cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
  • Hotel Plaza Regency (Sliema), Malta
1 / 33
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 27.09
już od 263 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.04 - 13.04
już od 127 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Plaza Regency (Sliema)
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Plaza Regency (Sliema)
star 3

Malta
Ocena hotelu Plaza Regency (Sliema):
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 kwietnia 2020

Hotel Plaza Regency (Sliema) w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Plaza & Plaza Regency Hotels w Sliema posiada 207 pokoi na 8 piętrach. Dla Państwa komfortu hotel posiada winda, salon, recepcję, klimatyzację i lobby. W 8-piętrowym hotelu personel mówi po włosku i angielsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów i motocykli. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą . Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: Temples (10 km), Water Park (5 km), lotnisko MLA (12 km), Mdina (10 km), Valletta (6 km), dyskoteka (2 km) i teatr (6 km). W pobliżu hotelu znajdują się supermarket, informacja turystyczna, sklepy, kino, przystanek autobusowy, bary/restauracje, postój taksówek i centrum miasta.

Udogodnienia

Hotel oferuje sejfy, usługę budzenia i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Sport i Rozrywka

Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 12 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Gdańsk (WizzAir) i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 170 PLN (wyloty do 01.11. - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016) / 250 PLN wyloty od 12.12.2015 - 10.01.2016) - 32 kg - 250 PLN (wyloty do 01.11. - 11.12.2015 i 11.01 - 30.04.2016) / 340PLN wyloty od 12.12.2015 - 10.01.2016) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Kraków, Poznań, Gdańsk (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 190zł/osobę - 20 kg - 290zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

SC/RO - bez wyżywienia
BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


BestReisen

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowoczesny kompleks hotelowy składający się z dwóch kilkupiętrowych budynków (Plaza i Regency) połączonych mostem na poziomie 6/7 piętra. Świetne usytuowanie (blisko plaża i główne atrakcje miasta). Prestiżowa marka, piękne widoki, wszędzie blisko. Idealne miejsce na relaks i bazę wypadową do wycieczek po Malcie.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w Sliemie  (to nowoczesne miasto z częścią zabytkową. Są tu ogrody, stare kościoły, port, mnóstwo lokali gastronomicznych, największe w kraju centrum handlowe, promy co pół godziny do Valetty), nad malowniczą zatoką. Hotel znajduje się przy słynnej promenadzie, w regionie Tower Road. W pobliżu jest przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, restauracja Penthouse (na szóstym piętrze, widok na zatokę), Cara's Cafe z częścią zewnętrzną (desery, kawa, przekąski), Rooftop Pool Bar (sezonowy; od maja do października, usytuowany na siódmym piętrze, widok na morze), Terrace Bar przy basenie wewnętrznym, bezpłatne Wi-Fi,  kafejka internetowa w lobby Plaza, sala konferencyjna.

Pokoje

Standardowe - wygodne, gustowne, wyposażone w łazienkę z prysznicem i suszarką, klimatyzację, telewizor LCD, sejf (odpłatnie), telefon, Wi-Fi. Roztacza się z nich widok na okolicę (double land view room), częściowo na morze (double side sea view, balkon) lub na morze (double front sea view, balkon). Studio land view - idealne dla tych, którzy preferują samodzielne przygotowywanie posiłków. W pokoju znajduje się aneks kuchenny (kuchenka, mikrofalowka, lodówka, czajnik, toster, naczynia, sztućce, żelazko, deska do prasowania). Reszta wyposażenia jak w pokoju standardowym. 

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetów Bez wyżywienia  

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny na dachu hotelu z tarasem słonecznym i barem (od maja do października), basen wewnętrzny i jacuzzi (od listopada do maja). W odległości ok. 20 minut spacerem z hotelu znajduje się Paceville -  główne miasteczko imprezowe wyspy.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, obowiązkowego podatku turystycznego (0,50 EUR za dzień/osobę pełnoletnią; płatne bezpośrednio w hotelu).

Informacje o lotach liniami Wizzair / Ryanair / Air Malta

Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 400 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 650 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 100 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 300 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Air Malta: Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych Air Malta dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dodatkową opłatą (kalkulacja indywidualna w zależności od terminu). Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Malta, Malta

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. W trosce o Państwa komfortowy i relaksujący pobyt hotel dysponuje szeregiem udogodnień, w tym restauracją, kawiarnią, barem i salą konferencyjną.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Standardowe wyposażenie większości pokoi stanowi balkon, na którym możecie Państwo spędzić miłe chwile. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Wszystkie pokoje posiadają telefon, telewizor i sejf. Łazienka posiada prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

Sport i wypoczynek

W obiekcie macie Państwo okazję skorzystać z szeregu aktywności sportowych, zajęć organizowanych w czasie wolnym bądź też po prostu odprężyć się i wypocząć. Obiekt posiada basen i brodzik dla dzieci. Taras doskonale nadaje się na chwilę wytchnienia.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia wyżywienia częściowego. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie i kolacja.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Malta - Sliema (najbardziej popularne wśród turystów miasto), położony przy słynnej promenadzie Tower Road, ok. 1 km do centrum miejscowości, lotnisko - ok. 14 km, tuż przy hotelu przystanek komunikacji miejskiej.  W pobliżu hotelu liczne sklepy, bary i restauracje.

PLAŻA

przy hotelu (50m) plaża kamienista (przejście przez ulicę i promenadę)

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Lubiany przez turystów hotel klasy turystycznej, położony w centrum rozrywkowego miasta z wieloma atrakcjami.  Z tarasu rościągają się piękne widoki na okolicę. Idealny wybór dla osób nastawionych na zwiedzanie wyspy. Hotel składa się z dwóch budynków połączonych przejściem na 6. i 7. piętrze

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Restauracja z pięknym widokiem na zatokę Balluta, kawiarnia z widokiem na morze,wypożyczalnia samochodów i skuterów, punkt informacji turystycznej.

INTERNET

płatne WiFi w lobby hotelowym

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

2 nieduże baseny (jeden na parterze, drugi na dachu), kryty basen, taras słoneczny, tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne, (3-4/tydz.), muzyka na żywo.

ZAKWATEROWANIE

210 eleganckich pokoi Standardowe 2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek. Komfortowe, gustownie urządzone, o pow. ok. 21 m, wyposażone w łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), TV/SAT, klimatyzację sejf (za dopłatą), widok na morze (dodatkowo płatny). Na zamówienie dostępne są łóżeczka dla dzici do 2lat (bezpłatnie).

WYŻYWIENIE

BB: śniadanie w formie bufetu. HB: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. W terminach 24.12.  i 31.12. wliczone uroczyste kolacje.

INFORMACJE DODATKOWE

www.plazahotelsmalta.com Adres: Plaza Hotels 248, Tower Road, Sliema SLM 1600 Malta Tel :   +356 2134 1295/6/7

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta na miejscu.  Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty,  ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC)  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)  13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę  10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kgAir Malta - 20 kg (w cenie) LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm.Alr Malta - 10 kg (w cenie) Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Położony przy słynnej promenadzie Tower Road Plaża po przeciwnej stronie ulicy Restauracja z widokiem na zatokę

Jednym zdaniem

Dobrej klasy hotel, w centrum miejscowości Sliema, z basenem na dachu, z którego rozpościera się piekny widok na zatokę Balluta.

Opis miejscowości

Sliema to najbardziej popularne wśród turystów miasto Malty. Znajdują się tutaj liczne bary, restauracje, butiki, sklepy oraz jedyna na wyspie galeria handlowa - The Point. Dzięki bardzo dobrej komunikacji jest to idealana baza wypadowa do zwiedzania Malty oraz pozostałych wysp archipelagu maltańskiego.

Budynek

Hotel składa się z dwóch budynków połączonych przejściem na 6. i 7. piętrze. Do tętniącej życiem nocnym Paceville jedynie ok. 2 km. 

Pokoje

Pokoje: 2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek, komfortowe, stylowo wyposażone, klimatyzowane, w każdym znajduje się: łazienka z prysznicem, WC oraz suszarką do włosów; TV sat, sejf (odpłatnie), telefon, Wi Fi, balkon. Studia: dla 3-4 osób, klimatyzowane, z pełni wyposażonym aneksem kuchennym (kuchenka elektryczna, mikrofalówka, lodówka, czajnik, toster, naczynia oraz sztućce) oraz łazienką z prysznicem, WC oraz suszarką do włosów; dodatkowo na wyposażeniu znajdue się TV sat, telefon, sejf (odpłatnie), Wi Fi, deska do prasowania, żelazko, balkon z widokiem na morze. 

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, kawiarenka internetowa, 2 bary (jeden n dachu, przy basenie), restauracja z pięknym widokiem na zatokę Balluta, kawiarnia z widokiem na morze, basen zewnętrzny (na dachu) z leżakami i parasolami, basen wewnętrzny, jacuzzi.

Plaża

Skalista, od hotelu dzieli ją jedynie promenada.

Wyżywienie

Śniadania lub śniadania i obiadokolacje w formie bufertu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Cena zawiera

Zakwaterowanie wg oferty * wyżywienie wg oferty * przelot wraz z transferami lotnisko-hotel-lotnisko * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT.

Uwaga

Limity bagażowe: Gdańsk: Wizzair, bagaż podręczny max 10 kg/os. (42 x 32 x 25 cm), bagaż rejestrowany max 23 kg/os. (dla rezerwacji od 14.08.2015.) Warszawa: Air Malta, bagaż podręczny max 5 kg/os., bagaż rejestrowany max 20 kg/os.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Mapa Hotelu Plaza Regency (Sliema)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Plaza Regency (Sliema)

4.1
polecam

super hotel w fajnym miejscu, widoki ladne, wszedie blisko - sa sutobusy, duzo sklepow, restauracje, slowem warto wyjsc z hotelu. pokoje moze i malutkie ale przytulne, nowoczesne, chyba niedawno remontowane, dla dwoch osob w sam raz. lokalizacja super na podrozowanie po malcie. a w plaza regency jest jeszcze bardzo mila obsluga :)

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.7
  • Obsługa
    4.4
HolidayCheck
Ocena Plaza Regency (Sliema):
4.4 / 6

Ostrzegam, tragedia! 2011-07-27
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    2.0

Mimo iż hotel jest naprawdę śliczny radzę sie zastanowić nad jego wyborem. Zemsta Faraona 95% na nas...
więcej

3.0
Hotel Plaza Regency Sliema 2011-10-15
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel Plaza Regency Sliema super Hotel w idealnym miejscu. Ciekawy widok na miasto wieczorem. Dobrze...
więcej

5.6
Przeciętny hotel w centrum nocnego życia 2013-05-14
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.7

Hotel przechodzi gruntowny remont i słusznie. Stare pokoje wymagają po prostu odświeżenia. Śniadanie...
więcej

4.6
Świetnie zlokalizowany hotel dla brytyjczyków 2013-12-26
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.3

Bardzo duże apartamenty z aneksem kuchennym i lodówką. Dzięki przestrzeni spokojnie można spędzić tu...
więcej

4.7
PLAZA REGENCY - RACZEJ ROZCZAROWANIE 2017-01-24
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

4.0
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny 2017-04-24
Szczegóły oceny hotelu Plaza Regency (Sliema):
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony nad zatoką w pięknej okolicy. Bardzo dobre skomunikowanie z innymi częściami wyspy or...
więcej

5.0

Plaza Regency (Sliema) - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
Double Land View Room
Studio Land View
Double Superior Sea View Balcony Room
Single Sea View Balcony Room
Double Sea View Balcony Room
standard economy standard
superior side sea view superior side sea view
twin room front sea view twin front sea view
twin side sea view twin side sea view
standard single standard
twin [land view] twin
Pokoj dwuosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
standard singleuse standard
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
standard singleuse standard lateralseaview balcony
standard singleuse standard seaview balcony
Pokoj dwuosobowy Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
standard singleuse superior seaview balcony
standard standard
standard standard lateralseaview balcony
standard standard seaview balcony
standard superior seaview balcony
studio standard
studio standard lateralseaview balcony
studio standard seaview balcony
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja od strony ladu
Studio budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
Studio budynek glowny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze

Plaza Regency (Sliema) - Możliwości wyżywienia:


Plaza Regency (Sliema) - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Plaza Regency (Sliema)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00