cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
  • Hotel Panorama (Mellieha), Malta
1 / 15
Ocena
hotelu:
3.6 / 5
Najbliższy termin
24.09 - 25.09
już od 140 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.09 - 25.09
już od 140 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Panorama (Mellieha)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Panorama (Mellieha)
star 3

Malta
Ocena hotelu Panorama (Mellieha):
3.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019

Hotel Panorama (Mellieha) w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Panorama Hotel w Mellieha posiada 60 pokoi i został odnowiony w 2010 roku. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, lobby, salon i klimatyzację. W 6-piętrowym hotelu personel mówi po włosku i angielsku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą . Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: lotnisko MLA (20 km).

Udogodnienia

Hotel oferuje sejfy, kantor i usługę budzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet, kontynentalny. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. wyznaczonych przez hotel.

Bagaż

Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 250 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 170 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) - 32 kg - 340 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 250 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Malta

Opis hotelu

Mały i przytulny hotel położony w spokojnej okolicy na obrzeżach miejscowości Mellieha, w odległości krótkiego spaceru od centrum miasta oraz piaszczystej plaży. Obiekt oferuje piękne widoki na Zatokę Mellieha oraz wyspy Comino i Gozo. Do dyspozycji Gości jest 56 pokoi, restauracja serwująca dania w formie bufetu, bar, taras oraz basen bez krawędzi. Darmowe Wi-Fi jest dostępne w całym obiekcie. Hotel Panorama jest doskonałą bazą wypadową dla tych, którzy szukają spokoju i wakacji w malowniczej okolicy.





Lokalizacja:

w Mellieha, ok. 400 m od centrum, ok. 25 km od lotniska.



Plaża:

publiczna, piaszczysta.



Wyżywienie:

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive





Dodatkowe informacje:



Restauracja a'la carte (czynna tylko w sezonie letnim).



Cena zawiera:

przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami).

W cenie bagaż podręczny:

lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny (max. wymiary 42x32x25cm)

lot Ryanair (FR): 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary 55x40x20cm) + 1 mała torebka (35x20x20cm)

lot Air Malta (KM): bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 10kgRezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.



Cena nie zawiera:

- Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

RYANAIR: wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu - bagaż 15kg 320zł/2 strony, bagaż 20kg 420zł/2 strony;

wyloty w pozostałych miesiącach - 15kg 220zł/2 strony, 20kg 320zł/2 strony

WIZZAIR: wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu - bagaż 23kg 300zł/2 strony;

wyloty w pozostałych miesiącach - 23kg 200zł/2 strony

AIR MALTA: bagaż główny 20kg w cenie

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy możliwe dopłaty do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia.

Od 1 czerwca 2016 roku na Malcie wprowadzony zostanie obowiązkowy podatek lokalny i wyniesie on 0,50EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu.

Obsługa:

Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne).

Gozo - kontakt telefoniczny z polskojęzycznym przedstawicielem na Malcie.

Kategoria oficjalna

***

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3 Udogodnienia:3

liczba pokoi

60, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 1, baseny odkryte: 1, recepcja 24h, taras słoneczny, internet bezprzewodowy, wymiana walut, sejf (płatny), wypożyczalnia samochodów (płatna).

Opis pokoi

klimatyzacja/ogrzewanie, telewizja satelitarna, telefon, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, internet bezprzewodowy, zestaw do parzenia kawy/herbaty (na życzenie, dodatkowo płatny).

STANDARD:pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 1 dziecka.

Standard

***


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Jezioro Garda i okolice, Włochy

Położenie

na obrzeżu miejscowości, z pięknym widokiem na jezioro. Do centrum ok. 1,2 km, do plaży i jeziora ok. 1,5 km

Wyposażenie

40 pokoi, restauracja, bar, kawiarnia, pomieszczenie klubowe, winda. Basen z leżakami i parasolami. Bar przy plaży. WLAN w lobby za opłatą.

Wyżywienie

śniadanie w formie bufetu, wieczorem wybór menu z zimnymi przekąskami, bufet warzywny i sałatkowy.

Zakwaterowanie

A2A: pokój 2-os. Prysznic, WC, tel., TV sat., centralne ogrzewanie, niektóre z balkonem. Klimatyzacja w lipcu i sierpniu.

Opłata klimatyczna

ok. 1,50 EUR/dzień/os.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

Dla gości Neckermanna

50% zniżki na pole golfowe "Ca' degli Ulivi".

Zniżki FIRSTBOOK

10% zniżki przy rez. do 28.02.

Zniżki

1 dziecko (do 5 lat): pobyt gratis, (6-18 lat): zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA Kameralny i przyjazny hotel z podstawowym wyposażeniem, malowniczo położony na wzgórzu skąd rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na piaszczystą plażę i lazurowe wody zatoki Mellieha. Bajkowy pejzaż podziwiać można z balkonów większości pokoi, a także tarasu słonecznego z basenem. Jest to doskonałe miejsce relaksu i wakacyjnego lenistwa. Długa, piaszczysta plaża kurortu Mellieha, sąsiedztwo centrum z licznymi restauracjami i butikami, miła obsługa i smaczna kuchnia to dodatkowe atuty hotelu. Lokalna komunikacja pozwoli bez trudu dostać się do wszelkich atrakcji Malty oraz pobliskiego portu skąd można udać się na sąsiednie wyspy Gozo i Comino.

Kategoria lokalna

3***

Lokalizacja

Mellieha, na skraju miejscowości, ok. 300 m od centrum z licznymi butikami, barami, restauracjami. W odległości ok. 5 km przystań promowa skąd w łatwy i szybki sposób można dostać się na sąsiednie wysepki Comino i Gozo. Lotnisko w Luqa ok. 30 km.

Plaża

W odległości spaceru jedna z najładniejszych plaż na wyspie. Piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, sezonowo leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

60 pokoi, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna z tarasem, sezonowo restauracja a la carte, bar, cafeteria, płatny sejf, miejsca parkingowe.

Pokój

prosto, podstawowo wyposażony, klimatyzacja, ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny infinity (sezon letni), taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. W okresie letnim cykliczne, wieczorne programy animacyjne.

Opcje wyżywienia

- śniadania - śniadania, obiadokolacje - all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w wyznaczonych godzinach lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Nasza opinia

Niewielki hotel z podstawowym wyposażeniem i miłą wakacyjną atmosferą. Doskonała propozycja dla osób poszukujących wypoczynku w malowniczej okolicy i w pobliżu piaszczystej plaży, których jest na Malcie niewiele. 160518


Europe Mountains

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Costermano

OPIS

Hotel Panorama oferuje niedrogie pokoje w miejscowości Costermano. Położony 1.2 km od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Jezioro Garda.
Goście obiektu Hotel Panorama mają dyspozycji wyposażone pokoje, w których znajdują się m.in. sejf w pokoju, balkon oraz klimatyzacja,jak również parking niestrzeżony. WI-FI w częściach wspólnych hotelu jest dostępny.
W obiekcie Hotel Panorama jest strefa wellness, a w niej m.in. basen zewnętrzny. Warto z niej skorzystać po aktywnym dniu.

W CENIE

Sejf w pokoju Base zewnętrzny Parking Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Łóżeczko dla dziecka Strefa Wi-Fi Wysokie krzesło dla dziecka Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 1.2 km.

PARKING

parking niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu.

USŁUGI SPA I WELLNESS

basen zewnętrzny.

REKREACJA I SPORT

taras.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, menu dla dzieci.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, leżaki, winda, bar, recepcja.

WYPOSAŻENIE POKOI

klimatyzacja, balkon, sejf w pokoju, telewizja satelitarna, telefon, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, pokoje dla alergików dostępne.

ZWIERZĘTA

zwierzęta nie są przyjmowane.


Mapa Hotelu Panorama (Mellieha)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Panorama (Mellieha)

3.6
może być

hotel bardzo skromny, ale z charakterem... super widok z tarasu przed hotelem na otaczający krajobraz... spokojna mieścina... plaża też ładna, tylko trzeba iść po wzniesieniu... a w hotelu Panorama czeka na nas smaczne jedzenie i uśmiechnięta obsługa :) wypożyczyliśmy samochód i trochę pojeździliśmy po Malcie, zobaczyliśmy wiele cudowności, serdecznie polecam. a hotel Panorama na spokojne wczasy dla niewymagających :)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    6
  • Hotel
    3.7
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Panorama (Mellieha):
3.1 / 6

Doskonała obsługa i piękny widok 2018-02-10
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Doskonałe miejsce dla osób ceniących piękne widoki. Basen przyhotelowy wprost doskonały, gdy nie ma ...
więcej

5.4
Nie polecam 2013-05-04
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.7
  • Obsługa
    2.0

hotel dla BARDZO niewymagających , poza fatalnym wyżywieniem na resztę można "przymknąć oko" i ciesz...
więcej

2.6
Jednak miłe zaskoczenie 2015-06-28
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Adekwatny do ceny i kropka. Piękny widok 2016-04-23
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    4.8

3.7
Piękny widok na zatokę 2016-09-19
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Położony nad miastem Mellieha z pięknym widokiem na zatokę z plażą Mellieha . Dojazd komunikacją mie...
więcej

4.4
Ignorancja i oszustwo w stosunku do gości! 2017-06-29
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    1.8
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.3
  • Obsługa
    1.8

1.8
Poza sezonem niedrogi 2017-10-17
Szczegóły oceny hotelu Panorama (Mellieha):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.7

Wyposażenie w porządku, obsługa miła. Hotel jest chętnie odwiedzany przez emerytów z Wysp Brytyjskic...
więcej

4.9

Masz pytania o Hotel Panorama (Mellieha)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00