorama miasta i zatoki Grand Harbour. Dalej wizyta w Konkatedrze Św. Jana, z bogato zdobionymi ołtarzami, znanym obrazem Carravaggia - Ścięcie Św. Jana Chrzciciela oraz muzeum katedry z imponującą kolekcją arrasów. Spacer wąskimi uliczkami Valletty, przy których mieszczą się historyczne pałace i wille. Wycieczkę zakończymy wizytą w "Malta Experience", gdzie zobaczymy multimedialne show ukazujące historię wyspy. (Cena ok. 40 EUR).
Wyprawa do Wioski Popeye'a
Zapraszamy do spędzenia popołudnia w Sweetheaven - magicznej wiosce nieustraszonego marynarza Popeye'a, znanego z musicalu i kreskówki. Wioska powstała specjalnie na potrzeby filmu i aktualnie funkcjonuje jako skansen i park rozrywki. Podczas wizyty będziemy mieli okazję wybrać się w mini rejs łodzią po zatoce, aby podziwiać imponujące klify, otaczające wioskę, zobaczyć przedstawienia kukiełkowe opowiadające historie Popeye'a i jego przyjaciół, skorzystać z wodnych zjeżdżalni i trampolin czy odpocząć na trasie słonecznym. Podczas spaceru po wiosce można spotkać bohaterów filmu i zrobić z nimi pamiątkowe zdjęcie! (Cena ok. 25 EUR).
Wycieczka na wyspę Gozo
Całodniowa wyprawa na drugą co do wielkości w archipelagu Wysp Maltańskich - Gozo. Przeprawa promowa do niewielkiej miejscowości Mgarr, skąd rozpoczniemy zwiedzanie wyspy. Zobaczymy m.in. wizytówkę wyspy, czyli imponujący most skalny Azur Window oraz zatokę w Xlendi z górującą nad nią wieżą obserwacyjną z XVII w. W stolicy wyspy, Victorii, zatrzymamy się przy średniowiecznej cytadeli oraz barokowej katedrze Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny. Czas wolny na lokalnym targu. (Cena ok. 60 EUR)
Mdina - "miasto ciszy"
Całodniowa wycieczka do dawnej stolicy wyspy - Mdiny. Położona w centralnej części wyspy, na wzgórzu, stanowiła idealne miejsce do założenia średniowiecznego miasta, które łatwo było bronić przed najeźdźcami. Dzięki temu ocalało wiele zabytkowych budynków, a miasto zachowało unikalny klimat. Wąskie uliczki, które wyłączone są z ruchu kołowego, przy których mieści się wiele średniowiecznych i barokowych budynków, a przy nich klimatyczne knajpki i restauracje, przyciągają licznych turystów. Po południu przejazd do miejscowości Dingli, gdzie będziemy podziwiać zapierające dech w piersi klify. (Cena ok. 50 EUR).
Wieczór maltański
Wieczór z lokalną historią i kuchnią! Spróbuj lokalnych przysmaków - potrawki z królika czy koziego sera, a także zapoznaj się z burzliwą i długą historią Malty. Dodatkowo pokazy tańca i muzyka na żywo. (Cena ok. 50 EUR).
Tajemnice Grand Harbour (wycieczka morska)
Półdniowy rejs po zatoce Grand Harbour, podczas którego poznamy burzliwą historię wyspy i będziemy mieli okazję z zupełnie innej perspektywy obronną zabudowę Valletty. Najpiękniejsze widoki i relaksacyjna atmosfera - fantastyczne połączenie! Podczas wycieczki lunch na łodzi dodatkowo płatny. (Cena ok. 30 EUR).
Maltańska przygoda (jeep safari i rejs katamaranem)
Całodzienna wyprawa - szansa na poznanie wszystkich 3 wysp należących do Malty! Dzień zaczniemy wyjazdem (kilkuosobowe jeepy) w kierunku przeprawy promowej na Gozo. Objazd wyspy - malowniczy most skalny Azure Window, a także urocze zatoki z lazurową wodą, nad którymi górują wieże strażnicze i katedry. Przejazd do mariny - ciąg dalszy wycieczki realizowany catamaranem Spirit of Malta. Podpłyniemy do znanej Blue Lagoon przy wyspie Comino - przerwa na kąpiele w morzu i snorkeling. Dalej rejs do Valletty wzdłuż malowniczego wybrzeża wysp, zachwycającego swoimi klifami i zatokami. W trakcie wycieczki lunch i napoje. (Cena ok. 80 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Sunflower Hotel w Qawra. Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, recepcję, salon, klimatyzację i lobby. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i włosku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą . Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Mdina (8 km), lotnisko MLA (20 km) i Valletta (12 km). W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, supermarket, informacja turystyczna, kino i centrum miasta.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia, sejfy i kantor. Godziny pracy recepcji: 24h.

Sport i Rozrywka

Sunflower Hotel posiada masaże wodne. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Gdańsk i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 170 PLN (wyloty do 01.11. - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016) / 250 PLN wyloty od 12.12.2015 - 10.01.2016) - 32 kg - 250 PLN (wyloty do 01.11. - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016) / 340PLN wyloty od 12.12.2015 - 10.01.2016) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 150zł/osobę - 20 kg - 250zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

SC/RO - bez wyżywienia
BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Spokojna okolica  Blisko centrum rozrywek Basen

Jednym zdaniem

Przytulnie urządzony hotel, o dobrym standardzie oraz lokalizacji - tylko 10 minut spacerem do najbliższej plaży, barów, restauracji.

Opis miejscowości

Buggiba to nowoczesne i popularne miasteczko turystyczne, w którym znajdziemy wygodne hotele, liczne restauracje, bary oraz czynne do późnych godzin nocnych kluby i dyskoteki.  Kurort położony nad zatoką St. Paul's Bay, na wschodnim wybrzeżu Malty, ok. 18 km od stolicy wyspy Valletty.

Budynek

Sześciopiętrowy obiekt, oferujący 108 pokoi, usytuowany w spokojnej okolicy, ok. 1 km od centrum Bugibba, ok. 20 km od lotniska, ok. 10 min. od przystanku autobusowego. 

Pokoje

2-osobowe z możliwością jednej dostawki (w większości z pojedyńczymi łóżkami), łazienka z wanną lub prysznicem i WC, suszarka do włosów, TV sat, sejf (za opłatą), klimatyzacja centralnie sterowana, balkon. 

Do dyspozycji gości

Recepcja, restauracja, bar, lobby, basen na dachu, leżaki i parasole słoneczne w cenie, basen wewnętrzny, Wi-Fi (odpłatnie), wymiana walut.

Plaża

Publiczna, skalista ok. 800 m od hotelu. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Wyżywienie

Śniadania lub śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. 

Cena zawiera

Zakwaterowanie wg oferty * wyżywienie wg oferty * przelot wraz z transferem lotnisko-hotel-lotnisko * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT.

Uwaga

Limity bagażowe: Gdańsk: Wizzair, bagaż podręczny max 10 kg/os. (42 x 32 x 25 cm), bagaż rejestrowany max 32 kg/os. Warszawa: Air Malta, bagaż podręczny max 5 kg/os., bagaż rejestrowany max 20 kg/os.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

położony w miejscowości Qawra w zatoce Saint Paul's Bay, 10 minut spacerem od morza. Z przystanku autobusowego w pobliżu hotelu odjeżdżają regularnie autobusy we wszystkie rejony wyspy. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, supermarket, informacja turystyczna, kino i centrum miasta.

PLAŻA

oddalony 300 m od skalistej plaży. Serwis plażowy dodatkowo płatny.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Przyjemny, z rodzinną atmosferą sześcio piętrowy obiekt hotelowy.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, restauracja, bar przy basenie oferuje szeroki wybór przekąsek, lodów i napojów i jest otwarty w sezonie w zależności od warunków pogodowych, Amaryllis Bar w lobby(w miesiącach zimowych, przytulny kominek czyni go idealnym miejscem by umilić godziny) oferuje szeroki wybór win, napojów zimnych i gorących, przekąsek i ciast, bezpłatny parking. Hotel oferuje usługę budzenia oraz sejfy.

INTERNET

bezpłatne WiFi w całym obiekcie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen na dachu czynny maj-październik, leżaki i parasole, dwa tarasy do opalania, podgrzewany basen kryty Odpłatnie: centrum Spa, masaże, zabiegi kosmetyczne.

DLA DZIECI

wyznaczona część dla dzieci

ZAKWATEROWANIE

Wszystkie pokoje hotelowe są gustownie wykończone w rustykalnym stylu. Większość standardowych pokoi posiadają podwójne łóżko z możliwością dostawki. Wyposażone są w łazienki, klimatyzację/ogrzewanie, TV/SAT, odpłatny sejf, suszarki do włosów oraz balkon. Pokoje typu superior dwuosobowe z możliwością zakwaterowania dwóch dostawek, wyposażone jak pokoje typu standard. Dodatkowo posiadają zestaw do herbaty/kawy oraz żelazko z deską do prasowania. W hotelu obowiązuje całkowity zakaz palenia.

WYŻYWIENIE

BB - śniadania HB - śniadania i kolacje. HB+ śniadania i kolacje,wybrane napoje do posiłków w cenie.  

INFORMACJE DODATKOWE

www.sunroutehotels.com Adres hotelu Garcia de Toledo Street, Qawra St. Paul's Bay SPB 1061, Malta

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta na miejscu (nie obejmuje Gozo).  Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair:10kg/20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


KonsorcjumPBP

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel znajduje się na północy wyspy, w miejscowości Qawra, ok. 750 m od niewielkiej, piaszczystej plaży; w spokojnej okolicy, ok. 600 m od centrum handlowo-rozrywkowego.

Pokoje

108 pokoi wyposażonych w indywidualnie regulowaną klimatyzację, wiatrak sufitowy, balkon, łazienkę z wanną i prysznicem, suszarkę do włosów, TV kablową, telefon, sejf (za opłatą)

Do dyspozycji gości

Całodobowa recepcja, winda, restauracje, bar, odkryty basen, basen kryty (z podgrzewaną wodą w okresie zimowym), bar przy basenie, brodzik dla dzieci, taras słoneczny z leżakami, masaże, jacuzzi, sala gier, room service, dostęp do internetu, sejf w recepcji, przechowalnia bagażu, kantor wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, usługi turystyczne.

CENA ZAWIERA

bilet lotniczy Warszawa - Malta-Warszawa (w kwocie min. 1150 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-12 lat) lub Kraków-Malta-Kraków (w kwocie min. 550 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-16 lat), transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu przez 7/14 nocy, śniadania, ubezpieczenie NW i KL i bagaż, przywieszke do bagażu oraz informacje o kraju.

CENA NIE ZAWIERA

dodatkowych posiłków, wydatków własnych, napiwków.

UWAGI

1. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą 2. BB - śniadania, HB - śniadania + obiadokolacje, FB - śniadania + lunche + kolacje


Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


Logos Tour

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KRAJ

MALTA


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Logos Tour, które w ciągu ponad 30 lat swojej działalności zdobylo mnóstwo doświadczenia w organizacji podrózy i wypraw w najodleglejsze zakątki świata. Biuro Podróży Logos Tour oferuje interesujące programy wycieczek objazdowych po wszystkich kontynentach dla klientów oczekujących indywidualnego podejścia, szukających unikalnych atrakcji i wyjątkowej jakości usług.

Każdy program zwiedzania przygotowywany jest w oparciu o dotychczasowe doświadczenie i opinie turystów, a jego realizacja przebiega na najwyższym poziomie i z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Indywidualne podejście do klienta, niewielkie grupy, programy szyte na miarę i stawianie bezpieczeństwa i dobre klientów na pierwszym miejscu gwarantuje wypoczynek na najwyższym poziomie.

Wykwalifikowani piloci i przewodnicy czuwają nad realizacją każdej wycieczki. Wszystkie programy są bardzo urozmaicone i pokazują wszystko co najlepsze w danym regionie – od atrakcji przyrodniczych, wspaniałych zabytków historycznych, spotkań z egzotyczną miejscową ludnością, uczestnictwo w wyjątkowych festiwalach, wydarzeniach kulturalnych i sportowych, po poznawanie lokalnych obrzędów i tradycji.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta

Opis

• Lokalizacja na północy wyspy, w miejscowości Qawra, nad zatoką Św. Pawła
• W odległości 10-minutowego spaceru od małej plaży, promenady, a także innych miejsc rozrywkowo-rekreacyjnych Przyjemna restauracja
• Funkcjonalnie wyposażone pokoje
• Atrakcyjnie zaprojektowany basen na dachu z barem typu swim-up oraz tarasem do opalania

Lokalizacja

w mieście Qawra, ok. 20 km od lotniska, ok. 17 km od Valletty.

Wyposażenie

liczba pokoi: 108, restauracje: 1, recepcja 24h, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, bar przy basenie, ogrzewanie zimą, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty na dachu z wydzieloną częścią dla dzieci oraz barem typu swim-up (czynny od maja do października), leżaki bezpłatnie; basen kryty (podgrzewany zimą).

Pokoje

łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, taras/balkon, klimatyzacja (płatna), telefon, telewizja satelitarna, sejf (płatny) Typ pokoju -

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

publiczna.

Sport i fitness

centrum fitness, masaże (płatne), bilard (płatny).

Rozrywka

pokój gier, okazjonalnie program artystyczny.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji. Istnieje możliwość wyboru opcji HB+ (napoje do kolacji w cenie) za dopłatą 100zł/os./tydzień Cena nie zawiera dopłaty do kolacji wigilijnej 24.12. 120zł/os. dzieci 60 zł/os. (dotyczy Gości z opcją HB) oraz kolacji sylwestrowej 140zł/os. dzieci 70zł/os. (dotyczy Gości z opcją HB).

Informacje dodatkowe

  • Hotel nie akceptuje zwierząt

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami).

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 40x30x20cm) - bagaż można zabrać na pokład samolotu. Istnieje możliwość zakupu drugiego bagażu podręcznego o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg - 250zł/szt./2 strony

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony lub bagażu głównego o wymiarach do 10kg - 200zł/szt.

lot Air Malta (KM): bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg

lot Lufthansa (LH), LOT (LO): bagaż podręczny do 8kg i wymiarach 55 x 40 x 23 cm

 

 

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Dodatkowo płatne

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

RYANAIR:
- bagaż 20kg 300zł/2 strony;

- bagaż 10kg (rejestrowany) 55 cm x 40 cm x 20 cm 200zł/2 strony

WIZZAIR:

- bagaż 10kg 55 cm x 40 cm x 20 cm 250zł/2 strony;

- bagaż 20kg 400zł/2 strony

LUFTHANSA i PLL LOT:

- bagaż do 23kg 300zł/2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji.

Na Malcie  wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi ok. 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

kontakt telefoniczny w j. polskim


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - rezydent z językiem polskim - transfery

Hotel info

położony jest w popularnej, tętniącej życiem miejscowości Qawra. Przebywających tu gości z pewnością zachwycą malownicze widok na St.Pauls Bay a także Mdinę, które rozpościerają się z przestronnego tarasu słonecznego na dachu. Tutaj znajdują się również hotelowe baseny i bar. Jest to idealne miejsce wakacyjnego relaksu i kąpieli słonecznych. Kilka minut spacerem dzieli hotel od niewielkiej plaży, nadmorskiej promenady, a także licznych sklepów, barów i restauracji. Miła atmosfera, dobra kuchnia, gustowny wystrój wnętrz i liczne udogodnienia dostępne w hotelach kategorii 4 gwiazdek. Dużym atutem hotelu jest dobry stosunek jakości do ceny. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Qawra, spokojna lokalizacja, w odległości spaceru od nadmorskiej promenady, a także licznych barów, restauracji i butików. Lotnisko w Luqa ok. 20 km.

Plaża

ok. 800m od hotelu nadbrzeżne tarasy skalne.

Hotel

108 pokoi, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna z małym tarasem, bar, sezonowo dostępny bar przy basenie, płatny kącik internetowy

Pokój

wygodnie wyposażony, klimatyzacja, ogrzewanie (sezon zimowy), wiatrak sufitowy, TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

przestronny basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny na dachu hotelu. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Basen kryty (sezon zimowy), fitness. Płatne: automaty do gier, bilard, masaż. Cykliczne programy animacyjne lub wieczory z muzyką na żywo. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- bez wyżywienia - śniadania - śniadania, obiadokolacje

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7.

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm (zabierany do luku bagażowego); opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - WizzAir (kod lotu W6) - bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna na Malcie - 0,5 EUR/os/dzień, opłata max 5 EUR/os (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są aktualizowane i obowiązują w momencie zakładania rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania, oferty są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy koszt rezerwacji niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony jest w spokojnej okolicy w pobliżu centrum Qawras (około 1 km), nieopodal pięknej promenady (kamienista plaża). W słynnym centrum Bugibba znajduje się wiele sklepów, barów, restauracji, klubów nocnych, kasyno oraz multikino, które znajdują się w odległości spacerowej. Transfer na lotnisko na Malcie zajmuje około 35 minut.

Adres

Hotel Sunflower
Garcia de Toledo Street , SPB06 St.Paul´s (Bugibba, Qawra), Malta
Tel: +356 215 75 111
Web: http://sunflowerhotel.com.mt/

Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 2003. Obiekt oferuje 108 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. W pokoju znajduje się sejf. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W łazience znajduje się prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. W czasie wolnym poza studiem fitness, zabiegami masażu i solarium zapraszamy również do skorzystania z salonu piękności (za dodatkową opłatą). W ofercie znajduje się program zabaw dla dzieci.

Informacja o Krytym basenie

Kryty basen jest dostępny tylko od listopada do kwietnia.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie i kolacja. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu.
Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania.
Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia. Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*). Podane ceny bagażu obowiązują do momentu zakupu rezerwacji lotniczej (biletu), cena bagażu po zakupie biletów zwiększa się.
+ Ryanair (FR) Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x20x25 cm, max. 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład):  od 70 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x20x25 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x20 cm, usługa dodawana jest dla całej rezerwacji (wszystkich pasażerów).
*Bagaż rejestrowany: 265 – 400 PLN / 1 szt. 20 kg w obie strony. Bagaż odprawiany przed kontrolą bezpieczeństwa przy stanowisku check-in.
+ Wizz Air (W6): Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x30x20 cm, max 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład): od 75 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x30x20 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x23 cm, usługa może być dodana dla poszczególnych pasażerów.
*Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 200 – 450 PLN.
++ Air Malta (KM): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/260107/Airlines_Policies.pdf


Oasis Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

Hotel Sunflower Hotel położony jest ok. 1 km. 100 m od plaży. Najbliższe restauracje i bary znajdują się w odległości 100 m. Ośrodek wczasowy oddalony jest o około 250 m. Najbliższe sklepy znajdują się w odległości ok. 100 m. Istnieje transfer między hotelem a lotniskiem (za opłatą). W okolicy dyskoteka (ok. 100 m) i kino (ok. 100 m) oferują rozrywkę dla wczasowiczów. Klimatyzowany hotel posiada całodobową recepcję (zameldowanie możliwe jest przez całą dobę), lobby, Wi-Fi, dostęp do internetu, windę, jacuzzi, prysznice i przebieralnie, apteczkę, miejsca parkingowe oraz jako sala telewizyjna. Na terenie zewnętrznym znajduje się podgrzewany basen (otwarty, gdzie za opłatą można wypożyczyć ręczniki kąpielowe, a leżaki i parasole są dostępne bezpłatnie. Dla dzieci jest również oddzielny brodzik. Ponadto na zewnątrz znajduje się basen). wewnątrz hotelu można skorzystać z krytego basenu (otwarty. Kosztowności można przechować w sejfie (za dodatkową opłatą), a bagaż w hotelowej przechowalni. Dla rozrywki hotel oferuje bibliotekę/czytelnię Dla najmłodszych gości dostępne są krzesełka dla dzieci Dla Państwa ubrań usługa prania i prasowania (za dopłatą) Dla Państwa wygody room service (2300) W razie potrzeby można skontaktować się z lekarzem centrum o każdej porze (za opłatą).Goście w obiekcie noclegowym mogą otrzymać pobudkę od personelu hotelu.Jeśli chcesz zwiedzić region wczasowy, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów i motocykli w pobliżu hotelu (dodatkowo W recepcji dostępne są bilety na wycieczki po okolicy udogodnienia bez barier , takie jak oddzielne wejścia bez barier i pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich, hotel jest również odpowiedni dla osób na wózkach inwalidzkich.Catering Jako usługi cateringowe hotel oferuje częściowe wyżywienie, częściowe wyżywienie plus, pełne wyżywienie i tylko śniadanie. Śniadanie serwowane jest w formie bufetu lub kontynentalnego. Obiady i kolacje podawane są również jako zestaw posiłków lub w formie bufetu. Na posiłki zapraszamy do restauracji bufetowej (dania śródziemnomorskie, o obniżonej kaloryczności, bezglutenowe i wegetariańskie) oraz bar przy basenie (czynny od 05). W porze lunchu i kolacji wymagana jest odpowiednia odzież.Odległości    Lotnisko: ok. godz. 23 km    Przystanek autobusowy: ok. godz. 50 m    Postój taksówek: ok. 500 m    Port: ok. 14 km    Odległość do morza: ok. 100 m    Najbliższy dentysta: ok. godz. 150 m    Szpital: ok. godz. 6 mln    Informacja turystyczna: ok. godz. 250 m    Najbliższa komunikacja miejska: ok. godz. 50 m    Park wspinaczkowy: ok. 2 godz. 5 km    Kort tenisowy: ca. 5 km    Najbliższa trasa konna: ok. godz. 5 km    Sklep z łodziami: ok. 2 godz. 150 m    Miejsce nurkowe: ok. 150 m    Sklep nurkowy: ok. godz. 150 m    Szkoła windsurfingu: ok. godz. 150 mSport i rekreacja Strefa wellness oferuje masaże (za dodatkową opłatą). Twoje pociechy są w dobrych rękach dzięki hotelowej usłudze opiekunki do dziecka (za dodatkową opłatą). Dla rozrywki dorosłych w niektóre dni grana jest muzyka na żywo.Informacje dodatkowe Zameldowanie możliwe jest od 14:00, wymeldowanie do 11:00. Ten hotel jest przyjazny dla homoseksualistów.Uwaga! Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi. Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawo do modyfikacji pakietu All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

COVID 19

TEST:  TAKRODZAJ TESTU: RT-PCRTEST DLA DZIECKA: od 5 roku życiaZWOLNIENIE Z TESTU:  OSOBY ZASZCZEPIONEWYMAGANE DOKUMENTY: Deklaracja na stronie https://www.maltairport.com/declarationforms/Formularz należy wypełnić dla każdego uczestnika wyjazdu, w tym dzieci (równiez niemowlęta), nie wcześniej niż 48 h przed wylotem. Wygenerowany kod QR trzeba zapisać na telefonie lub wydrukowaćBez testu można podróżować po 14 dniach od przyjęcia drugiej dawki szczepionki (jednej w przypadku Johnson& Johnson).Wjazd na terytorium Malty jest możliwy, jeżeli w ostatnich 14 dniach przebywało się w krajach wymienionych na Amber List.Wymagany Unijny Certyfikat Szczepienia pobrany z Internetowego Konta Pacjenta.Wjazd na Maltę dla osób powyżej 12 roku życia będzie możliwy wyłącznie po okazaniu Unijnego Certyfikatu COVID-19, świadczącego o pełnym zaszczepieniu. Należy przedstawić certyfikat, potwierdzający pełen cykl szczepień (podwójną dawką lub pojedynczą w przypadku Johnson & Johnson), wykonanych co najmniej 14 dni przed wjazdem na Maltę.Ozdrowieńcy i pozostali podróżni  muszą wykonać test RT-PCR najwcześniej 72 godziny przed wylotem na Maltę.Wjazd na terytorium Malty jest możliwy, jeżeli w ostatnich 14 dniach przebywało się w krajach wymienionych na Amber List.Należy zabrać ze sobą negatywny wynik testu w formie papierowej lub na urządzeniu mobilnym w języku angielskim. Dzieci poniżej 5 roku życia są zwolnione z obowiązku okazywania testu, aby podróżować z zaszczepionymi rodzicami lub opiekunami prawnymi.Wyniki innych niż PCR testów na COVID-19, jak np. szybkich testów antygenowych, nie są uznawane przez władze maltańskie.Aktualne informacje dla turystów związane z Covid-19 można znaleźć na stronie: www.visitmalta.com/en/covid-19. W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji można skorzystać z uruchomionej przez władze maltańskie specjalnej infolinii dla turystów: +356 2169 2447 lub wysłać zapytanie drogą mailową na adres: tourismcovid-19helpline@visitmalta.com.Szczegółowy wykaz nakazów i zakazów związanych z COVID-19 obowiązujących na Malcie dostępny jest na stronie: https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/resources.aspx.

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

W przypadku przelotu SAMOLOTEM LINIOWYM/TANIMIM LINIAMI LOTNICZYMI (dynamiczne pakietowanie) cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od decyzji dyrekcji), wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, obsługę anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.Cena nie zawiera: transferu (możliwość dokupienia), bagażu głównego (możliwość dokupienia), obsługi rezydenta (telefon alarmowy do biura Klienci otrzymują na Voucherze.

PRZELOTY LINIAMI REJSOWYMI/TANIMI LINIAMI

Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) pochodzą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane i zmieniane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji).Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Przykładowe warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

RODZAJ OFERTY - USŁUGI

Oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.W przypadku większości ofert z Dynamicznego Pakietowania na miejscu Klienci są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta (chyba że oferta wskazuje inaczej). Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (szczegółowe informacje podawane są w dokumentach podróży). Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu.Oferta nie zawiera bagażu głównego. Warunki bagażu danej linii sprawdź w opisie oferty. Podstawa ceny nie zawiera transferu lotnisko-hotel-lotnisko.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2003. Obiekt oferuje 108 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi (odpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. W pokoju znajduje się sejf. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W łazience znajduje się prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicony pobyt zapewnią Państwu nasze pozostałe propozycje jak studio fitness, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. W ofercie znajduje się program zabaw dla dzieci.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie i kolacja. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 - 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Sunflower

Opinie o Hotelu Sunflower

4.1
polecam

Przyjemny hotel w dobrej lokalizacji. Nie było problemu z wcześniejszym zameldowaniem. Pokoje przestronne. Jedzenie bardzo dobre. Każdy znajdzie coś dla siebie nie będzie głodny. (Styczeń 2018 - ciepło i słonecznie, ale wiatr dosyć mocny).

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1
3.9
polecam

lokalizacja w porządku - okolica raczej cicha i spokojna, jednak jest też blisko do ulic handlowych i przystanku autobusowego, z którego można pojechać w inne części Malty. Pokoje skromne, przyjemnie urządzone, a co najważniejsze czyste. Jesteśmy z męzem trochę rozczarowani z wyżywienia i cieszymy się, że zapłaciliśmy za same śniadania. Ogolnie Sunflower polecam dla osób o mniejszych wymaganiach, którym zależy na dobrej bazie wypadowej

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

Masz pytania o Hotel Sunflower? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00