cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
  • Hotel Maritim Antonine, Malta
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.08 - 24.08
już od 808 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.02 - 10.02
już od 223 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Maritim Antonine
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Maritim Antonine
star 4

Malta
Ocena hotelu Maritim Antonine:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Maritim Antonine:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 sierpnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 lutego 2023

Hotel Maritim Antonine w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MALTA

Polozenie


• w centrum miasta


• ok. 20 km od pola golfowego


• ok. 1 km od plaży

Plaza


• ok. 1 km od plaży


• kamienista

Wyposażenie


• recepcja
• taras
• parking: niestrzeżony, za opłatą
• garaż: za opłatą
• sale konferencyjne: 3

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

218

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• baseny: 2
• basen: kryty
• basen dla dzieci
• jacuzzi: w strefie spa

Dla dzieci


• basen dla dzieci
• pokój gier i zabaw

Sport i wellness

Płatne
• strefa spa

Pokoje

Suita junior JSX1

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • widok na miasto • sypialnia • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • ogrzewanie: indywidualnie sterowane • sejf: w cenie • zestaw do parzenia kawy/herbaty • minibar: za opłatą • Wi-Fi: w cenie • TV • room service: za opłatą • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Suita junior JSX2

• 2-4 os. • ok. 34 m2 • widok na ogród • w budynku głównym • sypialnia • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • ogrzewanie: indywidualnie sterowane • sejf: w cenie • zestaw do parzenia kawy/herbaty • minibar: za opłatą • Wi-Fi: w cenie • TV • room service: za opłatą • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 25 m2 • widok na ląd • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, centralnie sterowana • ogrzewanie: w zależności od sezonu, centralnie sterowane • minibar: za opłatą, płatność gotówką • telefon • room service: za opłatą, płatność gotówką • wanna lub prysznic • balkon • sejf: w cenie • Wi-Fi: w cenie • TV • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 25 m2 • widok na ogród • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, centralnie sterowana • ogrzewanie: w zależności od sezonu, centralnie sterowane • minibar: za opłatą, płatność gotówką • telefon • room service: za opłatą, płatność gotówką • wanna lub prysznic • balkon • sejf: w cenie • Wi-Fi: w cenie • TV • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX3

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • widok na ląd • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, centralnie sterowana • ogrzewanie: w zależności od sezonu, centralnie sterowane • minibar: za opłatą, płatność gotówką • telefon • room service: za opłatą, płatność gotówką • prysznic • szlafroki: w cenie • kapcie: w cenie • balkon • sejf: w cenie • Wi-Fi: w cenie • TV • suszarka do włosów • WC

Pokój 2-osobowy DZX4

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • widok na ogród • w budynku głównym • sypialnia • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana • ogrzewanie: indywidualnie sterowane • zestaw do parzenia kawy/herbaty • minibar: za opłatą • room service: za opłatą • wanna lub prysznic • balkon lub taras • sejf: w cenie • Wi-Fi: w cenie • TV • suszarka do włosów • WC

Wyżywienie

Dwa posiłki
• śniadanie
• kolacja

Śniadania
• w formie bufetu

Restauracje i bary
• bar


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Maritim Antonine Hotel w Mellieha. Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, recepcję, lobby i klimatyzację. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku, włosku i angielsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód i motocykl. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą . W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko MLA (26 km), Water Park (12 km), Mdina (13 km), Temples (22 km), Valletta (20 km), sklepy (12 km) i informacja turystyczna (5 km). W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, supermarket, bary/restauracje i centrum miasta. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługę budzenia i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet, kontynentalny. Goście mogą zjeść posiłek w jednej z 2 restauracji.

Sport i Rozrywka

Maritim Antonine Hotel posiada masaże wodne, saunę i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 23 km.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo

Bagaż

Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x40x20) oraz bagaż główny 20 kg (81x119x119) Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 32 kg - 260zł/osobę Uwaga Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


KonsorcjumPBP

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie Hotel Maritim Antonine & Spa zlokalizowany jest w spokojnej, malowniczej północnej części Malty. Z hotelu złożonego z 2 budynków, połączonych podziemnym tunelem, rozciąga się wspaniały widok na zieloną dolinę aż do plaży i błękitnych wód Morza Śródziemnego. Hotel położony jest na wzgórzu malowniczej miejscowości Mellieha (25 km od lotniska), w odległości 900 m od największej piaszczystej plaży w Zatoce Mellieha (w sezonie letnim hotel oferuje bezpłatny bus na plażę). Naprzeciwko hotelu znajduje się przystanek autobusowy, a podróż do Valletty zajmuje stąd około 30 minut (20 km). W sąsiedztwie hotelu jest wiele sklepów, barów i restauracji. Pokoje 170 komfortowych pokoi (z widokiem na okolicę, ogród lub z bocznym widokiem na morze), wyposażonych w indywidualnie regulowaną klimatyzację/ogrzewanie, łazienkę z wanną i prysznicem oraz suszarkę do włosów, TV satelitarną, telefon, ekspres do kawy/herbaty, minibar, sejf i dostęp do internetu bezprzewodowego (za opłatą). Większość pokoi posiada balkon. Do dyspozycji gości Całodobowa recepcja, winda, garaż (bezpłatny), restauracje, bistro, cocktail bar/lounge, sale konferencyjne, kawiarnia internetowa (za opłatą), sklep z upominkami, odkryty basen ze słodką wodą (niepodgrzewany), ogród, taras słoneczny, leżaki/parasole przy basenach (bezpłatne dla gości hotelowych), basen na dachu hotelu i bar przy basenie (w sezonie letnim), basen kryty z jacuzzi i basen z hydroterapią (podgrzewane), Spa, fryzjer, sauna, łaźnia parowa, solarium, masaże, siłownia, sala fitness, dostęp do internetu bezprzewodowego, muzyka i rozrywka na żywo.

CENA ZAWIERA

bilet lotniczy Warszawa - Malta-Warszawa (w kwocie min. 1250 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-12 lat), Kraków-Malta-Kraków (w kwocie 750 PLN/os. dorosła i dziecko w wieku 2-16 lat), lub Berlin - Malta- Berlin (w kwocie min. 950 PLN/os. dorosła oraz dziecko 2-12 lat), transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu przez 7/14 nocy, śniadania, ubezpieczenie NW i KL i bagaż

CENA NIE ZAWIERA

dodatkowych posiłków, wydatków własnych, napiwków.

UWAGI

1. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą 2. BB - śniadania, HB - śniadania + obiadokolacje, FB - śniadania + lunche + kolacje 3. Przy HB obowiązkowe dopłaty do kolacji wigilijnej 50 EUR/dorosły i 50 EUR/dziecko, kolacji sylwestrowej 75 EUR/dorosły i 75 EUR/dziecko


Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel usytuowany jest w północnej części wyspy. Na wzgórzu w miejscowości Mellieha. Odległość od największej maltańskiej plaży wynosi zaledwie 1 km, a od międzynarodowego lotniska - 25 km. Z obiektu roztacza się panoramiczny widok na morze i okolicę.

PLAŻA

Kamienista, publiczna, oddalona ok. 1 km od hotelu.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4*Maritim Antonine Hotel and Spa to czterogwiazdkowy hotel o podwyższonym standardzie, położony w samym sercu nadmorskiego miasta Melliea, należy do prestiżowej niemieckiej Maritim Hotels Group. Składa się z dwóch budynków, które są połączone krótkim podziemnym tunelem.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, 3 restauracje z kuchnią tajską, włoską i międzynarodową, koktajl bar, bar 120, bar przy basenie. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express, Maestro.

INTERNET

Bezpłatne WiFi w hotelu.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen na dachu, leżaki, basen kryty. Dla dzieci brodzik i pokój zabaw.Odpłatnie: zabiegi Spa, sauna

ZAKWATEROWANIE

Pokoje standard z balkonami, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, o powierzchni ok.25m. Wyposażone w łazienki (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, bezpłatne WiFi, zestaw do kawy i herbaty oraz balkon.Junior suite z balkonami, dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek (sofa 140x180), o powierzchni ok.32m. Wyposażone w łazienki (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, bezpłatne WiFi, zestaw do kawy i herbaty oraz balkon.

WYŻYWIENIE

Podstawowa oferta bez wyżywienia.BB śniadania w formie bufetu.

INFORMACJE DODATKOWE

https://maritim.com.mt/George Borg Olivier Street, Il-Melliea MLH 1021

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM:Cena zawiera: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład  // dla lotów rejsowych LOT tylko bagaż podręczny 8kg, Air Malta bagaż 23kg+bagaż podęczny 5kg]; transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta na miejscu (nie obejmuje Gozo). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. W tym celu należy podczas procesu zakładania rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub zgłosić do sprzedawcy prośbę o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony.DOJAZD WŁASNY:Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: eco taxy 0,5 e dzień / os dorosła płatna na miejscu w recepcji, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji ( ok 3% wartości rezerwacji), chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuUwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kgRyanair:10kg/20kgLIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w PRIMIE w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm oraz pierwszeństwo wejścia na pokład. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.Easy Jet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera) 

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Malty jest ważny paszport lub dowód osobisty.* Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

Covid-19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Aktualne informacje dla turystów związane z Covid-19 można znaleźć na stronie: www.visitmalta.com/en/covid-19. W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji można skorzystać z uruchomionej przez władze maltańskie specjalnej infolinii dla turystów: +356 2169 2447 lub wysłać zapytanie drogą mailową na adres: tourismcovid-19helpline@visitmalta.com.Szczegółowy wykaz nakazów i zakazów związanych z COVID-19 obowiązujących na Malcie dostępny jest na stronie: https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/resources.aspx. Bieżące informacje na temat sytuacji epidemiologicznej, obowiązujących obostrzeń, zasad postępowania w związku z Covid-19 oraz warunków podróżowania z i na Maltę zamieszczane są również na stronie placówki w zakładce Aktualności.Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Od poniedziałku 16 sierpnia 2021 r. papierowy formularz lokalizacji pasażera nie będzie już akceptowany przy wjeździe na Maltę. Pasażerowie muszą złożyć swoje dPLF online na platformie EU-ePLF pod adresem https://app.euplf.eu/#/form przed podróżą. Po pomyślnym przesłaniu formularza otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem z unikalnym kodem szybkiej odpowiedzi (QR) oraz linkiem do pobrania pliku dPLF w formacie PDF. Przed wejściem na pokład i po przybyciu na Maltę pasażerowie mogą przedstawić swój dPLF z kodem QR w formie wydruku lub w formacie cyfrowym na smartfonie, tablecie lub innym urządzeniu.Każdy obywatel Polski w wieku powyżej 12 roku życia przybywający na Maltę po 14 lipca 2021 musi być zaszczepiony przeci COVID - 19 i musi posiadać potwierdzenie w postaci tzw. Paszportu Covidowego. Wykonanie testów PCR oraz antygenowych nie upoważnia do podróży na terytorium Malty. Dzieci w wieku 5-12 lat mogą podróżować na Maltę w towarzystwie zaszczepionych rodziców / opiekunów prawnych i muszą przedstawić negatywny wynik testu PCR zrobiony na nie więcej niż 72 godziny przed przybyciem na Maltę. Dzieci poniżej 5 roku życia nie potrzebują testów.Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponadto linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania, z którymi należy się zapoznać. Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ. Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel Info

Zapraszamy do jednego z najbardziej topowych, 4-gwiazdkowych hoteli na wyspie. Doskonała lokalizacja w sercu urokliwej miejscowości Mellieha pozwoli delektować się prawdziwym urokiem maltańskich wakacji, a Mellieha Bay, z jedną z największych, piaszczystych plaż na wyspie znajduje się w zasięgu spaceru. Hotel słynie z dobrego serwisu, wszechobecnej elegancji, stylu i malowniczych widoków jakie rozpościerają się z hotelowych tarasów. Gustownie urządzone wnętrza, wygodne pokoje i dobra kuchnia. Tarasy słoneczne z basenami, a także centrum spa z bogatą ofertą zabiegów relaksacyjnych, to doskonałe miejsca odpoczynku, a na koniec dnia wykwintny cocktail w hotelowym barze. Hotel Maritim Antonine & Spa to idealna propozycja komfortowych wakacji zarówno dla amatorów błogiego wakacyjnego lenistwa, jak i dla planujących odkrywać wspaniałe zakątki Malty oraz sąsiednich Gozo i Comino. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Mellieha, na wzgórzu, w sercu miejscowości, w sąsiedztwie butiki, bary, restauracja. Strefa nadmorska z barami i restauracjami ok. 1 km. W odległości ok. 5 km przystań promowa skąd w łatwy i szybki sposób dostać można się na sąsiednie wysepki Comino i Gozo. Lotnisko w Luqa ok. 30 km.

Plaża

ok. 950m od hotelu jedna z najładniejszych plaż na wyspie. Piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, sezonowo leżaki i parasole za opłatą. W sezonie letnim hotelowy shuttle bus na plażę. W okolicy również malownicza zatoka Paradise Bay z niewielką, piaszczystą, publiczną plażą.

Hotel

218 pokoi, 2 budynki połączone podziemnym tunelem, hol powitalny, lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna z show cooking, cocktail bar i cafeteria, sezonowo dostępna restauracja z tarasem na dachu hotelu oraz restauracja włoska, sezonowo dostępne bary przy basenach oraz angielski pub, salka konferencyjna, płatny kącik internetowy, miejsca parkingowe w pobliżu.

Pokój

wygodnie wyposażony, klimatyzacja, ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, mini lodówka, zestaw do parzenia kawy lub herbaty, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon lub taras. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego). Pokój typu PROMO oferowany w specjalnej cenie bez balkonu, z widokiem na wewnętrzne patio lub strefę recepcyjną.

Sport i rozrywka

2 baseny zewnętrzne (sezon letni) w tym basen na dachu hotelu, tarasy słoneczne, ogród. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Podgrzewany basen kryty (sezon zimowy). Płatne: centrum spa z ofertą zabiegów relaksacyjnych i kosmetycznych, sauna, łaźnia parowa, strefa relaksu, fitness. Cyklicznie wieczory z muzyką na żywo.

Opcje wyżywienia

- śniadania - śniadania, obiadokolacje

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta.

Nasza opinia

elegancja, styl, dobry serwis hotelu i wyjątkowa atmosfera typowo maltańskiej miejscowości. Dużym atutem jest również bliskość piaszczystej plaży oraz pobliskich wysp Gozo i Comino. 160928

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


TOP Touristik

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są aktualizowane i obowiązują w momencie zakładania rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania, oferty są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy koszt rezerwacji niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Połozenie

Obiekt Maritim Antonine Hotel & Spa znajduje się w położonej na wzgórzu miejscowości Mellieha, 1 km od największej plazy na Malcie. Z hotelu roztaczają się panoramiczne widoki na morze i okolicę. Lotnisko Malta oddalone jest od hotelu o zaledwie 25 km.
Adres:
Hotel Maritim Antonine
George Borg Olivier Street
Il-Mellieħa MLH 1021 - Malta
Tel: +356 2289 2000
Web: www.maritim.com.mt

Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 2003. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 218 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Oferta gastronomiczna obejmuje restaurację. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Do dyspozycji gości jest garaż z miejscami parkingowymi. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka medyczna, serwis pokojowy, pobudka na życzenie i pralnia. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (odpłatnie). Odczyty, prezentacje oraz zjazdy mogą odbyć się w jednym z pomieszczeń konferencyjnych.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę kwater podkreśla boczny widok na morze. Na życzenie mogą być dostawione łóżeczka dziecięce. Sejf oraz (odpłatnie) minibarek są również do dyspozycji gości. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Ponadto w ofercie znajdują sie pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Goście hotelu dzięki studiu fitness oraz odpłatnie bilardowi, jodze i aerobikowi korzystać mogą z szerokiej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową i salon piękności, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Wieczorne chwile mile upłyną przy akompaniamencie muzyki na żywo.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania dań dietetycznych.

Karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Podatki – Malta

Szanowni Państwo informujemy, iż na terenie państwa Malta od dnia 01.07.2016 obowiązuje w hotelach oraz kwaterach turystycznych nowy podatek turystyczny. Powyższy podatek płatny jest bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu.
Stawka podatku wynosi 0,50 Euro/osoba/noc – niezależnie od standardu zakwaterowania.
Podatek płatny jest maksymalnie do wysokości 5 Euro za pobyt i dotyczy osób powyżej 18 roku życia. Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*). Podane ceny bagażu obowiązują do momentu zakupu rezerwacji lotniczej (biletu), cena bagażu po zakupie biletów zwiększa się.
+ Ryanair (FR) Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x20x25 cm, max. 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład):  od 70 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x20x25 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x20 cm, usługa dodawana jest dla całej rezerwacji (wszystkich pasażerów).
*Bagaż rejestrowany: 265 – 400 PLN / 1 szt. 20 kg w obie strony. Bagaż odprawiany przed kontrolą bezpieczeństwa przy stanowisku check-in.
+ Wizz Air (W6): Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x30x20 cm, max 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład): od 75 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x30x20 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x23 cm, usługa może być dodana dla poszczególnych pasażerów.
*Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 200 – 450 PLN.
++ Air Malta (KM): Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg.
*Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/260107/Airlines_Policies.pdf


Matimpex

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

hotel / hotel ****

Region

Mellieha / Malta

TFG

UWAGA! Od 26 listopada 2016 Uczestnicy naszych wycieczek są objęci obowiązkową składką ubezpieczeniową na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG) - składka ta wynosi 10 zł/os i zostanie doliczona w ostatnim kroku rezerwacji.

MALTA

Skaliste wybrzeża i przytulne zatoczki; przebogata historia znajdująca odzwierciedlenie w zabytkach; kolorowe łódeczki z oczami Ozyrysa chroniącymi rybaków; charakterystyczne balkony Valletty; kuchnia pełna wpływów włoskich i brytyjskich; język, w którym pobrzmiewają dźwięki Orientu oraz oszałamiająco błękitne morze - to tylko kilka powodów, dla których Malta zwana jest śródziemnomorską księżniczką!

MELLIEHA

Mellieha to niewielki kurort położony na północy Malty, nad Zatoką Mellieha, przy której znajdują się długie, piaszczyste plaże. Sama Mellieha położona jest na wzgórzach, a z uliczek starego miasta rozciąga się wspaniała panorama na zatokę i wyspę Gozo. Z Melliehy można dostać się autobusem m.in. do Valletty, do Cirkewwy, z której odpływają promy na Gozo oraz do popularnej atrakcji Popeye Village. Mellieha to idealne miejsce na spokojny wypoczynek!

HOTEL

Maritim Antonine Hotel and Spa 4* położony jest na wzgórzu w zachodniej części kurortu Mellieha. Z hotelu roztacza się panoramiczny widok na morze i pozostałe części miasta. W kilka minut od hotelu można dojść do licznych restauracji oraz barów. Do jednej z najdłuższych na Malcie piaszczystych plaż, Mellieha Bay Beach, Gości hotelu Maritim Antonine Hotel and Spa 4* dzieli zaledwie 2 km. Wyjątkowe miejsce na wyspie, Narodowy Rezerwat Przyrody, znajduje się niecałe 3 km od hotelu. Park Rozrywki Popeye Village położony jest ok. 3 km od hotelu. Odległość od lotniska na Malcie wynosi ok. 25 km.

POKOJE

Hotel Maritim Antonine Hotel and Spa 4* oferuje przestronne i klasycznie urządzone pokoje. Wszystkie pokoje są klimatyzowane z bezpłatnym dostępem do WiFi. W pokoju znajduje się telefon oraz telewizor z płaskim ekranem i dostępem do kanałów satelitarnych. Na wyposażeniu pokoju jest biurko, sejf, minibar, lodówka, czajnik elektryczny, żelazko oraz zestaw do parzenia kawy czy herbaty. Łazienka wyposażona jest w suszarkę do włosów, ręczniki oraz bezpłatny zestaw kosmetyków. We wszystkich pokojach obowiązuje zakaz palenia. UWAGA! Oferta obejmuje zakwaterowanie w pokoju 2-osobowym, inne rodzaje pokoi dostępne są jedynie na zapytanie (cena i dostępność do potwierdzenia przez organizatora).

OPCJE WYŻYWIENIA

W hotelu znajdują się trzy restauracje serwujące dania kuchni lokalnej, śródziemnomorskiej, włoskiej, tajskiej oraz owoce morza. Dostępne są opcje wyżywienia BB - Śniadania w formie bufetu HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

UDOGODNIENIA W HOTELU

Do dyspozycji gości hotelu Maritim Antonine Hotel and Spa 4* jest całodobowa recepcja, możliwość indywidualnego zameldowania oraz wymeldowania, zamykane szafki oraz przechowalnia bagażu. Hotel oferuje również basen na dachu (czynny w sezonie), kryty basen z podgrzewaną wodą, saunę oraz nowoczesną siłownię. Na terenie hotelu znajduje się SPA i centrum odnowy biologicznej (dodatkowa opłata). Możliwe wypożyczenie rowerów (dodatkowa opłata).

DOBA HOTELOWA

Zameldowanie od 15:00 Wymeldowanie do 11:00

ADRES HOTELU

Maritim Antonine Hotel and Spa 4* George Borg Olivier Street, MLH 1021 Melliena, Malta

DOJAZD DO CENTRUM

Z lotniska na Malcie do centrum Mellieha można dojechać - autobusem miejskim linii X1 - czas przejazdu to ok. 50 minut, koszt biletu to ok. 2-4 € / os w 1 stronę, autobusy kursują co ok. 30 minut - shuttle busem Malta Transfer - czas przejazdu do hotelu to ok. 40-50 minut (busik zatrzymuje się po drodze), cena to ok. 8 € /os w jedną stronę - konieczność wcześniejszej rezerwacji na stronie www.maltatransfer.com - prywatnym transferem - czas przejazdu do hotelu to ok. 25-30 minut, cena to ok. 32 € /auto dla 4 osób w jedną stronę - konieczność wcześniejszej rezerwacji na stronie www.maltatransfer.com - taksówką - czas przejazdu do hotelu to ok. 25-30 minut, cena to ok. 35-40 € /taxi w jedną stronę (w zależności od pory dnia i lokalizacji hotelu)

ŚWIADCZENIA ZAWARTE W CENIE

- Przelot na wybranej trasie (wraz z opłatami lotniskowymi) - Mały bagaż podręczny (cena NIE zawiera bagażu głównego, istnieje możliwość dopłaty do dużej walizki) - Zakwaterowanie w Maritim Antonine Hotel and Spa 4* w Mellieha - Pokoje 2-osobowe (typu standard) z łazienkami - Wyżywienie wg wybranej opcji - Ubezpieczenie podstawowe Signal Iduna (KL do 15.000 €, NNW do 15.000 zł, CHP i bagaż do 1.000 zł)

KOSZTY DODATKOWE

- Cena nie zawiera opłaty klimatycznej w wysokości 0,5 €/os/noc (podatek płatny w hotelu)

INFORMACJE DODATKOWE

- Istnieje możliwość wykupienia większego bagażu podręcznego, bagażu głównego oraz rezerwacji wybranych miejsc w samolocie - ceny usług dodatkowych zależą od przewoźnika, trasy i terminu wycieczki (cena i dostępność do potwierdzenia przez Organizatora) - Osoby zainteresowane dodatkowymi usługami, prosimy o kontakt!

WAŻNE INFORMACJE

- OFERTA NA POTWIERDZENIE! Cała oferta pakietowa dostępna jest na potwierdzenie i zależna jest od dostępności przelotów i wybranego hotelu w kalkulowanej cenie. Dostępność oferty zostanie potwierdzona przez Organizatora w przeciągu 2 dni roboczych. W przypadku, gdy Organizator nie potwierdzi rezerwacji lub przekroczy termin potwierdzenia, Uczestnikowi przysługuje prawo do rezygnacji z imprezy i zwrotu wpłaty albo prawo do wyboru propozycji alternatywnej. - Dokumenty podróży zostaną wysłane wcześniej drogą mailową, a Klienci lecą sami, na podstawie kart pokładowych lub biletów. Na tydzień przed wylotem zostanie wysłane potwierdzenie ze wszystkimi informacjami dotyczącymi przekazania dokumentów oraz planowanego wyjazdu. - Ze względu na zasady dotyczące odprawy on-line, karty pokładowe zostaną przesłane na 2 dni przed planowanym lotem (karty na powrót zostaną przesłane do hotelu). Organizator udostępni również dane umożliwiające odprawę w aplikacji mobilnej.

UBEZPIECZENIE

Podczas naszej wycieczki Uczestnicy są objęci podstawowym ubezpieczeniem Signal Iduna. Pakiet podstawowy zawiera ubezpieczenie od kosztów leczenia (KL do 15.000 €), następstw nieszczęśliwych wypadków (NNW do 15.000 zł), bagażu (do 1.000 zł), a także ubezpieczenie w przypadku chorób przewlekłych (CHP). Istnieje również możliwość skorzystania z opcji dodatkowego ubezpieczenia - Ubezpieczenie PLUS - rozszerzenie pakietu podstawowego. Pakiet PLUS zawiera ubezpieczenie KL do 25.000 €, NNW do 15.000 zł, CHP oraz bagażu do 1.000 zł - dopłata +20 zł (na 4 dni) / +40 zł (na 8 dni); - Ubezpieczenie MAX - rozszerzenie pakietu podstawowego. Pakiet MAX zawiera ubezpieczenie KL do 40.000 €, NNW do 15.000 zł, CHP oraz bagażu do 2.000 zł - dopłata +40 zł (na 4 dni) / +80 zł (na 8 dni; - Ubezpieczenie KR - ubezpieczenie od kosztów rezygnacji z wycieczki - dopłata +3% wartości wycieczki; - Ubezpieczenie KRCHP - ubezpieczenie od kosztów rezygnacji z wycieczki dla osób przewlekle chorych - dopłata +6% wartości wycieczki


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Matimpex, jednego z pierwszych prywatnych biur podróży w Polsce z ponad 25-letnim doświadczeniem.

Biuro Podróży Matimpex współpracuje z zespołem najlepszych pilotów i przewodników, nieustannie ulepszając i powiększając swoją ofertę, wychodząc naprzeciw sugestiom i potrzebom rynku. Specjalizuje się w wycieczkach objazdowych do popularnych, najciekawszych zakątków i miast Europy - wycieczki do Rzymu, Barcelony, Budapesztu, madrytu, Paryżu i wielu innych.

Biuro Podróży Matipex słynie także z organizacji wycieczek na specjalne zamówienia grup, przygotowanych według ciekawych, zindywidualizowanych programów, których świadczenia ściśle dostosowane są do oczekiwań klientów. Wysoki standard oferowanych usług i zadowolenie klientów zostały potwierdzone certyfikatami "Dobre, bo Polskie" oraz "Najlepsze w Polsce".


BestReisen

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Czterogwiazdkowy sieciowy hotel położony w samym sercu Mellieha, z zapierającym dech w piersiach widokiem na to malownicze miasto i jego wiejską okolicę.

Położenie

Hotel znajduje się zaledwie 1 km od największej plaży Mellieha Bay na Malcie. Odległość od lotniska wynosi ok. 25 km. Nieopodal hotelu przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Recepcja, room service, restauracje: główna Le Jardins, Al Ponte (pizzeria), Antonine (tajska), pub w stylu angielskim, lobby bar, bar przy basenie, sala konferencyjna, centrum SPA, siłownia, 3 baseny (w tym jeden kryty), przechowalnia bagaży.

Pokoje

Pokoje o powierzchni 25 m2, wyposażone w: klimatyzację, łazienkę z wanną/prysznicem, suszarkę, telewizor, telefon, darmowe Wi-Fi, balkon/taras, sejf, zestaw do kawy/herbaty.

Wyżywienie

BB - Śniadania w formie bufetów HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetów

Sport i rozrywka

3 baseny (w tym jeden kryty), siłownia, centrum SPA, jacuzzi, sauna.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, bagażu rejestrowanego (info w kolejnym punkcie), wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, obowiązkowego podatku turystycznego (0,50 EUR za dzień/osobę pełnoletnią; płatne bezpośrednio w hotelu).

Informacje o lotach liniami Wizzair / Ryanair / Air Malta

Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 400 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 450 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka z wylotem z Katowic, 650 PLN/sztuka z wylotem z Warszawy WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 240 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm); cena 100 PLN/os. - bagaż rejestrowany 20kg; cena 300 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Air Malta: Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych Air Malta dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dodatkową opłatą (kalkulacja indywidualna w zależności od terminu). Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta

Opis

Maritim Antonine Hotel and Spa to czterogwiazdkowy obiekt położony w samym sercu nadmorskiego miasta Mellieha; to idealna przystań, z której można odkrywać bogatą historię Malty i odkrywać mnóstwo pięknych atrakcji, jakie mają do zaoferowania wyspy maltańskie. Hotel zapewnia Gościom nieskazitelną obsługę od momentu otwarcia w sierpniu 2002 r. pod nazwą „Antonine Hotel & Spa”. Osiem miesięcy później, tj. w kwietniu 2003 r. Hotel został przemianowany na „Maritim Antonine Hotel & Spa” i stał się częścią prestiżowej niemieckiej grupy Maritim Hotels. Maritim oferuje wyjątkowo przyjazną atmosferę, w której można się zrelaksować i rozkoszować wszystkimi elementami śródziemnomorskiego stylu życia. Oddany i uprzejmy personel jest zawsze do dyspozycji Gości. Maltańska architektura z różnych epok, a także kolory i naturalne materiały wyspy są obecne w całym hotelu. Ponadto hotel składa się z dwóch budynków połączonych krótkim podziemnym tunelem.

Pokoje

Typ pokoju -

STANDARD: dla max. 2 osób dorosłych i 1 dziecka

Za dopłatą pokoje STANDARD garden view, deluxe i junior suite

Wyżywienie

bez wyżywienia, możliwość dopłaty do śniadań, możliwość dopłaty do śniadań i obiadokolacji

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami).

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 40x30x20cm) - bagaż można zabrać na pokład samolotu. Istnieje możliwość zakupu drugiego bagażu podręcznego o wymiarach 55x40x23cm i wadze do 10kg - 250zł/szt./2 strony

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony lub bagażu głównego o wymiarach do 10kg - 200zł/szt.

lot Air Malta (KM): bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg

lot Lufthansa (LH), LOT (LO): bagaż podręczny do 8kg i wymiarach 55 x 40 x 23 cm

 

 

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

RYANAIR:
- bagaż 20kg 300zł/2 strony;

- bagaż 10kg (rejestrowany) 55 cm x 40 cm x 20 cm 200zł/2 strony

WIZZAIR:

- bagaż 10kg 55 cm x 40 cm x 20 cm 250zł/2 strony;

- bagaż 20kg 400zł/2 strony

LUFTHANSA i PLL LOT:

- bagaż do 23kg 300zł/2 strony

Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji.

Na Malcie  wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi ok. 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

kontakt telefoniczny w j. polskim


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Dertour Polska

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

Maritim Antonine Hotel & Spa

Kategoria

****

Miejscowość

Mellieha

Region

Malta

Kod

MLA20023 FH

Liczba pokoi

170

Zalety

Pokoje oszczędnościowe. Top zniżki dla dzieci. Dodatkowe świadczenia w cenie (sezonowo, szczegóły w akt. katalogu).

Położenie

Centralnie, do piaszczystej plaży Mellieha Bay ok. 1 km, transfer na plażę sezonowo (czerwiec-wrzesień), przystanek autobusowy w pobliżu, wypożyczalnia rowerów w odległości ok. 100 m.

Opis

Dobrze prowadzony, komfortowy hotel, składa się z 2 budynków, połączonych ze sobą krótkim tunelem biegnącym pod ulicą. Restauracja, bistro, wykwintna restauracja Restaurant & Wine Cellar, piano bar, pub sportowy, lobby, WLAN, jacuzzi, basen kryty, jubiler, winda, piękny ogród, taras na dachu z basenem (ok. 5 x 8 m), leżakami, parasolami, ręcznikami kąpielowymi i pięknym, panoramicznym widokiem. W ogrodzie basen z leżakami, parasolami i ręcznikami kąpielowymi. Bar przy basenie na tarasie (czynny sezonowo, ok. czerwiec-wrzesień), garaż.

Wyżywienie

Śniadanie w formie bufetu lub 2 posiłki dziennie. Przy rezerwacji z 2 posiłkami (H) dodatkowo kolacja w formie bufetu.

Zakwaterowanie (pokoje)

Niedawno remontowane, ok. 25 m kw., łazienka lub prysznic/WC, suszarka do włosów, TV-sat, telefon, WLAN, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar, sejf, klimatyzacja/ogrzewanie (w zależności od sezonu). Pokoje objęte zakazem palenia, pokoje z drzwiami łączonymi oraz przystosowane dla osób niepełnosprawnych na zamówienie.

Pokój typ 1

DIC = Pokoje 2-osobowe, oferta oszczędnościowa, bez balkonu, widok do wewnątrz na lobby, ograniczona dostępność.

Pokój typ 2

DJ / EJ = Pokoje 2-osobowe Comfort, ok. 25 m kw., z umeblowanym balkonem i widokiem na Mellieha. Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 3

DJD = Pokoje 2-osobowe Deluxe, ok. 34 m kw., z umeblowanym balkonem i widokiem na Mellieha.

Pokój typ 4

DJA = Pokoje 2-osobowe Comfort, ok. 25 m kw., z umeblowanym balkonem i widokiem na ogród, niektóre z bocznym widokiem na morze.

Pokój typ 5

DJB = Pokoje 2-osobowe Deluxe, ok. 34 m kw., z umeblowanym balkonem i widokiem na ogród, niektóre z bocznym widokiem na morze.

Sport, rozrywka, wellness

W cenie siłownia. Wellness - w cenie łaźnia parowa, sauna. Za opłatą - zabiegi w strefie wellness. Rozrywka - w cenie codziennie muzyka na żywo (poniedziałek-piątek). Za opłatą - bilard.

Dla dzieci

2 brodziki dla dzieci.

Warto wiedzieć

Dodatkowo w cenie - bon o wartości 10 Euro/osoba/pobyt na zabiegi w strefie Spa (bonu nie można wymienić na gotówkę). Przy rezerwacji 2 posilków 15% zniżki w restauracji `The Arches`. Zniżki dla dzieci zakwaterowanych na dostawce jako 3 osoba w pokoju oraz dla 1 os. dorosłej podróżującej z dzieckiem.

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

MP306102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Nekera

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

Położenie

 na wzgórzu, w centrum popularnej miejscowości Mellieha, przy głównej drodze. W pobliżu hotelu liczne bary, restauracje oraz sklepy. Port lotniczy Luqa oddalony o ok. 25 km. 

Plaża

 najdłuższa piaszczysta plaża na Malcie, nad zatoką Mellieha Bay, oddalona ok. 900 m (ok. 25 min pieszo) od hotelu. W miesiącach VI-IX bezpłatny hotelowy bus. 

Wyposażenie

hotel oferuje 218 pokoi w 2 budynkach połączonych podziemnym tunelem (ponad tunelem przebiega ulica). Recepcja, windy, restauracja bufetowa Le Jardins, restauracja a'la carte Antonine Al Fresco Thai Fusion, pizzeria i bar Al Ponte, Sports Pub 120, koktajl-bar La Mirage. W ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą oraz taras słoneczny. Drugi basen oraz taras słoneczny znajduje się na dachu hotelu, z którego rozpościera sie przepiekna panorama na miasto i zatokę Mellieha Bay. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach w cenie.

Dostęp do internetu

 Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

 komfortowe, gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (DBL): ok. 25 m2, klimatyzacja, sejf, TV sat., telefon, minibar, czajnik do kawy/herbaty, balkon od strony ulicy. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na ogród (DBL GV): w budynku głównym. Pokoje Deluxe (DBL DELUXE): położone na dwóch najwyższych piętrach, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje Deluxe z widokiem na ogród (DBL DELUXE GV): położone na dwóch najwyższych piętrach. Dla Gości pokoi Deluxe dodatkowo butelka wina, butelka wody i maltańskie słodycze w dniu przyjazdu, szlafroki i kapcie. Junior Suite (JUNIOR SUITE): przestronniejsze, ok. 32 m2, dodatkowo z rozkładana sofą dla 1-2 dzieci do 12 lat lub 3. osoby dorosłej, poaz tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Junior Suite z widokiem na ogród (JUNIOR SUITE GV): wyposażone jak Junior Suite.

Sport

siłownia (w określonych godzinach). Za opłatą: bilard, aerobik, wynajem rowerów.

Wellness

 wspaniałe centrum spa. W cenie: basen kryty, łaźnia parowa, sauna, whirlpool. Za opłatą: masaże oraz zabiegi kosmetyczne.

Rozrywka

 kilka razy na tydz. muzyka na żywo.

Wyżywienie

 bez wyżywienia, ze śniadaniem: śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej.

Kategoria Nekera

 4+ gwiazdki, kategoria loaklna: 4 gwiazdki Superior.

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna w hotelu.

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba). Cena uzależniona jest m.in. od przewoźnika oraz terminu wyjazdu, należy ją zweryfikować podczas zakupu. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), LO (Lot).

Ważne

W związku ze zmianami w przepisach sanitarnych oraz przekraczania granicy w poszczególnych krajach Nekera przygotowała listę wymaganych procedur wjazdowych do danego kraju - https://www.nekera.pl/bezpieczne-wakacje/ Zachęcamy do sprawdzenia tych informacji przed Państwa wyjazdem

Mocne strony

- W centrum miejscowości Mellieha- Wspaniały widok na zatokę- Doskonałe Centrum spa- Dwa baseny, jeden na dachu hotelu


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Oasis Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

Hotel Maritim Antonine Hotel & Spa znajduje się około 2,6 km od plaży. Do najbliższych restauracji i barów można dojść w kilka minut. Istnieje transfer między hotelem a lotniskiem (za opłatą). Aby dotrzeć na plażę, dostępny jest transfer (za opłatą). Hotel wyposażony jest w całodobową recepcję (check-in jest możliwe przez całą dobę), lobby bar, Wi-Fi, dostęp do internetu, windę, bankomat, jacuzzi, prysznice i przebieralnie, a także apteczkę jako miejsca parkingowe. Na zewnątrz znajduje się podgrzewany basen (czynny przez cały rok), w którym bezpłatnie dostępne są leżaki i ręczniki kąpielowe. Istnieje również oddzielny basen dla dzieci. Ponadto na zewnątrz znajduje się taras. Wewnątrz hotelu można skorzystać z krytego basenu. Kosztowności możesz przechować w sejfie, a bagaż w hotelowej przechowalni. Dla rozrywki hotel oferuje bibliotekę/czytelnię i dyskotekę. Dla najmłodszych gości dostępne są krzesełka dla dzieci). Istnieje również usługa prania i prasowania dostępna za dodatkową opłatą dla klientów. Dla Państwa wygody oferujemy usługi concierge. W razie potrzeby możesz skontaktować się z centrum medycznym. Goście obiektu mogą otrzymać budzenie od personelu hotelu. Na zjazdy i inne spotkania biznesowe hotel oferuje przestrzeń konferencyjną (za dodatkową opłatą) z usługą cateringową. Jeśli chcesz zwiedzić region wakacyjny, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów w pobliżu hotelu (za dodatkową opłatą). W recepcji oferowane są bilety na wycieczki po okolicy. Dla gości w podróży poślubnej hotel oferuje specjalne oferty, takie jak specjalne pakiety dla nowożeńców. Ze względu na udogodnienia bez barier, takie jak oddzielne wejścia bez barier i pokoje przystosowane dla osób na wózkach inwalidzkich, hotel jest również odpowiedni dla osób na wózkach inwalidzkich.Catering Jako usługi cateringowe hotel oferuje całodzienne wyżywienie. Oferowane jest śniadanie amerykańskie lub kontynentalne. Ciesz się lunchem jako zestawem posiłków. Kolacja serwowana jest w formie bufetu, jako zestaw dań lub la carte. Na posiłki do dyspozycji restauracja z tarasem (dania śródziemnomorskie, o obniżonej kaloryczności, bezglutenowe i wegetariańskie) oraz bar przy basenie.Odległości    Dyskoteka: ok. godz. 17 km    Park rozrywki: około. 3,2 km    Kino: ok. godz. 7,7 km    Szpital: ok. godz. 16,6 km    Kort tenisowy: ca. 15,9 km    Najbliższa trasa konna: ok. godz. 4,8 km    Szkoła żeglarska: ok. godz. 20,2 km    Miejsce nurkowe: ok. 2,6 km    Sklep nurkowy: ok. godz. 2,6 km    Surfowanie na fali: ok. 4,8 km    Miejsce do kitesurfingu: ok. 3,3 kmSport i rekreacja Aby zadbać o kondycję podczas wakacji, goście mogą korzystać z siłowni. Istnieje również możliwość gry w bilard. Dla rowerzystów jest pomieszczenie gospodarcze. Sauna czeka na Ciebie w strefie wellness. Hotel oferuje również masaże (za dodatkową opłatą). Twoje pociechy są w dobrych rękach dzięki hotelowej usłudze opiekunki do dziecka (za dodatkową opłatą). Jeśli chodzi o rozrywkę dla dorosłych, w niektóre dni prezentowana jest muzyka na żywo.Informacje dodatkowe Ten hotel jest przyjazny dla homoseksualistów.Uwaga! Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi. Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawo do modyfikacji pakietu All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

COVID 19

TEST:  TAKRODZAJ TESTU: RT-PCRTEST DLA DZIECKA: od 5 roku życiaZWOLNIENIE Z TESTU:  OSOBY ZASZCZEPIONEWYMAGANE DOKUMENTY: Deklaracja na stronie https://app.euplf.eu/#/formFormularz należy wypełnić dla każdego uczestnika wyjazdu, w tym dzieci (równiez niemowlęta), nie wcześniej niż 48 h przed wylotem. Wygenerowany kod QR trzeba zapisać na telefonie lub wydrukowaćOd 16 sierpnia przed przylotem na Maltę wszyscy pasażerowie zobowiązani są do wypełnienia formularza lokalizacyjnego i deklaracji zdrowia, które znajdują się pod linkiem https://app.euplf.eu/#/form (wypełniona ręcznie wersja papierowa nie będzie akceptowana).Bez testu można podróżować po 14 dniach od przyjęcia drugiej dawki szczepionki (jednej w przypadku Johnson& Johnson).Wjazd na terytorium Malty jest możliwy, jeżeli w ostatnich 14 dniach przebywało się w krajach wymienionych na Amber List.Wymagany Unijny Certyfikat Szczepienia pobrany z Internetowego Konta Pacjenta.Wjazd na Maltę dla osób powyżej 12 roku życia będzie możliwy wyłącznie po okazaniu Unijnego Certyfikatu COVID-19, świadczącego o pełnym zaszczepieniu. Należy przedstawić certyfikat, potwierdzający pełen cykl szczepień (podwójną dawką lub pojedynczą w przypadku Johnson & Johnson), wykonanych co najmniej 14 dni przed wjazdem na Maltę.Ozdrowieńcy i pozostali podróżni  muszą wykonać test RT-PCR najwcześniej 72 godziny przed wylotem na Maltę.Wjazd na terytorium Malty jest możliwy, jeżeli w ostatnich 14 dniach przebywało się w krajach wymienionych na Amber List.Należy zabrać ze sobą negatywny wynik testu w formie papierowej lub na urządzeniu mobilnym w języku angielskim. Dzieci poniżej 5 roku życia są zwolnione z obowiązku okazywania testu, aby podróżować z zaszczepionymi rodzicami lub opiekunami prawnymi.Wyniki innych niż PCR testów na COVID-19, jak np. szybkich testów antygenowych, nie są uznawane przez władze maltańskie.Aktualne informacje dla turystów związane z Covid-19 można znaleźć na stronie: www.visitmalta.com/en/covid-19. W razie potrzeby uzyskania bardziej szczegółowych informacji można skorzystać z uruchomionej przez władze maltańskie specjalnej infolinii dla turystów: +356 2169 2447 lub wysłać zapytanie drogą mailową na adres: tourismcovid-19helpline@visitmalta.com.Szczegółowy wykaz nakazów i zakazów związanych z COVID-19 obowiązujących na Malcie dostępny jest na stronie: https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/resources.aspx.

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

W przypadku przelotu SAMOLOTEM LINIOWYM/TANIMIM LINIAMI LOTNICZYMI (dynamiczne pakietowanie) cena zawiera: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 - godziny mogą się wahać w zależności od decyzji dyrekcji), wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT, prywatny transfer, bagaż podręczny (8kg PLL LOT, Ryanai i Wizzair mały bagaż podręczny).Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego (możliwość dokupienia), obsługi rezydenta (telefon alarmowy do biura Klienci otrzymują na Voucherze), biletu na prom Malta Gozo Malta.

PRZELOTY LINIAMI REJSOWYMI/TANIMI LINIAMI

Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) pochodzą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane i zmieniane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji).Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.Przykładowe warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

RODZAJ OFERTY - USŁUGI

Oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu.Oferta nie zawiera bagażu głównego. Warunki bagażu danej linii sprawdź w opisie oferty.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

Plaża

piaszczysta, nad zatoką Mellieha Bay, oddalona ok. 900 m (ok. 25 min pieszo) od hotelu. W miesiącach VI-IX bezpłatny hotelowy bus na plażę.

Internet

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna w hotelu.

Położenie

w centrum miejscowości Mellieha. W pobliżu liczne bary, restauracje oraz sklepy.

Plaża

piaszczysta, nad zatoką Mellieha Bay, oddalona ok. 900 m (ok. 25 min pieszo) od hotelu. W miesiącach VI-IX bezpłatny hotelowy bus na plażę.

Wyposażenie

170 pokoi w 2 budynkach połączonych podziemnym tunelem (ponad tunelem przebiega ulica). Recepcja, windy, restauracja bufetowa, restauracja a'la carte i winiarnia The Arches, restauracja i bar Al Ponte, Sports Pub 120, koktajl-bar La Mirage. W ogrodzie basen ze słodką wodą oraz taras słoneczny. Drugi basen znajduje się na dachu hotelu. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach w cenie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

komfortowe, gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe (2A): ok. 25 m2, klimatyzacja, sejf, TV sat., telefon, minibar, czajnik do kawy/herbaty, balkon. Wanna, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na ogród (2B). Pokoje Deluxe (2C): położone na dwóch najwyższych piętrach, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje deluxe z widokiem na ogród (2G): położone na dwóch najwyższych piętrach. Junior Suite (2-3E): przestronniejsze, ok. 36 m2, wyposażone jak pokoje 2A. 

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

Sport

siłownia (w określonych godzinach). Za opłatą: bilard, aerobik, wynajem rowerów.

Wellness

wspaniałe centrum spa. W cenie: basen kryty, łaźnia parowa, sauna, whirlpool. Za opłatą: masaże oraz zabiegi kosmetyczne.

Rozrywka

kilka razy na tydz. muzyka na żywo.

Wcześniej = taniej

do 31.01.19 14% zniżki, 1.02-31.03.19 12% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 24.08-5.09.19 (nie łączą się z ofertą wcześniej=taniej). 

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis (dopłata do HB) lub zniżka procentowa. 

Komfortowy hotel miejski położony w centrum miejscowości. Wspaniałe widoki na zatokę Mellieha Bay. Nowoczesne centrum spa. Pokoje po remoncie w 2015 roku


Mapa Hotelu Maritim Antonine

Opinie o Hotelu Maritim Antonine

Maritim Antonine - możliwości zakwaterowania:

standard dwuosobowy z balkonem
z widokiem na ogród z widokiem na ogród
deluxe deluxe z balkonem
deluxe garden view room deluxe z widokiem na ogród
double balcony dbl
pokój dwuosobowy standard z balkonem i widokiem na ogród do pojedynczego wykorzystania
junior suite balcony dbl
pokój dwuosobowy standard z balkonem do pojedynczego wykorzystania
pokój superior/deluxe z balkonem
pokój superior/deluxe z widokiem na ogród
deluxe junior suite z balkonem
pokój comfort z balkonem
junior suite deluxe balcony
junior suite deluxe gardenview balcony
pokój superior/deluxe z widokiem na ogród
deluxe junior suite z widokiem na ogród
pokój superior/deluxe z balkonem
junior suite room balcony
junior suite room gardenview balcony
junior suite singleuse deluxe balcony
junior suite singleuse deluxe gardenview balcony
deluxe junior suite z widokiem na ogród
pokój rodzinny prestige
junior suite singleuse room balcony
junior suite singleuse room gardenview balcony
junior suite deluxe z balkonem
junior suite z balkonem
double superior room double deluxe room with balcony
double standard room garden view double room garden view
deluxe junior suite deluxe junior suite with balcony
double superior room double deluxe room with balcony 2+baby
double superior room garden view double room deluxe garden view 2+baby
junior suite with balcony or terrace single use deluxe junior suite
double deluxe room single use deluxe room garden view
double comfort room double room with balcony
double deluxe room single use deluxe room with balcony
junior suite single use deluxe junior suite garden view
double superior room garden view double deluxe room garden view
junior suite garden view deluxe junior suite garden view
double standard room single use twin room with balcony
double standard room garden view with balcony single use twin room garden view
junior suite single use junior suite with balcony
double deluxe room single use junior suite garden view
double deluxe room junior suite with balcony
double deluxe room with view junior suite garden view
pokój dwuosobowy deluxe z balkonem
standard deluxe balcony
standard deluxe gardenview balcony
pokój standard z widokiem na ogród
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI ECONOMY
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z BALKONEM
JUNIOR SUITE Z WIDOKIEM NA OGRÓD
SUITE Z JACUZZI
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z WIDOKIEM NA OGRÓD
POKÓJ DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI DELUXE Z WIDOKIEM NA OGRÓD
SUITE Z PRYWATNYM BASENEM
junior suite with balcony or terrace single use deluxe junior suite
double deluxe room single use deluxe room with balcony
junior suite single use junior suite with balcony
double deluxe room single use junior suite garden view
double deluxe room single use deluxe room garden view
junior suite single use deluxe junior suite garden view
standard singleuse deluxe balcony
standard singleuse deluxe gardenview balcony
Single Use Standard Balcony
Single Use Standard Garden View Balcony
Standard Balcony
Standard Garden View Balcony
double deluxe room with view junior suite garden view
double deluxe room junior suite with balcony
Doppelzimmer Dorfblick
Doppelzimmer Gartenblick
Doppelzimmer Single mit K
Doppelzimmer Single mit K
Doppelzimmer Deluxe Stadt
Doppelzimmer Deluxe Garte
Junior Suite mit Balkon
Juniorsuite Gartenblick
Junior Suite Deluxe Stadt
Juniorsuite Deluxe Garten
pokój dwuosobowy Deluxe z widokiem na ogród
pokój dwuosobowy Deluxe
pokój dwuosobowy z widokiem na ogród
pokój dwuosobowy
Junior Suite
pokój jednoosobowy

Maritim Antonine - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Maritim Antonine? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00