Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
  • Hotel Seashells Resort At Suncrest, Malta
1 / 17
Udogodnienia hotelu Seashells Resort At Suncrest
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Seashells Resort At Suncrest
star 4

Malta
Ocena hotelu Seashells Resort At Suncrest:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Seashells Resort At Suncrest:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 maja 2018

Hotel Seashells Resort At Suncrest w ofercie Biura podróży:

Atur
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - rezydent z językiem polskim - transfery

Hotel info

Chwile wakacyjnego relaksu gwarantują przestronne tarasy słoneczne położone bezpośrednio nad brzegiem morza. W okresie letnim funkcjonuje tu hotelowy klub plażowy z dużym basenem z morską wodą, barem i BBQ. Atrakcją dla dzieci będzie basen ze zjeżdżalnią wodną. Idealne miejsce odpoczynku, zabawy i kąpieli z widokiem na zatokę. W 2015 roku hotel został gruntownie odrestaurowany dzięki czemu zyskał nowy charakter, a wnętrzom nadano gustowny, nowoczesny styl. Dobry standard usług i elegancja. Atutem hotelu jest również jego lokalizacja bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie i w zasięgu spaceru od tętniących życiem centrum miejscowości Qawra oraz sąsiedniej Buggiba, Idealna propozycja na wakacje w gronie rodziny lub przyjaciół. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Qawra, pierwsza linie brzegowa, przy promenadzie i nadbrzeżnej ulicy, centralna lokalizacja ok. 150m od licznych barów, restauracji i butików. Ok. 500m tętniące życiem centrum kurortu Buggiba. W sąsiedztwie hotelu przystanek komunikacji lokalnej, Lotnisko w Luqa ok. 20 km.

Plaża

bezpośrednio nad brzegiem morza przestronne tarasy słoneczne z basenami - hotelowy klub plażowy (sezon letni, przejście tunelem pod ulicą). Tarasy położone na skalistym nabrzeżu (wejście do wody schodki). Leżaki i parasole bezpłatnie. Ok. 1 km piaszczysta plaża w Buggiba. Niewielka, publiczna, bezpłatna.

Hotel

452 pokoje, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar, sezonowo dostępna restauracje z kuchnią maltańską oraz włoska restauracja a la carte, sezonowy pool bar i snack bar w klubie plażowym, butik, zaplecze konferencyjne, wymiana walut, płatny kącik internetowy, miejsca parkingowe.

Pokój

elegancki, wygodnie urządzony, klimatyzacja, ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), zestaw do parzenia kawy lub herbaty, płatny sejf, balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego). Pokój typu PROMO oferowany w specjalnej cenie bez balkonu.

Sport i rozrywka

przestronny basen zewnętrzny (sezon letni, woda morska), basen ze zjeżdżalnią wodną dla dzieci (sezon letni, woda morska), duży taras słoneczny z widokiem na morze. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: tenis stołowy, bilard, profesjonalne centrum spa z ofertą zabiegów kosmetycznych i relaksacyjnych, basen kryty, sauna, łaźnia turecka, strefa relaksu. Cykliczne programy animacyjne i wieczory z muzyką na żywo. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw (sezon letni)

Opcje wyżywienia

- śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7.

Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm (zabierany do luku bagażowego); opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - WizzAir (kod lotu W6) - bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna na Malcie - 0,5 EUR/os/dzień, opłata max 5 EUR/os (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta

Opis

Lokalizacja przy kamienistym brzegu malowniczej zatoki św. Pawła, Nowoczesne wnętrza, komfortowe pokoje, Trzy stylowe restauracje serwujące międzynarodowe dania, Luksusowe centrum odnowy Carisma Spa & Wellness, Basen ze zjeżdżalnią dla dzieci,

Lokalizacja

w miejscowości Qawra, ok. 200 m od centrum, przy promenadzie, ok. 20 km od lotniska, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu.

Wyposażenie

liczba pokoi - 452, restauracje - 3, bary - 2, centrum konferencyjne dla 380 osób, bar na plaży, snack bar, internet bezprzewodowy, kawiarnie, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, wymiana walut, fryzjer, wypożyczalnia skuterów, wypożyczalnia rowerów, udogodnienia dla niepełnosprawnych, informacja turystyczna, opieka lekarska (płatna).

Basen

Basen odkryty, leżaki, materace i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe za opłatą; basen kryty (podgrzewany zimą); basen dla dzieci; mały basen ze zjeżdżalnią.

Pokoje

klimatyzacja, ogrzewanie przez klimatyzację, telewizja satelitarna, lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną lub prysznicem, biurko, czujnik dymu, check-in od godziny 15. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób (możliwość dopłaty do widoku na morze).

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), surfing (płatny), narty wodne (płatne), sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

Sport i fitness

wodny aerobik, nauka nurkowania (płatna), tenis stołowy (płatny), squash (płatny), centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna, rzutki, bilard (płatny), siłownia, łaźnia turecka (płatna), salon urody.

Rozrywka

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

opiekunka (płatna) na zapytanie, menu, mini klub, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje, pokój zabaw.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive (przy opcji min. 5 nocy), do obiadokolacji napoje w cenie. Do obiadokolacji lokalne piwo i wino, soft drinki, kawa i woda bez dodatkowych opłat. obowiązkowej dopłaty do kolacji wigilijnej 24.12 310zł/os., dzieci 155zł/os. (dotyczy Gości z opcją HB i AI), kolacji sylwestrowej 31.12 420zł/os., dzieci 210zł/os (dotyczy Gości z opcją HB i AI) oraz obiadu wigilijnego 24.12 160zł/os., dzieci 80zł/os. (dotyczy tylko Gości z opcją AI) oraz obiadu sylwestrowego 31.12 210zł/os., dzieci 105zł/os. (dotyczy tylko Gości z opcją AI)

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 15.30) i obiadokolację (18.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00 - 11.30); gorące oraz zimne przekąski, lody od 10.00 do 23.00; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 10.00 - 23.00; W ramach pakietu animacje - rzutki, tenis stołowy, wodny aerobik, siatkówka wodna, muzyka na żywo.

Informacje dodatkowe

Łóżeczko dziecięce na zapytanie. Centrum Fitness w odległości ok. 150 m od hotelu. Mini klub dla dzieci od 4 do 10 lat. Liczba pięter - 7 Wi-fi dostępne jest w całym obiekcie i jest bezpłatne (jednak o ograniczonej prędkości pobierania). W hotelu za dodatkową opłatą można dokonać zwiększenia prędności pobierania danych z internetu. Hotel całkowice wyremontowany w sezonie zimowym 2014/2015.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami). W cenie bagaż podręczny - lot Wizz Air (W6) - bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 55x40x23cm) lot Ryanair (FR). 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary 55x40x20cm) + 1 mała torebka (35x20x20cm) lot Air Malta (KM) - bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę) - RYANAIR - - bagaż 20kg 300zł/2 strony; WIZZAIR - - bagaż 20kg 300zł/2 strony Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły. W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji. Na Malcie wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu.

Obsługa na miejscu

Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie). Gozo i Comino - kontakt telefoniczny z polskojęzycznym przedstawicielem na Malcie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Seashells Resort At Suncrest w Qawra. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację, salę konferencyjną, recepcję, winda, mini market i salon. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, niemiecku, włosku i francusku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Do dyspozycji jest basen oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, informacja turystyczna, postój taksówek, supermarket, kino i centrum miasta. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko MLA (15 km), Marine Park (6 km), (8 km) i Valletta (12 km). Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka i sala telewizyjna.

Udogodnienia

Hotel oferuje kantor i sejfy. Godziny pracy recepcji: 24h.

Sport i Rozrywka

W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy i bilard. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 15 km. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak skutery wodne i narciarstwo wodne. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB+ - śniadania i obiadokolacje. Wybrane napoje do kolacje serwowane są bezpłatnie ALL - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:30 - 23:00

Bagaż

Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 250 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 170 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) - 32 kg - 340 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 250 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Posiłki

Śniadanie: bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel zlokalizowany w miejscowości Buggiba w regionie Qawra, przy promenadzie Qawra ciągnącej się wzdłuż zatoki Św. Pawła. Qawra to ciągle rozwijający się region turystyczny, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje i bary. Obiekt znajduje się w odległości ok. 19 km od lotniska, ok. 10 km od Mdiny, byłej stolicy wyspy i ok. 16 km od Valletty - obecnej stolicy wyspy.
Plaża:
Piaszczysta plaża publiczna w zatoce Mellieha, oddalona o ok. 11 km (serwis plażowy dodatkowo płatny, ok. 10 EUR). W pobliżu hotelu (ok. 10 min spacerem) dostępna jest plaża skalista (wejście do morza po drabince).
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz. z sejfem, winda, wypożyczania samochodów, punkt wymiany walut, pralnia, sklepik z pamiątkami, taras słoneczny. Hotel posiada restaurację główną Coral Cove, kilka restauracji a'la carte oraz bar Sun & Surf. Ponadto goście korzystać mogą z dwóch basenów zewnętrznych (ze zjeżdżalnią) i brodzika dla dzieci, otoczonych tarasem słonecznym (baseny zlokalizowane są na nabrzeżu, przejście z budynku hotelowego tunelem pod ulicą jeden basen tylko dla dorosłych - "strefa ciszy").
Pokoje:
Hotel posiada ponad 400 kompleksowo wyremontowanych i stylowo urządzonych 2-osobowych pokoi (z możliwością pojedynczej dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej), wyposażonych w klimatyzację, TV-sat, telefon, łazienkę (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), minibar i sejf (płatne dodatkowo), zestaw do parzenia kawy/herbaty oraz balkon.
Wyżywienie:
Śniadania w formie bufetu serwowane w restauracji głównej. Możliwa dopłata do obiadokolacji lub All Inclusive obejmującego: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:30), lunch (12:30-15:30) i kolacje (18:30-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Ponadto przekąski i lody (10:30-23:00) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-22:00) we wskazanych barach.
Program sportowy i animacyjny:
Wieczorny program animacyjny, w tym muzyka na żywo. Goście mogą skorzystać z wielu usług i atrakcji: aerobik, aerobik wodny, siłownia, pokój gier, basen wewnętrzny, rzutki, bilard, tenis stołowy, sala fitness i strefa wellness, w tym sauna i jacuzzi (część atrakcji płatna dodatkowo). Dla najmłodszych hotel posiada mini klub.
Internet:
Na ternie ogólnodostępnym i w pokojach bezpłatny dostęp do internetu WiFi. Ponadto za dodatkową opłatą dostęp do internetu przewodowego.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
http://seashellsresortmalta.com/
Naszym zdaniem:
Duży kompleks hotelowy z fantastyczną kuchnią i bogatym zapleczem sportowo-animacyjnym. Położony tuż przy promenadzie, oferującej wiele atrakcji, będzie idealnym miejscem na wakacje w gronie rodziny czy przyjaciół. Plus za wyremontowane i ze smakiem urządzone wnętrza!

Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.
Dzień 2-7
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień 8
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje
: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Malta - informacje ogólne
Waluta
EUR. Można powszechnie płacić kartami kredytowymi. W miejscowościach turystycznych dostępne są liczne kantory wymiany walut (także w hotelach) oraz bankomaty.
Napiwki
Ogólnie przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, zwłaszcza kierowcom i przewodnikom podczas lokalnych wycieczek, a także pracownikom hoteli i restauracji. Zdarza się, iż napiwek został dodany do rachunku w restauracji.
Wiza
Obywatele Polski mogą przebywać na Malcie na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu (pobyt do 90 dni).
Czas
Taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Woda mineralna 1,5 l - ok. 1 EUR, Coca Cola 0,5 l - ok. 1 EUR, kawa ok. 2 EUR, piwo w barze od ok. 3 EUR, kolacja w restauracji ok. 15-20 EUR.
Poczta
Znaczek na list lub pocztówkę do Polski kosztuje 0,75 EUR, pocztówka od 0,50 EUR. Warto zaznaczyć, że urzędy pocztowe czynne są zazwyczaj od 09:00 do 12:00 i od 14:00 do 17:00.
Elektryczność
Napięcie 230 V, gniazdka tzw. angielskie, należy zabrać ze sobą adapter (dostępne są również w okolicznych sklepach, cena ok. 3 EUR). W wielu hotelach są także standardowe gniazdka.
Telefony
Telefony komórkowe działają bez problemu na większości terytorium Malty. Rozmowy do Polski są dosyć drogie (stawki europejskie), jednak szczegóły kosztów połączeń w roamingu prosimy sprawdzić u swojego operatora komórkowego przed wyjazdem.
W regionie
Valletta
Stolica Malty, położona malowniczo na półwyspie pomiędzy dwoma zatokami - Grand Harbour i Marsamxett Harbour, wzniesiona przez joannitów w połowie XVI wieku wg systemu hippodamejskiego, optymalizującego wykorzystanie powierzchni miasta, a także ułatwiającego obronę przed najeźdźcami. Dzięki takiemu rozwiązaniu w mieście zachowało się wiele zabytków - miasto jest jednym z najbardziej zagęszczonych obszarów zabytkowych na świecie i zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Nad miastem góruje kopuła Bazyliki Matki Boskiej Karmelitańskiej dookoła której umiejscowione są liczne zabytkowe pałace i wille. Obecnie centrum Valletty jest sercem rozrywkowo-kulturalnym wyspy - pośród klimatycznych knajpek i restauracji, wciśniętych w wąskie uliczki miasta, organizowane są festiwale i imprezy.
St. Julian's
Niewielka miejscowość położona na północ od Valletty, nad zatoką Spinola Bay, będąca w przeszłości wioską rybacką. Aktualnie stanowi centrum życia nocnego wyspy - w dzielnicy Paceville znajduje się wiele stylowych i luksusowych barów, klubów muzycznych i dyskotek, otwartych do białego rana. Tutaj także można spróbować swojego szczęścia w licznych kasynach.
Mdina
Położona w centralnej części wyspy niewielka miejscowość, która była pierwszą stolicą Malty. Architektura miasta to połączenie stylu normańskiego oraz barokowego - przyjemnie tutaj "zgubić się" w gąszczu wąskich uliczek, które zaskakują mieszczącymi się przy nich willami, kościołami czy pałacami. Teren miasta wyłączony jest z ruchu kołowego (poza pojazdami uprzywilejowanymi), dzięki czemu panuje tu cicha, spokojna atmosfera, a Mdina określana mianem "cichego miasta".
Wyloty z:
Warszawy, zbiórka na 2 godziny przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

Valletta - stolica wyspy
Półdniowa wycieczka do stolicy Malty - Valletty. Zwiedzanie rozpoczniemy od wizyty w Ogrodzie Barrakka, umiejscowionego w dawnym Bastionie św. Piotra i Pawła. Niezwykłe ogrody, utworzone pod koniec XVII wieku, są ulubionym miejscem rodzinnych spotkań Maltańczyków. Rozpościera się z nich zachwycająca panorama miasta i zatoki Grand Harbour. Dalej wizyta w Konkatedrze Św. Jana, z bogato zdobionymi ołtarzami, znanym obrazem Carravaggia - Ścięcie Św. Jana Chrzciciela oraz muzeum katedry z imponującą kolekcją arrasów. Spacer wąskimi uliczkami Valletty, przy których mieszczą się historyczne pałace i wille. Wycieczkę zakończymy wizytą w "Malta Experience", gdzie zobaczymy multimedialne show ukazujące historię wyspy. (Cena ok. 40 EUR).
Wyprawa do Wioski Popeye'a
Zapraszamy do spędzenia popołudnia w Sweetheaven - magicznej wiosce nieustraszonego marynarza Popeye'a, znanego z musicalu i kreskówki. Wioska powstała specjalnie na potrzeby filmu i aktualnie funkcjonuje jako skansen i park rozrywki. Podczas wizyty będziemy mieli okazję wybrać się w mini rejs łodzią po zatoce, aby podziwiać imponujące klify, otaczające wioskę, zobaczyć przedstawienia kukiełkowe opowiadające historie Popeye'a i jego przyjaciół, skorzystać z wodnych zjeżdżalni i trampolin czy odpocząć na trasie słonecznym. Podczas spaceru po wiosce można spotkać bohaterów filmu i zrobić z nimi pamiątkowe zdjęcie! (Cena ok. 25 EUR).
Wycieczka na wyspę Gozo
Całodniowa wyprawa na drugą co do wielkości w archipelagu Wysp Maltańskich - Gozo. Przeprawa promowa do niewielkiej miejscowości Mgarr, skąd rozpoczniemy zwiedzanie wyspy. Zobaczymy m.in. wizytówkę wyspy, czyli imponujący most skalny Azur Window oraz zatokę w Xlendi z górującą nad nią wieżą obserwacyjną z XVII w. W stolicy wyspy, Victorii, zatrzymamy się przy średniowiecznej cytadeli oraz barokowej katedrze Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny. Czas wolny na lokalnym targu. (Cena ok. 60 EUR)
Mdina - "miasto ciszy"
Całodniowa wycieczka do dawnej stolicy wyspy - Mdiny. Położona w centralnej części wyspy, na wzgórzu, stanowiła idealne miejsce do założenia średniowiecznego miasta, które łatwo było bronić przed najeźdźcami. Dzięki temu ocalało wiele zabytkowych budynków, a miasto zachowało unikalny klimat. Wąskie uliczki, które wyłączone są z ruchu kołowego, przy których mieści się wiele średniowiecznych i barokowych budynków, a przy nich klimatyczne knajpki i restauracje, przyciągają licznych turystów. Po południu przejazd do miejscowości Dingli, gdzie będziemy podziwiać zapierające dech w piersi klify. (Cena ok. 50 EUR).
Wieczór maltański
Wieczór z lokalną historią i kuchnią! Spróbuj lokalnych przysmaków - potrawki z królika czy koziego sera, a także zapoznaj się z burzliwą i długą historią Malty. Dodatkowo pokazy tańca i muzyka na żywo. (Cena ok. 50 EUR).
Tajemnice Grand Harbour (wycieczka morska)
Półdniowy rejs po zatoce Grand Harbour, podczas którego poznamy burzliwą historię wyspy i będziemy mieli okazję z zupełnie innej perspektywy obronną zabudowę Valletty. Najpiękniejsze widoki i relaksacyjna atmosfera - fantastyczne połączenie! Podczas wycieczki lunch na łodzi dodatkowo płatny. (Cena ok. 30 EUR).
Maltańska przygoda (jeep safari i rejs katamaranem)
Całodzienna wyprawa - szansa na poznanie wszystkich 3 wysp należących do Malty! Dzień zaczniemy wyjazdem (kilkuosobowe jeepy) w kierunku przeprawy promowej na Gozo. Objazd wyspy - malowniczy most skalny Azure Window, a także urocze zatoki z lazurową wodą, nad którymi górują wieże strażnicze i katedry. Przejazd do mariny - ciąg dalszy wycieczki realizowany catamaranem Spirit of Malta. Podpłyniemy do znanej Blue Lagoon przy wyspie Comino - przerwa na kąpiele w morzu i snorkeling. Dalej rejs do Valletty wzdłuż malowniczego wybrzeża wysp, zachwycającego swoimi klifami i zatokami. W trakcie wycieczki lunch i napoje. (Cena ok. 80 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

Opis hotelu

Ten kurort został wzniesiony w 1987 roku. Ośrodek wczasowy oferuje 453 pokoje. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Niewątpliwym atutem poszczególnych kwater jest boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Kompleks oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy siatkówkę oraz rower / rower górski za dodatkową opłatą. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, kanadyjki, żeglowanie i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik, jak również za dodatkową opłatą tenisa stołowego, bilard i squasha. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, salon piękności i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię turecką i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych. Dodatkowo w ofercie znajdują się inne opcje żywieniowe i przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W kurorcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Malta

Strefa

Family, Prestige

Dzieci

- 1 dziecko do lat 12 - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Qawra - nowoczesna miejscowość turystyczna na północnym wybrzeżu z mnóstwem sklepów, restauracji i pubów centrum - ok.200 m Mdina - ok. 10 km zabytkowa, dawna stolica Malty stolica wyspy Valetta - ok. 15 km, zabytki, tawerny, dyskoteki, centra handlowe lotnisko - ok. 19 km

Plaża

publiczna z ładnym widokiem na zatokę, zlokalizowana tuż przy hotelu, przejście przez promenadę, skalista w formie półek skalnych, pomost oraz schodki ułatwiające zejście do krystalicznie czystej wody, leżaki i parasole płatne (ok. 8 EUR leżaki+ parasol)

Hotel

czterogwiazdkowy, nowoczesny i luksusowy kompleks hotelowy, położony tuż przy morzu, wyremontowany w 2015 roku, oferuje 452 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym z windami, ze względu na bogatą infrastrukturę polecany szczególnie rodzinom z dziećmi

Udogodnienia

całodobowa recepcja, nowoczesne lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, 4 sale konferencyjne do 300 osób (odpłatnie sprzęt audiowizualny), sklepy z pamiątkami, bankomat obok hotelu, pralnia, możliwość wynajęcia samochodu, skutera lub roweru, ręczniki plażowe (płatne ok. 2 EUR) przechowalnia bagażu oraz rowerów, parking, udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych

Internet

bezpłatne WiFi w lobby i pokojach

Pokoje

2 - os., możliwość 1 lub 2 dostawek, nowocześnie i gustownie urządzone, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telefon, TV SAT, klimatyzacja centralna, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf (bezpłatne), balkon lub taras, widok na morze dodatkowo płatny, pokoje typu economy nie posiadają balkonów

Restauracje i bary

restauracja główna Coral Cove restauracja It - Took- kuchnia maltańska (czynna od kwietnia do października) Tal-Kaptan Pizzeria (płatna) lobby bar / lounge bar bar przy basenie / pool bar (czynny od kwietnia do października) Luzzu Bar (czynny od kwietnia do października) Cheeky Monkey GastroPub /pub&disco

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny zewnętrzne z wodą morską w tym jeden tylko dla dorosłych, basen ze zjeżdżalniami wodnymi, bezpłatne leżaki i parasole, tarasy słoneczne, basen wewnętrzny podgrzewany od listopada do marca, tenis stołowy, rzutki, profesjonalna siłownia z trenerem, wieczorem muzyka na żywo, w okresie letnim od maja do października animacje dzienne i wieczorne, piłka wodna, aerobic, gimnastyka w wodzie

Płatne

centrum Spa, sauna, łaźnia turecka, masaże, salon piękności, sporty wodne oraz centrum nurkowe, squash

Dla dzieci

brodzik, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, wysokie krzesła w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, mini klub (4 - 12 lat), specjalne menu w restauracji głównej, w okresie letnim od maja do października mini disco, animacje dzienne i wieczorne, gry i zabawy

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 10.00-11.00 późne śniadanie kontynentalne w restauracji głównej 12.30-15.00 obiad serwowany w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, dania mięsne, ryby, makarony, sałatki 18.30-21.30 kolacja serwowana w formie bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór dań kuchni międzynarodowej z elementami kuchni lokalnej, dania mięsne i wegetariańskie, ryby, przystawki, sałatki, desery, ciasta, owoce 18.30-21.30 w sezonie letnim od kwietnia do października kolacja serwowana w restauracji It- Took, dania kuchni śródziemnomorskiej i maltańskiej, napoje bezalkoholowe, piwo, wino białe i czerwone 12.00-23.00 przekąski typu kanapki, ciasta, ciasteczka oraz lody serwowane w wybranym barze 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu kawa, capuccino, herbata, czekolada, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, a także do godziny 22.00 lokalne alkohole typu piwo, wódka, brandy, whiskey, rum, wino białe, wino czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w wybranych barach w godzinach ich funkcjonowania 10.00-18.00 w sezonie letnim od kwietnia do października, napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu kawa, herbata soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, a także lokalne alkohole typu piwo, wódka, gin, wino białe, wino czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze przy basenie - leżaki, materace i parasole przy basenie - animacje dzienne i wieczorne w sezonie letnim

Nasza ocena

Pokój ***** Położenie **** + Wyżywienie ****+ Sport \ Rozrywka ****

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.seashellsresortmalta.com

Atuty

- bardzo bogata oferta All Inclusive - rozległy resort z szeroką infrastrukturą dla dzieci i dorosłych - wysoki standard dla wymagających Klientów - profesjonalne Spa z licznymi zabiegami - świeżo wyremontowany hotel, wysoko oceniamy przez Klientów z całej Europy

Valetta

Okazja do poznania stolicy wyspy wraz z profesjonalnym przewodnikiem. Valetta wpisana na listę UNESCO nadal posiada unikatowy charakter średniowiecznego miasta. Zobaczyć tam będzie można tętniące życiem ulice, ogrody Barraca skąd rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na zatokę i port, katedrę św. Jana w której znajduje się słynny obraz Caravaggia "Ścięcie św. Jana Chrzciciela" a także muzeum katedralne z flamandzkimi arrasami. W programie również jest Pałac Wielkiego Mistrza z XVI wieku, który obecnie jest budynkiem parlamentu oraz kinowe i multimedialne show w ciekawy sposób opisujące ponad 7 tysięcy lat historii Malty. Cena ok. 32 EUR/os.

Mdina

Całodzienna wycieczka do niezwykłego "miasta ciszy" - Mdiny, dawnej stolicy Malty. Otoczona murami średniowieczna twierdza obronna przez wiele lat była określana jako "Miasto Ciszy", ponieważ jej wąskie uliczki nie pozwalały na ruch kołowy. Obecnie w tych budynkach pełnych historii znajdują się bary, restauracje i wiele atrakcji turystycznych. Podczas spaceru wąskimi, krętymi uliczkami można będzie podziwiać imponujące bastiony, z których rozpościera się rozległy widok na wyspę. Następnie przechodząc przez "Bramę Greków" udamy się na przedmieścia Mdiny, do miejscowości Rabat słynącej z labiryntu katakumb mieszczącego się pod poziomem ulic. Po lunchu wizyta w Ogrodach Botanicznych San Anton oraz przejazd do miejscowości Mosta sławnej dzięki okazałej Kopule kościoła Santa Marija Assunta. Na końcu przejazd do miejscowości Ta'Qali gdzie można będzie zaobserwować jak powstaje maltańskie rzemiosło oraz wybrać się na zakupy. Cena ok. 46 EUR/os.

Wyspa Gozo

Wycieczka na pobliską i trzykrotnie mniejszą od Malty wyspę Gozo. Po 20-minutowej przeprawie promowej da się zauważyć, iż pomimo podobieństw zarówno pod względem historycznym jak i zabudowy, Gozo posiada swój całkowicie odrębny charakter. Jest mniej zurbanizowaną, bardziej zieloną oraz malowniczą wyspą, z licznymi dolinkami i płaskimi pagórkami, a horyzont naznaczają kopuły kościołów. Podczas wycieczki odwiedzimy wyrastający z morza, niezwykły łuk skalny, zwany Lazurowe Okno, starożytną cytadelę w stolicy wyspy -Victorii, oraz kurort Xlendi z malowniczą zatoczką. Kolejną atrakcją jest udział w widowisku kulturowym ukazującym historię Gozo na przestrzeni wieków. Będzie także czas wolny na zakupy, w szczególności warto polecić zakup wyrobów wełnianych oraz ręcznie robionych koronek, z których słynie ta niewielka wysepka. Cena ok. 57 EUR/os.

Trzy miasta na wschodzie

Vittoriosa, Cospicua i Senglea to jedno z najbardziej czarujących miejsc na Malcie. Wycieczka rozpoczyna się przejazdem przez Cospicue do miejscowości Vittoriosa - najmniej zniszczonego i najciekawszego miasta z całej trójki gdzie będzie możliwość spaceru przez urocze, wąskie uliczki przy których znajduje się wiele historycznych budowli oraz kościołów. Kolejnym punktem programu jest stare nabrzeże oraz krótki rejs po uroczych portowych zatoczkach słynnych byłych brytyjskich doków. Na końcu wizyta w Senglei gdzie znajduje się słynna wartownia Senglea Point Vedette, z której roztacza się wspaniała panorama Valletty oraz fortu St. Angelo. Cena ok. 28 EUR/os.

Jeep Safari Malta

Dzień pełen atrakcji podczas emocjonującego przejazdu jeepami które zabiorą nas do tych części wyspy, które są rzadko odwiedzane przez turystów jak i tych bardziej znanych co pozwoli nam zobaczyć całą Maltę "w pigułce". Odwiedzimy Red Tower w Mellieha, wioskę Popeye, zatokę Golden Bay, miasto Mdina, Imtahleb, Rabat, klify Dingli, zobaczymy jaskinie morskie BlueGrotto z lazurową wodą i wioskę rybacką Marsaxlokk. W okresie letnim będzie także możliwość skorzystania z kąpieli morskich. Lunch wliczony w cenę. Cena ok. 55 EUR/os.

Funpark i wytwórnia zabawek Playmobil

Prawdziwa frajda dla dzieci i młodych duchem. Rodziny na wakacjach, którzy chcą się rozerwać z pewnością powinny zarezerwować wycieczkę donowego zakładu jednego z największych na świecie producentów zabawek Playmobil. Jest to druga co do wielkości na świecie fabryka tej marki i jedyny zakład produkcyjny gdzie można rzeczy wiście zobaczyć na żywo jak zabawki są wykonywane. Po wycieczce z przewodnikiem, można cieszyć się zabawą w Play mobil Fun Parki skorzystać z poczęstunku. Cena ok. 26 EUR/os.

Hagar Qimi i Muzeum geologiczne

Magia starożytności Malty zostanie wyjaśniona w Hagar Qim, głównym prehistorycznych miejscu Malty, z widokiem na błękitne morze i wyspę Filfla. Hagar Qim to megalityczne świątynie liczące 6000 lat stanowiące najstarsze na świecie wolnostojące budowle wzniesione ręką człowieka wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Kolejny punkt to Limestone Heritage czyli muzeum, w którym maltański historyk Vincent Zammit wyjaśnia geologiczny charakter wyspy. Jest narratorem opowieści na temat maltańskiej kultury i postępu na przestrzeni wieków zobrazowanej przy pomocy kamienia wapiennego, budynków, pomników czy przedmiotów z niego wykonanych, których wiek sięga 5000 lat. Podczas wycieczki dla chętnych za opłatą krótki rejs do słynnych jaskiń morskich Blue Grotto z lazurową wodą. Cena ok. 24 EUR/os. Wycieczki organizowane są przez lokalne agencje turystyczne. Podane ceny wycieczek fakultatywnych są orientacyjne, a program ramowy. Szczegółowe informacje przekażą rezydenci na spotkaniach informacyjnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

Położenie

przy głównej promenadzie, ok. 150 m od centrum miejscowości Qawra. Liczne restauracje, bary, sklepy, punkty rozrywki w pobliżu hotelu.

Plaża

skalista, oddzielona jedynie ulicą nadbrzeżną od hotelu. Klub plażowy Sun & Surf.

Wyposażenie

popularny hotel dla rodzin oferuje 452 pokoje na 7 piętrach. Klimatyzowany hol powitalny z recepcją (sejfy za opłatą), windy, maltańska restauracja a'la carte, barbecue w klubie plażowym Sun & Surf, 2 bary, bar z kanapkami, kawiarnia, sklepy. Na terenie zewnętrznym znajdują się duży basen z morską wodą, whirlpool, taras słoneczny oraz bar. Dodatkowy nowy basen z woda morską w strefie tylko dla dorosłych - Luzzu Lido. Leżaki, materace i parasole przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe za opłatą. www.seashellsresortmalta.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wyremontowane w 2014 roku, gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3B): klimatyzacja, minibar (na zapytanie), TV sat., telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty (za opłatą), balkon. Prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (1-3C). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): bez balkonu, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (2-4D): pomieszczenie dzienno-sypialne z sofą oraz oddzielna sypialnia, 1 łazienka, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne z widokiem na morze (2-4E). Suite z widokiem na morze (2-4F): 1 pomieszczenie dzienno-sypialne (cześć dzienna przestronna), wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy zakwaterowaniu maksymalnej liczby osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Dzieci

oddzielny basen ze zjeżdżalnią, miniklub (4-10 lat). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia, okazjonalnie wieczorne przedstawienia i muzyka na żywo.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Sport

aerobik, rzutki, piłka wodna, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: bilard, wynajem rowerów, tenis stołowy, kursy nurkowania (PADI) oraz sporty wodne oferowane na plaży przez lokalne agencje.

Wellness

Carisma Spa & Wellness Center: basen kryty, hammam, sauna. Za opłatą: zabiegi kosmetyczne i masaże.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki, śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie dla śpiochów do 11:30. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata, przekąski, lody w godz. 10:30-23:00.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • popularny hotel z atrakcjami dla całej rodziny
  • własny klub plażowy
  • jedyny na Malcie hotel ze zjeżdżalnią!

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

położony w miejscowości turystycznej Qawra, w pobliżu Salini i Promenady Św. Pawła, z przepięknym widokiem na Morze Śródziemne. Hotel znajduje się w odległości 19 km od lotniska oraz 16 km od Valletty.

PLAŻA

Od hotelu ok. 1 km od skalistej plaży. Serwis plażowy odpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Komfortowy kompleks wakacyjny z przepyszną kuchnią i wysokim standardem usług. Dodatkowym atutem jest bogata oferta centrum Spa. Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi jak również osób lubiących aktywny wypoczynek.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja czynna 24h, winda, restauracja główna The Coral Cove, restauracja Luzzu, restauracja It Tokk, cocktail bar/lounge, klub nocny, bar przy basenie (w sezonie letnim), dostęp do centrum biznesowo-konferencyjne, usługi pralni chemicznej, opieka medyczna.

INTERNET

WiFi w lobby bezpłatnie, kącik internetowy odpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

bezpłatnie: basen tylko dla dorosłych, leżaki i parasole przy basenie, basen kryty w sezonie zimowym, programy animacyjne odpłatnie: bilard, centrum Spa, jacuzzi, masaże, sauna, łaźnia turecka, siłownia, kort do squasha, centrum nurkowe, wypożyczalnia skuterów i rowerów, sporty przy plaży.

DLA DZIECI

2 małe baseny dla dzieci, jeden ze zjeżdżalnią, mini club dla dzieci, łóżeczko na zamówienie przed wylotem. Menu dziecięce w restauracji.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 453 pokoje. Pokoje typu standard z widokiem na ląd, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienki, w indywidualnie regulowaną klimatyzację/ogrzewanie, balkon, łazienkę z wanną i prysznicem oraz suszarką do włosów, telefon, TV/SAT, lodówkę, zestaw do kawy i herbaty, sejf oraz bezpłatne WiFi. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Pokoje suite z widokiem na morze z możliwością zakwaterowania rodziny 4-osobowej, wyposażone jak pokoje typu standard, składają się z sypialni, przylegającego salonu i balkonu, z którego roztacza się widok na Morze Śródziemne.

WYŻYWIENIE

BB śniadanie HB śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All inclusive  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, lody, Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00, dodatkowo Spa voucher na 10Euro oraz sauna.

INFORMACJE DODATKOWE

http://seashellsresortmalta.com/ Ocena HCH 4,8

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499 m, wysokość: 1,194 m, długość: 1,715 m), Ryannair - 15kg, bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20 cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20 cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko prywatnym samochodem (do 4 os.) lub komfortowym busem /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty klimatycznej płatnej przy zakwaterowaniu w hotelu - 0,50 eur/ os/dzień nie większej niż 5 euro, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie założenia rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane w momencie zakładania rezerwacji, ceny aktualne są na chwilezłożenia rezerwacji (ze względu wiec na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych do momentu podpisania umowy cena może ulec zmianom).

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Traveliada
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Malta

Położenie

Hotel znajduje się w miejscowosci Qawra, ok. 200 m od centrum , przy promenadzie, ok. 20 km od lotniska. Przy hotelu znajduje się przystanek komunikacji publicznej.

Udogodnienia i usługi

24-godzinna recepcja, 3 restauracje, 2 bary, bar na plaży, kantor wymiany walut, taras słoneczny, wypożyczalnia skuterów i rowerów, bezprzewodowy Internet, SPA (płatne).

Pokoje

Dwu- i trzyosobowe, wyposażone w klimatyzację, ogrzewanie, telewizję satelitarną, telefon, taras/balkon, suszarkę do włosów, wentylator, łazienkę z wanną lub prysznicem.

BB oferuje

śniadania.

HB oferuje

śniadania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

All Inclusive oferuje

śniadania, obiady i kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w ciągu dnia.

Opłata klimatyczna

Z dniem 1 kwietnia 2016 roku wszyscy dorośli turyści przyjeżdżający na Maltę zostaną objęci taxą klimatyczną. Nowy podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania lub wykwaterowania. Wysokość opłaty została ustalona na kwotę 0,5€ za dobę a jej maksymalna wysokość będzie wynosić 5€ za pobyt. Nowym podatkiem zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem podatku.

Cena zawiera

przelot, opłatę za transport bagażu podręcznego, noclegi, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie

Cena nie zawiera

opłaty za bagaż rejestrowany, opłaty klimatycznej, opieki rezydenta, wydatków własnych.

Informacja

Ceny ofert są aktualizowane raz dziennie. Ostateczna cena może ulec zmianie po wyczerpaniu promocyjnych cen biletów. W celu jej potwierdzenia prosimy o skontaktowanie się z naszymi konsultantami. Oferty realizowane tanimi liniami lotniczymi Wizz Air lub Rynnair zawierają w cenie bagaż podręczny. Bagaż rejestrowany należy dodatkowo zamówić u Konsultanta Traveliada.pl.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Orka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

MALTA

Położenie

Hotel położony jest nad brzegiem Zatoki Świętego Pawła, przy promenadzie w miejscowości Qawra. Znajduje się on zaledwie 19 km od lotniska oraz 10 km od Mdiny- dawnej stolicy. Odległość od Valletty to 16 km, od lotniska 20km. 4 km od hotelu znajduje się terminal promowy skąd odbywają się regularne połączenia na Gozo i Comino.

Hotel

Hotel został niedawno odnowiony i powtórnie otwarty 01.04.2015. Posiada 452 pokoje.

Plaża

Najbliższa kamienista plaża oddalona jest o 5 metrów od basenu.

Pokoje

Stylowe, klimatyzowane pokoje wyposażone są w bezpłatne WiFi, telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych, minibar. W łazience znajduje się wanna lub prysznic oraz suszarka. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na morze.

Do dyspozycji Gości

Na terenie znajduje się łącznie siedem restauracji i barów, w tym bar przy basenie. Ponadto sklepy, przechowalnia bagażu, całodobowa recepcja, centrum konferencyjne, opieka nad dziećmi, pralnia chemiczna, kantor wymiany walut, wypożyczalnia rowerów, wypożyczalnia samochodów oraz biuro informacji turystycznej.

Sport i rekreacja

Na terenie znajduje się centrum fitness z sauną i krytym basenem. Znajdują się tu też 2 baseny odkryte w tym jeden wyłącznie dla dorosłych oraz basen dla dzieci ze zjeżdżalnią. Przy basenach taras słoneczny z parasolami i leżakami. Za dodatkową opłatą można skorzystać z szerokiej oferty sportów wodnych oraz nurkowych.

Dodatkowe informacje

- Bagaż rejestrowany 23 kg w cenie - Opieka rezydenta anglo/niemieckojęzycznego - Możliwość dopłaty do pokoju 1-osobowego - Opłata klimatyczna płatna na miejscu

Kod

MLASEASH http://seashellsresortmalta.com


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Air Tours Club
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Trasa

WARSZAWA - MALTA - WARSZAWA

Opis kraju / atrakcji

Malta - małe urokliwe Państwo i niewielki Archipelag na Morzu Śródziemnym, składający się z trzech wysp - Malty, Gozo i Comino Malta oprócz piękna, słonecznej pogody i wygody proponuje swoim gościom autentyzm bogatej tradycji i historii. Na Malcie zaczyna się prawdziwa przygoda, całe zmęczenie po podróży mija, a my przenosimy się w czasie wędrując po bogatych zabytkach światowego dziedzictwa architektonicznego Lazurowe Okno - jedna z najbardziej znanych atrakcji turystycznych Republiki Malty, naturalny korytarz u wybrzeży wyspy, przez który przepływa woda morska. Szczególną popularnością cieszy się zimą, gdy wysokie fale rozbijają się o przybrzeżne skały. Formacja skalna powstała w wyniku erozji wapienia. Gozo - druga co do wielkości wyspa Malty. Według mitologii na Gozo mieszkała mityczna nimfa Kalipso. Na Gozo jest dużo spokojniej i bardziej sielsko niż na Malcie, życie toczy się tu dużo wolniej. Mieszkańcy wyspy utrzymują się głównie z rybołówstwa i rolnictwa. Gozo słynie z wyrobów wełnianych, ręcznie robionych koronek, ale również z lokalnych produktów tj. oliwki, suszone pomidory, kapary, dżem z opuncji i miody.

Program ramowy

Kategoria wypraw: Indywidualista

1 dzień

WARSZAWA - MALTA odprawa biletowo - bagażowa na lotnisku w Warszawie; wylot z Warszawy na Maltę; przylot na Maltę; transfer do hotelu, zakwaterowanie na 7 nocy z pakietem  All inclusive.

2 dzień

MALTA                      Wyjazd na półdniowe zwiedzanie stolicy kraju Valletty. Spacer po Ogrodach Barrakka (Barracca Gardens), z których rozciąga się przepiękny panoramiczny widok na Wielki Port (Grand Harbour). Przejście główną ulicą Republic Street, przy której w dawnej Auberge de Prowvence mieści się Narodowe Muzeum Archeologii. Można w nim zobaczyć przedmioty znalezione w świątyniach megalitycznych związane z epoką neolitu i brązu. Następnie wizyta w katedrze św. Jana, gdzie zachwyca wyjątkowo bogate wnętrze. W oratorium świątyni można podziwiać m.in. obraz Caravaggia Ścięcie świętego Jana, a w Muzeum Katedralnym - flamandzkie arrasy. Wizyta w Mediterranean Conference Centre, żeby zobaczyć audiowizualne show, prezentujące 5000 letnią historie Malty - The Malta Experience. powrót do hotelu, obiad; Po południu czas wolny. Kolacja, nocleg. 

3 dzień

MALTA -GOZO- MALTA Śniadanie , czas wolny lub udział w wycieczce fakultatywnej na wyspę Gozo. Wyspa Gozo oraz Malta są bardzo do siebie podobne, zarówno pod względem historycznym, jak i przyrodniczym, jednak wyspa Gozo jest jeszcze bardziej malownicza niż Malta. Podczas wycieczki zwiedzanie neolitycznych świątyń Ggantija, jaskini Calypso  oraz starego miasta w Victorii. Obiad. Po obiedzie  wizyta w Dwejrze, szczególnie znaną ze względu na istniejącą tutaj formę skalną zwaną  Lazurowym Oknem. Powrót promem na Maltę, przejazd do  do hotelu. Kolacja, nocleg.

4 - 7 dzień

MALTA Czas wolny na korzystanie z pakietu All Inclusive, plażowanie lub  udział w wycieczkach fakultatywnych. 

8 dzień

MALTA - WARSZAWA Śniadanie, ok. 12.00 wykwaterowanie; obiad;. Transfer na lotnisko. Odprawa paszportowo-biletowa; wylot do Warszawy; przylot do Warszawy.

Hotel

Seashells Resort at Suncrest ****

Położenie

Hotel położony jest nad brzegiem Zatoki Świętego Pawła w miejscowości Qawra i oferuje widok na Morze Śródziemne. Hotel oddalony jest 15 minut jazdy od miasta Mdina, dawnej stolicy Malty, usytuowany  na przeciwko przystanku autobusowego, który zapewnia połączenia z pozostałymi zakątkami wyspy.

Pokoje

Hotel położony jest nad brzegiem Zatoki Świętego Pawła w miejscowości Qawra i oferuje widok na Morze Śródziemne. Hotel oddalony jest 15 minut jazdy od miasta Mdina, dawnej stolicy Malty, usytuowany  na przeciwko przystanku autobusowego, który zapewnia połączenia z pozostałymi zakątkami wyspy.

Wyżywienie

W hotelowej restauracji Coral Cove serwowane są śniadania, lunche i kolacje. Do dyspozycji Gości jest też bar.

Cena zawiera

* Przelot na trasie Warszawa-Malta - Warszawa samolotem rejsowym lini Wizzair; * 7 noclegów w hotelu Seashells Resort at Suncrest * Wyżywienie: pakiet All Inclusive; * Transfery: lotnisko-hotel-lotnisko; * Zwiedzanie Valletty; * Rejs na wyspę Gonzo i zwiedzanie wyspy; * Program turystyczny zgodnie z programem ramowym; * Pakiet ubezpieczeniowy (koszty leczenia, następstwa nieszczęśliwych wypadków, choroby przewlekłe, turystyka kwalifikowana, bagaż podróżny) podczas pobytu za granicą w TU Signal Iduna;

Cena nie zawiera

* Zwyczajowych napiwków dla bagażowych i przewodników lokalnych * Usług nie wymienionych w programie; * Ubezpieczenia od kosztów rezygnacji (z wyłączeniem chorób przewlekłych): 3,9 % łącznej wartości umowy.

Uwagi

* Dozwolony limit bagażu podróżnego wynosi maksymalnie na osobę: 1 sztuka bagażu głównego o wadze do 20 kg oraz 7 kg bagażu podręcznego; * Aktualne przepisy dotyczące wymagań paszportowych i zdrowotnych znajdują się na stronach www.msz.gov.pl

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Qawra - nowoczesnej miejscowości z wieloma sklepami i restauracjami, przy pięknej nadmorskiej promenadzie
  • bardzo rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą dla dzieci i dorosłych
  • bogaty program All Inclusive, profesjonalne SPA

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych i w pokojach, w cenie)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

451

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • wymagana kaucja 50 € lub depozyt karty kredytowej 
  • dla nowożeńców: butelka wina musującego i kosz owoców w dniu przyjazdu (na miejscu należy okazać akt ślubu)

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia 
  • aerobik 
  • aqua aerobik 
  • tenis stołowy
Płatne
  • masaże 

W okolicy

  •  w miejscowości Qawra
  •  nad brzegiem zatoki Świętego Pawła
  • ok. 110 m od przystanku autobusowego
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Seashells Resort at Suncrest to rozległy resort usytuowany w Qawrze - znanej miejscowości z wieloma atrakcjami. Zdecydowanie polecamy, gdyż jest to jeden z najlepszych kompleksów na wyspie - bardzo bogata infrastruktura dla dzieci i dorosłych, świetny program All Inclusive, wysoka jakość obsługi, nowocześnie urządzone pokoje, całodzienne animacje, smaczne i urozmaicone wyżywienie - zdecydowanie jest to propozycja dla wymagających klientów, a sam hotel jest wysoko oceniany przez Klientów z całej Europy. To gwarancja udanych wakacji na Malcie.


Mapa Hotelu Seashells Resort At Suncrest

Opinie o Hotelu Seashells Resort At Suncrest

Mieszane uczucia co do hotelu Seashells Resort . Wnętrza widać że były niedawno remontowane, ściany, łazienki odświeżone - to na plus. Super lokalizacja, przy dobrze skomunikowanej ulicy, trochę głośno ale da się przeżyć, przynajmniej można gdzieś wyjść wieczorami. Dodatkowo dobre baseny i naprawdę świetne animacje. Ale jako że lubię dobrze i dużo zjeść jestem bardzo niezadowolona z wyżywienia, a miałam ALL. Tak więc ze względu na sam hotel polecam, ze względu na jedzenie już nie. Ale podobno tak jest na całej Malcie.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3

Seashells Resort At Suncrest - możliwości zakwaterowania:

standard deluxe seaview balcony
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja niektore z widokiem na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja niektore z widokiem na morze Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Standard Single Use Deluxe Lateral Sea View
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja niektore z widokiem na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja niektore z widokiem na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) Standard prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
MASTER SUITE SUPERIOR
OUTDOOR JACUZZI ROMANCE ROOM
Pokój Deluxe do pojedynczego wykorzystania z widokiem na morze, z balkonem
Pokój Standard do pojedynczego wykorzystania z bocznym widokiem na morze, z balkonem
Pokój Economy
Pokój 2 osobowy z dostawką
Pokój 2 osobowy
DZ,Eco
DZ,Bk,Landseite
DZ,Bk,Landseite
DZ,Bk,seitl.Meerblick
DZ,Bk,Deluxe,seitl.Mb
DZ,Balk,Meerblick,Deluxe
DZ,Bk,Meerblick
Dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny Economy
EZ,Bk,Landseite
EZ/Bk/Deluxe/seitl.Mb
EZ/Bk/Deluxe/Meerblick
EZ,Bk,Meerblick
Pokoj rodzinny
Fam.-Zim.,Balkon,Lands.
Fam.-Suite,Bk,Meerblick
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój Deluxe z bocznym widokiem na morze, z balkonem
Pokój do pojedynczego wykorzystania z balkonem
Pokój do pojedynczego wykorzystania z widokiem na morze, z balkonem
Suite
Suite z widokiem na morze
Pokój z balkonem
Pokój 1 osoobowy
Pokój z bocznym widokiem na morze, z balkonem
Pokój z widokiem na morze, z balkonem
Suite/Bk/Landseite
Suite/Bk/Meerblick

Seashells Resort At Suncrest - Możliwości wyżywienia:


Seashells Resort At Suncrest - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Seashells Resort At Suncrest? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00