cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
  • Hotel Santana, Malta
1 / 20
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
21.08 - 24.08
już od 1149 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.12 - 20.12
już od 270 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Santana
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Santana
star 4

Malta
Ocena hotelu Santana:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Santana:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 sierpnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 grudnia 2022

Hotel Santana w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Santana Hotel w Qawra posiada 200 pokoi na 8 piętrach. Miasta położone najbliżej hotelu to Bugibba (700 m), Melieha (9 km) i Valleta (16 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację i recepcję. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą i brodzikiem. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, dyskoteka, kino, przystanek autobusowy i bary/restauracje. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Casino (200 m), lotnisko MLA (23 km) i Qawra Tower (1 km).

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy i sejfy. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: sekretariat. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje.

Sport i Rozrywka

Santana Hotel posiada masaże wodne, saunę, jacuzzi i słoneczny taras. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

SC/RO - bez wyżywienia BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje. Napoje płatne dodatkowo

Bagaż

Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x40x20) oraz bagaż główny 20 kg (81x119x119) Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 32 kg - 260zł/osobę Uwaga Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony w miejscowości Qawra (500 m od centrum), nad zatoką St. Paul's, 13 km od La Valetty - stolicy Malty, 17 km od międzynarodowego lotniska Luqa. W pobliżu hotelu Santana zatrzymują się autobusy, którymi dojechać można z miejscowości Qawra do wszystkich zakątków Malty. Narodowe Akwarium Malty oddalone jest od hotelu o 600 metrów. Krótki spacer dzieli hotel od nadmorskiej promenady oraz rozmaitych sklepów, barów i restauracji.

PLAŻA

plaża Bugibba - skalista, 350 m od hotelu (przejście przez ulicę), Mellieha Bay - piaszczysta, ok 10 km od hotelu. Serwis plażowy dodatkowo płatny.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Zadbany, typowo miejski pięciopiętrowy obiekt należący do sieci hotelowej Sunroute Hotels, zbudowany w 1998 roku,niedawno odnowiony. Hotel Santana polecamy dla Klientów nastawionych na rozrywkę lub zwiedzanie Malty.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, winda, restauracja główna, włoska tratoria La Mentha, bar przy basenie, cafe Castagna, La Canoa bar, bezpłatny parking na przeciwko hotelu. Punkt wymiany walut, room service, sala telewizyjna, opieka medyczna (dodatkowo płatna), salon fryzjerski, sklep z pamiątkami, pralnia, wypożyczalnia samochodów. Honorowane karty kredytowe: Visa, Euro/Mastercard, American Express.

INTERNET

WiFi w pokojach bezpłatnie. Kawiarenka internetowa odpłatnie.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie:basen na dachu hotelu, trzy tarasy do opalania, leżaki i parasole przy basenie, kryty basen ( nieczynny w sierpniu). Odpłatnie: masaże, gabinet odnowy biologicznej, sauna, sala fitness.

DLA DZIECI

brodzik

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 202 pokoje. Utrzymane w ciepłych kolorach śródziemnomorskich pokoje typu standard dwuosobowe  z możliwością jednej dostawki wyposażone w łazienkę z wanną i prysznicem, suszarką do włosów, klimatyzację/ogrzewanie, TV/SAT, mini bar( odpłatnie), radio, sejf( odpłatnie), czajnik WiFi oraz balkon. Żelazko oraz deska do prasowania dostępnę na życzenie. Pokoje typu comfort wyposazone jako pokoje standard, posiadają nowoczesne meble. Pokoje typu family znajdują się w przedniej części hotelu, są bardzo duże, jednopomieszczeniowe i są wyposażone w cztery łóżka. Pokoje typu suite z możliwością zakwatrowania 3 osób, optycznie podzielony na sypialnię i salon, który wyposażony jest w aneks kuchenny z płytą ceramiczną, piekarnik /mikrofalówka, stół jadalny dla 4 osób i kanapę. Pozostale wyposażenie jak pokoje typu standard.

WYŻYWIENIE

BB śniadania w formie bufetu. HB śniadania i obiadokolacje, napoje do obiadokoacji dodatkowo płatne. HB+ śniadania i obiadokolacje, do obiadokolacji lokalne piwo i wino, woda, soki w cenie. All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Napoje lokalne bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych godzinach.  

INFORMACJE DODATKOWE

www.sunroutehotels.com

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta na miejscu (nie obejmuje Gozo).  Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg Ryanair:10kg/20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


KonsorcjumPBP

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie Hotel znajduje się na północy wyspy, w miejscowości Qawra, Hotel Santana oferuje panoramiczne widoki i dysponuje basenem na dachu, z którego podziwiać można morze i okolicę St. Paul's Bay. Od nadmorskiej promenady dzieli hotel zaledwie 150 metrów. W pobliżu hotelu zatrzymują się autobusy komunikacji miejskiej, którymi dojechać można z miejscowości Qawra do wszystkich zakątków Malty. Pokoje 201 pokoi wyposażonych w indywidualnie regulowaną klimatyzację, wiatrak sufitowy, balkon, łazienkę z wanną i prysznicem, suszarkę do włosów, TV kablową, telefon, minibar (płatny), sejf (za opłatą), radio, żelazko i deskę do prasowania (na życzenie), ekspres do kawy/herbaty (za drobną opłatą) Do dyspozycji gości Całodobowa recepcja, winda, restauracje, bar, odkryty basen, basen kryty, masaże, jacuzzi, sauna, całodobowy room service, centrum fitness, siłownia, dostęp do internetu, sejf w recepcji, przechowalnia bagażu, kantor wymiany walut, wypożyczalnia rowerów i samochodów, usługi turystyczne.

CENA ZAWIERA

bilet lotniczy Warszawa - Malta-Warszawa (w kwocie min. 1150 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-12 lat) lub Kraków-Malta-Kraków (w kwocie min. 750 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-16 lat), transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu przez 7/14 nocy, śniadania, ubezpieczenie NW i KL i bagaż, przywieszke do bagażu oraz informacje o kraju.

CENA NIE ZAWIERA

dodatkowych posiłków, wydatków własnych, napiwków.

UWAGI

1. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą 2. BB - śniadania, HB - śniadania + obiadokolacje, FB - śniadania + lunche + kolacje


Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

Hotel info

atutem tego 4-gwiazdkowego hotelu jest dogodne usytuowanie w popularnym rejonie Zatoki St. Paul. Sąsiadujące ze sobą wakacyjne miejscowości Qawra i Bugibba, liczne atrakcje, wiele barów, restauracji, butików… wszystko to sprawia iż bez względu na porę roku, jest to doskonała propozycja zakwaterowania. Nadmorskie spacery umożliwia długa promenada, a idealnym miejscem kąpieli słonecznych i relaksu wśród morskiej bryzy są nadbrzeżne tarasy skalne. Wygodne pokoje i miła obsługa sprawiają, że hotel odwiedzany jest często przez stałych gości. Miłym dodatkiem do licznych udogodnień jest przytulny zakątek nowoczesnego ogrodu Zazen Garden wkomponowana w przestrzeń hotelową. Szum wodnych kaskad i śródziemnomorska roślinność z pewnością sprzyja odprężeniu. Relaks umożliwia również strefa spa & wellness. Dla miłośników bardziej aktywnego wypoczynku przygotowano pokój fitness oraz basen usytuowany na dachu hotelu skąd rozpościera się widok na morze i okolicę. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Qawra, centralna część kurortu, z dala od głównej ulicy. W pobliżu liczne bary, restauracje, butiki. Ok. 500m tętniące życiem centrum sąsiedniego kurortu Bugibba. W niedalekiej odległości od hotelu przystanek komunikacji lokalnej. Lotnisko w Luqa ok. 20 km

Plaża

w odległości niedługiego spaceru nadbrzeżne tarasy skalne. Plaże piaszczyste w północnej części wyspy.

Hotel

200 pokoi, dwa skrzydła, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna, bar i cafeteria z tarasem, sezonowo bar przy basenie na dachu hotelu, kąciki relaksu w ogrodzie Zazen Garden, płatny kącik internetowy, zaplecze konferencyjne, w sąsiedztwie hotelu miejsca parkingowe

Pokój

klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny mini bar, zestaw do parzenia kawy lub herbaty, płatny sejf, balkon. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni) na dachu, tarasy słoneczne, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: fitness, strefa spa & wellness z basenem krytym (podgrzewany sezon zimowy), jacuzzi, sauna, masaż, zabiegi kosmetyczne i relaksacyjne. Cykliczne, lekkie programy animacyjne lub wieczorna muzyka. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek Qawry oraz sąsiedniej Bugibby.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

-śniadania -śniadania, obiadokolacje -all inclusive

All inclusive

3 posiłki główne: śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w wyznaczonych godzinach napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie. Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu all inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Uwagi

hotel objęty telefoniczną obsługą z językiem polskim. Lokalny rezydent język angielski. W okresie jesienno-zimowym planowane są w obrębie hotelu lekkie prace modernizacyjne co może wpływać na komfort wypoczynku.

Nasza opinia

popularny i lubiany hotel. Lokalizacja na skraju wakacyjnych kurortów to doskonałe miejsce zakwaterowania zarówno dla amatorów zabawy i rozrywki jak i turystów planujących odkrywać uroki wyspy.

200805Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

CENA ZAWIERA

Cena zawiera: - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

CENA NIE ZAWIERA

Cena nie zawiera: - taksa klimatyczna płatna na Malcie - 0,5 EUR/os/dzień, opłata max 5 EUR/os (nie dotyczy dzieci do 16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie rezerwacji. W porównaniu z innymi touroperatorami, dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy cenę niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położny w miejscowości Qwara. Plaża w odegłości ok 5 min od hotelu. Nadmorska promenada jest oddalona o ok 150 m. Od lotniska oddalon o ok 20 km.

Adres

Hotel Santana
Triq il-Maskli Street, St. Paul's Bay SPB 1482, Qawra, Malta
Tel: +356 2158 3451
Web: www.hotelsantana.com

Wyposażenie

Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 201 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Do Państwa dyspozycji jest również pokój zabaw dla dzieci i biblioteka. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, serwis pokojowy i pralnia.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Odpowiednie urozmaicenie w czasie pobytu zapewni bogata oferta zajęć, w tym: studio fitness, spa, sauna, salon piękności, zabiegi masażu i hydroterapia. Dyskoteka, kasyno i night-club zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Śniadanie, obiadokolacja, pełne wyżywienie lub all inclusive rezerwacji. Niepełne wyżywienie obejmuje śniadania i kolacje w formie bufetu. Pełne wyżywienie oferuje również lunch w formie bufetu.
All Inclusive obejmuje również przekąski, popołudniowa kawa / herbata i ciasto, lody oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe napoje.

Karty kredytowe

Akceptowanym środkiem płatniczym w hotelu są powszechnie używane karty kredytowe.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu.
Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania.
Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia. Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*). Podane ceny bagażu obowiązują do momentu zakupu rezerwacji lotniczej (biletu), cena bagażu po zakupie biletów zwiększa się.
+ Ryanair (FR) (data lotu od 15.01.2018 do 31.10.2018): 55x40x20 , 10 kg - przekazany do luku bagażowego oraz mała torebka 35x20x20 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 265 – 400 PLN.
++ Ryanair (FR) Uwaga zmiany !!! (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x20x25 cm, max. 10 kg (od 01.11.2018).
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład):  od 70 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x20x25 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x20 cm, usługa dodawana jest dla całej rezerwacji.
*Bagaż rejestrowany: 265 – 400 PLN/ 1 szt. 20 kg w obi e strony. Bagaż odprawiany przed kontrolą bezpieczeństwa przy stanowisku check-in.
+ Wizz Air (W6): 55x40x23 cm, 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20kg, cena 200 – 450 PLN.
++ Wizz Air (W6): Uwaga zmiany !!! (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x30x20 cm, max 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład): od 55 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x30x20 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x23 cm, usługa dodawana jest dla całej rezerwacji.
*Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 200 – 450 PLN.
++ Air Malta (KM): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/260107/Airlines_Policies.pdf


Nekera

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

Położenie

w popularnej nadmorskiej miejscowości St. Paul's Bay. Nadmorska promenada oddalona o ok. 150 m. W pobliżu hotelu liczne sklepy, restauracje, punkty rozrywkowe i bary. Port lotniczy Luqa oddalony o ok. 17 km. 

Plaża

skalista, publiczna, oddalona o ok. 350 m. 

Wyposażenie

hotel oferuje 200 pokoi w pięciopiętrowym budynku. Do dyspozycji Gości: hol powitalny z recepcją i miejscami do wypoczynku, windy, restauracja główna La Canoa, kawiarnia-bar Castagna, bar w ogrodzie Zazen (czynny w godzinach wieczornych w okresie letnim), przechowalnia bagażu. Na dachu hotelu znajduje się basen ze słodką wodą, bar z napojami (czynny w miesiącach letnich) oraz taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami słonecznymi. Ręczniki kąpielowe za kaucją 5 EUR.

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

Zakwaterowanie

gustowne, nowocześnie urządzone pokoje dwuosobowe standard (DBL STANDARD): ok. 27 m2; klimatyzacja/ogrzewanie, TV-Sat., telefon, radio, sejf, minibar (za opłatą), zestaw do parzenia kawy/herbaty, zestaw do prasowania (na zapytanie), balkon, prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Comfort (DBL COMFORT): ok. 29 m2; wyposażone jak pokoje standard, położone w spokojnej części hotelu. Pokoje rodzinne (FAMILY): ok. 48 m2, jedno przestronne pomieszczenie, 4 łóżka. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. 

Sport i Wellness

siłownia, basen kryty. Za opłatą: zabiegi kosmetyczne, masaże oraz sauna w Spa. 

Rozrywka

okazjonalnie wieczorne programy animacyjne i muzyka na żywo.

Wyżywienie

ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami HB Plus: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Do kolacji nielimitowana ilość napoi orzeźwiających, wody, soków oraz lokalnego piwa i lokalnego wina.

All inclusive

trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do obiadu i kolacji oraz w godz. 10-23:00 w barze głównym. 

Święta/Sylwester

przy rezerwacji HB Plus: uroczysta kolacja wigilijna 24.12 i uroczysta kolacja sylwestrowa 31.12 w cenie. Przy rezerwacji AI: uroczysta kolacja wigilijna 24.12 i uroczysty lunch świąteczny 25.12  oraz uroczysta kolacja sylwestrowa 31.12 i uroczysty lunch noworoczny 1.01 w cenie. 

Kategoria Nekera

4 gwiazdki, kategoria lokalna: 4 gwiazdki.

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna w hotelu.

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), LO (Lot).

Ważne

W związku ze zmianami w przepisach sanitarnych oraz przekraczania granicy w poszczególnych krajach Nekera przygotowała listę wymaganych procedur wjazdowych do danego kraju - https://www.nekera.pl/bezpieczne-wakacje/ Zachęcamy do sprawdzenia tych informacji przed Państwa wyjazdem


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Matimpex

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

hotel / hotel ****

Region

Qawra / Malta

TFG

UWAGA! Od 26 listopada 2016 Uczestnicy naszych wycieczek są objęci obowiązkową składką ubezpieczeniową na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG) - składka ta wynosi 10 zł/os i zostanie doliczona w ostatnim kroku rezerwacji.

MALTA

Skaliste wybrzeża i przytulne zatoczki; przebogata historia znajdująca odzwierciedlenie w zabytkach; kolorowe łódeczki z oczami Ozyrysa chroniącymi rybaków; charakterystyczne balkony Valletty; kuchnia pełna wpływów włoskich i brytyjskich; język, w którym pobrzmiewają dźwięki Orientu oraz oszałamiająco błękitne morze - to tylko kilka powodów, dla których Malta zwana jest śródziemnomorską księżniczką!

QAWRA

Qawra to niewielki, ale popularny kurort, położony nad Zatoką św. Pawła, pomiędzy St Julians a Bugibbą, połączony nadmorską promenadą z obydwoma miejscowościami. Oprócz łagodnego klimatu i słonecznej pogody, turystów przyciągają tu m.in. Park Narodowy Salini, Narodowe Akwarium Malty, ruiny megalitycznej świątyni Bugibba, turystyczna rafa koralowa. Qawra jest dobrze skomunikowana z lotniskiem oraz ze stolicą kraju Vallettą, do której można dojechać autobusem.

HOTEL

Hotel Santana 4* położony jest w miejscowości nadmorskiej Qawra, zaledwie 5 minut pieszo od słynnej nadmorskiej promenady w kurorcie. Z dachu hotelu roztacza się panoramiczny widok na morze. W kilka minut od hotelu można dojść do licznych sklepów, restauracji oraz barów. Słynna atrakcja Malty, Akwarium Narodowe, oddalona jest od hotelu Santana 4* o 600 metrów. Zaledwie 5 minut spacerem dzieli gości od charakterystycznej dla Malty, kamienistej plaży. W pobliżu hotelu Santana zatrzymują się autobusy, które kursują z miejscowości Qawra do wszystkich zakątków Malty. Odległość od lotniska na Malcie wynosi ok. 20 km.

POKOJE

Hotel Santana 4* oferuje klimatyzowane pokoje z bezpłatnym WiFi oraz balkonem. W pokoju znajduje się telefon oraz telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych. Na wyposażeniu pokoju jest biurko, sejf, minibar, czajnik elektryczny oraz zestaw do parzenia kawy czy herbaty. Łazienka wyposażona jest w suszarkę do włosów, ręczniki oraz bezpłatny zestaw kosmetyków. We wszystkich pokojach obowiązuje zakaz palenia. UWAGA! Oferta obejmuje zakwaterowanie w pokoju 2-osobowym, inne rodzaje pokoi dostępne są jedynie na zapytanie (cena i dostępność do potwierdzenia przez organizatora).

OPCJE WYŻYWIENIA

Restauracja Moire serwuje dania kuchni lokalnej oraz śródziemnomorskiej. Dostępne są opcje wyżywienia BB - Śniadania w formie bufetu HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

UDOGODNIENIA W HOTELU

Do dyspozycji gości hotelu Santana 4* jest całodobowa recepcja, biuro informacji turystycznej oraz przechowalnia bagażu. Hotel oferuje również basen na dachu (czynny w sezonie), hotelowy ogród na świeżym powietrzu, kryty basen z hydromasażem, saunę i salę fitness (dodatkowa opłata). Istnieje możliwość skorzystania z zabiegów kosmetycznych (dodatkowa opłata). Na dachu hotelu znajdują się restauracja, kawiarnia oraz bar. Możliwe wypożyczenie rowerów (dodatkowa opłata).

DOBA HOTELOWA

Zameldowanie od 14:00 do 24:00 Wymeldowanie do 11:00

ADRES HOTELU

Hotel Santana 4* Triq il - Maskli, SPB1482 St Pauls Bay, Malta

DOJAZD DO CENTRUM

Z lotniska na Malcie do centrum Qawra można dojechać - autobusem miejskim linii X1 lub X3 - czas przejazdu to ok. 50 minut, koszt biletu to ok. 2-4 € / os w 1 stronę, autobusy kursują co ok. 30 minut - shuttle busem Malta Transfer - czas przejazdu do hotelu to ok. 40-50 minut (busik zatrzymuje się po drodze), cena to ok. 7 € /os w jedną stronę - konieczność wcześniejszej rezerwacji na stronie www.maltatransfer.com - prywatnym transferem - czas przejazdu do hotelu to ok. 20-25 minut, cena to ok. 25 € /auto dla 4 osób w jedną stronę - konieczność wcześniejszej rezerwacji na stronie www.maltatransfer.com - taksówką - czas przejazdu do hotelu to ok. 20-25 minut, cena to ok. 30-35 € /taxi w jedną stronę (w zależności od pory dnia i lokalizacji hotelu)

ŚWIADCZENIA ZAWARTE W CENIE

- Przelot na wybranej trasie (wraz z opłatami lotniskowymi) - Mały bagaż podręczny (cena NIE zawiera bagażu głównego, istnieje możliwość dopłaty do dużej walizki) - Zakwaterowanie w hotelu Santana 4* w Qawra - Pokoje 2-osobowe (typu standard) z łazienkami - Wyżywienie wg wybranej opcji - Ubezpieczenie podstawowe Signal Iduna (KL do 15.000 €, NNW do 15.000 zł, CHP i bagaż do 1.000 zł)

KOSZTY DODATKOWE

- Cena nie zawiera opłaty klimatycznej w wysokości 0,5 €/os/noc (podatek płatny w hotelu)

INFORMACJE DODATKOWE

- Istnieje możliwość wykupienia większego bagażu podręcznego, bagażu głównego oraz rezerwacji wybranych miejsc w samolocie - ceny usług dodatkowych zależą od przewoźnika, trasy i terminu wycieczki (cena i dostępność do potwierdzenia przez Organizatora) - Osoby zainteresowane dodatkowymi usługami, prosimy o kontakt!

WAŻNE INFORMACJE

- OFERTA NA POTWIERDZENIE! Cała oferta pakietowa dostępna jest na potwierdzenie i zależna jest od dostępności przelotów i wybranego hotelu w kalkulowanej cenie. Dostępność oferty zostanie potwierdzona przez Organizatora w przeciągu 2 dni roboczych. W przypadku, gdy Organizator nie potwierdzi rezerwacji lub przekroczy termin potwierdzenia, Uczestnikowi przysługuje prawo do rezygnacji z imprezy i zwrotu wpłaty albo prawo do wyboru propozycji alternatywnej. - Dokumenty podróży zostaną wysłane wcześniej drogą mailową, a Klienci lecą sami, na podstawie kart pokładowych lub biletów. Na tydzień przed wylotem zostanie wysłane potwierdzenie ze wszystkimi informacjami dotyczącymi przekazania dokumentów oraz planowanego wyjazdu. - Ze względu na zasady dotyczące odprawy on-line, karty pokładowe zostaną przesłane na 2 dni przed planowanym lotem (karty na powrót zostaną przesłane do hotelu). Organizator udostępni również dane umożliwiające odprawę w aplikacji mobilnej.

UBEZPIECZENIE

Podczas naszej wycieczki Uczestnicy są objęci podstawowym ubezpieczeniem Signal Iduna. Pakiet podstawowy zawiera ubezpieczenie od kosztów leczenia (KL do 15.000 €), następstw nieszczęśliwych wypadków (NNW do 15.000 zł), bagażu (do 1.000 zł), a także ubezpieczenie w przypadku chorób przewlekłych (CHP). Istnieje również możliwość skorzystania z opcji dodatkowego ubezpieczenia - Ubezpieczenie PLUS - rozszerzenie pakietu podstawowego. Pakiet PLUS zawiera ubezpieczenie KL do 25.000 €, NNW do 15.000 zł, CHP oraz bagażu do 1.000 zł - dopłata +20 zł (na 4 dni) / +40 zł (na 8 dni); - Ubezpieczenie MAX - rozszerzenie pakietu podstawowego. Pakiet MAX zawiera ubezpieczenie KL do 40.000 €, NNW do 15.000 zł, CHP oraz bagażu do 2.000 zł - dopłata +40 zł (na 4 dni) / +80 zł (na 8 dni; - Ubezpieczenie KR - ubezpieczenie od kosztów rezygnacji z wycieczki - dopłata +3% wartości wycieczki; - Ubezpieczenie KRCHP - ubezpieczenie od kosztów rezygnacji z wycieczki dla osób przewlekle chorych - dopłata +6% wartości wycieczki


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Matimpex, jednego z pierwszych prywatnych biur podróży w Polsce z ponad 25-letnim doświadczeniem.

Biuro Podróży Matimpex współpracuje z zespołem najlepszych pilotów i przewodników, nieustannie ulepszając i powiększając swoją ofertę, wychodząc naprzeciw sugestiom i potrzebom rynku. Specjalizuje się w wycieczkach objazdowych do popularnych, najciekawszych zakątków i miast Europy - wycieczki do Rzymu, Barcelony, Budapesztu, madrytu, Paryżu i wielu innych.

Biuro Podróży Matipex słynie także z organizacji wycieczek na specjalne zamówienia grup, przygotowanych według ciekawych, zindywidualizowanych programów, których świadczenia ściśle dostosowane są do oczekiwań klientów. Wysoki standard oferowanych usług i zadowolenie klientów zostały potwierdzone certyfikatami "Dobre, bo Polskie" oraz "Najlepsze w Polsce".


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta

Opis

  • w miejscowości Qawra, blisko restauracji, barów i morza
  • bezpłatny dostęp do internetu
  • blisko przystanku autobusowego
  • basen odkryty na dachu (czynny sezonowo)

Lokalizacja

w Qawra, Hotel Santana położony jest na półwyspie Qawra, kilka minut spacerem od 2,5-kilometrowej promenady. W Qawra znajduje się wiele sklepów, supermarketów, restauracji, barów, kina i kasyno, a także szeroka gama punktów oferujących sporty wodnye. Ten popularny przez cały rok ośrodek oferuje łatwy dostęp do pozostałej części wyspy, a dworzec autobusowy znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od hotelu. Qawra jest także bardzo blisko Wardija i Mellieha, oferując ciekawe wiejskie i malownicze szlaki turystyczne. Popularny kurort St. Julians, który jest mekką życia nocnego, oddalony jest o zaledwie 20 minut jazdy samochodem.

Basen

Odkryty basen i tarasy: basen na dachu ma część dla małych dzieci i oferuje panoramiczne widoki na morze i okolicę w 360 °. Oprócz górnego tarasu, na którym znajduje się basen, istnieją dwa inne tarasy do opalania dla tych, którzy lubią ciszę. Leżaki i parasole są dostępne bezpłatnie, są też stałe zacienione obszary. Przyległy bar przy basenie serwuje przekąski, lody i napoje i jest otwarty w sezonie, w zależności od warunków pogodowych. Odkryty basen i bar przy basenie są otwarte od maja do października. Basen kryty: centrum odnowy biologicznej Indigo jest idealnym miejscem na relaks ciała i umysłu. Posiada kryty basen ze słodką wodą, który jest ogrzewany zimą i jest otwarty przez cały rok, z wyjątkiem kilku tygodni z powodu corocznej konserwacji. Można również korzystać z jacuzzi przy basenie krytym.

Pokoje

balkon, darmowe wifi, bezpłatne korzystanie z sejfu w pokoju, bezpłatny zestaw do parzenia kawy i herbaty, w tym kawa i herbata, centralne ogrzewanie i klimatyzacja, łazienką z wanną lub przysznicem, telewizja satelitarna, mini-bar (zaopatrzony na pżyczenie za dodatkową opłatą), radio, suszarka do włosów w sypialni, gniazdo kontynentalne dostępne w każdym pokoju, usługi fryzjerskie są dostępne w zaciszu pokoju po wcześniejszym uzgodnieniu, żelazko i deska do prasowania dostępne na życzenie Typ pokoju -

STANDARD: dla max. 3 osób dorosłych

COMFORT: dla max. 3 osób dorołsych

FAMILY: dla max. 4 osób dorosłych

LUXURY SUITE (na zapytanie): dla max. 4 osób dorosłych

Sport i fitness

Sala fitness znajduje się w naszym centrum odnowy biologicznej Indigo. Ta sala fitness wyposażona jest w sprzęt do ćwiczeń wysiłkowych, z którego Goście mogą korzystać bezpłatnie podczas pobytu.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive

All Inclusive

Restauracja La Canoa oferuje elegancką i nowoczesną nieformalną atmosferę. W restauracji serwowane są śniadania i kolacje oraz lunche w niektóre dni. Śniadanieobejmuje gorące i zimne śniadanie w formie bufetu, szeroki wybór zdrowych dań, a także bardziej tradycyjne produkty. Lunch i kolacja: posiłki w formie bufetu oferują różnorodne dania kuchni lokalnej i kontynentalnej oraz dania wegetariańskie. W wyjątkowych sytuacjach menu może być w formie dań z karty, serwowane do stolika lub wymagać wcześniejszego zamówienia.

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami).

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 40x30x20cm) - bagaż można zabrać na pokład samolotu. Istnieje możliwość zakupu drugiego bagażu podręcznego o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg - 250zł/szt./2 strony

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony lub bagażu głównego o wymiarach do 10kg - 200zł/szt.

lot Air Malta (KM): bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg

lot Lufthansa (LH), LOT (LO): bagaż podręczny do 8kg i wymiarach 55 x 40 x 23 cm

 

 

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

RYANAIR:
- bagaż 20kg 300zł/2 strony;

- bagaż 10kg (rejestrowany) 55 cm x 40 cm x 20 cm 200zł/2 strony

WIZZAIR:

- bagaż 10kg 55 cm x 40 cm x 20 cm 250zł/2 strony;

- bagaż 20kg 400zł/2 strony

LUFTHANSA i PLL LOT:

- bagaż do 23kg 300zł/2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji.

Na Malcie  wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi ok. 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

kontakt telefoniczny w j. polskim


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


BestReisen

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany; tylko kilka minut spacerem od promenady, od plaży, przystanków, sklepów, barów, restauracji i obiektów rekreacyjnych. Wszędzie blisko, ładne widoki z basenu na dachu, relaksacyjny Zazen Garden, wakacyjna atmosfera pośród maltańskich pejzaży. 

Położenie

Na półwyspie Qawra, 350 m od skalistej plaży, kilka minut spacerem od promenady, sklepów, restauracji, barów, kina i kasyna, wypożyczalni sprzętu wodnego, dwie minuty spacerem od dworaca autobusowego (dobra komunikacja z resztą wyspy), 700 m od Akwarium Narodowego, 20 minut jazdy od popularnego kurortu St. Julians, który jest mekką życia nocnego. Lotnisko znajduje się ok. 17 km od hotelu, a centrum Valetty - ok. 13 km.  

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, restauracja główna, kawiarnia przy lobby, letni bar przy basenie, relaksacyjna przestrzeń Zazen Garden, sala konferencyjna, bezpłatny parking po drugiej stronie ulicy.

Pokoje

Twin Room - łazienka (prysznic, suszarka), klimatyzacja, Wi-Fi, sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, TV sat, minibar (na życzenie i odpłatnie), żelazko i deska do prasowania (można wypożyczyć w recepcji), balkon (widok na ląd). Powierzchnia - ok. 20 m kw. Comfort Twin -  łazienka (prysznic, suszarka), klimatyzacja, Wi-Fi, sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, TV sat, minibar (na życzenie i odpłatnie), żelazko i deska do prasowania (można wypozyczyć w recepcji), balkon (widok na ląd). Powierzchnia -ok. 23 m kw., nowsze meble. Family Room FZ - łazienka (prysznic, suszarka), klimatyzacja, Wi-Fi, sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, TV sat, minibar (na życzenie i odpłatnie), żelazko i deska do prasowania (można wypożyczyć w recepcji), balkon (widok na ląd). Powierzchnia - ok. 45 m kw., możliwość zakwaterowania 4 osób. Luxury Suite PY - apartament podzielony tradycyjnym maltańskim kamiennym murkirm na dwa obszary: sypialny z dużą garderobą oraz dzienny (salon/jadalnia, wyposażony aneks kuchenny z ceramiczną płytą grzejną, piekarnikiem /kuchenką mikrofalową, stołem jadalnym dla 4 osób). Powierzchnia - ok. 45 m kw., możliwość zakwaterowania 4 osób. Łazienka, TV sat, klimatyzacja, Wi-Fi, telefon, serwis do zaparzania kawy, herbaty, minibar (odpłatnie), balkon.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje (bufety), napoje do kolacji płatne FB - śniadania, obiady, kolacje (bufety), napoje do obiadów i kolacji płatne All inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

Sport i rozrywka

Basen na dachu (bezpłatne leżaki), taras z widokiem na miasto, Indigo Wellness Center z basenem krytym, siłownią, sauną (płatna), gabinetem zabiegowym (odpłatne masaże, kosmetyka). 

Dla dzieci

Brodzik przy basenie na dachu.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci. 

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, bagażu rejestrowanego (info w kolejnym punkcie), wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, obowiązkowego podatku turystycznego (0,50 EUR za dzień/osobę pełnoletnią; płatne bezpośrednio w hotelu).

Informacje o lotach liniami Wizzair / Ryanair / Air Malta

Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 400 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 650 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 150 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 300 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Air Malta: Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych Air Malta dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dodatkową opłatą (kalkulacja indywidualna w zależności od terminu). Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Opis hotelu

Santana Hotel to gościnność w najlepszym wydaniu. Niezależnie od tego, czy podróżujesz dla przyjemności czy służbowo, nasz hotel z pewnością spełni Twoje oczekiwania. Nasz indywidualny serwis, komfortowe zakwaterowanie i udogodnienia sprawią, że pobyt u nas będzie niezapomniany. Położony w miejscowości Qawra, 250 metrów od muzeum kolekcji samochodów klasycznych, 400 m od skalistej plaży, 900 m od akwarium, 3,5 km od centrum St. Pauls Bay i 15 km od międzynarodowego lotniska w Maladze.

Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, basen na dachu, kryty basen, siłownię, spa (płatne), saunę, bezprzewodowy dostęp do Internetu, salę konferencyjną, windę i całodobową recepcję.

Pokoje wyposażone są w telefon, TV, sejf (płatny), minibar (płatny), klimatyzację, ogrzewanie, bezprzewodowy dostęp do internetu, balkon / taras, suszarkę do włosów i łazienkę.

Apartamenty dysponują również częścią dzienną i jadalną.

Prosimy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte ze względu na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres: Triq il - Maskli, SPB 05 Qawra, Malta.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Santana

Opinie o Hotelu Santana

4.3
zdecydowanie polecam

Naprawdę fajny hotel za śmiesznie niską cenę! Dobrze położony - świetnie skomunikowany z innymi miastami na Malcie, do tego blisko uroczego skwerku w Buggibie- dość wysoki, z basenem na dachu.l Pokoje dość spore, ładne i codziennie sprzątane. Jedzenie - na śniadania bardzo dobre, urozmaicone, obiadokolacje już trochę gorsze, ale też smaczne. Ogólnie hotel Santana polecam ze względu na świetny stosunek jakości do ceny :)))

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Santana - możliwości zakwaterowania:

Comfort Room DBL
Family Room DBL
pokój dwuosobowy comfort z balkonem do pojedynczgo wykorzystania
Standard DBL
Family
family room standard balcony
twin room
pokój rodzinny standard z balkonem
pokój comfort z balkonem
double comfort room with balcony single room comfort balcony
double comfort room with balcony double room comfort balcony
standard family room with balcony family room balcony
double standard room with balcony single room standard balcony
double standard room with balcony double room standard balcony
suite with balcony suite balcony
pokój jednoosobowy typu comfort
standard comfort balcony
Pokó standard z balkonem
pokój standard z balkonem
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI ECONOMY
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI COMFORT
SUITE DELUXE
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ RODZINNY STANDARD
standard singleuse comfort balcony
Single Use Standard Balcony
Standard Balcony
suite with balcony suite balcony
comfort comfort twin
standard standard twin
suite standard balcony
pokój dwuosobowy Comfort
pokój dwuosobowy standard
pokój rodzinny

Santana - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Santana? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00