Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
  • Hotel Kennedy Nova, Malta
1 / 16
Udogodnienia hotelu Kennedy Nova
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Kennedy Nova
star 4

Malta
Ocena hotelu Kennedy Nova:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kennedy Nova:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2018

Hotel Kennedy Nova w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Malta/Wyspa Malta

Informacje Ogólne

Witamy Kennedy Nova Hotel w Gzira. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację i recepcję. Personel mówi po angielsku. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko MLA (11 km) i dyskoteka (2 km). W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, przystanek autobusowy i informacja turystyczna.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, sejfy i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka

Kennedy Nova Hotel posiada saunę i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

Dodatkowe Informacje

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje płatne dodatkowo

Bagaż

Kraków / Wrocław Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Gdańsk i Warszawa Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach 42x32x25 Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 23 kg - 250 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 170 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) - 32 kg - 340 PLN (wyloty do 27.09.2015) / 250 PLN wyloty od 28.09 - 31.10.2015) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

UWAGA!

Gości obowiązuje taxa klimatyczna w wysokości 0,50 EUR os./dzień (max. wysokość opłaty 5 EUR za pobyt), płatna na miejscu w hotelu.Ważne! do końca września 2018 w pobliżu hotelu prowadzone będą prace budowlane. Należy liczyć się z hałasem i niedogodnościami. 

Położenie

centralne, bezpośrednio przy promenadzie nadbrzeżnej. Restauracje, sklepy i punkty rozrywki w pobliżu hotelu.

Wyposażenie

98 pokoi rozmieszczonych na 6 piętrach. Lobby z recepcją, winda, kącik TV, restauracja, bar. Na dachu hotelu znajduje się niewielki basen oraz bar. Leżaki, materace, parasole słoneczne w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.kennedynova.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI w lobby gratis, w pokojach za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV kablowa, telefon, balkon francuski. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2B): z balkonem; wyposażone jak pok. 2A. Brak możliwości dostawienia łóżeczka dla dziecka. i infanta. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): brak balkonu, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4C): 1 pokój (ok. 26 m2), balkon francuski, wyposażone jak pokoje 2A. Dla min. 4 osób.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

mała siłownia. Za opłatą: whirlpool i sauna.

Dzieci

zintegrowany brodzik (na dachu hotelu). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 15% zniżki, 1.02-31.03.18 11% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 1.06-15.06.18 (nie dot. pokoju 2-3S).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta

Opis

Hotel Kennedy Nova położony jest przy gwarnej promenadzie, w miejscowości Gżira, graniczącej z rozrywkową Sliemą. Nowoczesny obiekt dysponuje komfortowymi pokojami z klimatyzacją, telewizją kablową, mini barem oraz sejfem. Na hotelowym dachu zlokalizowany jest basen oraz taras z wygodnymi leżakami, a ponadto do dyspozycji Gości jest centrum fitness, jacuzzi, sauna oraz siłownia. Hotel dysponuje także restauracją oraz barem z przekąskami na słonecznym tarasie, z którego roztacza się piękny widok na port, przystań oraz bastiony Valletty. Obiekt stanowi doskonałe miejsce wypadowe do zwiedzania, co ułatwią doskonałe połączenia komunikacyjne z resztą wyspy.

Lokalizacja

w miejscowości Gżira, ok. 500 m od centrum , ok. 7 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 97, restauracje - 1, snack bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, wymiana walut, przechowalnia bagażu, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

Basen

basen odkryty (na hotelowym dachu), leżaki bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja kablowa, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób. STANDARD - pokoje dla max. 2 osób (z widokiem na morze).

Sport i fitness

masaże (płatne), jacuzzi (płatne), centrum fitness (płatne), sauna (płatna), siłownia.

Dla dzieci

opiekunka (płatna).

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. W przypadku transferu na Gozo - przeprawa promem w cenie - z lotniska przejazd do portu, przeprawa i na miejscu dalszy transfer do hotelu (kierowca nie podróżuje z Klientami). W cenie bagaż podręczny - lot Wizz Air (W6) - bagaż podręczny do 10kg (max. wymiary 55x40x23cm) lot Ryanair (FR). 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary 55x40x20cm) + 1 mała torebka (35x20x20cm) lot Air Malta (KM) - bagaż główny 20kg + bagaż podręczny 5kg Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę) - RYANAIR - - bagaż 20kg 300zł/2 strony; WIZZAIR - - bagaż 20kg 300zł/2 strony Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły. W okresie świąt Bożego Narodzenia, Sylwestra i Wielkanocy obowiązkowych dopłat do uroczystych kolacji/obiadów. Szczegóły w opisie wyżywienia. Kwoty zostaną doliczone po założeniu rezerwacji. Na Malcie wprowadzony został obowiązkowy podatek lokalny i wynosi 0,50 EUR/dzień/osobę pełnoletnią. Kwota ta będzie płatna bezpośrednio w recepcji hotelu.

Obsługa na miejscu

Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie). Gozo i Comino - kontakt telefoniczny z polskojęzycznym przedstawicielem na Malcie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Atur

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

MALTA

Lokalizacja

centralnie, bezpośrednio przy gwarnej, nadbrzeżnej promenadzie, w miejscowości Gżira, graniczącej z rozrywkową Sliemą. W pobliżu hotelu liczne restauracje, bary, butiki oraz liczne dzienne i nocne rozrywki. Przystanek komunikacji miejskiej, dzięki której łatwo poruszać można się po wyspie ok. 30 m od hotelu

Hotel

nowoczesny i wygodny obiekt, pełen śródziemnomorskiego klimatu; do dyspozycji gości: recepcja z lobby, kącik telewizyjny, restauracja główna, cafeteria i bar, w sezonie bar przy basenie, salka konferencyjna, kącik internetowy (lokalne opłaty)

Liczba pokoi

98 - zadbane i wygodne z łazienką (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów), klimatyzacja, TV, telefon, płatnym minibarem i sejfem, balkon lub taras. Pokoje 2-osobowe z możliwością 1 dostawki.

Sport/rozrywka

niewielki basen z tarasem słonecznym (leżaki parasole bezpłatnie) na dachu hotelu, z którego rozpościera się piękny widok na port jachtowy i stolicę Valetta; sauna, jacuzzi, fitness (lokalne opłaty); w sezonie głównym cykliczne programy animacyjne i wieczorki z muzyką na żywo; bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w Sliemie.

Dzieci

brodzik

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty obiadokolacji

Kategoria lokalna

****

Uwagi

hotel objęty telefoniczną asystą rezydenta


Neckermann HIT

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malta, Malta

Położenie

centralne, bezpośrednio przy promenadzie nadbrzeżnej. Restauracje, sklepy i punkty rozrywki w pobliżu hotelu.

Wyposażenie

98 pokoi rozmieszczonych na 6 piętrach. Lobby z recepcją, winda, kącik TV, restauracja, bar. Na dachu hotelu znajduje się niewielki basen oraz bar. Leżaki, materace, parasole słoneczne w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.kennedynova.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV kablowa, telefon, balkon francuski. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2B): z balkonem; wyposażone jak pok. 2A. Brak możliwości dostawienia łóżeczka dla dziecka. i infanta. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): brak balkonu, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4C): 1 pokój (ok. 26 m), balkon francuski, wyposażone jak pokoje 2A. Dla min. 4 osób.

Dzieci

zintegrowany brodzik (na dachu hotelu). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie muzyka na żywo.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI w lobby gratis, w pokojach za opłatą.

Sport

mała siłownia. Za opłatą: whirlpool i sauna.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • hotel miejski w śródziemnomorskim stylu
  • przepiękny widok na port jachtowy
  • polecany dla osób starszych, singli i par


Traveliada

Szukasz wakacji na Maltę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Malta

Lokalizacja

Hotel położony w miejscowości Gżira, ok. 500 m od centrum , ok. 7 km od lotniska.

Udogodnienia

W hotelu znajduje się 97 pokoi, 1 restauracja, snack bar, pralnia/czyszczenie chemiczne (dodatkowo płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, wymiana walut, przechowalnia bagażu, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne oraz basen odkryty na hotelowym dachu (leżaki bezpłatne). Goście za dodatkową opłatą mogą korzystać z masażów, jacuzzi, centrum fitness, sauny i siłowni. Dla dzieci opiekunka za dodatkową opłatą.

Pokoje

Hotel dysponuje pokojami standard dla max. 3 osób i standard dla max. 2 osób (standard dla 2 osób z widokiem na morze). Wyposażenie - klimatyzacja, telewizja kablowa, sejf (dodatkowo płatny), mini bar ( dodatkowo płatny), telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

Wyżywienie

BB oferuje śniadania w formie bufetu. HB oferuje śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Uwagi

Oferujemy pomoc przy wynajęciu samochodu. Prosimy o kontakt z konsultantem rezerwacje@traveliada.pl

Opłata klimatyczna

Z dniem 1 kwietnia 2016 roku wszyscy dorośli turyści przyjeżdżający na Maltę zostaną objęci taxą klimatyczną. Nowy podatek będzie pobierany w hotelu podczas zakwaterowania lub wykwaterowania. Wysokość opłaty została ustalona na kwotę 0,5€ za dobę a jej maksymalna wysokość będzie wynosić 5€ za pobyt. Nowym podatkiem zostaną objęci wszyscy turyści, również Ci, którzy dokonali rezerwacji jeszcze przed wprowadzeniem podatku.

Cena zawiera

przelot samolotem, opłatę za transport bagażu podręcznego, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, noclegi, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie KL i NNW.

Cena nie zawiera

opieki rezydenta, opłaty klimatycznej, opłaty za transport bagażu głównego, wydatków własnych.

Informacja

Ceny ofert są aktualizowane raz dziennie. Ostateczna cena może ulec zmianie po wyczerpaniu promocyjnych cen biletów. W celu jej potwierdzenia prosimy o skontaktowanie się z naszymi konsultantami. Oferty realizowane tanimi liniami lotniczymi Wizz Air lub Rynnair zawierają w cenie bagaż podręczny. Bagaż rejestrowany należy dodatkowo zamówić u Konsultanta Traveliada.pl.


Mapa Hotelu Kennedy Nova

Opinie o Hotelu Kennedy Nova

Przyjemny pobyt w hotelu Kennedy Nova wraz ze znajomymi w kwietniu 2015 roku. Wszystkie formalności związane z wyjazdem załatwione szybko i sprawnie. Przelot na Maltę i transfer sprawny. W internecie krążą opinię niepochlebne w tym hotelu, jednak my byliśmy zadowoleni. Lokalizacja świetna, wszędzie blisko, jedzenie smaczne, pokój dość spory, wyposażenie nie najnowsze ale sprawne. Obsługa miła, uprzejma, pomocna. Ogólnie polecam, pomimo drobnych wad hotelu (tj. nieciekawy widok z okna, mały basen, słabe wifi)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Kennedy Nova - możliwości zakwaterowania:

standard comfort
standard singleuse comfort
standard standard harborview balcony
standard singleuse standard harborview balcony
DBL standard sea view
DBL superior
Pok. 4 osobowy standard
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja
3QJ
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokoj rodzinny wanna lub prysznic WC klimatyzacja
DOUBLE SUPERIOR WITH BALCONY
pokoj standardowy
pokoj standardowy
Pokój jednoosobowy z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Pokoj dwuosobowy
Doppelzimmer
Doppelzimmer,Sparpreis
DZ,Bk,Meer-/Buchtblick
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze
Einzelzimmer

Kennedy Nova - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Kennedy Nova? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00